door Nu ff niet in Politiek  ·  50 Reacties

  • 19
  • 1044x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Groenlinks wil de arme man zeker weer onderdak en gratis geld bieden?

4
1 Henkiepenkie

Dat gaat ze echt niet lukken met al die D66-rechters, asiel-advocaten en mensenrechten-organisaties, onder het mom van "dan wordt hij dubbel gestraft".

3
2 wiseguy

". Het kost volgens de politie tijd om bewijzen hard te maken en dat zou de reden zijn waarom de man niet eerder werd gearresteerd."
dat is wel de grootste smoes die je maar kan bedenken als je alles op een presenteerblad krijgt,
door het slachtoffer zelf.
dan vinden ze het raar dat vertrouwen in de politie afneemt.

0
3 ongelovenloos

Als GL samen gaat met VVD en CDA zal er snel "ruzie" ontstaan en is het weer gedaan met de "pret".

3
4 Interessant

Ja, je hebt het land gered met deze actie. Wat een liberale lucht, nutteloos. Schade is al lang gedaan.

0
5 Boelie

De politiek gaat niet over de rechtspraak in Nederland dat is aan de rechter om te bepalen wat er met die man gebeurt als hij zijn straf heeft uitgezeten.

27
6 mike45

@6 klopt deels, de rechter bepaald de straf, de minister kan zijn paspoort intrekken en tot ongewenste vreemdeling verklaren. Kijk naar die Turkse minister die hier wel even dacht te kunnen komen speechen.

2
7 Nu ff niet

Dat uitzetten is toch normaal? Houd je je niet aan de normen en waarden van dit land, dan hoor je er niet thuis, dus terug naar land van herkomst. DNA hebben ze al, in het vervolg goed controleren als er weer aanvragen gedaan worden.

0
8 gaulette

@7 En : als ongewenst vreemdeling verklaard worden, betekent in Nederland: ga maar lekker illegaal rondlopen, wij zetten je niet uit.

1
9 gaulette

Wegwezen ga maar kat spugen in je eigen land.

0
10 klepzeiker

Iedere asielzoeker die maar iets verkeerd doet moet het land uit.

1
11 Bram brabant

@7 was geen inwoner van Nederland met een verblijfsvergunning, de rechter zal gewoon toetsen of het vergrijp zwaar genoeg is om iemand zijn verblijfsvergunning in te trekken, en dan is het aan de IND om iemand uit te zetten en dan komt het probleem dat je iemand niet uit kunt zetten naar Somalië. Dan krijgt iemand een brief dat hij Nederland dient te verlaten en dan verdwijnt hij in de illegaliteit. Zo is volgens mij de procedure!

18
12 mike45

En niet meer van die achterlijke mohammedanen erbij a.u.b..

3
13 Falco Peregrinus

@11 Er gaat niemand het land uit en al zeker niet terug. Onze politici pleiten ervoor om oorlogsmisdadigers (1F statushouders ) in Nederland "te gedogen".
Bron : https://www.trouw.nl/home/gedoog-de-1f-ers-die-niet-terug-kunnen~a98a4f17/

Resultaat is dat zelfs vluchtelingen nu in Nederland niet meer beschermt worden tegen het geweld waar ze voor gevlucht zijn.

Recent bijvoorbeeld de Eritreeër die een vrouw die in een Nederland opgevangen werd in een AZC met een mes in het voorhoofd stak. De Eritreeër gaat nu in Nederland 3 jaar de cel en komt dan de Nederlandse samenleving verrijken..

Bron : http://www.omroepbrabant.nl/?news/253553842/Man+steekt+mes+in+voorhoofd+van+vrouw+en+moet+drie+jaar+de+cel+in.aspx

0
14 Ruud100

@12 helaas voor jou, wel een inwoner van Nederland met verblijfsvergunning.

8
15 Nu ff niet

De mensen die hem een verblijfsvergunning hebben gegeven ook straffen , ontslag ofzo

1
16 wijs

Prima idee op het vliegtuig en droppen in land van herkomst!

1
17 Zie Hier

@1 Hij mag vast bij Klaver komen wonen!

1
18 Zie Hier

Behalve dan dat Somalia niet veilig is (en dat is nogal zwak gezegd) en dus kunnen ze hem er niet naar toe uit kunnen zetten.

15
19 Wetenschappertje

Hoop geblaat weinig wol

5
20 Zeekomkommer

Weer wordt ook duidelijk hoe een verkrachtingszaak en mishandeling van vrouwen wordt behandeld tegenover mishandeling van homo,s en lesbiennes. Geen verlichte bruggen, geen landelijke oproep tot hand in hand lopen. Deze dader is zelfs aangegeven op een presenteerblaadje.

1
21 Rapunzel

Iedere asielzoeker die verdacht word van een strafbaar feit moet gelijk het land uit net als in Canada

0
22 Jan met de korte achternaam

@22 iedereen die niet de Nederlandse Nationaliteit heeft en een strafbaar feit heeft begaan en is veroordeeld kan als ongewenst vreemdeling worden verklaard net als in Canada. Maar wel door de rechter.

9
23 mike45

Door de minister.

