Nieuwsuur legt het nog 1 keer uit: Islamitische aanslagen hebben niks met islam te maken (geenstijl.nl)


Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. ...

door Moskowfiets in Media  ·  93 Reacties

  • 32
  • 1547x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Imams hoef je niet te geloven. Het zijn allemaal hypocriete hufters. Na die docu uit Denemarken met een verborgen camera is het mij wel duidelijk geworden. Zogenaamde gematigde imams. Laat me niet lachen. Leugenachtige, onbetrouwbare mannetjes zijn het. Ondertussen lachen ze zich de ballen uit de broek om die onnozele ongelovigen.

2
51 Falco Peregrinus

* Verwijderd door de redactie *

52 Pxf7+

Je mag toch hopen dat de platforms van de media beter gebruikt worden dan voor ondoordachte theorieën die voorbij gaan aan essentiële basis fundamenten voor terrorisme. Het is irritatie en het prikkelen van agressie.
Hoe lang gaan we door met het creëren van een wereld waarin deze prikkels optimaal gestimuleerd worden. Dat de wereld zich al verdeeld is en factor welke moeilijk te manipuleren is, maar om religies en culturen die elkaar niet liggen in een multiculturele maatschappij toe te laten en dit te cultiveren is wel een factor die aangestuurd wordt. Bewust negeert men de spanningen vanwege ideologieën van marxisme en open grenzen. Het is de hoogste tijd om in te zien dat deze ideologie een gevaar oplevert voor de samenleving. Harmonie is altijd een element in een samenleving die gekoesterd moet worden en inherent is aan golfbewegingen, maar willens en wetens de harmonie verstoren is een misdaad.

1
53 sparta

@50 xander nieuws quoten? Zelfs Sesamstraat heeft meer feiten

14
54 PeeVeeVeeNee

Een rare uitleg geeft die man
"dat mensen die aanslagen plegen junkies en dieven zijn die niets met de islam te maken "

Bij junkies denk ik niet gelijk aan de islam maar bij dieven zijn ze zeker heel groot vertegenwoordigt en ook in de gevangenis zitten ze met bosjes (of bedoelde hij dat niet zo?)

Hij moet niet ons aanspreken voor hun slechte naam maar de mensen in zijn groep.
Samen kunnen ze de naam goed maken maar daar is heel veel inspanning voor nodig en het begint met het veroordelen van de daden.
Als overal in de wereld demonstraties zouden zijn van moslims die de daden verafschuwen en als ze zeggen dat het nep moslims zijn dan heb je een grote kans dat er niet zo veel radicaliseren en dat het een keer gaat stoppen.

Ook in de moskee zouden ze er dagelijks aandacht aan moeten geven zodat het er met de pap lepel ingegooid wordt dat je niet in naam van het geloof de naam van de moslims stuk moet maken en dat je met elkaar moet zorgen dat andere hun waarderen.

Helaas zie ik in het nieuws het tegenovergestelde ze keuren de daden van hun rotte appels goed kijk maar hoe de treitervlogger Ismail in Zaandam door zijn vrienden op armen gedragen worden.

Ze zijn zelf als groep verantwoordelijk voor hun slechte naam en een slechte naam krijgen is makkelijk maar om er weer een goede naam te maken kost veel inspanning en om hem dan goed te houden kost ook inspanning.

1
55 TheoTheo

De zelfbenoemde Islam kenners alhier,
weten de Islam zonder uitzondering zo negatief mogelijk uit te leggen.

Ik ken de Islam heel goed, dus alle Moslims zijn schurken.
Beetje dat niveau.

En erg onzinnig natuurlijk.
Begrijpelijk, historisch gezien te verwachten, bekende reflexen, dat wel.
Maar niet van de meest plezierige episoden in onze geschiedenis.

Toen Christelijk Duitsland 8 Miljoen Joden ombracht.

Oh wacht, dat telt niet, want dat is een Godwin.

Een OMGodwin!
.

27
56 hippodepippo

Als het niets met de islam te maken heeft wil ik graag van die man horen waarom er dan in de moskee wel haat gepredikt wordt.

1
57 Brrrt

En Europa slaapt gewoon verder , welterusten

3
58 wijs

@16
"Wat je ziet is dat deze aanslagplegers een aantal weken voor de aanslag ver van de islam leven. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld drugs om vervolgens de islam te gaan verdedigen met een aanslag. Ik begrijp dat niet"

Dan liegt hij, of hij kent zijn eigen religie onvoldoende. Bij een martelaarsdood (shahada), een dood in de strijd voor islam, worden je zonden weggewoven. Het is de grootste deugd in islam.

