door Hoofd bijzaken in Binnenland  ·  799 Reacties

  • 26
  • 2136x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Trouwens de VPRO heeft een nieuwe serie? De Maatschap. wilde er eerst niet naar kijken, ellende genoeg gezien, maar vond de eerste aflevering goed. dus 2 wordt het ook.

0
751 info

@749 Dat moslims de nieuwe Joden zijn komt voort uit Wilders is de nieuwe Hitler. Tenzij deze leraar en zijn fans op NK denken dat Hitler niemand vervolgde. Die leraar bedoelt duidelijk dat moslims hetzelfde door Wilders worden behandeld als de Joden door Hitler. En dat is een misselijkmakende bagatellisering en het tot slachtoffers uitroepen van mensen die geen slachtoffers zijn.

4
752 Mrs. K

En ja, ik ben ook geen socioloog, psycholoog, antropoloog, of wat dan dan ook.
Maar het is niet zo moeilijk voor te stellen dat radicalen vaak de dienst gaan uitmaken. Even logisch nadenken en iedereen kan dat begrijpen.
Iemand zijn kop eraf hakken werkt erg overtuigend.

3
753 Natayo the Bobcat

@748 = gaf jaren geleden zo\n kop koffie aan een zoon. ik zal zijn reactie maar niet weergeven.
ach, nostalgie.

0
754 info
755 info

@741 grootmoeder, liefde aan mijn koffie toevoegen gaat mij te ver.

hoewel mijn liefde mij vroeger koffie op bed bracht.

niet alleen uit liefde, maar voor mijn eerste kop koffie had ik een pesthumeur. dus zo loste hij dat op.

0
756 info

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en deze persoon he het recht om te vinden van Wilders wat hij of zij zelf wil . Maar ook aan deze vrijheid zijn grenzen en die lif=gt in dit geval in de muur van de klas. Het kan niet zo zijn dat een docent zijn persoonlijke mening als feiten in een klas aan de kinderen voorschotelt. Dat is het verkeerde gremium. Dat is misbruik maken van zijn functie. Ontslag op staande voet is dan ook volkomen gerechtvaardigd in dit geval.

3
757 PFL

@729 info
"Civetkat"....zo weer wat geleerd van mij.
En gratis en voor niks nog wel.

En ik heb zelf een senseo-apparaat en koop mijn pads bij de Lidl. Prima kwaliteit, 4 of 5 smaken hebben ze geloof ik. Echte espresso-capuccino vind ik wel lekkerder maar is zo'n hoop gedoe, en die drink ik wel buiten de deur. Senseo is lekker makkelijk.

0
758 Natayo the Bobcat

Daarom is onderwijs zo een van de stokpaardjes van D66, God verhoede dat zij straks weer de post op het Ministerie van onderwijs gaan bezetten. Indoctrinatie tot op bod.

2
759 Mijn waarheid

@712 Heel simpel: als ik een hekel aan Ajax heb wil dat nog niet zeggen dat ik alle Ajax-supporters haat.

Het is ook niet de bedoeling van iedere moslim die religie erin te rammen, dat gebeurt enkel door moslimverenigingen, moslimactivisten en sommige moslimpolitici. Het faciliteren wordt vooral gedaan door useful idiots, die bukken nog voor het ze gevraagd is. Niet-moslims wilden het Kinderfeest op een dag buiten ramadan, dat was de deugbrigade. Niet moslims vroegen om het verwijderen van posters in AZC's, dat was de deugbrigade. Niet moslims wilden geen kerststollen maar feeststollen, geen Pasen maar Lentefeest en geen kerstboom op een school, dat was de deugbrigade. Islamisering: het opleggen van religieuze regeltjes aan andersgelovigen.

3
760 Mrs. K

@750
Ik had hier ook nog steeds een antwoord klaar liggen voor W. Anstalt maar dringende andere reacties hadden even mijn volle aandacht nodig.

0
761 rebo

@752 U weet dat de nazi's niet gelijk begonnen met vervolgen maar dat er eerst gebedshuizen en dergelijke sporadisch in de hens gingen? Dat al ver voor de tweede wereldoorlog uit bepaalde hoek eerst decennia propaganda is bedreven tegen Joodse mensen, zigeuners etc? Geesten moeten wel eerst rijp gemaakt worden anders. In die zin zien mensen paralellen met het huidige populisme.

