Ivan L. Moody
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS NieuwsAangepast

Ruzie in de band, optreden afgebroken, fans teleurgesteld

In Tilburg liepen gisteravond honderden in het zwart gehulde metalfans teleurgesteld rond. Ze hadden gerekend op een show van zo'n twee uur van de groep Five Finger Death Punch in concertzaal 013, maar het optreden van de Amerikaanse metalband was na een klein uurtje al afgelopen. De bandleden zouden ruzie hebben.

Omroep Brabant meldt dat de mannen tijdens de show met elkaar in de clinch lagen. Volgens bronnen zou er achter de schermen een grote ruzie gaande zijn tussen de frontman en de bandleden.

Uitverkocht

"De ellende begon al bij het eerste nummer, toen de zanger überhaupt niet op het podium was", zegt een 32-jarige fan van de band tegen Omroep Brabant. Eerst was er een vervanger, en halverwege het nummer kwam de echte zanger Ivan Moody toch op.

"Sommige fans hebben langer in de rij gestaan dan in de concertzaal", zegt de man. "En ik kom gelukkig nog uit Tilburg. Andere mensen hebben nog uren in de trein gezeten voor deze show."

Het optreden van Five Finger Death Punch was uitverkocht. Fans hebben veertig euro voor hun kaartje betaald. Het is niet duidelijk of mensen hun geld terug krijgen. 013 heeft nog niet gereageerd.

Advertentie via Ster.nl