2
24 schrootflint

gebeurd toch niet, want dan is hij oppeens homosexueel, en kan niet naar een halal land

2
25 henry86

Uitwijzen naar een onveilig land kan sowieso niet.

2
26 schrootflint

@26 Dan gaan wij massaal de andere kant op kijken zoals zovelen hier met alle zaken, waar moslims de kwade zijn, doen. Wij mogen hem het land niet uitzetten, maar wij mogen er wel zorg voor dragen dat meisjes en vrouwen niet hun leven meer zeker zijn als dit sujet weer vrij komt? Is dit niet de zaken omdraaien? Het kan mij weinig schelen dat hij terug zou moeten naar zijn land, had hij zich hier maar moeten gedragen.

0
27 gaulette

Als dat hier zo lees wat wel en niet kan, dan is het hoog tijd dat de regels veranderen zodat er geen discussie meer over gevoerd behoeft te worden.

0
28 jbruntink

Een rechter dient de wet uit te voeren die door de politiek (wij) is opgesteld. Als de politiek (wij) andere rechtspraak wil moeten ze de wet veranderen.

0
29 Ceesje

Populisme is Rechts niet vreemd.

Eén criminele asielzoeker uitwijzen, gaat niks veranderen aan de onvrede van de vele asielhaters die hier ook op dit forum leeft. CDA en VVD proberen door deze ene zaak, de steun van alle asielhaters te werven. Ondertussen verandert er niks aan de onvrede.

Je laat je keihard pakken door CDA en VVD als je hier in trapt. Goedkoop populisme.

9
30 Hollander1967

Enkeltje Destructor is efficiënter en aanzienlijk voordeliger.

2
31 Bokkerijder

@30 . " asielhater". ga toch weg joh mafkees, als "asielzoekers" wat de meeste niet zijn, zich een een keer normaal gedragen dan was er niks aan de hand, dat jij het nou allemaal prima vind dar er zo f*cking veel ellende van die lui vandaan komen moet je zelf maar weten, heb liever dat ze naas jou komen wonen! want ze zijn immers zo zielig..niet ouwehoeren als je dochter verkracht word he

3
32 henry86

Nou nou de VVD en CDA hebben zeker wat nodig van de burger met dat geroepetoet.

0
33 Dissident

@10
question Kat... mogen we wel uitkijken in Nederland dan..

0
34 Lias

Gewoon retour Somalië. Daar gaat hij tenslotte ook 2 keer per jaar op vakantie. Veilig land.

1
35 manpower

Ben helemaal eens met VVD en CDA.
Hij moet land uit met dit soort dingen.
Van die vrouw willen verkrachten en wurgen.
Maar dat weet zeker nog niet Pechtold en Klaver want die zullen dit wel weer goed praten.
Die zullem hem wel zielig vinden en we moeten hem opnemen.
Weg ermee.!! Anders betalen we de rest van zn leven ook nog voor hem.
Want werken doen ze niet nee handje ophouden.!

2
36 annie

Ik gok dat deze Somaliër als zgn. asielzoeker naar Nederland is gekomen, tenslotte was Nederland het eerste veilige land dat hij tegenkwam, kuch. Kortom, niet meer dan terecht dan dat dit heerschap/smeerlap het land uit wordt gezet, na uitzitten straf.

0
37 Sneeuwbal

Ik denk dat zij het willen omdat ze allang een wet hebben gevonden waardoor het niet mag.

0
38 etymologie
39 Mrs. K

@37 Wel redelijk blijven. Dat hij het land uitmoet wil ik even graag als jij, maar jij zou hetzelfde doen als je asielzoeker was en de kans had om in een rijk land te gaan wonen. Kijk daar dus asielzoekers niet op aan maar degenen die het Vluchtelingenverdrag, dat nooit bedoeld was voor massa-immigratie, niet willen wijzigen.

4
40 Mrs. K

Is hij nu opeens een aanrander ??? Hij is een verkrachter en een psychopaat !
"Reportage: CDA en VVD willen Somalische aanrander het land uitzetten".

NEE ! Alleen VVD-Kamerlid Ockje Tellegen heeft zich uitgesproken tot uitzetting als hij veroordeeld wordt. Dus NIET de VVD of de CDA fractie !
Journalistiek is niet meer wat het geweest is.

0
41 B55

@40

Kijk, daar ben ik het nu mee eens. Iedereen zoekt het geluk, nooit (bewust) het ongeluk. Ook vluchtelingenopvang(liefst in eigen regio) is niet het probleem. Wel de bijna automatische asielstatus. Als dat laatste onmogelijk wordt gemaakt, dan krijg je alleen de echte vluchtelingen die ook nog een keer graag terug willen om het land weer op te bouwen.

0
42 Liwwie

Sinds wanneer deelt de VVD verblijfsvergunningen uit? Van Rossem met z'n VVD-obsessie heeft daar de hele redactie besmet.

0
43 Mrs. K

@41

VVD en/of CDA zijn politiekhistorisch zelfs altijd de grote aanjagers geweest. Er hangt een enorme industrie achter van vriendjes waar gigantisch aan wordt verdiend. Dat Jan Lul de grote betaler ervan is, dat zal ze een rotzorg zijn. Geld moet één kant op rollen.