Volgens mij werd Hitler ook niet wakker in 1930 hey laat ik vernietigingskampen bouwen als ik de macht heb. Van het 1 kwam het ander. Het feit dat het kon maakte dat het gebeurde. Dus sommige krachten kan men beter kort houden. Dat geld wat mij betreft ook voor echt extreem linkse krachten die we in Europa godzijdank nauwelijks hebben. En het geld al helemaal voor salafisme wat mij betreft.

En moslims die naar een moskee gaan die in de fik werd gestoken of die uitgescholden worden bij de bakker die zijn wel degelijk slachtoffer van zowel die rot salafisten als de boosburger en de mensen die de twee groepen lopen op te jutten.

5
762 Dian

@750 = bedankt, Civetkat, dat was het.

senseo heeft nix met koffie te maen. veel te slap. koffie moet zwart en sterk zijn.
uhm voor mij dan. verder wel mooie apparaten. gelukkig nooit aan hoeven schaffen.
had een espresso pot? maar ja, die vloog na een aantal jaren de lucht in en dus weggegooid. werd er bang van. dus nu weer de filter of esspresso bij Mado.

1
763 info

@755 Yep. En de kruistochten waren ook erg en anti-abortusactivisten in de VS en Kony waren ook niet zo tolerant.

3
764 Mrs. K

@712 W. Anstalt

"met dat merkwaardige onderscheid tussen moslims en 'de islam'? "

Wat is daar dan voor een merkwaardigs aan? Zelf noem ik het gewoon enkel met woorden goochelen om buiten schot te blijven. Je hebt het geloof zoals de Islam en het Christendom. En de aanhangers daarvan zijn de Moslims en de Christenen. Je hebt verder goede Moslims zoals bijvoorbeeld Aboutaleb en ook kut Moslims zoals bijvoorbeeld die aanslagplegers. En als dat zo is zoals bij die aanslagplegers dan mag kut Moslims ook gewoon van mij worden gezegd. Net als bij de Christenen dat Joseph Koni ook een kut Christen is/was. Alleen omdat de Islam de naam van de godsdienst is zeggen ze Islam maar ze bedoelen daar natuurlijk (sommige) Moslims meedie die godsdienst belijden. Als het een breuk was dan zou je zeggen dat de Moslims de teller zijn en de Islam de Noemer van het geheel.

0
765 rebo

@762 = inderdaad. en in Nederland begint het ook al langzaam? niet overal is aangifte van gedaan.

1
766 info

@755 Boze witte mannen nemen dus islamitische tradities over en passen zich aan. Was dat niet de bedoeling van de policor?

2
767 Dune

@755 info
Ja, dat was een eenling, dat komt ook weleens voor.
Maar als er een hele groep actief is die iedereen die op straat rookt zijn kop eraf hakt, dan moet je eens zien hoe snel "niet roken" de standaard wordt. Zo kan een kleine groep radicalen dus makkelijk hun mening opleggen aan een veel grotere groep.

3
768 Natayo the Bobcat

@762 Goed idee. Laten we de vrijheid van meningsuiting inperken en ook niets meer benoemen omdat wat malloten anders een moskee in de hens steken.

Is de dader een autochtoon, dan wordt gedrag afgeschoven op een externe factor (populisme, Hitler, Wilders), alsof er geen vrije wil en geen eigen verantwoordelijkheid bestaat. Maar zodra het om terrorisme en allerlei wangedrag door moslims gaat dan bestaat die eigen wil en die verantwoordelijkheid ineens wel: dan is er opeens geen sprake van een externe factor (islam) die dat gedrag zou veroorzaken.

Dat is behalve hypocriet meten met twee maten.

3
769 Mrs. K

@764
Ik vind dat je de kruisvaarders hiermee een heel groot onrecht aandoet.
Dat waren allemaal hele oprechte mensen die het er enkel maar om ging om in Jeruzalem het heilige graf van Jezus Christus te ontzetten van de Saracenen. En die hielden zich volstrekt niet bezig met verwerpelijke dingen die tegenwoordig in onze tijd zouden worden aangemerkt als oorlogsmisdaden. question

0
770 rebo

@765 = Rebo

herkenbaar
quote
Zelf noem ik het gewoon enkel met woorden goochelen om buiten schot te blijven. Je hebt het geloof zoals de Islam en het Christendom. En de aanhangers daarvan zijn de Moslims en de Christenen.
unquote

en ja, de mens is beroerd, maar er zitten ook goede tussen.

