We zien het lelijke gezicht van islam open en bloot, maar bouwen doodleuk bruggen (tpo.nl)


Naïeve bruggenbouwers offeren christelijke feestdag op voor suikerfeest ...

door Inter in Binnenland  ·  83 Reacties

  • 35
  • 1355x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

alles is mogelijk en er word niet ingegrepen omdat er figuren zoals doortjebont en nog een paar daar voor zorgen .
omdat die niet kunnen zien waar dit uiteindelijk toe gaat leiden,ook voor hun zelf.
dat krijg je als je een te kort aan hersencellen hebt of zuurstof te kort bij de geboorte hebt gehad.

0
51 ongelovenloos

@44 , Ik ageer op de stelling: Over 20 jaar is het aandeel 30%.

Wie heeft het dan over absolute getallen?

Alleen jij nu toch?

10
52 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@11 en @18 Geef nu eens antwoord op @12
Dat kunnen jullie niet, daar heb ik jullie nog nooit op zien antwoorden.
Omdat het er gewoon niet is!

53 verwijderd110

@6 Doortje, lees dit maar even:

Onderstaand artikel "De extreem rechtse TPO" was zomaar een maand eerder met dan de Washington Post waarnaar jouw link dus wijst.

Originele artikel in de Washington Post, waarnaar jouw link wijst: https://www.washingtonpost.com/world/europe/ahead-of-pivotal-european-elections-far-right-websites-grow-in-influence/2017/02/24/802c9d60-f39c-11e6-9fb1-2d8f3fc9c0ed_story.html?utm_term=.cd3a1217d491

Een eerder artikel in de TPO en let vooral goed op de datum!!!
http://politiek.tpo.nl/2017/02/09/lasterlijk-fake-nieuws-komt-momenteel-vanuit-extreem-rechtse-hoek/
Dus hoezo is TPO dan een extreem rechtse site?

0
54 Nieuwsgierig

Hoe dom kunnen zijn we als 94% van alle autochtone Nederlanders.
6% nieuwe respecteisende respectloze Nederlanders bepalen langzamerhand sneller en sneller gewoon wat we als de overige wel en vooral ook wat we niet mogen doen om vooral respect aan hun hersenschimmige geloof te moeten kunnen tonen.
We slepen de voor onze immigranten en masse binnen alsof het chocoladepasta is en voeden hen met nieuwe woningen, bijstandsuitkeringen en alle mogelijke toeslagen, zodat ze alle tijd en gelegenheid hebben zich en hun hersenschimmig geloof voort te planten.
We financieren dat met geld dat andere noodzakelijke bestemmingen had en geven daar nu maar aan andere "draai" aan, dan valt het niet zo op dat de sigaren uit eigen doos een andere bestemming vinden als was eerder afgesproken. De uitgaven voor deze uitkeringen schieten omhoog en nu eindelijk wordt het een beetje bij beetje bekend hoe er mee wordt omgegaan door de "hiertoe bevoegde" collaborerende ambtenaren.

1
55 Wil je niet weten

@55

Volgens mij heeft de moslimgemeenschap nergens iets geëist. Daar hoef je die bal niet neer te leggen. Slap beleid van overheidsinstanties en bedrijven die zich ertoe laten verleiden.

Ikzelf heb helemaal niets met relidagen. Mijn werknemers krijgen jaarlijks 10 extra vrije dagen, hebben niet automatisch de feestdagen/relidagen vrij maar met die 10 dagen wel het recht om feest/relidagen vrij te krijgen.

Guess what? Veel gaan liever 4 of 5 weken op vakantie en nog 2X 1 week..... Goed voor de continuïteit, goed voor de werksfeer.....

5
56 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@27 Onderbouw dat?
Dat is niet eenvoudig omdat je in de toekomst moet kijken.
En als ik dat doe wordt het me eng om het hart.
Als ik de verhalen mag geloven van de explosieve bevolking groei in Africa dan vraag ik me af.
Er is zoveel geld hulp medicijnen en goederen gebracht naar Africa om de levensomstandigheden daar te verbeteren.
De kindersterfte is teruggedrongen, en dat is goed.
Maar wat doen de mensen daar met deze verbeteringen,wenden ze het aan om aan hun persoonlijke leven en en leefomgeving te werken.
Denken ze na ? dat dat fokken als konijnen niet meer nodig is en juist frustrerend als je een beter leven wilt voor jezelf en je kinderen.
Nee dat doen ze niet ze fokken er nog harder op los,waardoor je met je hulp water naar de zee draagt.
Want natuurlijk is er steeds weer hongersnood als er steeds meer kinderen blijven leven,steeds meer monden te voeden.
Die mensen zijn niet te helpen verdorie.
En als ze het in hun eigen land al niet als een noodzaak zien om aan geboortebeperking te doen,ondanks dat ze hun kinderen niet eens te eten kunnen geven.
Waarom zou ik dan geloven dat ze het hier wel doen,waar alles voor ze geregeld en betaald wordt?
Ik zie hier ook een explosieve bevolkingsgroei in de toekomst,en daarom geloof ik @24 direct.
Ik denk ook dat dat ons voorland is als er niets wordt gedaan om dat te voorkomen.

