door Havermout in Binnenland  ·  139 Reacties

  • 89
  • 2464x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Toch eens nuttig om het uitgebreidere artikel in de Telegraaf (07.06.2017 p2-3) samen te vatten.

Een 28-jarige vrouw wordt in oktober 2016 ’s nachts verkracht en ontsnapt ternauwernood aan de dood door verwurging.
Zij doet aangifte. De politie stelt DNA van de dader veilig .De vrouw heeft een hersenschudding en draagt uiterlijk de sporen van zware mishandeling, waaronder een zwaar gekneusde keel en strottenhoofd op haar lichaam. Verkrachting, zware mishandeling , poging tot doodslag.

De dader heeft de vrouw beroofd van haar telefoon. Volgens de politie is deze niet te traceren.
Maar via de app “Find my iPhone” kost dat het slachtoffer geen moeite.
Enkele dagen later wordt de dader via haar profielen actief op Badoo en Facebook, waarmee hij nieuwe slachtoffers tracht te lokken. Er is dus gevaar voor herhaling ; een volgende vrouw of meisje overleeft het misschien niet.
De vrouw kan precies zien waar de telefoon zich bevindt en geeft de informatie door aan de politie.
Maar er volgt geen arrestatie , zodat DNA vergeleken kan worden met het eerder geïsoleerde DNA.

In december besluit het 28-jarige slachtoffer zelf een val te zetten. Met een fake-identiteit benadert zij de dader op Badoo. Hij zendt haar een foto toe van zichzelf, waarvan zij hem herkent.
Geconfronteerd met de nieuwe gegevens duurt het tot 27 februari voordat de politie de man arresteert. Het blijkt een Somalische asielzoeker, Mohammed M. die sinds 2013 in Nederland verblijft. Zijn DNA matcht met het eerder veilig gestelde DNA.
Op 9 december 2016 had Mohammed M. , hoewel er een aangifte tegen hem liep en het adres waar hij verbleef, feitelijk bij Justitie bekend was, een verblijfsvergunning gekregen.


Evident is dat
1. het falen van politie en Justitie onduldbaar is. Tot 2 maal toe wordt de vermoedelijke dader niet opgespoord en niet gearresteerd, hoewel het slachtoffer alle recherchewerk zelf uitvoert en op een presenteerblaadje aan politie en Justitie overhandigt.
2. politie en Justitie bewust en willens het risico namen dat volgende vrouwen of meisjes werden verkracht of vermoord.

Het is waarschijnlijk dat
3. politie en Justitie de aangifte en de gegevens die het slachtoffer aanbracht , hebben laten liggen, omdat zij vermoedden dat de dader een asielzoeker was.
Dat betekent concreet dat het slachtoffer de mogelijkheid werd ontzegd haar recht in de rechtbank te halen ten opzichte van de dader. Politieke correctheid leidde dan tot obstructie aan de waarheidsvinding en de rechtsgang. Zo blijkt politieke correctheid eens te meer onverenigbaar met de rechtsstaat.

Het is verdacht dat
4. dat de dader juist zijn verblijfstatus kreeg , nadat Justitie kon weten dat er een aangifte tegen hem liep van de meest ernstige misdrijven.

Alles samennemend is de gang van zaken onaanvaardbaar. Na wat tenminste de zoveelste justitiële wanprestatie moet worden genoemd, moeten politie, OM en Ministerie volledige openheid geven en verantwoording afleggen.
Indien deze onvoldoende blijken , wordt onderhand ontslag op staande voet van de hoogst verantwoordelijken onafwendbaar. Wat hier gebeurd is , kan met geen mogelijkheid nog gerangschikt worden onder het getrouw vervullen van de ambtelijke taken en plichten.
Ook demissionair Minister Blok kan beter gaan

1
101 duurendaal

@99 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

0
102 Kaksaboemsa

** gebruiker verwijderd **

@101 . Helder feitenrelaas. Jammer dat die verblijfsvergunning niet kan worden ingetrokken hij kan worden uitgezet. Nu gaat ook hij jare op onze kosten in de gevangenis zitten of in combinatie naar een Tbs-kliniek.

Wel heel slim van die vrouw om die engerd zo op te sporen. Dappere meid!

103 verwijderd924924212

@94
We hebben inderdaad een heel rijtje. Maar als straks de namen van de moordenaars van Romy en Savannah vrijgegeven worden, hebben we er misschien wel weer meer voor in de rij.

