door Snuggles in Politiek  ·  46 Reacties

  • 32
  • 1053x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

De EU overtreedt haar eigen regels en wetten, duidelijk en helder.

1 gebruiker-verwijderd

Vooral niets doen, wat maar enigszins kan helpen!!!!!! Hoezo draagvlak voor de EU?

0
2 Tutor

Nee want de illuminati praktijkjes van het machtige EU parlement moeten blijkbaar ongehinderd door kunnen gaan; de chaos en onrust in stand houden...zolang ze zelf maar op de troon kunnen blijven zitten.

1
3 Neem me niet kwalijk maar...

Het zal D66 weer niet zijn, die het migranten-probleem wegwuift, met regels die het asielhoppen nog verder stimuleert.
En ook nog gratis procedures, als migranten het met een uitspraak niet eens zijn?
Het is niet te begrijpen dat deze politici maar blijven wegkijken van de problemen die er zijn. Dat er ook nog mensen zijn, die op dit soort partijen blijven stemmen, is niet te bevatten.
Ze zien liever hun eigen land (en Europa) naar de afgrond gaan, vanwege het grote knuffelgehalte dat ze hebben, met deze profiteurs..

0
4 Dieke

Hoppen zich naar de meest rijke landen en wonen die op meerdere manieren uit.

0
5 Voorzittershamer

Tuurlijk doen ze dit niet, het is een onderdeel van hun snode plannen. Illegaal of legaal ze moeten de EU binnenkomen ( kassa) Wat ze vergeten is dat de burgers niet meer slapen en gaan inzien dat dit niet langer aanvaardbaar is. Ons belastinggeld ( uitkeringen enz enz) gaat hierdoor ook nog eens indirect naar die landen die het verd*mmen om hun burgers zo te beschermen dat ze niet eens weg willen. Wie zal er uiteindelijk lachen??? Niet de EU hoor.
Nexit

0
6 jessemy

Asielwetgeving is autonoom nationaal beleid, echter zijn er grensoverschrijdende aspecten die alleen Europees kunnen worden aangepakt, maar dat betekend méér Europa, en dat willen de meesten niet.

21
7 DaStef

Onder leiding van D66-fractieleider Sophie in ’t Veld verzet het Europees Parlement zich tegen het voorstel van de Europese Commissie.
Werderom een bewijs dat D66 een partij is die niet alleen allesbehalve burgervriendelijk is, maar ook absoluut geen idee heeft hoe zij grote problemen kan oplossen... in plaats van verergeren!

0
8 Scorpio

D66 ? D666 past inmiddels meer. Waarbij de D voor heel wat anders staat dan Democraten. (Sorry voor de stemmers maar jullie zien alleen de schaapskleren, niet de wolf. Open uw ogen !)

0
9 Neem me niet kwalijk maar...

Niet alleen gaat ons sociale stelsel er zo aan, maar ook onze veiligheid.
Uitgeprocedeerde asielzoekers die in de EU rondwerven en herhaaldelijk asiel kunnen aanvragen in diverse landen raken gefrustreerd en zijn mogelijk uiteindelijk vatbaar voor extremisme:

Stockholm:
http://nos.nl/artikel/2167326-verdachte-stockholm-is-afgewezen-asielzoeker-slachtoffers-geidentificeerd.html

Berlijn
http://nos.nl/artikel/2149655-anis-amri-van-bootvluchteling-tot-terreurverdachte.html

Londen
http://nieuws.tpo.nl/2017/06/06/terrorist-londen-was-afgewezen-als-asielzoeker-bleef-dankzij-verblijfsvergunning-eu/

0
10 Snuggles

@7 Uitgeprocedeerd is uitgeprocedeerd, dus terug naar land van herkomst, en geen bed,bad en brood regeling.
Als onze bejaarde ouders 1x extra willen douchen moet er al betaald worden.

http://nos.nl/artikel/2030624-wat-is-het-probleem-met-de-bed-bad-en-broodregeling.html

0
11 Snuggles

Niet janken mensen jullie hebben er zelf voor gekozen

2
12 cultuurbarbaar

@12
Ik zéker niet..

1
13 Strongoli

ze willen zo graag dat de europese bevolking vervangen word door islamieten, ze haten ons echt, waarom??!!!

2
14 henry86

Waarom zou je een probleem gericht aanpakken? Een probleem aanpakken heb je kennis van zaken nodig en dat ontbreekt juist bij het Europees Parlement.