57 verwijderd110

@41 : Ik probeer het nog een keer voor de link van @36 :

"Hoeveel kinderen worden er per jaar geboren?"

De afgelopen eeuw schommelde het jaarlijks aantal levendgeborenen in Nederland tussen de 160 en 210 duizend. Uitzondering was de naoorlogse babyboom. In 1946 werd een absoluut geboorterecord gevestigd met 284 duizend levendgeborenen. In de jaren vijftig en eerste helft van de jaren zestig bleef het jaarlijks aantal geboorten hoog, tussen de 230 en 250 duizend. In de eerste helft van de jaren zeventig begon het aantal geboorten vervolgens snel te dalen.
Het gemiddeld aantal kinderen per vrouw is in de afgelopen eeuw sterk afgenomen. Het totaal (leeftijdsspecifiek) vruchtbaarheidscijfer, een benadering van dit gemiddeld kindertal, daalde van 4,5 in 1900 naar de huidige 1,7 à 1,8. Het aantal geboorten bevindt zich daarmee al enige tijd onder het niveau waarop de bevolking zichzelf op den duur kan vervangen (ca. 2,1 kinderen per vrouw).

https://www.cbs.nl/nl-nl/faq/specifiek/hoeveel-kinderen-worden-er-per-jaar-geboren-

8
58 Dubbeltje

Betreffende @58 : Sorry : ik zie dat de link niet werkt.

Maar het artikel is wèl te lezen als u de titel even googelt. .

7
59 Dubbeltje

Dit is niet georganiseerd om onze prijs van energie te drukken.
Rusland is op het ogenblik de grootste energie exporteur. Die willen graag hun energie voor minder geld dan het M-Oosten leveren aan de rest van Europa.
Ik denk een stel Hotemetoten uit onze contreien met beleggingen in het M-Oosten zitten en dat Arabische oliegeld niet kunnen/willen missen.
Daar komt die onophoudelijke stroom anti-Russische propaganda vandaan. Onze Hotemetoten geldstroom mag niet opdrogen.

0
60 Mollevanger

@34
Heb nu ff koffiepauze, kan niet zoals u de hele dag kletsen hier.
Uw reactie vind ik zeer vreemd.
Daarbij, statistieken blijken iedere keer weer foutief te zijn. Ik zie ieder nieuw schooljaar het aantal moslimleerlingen sterk stijgen en ook de daarbij behorende problematiek zoals, agressie, brutaliteit, ongehoorzaamheid, leugenachtigheid, vernielzucht, bedreiging, diefstal. De totale kwaliteit van het onderwijs daalt daardoor zienderogen. En daar wordt nooit onderzoek naar gedaan.

2
61 Jan met de korte achterlul

Bovendien, pauze weer voorbij, ik vlucht niet weg maar moet werken!

2
62 Jan met de korte achterlul

Ik denk dat ik te oud wordt voor al deze onzin....ik word hier zo moe van......
Wanneer blijven ze nu eens van onze tradities af, er is al zoveel kapot gemaakt voor wat dat betreft (want zelfs kinderfeestjes zoals Sinterklaas zijn hier niet veilig meer).
Ik heb er geen probleem mee dat andere mensen er andere geloven en of gewoontes op na houden en deze praktiseren zolang ze er een ander maar niet mee lastig vallen. En als door een andere denkwijze en of geloof bepaalde dingen niet kunnen of uitkomen is dat niet "ons" probleem maar zullen ze zelf een oplossing moeten vinden die past!
En natuurlijk moeten we moderniseren maar dat houd niet in dat we dan al onze tradities en gewoontes maar aan de kant moeten schuiven.
Het meest frustrerende is dan nog wel dat we zo'n slappe hap (regering) hebben zitten in Den Haag die dat allemaal accepteert (te bang om om iemand voor het hoofd/geloof te stoten?).
Ik begin me zo langzamerhand een "outsider" te voelen in mijn "eigen" Nederland.
Steeds vaker voel ik de gedachte in me opkomen; Nederlanders eerst. Is dit verkeerd? Misschien wel maar we worden hier wel toe gedwongen.
Sorry als ik nu op een paar zieltjes getrapt hebt....maar....op een gegeven moment zeg ik ook: TOT HIER EN NIET VERDER!