1
771 info

@762 Rot-salafisten en terroristen zijn gewoon moslims, net als elke andere. Het enige verschil is dat zij de daad bij het woord uit koran voegen. Vandaar dat er zo weinig protest is vanuit de moslimgemeenschap tegen de aanslagen. Vanwege een plaatje van de profeet gaan ze massaal hysterisch de straat op. Na een aanslag mompelen ze hooguit een verplichte afkeuring met de nadruk op het feit dat dit geen echte moslims zijn. Ondertussen zitten hun kinderen in de klas te gniffelen.

2
772 Dune

@762 Je bent trouwens absoluut niet consistent. Wie je account bekijkt ziet dat ook. In reactie 1 t/m 100 zit je als een gek moslims te verdedigen en dan beginnen ineens rants over moslims (niet over terroristen, je scheert dan ineens alle moslims over een kam) waar zelfs ik verbaasd van sta. Eerst je gedachten op orde krijgen.

3
773 Mrs. K

@770 Hoho, de Saracenen waren wel de echte slachtoffers hè? question

1
774 Mrs. K

@771 De islam is niet te vergelijken met het christendom. Al was het alleen al omdat het christendom een Verlichting heeft meegemaakt.

3
775 Mrs. K

gut ja moet nog een lamp verwisselen.
fijne avond verder met al de bekende herhalingen.

3
776 info

@769 ++++++

2
777 B55

@772 Alles wat de islam aanhangt is moslim, zo moeilijk hoeft dat niet te zijn.
En persoonlijk vertrouw ik bij voorbaat geen enkele moslim meer. Vroeger wel. Toen was ik nogal linksachtig. Maar door schade en schande ben ik erop teruggekomen.
Natuurlijk, er zijn ook goede moslims. Dat zijn dooie moslims, ex-moslims of moslims die de islam met een blok zout nemen.

2
778 Falco Peregrinus

@775
Dat klopt en dat is hier begonnen na de renaissance en bij de Islam is het al die tijd nog stil blijven staan. Als je echter naar de kruistochten zelf gaat kijken toen ook hier in Europa de verlichting ook nog niet was ingetreden dan was Saladin de grootste tegenstander van Richard Leeuwenhart in feite een heel stuk humaner dan vele kruisridders.

1
779 rebo

@731
Assimilatie/integratie ("Joden hadden toen ook een geheel eigen leefstijl". Onzin. Dat ging niet voor iedereen op. In de jaren '30 werd de groep Joden steeds kleiner, door huwelijken buiten eigen kring. Men werd werd daardoor ook steeds minder religieus. In Duitsland en andere westerse landen waren de meeste Joden zo geassimileerd dat ze niet te onderscheiden waren van autochtonen.
Ja, ja, en daarom waren ze ook de dupe, omdat ze totaal niet opvielen, daarom konden Joodse bezittingen bij Kristalnacht vernietigd worden. De meeste Moslims herken je hier ook alleen aan het kleurtje, de meeste lopen ook in een spijkerbroek.

- Zelfredzaamheid ("De meeste Moslims hier redden het prima zelf". Joden waren volledig zelfredzaam: in geval van armoede werden ze niet door de staat onderhouden maar kreeg men hulp van Brits-Amerikaanse en Europese Joodse verenigingen)
Ja, ja, de verzorgingsstaat in de huidige vorm bestond nog niet, dus nogal wiedes.

- Bijdrage aan de maatschappij ( "De meeste Moslims hier zijn gekomen om te werken" Hoe weet je dat? Maar een heel klein deel van de huidige moslims is gastarbeider geweest of kwam hier om te werken. Echtgenotes en kinderen, vluchtelingen, etc. kwamen hier niet "om te werken" maar om andere redenen.)
Hoe ik dat weet? De werkeloosheid is zo'n 15-20% onder de Turken en Marokkanen, ergo 80-85% werkt. Dat had u ook kunnen opzoeken.
- Geen gepamper ("tsja, wat noemt u gepamper? Discriminatie is het mooie andere uiterste." Het is nooit nodig geweest om de Joodse gemeenschap te ondersteunen. Dat deden ze zelf wel, of het nu om het verenigingsleven ging of om kunst en cultuur. Van positieve discriminatie was ook geen sprake).
Dat was ook een veel kleinere groep, zeker na WWII

