door Febee in Binnenland  ·  127 Reacties

  • 35
  • 1701x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@79 . Moest even lachen, zo trefzeker getroffen.

101 verwijderd924924212

@98
25.000 x 3 (gemiddeld) = 75.000 na gezinshereniging, en dit herhaalt zich jaarlijks !!! Dat is ruim één miljoen in 15 jaar tijd. Dit kan gewoon niet zo doorgaan. E bovendien klopt je rekensommetje niet, want als je het totaal aantal inwoners van Europa noemt, moet je ook het totaal aantal asielzoekers in Europa noemen, niet alleen die in Nederland.
Jouw rekensommetje is gelijk aan 25.000 appels op 700.000.000 peren.

0
102 wiseguy

@102
Ja, er serieus op ingaan wil wel eens helpen! question

1
103 Grijs Gebied

@60 : Er wordt wel degelijk belasting afgetrokken, die dan vervolgens namens hun wordt teruggevraagd, zodat het kan worden afgetrokken van het maandelijks netto-bedrag, om te zorgen dat werken loont.

0
104 Wendel

@60 : Iemand die helemaal geen belasting betaalt, kan ook geen belasting terugvragen, wist u dat niet?

0
105 Wendel

Vlak D66 niet uit..., dat zijn net van die...

1
106 Tjeesus...,

** gebruiker verwijderd **

@22 . Als je het goed vindt sluit ik even bij je reactie aan. Een korte moment uit het leven.

Ik sta in de metro, 54 op weg naar Van der Madeweg. Met de fiets bij me. De nieuwe metrostellen zijn prachtig en lang en daar zag ik hem al aankomen. Een klein maar fors gebouwde, naar iedereen glimlachende jonge knul. Het was gelijk duidelijk dat het hem niet mee zat. Hij deelde brieven uit.

Hij, die jongen, licht baardje, armoedige kleding en ook nogal onderdanig (vallen we niet voor) deelde hij fotocopieën uit aan passagiers.

Bij mij keek hij me aan, bood me dat A-viertje aan. Daar toonde hij in zwart/wit de foto van een heel jong meisje, zijn dochtertje, melde hij. Vrouw ziek, dochter ook, geen geld.

Ik geef graag, bied graag hulp en voel die pijn van de armoe, de uitzichtloosheid. Ik wil zo graag, en best iets doen. Maar ik had geen geld. Niks. Alleen pasjes. Ik zei dat ook: "Sorry, geen geld" (Speet me oprecht) Hij: "Ja, dat zeggen ze allemaal" en wees naar achteren, naar de andere passagiers.

Ik tobde, geen geld, arme jongen, wel een vrouw en kind, geen huis. Toen ik omkeek keek ik in het gelaat van een Surinaams-ogende dame (Dame). Door haar bril keek ze me strak aan. Haar blik was zo streng, van néé dat ik stopte met nadenken over mijn laatste eurocenten en zei tegen de Pers of Afghaan: Nee, geen geld"

Twee dagen later ga ik naar onze Etos. Floss, een nagelvijl en gel voor onder mijn bruggen. Wie staat daar, af te rekenen met flappen van 10 en 20 euro? Ons metromannetje. Ik, nergens bang voor klopte hem op de rug. Hij keek omhoog, ik ben namelijk 1.84, hij niet en ik zei hem: "Gaat goed met de metro!"

Dat het hem goed leek te gaan, dat gunde ik hem maar dat ik ontsnapte aan de rol van geldgever aan een uitvreter, dat gaf me hoop.

Mijn portemonnee ligt in de metro in een knoop!

107 verwijderd924924212

Er moeten helemaal geen vluchtelingen bij komen en ook moeten wij geen opvang in de regio bekostigen. Iedereen is in het trucje getrapt waarbij bij voorbaat wordt gesteld, dat dat de enige twee opties zijn, en dat is flink vaak herhaald.

