door Havermout in Politiek  ·  42 Reacties

  • 12
  • 917x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

GL komt er wel bij..., is gewoon een showtje voor de bühne...
Poppenkast...

3
1 Tjeesus...,

Een akkoord over klimaat zal er uiteindelijk wel komen. Wat er niet komt is een akkoord over immigratie. Je kan niet al je verkiezingspunten verzilveren met 14 zeteltjes

2
2 JCA

Nee, met Groen-Lings komen nog meer terroristen Moslims Turken Marokkaner en Asielzoekers voor gratie uitkering + woningen naar Nederland.

6
3 Gunther

@3 Aan je taalgebruik te zien, ben je zelf ook nog niet zo lang in Nederland?

21
4 d6072b01

Als het grootste twistpunt het omgaan met de immigratiestromen is, dan denk ik dat er best een akkoord inzit. Het is ook niet het belangrijkste thema tenslotte.

23
5 d6072b01

@5 Voor u misschien niet maar een aanzienlijk deel van de VVD en CDA achterban denkt er anders over.
GL zal moeten inleveren betreffende migratie.

4
6 Wild Rover

@6 Werk, zorg, onderwijs, veiligheid en milieu allemaal veel belangrijker. De migratiestroom naar Europa is ook meer een taak van de EU, dan van NL.

Natuurlijk is er een probleem, maar zo heel erg verschillen de partijen niet eens, echt.

24
7 d6072b01

Ik heb het al eens eerder gezegd: waarom vast blijven houden aan een coalitie die van compromissen aan elkaar hangt en wordt er niet gekeken naar partijen die wél raakvlakken met elkaar hebben en een meerderheid kunnen halen in beide Kamers?
Elke keer weer steeds dezelfde onderwerpen waarover men "struikelt".
Het loopt zo weer uit op een "breuk", net als met Schippers.
Dit gaat zo maanden duren en het wordt uiteindelijk niets.

5
8 Dieke

@7 Zie @6 of koop een bril.

5
9 Best Brew

@8 Zoals?

17
10 d6072b01

@9 Kijk eens sec naar het vraagstuk:

Reguliere immigratie (werk, gezinsvorming en -hereniging), is al jaren aan zeer strenge eisen gebonden. Daar wil geen van die vier partijen iets aan doen.

Vluchtelingen en asielzoekers; daar verschillen de meningen eigenlijk maar op één punt, omdat alle vier voor opvang van echte vluchtelingen zijn. Het verschil zit hem in de manier van omgaan met de huidige grote stroom. Hoe managen we dat. In de EU zelf, of via vluchtelingen verdragen als met Turkije. Dat punt laat zich het beste oplossen via de EU.

Vandaar dat ik zeg dat het niet het grootste punt is.

17
11 d6072b01

Zouden de mannen van "de ronde tafel" niet beseffen dat ze beter naar het volk kunnen gaan luisteren vóór er hier in Nederland een opstand uitbreekt?
Nog meer illegalen in Nederland, nog meer mensen erbij die totaal geen zicht hebben op werk, die snel een huis willen, het halve dorp waar ze vandaan komen, binnenhalen, eisen stellen, zich niet aan willen passen aan de normen van Nederland. De regering is zo stom dat ze de normen en waarden van minderheden hier voorrang willen geven, omdat de geitenwollensokken advocaten en rechters al zitten te azen op lieden die keer op keer op keer op keer hun eisen gerechtvaardigd willen zien.

5
12 gaulette

@11 In heel Europa gaat men kritischer kijken naar de migratiestromen, ook de liberalen en christelijken. De VVD en het CDA willen echt niet achterblijven dus GL zal zich moeten schikken.
Ik wil nog wel eens zien wat eruit komt.

1
13 Wild Rover

@7 Mwoa.. die andere onderwerpen zijn niet zo cruciaal in de formatievorming. De mate van belangrijkheid is subjectief.

2
14 Wild Rover

@7 Het probleem is alleen dat die xenofobe mensen denken dat al die dingen veel beter af zijn zodra alle licht getinte mensen uit Nederland zijn gegooid.

16
15 Wetenschappertje

@14 Ja, het is een cruciaal punt in de vorming van een coalitie, dat is evident. Alleen de belangrijkheid voor de toekomst van Nederland is niet zo enorm. Ook omdat er inderdaad ook al op EU nivo over oplossingen wordt gesproken (@13)

14
16 d6072b01

@15 Vertel ze dan maar niet dat het immigratievraagstuk niet gaat over "lichtgetinten" die hier al zijn...