0
15 Dissident

@11

Ergo het probleem is dus nationale regelgeving ipv Europese regelgeving.

9
16 DaStef

Nexit. Wees wijs en stem volgende keer massaal op de PVV. En anders niet janken als over 10 tot 20 jaar Nederland een islamitisch land is geworden!!!

4
17 Lucien80

Als je het stuk leest dan staat daar dat detentie alleen kan worden opgelegd door een rechter, lijkt me ook niet meer als normaal. Vrijheidsberoving door de staat moet altijd door de rechter getoetst worden.

20
18 mike45

@18
Detentie op basis van wat dan? Het is simpel,ze overschrijden minstens 4 landsgrenzen om de rijkste honingpotten te vinden, dat niet strafbaar.
Net zoals het niet strafbaar is deze mensen op te vangen in een karig regieme van bed, bad en brood trouwens. Maar goed zolang de kiezers hier zich massaal laten foppen door leuk uitziende en of inhoudsloze politici zal dit door blijven gaan.

0
19 Al

@1 leg het eens uit als het zo duidelijk en helder is?

19
20 PeeVeeVeeNee

De EU ze voert gewoon hun plannen uit namelijk deze vast gesteld in 2008!
Helaas is er geen rekening gehouden met de verdergaande automatisering van de verschillen werkzaamheden!
In een vergrijzend Europa kan immigratie een belangrijke bijdrage leveren aan de
economische kracht van de EU.
De Europeanen leven langer, de zogenoemde "babyboomgeneratie" gaat binnenkort met pensioen en de geboortecijfers zijn laag.
In 2007 telde de beroepsbevolking in de EU, dus de werkenden en de werklozen samen, ongeveer 235 miljoen personen.
Volgens de laatste voorspellingen zal de beroepsgeschikte bevolking van de EU in 2060 met bijna 50 miljoen mensen zijn afgenomen, als de netto-immigratie blijft zoals nu, en zonder die immigratie zelfs met 110 miljoen.
Dergelijke ontwikkelingen houden risico's in voor de houdbaarheid van pensioenen en gezondheids- en socialebeschermingssystemen en maken extra overheidsuitgaven noodzakelijk.

9
21 Zie Hier

@17 nee, geen weldenkend mens wilt over 10-20 jaar in geisoleerde facistische staat leven.

23
22 PeeVeeVeeNee

@19 het is niet strafbaar om in een ander land asiel aan te vragen en in Nederland is illegaliteit ook niet strafbaar. Bovendien gaat een rechter er altijd over of iemand wordt gedetineerd gelukkig maar je zou niet in een land willen wonen waar de staat iedereen zonder proces magopsluiten.

18
23 mike45

@21 Dat de beroepsgeschikte bevolking van de EU in 2060 zoveel is afgenomen is dan toch geen probleem?
Als je kijkt hoeveel banen er nu al verdwijnen door automatisering en over 25 jaar door de robotisering is een afname van de beroepsbevolking juist positief.

Wat we nu binnenhalen zijn echt geen apothekers of hoog opgeleiden mensen, maar gaan voor 90% door naar de bijstand, wat ons sociale stelsel alleen maar meer onder druk zet.

0
24 Snuggles

@23 We moeten uitgeprocedeerde mensen ook niet opsluiten maar uitzetten naar land van herkomst.
Doordat ze hier jarenlang rondzwerven en overal asiel aanvragen geven wij hun ook valse hoop.

Soms is het gewoon beter met een botte bijl de waarheid te brengen, desnoods met een basisopleiding en een klein zakcentje als ze terug gaan.

0
25 Snuggles

@23
"in Nederland is illegaliteit ook niet strafbaar"

Staat dat in de wet? ... Dan moest ie maar eens aangepast worden, want de verkeerde mensen hebben die wetten opgesteld om de verkeerde mensen te beschermen..

0
26 sparta

* Verwijderd door de redactie *

27 hk-sr

@27

Ze kunnen het formeel niet eens, voor asielwetgeving moet je in Den Haag zijn, niet in Brussel, en wij hebben een redelijk strak stuk wetgeving, destijds onder Job Cohen ingevoerd, alleen is speelruimte in de uitvoering ervan. Rita Verdonk werkte namelijk ook met die wetgeving, en er kon heel veel binnen die wetgeving.

1
28 DaStef

"In Brussel gaan stemmen op om de vertrekpremie in alle lidstaten gelijk te trekken. De Europese Commissie raadt de lidstaten aan nauwer samen te werken, onder meer door informatie over criminele migranten te delen."

