door Jan de Boer in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 29
  • 1342x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

het is breder dan de politiek alléén. het is ook de journalistiek die de volksverlakkers geen strobreed in de weg legt

9
1 semperpenis

De Allah-aanhangers zijn dus allang in de politiek en journalistiek geïnfiltreerd.
M.a.w. er gebeurt dus niets tegen.
En het houdt pas op als de westerse burgers op zijn.... :-/

9
2 Remkraan

het is altijd al zo geweest dan politiek en journalistiek twee handen op één buik waren

8
3 semperpenis

voorbeeldje: hoort u de journalistiek nog over de mh17? genoeg werk daar dunkt me

8
4 semperpenis

Jezus wat een idioten klimmen in pennen tegenwoordig.

37
5 Dian

Die prime minister en anderen in die regering zijn dus de echte terroristen die lijden aan een soort Pechtolderitus c.q Klaveritus. Europa zit vol met die wegkijkende criminelen die het volk blijven indoctrineren.

"Yet the Prime Minister was at pains to assure us yesterday that there was no connection between these deadly acts of mass murder. She did concede, however, that: 'They are bound together by the single evil ideology of Islamist extremism that preaches hatred, sows division and promotes sectarianism."

9
6 in holland

Zolang Frits Wester het belangrijker vind om PVV te bashen , en niks inhoudelijks meer over inderdaad de MH17 meer vraagt aan de grote wegkijkshow, is mijn hoop op de NL politiek vervlogen

12
7 Elpo

** gebruiker verwijderd **

8 verdwijderd21

@7 Ach je krijgt dat de PVV worden weggezet volgens hun heeft meer met hun belevingswereld te maken die denken namelijk dat de hele wereld precies moet doen wat in hun waanvoorstellingen voorkomt. Wat MH17 nu weer te maken heeft met Frits Wester ontgaat mij volledig typische PVV retoriek!

52
9 mike45

Kijk maar naar de NOS ze hebben overal in hun berichtgeving alleen extremisten of terroristen gebruikt , het woord moslim laten ze systematisch weg

11
10 wijs

We zijn ook in oorlog. We bombarderen landen en regeringsleiders. Ook onze soldaten gooien bommen. We verkopen voor honderden miljoenen wapens aan verkeerde partijen. Er zijn ook daar veel onschuldige slachtoffers te betreuren. Dat ís al oorlog! Ik rechtvaardig hiermee geen enkele vorm van terrorisme, maar we zijn al lang in oorlog!

5
11 Hu.ib
12 mike45

Goed stuk.
Inderdaad, het VK (en ook de Rest van Europa) is een "veilige haven" voor terroristen, maar het betekent wel, dat de veiligheid van de burgers niet meer gewaarborgd is.
Waarom "bobbies" in deze tijd, nog steeds ongewapend op straat lopen, is ook een raadsel.
Verder kunnen net als in andere Europese landen, haatpredikers hun gang gaan en blijven "verdachte" moskeeën nog steeds open.
Jihadisten kunnen vrij in- en uitreizen, zonder te worden opgepakt omdat er wetten zijn, die dat onmogelijk maken.
De politiek kan wel degelijk wat doen aan bovengenoemde feiten, maar laat het liggen.
Wel elke keer "geschokt" reageren als het fout gaat, maar hard optreden tegen radicale moslims, om aanslagen als deze te voorkomen, ho maar..
Inderdaad, We zijn in "oorlog", alleen kijken de meesten liever weg...

7
13 Dieke

@12
Wat dacht je hiervan:
NOS krijgt cursus islampropaganda van islamclub SPIOR, bekend van inhuren haatprediker
En de Stichting Democratie en Media betaalt.
http://media.tpo.nl/2017/06/01/nos-krijgt-cursus-islampropaganda-islamclub-spior-bekend-inhuren-haatprediker/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

8
14 Bleke Betty

@14 en wat is er mis met een cursus volgen voor de media over de islam als je daar programma's over gaat maken. Lijkt me juist handig als je iets meer achtergronden weet.

35
15 mike45

We zijn in oorlog met de extremistische tak van Islam. Maar niet met moslims. Door op moslims te gaan bereik je alleen maar dat de extremistische kant op worden geduwd. Het is zaak de extreme elementen uit de samenleving te isoleren.