1
104 David

@101 Ik hoop dat hier kamervragen over worden gesteld, dit is te gek voor woorden.
Eerst stilhouden van politie en niet tot arrestatie willen overgaan omdat het om een asielzoeker gaat en dan hem ook nog een verblijfsvergunning geven! We moeten dus als burger het recht in eigen hand nemen, want politie/justitie doet niks als dader een asielzoeker is.

0
105 B55

@105
Daar heb je helemaal gelijk in. Het is duidelijk dat het huidige politieke landschap faalt en een rechtstaat gecreëerd heeft die niet deugdzaam is.
Ik zie liever de staat voor de burger optreden, maar de ontwikkelingen van de laatste jaren geven duidelijk aan dat dat niet gaat gebeuren.

De tijd voor eigenrichting is zo'n beetje aangebroken. Burgerwachten, georganiseerd overleg over wat er in de buurt rondloopt en actie op ontwikkelingen in je eigen omgeving, dat is wat er nu moet gebeuren.

0
106 David

Politie en Justitie daar heeft het VVD de touwtjes in handen.
NOS (Naar Onze Smaak) onderdeel van de NPO (Nederlanse Propaganda Omroepen) daar is Dekker (VVD) de baas. Het lijkt erop dat de VVD met hele smerige zaken bezig is, verdeel en heers. En ze gaan over lijken de hufters.

2
107 ontken

** gebruiker verwijderd **

@105 . Ik lees nergens dat de politie niet tot actie overging, of tot bekendmaking omdat de dader een donkere man is. Dat het een asielzoeker bleek te zijn dat wist zelfs zijn slachtoffer, die dappere vrouw niet eens.

Maar het blijft een vreemd verhaal rond de houding en aanpak van die politie in Hoorn.

108 verwijderd924924212

@108 Dan moet je het artikel beter lezen.

0
109 B55

verblijfsvergunning gekregen, het lijkt wel of onze overheid het slechtste volk op ons los laat voor de lol, het meest intolerante k*t volk woont hier en krijgt alles

2
110 henry86

De Nederlandse burger beschermen lijkt niet belangrijk. In andere europese landen hetzelfde verhaal. Alles draait om de "zielige" asielzoekers. Gewoon binnen blijven laten die rapefugees.

We hebben zelf al niet genoeg mafketels die vrouwen en kinderen verkrachten. Gewoon blijven importeren. Schuldig aan verkrachting en gewoon een verblijfsvergunning krijgen. Wat een aanwinst voor Nederland.

0
111 Chauvinist

@99
+++

0
112 greenpollo

Het wordt tijd, dat de overheid de methode weer oppakt, waarmee ze destijds de 'godlooze en geswoorne bende van nagt-dieven ende knevelaars' de genadeslag toebrachten. Territie en tortuur om te bekennen en om namen van handlangers eruit te persen.

2
113 Vilseledd

Hoezo vertrouwen in de politiek. Wacht, GR gaat sit oplossen.

0
114 Ceesje

@101 duurendaal Heel goed, aan uw verhaal kan niet verder iets verbeterd worden.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kennelijk wil de politie niet meer aan profilering van de criminele getinte nieuwe Nederlanders mee werken, ook al omdat nieuwe Nederlanders de voorkeur verdienen bij sollicitatie naar een baan bij de politie.
Er wordt dan niet langer op geschiktheid geselecteerd, maar op kleur en dat is puur racistisch. Want als je wit bent, zoals hier het slachtoffer, de verkrachte (witte) vrouw, wordt je hier zeer ernstig gediscrimineerd
En de geschiktheid voor opsporing naar een criminele nieuwe Nederlander wordt hier gewoon niet meer serieus genomen en dat is ook hier een weigering om mee te werken aan de opsporing van de betreffende multi-crimineel, verdacht van verkrachting, beroving en poging tot moord en voorbereiding van opvolgend recidief crimineel gedrag. Ik kan dit niet anders zien als zeer ernstig plichtsverzuim met ook bij de politie met voorbedachte rade geweigerd er werk van te maken. Dat is een grote schande in ook dit land.
En daarom dient er naast een rechtszaak tegen de verdachte Mo ook een separate strafzaak te dienen tegen de hier zo ernstig verzuimende politieambtenaren.