1
63 Opa

Nanninga is een heldin. Die begrijpt het. Dit draadje staat vast weer vol racismeroepers die islamkritiek niet van racisme kunnen onderscheiden.

3
64 Mrs. K

@58 ja, maar wat wil je daar nu eigenlijk mee zeggen?

0
65 xtremy

Inderdaad. Het draadje staat er vol mee. Islamkritiek is blijkbaar (extreem-)rechts. Zijn linkse partijen en hun achterban dan ook extreem-rechts wegens decennialange kritiek op het christendom?

3
66 Mrs. K

Als men na achteren kijk ziet men niet wat er zich van voren afspeeld..............Kortom, het welbekende wegkijken voor de realiteit.

question

0
67 ikzelf66

@64 Dat komt omdat als je van de islam spreekt ( "Het lelijke gezicht van de islam" en "de islam doet dit en dat") je eigenlijk spreekt alsof alle moslims een stomme ideologie volgen als 1 homogene groep. De islam en elke andere religie heeft niet 1 gezicht maar miljoenen. Vele zullen inderdaad lelijk zijn en degene die mooi zijn zijn dat dankzij de personen die dat gezicht gevormd hebben en niet dankzij de religie.

6
68 Wetenschappertje

Dat komt omdat de machthebbers er gigantisch veel aan verdienen. Het gaat om geld, niks meer of minder. Door het geld wordt/is de gewone man verraden en krijgt de duivel in huis. En bedankt stelletje klootzakken.

0
69 Mijn waarheid

@29 Dat is enigszins misleidend, want het aandeel van moslims in de bevolking (nu 6%) neemt jaarlijks gemiddeld met ongeveer een promille toe. Dat zie je niet terug in de grafiek omdat die maar een periode van enkele jaren beslaat en afgeronde percentages geeft.

0
70 Civilis

In de tijd van de kruistochten snapten de christenen nog dat de islam hun ondergang zou worden. Nu willen ze de laatste gelovigen uit hun kerken jagen. Ze sluiten zich nog net niet aan bij IS.

1
71 Soare

@71 De kruistochten waren eigenlijk gewoon misdaden tegen de mensheid, net als dat de Jihad dat was en nog steeds is. Alleen de reconquista van Spanje was rechtmatig, omdat daar veroverd Europees gebied werd teruggewonnen op islamitische veroveraars. Maarja andere tijden, ander gevoel voor recht.

4
72 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

73 Pxf7+

Het is jammer dat men liever tolerant is voor de extremisten dan dat men luisterd naar bezorgde moslims die waarschuwen voor het gevaar:



Eindelijk een imam die durft te erkennen dat er hele slechte dingen te vinden zijn in de koran.

0
74 it'sanewday

Nanninga next. Die kan beter eens bellen met weight watchers die ontploft nog een keer na een toetje.

5
75 Dian

@58 corretje

Het gemiddelde aantal kinderen per vrouw zegt niets over het gemiddelde aantal kinderen per gelovig moslim gezin. Ik meen laatst gelezen te hebben dat het gemiddelde aantal kinderen per biculturele moslima weliswaar daalt maar nog altijd hoger ligt dan het gemiddelde aantal kinderen per monoculturele Nederlandse vrouw.

0
76 ~ Echelon II ~

@72 Volgens de pleitbezorgers van de kruistochten voerden zij ook een rechtvaardige oorlog omdat het land eerder door de moslims van de christenen was afgepakt.

0
77 Civilis

@58 Dat is het punt juist. Het relatieve aandeel van moslims in de bevolking groeit mede doordat niet-islamitische autochtone vrouwen gemiddeld nog altijd minder kinderen krijgen dan islamitische allochtone vrouwen. (Gemiddeld dus, want er zijn uitzonderingen.)

0
78 Civilis

@57
Het het geboortecijfer is omgekeerd evenredig met de scholingsgraad van vrouwen, dus hoe meer/langer meisjes naar school gaan hoe minder kinderen ze krijgen, zo simpel is het.