- Mate van financiële ondersteuning door de maatschappij ("De Joden bestolen de maatschappij, tenminste dat werd beweerd. Dat is nog erger dan wat de Moslims nu wordt verweten." Precies. Alweer een verschil. Joden bestolen de maatschappij natuurlijk niet, die droegen juist bij en dat wekte jaloezie op.).
Ja, en als een Marokkaan nu een een gepimpte golf rijdt, dan denkt iedereen dat het een crimineel is. En blijkbaar lieten de Duitsers zich toen misleiden, waarom denkt u dat u nu niet misleid wordt over de ware hoeveelheid fouten van een bevolkingsgroep?

- Mate van overlast ("Joden veroorzaakten ziektes, stalen en vergrepen zich aan kinderen, tenminste dat werd beweerd." Wat beweerd wordt is niet altijd juist. Wel blijven uitgaan van feiten. Er bestonden geen groepjes hang-Joden die hele wijken terroriseerden.)
Wat zijn de feiten? Dat Moslims meer overlast geven? Ja dat klopt, maar ze zijn ook in een heleboel zaken ondervertegenwoordigd. Uiteindelijk doen ze het voor de sociale positie die ze hebben het nog niet eens zo beroerd. Maar alleen al dat u zo'n frame doet zonder echte onderbouwing geeft al aan dat het meer beeldvorming is dan daadwerkelijk problemen en feiten beschrijven. Precies zoals toen.

- Mate van opleggen van eigen religie, waarden en normen aan de rest van de maatschappij ("Nou, we leven in een Joods-Christelijke samenleving, dus blijkbaar hebben de Joden ons veel opgelegd." Niemand is ooit gevraagd om rekening te houden met Chanoeka, er werd niet gevraagd om vrije dagen voor Jom Kippoer, kerstbomen of kruisen van mijters te doen omdat dat "kwetsend" zou zijn, over satire deed men niet moeilijk (integendeel, Joden hebben zelf humor) en ook werd niet gevraagd om gescheiden zwemuurtjes in openbare zwembaden of gebedsruimtes in scholen en universiteiten. Wat overgenomen en niet christelijk is, is vooral afkomstig van Joodse filosofen. Ik vind het prima om het beste over te nemen van het christendom en het jodendom, welke geweldige aanvulling zou de islam kunnen leveren op de joods/christelijke cultuur?)
Weer zo leuk, de Islam heeft niets aan de Nederlandse samenleving als geheel opgelegd. En de Joodse invloed is dan weer niet erg omdat u het leuk vindt. Ja, zo ken ik er ook nog wel een paar.

Voldoende verschillen waaruit blijkt dat moslims absoluut niet de nieuwe Joden zijn.
U vergeet even de belangrijkste overeenkomst. Namelijk dat ze beide als groep worden weggezet, ongeacht het individu en dat is het meest schandelijke en daarmee de duidelijkste overeenkomst.

6
780 AJ74

Als een leraar Wilders de nieuwe Hitler noemt geeft deze leraar blijk geen flauw idee wie en wat Hitler werkelijk was. Zo' n man behoort niet vóór de klas te staan maar in de schoolbank zélf plaats te nemen.

2
781 Sneeuwbal

@775
De aanhangers van het Christendom hebben de verlichting meegemaakt. De Bijbel is niet verandert en een vrouwelijke Priester is nog steeds een no go om maar iets te noemen. Een deel van de aanhangers van de Islam hebben ook al delen van de verlichting meegemaakt. Denk aan Ataturk e.d. Maar goed, de verschillen zijn zeker aanwezig en de het grootste deel van de Moslims zit zeker anders in de wedstrijd dan wij. Ongeveer als Nederland in de jaren 50.

1
782 AJ74

@752 Er valt wel degelijk een vergelijking te maken tussen de nazitijd en nu in Nederland wat betreft de houding en het gedrag van de politie. Toen waren het de joden die gemolesteerd en gedeporteerd werden (en vaak geholpen door politie) en de politie die wegkeek en niets deed. Nu zijn het de autochtone blanke Nederlanders die gemolesteerd, mishandeld, beroofd en verkracht worden door een nieuwe bezetter: de moslims. En weer kijkt de politie de andere kant op of bagetaliseerd het.

