De tijd van ophitserij (spaink.net)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Brynnar in Overig  ·  129 Reacties

  • 6
  • 1049x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Ik ervaar dat niet als georganiseerd of bedreigend. Sterker nog, waar zijn de kantoren of verenigingen die dit gedachtegoed uitdragen ?
Aan suggestief gezeur over zou kunnen en onderzoek naar misschien wel steun voor kan men geen georganiseerde beweging in ontdekken.
Uw redenatie gaat identiek op voor het grote aandeel van 1 miljoen islamisten die sharia boven de Nederlandse wetgeving stellen en onderling geweld niet schuwen.
Dat laatste is reëel en meer bedreigend dan die paar verloren zielen die zielig rechts uithangen en niets doen of zelfs openlijk niets kunnen ivm direct linkse onderdrukkingsterreur.

3
101 Magna Carta

** gebruiker verwijderd **

@101
""op voor het grote aandeel van 1 miljoen islamisten die sharia boven de Nederlandse wetgeving stellen en onderling geweld niet schuwen""

toon dat maar even aan dan.

102 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@101
de meeste moslims in ons land komen uit voormalige kolonien, waar helemaal geen sharia gold of geldt namelijk.

103 ---deleteduser---

Moslims: 'Sharia gaat boven de wet'
MarcusViridis 12-05-2014 20:08 print
Een onderzoek van het Wissenschaftszentrum Berlin liegt er niet bepaald om. Research in zes Europese landen leert namelijk dat 73 procent van de daar aanwezige moslimgemeenschap de wetten van Allah belangrijker vindt dan de wetten van de staat.

In Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Oostenrijk en Zweden is 79 procent van de ummah van mening dat joden niet te vertrouwen zijn. 60 procent van hen is voor een terugkeer naar de oorspronkelijke islam, wat dat ook moge zijn.

Volgens het onderzoek mag 44 procent van de moslims in Europa als fundamentalistisch beschouwd worden. Een procentje meer is er trouwens van overtuigd dat het westen erop uit is de islam te vernietigen. 69 procent van hen wijst homoseksualiteit af. Verder valt op dat jongeren klaarblijkelijk een stuk vaker fundamentalistisch zijn dan hun ouders of grootouders.

Het verschil met christelijke gelovigen lijkt behoorlijk groot te zijn. Zo vindt (toch nog) 13 procent van de christenen dat Gods wetten boven die van staat gaan. 9 procent is van mening dat je joden niet moet vertrouwen en 13 procent beschouwt zichzelf als tegenstander van homofilie.

Het onderzoek leert verder dat het demoniseren van andere levensbeschouwingen een integraal onderdeel van de islam is. Hierbij valt vooral de onverholen en extreme jodenhaat op. De onderzoekers zijn van mening dat de Koran de joden van allerlei dingen beschuldigt: zo hebben joden verharde, gesneden harten, hebben ze profeten gedood, liegen ze veel en bovendien hebben ze Gods eigen woord bewust verkeerd uitgelegd. Ook maken ze zich schuldig aan woeker, roven ze geld en geloven ze niet in het hiernamaals. Er wordt in dit boekje naar dit volk structureel verwezen als 'apen en varkens' en meer leuks. De islamitische eindtijdprofetie voorspelt dan ook een totale vernietiging van het volk van David.

Ook de christenen komen er niet best af. Het centraal stellen van de Drievuldigheid en het idee van een Goddelijke Jezus wordt gezien als een vervalsing van het oorspronkelijke Woord en dienen ongelovigen zich te bekeren tot de ware religie, want anders…

Een eerder onderzoek dat werd gehouden onder 44.000 scholieren van niet-westerse afkomst laat zien dat veel mensen die de islam belijden, minder goed integreren dan leeftijdsgenoten die een ander geloof als hobby erop na houden.

3
104 Magna Carta

War een narigheid mensen, de Islam en zijn volgers.

2
105 klepzeiker

@103 dus u weet de demografische verdeling van de herkomst van de moslims in Nederland ? goh. dat weet het CBS nog geeneens

2
106 Magna Carta

@104
''Terugkeer naar de oorspronkelijk islam''

Helemaal voor!
Snel remigratie van minstens 90% van de moslimbevolking in Europa, om te beginnen!

2
107 Arthur2000

@107
Dat is de enigste oplossing. Wij hier, zei daar.

3
108 klepzeiker

@104 Daar zijn we mooi klaar mee.