0
79 morandi

@77
Ach zoals alle oorlogen hadden ook de kruistochten vooral een economisch motief, De steden in de regio waren belangrijke marktplaatsen voor kostbare goederen die via de zijderoute aangevoerde werden.

2
80 morandi

@80 Ik betwijfel of de Franse en Duitse vechtjassen die gehoor gaven aan Urbanus' oproep ooit van de zijderoute gehoord hadden...

0
81 Civilis

Tja, dat is allemaal begonnen met die vreselijke 'verkapte communistische' Belgische EU volksvertegenwoordiger van 'christelijke allooi' ene Tijl De Clerck, een zogeheten volksverrader, maar nu verdoemd ten eeuwigen dage. Hij had zomaar een plan bekokstoofd om heel West-Europa over te hevelen, voor het grote geld van SA en co natuurlijk - christenen zijn nu eenmaal judassen - naar die door iedereen verdoemde, gehate en slaafse verover islam. Het gebeurde in de jaren '70 en niemand had zelfs maar enig vermoeden van de verstrekkende gevolgen van zijn ultracorrupte daden op de kap van iedereen en de goegemeente .En die 'achterlijke' EU van toen liet hem maar domweg zijn gang gaan en profiteerde zelfs mee...We zouden beter af zijn zonder vertegenwoordigers van dat soort, ipv zulke 'allesvernietigers' en assemblee-lamzakken.
En zo kwamen er ook wetten godbetert en vooral die beruchte Resolutie van Straatsburg (1975 (nog altijd lopend). al wie protesteerde kreeg een 'etiketje'..., je kent dat wel.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Tijl_Declercq
https://www.vlaamsparlement.be/vlaamse-volksvertegenwoordigers/2331
http://forum.politics.be/showthread.php?t=47010
http://www.golfbrekers.be/verboden-opiniestuk/
https://tijlvandurme.wordpress.com/tag/de-clerck/
Europa heeft eeuwenlang gevochten tegen de islamvijand, zie Jan Sobieski) maar met die verraderlijke 'valse christenen' van nu à la Merkel en Schäuble werd Europa al vlug een islam importland. En de moskees schieten nu als paddetoesten uit de grond...Onze kinderen en kleinkinderen zijn te beklagen met zulke valse 'volksverraders', ze hebben er nu zelfs hun even funeste 'multikul' doctrine aan verbonden.
zie ook: https://ejbron.wordpress.com/2011/10/06/328-jaar-geleden-werd-wenen-bevrijd-van-de-turkse-bedreiging/
Onze kinderen en kleinkinderen zijn wel te beklagen, maar dat raakt hun 'koude kleren' niet.