0
59 Shangori
60 Shangori

Tje, christenen zeiden ook "laat de kinderen tot ons komen", en heeft niets met christenen en pedofilie te maken.

1
61 DikkeTor

Het is net alsof je een je motorrijders hebt en zegt dat het motorrijders zijn "terwijl heilsangels, satudara, no surrender etc etc. toch criminele dingen doen".

1
62 DikkeTor

De kranten liegen niet met 2 dingen, dat is de datum en de prijs
De tv liegen niet met 2 dingen, het net en naam van het programma

1
63 praha

In de moskee waar de dader van de bomaanslag in Manchester, maar ook 2 anderen die voor IS vechten naar toe gingen, daar wordt haat gepreekt volgens het nieuws:
http://www.lbc.co.uk/radio/presenters/maajid-nawaz/maajid-nawaz-refuses-to-praise-didsbury-mosque/
http://www.bbc.com/news/uk-40079948

1
64 Nieuwsgierig

"En dat klopt ook allemaal. Maar toch, maar toch. Als dat geloof zo leuk is (en dat is het dus niet) en haar belijders zo goed geïntegreerd (en dat is dus maar de vraag), waarom mag je dan hun profeet niet tekenen? Waarom mag je hun god niet in twijfel trekken? Waarom moet je accepteren dat het woord van Allah de allerlaatste overlevering is? Waarom worden joodse scholen beveiligd? Waarom trekken leraren in grote steden de integratie van jongs af aan steeds openlijker in twijfel? En waarom worden cartoonisten, concertgangers en critici afgemaakt uit naam van Allah? Als je dat soort vragen laat liggen. Is het geen reportage maar propaganda."

Inderdaad. Dat de meeste moslimjongeren goed geïntegreerd zijn is bekend. Alleen die religie is verschrikkelijk.

2
65 Mrs. K

@63 Ik mag toch hopen dat Dione Stax wel een vrouw en niet een vent is. question

1
66 Truffelaar

Laat je toch niet misleiden door de islam, kijk naar Saudi Arabie/Iran nu met Turkije dit is het ware gezicht Sharia politieke islam van Allah. Hier in Nederland proberen ze het eerst door stealth jihad
infiltratie en later als ze meer macht krijgen en de islamitische bevolking neemt toe gaan ze steeds meer eisen en is iedereen opeens een nazi of racist. vrouwen met hoofddoekjes en lakens schieten ook als gras uit de grond.

1
67 DONKEY R

De plegers van islamitische aanslagen zijn vooral geïnspireerd door het boeddhisme. Vreemd dat niemand deze uiterst eenvoudige waarheid niet wil inzien. De plegers lezen dagelijks de wijsheden van de Boeddha door over de edele weg en gaan dan op weg om zo veel mogelijk slachtoffers te maken. De religie van de vrede, nog steeds beter bekend onder de verdiende naam islam, heeft niets van doen met wapengekletter en geweld. En het is een leugen dat zelfs Mohammed ooit de wapens tegen andersdenkenden heeft opgenomen of mensen die tegen hem waren liet ombrengen. De beste mens die ooit heeft geleefd op deze wereld zou dat nooit doen. Hoe zou hij anders ooit de beste mens die ooit heeft geleefd kunnen worden. Ik ken alleen bij mij in de straat al 4 mensen aanwijzen die geen vlieg, laat staan een mens, kwaad doen.

Of anders en korter gezegd:
Het is 2017 - het slap zeveren is bijna tot een kunst verheven. En hele volksstammen doen er zonder met de ogen te knipperen uit ongemak of schaamte aan mee.

May shame be upon them. Now, or in the future.

2
68 De Vliegende Brabander

Volgens mij ligt het ook niet aan de Islam. Maar de islamitische landen doen er verrekt weinig aan om de vluchtingen op te vangen en te helpen en sturen ze liever naar Europa met alle gevolgen van dien. Hier worden ze nooit gelukkig. Hun grootste vijand wrijft in zijn handen en kijkt onschuldig toe.

3
69 Verwonderd

Sinterklaas is ook echt.