15
16 Indigné

"Door op moslims te gaan bereik je alleen maar dat de extremistische kant op worden geduwd."
@16 , maar leg je hiermee niet gewoon de stelling bloot dat er geen gematigde islam bestaat?
Er hoeft immers maar 'dit' te gebeuren en men wordt extremistisch.

8
17 Spraypaint

De reacties worden steeds heftiger, maar ik vind dat niet zo gek. Veel mensen hebben het idee dat de EU-regeringen het terrorisme juist helpen i.p.v. dat ze het bestrijden. De mensen krijgen het gevoel dat ze het recht in eigen hand moeten gaan nemen, omdat ze van hun regering niets hoeven te verwachten.

6
18 wiseguy

Korte syllabus: wat is politieke correctheid en hoe werkt het?

Historisch-technisch gezien is politieke correctheid, of gedwongen publieke en private meningsvorming, een teken van sociaal-culturele neergang en van het verval van staat en maatschappij.
Vaak gaat het hand in hand met financieel-economisch verval. Het is het begin van en de weg naar onderdrukking.

Een samenleving groeit, indien de burgers vrij zijn om hun middelen, -- zowel de particuliere als gemeenschapsgelden -- , in overwegende mate in te zetten voor hun eigen goed en dat van hun medeburgers. In dat geval nemen het vertrouwen en de goede trouw tussen burgers telkens toe. Zij weten elkaar daardoor steeds beter te vinden, waardoor nog meer groei mogelijk wordt.

Een samenleving raakt in een duivelskringloop van neergang , indien de overheersende bovenlaag de middelen van die samenleving in overwegende mate inzet tegen de eigen burgers.
De bovenlaag wantrouwt de burgers, wetende dat de eigen machtspositie niet langer terecht is en gemakkelijk verloren kan worden. Vertrouwen en goede trouw maken plaats voor kwade trouw.
Mensen kunnen elkaar steeds moeilijker vinden. De groei verdwijnt, of slaat om in krimp.

De praktijk is dat de heersende minderheid de vrijheid van burgers ongedaan maakt. Dat wordt gedaan door de burgers de beide beginselen van vrijheid te ontnemen:
1. de wederkerigheid. Burgers kunnen niet langer aan de bestuurders komen , zoals deze aan hen kunnen komen.
2. zelfbeschikking. Aan burgers worden de rechten en middelen ontzegt om hun eigen leven vorm te geven.

Politiek en binnen de staat voeren de machthebbers de vrijheidsontneming als volgt uit.
A) dissidente burgers mogen niet bepalen wat er op de bestuurlijke agenda staat.
B) dissidente burgers mogen, indien een onderwerp toch behandeld moet worden, niet spreken.
C) indien dissidente burgers er toch in slagen te spreken of schrijven, moet iedereen hun argumenten verwerpen, omdat de argumenten of die burgers worden neergezet als moreel verwerpelijke individuen.
D) wat er ook voorgevallen zij onder A, B en C , het uiteindelijke besluit , mag alleen genomen worden door de machthebbers.
De heersende bovenlaag ziet er dus op toe het gehele besluitvormingsproces angstvallig onder controle te houden.


Ter ondersteuning en geleiding van de openbare meningsvorming (en tot uitbanning van dissidente meningen) moeten feiten en gegevens worden achtergehouden en onderdrukt . Want , -- in toenemende mate – , tonen deze het ongelijk van de regerende partijen aan; alsmede het proces van afglijden, de afnemende vrijheid en het maatschappelijk verval.

Nota Bene , het achterhouden van feiten en gegevens en het vervangen ervan door valse gegevens en argumenten, betekent dat regeringsbesluiten steeds vaker worden genomen op volkomen onjuiste gronden. (Zie C en D hierboven.) De hoeveelheid wanbeleid neemt toe.


Wanneer burgers het slachtoffer worden van misdrijven, die vallen onder de politieke correctheid en die maatschappelijk niet besproken mogen worden, zullen politie, justitie en de rechterlijke macht zaken in de doofpot stoppen. Ook zij zullen feiten en toedracht verdonkeremanen of vervalsen.
Aan nabestaanden en slachtoffers wordt obstructie gepleegd om hun recht te halen.
Politieke correctheid is onverenigbaar met de rechtsstaat.