Hoezo eigenlijk moeten wij überhaupt iets met die vluchtelingen. Het zijn de globalisten, voornamelijk uit de US maar ook uit de EU, die die landen in puin hebben laten gooien voor hun eigen doeleinden. Waarom zij de lusten, wij de lasten? Ze zijn toch zo rijk, daarom vinden zij toch, dat ze met de mensheid mogen doen en laten waar ze zin in hebben? Laten ze dan hun eigen winsten, over onze rug gescoord met trucjes aan de beurs, daar maar voor gebruiken. Wij zijn op geen enkele manier en om geen enkele reden verplicht, die vluchtelingen te helpen, noch hier, noch daar, en al helemaal niet op onze kosten.

Waarom laten wij ons wijsmaken dat wij een dergelijke verplichting zouden hebben? Toch gelukt ons te intimideren met dat gepraat over racisme, misschien?

2
108 Wendel

@98 : Kijk hier maar eens wat dat is:

https://gefira.org/en/2017/06/05/cerberus-2-0-predicts-the-disappearance-of-the-dutch-population/

The inevitable replacement of the people of Europe at the end of this century is already set in motion and we believe that after 2030 this process is irreversible.

1
109 Wendel

@108 Je vergeet even voor het gemak dat Nederland net zo goed heeft mee gedaan aan de gevechten in bijvoorbeeld Irak en Syrië? :S

0
110 Rare Rakker

** gebruiker verwijderd **

@108 . Wendel, je schrijft het weer zo helder, helemaal mee eens.

111 verwijderd924924212

Krijg dit niet geplaatst Dan maar op deze manier

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4592108/Charities-pay-people-traffickers-ferry-migrants.html

Zoals de Britse krant “Daily Mail” bericht, betalen NGO´s mensensmokkelaars, opdat zij “migranten” naar hun schepen brengen.

Zo zei de luitenant-kolonel van de Libische kustwacht, Tarek Shanboor, o.a. “bankgegevens en telefoongesprekken te hebben die dat bewijzen en eveneens aantonen dat de NGO´s ook geld voor migranten betalen die de dure overtocht naar Europa zelf niet kunnen betalen.”

“De NGO´s versterken de crisis door dit gedrag. We kunnen nu bewijzen dat ze onder één hoedje spelen met de smokkelaars. De smokkelaars bellen rechtstreeks met de hulporganisaties en er bestaan ook directe zakelijke betrekkingen tussen hen.”

0
112 megaton
113 megaton

@112
En wat doet de EU tegen de mensenrechtenorganisaties die de mensensmokkelaars betalen om asielzoekers naar hun schip te brengen? Helemaal niets ! De enigen die er iets tegen willen doen, zijn een paar vrijwilligers met een rubberbootje:
http://defend-europe.org/en/the-mission_fr/

0
114 wiseguy

Waarom hoeven Saoedi-Arabië en de Golfstaten of Iran van de EU, Nederlandse politiek correcte partijen en m.n. GL geen vluchtelingen op te nemen?

Waarom zwijgen de politiek en de pers dat onderwerp altijd dood?
Het zijn hun krachtmetingen en het is hun machtsstrijd die in Syrië wordt uitgevochten.
Het zijn hun stam- en geloofsgenoten. Het is hun cultuur, hun regio van opvang.

Waarom moet Nederland extra opvangen?
Nederland is niet eens een veilig land. Momenteel moet de politie iedere dag verklaren waarom mensen werden aangevallen door een ''verwarde man'' of aangereden door ''iemand die onwel geworden was''.
Over de politie gesproken: het politieapparaat is door de hervormingen waartoe Regering en Staten-Generaal besloten maar zeer beperkt inzetbaar. Men moet sjoemelen met de misdaadcijfers. Dienstauto's staan standaard zonder brandstof. Het communicatiesysteem is een crime. De Commissarissen van de Koning heffen vandaag een noodkreet aan richting de politiek: de misdaad heeft buiten de grote steden vrij spel.