0
44 Liwwie

@40 Je bedoelt: jij zou als asielzoeker ook vrouwen gaan belagen en proberen te verkrachten?

0
45 gaulette
46 Schildpad

Hij had nooit binnen moeten komen, zoals zo velen.

0
47 vandaagffniet

@40 Waarom wordt er niks aan gedaan/veranderd voor zoveel jaar dan? Is dat expres of oeps we wisten het niet? Vertel wat je ervan vindt.

0
48 etymologie

@47 Pas maar op, je bent nu wel heel erg racistischm politie kan voor je stoep staan, en ja daar hebben ze wel tijd voor.

1
49 etymologie

Ik hoor vaak over knokploegen, maar dat is volgens mij iets uit voor 1980 ofzo, heb het nooit echt meegemaakt, en denk dat het er ook nooit van gaat komen.
Nederlanders vinden alles best, als ze maar een huis, eten en internet hebben.

1
50 etymologie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

20 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

24 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@24Nee, dan is het ijzig stil, vanuit die hoek van de Islamofilie....

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bleke Betty
'Windturbines veróórzaken juist klimaatverandering in plaats van tegengaan' stelt Windhandel-auteur

En ze willen er nog miljoenen plaatsen en niet alleen boven water maar ook nog onderwater. En dan vindt men het gek dat dit gevolgen zal hebben ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Tot welk bedrag mag je in Nederland contant betalen (en hoeveel mag je in huis hebben)?

@16Je kunt ook vragen of je, als je het in één keer cash betaalt, 2.999,99 euro mag afrekenen.Probleem ook opgelost. 😉De meesten zul...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ambtenaren schrappen bewust het woord “moeder”

En op de vrolijke geboortekaartjes komt in de toekomst te staan: "de ouder uit wie het kind geboren is maakt het goed" of wil je op kraamvis...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Xxx Indian Sex Video DownloadBollywood Hot Sex VideoSeal Tod Sex VideoBoomika SexSexhdfullBlack Free PoenErotic Mond ControlMasturbationselfieTickle Lesbian PornReddit Game LeaksWeid PornCelebtity Nude PicsCoxolandThreesomAsh Cash PornXxx Hd NOne Tit OutSurprised CumshotLoriy.gloryMilfhomemadeToonily ComNerd PornStacy Keibler NakedX Nxx PhotoArmani Black StepmomGoth NudExoticpandaxxxInlyfans LeaksOpen Sex GifFamily Sex Hd ComNice Teen TitsEvelyn StoneXxx SaxeyDemi StutraKiwvr-559Stormy Daniels SexNaked Stripping GamesMature Nl PornosManforce Tablet 50 MgXphotosSdmm-024Tube X ClipsPornos De FamosasAdriana Maya PornGay Cumshots CompBhojpuri Desi Sex VideoThe Private Lesson 1975All Bengali BfHarley DeanDioria Baird NudeX Videos Telugu NewCassidy NicoleBlue Sexy Picture HindiPorn MastiErotic GirlsShakeela Sex Videos ComSex In Tamil XxxHot Stepmom RomanceFamily Romantic Sex VideosTiffany RaynePianful PornDelitoonxDesnudaFace Down Ass Up PornMamiyar SexXzxxxxLena The PluggFucking Indian Girl VideoNetvideogirls Porn VideosSibel Kekilli PornolarRomantic SuhagratIndian Bf XxXxxsaksSex With A GirlGinger Lynn Porn StarXxx Sexy MuslimLatge Porntubeหังโป้Aryea FaeSleeping Xnxx HdDesibabaBangla Boudi ChudachudiSunny Leone New SexLadai SexHentain MovieJizzjazz PornSearch LiterotFreexcafeePics Of Nude ModelsHindi Gandi FilmSunny PronJapani TelRoja Sex Videos HdNormal 2007 Full Movie8teen VideosRedtubingPorn AnimedArts Of PornXnxx TeacherSophia ForieBlonde Ladies NakedNikki DelanoFreepormoFilm Pornostar GratisSexo ComicPornografia AmadorOrgasm PornBlazers Porn HdSatin BloomXnxx Video Hot GirlTeen Gay Porn VideosUrine Sex VideoPron FreeKayly Cuoco Nakedسكس مترجمهVer Películas PornoNude CouplesSex ChotiIndian Girls Hot NudeNew Doctor XxxPuretaboo.ckmChloe Cherry XxxAdult SeriesPorn Star Full HdOnly BlowjobBangladeshi Bangla Sex VideoFor The Queen Hentai GameSex Video PoorMandy PornNamitha Xnxx VideosJawjackers PornBest Onlyfans ModelsRule 34 PVideo PornogrContoseroticasLatina Pov BlowjobsNude ThickMan To Man SexWww Fux ComPornstars In PublicThirsty Baddie Dumps Boring Bf For Bbc Gizelle BlancoNakedhottiesStreming XFisted DeepHannah Brooks NakedTwitter Hot AuntyConstruction PornhubMilfmemeسكس مترجمBreckie Hill Leak