14
17 d6072b01

Ik hoop van harte dat dit niets wordt, GL is gewoon te radicaal om een (belangrijk) stempel op het beleid in Nederland te hebben.

3
18 Salitos

VVD weg ermee.

6
19 Lucien80

@12 Het volk is erg verdeeld, zo bleek na 15 maart. Naar welk volk moet er volgens jou geluisterd worden?

7
20 Hoofd bijzaken

Ajb, hou op met die onzin.

3
21 Pollens

,,Ik heb maar één doel: zo snel mogelijk klaar met die formatie en een nieuwe regering'', zei Rutte na afloop van de laatste overlegronde."

Opzouten Pinokkio. Wie wil nu nog een Pinokkio III kabinet.

5
22 Lucien80

Advies aan Tjeenk Willink. Geef de PVV maar een kans!!!!

5
23 Lucien80

Stop toch met dit zinloze gedoe.
Gewoon nieuwe verkiezingen uitschrijven, dan doet de burger ook weer mee.

3
24 Marrie

VRESELIJK.

4
25 Interessant

@22 Rutte zal er alles, maar dan ook álles aan doen om te voorkomen dat er nieuwe verkiezingen komen!
Want hij weet maar al te goed dat de VVD enórm heeft geprofiteerd van het 'Turkije incident', zo vlák voor de verkiezingen. Bovendien zij de VVD schandalen na 15 maart alleen maar toegenomen, dus de partij zal zeker zetels verliezen bij nieuwe verkiezingen.

3
26 Scorpio

@26 Dat is in de huidige peilingen nog niet te zien. Bij die van EenVandaag staat de VVD op 30 zetels, die van Ipsos op 37 zetels en bij Maurice de Hond op 33 zetels. Dit zijn allemaal peilingen rond 1 juni.

3
27 Rare Rakker

@26
Rutte zal er alles aan doen om nieuwe verkiezingen te voorkomen want bij nieuwe verkiezingen zal de VVD de PvdA achterna gaan en dat wil hij natuurlijk niet, helaas

5
28 Interessant

@23 Wilders wil niet met de VVD regeren zolang Rutte aan de macht is. Dus de PVV wil volgens mij geen kans....

6
29 Rare Rakker

@28 bij de vorige verkiezingen wist u ook zeker dat de PVV 50 zetels of meer zou halen, misschien heeft u niet zo'n goede kijk op de samenleving.

8
30 Moien

Hoe lang duurt die poppekast nu al weer GL erbij zo groot is GL nou ook niet om alles te bepalen die pechthold heeft alles verknald niet normaal hoe die reageerde ze kunnen beter verkiezingen uitschrijven dan krijg je een heel ander beeld. De VVD had een mazzeltje door de ministers van turkijen hier niet toe te laten Rutte was de held maar dat is nu wel over. Tijd voor een andere aanpak en niet die van Gl en D 66. Die wil alles er doordrukken nou ze vierde wel feest na de karige overwinning in de tweede kamer maar geen mens wil dat de overheid de beschikking over zijn of haar organen beslist na zijn of haar dood. Dat kunnen ze wel vergeten!Hoplijk houdt Buma voet bij stuk en zegt nee tegen de migranten opvang in eigen regio is het beste voor de mensen en voor ons. Ze voelen zich nu al tweederangsburger een andere niet nederlandse achternaam zorgt er nu al voor dat de mensen niet eens uitgenodigd worden voor een gesprek. En onder die catogerie vallen ze dat moeten ze zich ook realiseren. Dat verwijt hoor je nu al in Den haag ze moeten in een huis met acht mensen wonen en krijgen minder .geld en dat herhaald zich nog wel een paar keer want op een aantal na komen ze niet aan de top van het .bedrijfslevenen ze kunnen zich beter richten op terug keer en hun land weer gaan opbouwen.Het is niet leuk voor hun ze worden hier onthaald maar dat blijft geen jaren zo dan moeten ze op eigen kracht verder.

2
31 mooi weer

@31 "De VVD had een mazzeltje door de ministers van turkijen hier niet toe te laten Rutte was de held maar dat is nu wel over"

Nogmaals, dat blijkt duidelijk niet uit de huidige peilingen........

4
32 Rare Rakker

@24 "Gewoon nieuwe verkiezingen uitschrijven"

Yep, VVD 37, D66 20,PVV 18, CDA 18, GL 14, PvdA 7, SP 9 ... en toen?

4
33 JackKropotkin

@28 En uhm, waarom zou dat ineens gebeuren? Ze hebben drie maanden geleden toch niet voor niets 33 zetels gehaald...?

4
34 Yisrael

@33
Dan gewoon nog ,n keertje overdoen, net zolang totdat het klikt, en er recht wordt gedaan aan de verkiezingsuitslag.

