door 7Butterfly7 in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 18
  • 538x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Christenen waren ooit in de meerderheid in het midden-oosten.
De Islam verdraagt geen andere godsdienst.

0
1 Sterke

* Verwijderd door de redactie *

2 hk-sr

Wat geldt voor de islam geldt ook voor het christendom die zijn over andere religies heen gebulldozerd of dat nou animisten,paganisten,polytheïsten,joden,hindoes,boeddhisten,zoasteristen,sikhs of wat dan ook waren.

30
3 21st Century Guy

@2 Inderdaad. En dan noemt de Timmermans 'diversiteit' als argument om de islam binnen te halen.

1
4 schrootflint

@3 En nu weten we beter, toen nog niet echt in de meerderheid.
Dus jij wilt dat moslims het recht hebben om alles kapot te maken, puur omdat andere religies dat eerder ook deden?

2
5 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

6 hk-sr

@3 Precies. En daarom moeten we dat niet meer willen.

2
7 schrootflint

@4 Is verschrikkelijk hoe mensen geld belangrijker vinden dan alle mensen in de wereld.
Expres doen alsof je van niks weet, en doet alsof wat ze nu doen, heel goed is.
Ik geloof er niet in, dat ze het niet snappen. Ik geloof wel dat zij dit expres doen en er geld aan verdienen. En denk wel nog meer, dat het opgelegd wordt door andere mensen.
Snap ook niet dat die mensen niet eens democratisch gekozen worden.

1
8 etymologie

@5 Dus jij wilt dat moslims het recht hebben om alles kapot te maken, puur omdat andere religies dat eerder ook deden?

U komt in aanmerking voor de meest stompzinnige uitspraak van de dag.
Mij kennende zou u beter moeten weten en dat bij mij menselijkheid bovenaan staat iets wat helaas in het verleden en nu ook nu nog vaak verontachtzaamd wordt.

20
9 21st Century Guy

@6 Het is duidelijk dat u zeer weinig weet van de wereldhistorie of u houdt zich van de domme dat is ook nog een optie.

19
10 21st Century Guy

Ach andersom is het ook zo dat Europa geen thuis is voor de islamisten.

0
11 Hein2

Mag het een wonder heten? De profeet verklaarde immers zelf dat hij is opgedragen te strijden totdat er niemand meer over is behalve moslims. Sahih Muslim (1:30) - En zulk geschiedde, aan het einde van zijn leven was Arabië 100% islamitisch.

De islam is een totalitaire genocidale ideologie.

0
12 greenmango

@11 Mocht je willen.

0
13 greenmango

@11
alleen ze krijgen hier wel de overhand en niemand die ze tegenhoud.

1
14 ongelovenloos

Geen westerse autoriteit die hier om maalt, gaat meer om dat jij open staat voor de andere gelovigen.

0
15 Boelie

Nee inderdaad anders waren ze al die oorlogen niet begonnen. Midden jaren 90 werd al voor deze bagger gewaarschuwd dat ons beleid in die regio tot wraak op christenen en minderheden zou leiden. Dus nee onze autoriteiten maalden daar niet om.

1
16 Dian

@10 Het kenmerk van historie is dat het verleden tijd is. Het juk van het christendom in West-Europa is verleden tijd en daar is hard voor gevochten. Daarom zero-tolerance voor islamitische onderdrukkingspraktijken.

1
17 Dune

Je mag geloven wat je wilt maar er moeten geen wetten aangepast worden en rekening gehouden worden met anders gelovigen.Zeker niet die naar hier komen, je kan nl van te voren uitzoeken of een land bij je past....

0
18 kaassnitsel

@16 Inderdaad. Onder Assad werden geloofsminderheden beschermd. En kijk wat er nu gebeurt door onze bemoeienis met Syrië.

0
19 Dune

@14 Natuurlijk wel terroristen worden afgeschoten ,criminelen komen in de gevangenis.
Er mag meer gedaan worden daar niet van.

5
20 21st Century Guy

@4 Timmermans lult elke dag gewoon dom na wat op z'n menu kaart staat.

1
21 Eastwood

@9 Waarom zo een onzin zin typen? Maar sorry, de meeste mensen zijn het met je eens....

0
22 etymologie

De Syrische kerk was ooit de grootste christelijke kerk .
En naar het schijnt heeft de VS maar ook wij ons voor een wahabitisch karretje laten spannen.

0
23 eh

@23
Kan ook zijn dat de Amerikanen een goede deal hebben gesloten (grondstoffen en Mac Donalds tegenover wat zieltjes) en wij erin getuind zijn.