0
115 Wil je niet weten

** gebruiker verwijderd **

@101 : Chapeau voor je reactie.
En wat zakt mijn broek (figuurlijk dan) af van alle gebeurtenissen in deze zaak.
En dan durft de politievakbond onderbezetting als oorzaak van de traagheid op te geven.
Te schandalig voor woorden. Hier hebben ze geen tijd voor, maar als je achterlicht niet brandt, stasn ze je met 4 man op te wachten en word je op de bon geslingerd.
Lafzakken zijn het.
En dan ook nog de vrouw verwijten, dat zelf is gaan zoeken.
Waar halen ze de lef vandaan.

116 verwijderd23596913

@76 "op Iphone zet je Find my phone aan en blokkeer de settings met een paswoord"

Je kunt je instellingen niet blokkeren met een wachtwoord. Wel kun je het apparaat beveiligen tegen ongewenste toegang met een wachtwoord.

1
117 Mrs. K

@101
Een fantastische en feitelijke analyse van een triest gebeuren.
Dat gebeuren had zich zeker niet mogen voordoen.
het is een regelrechte schande.
Maar duim op voor u!

0
118 tegenzinnig

Ik las dit op teletekst, excuus van politie was werkdruk en te weinig mensen, blader ik verder op teletekst zie ik dat de politie weer meer flitsacties gaat houden, dus daar hebben ze wel de mensen/geld voor maar voor dit soort zware misdrijven niet? De politiek lijkt er meer voor te kiezen om zoveel mogelijk geld binnen zien te harken. Misschien toch eens prioriteiten stellen als politie(k) zijnde, zware misdrijven gaan voor snelheidsovertreders de meeste snelheidsoverschrijdingen gaan vaak maar om een paar luttele km te hard rijden.

0
119 JohnZero

** gebruiker verwijderd **

Hier tekst op pagina 2 van de Telegraaf . Bewerkt met Abbye Fine-reader:

= selfies
’Esmée’ ging maandenlang door een hel. De man die de 28-jarige vrouw uit Hoorn in oktober als een beest belaagd zou hebben, had haar telefoon en wist zo alles over haar privéleven. De politie pakte Mohammed M. pas in februari op. Er volgde een dna-match. Hij zit vast en staat vrijdag voor de rechter.

Esmée, het is niet haar echte naam, ziet enorm op tegen het interview. In haar huis blaast een ventilator hard in de woonkamer. De 28-jarige is mentaal volledig gesloopt. Haar moeder, die naast haar zit, diep bedroefd. „Alles komt nu weer naar boven. Ik ben een bikkel, maar de oude word ik nooit meer”, zegt de Hoornse, die via een vriend contact zocht met De Telegraaf om haar relaas te kunnen doen.

Op zaterdag 15 oktober verlaat de jonge vrouw rond vier uur ’s ochtends een kroeg in Hoorn. Ze wil voor de veiligheid met een taxi naar huis, maar checkt eerst of haar fiets op het Kerkplein nog wel op een goede plek staat en op slot zit.

Dan benadert een donkere man haar. „Hij vroeg in gebrekkig Nederlands of hij me naar huis kon brengen op mijn fiets. Ik had inmiddels al wel een taxi gebeld, maar zegde die af.” De Somalische man oogt vriendelijk. ==

Vervolg volgt.

120 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Vervolg van pagina 2 van de Telegraaf.