5
35 Marrie

Klavertje zat samen met Pechtold achterin de auto,dit op verzoek van de anderen beter minder eisen dan is dat mogelijk beter met de auto dan met de bakfiets.

0
36 briand

Als ze min of meer door Tjeenk Willink gedwongen worden om samen te gaan werken zal het geen lang leven beschoren zijn en moeten we toch weer naar de stembus dus kunnen we dat beter maar nu gelijk doen.

0
37 Interessant

@27
Mensen die de VVD blijven steunen hebben niet geleerd van de afgelopen jaren. Hoeveel VVD'ers zijn er niet de fout ingegaan en de politiek moesten verlaten? En als er een Rutte 3 komt zal het er niet beter op worden.

1
38 Interessant

Ik zet in op een nieuwe regering voor kerstmis, die dan valt ergens rond pasen 2018.

0
39 Al

GL en D66 mogen thuis blijven

0
40 gaulette

Rutte trouwens ook

1
41 gaulette

@19
Roerend mee eens!
Dit roep ik al járen...

2
42 Jan met de korte achterlul

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

15 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

18 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

21 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

25 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

33 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Indian Bhabhi NakedGot2peeHypnotize PornXxx In MouthBigo Live NudeIndian Bhabhi Xxxx VideoJoi For WomenJapan Hypno PornUkpuntMankitsu HappeningSmalldick PicsStep Soster PornArab Muslim XxxThreesome SensualAdult Porn BreastfeedingNude Beech PicsBrandi XxxJapanese X Video ComFingering Under TableSunny Leone Desi SexMamacita Z PornAnimated Rule 34Tube SexFilm.pornosMature VintagepornPornografia TopRed Head PornXxvidéo ComGem Jewels AnalWww Xxx Sexy Video ComZareen Khan XnxxBhai Bahan Sex ComDanisexSexy Teacher Big BoobsSecretarias PornKimmy Kalani PornAmazon PostionGirls Boobs SexHotwifereoKarva Chauth Sex VideoHindi Chudai Full MovieShemale Anime PornJapanese Freeze Time PornXnxx OfficialAnkk JavDeezgomezWonder Woman Porn VideosSouth Actress Hot Sex VideoDesi Bhabhi Hindi AudioItalian Por NBootylicious PornMmf FucklickingMilf MatureItube GoTranssensous.comBlk CreampieWife Dp AmateurPizza Delivery XxxVery Very Hard Porn VideoXnxx Com BokepXnnxnFilmes Pornos Com Coroas GostosasTube8.ocmGayporn CheatingXnxx.com VideosHot Tube ComHorny GirlfriendManga ScaSexe Des AsiatiquesVideos Pornos Brasileiro GratisNami TittiesTs Ashley Hunter金晨Porn Star Dani DanialCumming ClitsSolaaoiNevarky A Girl's PerspectiveIndian Sexy Bf Video4k Ultra Hd PornKollywood Sex VideosDorothy LemayDesi Small TitsDesi Suhagrat HindiSister Sleeping NakedDimi Moore NudeJoyhentai.What Happened To Pornbay.orgLesbians Big BoobiesPhotos Of Naked WomenXnxx Girl And BoyKatrina Kaif Katrina KaifFoxybrown20 PornHornyhostel ComI Cant Cum Without Her PuretabooBog Boobs NakedMature Big TitesGliry Hole PornMarin Hinkle NakedJustin Long NudeElsa Frozen NudeJadeteen LeakedBondage TortureHenti Porn AnimeNude Jennifer EspositoBackroom Casting Couch TwinsSexual Chat BotRisky BlowjobJoanan AngelIndian Wife X VideosJapanese Mom Forced PornRiley Reid RoughJapani Porn MassageSkeeping Mom PornVanillaandcaramelStrip Club Private DanceLiscrawler.com椎名由奈Nude BlogVideo Kelsi MonroeNice Titty PornBest Porn PicturesKerri Russell HotAmanda TateOld XvideoAmanda Cerny Nude VideoErika CalabreseGos PornLili Reinhart NudeBrandy TaylorScarlett_tt NudeTaekook PornHhh Triple EcchiSunny Leone Xxx FilmKiteh KawasakiLelastartm PornAmanda Cerry OnlyfansFamily Sex Hd VideoNude BurlesqueBig Boobs Asain PornVideossexoCpr CupcakkeJenna Ortega LeaksHitomi Tanaka UnsencoredTeamstee AnalListcrawler 40X Video Hindi AudioIndian Model Nude PhotoshootMom DadsexYouponrPornpictures