0
24 eh

* Verwijderd door de redactie *

25 Raffa

@25 Als ik u was zou ik maar eens de geschiedenis induiken de verspreiding van christendom en islam in de vroege dagen heeft veel van elkaar weg islam was nog wat blinder en wreder maar allebei de culturen hadden compleet schijt aan de autochtone culturen die ze vernietigd hebben,wegkijker !

3
26 21st Century Guy

Nadat de christenen de moslims hadden afgeslacht onder het vaandel van de kerk gedurende de kruistochten kan ik me dat wel een beetje voorstellen.

4
27 niet-alles-geloven

Die gevluchte christenen zitten nu deels in Nederland en worden als moslims gezien.

0
28 Commodus

@26 Dus, als ik nu naar mijn vriendin haar werk ga, haar bij de haren naar buiten in de auto sleep, naar huis rij en haar achter het aanrecht dwing, dan zegt u 'Oh ja, maar dat deden ze vroeger ook' in plaats van te zeggen dat ik een enorme klootzak ben?

1
29 Bluth

Er is wereldwijd een aanval op christenen. Maar ja dat zijn vaak blanken , dus niet belangrijk voor de media dus dat lees je niet zo vaak itt andere gevallen.

0
30 solidsteel

@28 Op basis van hun fenotype ? Zou kunnen het komt voor dat naast christenen ook joden,hindoes,boeddhisten,sikhs,andere niet moslims en ook atheïsten aangezien worden voor moslims.

1
31 21st Century Guy

@27 Dat de Kruistochten er nu te pas en te onpas worden bijgehaald is te danken aan het werk van 20e-eeuwse propagandisten, die zich nota bene baseerden op kritische westerse bronnen. In de islamitische wereld werden ze eeuwenlang als een kort en onbelangrijk intermezzo beschouwd.

De inheemse christenen waren trouwens ook zelf niet onverdeeld enthousiast over de ongevraagde inmenging van de West-Europese kruisvaarders, juist omdat ze vreesden dat ze het doelwit van wraakacties vanuit de islamitische bevolking zouden worden.

0
32 Civilis

@29 Dan vraag ik of u mischien te lang in Afghanistan hebt gezeten. ^_^

2
33 21st Century Guy

@27 : De kruistochten waren het gevolg van de moslim invasie en niet omgekeerd.

0
34 solidsteel

@30 Dat is zeker niet zo sterker nog wereldwijd zijn er zelfs meer gekleurde dan witte christenen.

0
35 21st Century Guy

Er heeft en speelt zich een ongoïng genocide af in het MO en Afrika. Overal worden ze afgeslacht of onder zware dwang (dochter verkracht en ontvoerd- of je hoofd eraf, of -) gedwongen je te bekeren tot de islam. Des te kwalijker is de houding van de paus die wel de vieze schoenen kust van een ongewenste en kansloze migrant maar totaal niet opkomt voor zijn eigen mensen,nl de Christenen. Die vent moet zich rot schamen en weer heeft de kerk bloed aan zijn handen. Ik heb nog wat vrienden in het MO en Afrika die om verschillende reden niet weg kunnen, maar die zijn echt hun leven niet zeker. De rest is allemaal vertrokken mede omdat ze wel overal welkom waren en dat vanwege hun opleiding (universitair) Die denken er niet over om terug te keren om hun hoofd vrijwillig op het blok te leggen. Medelijden voor hen die niet weg kunnen. Ja, een fijne ideologie die hier weer verantwoordelijk voor is. :X

1
36 Bleke Betty

@5
Als dat waar was geweest dan zou er geen andere godsdienst meer hebben bestaan. Het is precies andersom, er waren geen moslims tot in de 5e eeuw, maar omdat ze al hakkend en slachtend op hun enorme veroveringsdrift van land naar land iedereen hebben gedwongen om moslim te worden en de doodstraf zetten op het verlaten ervan is het nu juist het ene na het andere land wat de eigen cultuur en godsdienst gedwongen op moet geven. De basis van het Christendom was oorspronkelijk het Midden Oosten en is nu overwonnen en verdreven door de Islam ...

1
37 Bleke Betty

Overal op aarde waar de Islam andere geloven raakt, zijn aanslagen of oorlog ontstaan. O.a. India, Myanmar, Bali, Ambon, Filippijnen, Nigeria, Tsjaad, Mali, Centraal Afr. Republiek, Somalië, Armenië, Balkan, Libanon, Israël,.. etc. Rond de eeuw wisseling is dat overgeslagen naar de Westerse landen....Als je de Koran leest wordt je direct aangesproken. Dood je vijand, maar als hij zich overgeeft, wees dan genadig. Als je de Koran leest, is het alsof jij als lezer direct opdrachten krijgt:„Doodt hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard”-Koran 9:29...„Bevecht hen (de ongelovigen/niet-moslim) totdat er geen fitna (beproeving) meer is en de godsdienst geheel voor Allah is”-Koran 8:39.….„De Islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld”(Koran 4:76, 60:4)...„De heerschappij is alleen voor Allah”(Koran:12:40)...