3
109 Falco Peregrinus

** gebruiker verwijderd **

Het bekende fenomeen actie=reactie dus dat was te verwachten .

110 verwijderd682241

@110 Het is actie is - reactie, zoals je wellicht in Havo 4 zou geleerd moeten hebben.

6
111 Norton

Eigenlijk is het actie ←→ reactie.

2
112 Arthur2000

@112 en wat is dan de reactie op westerse inmenging in het midden Oosten?

7
113 Utrecht_83

@113 dolle honden dienen nu eenmaal uit elkaar gehaald te worden.

3
114 Magna Carta

@88 Kijk, en dit bedoel ik nou. Kritiek hebben op de islam is prima, maar nu hebben we het ineens weer over het haten van moslims, de mensen dus. Dat is iets gehéél anders.

1
115 Neobullseye

@114 dan moet je niet gek staan te kijken als je gebeten wordt.

4
116 Utrecht_83

@114 Kunt u deze reactie voor mij aub verder toelichten? Wat bedoelt u hier precies mee? Welke "dolle honden" heeft het westen uit elkaar gehaald in het MO?

4
117 Unmasking

@104
Wat een treurigheid, die uitkomsten.
Daar word je niet vrolijk van.

1
118 tegenzinnig

* Verwijderd door de redactie *

119 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

120 Pxf7+

Wel ja, verschuif het probleem maar en leid de aandacht maar af van het moslim extremisme door te hameren op een paar niet-moslims die radicaliseren en geen enkel gevaar zijn voor de samenleving, of het moet AFA zijn met hun links-extremistische geweldplegers.

3
121 B55

Kijk gewoon eens naar hoe de PVV de zendtijd voor politieke partijen vult. Dat zegt genoeg. Hysterische bangmakerij voor het zogenaamd dreigende vervangen van de bevolking door, tja wat eigenlijk? Afrikaanse moslims? Terwijl het in het merendeel van Afrika helemaal niet slecht gaat, de mensen daar helemaal niet weg willen en zelfs geen moslim zijn. Ik heb nog niet eerder zo'n aluhoedjesvertoning gezien, die ook nog met belastinggeld wordt mogelijk gemaakt. Het is een schande.

9
122 Conclusius

@122 Conclusius
Afrika 1,2 miljard mensen.
Natuurlijk willen ze niet allemaal weg (gelukkig maar).
Maar ze kunnen ons, alleen al door de aantallen, onder de voet lopen. En er zijn er miljoenen die wel weg willen. En Europa ligt dan het meest voor de hand.

En het is al veel vaker in de geschiedenis gebeurt dat de zittende bewoners verjaagd (vervangen) werden door de nieuwkomers. Kijk maar naar de Amerikaanse Indianen en de Aboriginals in Australie.

2
123 Natayo the Bobcat

@122 Onzin, er staan nu al een paar miljoen Afrikanen te springen om naar Europa te gaan en er zijn al 60 miljoen die hier heen willen. Verdiep je eens in dit onderwerp voordat je maar maar wat roeptoetert.

2
124 B55

Karin Spaink?

Staat die ook bij de Vara op de loon/subsidie lijst?

2
125 Xmod

Wegkijken, stilzwijgen, ontkennen, verdraaien, goedpraten.
Sommige mensen hebben er een dagtaak aan.

3
126 knuter

Ik vind de mening van deze (extreem) linkse figuur niet echt relevant. Ze onderkent overduidelijk niet de gevaren van de islam en gooit alle mensen die waarschuwen voor de islam op een hoop als oorlogshitsers. Erg goedkoop en doorzichtig. Dat mag uiteraard, maar daardoor is haar schrijfsel niet relevant noch interessant. Ze kan beter weer Engelse les gaan geven ( hopelijk is ze daar professioneler mee bezig)

1
127 PFL

Wat een slecht eenzijdig stukje, dat men zoiets publiceert. ...........onverstelbaar slecht!

0
128 ikzelf66

@122 .

Dan moet je een wat anders dan kinderprogramma's kijken op tv en/of internet.

0
129 klepzeiker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

En er zijn hersenloze bij die dit nog toejuichen ook en daar hebben we aan te danken dat er niets aan gedaan word .Ze komen er wel achter maar...

zojuist geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@3Er loopt volk rond dat als je hun kant uitkijkt al een reden is om je aan te vallen en zolang ze deze figuren maar hun gang laat gaan word h...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Degenen die zo leuk lopen te doen over Wilders en Orban moeten gewoon eens kijken naar hoe het er in ons land tegenwoordig uitziet en dan naar H...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Nah, kan me niet boeien, ik kan het wel missen, ik gun het ze wel. Tenminste de echte Nederlanders, de rest niet....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41Bent u er bekend mee dat de organisatie van XR financiële steun krijgt uit één van de foundations van George Soros?En dat XR, in zek...