== Mijn haus!
De Hoornse springt achterop op haar eigen fiets. Als de man de verkeerde kant op fietst, wordt ze angstig. Hij zei: „Mijn haus, mijn haus! ” Esmée springt van de fiets. Ze belt snel weer met de bevriende taxichauffeur en haar hart slaat op hol. „Help, help! Sint Jozefstraat!”, hoort de chauffeur haar gillen door de telefoon.
Net als Esmée 112 wil bellen, krijgt ze een keiharde klap van achteren op de zijkant van haar hoofd. „Even later werd ik wakker in de
bosjes. Mijn jas was uitgetrokken en hij had zijn hand op mijn keel. Het enige wat ik nog weet is dat hij enorm sterk was. Ik kon niks. Ik lag te gorgelen en wist zeker: ik ga dood.”
Inmiddels is de taxichauffeur gearriveerd. In zijn spiegels ziet hij hoe Esmée in paniek komt aanrennen. „Ik wist me kennelijk los te rukken.” De chauffeur brengt haar naar huis.
Doodsangst
Esmée begint aan tafel te huilen. Haar moeder legt een arm om haar nek en snikt mee. „Ze zat ineens naast mijn bed. Het beeld zal ik nooit vergeten: een totaal verwilderd mens met bladeren en klodders sperma in het haar. Mensonterend”, zegt moeder. Ze vervolgt. „Mijn dochter was in shock en had de doodsangst in de ogen. Die man heeft in een paar minuten tijd haar leven kapotgemaakt.” Gealarmeerde agenten rijden met haar naar de plaats delict, maar de vrouw weet niet meer precies waar het was. „Ik moest meteen naar het bureau waar ze dna-monsters uit mijn haar hebben gehaald. De politie heeft me goed behandeld.” Esmée wil aangifte doen, maar dat kan niet. „Ik moest verplicht twee weken wachten. Bedenktijd. Hoe is het mogelijk, dacht ik.” Onderzoek op haar lichaam wijst uit dat ze vermoedelijk een hersenschudding heeft opgelopen en meerdere kneuzingen heeft. Onder meer op haar dijbeen. Ook haar keel en strottenhoofd blijken zwaar gekneusd.

Esmée realiseert zich dat haar telefoon weg is. Ze geeft het aan bij de politie. „Volgens de politie was de telefoon niet te traceren.” De waarheid blijkt anders. ==

Vervolg volgt.

121 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Vervolg van pagina 3 van de Telegraaf:

== Een paar dagen na de aanval ziet Esmée tot haar ontsteltenis dat haar profiel op de chatsite Badoo ineens actief is. Ook haar account op Fa- cebook komt tot leven. „Hij was gewoon met mijn telefoon aan het chatten!”

Door de app ’Find myiPhone’ kan ze via haar computer precies zien waar haar telefoon zich bevindt. Ze toont een screenshot. Op het computerscherm verschijnt een satellietfoto van een wijk in het nabijgelegen dorp Hoogwoud. Boven een appartementencomplex prijkt een groene stip.

"Hier woonde hij dus. En vier maanden later, net voor zijn arrestatie, kreeg ik nog steeds dezelfde locatie via de app." Esmée geeft de informatie door aan de politie. De man wordt niet opgepakt, wat tot onbegrip leidt bij moeder en dochter.

Biseksuele Sandy
De twee zijn teleurgesteld in de politie en nemen de rol van de recherche over. Ze zetten een val. "We maakten een profiel aan op Badoó. Omdat hij zich voordeed als vrouw, presenteerde ik me als een biseksuele vrouw. We hebben er een foto van internet bijgezet. Een zelfde soort type als ik. We noemden haar Sandy.

Esmée ’liket' de man, die meteen gretig toehapt. „Het is eigenlijk te bizar voor woorden. Je benadert dus je eigen verkrachter.” De man stuurt een bericht: ’Hoi Sandy, je bent een lekker ding’.' Meteen vraagt hij haar naar Hoogwoud te komen. Esmée vraagt zijn adres en dat krijgt ze.
De slimme vrouw moet zeker weten dat de man haar belager is. Ze vraagt hem dan een foto te appen en geeft een 06-nummer door van een kennis.

Op het scherm van de telefoon van haar kennis verschijnt een ’selfie' van de man die bijna het leven uit haar lijf kneep. Ze hapt naar adem. „Hij had nota bene het shirt aan dat hij op de bewuste avond ook droeg en ik zag duidelijk dat hij mijn telefoon in zijn handen had.’

Esmée heeft nu zelf munitie verzameld voor de arrestatie van de man, die Mohammed M. blijkt te heten. Hij is 28 jaar. Weer stapt de Hoornse met deze panklare, loepzuivere informatie naar de politie. „Ze gaven aan onderzoek te gaan doen en vertelden ook dat ze 'verzopen' in het werk. Ik zei tegen mijn vrienden: "we kunnen wel een recherchebureau beginnen."

'Recherchebureau Esmée & Co’ duikt in het leven van Mohammed. ==

Vervolg uit de Telegraaf van woensdag 7 juni 21017 volgt.

122 verwijderd924924212

Ze zit vanavond bij Jinek.

1
123 ontken

@122
Als het mijn dochter was dan had nooit iemand nog last van hem gehad.

1
124 Bamischijf

** gebruiker verwijderd **

@124 . Fijn dat je op 122 reageert. Maar het wordt nog gekker. IS duikt op en ook lezen we de naam van Kadaffi bij deze asielpersoon.