5
783 B55

@780

@780
Daar begint het woorden in de mond leggen alweer.

"Ja, ja, en daarom waren ze ook de dupe, omdat ze totaal niet opvielen". Waar schrijf ik dat ze niet opvielen? Ze vielen juist op door de goede integratie.

"Ja, ja, de verzorgingsstaat in de huidige vorm bestond nog niet, dus nogal wiedes."
Onzin, ook in de jaren '30 bestonden er al werkloosheidsuitkeringen (denk aan de tewerkstelling) & subsidies: http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/geschiedenis/84395-overheidssteun-aan-scheppende-kunstenaars-in-de-20ste-eeuw.html

Bijdrage aan de maatschappij: je draait weer. Je beweerde dat moslims hier allemaal kwamen om te werken. Je toont niet aan hoe je weet dat al die moslims hier kwamen om te werken, dat dat hun doel was. Bovendien wil ik wel een linkje van je bewering dat 85% van de moslims werkt. Ik lees hier nl. dat slechts 57% werkt.

Mbt gepamper schrijf je "de Joden waren ook een veel kleinere groep, zeker na WWII" Wat heeft gepamper te maken met de grootte van de groep? Zelfs toen er een achterstand bestond, na WOII, werd er niet gepamperd en voorgetrokken dmv positieve discriminatie.

"Waarom denkt u dat u niet niet misleid wordt over de hoeveelheid fouten van een bevolkingsgroep?" Omdat we daar criminaliteitsstatistieken voor hebben.

"Maar alleen al dat u zo'n frame doet zonder echte onderbouwing geeft al aan dat het meer beeldvorming is dan daadwerkelijk problemen en feiten beschrijven. Precies zoals toen."
En daarvoor: "Dat Moslims meer overlast geven? Ja dat klopt". Het is dus geen frame dat er geen hang-Joden bestaan maar wel hang-moslims, je erkent de overlast zelf ook.
"Uiteindelijk doen ze het voor de sociale positie die ze hebben het nog niet eens zo beroerd." Hoe deden christenmigranten het na drie generaties?

"de Islam heeft niets aan de Nederlandse samenleving als geheel opgelegd." Dat klopt, geen enkele religie kan dingen opleggen. Dat opleggen van islamitische regeltjes aan niet-religieuzen doen sommige moslims en de bekende useful idiots. "En de Joodse invloed is dan weer niet erg omdat u het leuk vindt." Je framed. Ik vind elke invloed prima die hier iets bijdraagt, geen vrijheden inperkt of speciale voorrechten veroorzaakt.

Moslims worden zowel door extreem-rechts als door extreem-links als groep weggezet. Beiden denken negatief over de hele groep, waarbij extreem-links schandelijk beledigend, arrogant en paternalistisch is wegens het wegzetten van alle moslims als zielige slachtoffers die beschermd moeten worden tegen islamkritiek en het benoemen van feiten.

3
784 Mrs. K

@782 "het grootste deel van de Moslims zit zeker anders in de wedstrijd dan wij. Ongeveer als Nederland in de jaren 50."

Ook dat is een verschil. Andere religies hebben niet zoveel volgelingen die qua mentaliteit nog zoveel achterlopen. Op zich niets mis mee, moet men zelf weten, ware het niet dat er meegebogen wordt door alvast vrijheden in te perken (het verwijderen van kunst, posters, etc. omdat het aanstootgevend gevonden zou kunnen worden, satire bekritiseren zodra "kwetsend", voorstellen voor hoofddoekjes bij een overheid die neutraliteit hoort uit te stralen, gebedsruimtes in universiteiten toestaan, etc.). Als SGP'ers met dit soort ideëen komen of men hierover begint vanwege gereformeerden zou ik me er even hard tegen verzetten: het willen opleggen van een verbod op koopzondagen is even intolerant en idioot maar wél een uitzondering. En dat is het bij islamgerelateerde zaken niet.

2
785 Mrs. K

alle ruimte voor de repeat Mrs K. en voldoende voor uw copy paste

3
786 info

vraagje nog. is het ooit mogelijk bij u om iets te wijzigen in uw vaststaande meningen? of is dit al jaren hetzelfde?