0
38 Max13

@37 [iedereen hebben gedwongen om moslim te worden]

Maar meestal niet rechtstreeks. Het christendom werd wel getolereerd als godsdienst van 'het Boek', maar onaantrekkelijk gemaakt door discriminerende wet- en regelgeving, sociale marginalisering en af en toe inderdaad regelrechte vervolging. Daarom duurde het relatief lang voordat het helemaal verdwenen was.

0
39 Civilis

Daarom zouden wij moeten zorgen dat Europa geen plek is voor de Islam.

0
40 klepzeiker

@38 Het merendeel van de moslims heeft daar geen dus geen boodschap aan maar degenen die dat wel in hun kop hebben daar moet je korte metten mee maken.

0
41 21st Century Guy

#39
Is voor een deel waar wat u zegt, maar er zijn door de 14 eeuwen heen vele miljoenen Christenen afgeslacht door de islam vanwege de islam. Er werd echt niet 14 eeuwen lang gekneed en de oor op het zieltje vd Christen gelegd tot die uit zichzelf zich ging bekeren de dwang was vroeger en is nu nog steeds ook met de dood. Het is in het nieuws geweest maar een oude truc en dat is een Christen ergens van beschuldigen het maakt niet uit voor wat en dan druk/geweld uitoefenen. Als je alleen naar de turken kijkt en alle veldslagen die ze hebben uitgevochten en de landen die ze met gruwelijk geweld hebben weten te bezetten dan is die geschiedenis in een stroom van bloed geschreven. Het aantal doden wat de Turken op hun geweten hebben (geschiedenis) daar verbleekt bijna alles bij. Die kunnen ook alvast maar de portemonnee trekken, want mag aannemen dat die ook wel wat herstelbetalingen zullen moeten gaan doen. question

1
42 Bleke Betty

Volgens eerdere onderzoeken van andere organisaties telde Irak in 2000 nog ongeveer 700.000 christenen.

De christelijke bevolkingsgroep in Syrië, die in 2011 uit 2 miljoen mensen bestond, is „ruwweg gehalveerd”, aldus Open Doors, Served en Middle East Concern.

En dat was in landen waar de islam de meerderheid had dus dan moet je concluderen dat er toch meer aan de hand is dat het zo heeft kunnen escaleren.

0
43 21st Century Guy

@38 Overal op aarde waar de Islam andere geloven raakt, zijn aanslagen of oorlog ontstaan

Zelfde verhaal voor Europeanen waar ze ook aan land gingen Amerika,Canada,Mexico.Brazilië,Zuid Afrika,Australië,Nieuw Zeeland etc. het was vaak oorlog.

0
44 21st Century Guy

@33 De vraag is de vraag die ik aan u stelde aan de hand van uw reacties hier.

U zegt namelijk in meerdere reacties dat al het extremisme, terrorisme, geweld, vanuit de islam niet zoveel uitmaakt omdat o.a. het christendom het vroeger ook deed. Het is het bagatelliseren van al dat geweld en extremisme, het goedpraten ervan.

0
45 Bluth

@27
Ach, weer iemand met dat stomme argument van de kruistiochten. Als gebeurtenissen van acht eeuwen geleden gebruikt worden om je eigen genocide te rechtvaardigen is het wel erg gesteld.
De kruistochten waren in de eerste plaats bedoeld om te zorgen dat christenen toen op pelgrims reis konden naar het door de islam veroverde Jeruzalem. Maar ongetwijfeld wordt deze waarheid verdraaid in de islamitische wereld. Daarnaast is het aantal slachtoffers van de kruistochten bijna te verwaarlozen met de 270 miljoen slachtoffers door de Islam.

0
46 De Haring-ingenieur

@2 "....En de Haagse gekken dit onverdraagzame parasitaire moslimtuig maar binnenhalen...."

Het is nog erger: diezelfde Haagse gekken die hier massaal moslims naar binnen halen om Europa te islamiseren.... proberen aan de andere kant de Arabische wereld juist weer te verwesteren door er kostbare en vernietigende oorlogen te voeren....!

0
47 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@42 Het zijn mijn ideologische standpunten niet maar ik heb toch even gezocht en ik kan van jouw beweringen geen bewijs vinden. Dus hoe moet ik...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

greenpollo
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Ja, wat gezellig al die jongens uit Eritrea.Dat hebben we laatst wel gezien...Dan kunnen ze hier lekker los gaan, iets wat ze daar niet doen...

