Terrorist Parijs Kreeg Prijs Van EU (prisonplanet.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door case in Politiek  ·  44 Reacties

  • 21
  • 1125x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nexit....nexit...nexit....nexit...nexit!!!!!!!!!!!!!

11
1 Lucien80

Echt gestoord voor woorden. Hoe incompetent kan je zijn.

1
2 mastermind

De criminele worden geprezen en beloond,en mensen die er wat van zeggen zijn racistisch en moslimhaters!!.Walgelijk de EU gaat ten onder aan zijn eigen onbekwaamheid.

4
3 DWDD

Hij kreeg dus een "weg met ons" prijs van de naïeve linkse EU.

5
4 Kaksaboemsa

Hoe gekker hoe hoger in rang, welkom in de EU.

5
5 Positivo

'Weg met ons' viert hoogtij....

2
6 Tsaar

EU weg ermee. Volgende keer PVV stemmen!!!!

12
7 Lucien80

@3 De Europese Unie gaat niet ten onder, maar de Europese culturen en vrijheden gaan ten onder. De Europese Unie zorgt er juist voor dat dit allemaal mogelijk is. Breng een oneindige stroom van immigranten aan de gang die voor zulke grote problemen dat de landen in de Unie er niet op kunnen lossen, de mensen roepen dat er wat aan gedaan moet worden en tenslotte komt de Unie met de oplossing die inhoudt dat wij als collectief onze vrijheid moeten inleveren voor onze veiligheid. Ook wel het bekende probleem, reactie, oplossing die constant wordt gebruikt door de elite om wetten in te voeren waar de mensen het anders niet mee eens zullen zijn.

2
8 Daniël

InfoWars klopt het verhaal nog wat op, zoals gewoonlijk, maar het is de waarheid.

3
9 case

Dat krijg je met al die linkse hobby's en hun fopprijzen.

4
10 Wild Rover

Dit bericht spreekt boekdelen. Onze politieke elite heeft inmiddels zover van de gewone burger afgewend dat zij zich thans schouder aan schouder bevinden met islamisten en terroristen. Als dit geen wake up call is dan weet ik het ook niet meer.

2
11 greenmango

@10 Geen idee wat dit met links en met fop te maken heeft, maar het zal wel lekker populair klinken voor je vriendjes neem ik aan.

15
12 Norton

Walchelijk. De EU heeft veel meer mensen nodig als Geert Wilders.

5
13 Interessant

Hoe is het toch mogelijk die gekke EU die zijn helemaal van het padje af!
Hadden zichzelf ooit ook eens de Nobelprijs van de vrede toegekend,dat zegt toch genoeg!

2
14 claartje

@14 Moet zijn de Nobelprijs VOOR de vrede

0
15 claartje

Ik snap het probleem niet iemand krijgt een prijs en draait jaren later door, dat kan de EU toch niet weten. Ik zou ze de kost niet willen geven die een prijs hebben gekregen of een lintje die daarna iets gedaan hebben wat het daglicht niet kan verdragen.

27
16 mike45

@4
Ik zou de EU niet links willen noemen, eerder schijn communistisch dictatoriaal waar banken en multinationals worden begunstigd. Progressief links zou dit alles extreem fascistisch noemen, als de grenzen niet wagenwijd open zouden blijven en het een individueel land i.p.v. een opgelegde superstaat betreft.

3
17 Reactie

@1 Doe niet zo hysterisch. Overdrijven us ook een vak lol.

19
18 Yisrael

@13 Nee bedankt.

10
19 Yisrael

@2

Makkelijk lullen achteraf, of stond het al op zijn voorhoofd geschreven dat ie een agent met een hamer te lijf zou gaan?

12
20 Brolin

Een goed voorbeeld hoe door de constante heksenjachten op iedere moslim het radicalisme in de hand wordt gewerkt.

29
21 Brolin

@12 Anti-racismegeneuzel is altijd een linkse hobby maar 'flutprijs' was inderdaad beter geweest. question

3
22 Wild Rover

@20 Even etnisch profileren en je had het kunnen zien aankomen. question

4
23 Wild Rover

@21 Welke heksenjachten? Misschien heb ik iets gemist over klopjachten op moslims of het preventief opsluiten van moslims.

3
24 Dune

Ach ze doen zoveel als ze dronken zijn.

Wanneer worden we uit de EU gezet door de dronken droppies!

