Poster met zoenende moslima vernield (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  132 Reacties

  • 19
  • 2039x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die gasten, allemaal kleine pikkies en lange tenen..

1
101 netcat

Masculien cultuurtje, gezellig.

0
102 Nerva

Zo wordt er gereageerd als men concurrentie krijgt.

Kan me voorstellen dat moslima's niet meer uitgehuwelijkt willen worden met zulke neanderthalers, dan zal zo'n neanderthaler zijn frustratie moeten uiten.

Nog minder kans op een huwelijk.

0
103 garriet

Ze zijn zo stiekem als het maar zijn kan.....overal zie je verliefde moslim stelletjes stiekem op stille plaatsen.
Moslima's zoenen zeker nooit?
Ze gebruiken schapenbloed om een ontmaagding in scene te zetten, nadat ze al zijn genomen.
Stelletje achterlijke religie idioten

2
104 kaassnitsel

Bewijst maar weer dat ze 1400 jaar achter lopen, die mannen zijn als de dood dat vrouwen iets te zeggen krijgen. Want dan gaat blijken hoe achterlijk laag verstand die mannen hebben, IQ-tje 70

1
105 kaassnitsel

@94

0,0 % inhoud en verstand, laat staan mensenkennis.

question

0
106 ikzelf66

Mag je wel roepen meer mee meer posters of sta je dan ook voor het hekje?

1
107 cultuurbarbaar

Stumper troep!

1
108 Bleke Betty

Ja er zijn heel veel stumpertjes onder dit volkje van mannen en vrouwen.

Maar om nu posters te gaan gebruiken, waarom moet dit nu weer we weten toch wel dat het zielenpoten zijn daarom vangen wij ze toch ook op en geven ze van alles en nog wat en heel veel ruimte..

0
109 corretje

Waar slaat die poster op? Je kan het niet eens zijn met de moslims maar je hebt geen recht op om onrespectvol te zijn voor hun normen en waardes.

Laat die mensen gewoon met rust.

19
110 Object

Totdat ze die idiote gevaarlijke haat ideologie aan ons opdringen met het kromzwaard.
Welterusten en neem nog een kopje thee

2
111 cultuurbarbaar

Zij moeten ons met rust laten met hun woestijn idiologie van 1400 jaar wat nooit heeft gewerkt toen niet en nu niet en in de toekomst niet

1
112 Kiron

@112 is voor @ 110

0
113 Kiron

Doordat moslims met eigen volk trouwen wordt hun cultuur beschermd terwijl het zich vermeerdert.
Onder Nederlanders is het juist andersom. Hun cultuur wordt steeds verder uitgedund tot niemand meer weet wat Nederlanderschap is.

Op cultureel-darwinistisch niveau zijn moslims sterker dan Westerlingen.

2
114 wegwerp

@110 Leg eens uit waarom die posters 'onrespectvol' zijn voor moslims?

0
115 Dune

@113
Er gaan duizenden moslims jaarlijks dood door de Rusland en VS gecreëerde terroristen. Honderden moslimse vrouwen zijn verkracht door de soldaten van de VS en door terroristen.

Dit is allemaal feitelijk informatie maar ik zie niemand maar ook niemand die iets tegen VS of Rusland zegt. Zij hebben een puinhoop van de midden-oosten gemaakt maar jullie geven de schuld aan Islam.

8
116 Object

Waarschijnlijk maken deze personen zich drukker over een poster dan vrouwen die onderdrukt worden en niet zelf een vrije keus mogen maken met wie ze omgaan en trouwen, wie discrimineert er nu? Kijken waar die film vandaan komt en de schade laten betalen en deze poster overal laten opplakken.

0
117 Rattocasi

@110
" je hebt geen recht op om onrespectvol te zijn voor hun normen en waardes"

Gelukkig heb je in nederland nog het recht van vrije meningsuiting. Dus, ja, je hebt het recht onrespectvol te wezen.