Niet meer dan logisch toch?
Maar..

Het Parlement wil zelfs, ingefluisterd door vluchtelingenactivisten, een versoepeling van het beleid, in plaats van een aanscherping.


"De Europese Commissie wil asielhoppers – migranten die van land naar land trekken om overal een kansloze asielaanvraag te doen – harder aanpakken. Het Parlement wil vandaag strengere regels daartoe echter fors afzwakken en pleit zelfs voor het verruimen van de regels voor onder meer gezinshereniging."

Dus een hopper waarvan de helft van de EU landen zegt 'opzouten' is die muts van de D66 van mening dat ze zelfs nog recht hebben op gezinshereniging??

Werkelijk van het padje van, kan haast niet anders..

0
29 Grijs Gebied

** gebruiker verwijderd **

Er kan maar één reden zijn waarom de politici in Europa haar burgers in de steek laat. Het Midden Oosten betaald hen meer dan de eigen burgers.

30 verwijderd5929219

@22 alles beter dan wonen in een moslim land( maar dan kan niet want dan ben je al dood) maar bij jouw botte hersenen gaat dat er helaas niet in

1
31 henry86

Reden waarom ik die verrotte EU haat. Vraag is, wie verdient er aan. Moet iemand aan verdienen, kan niet anders.

0
32 Ceesje

@7 onzin, als je je zin niet krijgt forceer je het.

Dit is 1 manier

2
33 Eastwood

De asielzoekers worden ook hierheen gehaald als werkvolk om ons te vervangen en aan te vullen.
Allemaal onderdeel van een heel groot plan.

3
34 Hein2

@34 voor welke banen dan? door de automatisering en robotisering zullen oa banen waar weinig of geen opleiding voor nodig is juist verdwijnen.

0
35 Snuggles

@31 Bij (voorheen) wijze dwaas wordt dat inderdaad niks.

1
36 Scharrelei

Wat de mensen in de commissie van het EU parlement dan even gemakshalve vergeten is dat de solidariteit met de echte ontheemden straks, ook onder de meest gematigde EU burger, echt ver te zoeken is.
Kan toch niet zo zijn dat men uitbaters net zo beloont als alle anderen, zo komt er nooit een duidelijk beleid en bljft de EU sterk verdeeld waardoor er alleen maar meer misbruik van wordt gemaakt.
Lijkt me toch zeer kwalijk te noemen..

0
37 Grijs Gebied

Politiek gezien een echt origineel "inhopbeleid" en te stom voor woorden om daar niets voor te WILLEN doen. Men moet de islamieten niet afschrikken DENKen ze daar ook.
Ze zitten daar met hun luie reet op het pluche te vreten en te zuipen en doen niets meer als 's ochtends de presentie-lijst tekenen en dan vanuit het "restaurant-bar-cafee" op afroep even stemmen.
Ze verrekken het om zelf in enige actie te komen, behalve dan bij het innen van de vergoedingen, beloningen en hoge pensioenen, alles belastingvrij.

1
38 Wil je niet weten

ligt het nou aan mij of hebben de hoge heren en dames een totaal ander beeld van die asielzoekers,en niet in de gaten dat het alleen maar voor ellende zorgt en op de lange duur voor nog veel grotere problemen?
waarom zien ze niet wat er echt gebeurt ?
of zien ze het wel en gaat alles volgens plan ,een plan waar wij niets van weten.
een blind paard ziet nog wel dat dit het einde betekend van B.V. vrijheid ,democratie,economie etc.
ze zijn alles naar de klote aan het helpen ,bewust.

0
39 ongelovenloos

Hoe zat het ook al weer met de Dublin-afspraken?

Heb ik iets gemist of zijn die geruisloos onder het tapijt verdwenen?

1
40 ~ Echelon II ~

@21 Hhahaha snik snik, oké uitgelachen. Wilt u echt zeggen dat al die mensen die hier binnen komen huppelen allemaal gekomen zijn om het ons in onze oude dag plezierig te maken? Dat zij allemaal gekomen zijn met de empathische gedachte de oudere in Europa met raad en daad en veel liefde bij te staan in zijn/haar oude dag?
Die zijn hier gekomen (95%) om hun hand op te houden, om de huizen te eisen, om hun islam uitingen te eisen, die eisen dat meisjes en vrouwen helemaal bedekt worden, anders komt er voor hen ellende, die eisen dat men respect heeft voor hen. Die nu al winkeldiefstallen plegen in een week waar een Nederlandse stad in een jaar nog niet aan komt, die het idee hebben dat Europa luilekkerland is en zij alles mogen vragen en het gelijk krijgen ook nog.
En u denkt nog steeds dat zij hier heen gekomen zijn uit pure liefde voor de ouderen en met veel respect voor de inwoners van Nederland?