De migratiecrisis duurt nu 2,5 jaar. Politiek Den Haag slaagt er niet in een systeem op te zetten om asielzoekers te screenen.

Nederland is onder Rutte, Buma, Pechtold, Asscher , Klaver en Segers een onveilig land.
De eerste aanslag is daarbij een kwestie van tijd.
De noodtoestand in Frankrijk is al permanent.


En laat de politiek eens vastleggen wie voor al die asielzoekers en uitkeringszoekers moet betalen en hoeveel.
Waar ligt de bovengrens?

Mensen raken niet in de problemen doordat de inkomens te laag zijn. Nee, door het wanbeleid van de politieke partijen en hun bestuurders zijn de vaste lasten de afgelopen 15, 20 jaar enorm gestegen.
Voor huren, lokale lasten, onnodige burocratie in de zorg / ouderenzorg, het onderwijs. Dalingen van pensioenen en verschuiving van de pensioenleeftijd. Alles is gruwelijk ingewikkeld gemaakt en belachelijk duur . In het nieuws is momenteel dat de Veiligheidsregio's zoveel dure externen inhuren. Dat is een oude truc van de politieke partijen. 20 Jaar geleden trokken dat soort partijmannetjes al een spoor van ellende in het land van bejaardentehuizen en bij instellingen voor gehandicapten. En onlangs bij de politie Amsterdam ook partijvrouw Elatik (PvdA).

Zullen we de politieke partijen eens een boete opleggen wegens wanbestuur?
Voor ieder van de afgelopen jaren een percentage van het uitgegeven gemeenschapsgeld.

Dus laten we een vaste grens stellen: iedere Nederlander houdt een percentage van zijn inkomen en vermogen, altijd , gegarandeerd. Heeft de politiek meer geld nodig dan betalen de partijen zelf bij.

0
115 marielouisevankleinmareslag

Weer 25000 huurhuizen naar de filistijnen.

0
116 moya155

En daarom moeten er ook niet te jonge mensen in de politiek daar zij geen enkele levenservaring hebben en zo uit de schoolbanken gekomen zijn.Dat geldt niet alleen voor Klaver maar net zo goed voor Rutte zelf ook die er in 2 kabinetten ook niets van gebakken heeft. Nu schreeuwt de man bijna dat er maar zo gauw mogelijk een nieuw kabinet gevormd moet gaan worden. Uit dit gedrag merk je dat het zelfs hem aan ervaring ontbreekt om te kunnen regeren en hij om hulp smeekt wil de hele boel niet gaan klappen.

1
117 Eindpenthode

Totaal gestoord. 25000 is na gezinshereniging makkelijk 100000 per jaar. 100000 mensen die vrijwel allemaal teren op de reeds kapot gewerkte middenklasse.

0
118 Soare

Even voor de mensen die de politiek niet snappen. Er is een verkiezingsuitslag die er voor zorgt dat geen enkele linkse partij er belang bij heeft om in de regering te komen. We hebben gezien wat het resultaat is van compromissen tussen tegenpolen. De PvdA is zo ongeveer weggevaagd. Deze kiezers zijn voor een heel groot deel overgestapt op GL omdat ze vonden dat de PvdA een te rechtse regering steunde. GL snapt dus heel goed dat als ze een rechts kabinet gaan steunen dat de kiezers ook bij hun weg gaan lopen. Het zelfde geldt overigens ook voor de SP. Als je echter naar de verkiezingsuitslag gaat kijken dan moet je concluderen dat meer mensen dan de vorige keer op rechtse partijen hebben gestemd en dat in een eventuele coalitie er ook een groter deel rechts is dan links. Volg je dus de democratische wens van het volk dan moet een volgend kabinet een ruk naar rechts zijn en niet een ruk naar links. Dat houdt in dat iedere coalitie met een linkse partij een heel groot offer moet vragen van die linkse partij. Geen enkele linkse partij is bereid dat offer te leveren. Ze gaan er allemaal van uit dat een andere linkse partij zich wel opoffert in het landsbelang als ze maar lang genoeg zeggen dat ze niet mee willen doen. Dat is de reden van de patstelling.