0
70 Rapunzel

@56
Ik denk dat menig lang genoeg de islam in het westen heeft meegemaakt om zijn oordeel te vormen. Je zet mensen weg alsof ze geen zeggenschap mogen hebben binnen hun eigen samenleving. Het lijkt me dat ze het volste recht hebben en dat jij je maar terugtrekt naar het feit dat de samenleving op deze manier nooit verbetert. Dat cultiveren wat je doet is juist de pest.

2
71 sparta

@71 Ongeveer 40 jaar.

1
72 Rapunzel

@68 Geniale reactie, jammer genoeg kan ik je maar 1 plus geven.

2
73 GermenR

Media manipulatie in schier oneindige herhaling.
Net zo lang tieren en schreeuwen bij herhaling dat iedereen het door het repetitive karakter hiervan deze de door hen geïnterpreteerde visie iedereen er wel in moet gaan geloven.
Het is een ordinaire manier van door een regeringswege en Gutmenschen georganiseerde hersenspoeling, want zo werkt dat in onze anti-neutrale nieuwsvoorziening hier.
Steeds vaker hetzelfde horen doet vaker geloven dat het "waar" is, is daar de basisregel

1
74 Wil je niet weten

@74 of het wegzetten van kritische geluiden als het grote kwaad zodat mensen bij de 'goeden' willen horen fout wil je immers niet zijn.

Oude methode geleerd van.....

2
75 Eastwood

@57 statistisch gezien ben je dus 76 en er nooit overheen gekomen?

Gezien je zo lang teug loopt te zoeken.

1
76 Eastwood

Islam = Dood en Verderf over de gehele wereld

1
77 Bollieboos

@9 Gaslighting is helemaal bon ton bij regressief linkse faciliteerders van de islam.

3
78 Mrs. K

Stel beste iman in een land zonder een enkele moslim krijgt IS geen podium dus nee islam heeft wel degelijk met terreur te maken

1
79 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

@68 boeddhisten plegen aanslagen , om op rohinga. Als he vergelijkingen wilt maken, doe het dan met kennis en kunde of zo

80 ---deleteduser---

Aanslagen op abortusklinieken en moorden op abortusartsen in de VS die met de bijbel in de hand worden gedaan, die hebben ook niets met het christendom te maken.

Eigenlijk is het helemaal geen hogere wiskunde.....

10
81 Liwwie

@81
Klopt, die hebben niets met het christendom te maken. In de bijbel staat nergens in het NT (nieuwe testament) dat je andersdenkenden moet doden.
Dat gebeurt wel in het OT, maar iedere christen weet dat het NT het OT vervangt.
In de 10 geboden staat ook gewoon: gij zult niet doden.

Dus, met de bijbel in de hand een abortusarts doden is als de verkeerde kant op rijden met Tomtom in de auto.

In de Koran staat gewoon dat ongelovigen gedood mogen worden. Punt.

Verder zijn er véél meer islamitische terreurgroepen dan de christelijke, en zijn er veel meer moslimterroristen en worden er veel meer moorden in naam van islam gepleegd. Ook door moslims die niet bij een van de vele terreurgroepen zijn aangesloten.

Verder wil ik opmerken dat veel christenen in moslimlanden onderdrukt of gedood worden.
In christelijke landen leven moslims veilig.

De vergelijking van islamitische terreur met christenterreur raakt dus kant noch wal.

0
82 Sterke

Maar, er is toch geen één islam met één interpretatie?

Dus, dan is de extremistische islam allicht niet de islam van deze moslim, het is wel de islam van extremistische moslims, en dat geheel conform wat er in de Koran staat. Het is niets meer dan je kop heel diep in het zand steken wanneer je van mening bent dat islamitisch extremisme en terrorisme niets met de islam te maken heeft.

1
83 Bluth

Nee?? Vraag hem dan eens wat er met een afvallige moslim moet gebeuren? En wat met iemand die cartoons maakt over de profeet?

2
84 manpower

Kan de heer Bouwzit het nog een keer uitleggen, ik snap het nog niet helemaal.

0
85 mats6

Posters vernielen van een moslima met een jood zoenen heeft ook niks met vrouwen onderdrukking te maken, waar het dan wel mee te maken heeft moet nog verzonnen worden.

0
86 Rattocasi

Straks zeggen ze mo hun profeet de moordenaar heeft ook niks met islam te maken

1
87 Kiron

Als er geen religies zouden zijn, dan dan zou er nog steeds gemoord worden vanuit een overtuiging.

Kijk Volkert van der Graaf.

Een onzin discussie hier!

1
88 Realisme graag!