0
82 wy71

‘Paranoïde samenzweringsverhalen, extreme ondergangsfantasieën en idiote ‘racistische theorieën’
https://www.nieuwskoerier.nl/news/138682-paranoide-samenzweringsverhalen-extreme-ondergangsfantasieen-en-idiote-racistische-theorieen
Wat een onvoorstelbaar wegkijkend en vergoelijkend en wereldvreemd ‘oen’ moet die man zijn die nu nog zoiets durft te schrijven. Dit heeft overigens niets meer te maken met ‘beetje achterlijk’ links en of rechts. Je hebt het toch ook gehoord: na Manchester kwam plots Londen en zo gaat het maar door…Het gaat nu om puur overleven op lange termijn, hoor. Die islamfanatici en dito zwarten van het zogeheten 'universeel wereldprofitariaat zijn niet voor rede vatbaar' en voor zoiets is maar één remedie: ‘Deporteren’ voor het te laat is en dat lijkt de enige en beste oplossing. Terugsturen naar hun landen van oorsprong dus. Links was overigens altijd heel goed en demoniseren van alle kritische stemmen he…
Het vreselijk Duits crimineel duo Merkel/Schäuble (Merkel zit daar trouwens als idiote psychopatische US marionet van het nog altijd bezet Duitsland en Schäuble is alleen geïnteresseerd in de beruchte wet van de Grote Getallen of in het vele smeergeld dat hij via via krijgt van Saoedi-Arabië, Qatar en andere ‘stinkend rijke’ islamlanden.
Merkel en Schäuble moeten trouwens voor een Neurenberg-bis Gerechtshof gebracht worden wegens hoogverraad en de geplande genocide op de Europese volkeren via de beruchte Kalergi doctrine (Hitler noemde destijds die Kalergi-superfantast de grootste klootzak van het Universum, en dat wil wat zeggen. Voor één keer had Hitler toch wel gelijk.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Neurenberg
Kortom: Merkel en Schäuble zijn nog oneindig veel gevaarlijker dan alle Hitlers, Goebbels en Himmlers etc. samen. Die waren eigenlijk toch nog vóór de Europese volkeren, terwijl Merkel en Schäuble absoluut tegen de Europese volkeren zijn die ze willen uitroeien en wegverbasteren en criminele, luie islamgenen bezorgen van die vreselijke verover-ideologie die met godsdienst eigenlijk weinig of niets te maken heeft. Ze verkopen niets dan taquiya show overigens.
Moeten de Europese volkeren dan opnieuw opdraaien voor die nieuwe ziekelijke Eugenetica bezetenheid van de Duitsers, die het nu in Duitsland voor het zeggen hebben? We gaan echt zelf in actie moeten komen: de polities en de Gerechten zijn al overwoekerd en gecorrumpeerd tot op het bot en de facto waardeloos geworden.
De EU-lamzakken Assemblee van hun grote EU-SSR ‘praatbarak’is ook even waardeloos trouwens. Ze verkondigen zelfs regelmatig hun waanidee dat ze voorstander zijn van een geïslamiseerd Europa. Wie wil er nu godbetert crimineel islam bloed en dito genen door zijn aderen zien lopen zoals de aartsleugenaar Schäuble wil voor het grote geld van SA, Qa enz. natuurlijk. Zijn fabeltje van Europese inteelt is trouwens een platte leugen, inteelt is nu eenmaal wel heel typisch voor de achterlijke islam-volkeren, ze moeten van hun fanatieke 'geestelijken'
Al die landen van oorsprong in M.O en Afrika moeten toch ook eens leren iets op te bouwen en hun economieën te herstellen i.p.v extreem lui en arrogant als ze zijn; alles gratis te willen (gratis bestaat eigenlijk niet, hoor, voor alles moet gewerkt worden)
En vergeet nooit, dat de door US destijds plat gebombardeerde landen van Europa (denk Dresden...) ook alles weer heropgebouwd hebben na de oorlog, dit moeten ze in MO en Afrika toch ook maar eens leren.

Meer info en links over de Duitsers en hun nieuwste Eugenetica idée fixe
https://en.wikipedia.org/wiki/Id%C3%A9e_fixe_(psychology)
http://goldonomic.be/component/acymailing/archive/view/listid-2-gratis-nieuwsbrief-iii/mailid-548-dit-is-erger-dan-een-economische-depressie
http://joostniemoller.nl/2016/06/machtigste-man-europa-revolutionaire-eugentische-plan/ - MACHTIGSTE MAN VAN EUROPA, ‘SCHÄUBLE’ ‘MIJN REVOLUTIONAIRE EUGENETISCHE PLAN’ – 9 JUNI 2016 – DOOR JOOST NIEMOLLER)
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nazi-eugenetica
https://motherboard.vice.com/nl/article/the-long-tail-of-americas-eugenics-problem
https://plazilla.com/page/4295170140/de-tweede-wereldoorlog-nazi-eugenetica-en-experimenten
https://www.nemokennislink.nl/publicaties/eugenetica-en-de-rassenleer-in-nazi-duitsland
https://books.google.be/books?id=5KP2DAAAQBAJ&pg=PT216&lpg=PT216&dq=Duitsers+en+Eugenetica&source=bl&ots=2z9s6pP_kg&sig=BtOy86raUIOdQVffJr2xRZfSm-0&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjfmNOS76HUAhVMUlAKHeFkCgUQ6AEIPjAE#v=onepage&q&f=false (Matt Ridley – De Evolutie van het Heelal – Moraliteit – De Genen – Cultuur – De Economie – De Technologie – De Geest – Leiderschap – Religie – Geld – Alles-Atlas Contact)
https://www.nemokennislink.nl/publicaties/eugenetica-in-nederland
https://books.google.be/books?id=tepecFtzqAwC&pg=PT178&lpg=PT178&dq=Duitsers+en+Eugenetica&source=bl&ots=_UXlk_yKe5&sig=SBaJA7_Xw1hG6mSoRrOb4z4W6dE&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjfmNOS76HUAhVMUlAKHeFkCgUQ6AEIRzAG#v=onepage&q&f=false (Ian Kershaw – Hitler, de Duitser en de Holcaust – Spectrum)
http://www.erikraspoet.be/?tag=eugenetica (Psychogenocide, de vergeten Holocaust – Erik Raspoet)
https://books.google.be/books?id=X16DAlSbZvcC&pg=PA224&lpg=PA224&dq=Duitsers+en+Eugenetica&source=bl&ots=TZtFaol7H5&sig=AUoZ1_p8p-MKMIY-aggv-C0GiWk&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjfmNOS76HUAhVMUlAKHeFkCgUQ6AEIUDAI#v=onepage&q&f=false (De Degeneratie in België – Jo Tollebeek, Geert Vanpaemel en Kaat Wils – Redactie)
- - - - - - - - - -
Meer uitleg hier in het boek: https://www.deblauwetijger.com/product/waarover-men-niet-spreekt-wim-van-rooy/
En deze video als onthutsende inleiding: http://www.waarovermennietspreekt.be/waarover-welkom.html (4:22)