2
25 Zie Hier

@16 jij snapt wel vaker dingen niet mike

3
26 Ikke44

@21niks geen heksenjacht
geknuffel dat wekt terrorisme in de hand zal bedoelen
Gewoon niet binnenlaten is het beste

4
27 Ikke44

ik snap die linkse rakkers niet, als je iets zegt over de islam of moslims dan ben je gelijk een racist!! maar je kan je beter afvragen waarom mensen tegenwoordig veel erover zeiken..dat komt omdat er veel geweld en intolerantie vandaan komt, aanrandigen verkrachtingen etc..dus wat nou racisten? als je gewoon wat feiten opnoemd ben je al een racist, echt belachelijk

5
28 henry86

De EU is rechts fascistisch en absoluut niet links. De grootste vrienden van de EU zijd de financiële wereld en de multinationals. Het volk word gebruikt om hun winsten te vermeerderen. VVD en D66 ten voeten uit. Doe die oogkleppen af.

0
29 Ceesje

@20 laat ze gewoon niet binnen opgelost
Ze hebben het zelf verpest
Ze vluchten voor geweld(zeggen ze) en gaan hier vrolijk verder

2
30 Ikke44

kijk niet raar op of er komt nog een gedenkplaat ook .

1
31 ongelovenloos

Waarschijnlijk is deze man aangemoedigd door deze prijs zijn energie gaan aanwenden om nog een prijs in de wacht te slepen.

1
32 Al

De terrorist Arafat kreeg zelfs de Nobelprijs voor de Vrede, ik kijk hier niet vreemd van op.

3
33 Falco Peregrinus

@29
-
De EU neigt tot rechts fascisme en ook tot links extremisme, maar is het beide niet.
De EU is het bastion van het neoliberalisme.
-
In het neoliberalisme gaan de Staat (links) en het bedrijfsleven (rechts) samen en vormen een nieuwe neoliberale eenheid. In Europa is dat de EU, het grootste bastion van het neoliberalisme ter wereld.
In het neoliberalisme is er niet echt meer sprake van politiek rechts of links. Neoliberalisme heeft aspecten van beide en dat is wat het juist zo gevaarlijk maakt.
-
Het grote voor beeld van het neoliberalisme is onze eigen Nederlandse, extreem neoliberale gezondheidszorg: de Staat dwingt de mensen om premies en eigen risico te betalen en de premies, en wat er wel of niet verzekerd wordt, wordt bepaald door het bedrijfsleven: de ziektekostenverzekeraars.
Hierin heeft u beide aspecten te pakken: het dwingende karakter van de overheid (vroeger links) en het hebzuchtige winstoogmerk van het bedrijfsleven.
-
U heeft goed gezien dat de neoliberale EU ten dienste staat van de multinationals en de financiële wereld. Daar bevinden zich immers de top neoliberale criminelen die zich constant verrijken ten koste van de burgerbevolking.
-
De huidige politiek situatie bekijken vanuit het klassieke links-rechts is dus helaas niet meer voldoende. De situatie zit iets complexer in elkaar.
Ik ben met u eens dat de impact van de neoliberalen minstens zo erg kan zijn als extreem recht fascisme. Net moet nog maar blijken of de neoliberalen in staat zullen zijn de holocaust van de nazi's te overtreffen; zij zijn reeds een heel eind gevorderd met hun agenda in Europa.
/-
-

1
34 MrCally1

Dit laat zien dat deze "landverhuizers"zich met alle gemakken die de EU hun biedt, dan in het ene land wonen en later weer worden gespot in een ander EU land. Deze criminele "journalist"die in Zweden vast geregistreerd zal zijn, duikt nu ineens op in Parijs, laat zien dat het hoog tijd wordt dat hier eindelijk eens paal en perk wordt gesteld aan de toestanden die deze "mee-eters" continu veroorzaken", in ieder geval noemde deze criminele Mo Slim zich " een soldaat van het kalifaat", dus een IS aanhanger en zou een Algerijnse studentenpas op zak hebben gehad, dus heeft al heel wat landen gezien!
Laat weer duidelijk het slechte beleid zien wat er gevoerd wordt door de bestuurders! Onbegrijpelijk!

1
35 Widaan

@4 De EU is niet links en niet naief. De EU is een kapitalistisch, imperialistisch ondernemersproject dat doelgericht aanstuurt op het overspoelen van Europa met migranten uit culturen die onze emancipatiestrijd en vrijemeningsuiting ondermijnen, bij voorkeur moslims en orthodoxe oost-Europeanen, omdat het dan zo snel mogelijk gedaan is met onze strijd tegen de onderwerping en uitbuiting door de kerk en het kapitaal.
Dit soort uitbuiters gedijt bij reactionaire religies. Het is voor iedereen duidelijk dat de massale toevloed van islamieten (en tegenwoordig ook oost-Europeanen, om nog meer olie op het vuur te gooien) niets met naieviteit te maken heeft. Het is pure kwaadaardigheid. Waarom zouden de lieden die moslims in ontelbare drommen deze kant uit sturen niet weten wat iedere jan en miep van de straat wel weten?