9 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@43Ja en ik heb nog steeds geen antwoord 😊 Bop verstaat de kunst om vragen te ontlopen en de inhoud te vermijden. Dat is best wel knap maar...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

greenpollo
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Ik vind dat het wel zo mag blijven.Wat heb je eraan als het met altijd wintertijd in juni om 3.30 al licht wordt?Met altijd zomertijd zal he...

13 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Weetal
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Meer, meer, meer.Stap toch op, man....

14 minuten geleden geplaatst door Weetal

Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@46 Als ze hier mee konden lezen dan zijn ze wat taal betreft al aardig ingeburgerd 😁...

15 minuten geleden geplaatst door Querido not

soapbox
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@6 Dat is de moeder toch. Het artikel ging over de dochter....

15 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

@5 Zolang ze maar opletten en naar de weg kijken is het geen probleem , of heb je problemen met kleine mensen?...

17 minuten geleden geplaatst door soapbox

ongelovenloos
Groen licht voor asielopvang aan Jacob Obrechtlaan

Ik denk niet dat ouderen daar tussen willen wonen wat natuurlijk goed te begrijpen is....

25 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Thuis willen ze niet vechten, maar in Europa wel ... 🙃...

27 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Sex Vidos3d Porn VideoaRed XvideosParaíso SwingGang DeepthroatParty Hard OreLong Mint TsPornlabFr Sexe ComToxickai XxxChriatina Aguilera NudeMicke Mouse PornSaree PirnMyteenwebcam69 Sex PositionPorn Video Indian BhabhiBoudi Ke ChudaMayamochiHistoires De SexeBovastreetNicole_anistonn PornManipuri Nude VideoSex Of GirlsMarin R34Hairy Vagina PicsLetsjrkDana Plato NudesNude Girls With BoysCutefacebigassSextvxsCuckolding WivesSissiringWww Xxx 2Computer Sex VideoBhai Aur Behan Ki ChudaiHreat PornE Gallery HentiaReal Rapeing PornKaylee Cuco NudeSex GurinchiR34 Po RnDvd Porn MoviesPass Out PornPornos NoirExploited Teens AsiaTasunade PornBlack Vaginas18 Year Old PornSophia SweetDaintybabyelleTopxxxPrettynude WomenUsa NudeJaye Summers CreampieErotic Mind Comtrol欧美色情Dudh Khawa VideoChristina WrenAriana Guerra NudePure Taboo VideoLesbians Masturbate PornApril O'neil Porn Actress엑스비디오Cuck Bbc WifeTwo PornJapanese Teacher Xxx VideoFrancia James AnalMature Homemade PornXvideos BangladeshBoyfeetBoobs Pressing And LickingAugust Tylor XnxxAubrey KateDaalischus PornSaree Boob PressTushy HdChut Ki ImageAna Alexander NudeMinecraft Bee PornNaked Video YogaFiona Gallagher TittiesIncredible TittsThreesome Surprise For WifeNaked AnimyPornos SecretariasFuta Five Nights At Freddy'sLong Hair Indian PornBarzeers HdAlyx Star Porn VideosXvìdeoMoa Malkova PornFat Black Naked LadyNide PicsFull PorneKenemo PartyVostfree-animes Vf Et Vostfr En Streaming Et Telechargement GratuitFatal Models LemAmadoras XxxAnimes HemtaiTeensexTorielpornFamilyguy Porn ComicsXxx Xxx ComPornstar Sara JayBangladeshi Hot FilmMia Khalifa Sex ClipsCosplay Porn.Hindi Sax HdSunny Leone Hot Video HdBrother And Sister Sex ComMia Khalifa Big TitsElisha Cuthbert SexMia Khalifa JmacPon HupIran SexseGolden Age PornBbw Big BoobesVeggiebabyyKatie Sakoff NudeSexo Con Mi SobrinaEnglish Bf Film English Bf FilmTs Black TubeLucy Lawless SexyScukvas.comNakedmatureHot Wild SexFlashlight Sex ToyWww Desi Girl Xxx ComExtremely Deep ThroatDrunk Passedout PornRiley Reed RedditCoños PeludosBangali Porn VideoBlue Film English QawwaliSunny Lion Sexy VideosGetting FuckedAsian Blow Job MassageMommy Caught Son Jerking OffForum SemprotHuge Tits RedditBlacktgorlsSax VidoesXxx AapVishnu Priya Nude PicsTabulyHomemade Cock RingMisty Ray OnlyfansSexgirl AnimalsMassage Cam HiddenJolee Love