0
41 gaulette

De EU wil het liefst een grootmacht worden.
Enkel staat de souvereniteit van de landen in de weg.
Zolang er rijkdom is zal die souvereniteit niet weggegeven worden.
Als je de EU bestudeert is nivelleren een geliefd en noodzakelijk begrip.
Geliefd omdat het de standaard van rijke landen verlaagt en armere mensen luisteren simpelweg beter.
Een tweede noodzaak is om de expansie drang te kunnen blijven financieren, die nieuwe landen zijn steevast bijna failliet en met enkele netto betalers is die expansie niet oneindig te financieren.
Je hoort ook vaak dat men denkt dat de EU de nieuwe landen een gelijke standaard bezorgt als ons echter is het gewoon een logische hefboom werking.
Dit kun je bereiken door open grenzen en bijvoorbeeld Oostblokkers die voornamelijk het geld exporteren naar hun land maar tevens haal je de arbeidsvoorwaarden en onderuit en de uitkering omhoog wat dus per ratio duurder is voor dit land.
Vooralsnog werkt dit niet net zo min als de rente oorlog die Draghi voert en Nederland eindeloos geld kost.
Nederland staat nog steeds.

Een andere manier om macht te krijgen is chaos creëeren, CIA en anderen zijn er meesters in.
Creëert chaos en de macht valt in je handen.
Een andere logische redenering is er niet, de lakse houding het trage reageren maakt het eerder tot een pressie middel dan een probleem waar ze op in moeten grijpen.
Het trieste is, ongeacht welke mens, dat dit trage reageren elke dag mensen levens kost en daarmee kun je exact zien dat de mens ze geen bal interesseert.
Ook een Frans Timmermans niet.
De traantjes bij het geshopte MH-17 filmpje verbleken bij het aantal doden wat nu al gevallen is door hun niet eenduidige ingrijpen in deze crisis.
Een goed excuus is dat ze geen leger hebben waar ze op een andere manier dus goedkoop aan kunnen komen.
Ik haat het orgaan omdat het gewoon enkel schaalvergroting na streeft terwijl vele modellen bewezen hebben dat in menselijk geval schaalvergroting het individu laat uitsterven ten koste van geld en macht.

Maar gelukkig we hebben geen roaming kosten meer, de fans hebben enkel geen idee wat voor prijs ze hiervoor betalen.
En fans zoals Mike met hij prachtige kosten/baten linkje vertellen er alleen nooit bij dat handel en export al zolang aanwezig is als we bestaan en deze cijfers enkel een bestaand feit weergeven wat geen barst met de EU van doen heeft enkel de kosten zijn verlies post.

1
42 Eastwood

@42midden in de roos eastwood!

0
43 mats6

Het blijft als de pest op je afkomen.
Niemand die doet wat hij moet doen.
Tot de volgende aanslag, en dan krijg je weer een batterij aan zalvend gebral van onze leiders.
We moeten af van die lafaards in Brussel.
En een vuist maken. Dit is Europa en dat is van ons.
Stuur iedereen terug naar de plek waar hij vandaan komt.
Europa wordt een vergaarbak van barbaren en dat moeten we niet willen.

0
44 klepzeiker

Tuurlijk de D66. Vindt het wel leuk dat het deze keer eens niet de PvdA is die de schuld krijgt. Maar desalniettemin blijft het waardeloos als er mensen binnen de EU eindelijk eens zeggen dat het profiteren van onze centen eens afgelopen moet zijn, (want dat is het), er weer anderen lopen te kwaken dat het NIET goed is. Als wij € 5,- verkeerd uitgekeerd krijgen trekken ze je rekening leeg, en dat gajes mag doen wat ze willen. Bedankt D66

0
45 Robbedoes

nee natuurlijk pakken zie dit 'burger' probleem niet aan, hun eigen gat in de pensioen echter WEL!

0
46 SkyNet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@64 Dat van die 'raketgeleerden' is voor mij tot nu toe nog steeds de leugen van de eeuw. Niet te geloven, het werd met uitgestreken tronie vert...