Wilders heeft echter ook zijn belangen. Het is niet zo dat wilders nu in een regering wil stappen maar hij wil wel laten zien aan het volk dat ze niet zonder hem kunnen. Wilders weet donders goed dat een volgend kabinet super onstabiel zal zijn en zal zich er nu al op verheugen om daar oppositie tegen te voeren. Als een volgend kabinet dus bijvoorbeeld extra vluchtelingen deze kant op haalt dan is dat koren op de molen van Wilders. Verder is de schulden crisis van Zuid-Europa ook nog lang niet opgelost. Er zullen weer Nederlandse belastingcentjes die kant op moeten gaan en dat is allemaal in het straatje van Wilders. Mocht er onverhoopt ook nog een aanslag in Nederland worden gepleegd dan zullen ook een heleboel mensen gaan twijfelen om toch maar op de PVV te gaan stemmen. Kortom, Wilders wacht rustig zijn kans af en die kans gaat hij uiteindelijk toch wel krijgen. Hoe langer de formatie gaat duren hoe beter het is voor de PVV.

0
119 RazorBlade

@119 Het is een goed verhaal en de laatste brengt bij mij de gedachte op .
Door Wilders weten die islamieten dat als ze hier een aanslag plegen dat ze dan nog moeilijker krijgen de moslims.
Op de een of ander manier worden die terroristen er van afgehouden in Nederland een aanslag te plegen.......

0
120 Ciater

Ach prima dat groenlinks op rot maar die Rutte is niet beter hij wil hier oekraien'rs hier heen halen voor goedkope arbeiders plaatsen. En daar bij te weten het crimineel gedrag van deze oost europeanen is net zo slecht

0
121 magikeven

@121 Hoezo Oekrainers hier heen halen? Oekrainers mogen alleen visumvrij reizen net als mensen uit de USA, Canada, Nieuw Zeeland, Australie, Zuid Korea ect. Die mogen ook niet werken in Nederland.

3
122 mike45

@107 In dat soort gevallen bel ik altijd even 0900 8844 en ga dan op een afstandje er even voor zitten.

0
123 Xmod

@122

Jij weet ook dat er NL ondernemers zijn die na de Polen (welk nu gelukkig een redelijk bestaan kunnen hebben in Polen, waardoor ze zich niet meer laten misbruiken) andere goedkope werkkrachten nodig hebben.

Daar hebben ze graag een boete voor over, want die is sowieso lager dan de winst op misbruik van goedkope werkkrachten.

Laten we het gewoonweg marktwerking noemen.

0
124 garriet

@124 dan weet je zeker niet wat de boetes en maatregelen zijn als je gepakt wordt 12.000 euro per werknemer die je illegaal in dienst hebt. Dat is 8 maanden het minimumloon bovendien loop je het risico dat je vervolgt wordt voor slavernij en uitbuiting dan ga je de gevangenis in. Zeg maar bezint eer je eraan begint.

1
125 mike45

@115 "Waarom hoeven Saoedi-Arabië en de Golfstaten of Iran van de EU, Nederlandse politiek correcte partijen en m.n. GL geen vluchtelingen op te nemen?"

Saoedi-Arabië heeft daarop geantwoord, dat hun land voor vluchtelingen 'te duur' is. Groenlinks, D'66, PvdA en andere gevestigde partijen nemen dat argument kennelijk over, want ik heb ze er verder niet meer over gehoord.

0
126 Vilseledd

@125

Daar zeg je de juiste woorden: "als je gepakt wordt"

Op het platteland is het zowat al vrijspel voor criminelen, omdat de politie te grote gebieden moet bestrijken en totaal geen controle meer kan uitoefenen.