1
36 zewa

@21 Heksenjacht op moslims? Waar dan? De politie jaagt inderdaad op moslims, ja. Maar alleen omdat ze steeds anderen de dood in proberen te jagen! Je draait oorzaak en gevolg om.

1
37 schuco

Ik beschouw dit soort zaken als normaal.
lekker samen naar de afgrond en niet ingrijpen.
We leven op de zalvende woorden van onze leiders.

1
38 klepzeiker

@26
U bedoelt eigenlijk: altijd?

2
39 Jan met de korte achterlul

Wat is dit voor een kulsite?
Alex Jones radioshow ook nog.....hahahahaha

fun draadje; dank vh laten lachen..
question

7
40 A+++energiebewust

Dit is toch lachwekkend. De hele EU is compleet van het padje af. Nu is alleen nog de vraag hoelang het nog overeind blijft.

3
41 Amrock

1 vd aanvallers in london was ook te bewonderen op de netflix serie "the jihadists nextdoor" al hebben ze deze nu wel verwijdert, maar nog steeds te zien op utube.

Netflix Removes Documentary Featuring London Attacker =

The Jihadist Next Door =

3
42 StoopidMonki

Alex Jones

nuff said.

2
43 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Een betere kop zou zijn: "Terrorist kreeg Gutmenschprijs van de EU

2
44 Rex

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

32 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

34 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

2 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Free Black Porn VideoBeeg YogaFursuitpornGoon PmvCholoform PornAfricaan PornPov Porn BbwSophiedeeNude Migitsموقع سككسPornos BlacksScadel PlanetCurvy Mature Porn카와키타사이카Top Pron VideoPhub DiscordGif CuckoldingTaboo PizzaXvideo Hd DownloadMimi Foust SextapeFamous Japanese PornstarJ&m Video Du JourHairypussy BigtitsRachitha SexExactlye OnlyfansBeautiful Porn HdOnly Sexy GirlSensual Trans ComPorn Movie Shooting VideoNud TeacherLana Rhoades MasturbatingTia Carrere HotWall PornManga Hentai Pt BrJanelle Monar NakedHolly Wolf NakedXxx Six 18Indan Xvideo ComHomehotXxxx Kannada VideosDaughter Seduces Mom PornVideoporno DOld Xnxx ComSpectacled Senseis Reward DiaryGiantess Pov PornFriday AddsGenshin Impact Henta ICreampie ThreesomeBokep TurkiCumming PantyhoseTelugu Beautiful Sex VideosKamasuthraOrissa Local Sex VideoBraless ForeverTsuma Netori 3:Hot Sex Porn IndianWife Sharing Gone WrongPono BrasileiroRealitykinks ComMichelle Rodriguez PornhubSex Video Full HindiRayveness PornChunky Sister PornSee No Evil Tv ShowBú CuD Va NudesKerolay Chaves PornDesi Girl Sex MovieSophia Bbc SurpriseMasala SeenPornography UnblockedAsiatica AnalXxx Com HdXxx Full Hd 1080pXxx Video NiSelena Star PornSylvia Kristel NudeNude PornBbc GangbangFilms Pornographiques FranceSamantha IversAnna Celeste NudeTamil Actress Hot SexSunny Leone Sex Story In HindiIstaeli PornMila PornMy Friend S Hot MomNisha PornPornô Com BrasileiroHeels On PornAlexis SexesXnxx 3dPorn StepdaugtherMilf In XvideosIndian Actress SexNuakumiHentais GostosaTamil Nighty SexNhentai ShotaPorn Pics AnusBf Full Hd Mein BfAnkita Dave Mms VideoBig Cock PicturesMimsyheart LeakedFi Fi FoxxPussy Eating VidioPorn LocasHispanic TitiesDarkfansCelebrities That Do PornVintage PornoaPorn Lissa AnWanda XxxRehana Fathima SexPerfect Titts Pictures8teen SexAirplane PornKannada Xxx MoviePornography FilmeKatie Morgan PornWomen Fingering ThemselfsXxvi DeoDog Wali Blue FilmPorna IndirNaaked WomenMyfreeecamsBest Midget PornDiscord Onlyfans LeaksJavtastySxe XxAshkaashHd Sex Telugu MovieThottiesLezbiyen PorLas Actrices PornosBrazzers Xxx Video DownloadEmma Watson XxxWife Caught Cheating PornTruth Or Dare Porn91 PronFamous Nip SlipsPornographie IndiensFr.stripchat.comAnme Porn VideosAmerican Blue FilmKamasutra Hd VideoPorn Desi IndiaBangla Cinema BfOlder Women BlowjobsChatavernue