Het lijkt erop dat de Immigratiedienst een verkrachter en mogelijke moordenaar en aan een mogelijke terrorist een verblijfsvergunning gaf:

== Ze schrikken bij het doorzoeken van zijn Facebook- pagina. „Hier, moet je kijken. Dit is toch, niet normaal?" Op het beeldscherm van haar computer verschijnen gewelddadige foto’s, filmpjes van IS-strijders en de Libische oud-leider Kadaffi. „Dit is een gestoorde gek; Het maakte me nog angstiger. Wat als ik bij hem thuis was Mand? Het ergste is dat deze man gewoon vrij rondliep en alles van mij wist.”

Mohammed blijkt in 2013 naar Nederland te zijn gekomen. Hij zat aanvankelijk in een azc in Alkmaar. Op zijn Facebookpagina is een foto van 6 maart 2014 te zien waarop hij naast de burgemeester van de gemeente Opmeer (waar Hoogwoud onder valt) staat.

Vluchteling
„Justitie heeft aan ónze advocaat verteld dat Mohammed op 9 december zijn verblijfsvergunning kreeg.
Het zou te idioot voor woorden zijn als deze man nu niet meer kan worden uitgezet. Vooral criminele vluchtelingen zorgen ervoor dat er geen draagvlak is voor immigranten. Dit beest verdient het niet om op onze kosten hier te verblijven. Gastvrijheid is bedoeld voor echte vluchtelingen, niet voor gekken.”

Na de geslaagde val in december, duurt het nóg twee maanden voordat Mohammed gepakt wordt.

Op 27 februari arresteert de politie hem. „Zijn dna bleek overeen te komen met het veilig gestelde dna in het onderzoek. Sindsdien zit hij vast”, zegt woordvoerster Tine Zwiers van het OpenbaarMinisterie Noord-Holland.

Esmée zit er door alle gebeurtenissen helemaal doorheen. Ze laat de achterkant van haar telefoonhoesje zien. ’Superwoman' staat erop. „Ik ben een bikkel, maar de aanval heeft een dusdanig litteken veroorzaakt dat ik niet weet of ik ooit zal herstellen.==

125 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@125 was de (laatste) tekst van pagina 3 van de Telegraaf van woensdag 7 juni 2017.

126 verwijderd924924212

@125
Werkelijk niet te geloven dit verhaal. Wie beschermd onze meisjes en vrouwen? Van de politie hoef je niets te verwachten.

2
127 Bamischijf

Duurendaal is bang dat het NK-gepeupel niet in staat is om zelf een krantenartikel begrijpend te lezen?

5
128 rolstoeltje

@128 Nee, duurendaal weet dat niet iedereen de fysieke krant op de deurmat krijgt, of het bedrag betaald om het volledige artikel wat in de krant staat te lezen.

Dit artikel, is niet het volledige artikel, duh. -_-

0
129 Bluth

** gebruiker verwijderd **

@129 . Mijn bijdragen vullen het artikel op de voorpagina aan. Op de voorpagina staat wat hier als hoofdartikel wordt gebracht. Toen ik de Telegraaf, ik moest boodschappen doen want ik had de hele dag toch al niets gedaan zag ik die krant. Daar werd over dit onderwerp verwezen naar pagina 2 en drie.

DIe pagina's, die teksten zette ik hier neer.

En ik zeg, die meid is niet goed bij haar hoofd. Welke meid gaat er nou in de ochtend, na café- en barbezoek om 04.00 uur met een zwarte man mee? In Hoorn? Die griet die spoort niet.

130 verwijderd924924212

@130
En ik zeg, die meid is niet goed bij haar hoofd. Welke meid gaat er nou in de ochtend, na café- en barbezoek om 04.00 uur met een zwarte man mee? In Hoorn? Die griet die spoort niet.

Inderdaad, dacht ik dus ook.
Er zit helaas wel een beetje eigen schuld in.

Stomme koeien van wijven ook!

4
131 Arthur2000

@131 Het ging om de reactie @101 , dat bent u toch niet?

@130 @131 Ja hoor, leg de schuld maar bij het slachtoffer en ga vervolgens over op racisme. Alsof alle zwarte mannen je willen verkrachten, alsof alle zwarte mannen niet te vertrouwen zijn.