18 minuten geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@11 Net als vroeger. Toen was Geert nog een tijdje de mentor van Mark. 😉...

18 minuten geleden geplaatst door spookrijder

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@10 Rutte is niet de baas van de NAVO. Het is alleen maar de secretaris. Opper secretaris. Hij moet het bestuur dienen. En het bestuur bestaat ...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

En wederom krijgen die extra.En de mensen die een klein beetje meer verdienen dan hen kunnen weer fluiten naar wat extra:'s.👎👎...

29 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Maar terug naar Oekraïne op vakantie gaan kunnen die deserteurs wel.😡...

32 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Offtopic

@2685 en @2687Jeetje, dat is wèl erg lang. Dat kan toch niet? Of zou dat ook weer één van de "pesterijtjes" zijn richting één bepaald per...

33 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Love Hom PornIncest FilmSaeko Matsushita UncensoredIntitle Webcamxp 5Hairy PussysexPull Hair PornVillage Desi BfMuslim Girl Sex Video DownloadVixen Com PornSex Hindi Mp4Big Tity BlackSoftporn For CouplesJasmmine JaeFollando Con LesbianaPornzombieJapani Sex Video JabardastiPorn TokerBrand New AmatursSexe Mère FilsAngiedickinsonnudeFree Download XxxxxMale Teenagers NudeIndian Girls Showing BoobsBathroom Sex SceneMoana NudeCaptionsxxxCumming Porn.Hot Figure PornTarzan Xxx FilmPriyanka Chopra Hot PornCory Chase PovBlonde RedditSexe Cam DirectVídeo Pornô Filme PornôXxx Videos HotelIndianporn.siteAlanah Rae FuckIyot TubeBackpageproAdult Sex GamesAmster PornHard Nipple PicsMand Flores PornSexy Girl SleepingChyna Pron VideoCmaeron Diaz PornMother And Son Porn ComicsPornosinho ComSexo Amador RealXxx Videos SaxyNew Local XvideoChad AlvaNatuto PixxxPornos Com JaponesaBlowjob GifsHay Massage PornBalance T NudeBeautiful Girl PronTamil Hd InHavas SexElexis Monroe Texas PattiKyonyuu Onna Senshi: Dogeza SaiminNtr JavBest Indian AnalEroticos ContosSkipthegames Dayton OhioLuna RivalXxxxxxxx 17Milf MasturbatingChupándoseXhamster StepsisX Wife KarenBest DoggystyleEmma Watson NudoAsian Porn MomsDana Platos PornFilmes PornographieDaughter Daddy Porn VideosErotic StorylinesBillie Eilish AssMalayalam Erotic StoriesShakeela ReleaseJapanese Bondage PornSunny Leonne VidsPhoenixx StarrHardballbustingInfluencersgonewilNude Melanie LaurentVillage Old Man SexNude Anjelina JolyLivejasmibAva RoseWet T-shirt ContestJapones Family PornLillias RightTransgender Vr PornPia Mia Onlyfans LeakedPornocom TravestisPornos TabooWet Dream PornChinese Actress Sex VideoLaley Cuoco NudeMarceline AdabirForced Oral PornAlexis Texas DeepthroatingPorn Full FreMellanie MonrorRaw BlackbjsKerala Bhabhi SexHentai RedditBongacamdAlyssa FunkeCummy CocksSlatoon PornBlackmail XnxxOpen Sex CountryEvan Rachael Wood NudeDaizy HazeBoob Sucking SonCreampie TabooGames Like Degrees Of Lewdityمواقع السكسيهWoesenpai69Pron KahaniEmily Elizabeth NakedCallie Thorne NudeBig NipplepornSquirting LesbiamsCarol Alt NudeXxx Prom VideoMastram Ki KahaniyanTeentubeNew Japanese PornDoctorssexJacky Michel PornoPornstar BritPorn AnorexiaLovecayaxoMasturbate SpycamTina_042 Onlyfans LeakedWww.xvideos.comNo Hand BlowjobsProstate Milking How To VideoXander CorvousXxx In NightSinderellaOriya Bf VideoPorno ScatoX X X HqStepmom Poen