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@60 Dat ben ik met je eens. De neppers, die mogen wat mij betreft linea recta een enkeltje naar waar ze vandaan kwamen. En dat zijn er onget...

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bleke Betty
Statushouders ook in de wachtrij

'Wonen is een grondrecht'Jammer dat dit niet voor de autochtone Nederlander geldt. Die heeft alleen maar een betaalplicht, rechten ...? pffff...

3 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@58Wanneer ze zo'n heimwee hebben waarom keren ze dan niet terug? Grote delen van Syrië zijn inmiddels veilig verklaard en dat land, snakt na...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

spookrijder
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@30 Ik ook. Vreselijk. En niemand die dit soort geschifte mohammedanen tot de orde roept....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@8Zwaardere wapens met een verdere bereik zal i.d.d. er voor zorgen dat Rusland een grotere bufferzone wil met die gekken van de NAVO.Wie ...

9 minuten geleden geplaatst door Malinois

DikkeTor
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Nooi toch? Heeft men dadelijk mensen die je land haten :) en uit Christelijk barmhartigheid alles gratis geven, tot er weer een pastoor verrot g...

12 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@61Dan moet dat ontmoedigingsbeleid maar weer snel ingevoerd worden.. 😉...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

van Keulen
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Doodstraf, doodstraf! Iets anders kennen die kutmoslimmen niet....

14 minuten geleden geplaatst door van Keulen

NK. App
Sleeping PronSister In.law PornTop Black PornostarsTs BritneyXxx Video ClassDownload BrazzerzKayie KushFoto PornographieFilmes Pornos BizarrosCojiendo Con La AbuelaWww Telugu Sex ComXx Videos TeluguRashmika Mandanna SaxHailey Rose OnlyfansNicole Aniston OfficeSon And Mother Make LoveMom PornpornSexzzDylan PhenoixRashikhannasexEspañol Gay PornPanty Hose BbwEmily Clarke PornDani Daniels DpMia MalikovaIndon Porn HdHijabhookupsAnal BlackWww Bangla XPathan SexAunty Lover TwitterPornhub RobinLeone SexyNon PornInterracial BjsShakira Sex TapeCam4comIndian Desi PornsOnlyfana FreeMaitland Ward NakedArad Winwin PornPorn Videos MalluPorn From The 1980sHotest NudesSalma Hayek FlashRihanna NacketBulchi PornSunny LioneWwe Hot SexCollege Group Sex VideoBest Lesbian PornstarsChudai Hindi FilmTiger Lilly PornJoi For LesbiansHot MilfbitchSexting Chat RoomsCheaturbateGay R34Filme De Sexo PornográficoCamera To Camera PornFilipion PornAnal MisionaryChubby Goth PornPikmin PornAssam XxxxDesi Boy PenisBraless ForverOnlytwinsAunt Cass PornhubIn Car HandjobsXvdsosGay SexKyla ColeCloseuppussy PicsVera BambiHomemade Blowjob'sEnglish Sex Videos EnglishNew Bangali XxxKashinath Sex VideoBlacks On Blondes ComMs Sapphireee OnlyfansDeperateamateursAfrobull PornBlacked Com Full VideosXx Sex FilmHardfuck LesbianFingering A GirUpskirt No KnickersShoplyfter Em IndicaMature ZillaHot Amanda CernyPorn VidroBlack Leabians PornNasty NatCim PornEscourtbabylonTibe 8Videos Jacquie MichelBalance Ta NuddChat PornograficoJogos HentaoHistorinhas PornograficasPorn North KoreaAaj Pehli BaarDyanna LauranIran GaysexAlexandra WettDpgfartSexo VelhasBlowjobs & CumshotsHot Shots Web SeriesBangla Sex FilmPredatorpornAmsr PornhubViva SyreetGrupos Telegram XxxI Love TitiesLena Porn StarAlexa Flexy AnalKorean Sx SceneWomen Bend Over NakedI LiteroticaEmbony AnalPornstsrTamil Sex Video MmsX Videos AnimationXxtvHoli Xxx VideoKarla Kush BlackedAsain Sex VideoTravel XvideoSunny Leone Sexy VideoxxxOnlyfans XxxPorn TransjenderInfluencersgonewilsdBf Sex AuntyMikki SexxSexvidpBhabhi Nangi VideoBj SeoaBig Titty JapaneseAnime Feet FetishBdsm SiteTravesti PornolarFesta PriveDesi BlowjobKhalyla Kuhn NakedStormy Daniels NudesBrazzers Pornstar NameSexy Hot X