Als één van jullie wordt doodgereden op de fiets, eigen schuld. Had je maar niet aan het verkeer deel moeten nemen.

Is het slim wat zij heeft gedaan? Nee, zo het ook niet slim van haar zou zijn als zij om die tijd mee naar huis gaat met een blanke man. Maar, dat maakt het niet haar eigen schuld, absoluut niet op geen enkele wijze.

1
132 Bluth

@130 Dank voor het plaatsen, Jona. Die meid is idd absurd naïef. Als vrouw moet je natuurlijk bij geen enkele onbekende man achter op de fiets springen.

@131 Aanranding is natuurlijk nooit eigen schuld.

0
133 Mrs. K

@121 "Ik moest verplicht twee weken wachten. Bedenktijd. Hoe is het mogelijk, dacht ik.”

Dit vind ik echt schokkend. Een slachtoffer kan door het trauma zaken gaan vergeten, of 'wegduwen' uit haar geheugen. Dat kan ervoor zorgen dat een latere verklaring niet meer zo compleet is.

1
134 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

Hee, 132, dimmen. Lees de teksten. 's Ochtends om 04.00 uit een café en dan met een onbekende knul, zwart (hoeveel zwarten zijn er in Hoorn?) mee willen gaan? Was ze dronken, kleurenblind?

Ze had die taxi moeten nemen. Welke meid gaat er in de ochtend met een vreemde kerel vandoor?

Natuurlijk was deze kerel niet te vertrouwen, een uitgekookte gast. Woont hier pas 3 jaar, in een AZC, heeft blijkbaar (volgens het artikel al een flat) en gaat ná die verkrachting gewoon op internet op zoek naar nieuwe vrouwen? Maakt niet uit dat zich als lesbiënne presenteren?

Heb jij die verslaggeving in de Telegraaf wel gelezen? Als ik racist wordt van dit soort kerels, nou, dan lijkt me dat een prima standpunt. Want ik herinner me nog Keulen en Zweden.

Verdorie, in plaats dat die knul Nederlands leert zit hij blijkbaar de hele dat op dames te loeren.

135 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@133 . Ik deed het graag alhoewel ik met het scannen wel even bezig was en ik mijn eten later uit de koelkast mocht halen ...

Nee, ik ben voor de waarheid, de complete waarheid dus gooide ik dat artikel op de scanner. Om het hier te plaatsen.

Wat die vrouw is overkomen is vreselijk. Wat die smeerlap deed is vreselijk. DIe man is hier bij ons te gast en dan mag je verwachten dat een gast zich nóg netter gedraagt dan zijn gastheer, of gastvrouw. Dat deed hij niet. In zijn eigen land zouden ze hem waarschijnlijk onverdoofd van een hand, of erger ontdoen.

Nou hebben we twee slachtoffers, die meid die nooit meer in het donker met een knul vrijt, een buitenlander die met onze verblijfsvergunning hier gaat resocialiseren. Alsof we er daar al niet genoeg van hebben.

Die smeerlap is ook nog moslim. Dus we weten hoe hij, als moslim geleerd heeft blanke vrouwen te zien, als dingen. Om te gebruiken.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mogadishu

136 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Ik moet gaan anders is het mijn fiets en nachtleven gedaan. Allemaal een goede voortzetting en bij fietsen in de nacht, zet je snelbinders in de wacht ... question

137 verwijderd924924212

Politie Noord-Holland Noord, die doen wel vaker niks als het dit soort zaken betreft. Niet alleen wanneer het om asielzoekers gaat, alles wat enigszins op werk lijkt belandt daar onderop de stapel. Zullen wel flink kapotbezuinigd zijn en geen personeel hebben voor dit soort zaken.

0
138 Elli

@134 Ook dat is tegenwoordig normaal, het ontmoedigen van aangiftes, of in elk geval bij de politie Noord Holland Noord. Zeker in zedenzaken. En dan mag je blij zijn als de medewerker die je aangifte opneemt je niet ook nog de schuld in de schoenen probeert te schuiven met opmerkingen in de trant van "Ja maar lokte je het dan ook niet een heel klein beetje zelf uit door met hem te praten?".