Er is de laatste tijd veel aandacht voor “nepnieuws”.
Dat is opmerkelijk. Er worden al eeuwen valse berichten en geruchten verspreid. Niets nieuws.
Plausibel is dat de heersende bovenlaag de openbare meningsvorming wil inperken. Dissidente meningen , argumenten, alsmede onwelgevallige gegevens en feiten moeten worden onderdrukt.
Burgers moeten leren zich niet in te laten met ander nieuws dan uit geautoriseerde, officiële kanalen.
Hoewel burgers beter opgeleid zijn dan ooit, wantrouwen de machthebbers hun beoordelingsvermogen ook meer dan tevoren

4
19 duurendaal

Er is geen enkele moslimgeleerde, onderlezen moslim of welgestelde moslim buiten het wahabitisme die terreur aanhangt of predikt. Vandaag ook het bericht dat de islamitische wereld met Saudi Arabie voorop, Qatar uitsluit voor hjet steunen van de 'verkeerde terroristen'. Ze worden beschuldigd van het steunen van Iran en de Moslimbroederschap. Hoeveel terrorisme komt er vanuit Iran of de Moslimbroederschap? Egypte heeft nota bene een militaire dictatuur onder Al Sisi en in Saudi Arabie wordt je onthoofd als je homo bent.

De overige arabische wereld met Saudi Arabie voorop en suikeroom de VS steunen ISIS, het wahabitisme en het massale terrorisme dat hier in het westen wordt opgeruid onder ontevreden moslims in armoe en ellende. Dan zijn er altijd wel een paar die radicaliseren.

We zijn niet in oorlog met de islam, we zijn in oorlog met de kapitalistische islam, het wahabitisme, Saudi Arabie en de wapenleverancier en financier de VS. Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

http://www.nu.nl/buitenland/4745418/arabische-landen-verbreken-diplomatieke-relaties-met-qatar.html

5
20 Hollander1967

@20 Mullah Krekar is geen wahabist, Sami ul Haq is geen wahabist. Kijk de haat-predikers in Iran, dat zijn geen wahabisten...

2
21 Bluth

natuurlijk zijn we in oorlog....de verdeeldheid zit m niet in of we wel of niet in oorlog zijn...maar met wie....en jullie zeggen alle mannen met baarden...en wij zeggen alle mannen met baarden en zwaarden....

1
22 pizzafried

ik kan beter niet schrijven wat ik van mening ben dat ze moeten doen maar daar maak ik me geen zorgen over want als de politiek die mensen de snavel dichthoud dat blijft doen dan merken ze vanzelf wel dat er vroeg of laat een menigte mensen opstaat die witheet is.

de EU willen Polen 250.000 euro Boete opleggen per geweigerde asiel zoeker.
Polen ? https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130118083158AAQtaUY
The first country to abandon the USSR ?, why was that again ?

1
23 nosuchname

Wij zijn zelf zo slim om de oorlog hierheen te halen. De politiek correcte zijn onderdeel van het probleem. Media verdraaien de feiten of knippen dat een lieve lust is. De kiezer wordt op een dwaalspoor gezet en denk te moeten kiezen voor fatsoen. Dat fatsoen zal een illusie blijken.

1
24 Al

"We" zijn helemaal niet in oorlog. We worden aangevallen, radicale moslims hebben ons de oorlog verklaard, maar dat is nog niet hetzelfde als dat "we in oorlog zijn".

6
25 Mrs. K

@6 Dat ben ik niet met je eens. Die PM is de enige die het geweld benoemd heeft zoals het is...

3
26 Mrs. K

Als we in oorlog zijn ? Ik zeg: 'als...' ?
Dàn zijn we in eerste instantie, niet als eerste met de Moslims in oorlog, maar met tevelen op teveel belangrijke posities, die uit uw 'eigen' vlees en bloed bestaan. En misschien bent u, voordat we met Moslims in oorlog zijn, daarvoor ook nog wel met onszelf in oorlog, want als de stembusuitslag van 15 maart 2017 zie ??? Man, man, man. en OMG.
Neen, als we in oorlog zijn ?, dàn nog bij lange na eerst nog niet met die Islam, Moslims & cö. Maar eerst met anderen. Zeker te weten.

1
27 Flipper

Het gaat hier om jonge mannen, die vanaf hun kleutertijd zijn geïndoctrineerd met dat zieke geloof en met haat tegen de westerse samenleving.

Je moet zoiets met wortel en tak uitroeien. De ouders wisten waar ze mee bezig waren toen ze hun kinderen zo opvoedden.