3
787 info

@784 Nog een linkje mbt die 57% werkenden: http://mighealth.net/nl/images/8/8e/Mos_ned_2010.pdf

2
788 Mrs. K

Mrs K u kwam binnen na 666 comments en op mijn vraag gaf u het volgende
antwoord

@672 Van mij mag het hoor, ik ga nl. niet al die comments doorlezen. Van zo ongeveer elke reageerder kan ik wel raden wat er staat question

===
beetje arrogant? of totaal niet belangstellende in de mening van anderen?
u staat daar niet open voor?

geen one liners vandaag.

0
789 info

wat u schrijft kan men zeker raden. weinig verandering of sprake van enige ontwikkeling in uw manier van denken.

i ik ga ff verder met mijn detectieve kijken.

0
790 info

geen persoonlijke aanval. een vraag. wat heeft het voor zin om hier te posten en niets te leren van een ander? vandaag heb ik zeker weer iets opgestoken. en ja, mijn mening bij kunnen stellen. en ook wat meer inzicht gekregen in posters hier.

maar goed, ik ga slapen.

1
791 info

@786 - @791 voor Mrs. K.

0
792 info

LOL, ik heb wel lef. want u heeft nu alle tijd om snoeihard en genadeloos toe te slaan. ik las uw postings vroeger wel. verder heeft u thuis nog hulp ook, maar goed leven zonder enige lef is niet de moeite waard.

0
793 info

@707 wat maak je me nou over de Joden ze waren goede handelaren en kregen alles voor elkaar omdat het doorzetters waren.
Maar ik ga er niet dieper er op in, want er is nu heel veel meer aan de hand.
Bloomberg en zijn kornuiten willen dat de wereld door Verscheidenheid in diversiteit in mensen en in identiteit.
Daar kunnen de multinals hun geld mee verdienen, want de markt raakt verzadigd.
Als je terug kijk naar de jaren terug met de opkomst van Hitler waren die multinationale onderneming de grote bedrijven een voorstander van Hitler waren anders had hij nooit zo ver gekomen.
Dat gebeurd nu weer maar dan geniepiger en wat mij verbaast waarom die conservatieve linkse groeperingen zo NSB gedrag vertonen.

1
794 Ciater

@780 AJ74
" Namelijk dat ze beide als groep worden weggezet"

Moslims ZIJN een groep. De Islam-Koran verdeelt de wereld in moslim en niet/moslims.
Marokkanen ZIJN een groep. Turken ZIJN een groep. Ze profileren zich constant als een groep.
Het maakt niet uit wat wij daarvan vinden of over zeggen. Denk je dat een Turk zich opeens anders gaat voelen? Minder Turks? Als wij er niks meer over zeggen.

Marokkaanse moskee, Turkse moskee, Somalische moskee, moslimomroep, Marokkaanse belangen vereniging, Moslim-school.
Wat een hokjesdenken zeg.

Een Marokkaan wint een filmprijs. `Goh wat ben ik blij als Marokkaan en Moslim met deze prijs`..
`moslim` `marokkaan` staat altijd voorop.

2
795 Natayo the Bobcat

Het gedachtegoed van de nazi's en de PVV hebben zéker raakvlakken met elkaar...het demoniseren van één bevolkingsgroep, om maar wat te noemen...

2
796 rEmco44

Het gedachtegoed van de nazi's en modern links hebben zéker raakvlakken met elkaar...het demoniseren van één bevolkingsgroep, om maar wat te noemen...

2
797 knuter

@680
Waar je aan voorbij gaat is dat we het over de handelswijze van Wilders hebben en niet joden vs. moslims.

0
798 EerlijkheidDuurtHetLangst

** gebruiker verwijderd **

@795
U schrijft:
"Moslims ZIJN een groep. "
Nee hoor, alleen in uw redenering zet u ze weg als een groep. Moslims zijn net zo divers als christenen of atheïsten.

@797
Welke bevolkingsgroep wordt er volgens u door 'modern links' gedemoniseerd?

799 verdwijderd21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Deze linkse activist Frank van der Linde laat even heel duidelijk zien waar zich de echte fascisten en respectlozen zitten!Ik hoop dat de po...

zojuist geplaatst door Zie Hier

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Spiegeltje spiegeltje weer....