0
139 Elli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Daarom vraag ik ook expliciet om debatten waar woke aanwezig is....

zojuist geplaatst door DikkeTor

Wedergeboren
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@9      "Beginnen de PVV-stemmertjes 'm te knijpen?" Die zien er begrijpelijk natuurlijk als een berg tegenop om die gigantisc...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Defcte burger
Allman Brothers Band-gitarist Dickey Betts overleden

Dank voor je muziek Dickey Jessica - Dickey Bettshttps://youtu.be/llBsswEfUsA...

1 minuut geleden geplaatst door Defcte burger

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@45 In essentie is het het goede idee gelijkheid en eerlijkheid voor iedereen, maar in woorden komt het op neer van precies het andersom. Het ma...

2 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea; directeur ontslagen

@2 Daar zou ik ook voorstander van zijn....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@12Wat de veilige landers betreft: Ja. Dat geldt ook voor de criminelen onder de asielzoekers.Die hoeven niet in luxe Hotels of cruiseschepe...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Wat zie ik nou? Beginnen de PVV-stemmertjes 'm te knijpen? 😂...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@12 "zouden alle asielzoekers op straat slapen" En dan nog buiten NL ook natuurlijk. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@44Ik heb nog moeite met het woord woke, dus don't ask me....

14 minuten geleden geplaatst door eh

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@7 Bedoel je door jouw zinnige opmerkingen? Nee toch? 🤣🤣🤣...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Tails SexWorld Record CreampieP Orn GameQuadrinhos EróticaObolozuCuckold Cum KissRachel Starr RidingJlo Sex VideoNudifyComic IncestoEwa SonnetBeautıful PornLudella HahnNaked Kaley CucoSvhool XxxSkip The Games PortlandIndian Mistress FemdomMsjackiejaneMisscindyyBangla Desi XxxAnushka Sex Video DownloadBig Boobs Press PornSuman PornGirl Friendly PornTit GirlXxxnx CWoman NudesBreazzar MomMarathi Sexy Porn VideoBbw Anal PornBusty Buffy ComSunny Leone Mobile NumberPornmSol RavenFree BrazzetCartoonfutaAdultsearch.clmBest PornstarssDesnudas En La PlayaPics Of Older Women NudeXnxx Only GirlsJapangaysexThe Best Porn WebsitBokep Selinسكس خليحيMoti Aurat Ka SexDesi48SkyexsummersLaney Grey BlackHentia DudeMaitland Ward NakedMía QueenDaughter Mom Dad PornGeace Boor NudeSunny Leone Xx Video Xx VideoCelebritysex ScandalsMorningcreampieNikky HuntsmanAtomic Heart Robot SexHot Figure XxxLocal Girl XnxxMady.gio LeakedHot Erotic SexPunjabi Sex TalkFuckingvidioHot And Bold MovieJohnny Sinns Porn VideoOnlyfans ConDesi XexBf Film Video MeinDesi Hot Mms NetPorn Rhode IslandBest MilfTurk SikisiyorOnlydudeNudenerdHighschool Dxd NudesBeeg CoomIndian Gf PornGb Road Porn VideoSex Aunty BraIpunish PornDakota Skye CreampieTricked SexDiaper HumpingFree Porm Moviسكس الدياثةMilitary Classified Dutch ChapmanAntarvasna Hot StoryNazi PornUrfavcoffeegurlIndian 4k XxxVideos Pornografivos GratisSite ZoophileNude ChineseEnglish Blue Bf VideoJewelry PornFree Use PornTwerk NakedBella Madisyn PornShagleNiharika XxxHotlekasFuq Com VideosPreverse FamliyBellessa PornMom And San XxxHot FingeringPhatassedangel69YouprnSexlife ShowersceneTamil XvideosWaifuumia PornHentai VoVivasexeAlly Walker NudeTamanna Ki Sexy VideoBhabhi Hot RomanceIndian Blowjob VideosXxx With Tution TeacherAva Addams MomEmily Willis PronBrandi Love FullQtcinderella PornGinger CreampieFlashing Tits In CarBrattysis.comAnal BoreAadam4adamRomantic Night SexBengali X Video SongComo Mas Turbar Una MujerBoundhub.comPornos SadoAverage Naked WomenWap PornAmt BrookeRussian Xxx ComXvideo Sexy HdHushpass.com- Freaky Frat House Hoes Ready To PartyPaheal 34Pronky SexPooja BhabhiViolet Myers CreampieGloryhole Swallow Full VideoYoung Mom NudeHottest Daddy Gay PornBbw PornxxxIncesto BrasilGandi Baat Season2