6
28 manpower

@21 Mullah Krekar was de eerste leider van de Ansar al Islam, een salafistisch/wahabische beweging die zich na de amerikaanse akties in Irak bij ISIS heeft gevoegd. ISIS en daarmee hij, richten zich tegen de onze samenleving

https://en.wikipedia.org/wiki/Mullah_Krekar

Sami ul Haq is een pakistaanse sunni die, evenals ISIS, de soennitische suprematie nastreeft. De Taliban is een machtsfactor in afghanistan en noord pakistan en hij wordt daar door de VS aan gelinkt omdat hij heeft gezegd dat de VS afghanistan moet verlaten voordat het daar vrede wordt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sami_ul_Haq

0
29 Hollander1967

@23 wel de lusten van de EU maar niet de lasten ... laten wij dan Polen meteen uit de EU donderen?

11
30 PeeVeeVeeNee

@28 zijn jouw ouders ook verantwoordelijk voor wat jij als volwassene doet?

12
31 PeeVeeVeeNee

@31 Wel als het om indoctrinatie gaat. Genoeg gereformeerden die op latere leeftijd problemen kregen door hun gereformeerde opvoeding, al leidde dat in sommige gevallen tot boeiende literatuur. Die problemen hebben toch echt met opvoeding te maken.

2
32 Mrs. K

Is het ook oorlog tegen moslims die tegen moslim-terroristen vechten, zoals in Syrië? Of is dat onderscheid te lastig?

0
33 Commodus

Er zijn geen gereformeerden die anderen vermoorden voor hun geloof. Niet 1 gereformeerde ontploft tussen een buslading gelovigen, bij voorkeur tussen kinderen, om hun geloof te verspreiden
Haal niet altijd gereformeerden erbij Pecholtius. Of een ander niet islam geloof.

2
34 Mollevanger

Op twitter gelezen dat er oproepen aan burgers worden gedaan de wapens op te nemen. Extreemrechts radicaliseert in rap tempo. Wie het niet met ze eens is moet weg/dood. Dergelijke termen lees ik ook op dit forum. Dat is wat IS ook wil. Er is geen verschil tussen extreemrechts en IS.

9
35 Hoofd bijzaken

@31
Excuses voor mijn inmenging, maar @28 zal waarschijnlijk door de ouders niet zijn gehersenspoeld.

2
36 Jan met de korte achterlul

@31
Voordat u mij gaat veroordelen wil ik nog kwijt dat mijn ouders mij hebben aangeraden (niet erin gedramd) om eerlijk te zijn en anderen te behandelen zoals ik dat zelf ook graag wil. Dat heb ik in mijn leven ook toegepast en ook doorgegeven aan mijn kinderen.

2
37 Jan met de korte achterlul

...en dan blijft het loeihard stil...

2
38 Jan met de korte achterlul

Deze oorlog is een binnenlandse oorlog en men heeft de krijgers verwelkomd met opvang, uitkeringen, onderwijs, moskeeën en ga zo maar door, tot banen in het leger toe.
En nu begint de pleuris steeds heviger met meer en meer en niet minder, minder, uit te breken.
Hoe gaan we hier mee om om deze respectloze respecteisende religieuze psychopaten in "het gareel" te krijgen?
Ja wel, door gewoon dubbelblind (vooral ook politiek en ethisch) opnieuw pamperen, de beproefde zinloze en aanwakkerende methode die nog nooit geholpen heeft in dit soort oorlogen en daarom ook "de perfecte van de wal in de sloot methode" heet..

3
39 Wil je niet weten

Ach ja de Daily Mail komt weer vanonder zn steen gekropen met de bekende simplistische schreeuwteksten.

2
40 BlackNinja

@20 we zijn met iedereen bijna in oorlog, was het maar oorlog, je kan eigen veiligstellen als er oorlog is.
Maar hier word je overgeleverd aan de maatschappij die belangrijker vind op humaniteit uit te voeren dan de mensen onderweg op straten op openbare domein.
Waarom ik vraag mij af,als je ziet hoe sommigen zich kleden en een baard laten staan omdat ze geradicaliseerd zijn kan je toch niet meer fatsoenlijk aannemen dat ze geen terroristische aanslag zullen gaan plegen dan is dat het grootste gevaar toch die moet je opsluiten of het land uitzetten. Ongelooflijk dom die humaniteit hou dat maar vol als de volgende aanslag er aan komt.
Ik zou echte maatregelingen willen de familie en als wat met zo persoon te maken hebben verdenken en het liefst het land uit zetten.
Die doden terroristen niet meer terug geven aan de familie maar verbranden dan pas gaan die beesten want ze denken niet na wat er na hun daad gebeurd maar als jee dat laat weten moeten ze wel na gaan denken.Het zijn islamieten met radicale gedachte en die pak je zo hun eer af en worden dan geen martelaars.......