1 minuut geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@21 "geen" Jij bent een misselijknakend uitgekotst stuk vreten. Gedraag je hufter. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

@4Er zou eigenlijk één zone in Europa aangemerkt moeten worden als asielcentra. Daar worden dan de controles gedaan, veilige landers eruitge...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@19 Schelden? op de man spelen, beledigen -> wangedrag. . . .Ik ga het niet melden hoor! Ik ben geen volksverrader, geen nazi, geen lafbek....

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

"De dwangwet!" Demagogie "het afschuiven van grote groepen statushouders naar gemeenten" Demagogie. Gemeenten zorgen al ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

Goed plan. Achteraan aansluiten, zoals het hoort.. Wie het nog heeft meegemaakt, weet, dat vroeger de Molukkers ook in kampen en barakken werd...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@8 Het probleem is dat ze dan niet bij de dodenherdenking moeten staan gezien hun eigen slogan....

19 minuten geleden geplaatst door soapbox

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@16 Neem even een bakje koffie. ...

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Masturbation ToysMoms Reality PornOmgelA N Y A PornValeria Belen NudeChole Kardashian NudeMckartyTamil Husband Wife SexX Ham Star ComLove Kiss XxxWw Sex IndianKareena Kapoor Ki Sexy PhotoBeautifulsexSexstoryKay J PornRacquel DevonshireAndy Lee PornChinese Desi SexSpaceboobs草榴 社區Cory ChaseX Desi HotMommy Feet JoiFilme De Sexo Com CoroasBlow Job CompleationAnime Porn SeriesTamanna Sex Video TamilSex Video Malayalam AuntyVideo Massage SensualBest Of Celebrity PornPornor JapanPorn FindSex Bobs VideoSex Video PanuDesi Teacher Student SexRedpo RnVídeos De Lésbicas PornôPriya RainelleMasturbation ImagesXx Sex PictureBoys Xnxx VideosPorn DaterXhamstarNaked Elisabeth ShueJwow NudePrincess Peach NudeBrianna Beach PovStepsister PornsBrazzerz Porn FreeBrandy-reneePublic Flashing PornRubbing Pussies TogetherSexo Gay Brasileiro AmadorHentais Mais VistosKell BrookSamantha 38gsXxx Japan ComLuna Star SexPorn Videos GratisWww Indian XxSex Video PRashi Khanna NakedVery Good SexRitu Arya NudeLeven Rambin NudeRani Sex VideosAlia Bhatt XMom Son Porn CaptionSexy Wife NudeLiveleak AlternativeThora Birtch NudeThe Postman Always Rings TwiceSean SevranElbony AnalSploogingSex Hard First TimeBokep Indo Viral TerbaruBdsmanimeCanais Porno Ao VivoIran PornNude Belinda CarlisleHdloveNatural Tits PornstarsXxx Bulu FilmTravel PornMallu Tamil Aunty SexDanielle Bregoli Leaked NudesDigital Playground Game Of ThronesItalian Teen PornMadison Ivy Onlyfans LeakedChaturvarePornoamateur GratuitEhentailDog PussyAmanda Holden NudeLayla Jenner SexEva ElfiwJulia Montgomery NudeJapan Ki Sexy MovieNaked Actors MalePorn Lap DanceYamato R34Terri Runnels NudeStories PornSex Games DownloadTumblr Porn GayGizelle Blanco Shay SightsAnllela Sagra PornTaco MuncherAsian Massage Parlor BlowjobTik Tok PornoBest Teitter Porn AccountsAfrica FreepornJeux Pornographique En LigneIndian Xxx Video Full HdXxx ElizaSelina BentzFavoritelittlesecret PornPerardasHow To FuckingExchange XxxPassionate Couple PornBts NakedBest Porn Torrenting SitesSait PornoSexmasagDanganronpa Porn ComicD4swing.comNaughty Midwest GirlsBella Thorne Leaked OnlyfansYasmine Lopez SextapeNew PoenSaree Me SexMagic PussyHentai GalleryLucie EildeAspen RomanoffAbigail Spencer NudesPurgatory XSexy ReelsSanylun XxxAoc PornTiger BennsonPornohabMalayalam Serial Actress Sex VideosPlayboy Swinging TvVirgion PornSo Cinquentinha DfEpornetXxxxxxxxxxxwww