0
83 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

25 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

26 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

32 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

1 uur geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

3 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Desi Boobs PornSexy Hd Hindi MovieCamhoes TvFilme Eróticos BrasileiroKimi Omou KoiXnxn PronHindi Dubbed Xxx VideoChubby Boobs PornCartoon Porn SiteAmilia Onyx CreampieNude Massage Near MeJolyne PornAlejandra Guilmant NudeUncensored JabSuzu HonjohFree Black Leabian PornXxxhamsterliveMysore XxxPornhub MmsJill PornSissy Hupno PornCalendar Porn AuditionsRear CameltoeShania Twain NudeXxx Sexy Porn StarMoriahmillssTelugu KamasutraBrazzers NetworkX PornographeFake Celb PornTaitu PhotoOdia Sex MovePoonam Pandey PronSweetheartsxxIncestflix ComPaige Vanzant OnlyfansJessica SexxxtonTegram PornXnxx Freeporn18 PornoOvertume Megan LeakedMikafans LeakFree Nsfw Ai ChatBeautiful Girl Sex Video DownloadKai'sa Part 2 ThecountRiley Reid AnalizedWheelchair RapunzelAnne Porn OShilpa Shetty Nude PicsLeah Gotti Hd PornDesi Maid ChudaiNew Sxey VideoPorntrex AnalPorno GeyReal Sex In Web SeriesMature Double PenetrationTranny Lesbian PornHotscopAsia Nude PicsCumming XxxNap JingujiBokep Jilbab Indonesia TerbaruIce Spice ButtSteph MiSneha FuckLeah Jaye BoobsParos Hilton NudePenny PsxText Porn GamesBokep JavanLatina GangbangedDelphine PornDesi Sasur Bahu XxxIggy Azalea Onlyfans RedditVintageporntubeSex Video ChutFully Clothed SexFurries AnalFetlife. ComVanilla PornMoms PussyBegging For CreampiesCelebrity Nipple SlipsEnglish Bf XSex Free Video SexWhy The Hell Are You Here TeacherDownload Hot Web SeriesTelugu Sex Bf HdPorn Con MadresBlacked Massage PornSerena BlaquelordCall Of Dury PornBeauty Porn VideosHypnphunTelugu Jokes VideoXxx Video Com SexMass Effect Andromeda Sex ScenesBig Bobs PressMegan Thee Stallion SextaoeStormy Daniels PornhubNike Pro Girl On Train PornSpounge Bob PornBorder XxxPaige Vanzant NackedAndhra Sex Video HdXxxxxxxxxxx XxTinyassesLialynnxXxx Bbc VideoSvdvd-508Lili JonesPornstarsphotosDesi Sexi BfKeralasexauntyCumslurpMandy Lee PornAdult Web Series In HindiBrandiloveXnx DownloaderNaked LarinasPaen Shop PornBig Bang Bros ComElizabeth Olsen HotFree Xvideos ComKerala Aunty XvideosTeacher Boobs SuckingNene02.comFakehospitalChut Mai LandAmberleigh West NudeJean PornForn SexEmily Ratajkowski NudesNude Babes On The BeachPawgpussyBald VaginaVintage Erotica ForunsFabswingers. ComVip LuxúriaPornô Amador NovinhaHomeporn PornSquirting LesbinsLucie Wild3Teenage Models NakedPornos ChaparritasMohini XxxJapan Sex VGenshin PornographyKitty FoxxShiela Ortega