Voldoende landen in de wereld waar dat niet zo is. Misschien goede plekken om naar toe te verhuizen?

Respect moet je verdienen. Dat doe je niet door een poster te vernielen van iets dat je niet aan staat. Daarmee verlies je behoorlijk wat respect bij de meeste mensen. Het komt namelijk nogal zielig over.

1
118 Shangori

Ik kan overigens wel op een zeker niveau begrijpen waarom deze personen, waarschijnlijk marokkanen, zo reageren. Bij sommige mensen, culturen, is groepsdenken een dominante manier van denken. Als moslims dan met blanken gaan wordt het gezien als totale capitulatie van de moslims aan de blanken en westerse wereld (die ze sowieso al niet mochten en minderwaardig achtten).

Bij Trump supporters doen ze ook aan groepsdenken. Daarom heeft zelfs de achterlijkste witte man gelijk en zit een donker persoon of clinton aanhanger per definitie fout als ze kritiek op Trump hebben.

Bij de black lives matter mensen (BLM) zijn witte mensen per definitie fout want de identiteit "verkrachter, moordenaar, onderdrukker, slavenmeester" zijn in hun denken onlosmakelijk versmolten met "wit". Zelfs als ze beter weten zit het er onbewust in. Het is een soort neurose (maar alle mensen hebben neuroses). Sommige neuroses zijn echter groter dan anderen.

Die neuroses zijn er zeer lastig uit te krijgen, zo niet onmogelijk. Daarom vroeg beginnen met preventie.

1
119 wegwerp

İk erger me enorm eraan dat er zo'n poster nodig zou zijn, net alsof mensen niet voor zichzelf kunnen denken. Het slaat echter nergens op om deze te vernielen, wat is daar nu mee bereikt? Hopelijk worden de vandalen snel opgepakt.

0
120 Esebko

** gebruiker verwijderd **

Ach, natuurlijk werd die poster vernield, daar kon je op wachten. Nog niet zo lang geleden ging de Islamgestuurde KuisheidsClub op pad. Die stoere jongens plakten de posters van Hünkemüller-Lexis, een lingeriewinkel voor dames af. En dat waren dure posters want die hingen in een reclamezuil van die Franse firma.

Het wachten is op het eerste telefoontje bij de KuisheidsClub over bouwvakkers of tuinlieden die vanwege de hitte hun hemd even aan een spijker hingen ...

121 verwijderd924924212

@121 = Jona G

dat was een aantal jaren geleden.
en het was de CU die zich daar toen druk om maakte.

3
122 info

@122 - toevoeging

u beschikt over een grote fantasie die u als waarheid tracht te brengen.
en niet alleen hier.

3
123 info

@116 - u moet de mensen hun dagelijkse hobby hier niet ontnemen.
zonder Islambeschuldigen is er voor hen geen leven mogelijk.

4
124 info

@116 DENK dat jij de hobby hebt overgenomen, om al de mensen die het niet met jou "gedachtengoed" eens zijn, continu in de heel verkeerd daglicht te zetten, zou maar eens nadenken over je te plaatsen reacties, in plaats van altijd met je beschuldigende vingertje te wijzen als "de ideologie" ter sprake komt! Fijne dag toch nog hoor het is mooi weer dus geniet ervan!

0
125 Widaan

** gebruiker verwijderd **

@121 . Ja, dat klopt en die moslims gaan dus gewoon door met hun wil op te leggen. En daarbij voorbij te gaan aan de wetten (handen af van de spullen van een ander), de opvattingen en doelstellingen van het land waar die vernielende en opdringerige moslims in willen wonen, Nederland.

126 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@124 . Ja, dat klopt en het aardige is dat vele moslims, ook hier weer aanleiding geven hun opvattingen eens goed tegen het licht te houden.

Als die mensen slim zouden zijn dan zouden ze van die poster afblijven. Nu voegen ze met hun misdaad nog meer toe aan het al negatieve image van vele moslims en de Islam.