2
41 Ciater

Tsja ,
Het zijn juist de salafistische wahhabische moslims die onze bondgenoten zijn..............het zijn politici door ons verkozen die dat beslist hebben ............

2
42 eh

@29 Niet alle soennieten zijn wahabisten. Ansar al Islam was en Koerdische soennitische beweging, om maar een voorbeeld te noemen.

Het is op geen enkele wijze zo dat enkel het salafisme/wahabisme een probleem vormt, zoals u wilde doen laten voorkomen.

0
43 Bluth

Kabinetten van Balkenende die ons de irak oorlog in rammelde, de eu.
Kabinetten van rutte die afganistan mali huishoud de eu en dealtjes met omstreden leiders.
zo onverantwoord bezig en rutte heeft al uit gesproken dat we in oorlog zijn met I.S

van mij mogen ze voor het Haagse tribunaal verschijnen laat ze maar verantwoorden...

0
44 Gratiebarmhart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

20 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

33 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

37 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

39 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

8 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
Sex Indian GirlBang Bus Big TitJapanese XxxxBig Boobs SnapchatFoto De Mulher NuasLulu Chu XxxJulie Delpy NudeIndian Boy And Boy Sex VideoPorn Video Bf GfHitchhiking PornNeighbor HandjobCervical Penetration PornLa PaisitaPutri Cinta FuckedFutanari GamingHogtied BjWww Sunny Leone ComShanaya XxxJapanese Nude WifeSex Country VideoCumshot TabooKowalskysexpageFisted PornPetite Teen Big TitsHugeboobs VideoIndian Nude DesiBbc Virtual Reality PornTryteensLois From Family Guy NakedAnime Furrie PornNude Wife GallerySert PornosuYum Sex StoriesKim Possible And Shego CostumeXxxbf ComVoyeurt HitTight ChootMybigtitsbabesKissjaScatmistressXnx BfMan Ko Bete Ne Jabardasti ChodaXxx Hd Hindi DownloadMatures Forced PornGoddess Shar BbwMia Bella CotureDesi Web Series NudeAlyssa Quinn VideoPorn Videos Step SonReverse HeadscissorsFree Pornxxx18+ ManhwasFemdom VideosDeep Throat MovieBig Black Tit MilfPorn Video Com HdPorn Movies BeautySex DowTasumaki PornSpandex CameltoeQuiero Ver PornografíaRoleplay PornoBreckie Hill BlowjobTitsin TopsStrip Club ListXvideos Indian ComFingered In PublicMoteur De Recherche PornographiqueAnal Video XCollege Girl Dress ChangeEx Co Gi AnalOld Man Sucking TitsChat Ave AdultFatal ModelosCzech StrrRommatic PornItskyliebbwLicking Pussy GifWestwingxxxAngela White TherapistLesbian PornosBlonde Only FansIndinudesNsfw Itch.ioKrla KushSexhot TubeAmateur CumloadZendaya Nude SceneFatal Model LemJaponêsa TransandoChewanthi PereraVoyuerhutHd Indian PirnBrazzers Long PornPornscenesPradisehill PornBande Dessinée XnxxManga UncensoredBlowjobincarTwinks LovingReshmaxxxGiant BoobsTwitch Streamer Has Sex On StreamMia Malkova BangbrosJav PornolarıSkipthegames Colorado SpringsBlue Archive HentaiTeacher Student Porn IndianSec Clips18 Indian PornMeasuring My CumSister Helps Brother PornSimply HentVideos PornonfreeMiss ParaskevaCarissa MontgomeryJerk BuddiesPornô FetichesJessica Chastain NakedSharon BruneauSignourney Weaver NudeXnxx Desi HardBhabhi Devar Web SeriesUnpaiMama FionaHd Hindi ChudaiTaylor Breesey PornNude Sleep WifeTsfuckingFukastorBengali Hot Web SeriesAmateur First Time AnalMom Caught Son PornPornno FreeTrannytwitterCommics PornPersephanii NudesBig Boobs PicksAvva Addam PornPorno CulNigonikaBig Titted SecretaryXhampstetпорнрFaamily PornBillie Eilish FeetCadri B NakedJax SlayjerAnal X VideosMallu Girls Videos