Nieuwsuur lijkt ook aardig de weg kwijt.
Alles is pro islam en gelukzoekers tot GST aan toe want ja anders is het zo zielig voor deze groep.
Ja jammer natuurlijk van al die onschuldige doden keer op keer maar dat mag je de groep niet verwijten natuurlijk, neen natuurlijk niet dat is echt en alleen de radicale islam.
Maar het aanpassen aan het land waar je in vrijheid bent mag toch evengoed voor de meesten nog wel een tandje hoger.

1
89 corretje

Tja, de ss'ers van Hitler hadden niets van doen met het christendom. Desondanks zijn alle christenen schuldig aan de misdaden van de nazis.

0
90 Commodus

@89 ++++++++++++

4
91 Moskowfiets

Uit de reacties hierboven valt op te maken dat Nieuwsuur dit waarschijnlijk nog meerdere keren moet uitleggen aan al dat GS tuig.

4
92 Gut

@82

'De vergelijking van islamitische terreur met christenterreur raakt dus kant noch wal.'

Best wel sneu voor je dat de VS officiële christelijke terreurorganisaties kent dan. KKK is er één van. Gewoon uit christelijk superioriteitsgevoel.

https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_terrorism#United_States

1
93 Liwwie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

2 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

5 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Family Taboo Sex VideosLesbian Threesome SexKannada Film Actress Sex VideosCollege Amateur PornPornô De BrasileirasJesse Jane PornIluvshaunaChubby Women NakedAesthetic PornographyChloe DifattaMagic PornBoobs Sucked ForcefullyBengali Open Sex MovieIndian Teengirls SexPo RnnCheap Sex DollsPriyanka Chopra Fucking VideoIndian Full Length PornSuhagrat NangiAmatuers Gone WildFree Porn With Mom And SonLatina Blacked PornPornsosBest Onlyfans PornReddit 2busty2hideYoung HentiaSweety FoxBus Sex XnxxBengali Mein BfHot Indian StripCheating Wives VideosBound And Gagged WomenScroller PornGamecore ComHppornerMegan Rain OnlyfansVideo Call PornNurses Porn MovieTamil Sex Video CallFemdom PovSilvervale HentaiTentacle YoaiHellpornPorn PetardasIndian Model XvideoJot Sexy PornAmateur Porn Gif1337x . ToLesbian Massege PornSexy Bbw NakedVideo Mein Bf FilmBiggest Anal HoleFutashemaleMegan Fox Hot SceneCelestia Vega NudeAll Free Porn SitesSamanta LiliyDeepfakes PornNaocpntoNude Melanie LaurentSandra Otterson NudeDpm++ 2m Sde KarrasHot Xx HindiSexy Tik ToksFurtama PornVideo Xxx EspañolesShay SweetPussy ShowBete Ne Ki Maa Ki ChudaiKate Sharma PornPornography AfricansWorldstar UncutHentai Manga MilfXxx PictureaHindi Sexy SexNene TanakaMovie Porn ParadyVenus OnlyfansShowy BeautyDies XxxNicolette XxxYoung Couple PornJenna Jameson YoungPorntopDrea Dematteo NudeRosario Dawson BoobsToonliyTiktok PoenOnstagram PornAmber Rose LeakedIndian Porn TelegramBest P O R N SubredditsBest Pornhub Video EverContis CnnAnal Son MomFree Video Porn EbonyCrampie SexBig Fack TvGofuck ComAmerican Sex Video LiveIrani Blue FilmZmeenaorr NudeMature Aunty NudeErotic Porn VideosThisvid.clmA.i Porn PicsX Hamster PictureBig Booty PorRedmoa R34Porn Tube VideosIncestos Madres E HijosSommer Ray SextaoeCall SexIla Fisher NudeHaunting DesiresBengali Hot XStrap Ons For LesbiansTelugu Shakeela SexHot Girl BrazzersShemal Sex ComLucie Wilde PornstarDarkwen PornParis Porn MovTiktok 18 PornTaylir SandsPornrape MovieBoy Sex HdAsian Dr PornKingcomix.ckmVídeos Pornô NacionalRebecca Creskoff NudeChinese Kitty PornHandjobs CfnmRitika Sex VideoCoconey PornPukuluHidden Camera Fucking VideosIndan Sex Mms ComPostcum TortureFaprouleteAubrey AddisonPornos Camara OcultaNaked Woman AsianHd Bp HindiTina 042 LeaksUkraine PornNude ChallengeSexi PussyNicole Ray MassageXxxxx Sexx