Dan durft men gemakkelijk wat risico te nemen en daar maatregelen voor te treffen.

0
127 garriet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@18 Hier wat reacties van jouw vriendjes. . . https://www.youtube.com/shorts/tRobB_cc2W0...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@24Oorlogsverdragen zijn hier ook niet aan de orde omdat Israël aan geen land en hun inwoners de oorlog heeft verklaard. Als dat zo was, zoud...

24 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@14 Hmmm - het systeem laat tekst tussen haken weg. Wat er stond was : Tik een min en een k achteraan in de adresbalk....

25 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

28 minuten geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

31 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

36 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

40 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

1 uur geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

1 uur geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

1 uur geleden geplaatst door Bop

NK. App
Doninant PornChloe Des LyssesWife DildoFandeltales The Cursed Prince Full HentaiBlonde StripperMonika XxxXnxx In KitchenAnal BlowjobSexe TransexuelleBihari Xnxx ComCorinna Kopf Nude LeaksJordi Hd PornXxx Movie In Hindi DubbedMallufuckingCocks TouchingBackshotbarbie96MomblairNsfw ListingWet&puffyLuxurygirlTravelvidsxyzXxxkanndaSofia Gomez Only FansSankaku CjannelVídeos Pornográficos Vídeos PornográficosOffice HentaiHeadscissor VideosKemonopartyBrazers New PornNaked GirlfrindsRyan Conner NewKat Dennings LeakJapani Xxx PornTeen Titans HentaiSwiffer GirlKenzie Love BlacksonblondesHotest Porn VidPussygoldEgypt NudeKendralustDoggie Styl PornInsestSexy Korean NudeSis Loves Me HdNude RidingHent CcSax Bf XxxTamanna Bhatia XvideoHd Sex XvideosDelhi Randi SexXxnx Video Hindi HdFake Taxi HdThroated SloppyDadcruahBackroom Casting Couch MelSexo XnxxSexo No Chat Ao VivoAlisonangelGaymaletuneXxx Rakul PreetViolet NudeBig Boobs DeepthroatHells Paradise PornSmall Sexdoll PornBhavana FuckTelugu First Night XnxxBlow Jobs From WomenSissyhypmoErotica LitKelly Monaco NudeNycbisex CoupleJapan Pornstar TopTales_of_androgynyMia Khalifa Onlyfans RedditDestiny Mira PornVingin PornMelody CharmStepsisterhentaiGirl Removing BraKinky PornKissing PornTamil Movie X VideoBoob Suck EroticBbc Oral CreampieDiscord Porn ServerPristine EfgeBri SkyNicole.aniston.pornoZoey Taylor TransXxx Hd MovieSelf XxxPriyanka Pandit ViralWomen Sucking PenisMina ShirakawaSwathi Naidu Xxx VideoEnglish Porn Full MovieYoutuber PornEbonypulsrOnly Fans SearchMia Sins NudeHot Pictures Of Naked WomenDesivideos ComFemboy PornographyVideos Xxx GraHot Sexx IndianMom/son PornoPassionate FuckTamil Xxx MoviesSislovesme FullFemdom Blackmail絵露動画Hanti PornMr Pickles PornLexi DonaNaked NezukoPorna. TürkDemi Moore Qui MagazineMichelle Rodriguez PornhubGracie Bon AnalWatar SexUcla Underwear RunAnimators XxxFree Adult Game69 PornoCrystal Lust SexComendo Merda PornoBlacked VixenNadhiya XxxChinese Lady SexChubby Desi PornOlderwomenfunMom Sleeping SexVidéos Pornos En StreamingGatagoldTruenudistBeefcake HuntetForced CreampiesPorno Amateur.Colour SexDesi Chudai HdDeshi Bhabhi PronBlue Film Desi GirlBaddie HuIndean PronAltyazilli PornPetite Teenies PornHot XvideoXxx Sex IZarine Khan Xxx VideoSunny Leone Deepthroat