127 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@110 . Neem de moeite te lezen wat het doel van die poster is. Dat is altijd beter dan roepen zonder kennis. Staat er niet in de Koran: "Alleen met kennis sta je vooraan"?

128 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Voor Object in zijn of haar @110 :

== Op de poster is een moslima afgebeeld die zoent met een ogenschijnlijke niet-moslim. Bij de foto staat de tekst: ‘In Nederland kies je je partner zelf’. De campagne werd gelanceerd door de Rotterdamse wethouder Ronald Schneider van Leefbaar. Het zelf kiezen van je partner moet volgens de wethouder (Integratie) vanzelfsprekend zijn voor iedereen.==

Jaren geleden werden er posters opgehangen van twee elkaar kussende homomoslims, van twee kussende leslima's en wat variaten. Doel: met name moslims te tonen dat in hun land, Nederland, homomensen m/v recht van bestaan en leven hebben.

Het is jammer dat je hier geen foto's kunt meesturen want ik heb ze nog in de Moeder aller Archieven, de "Jonakennisbank".

129 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@123 , Oh, boeiend, jij suggereert dat ik niet alleen hier maar ook ergens anders mijn fantasie voor waarheid aanbiedt?

Ik ben benieuwd, ik wist niet dat mijn stukjes landelijke bekendheid genieten ... question

130 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Voor iedereen. Van 9 februari 2004. Posters in het blad voor De Homomens m/v:

== Moho's de straat op?

Expreszo (lees: expres zo) is een tijdschrijft voor homoseksuele jon¬geren. Samen met de belangenvere¬niging COC afdeling Haaglanden verzorgt het blad vanavond in Den Haag een debat over moslimhomo's.

Moho's blijken deze moslims in het spraakgebruik te heten. Cen¬trale vraag is volgens hoofdredacteur Merijn Henfling: 'Moeten we wachten op een nieuwe generatie allochtonen of is het tijd voor actie? Laten moho's zich door hun familie op straat zetten of moeten zij zelfbewust de straat op?'

Aanleiding voor het debat zijn de posters 'Aïsha is cool' en 'Ahmed is cool' in de laatste editie van Expreszo. Hierop staan elkaar zoenende moslimmannen respectievelijk -vrouwen. Carim Bouzian van de Vlaamse politieke beweging Jong Groen! uit Antwerpen wilde vorig jaar dergelijke affiches met zoenende 'moho's' gaan verspreiden in wijken waar veel moslims wonen.

Wegens de beroering die dat voornemen veroorzaakte, heeft hij het nog niet uitgevoerd. Hij gaat erover in debat met Fatima Faïd van de telefoonhulplijn Tri-Andel, die een voorzichtige lijn voorstaat, en student Arabisch Youssef Boussaïd, die zich aansluit bij de woorden van VVD-politica Ayaan Hirsi Ali: 'Als je dan toch strijd voert, wees radicaal'

Om 20.30 uur in Bastacafé, Scheveningseveer 7 in Den Haag (bij hoek Noordeinde / Zeestraat). Na afloop multiculturele gaydisco MeltingPot. Info www.expreszo.nl.==

131 verwijderd924924212

Een klapzoen van een moslima heeft geen nare gevolgen.

0
132 Wil je niet weten

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Hans Teeuwen - Oranje Keppel

https://youtu.be/2ZM6gVXXNCI?si=4Ca3Ag5BaEMfiZG0...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bram brabant
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

Zouden alle Europese landen moeten doen....

32 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Dan heb je pech....

42 minuten geleden geplaatst door van Keulen

wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

4 uur geleden geplaatst door rebo

NK. App
Hollywood Movie Sex VideoFree Sexy IndiansMunmun Dutta Nude PicsTeanna Trump VideosPublic FlshingMm XxxSweetshow ComJavtube DownloaderBust Lesbian PornChat AvuneMomlovetFucccck VideoWhere To Find EscortsXnxx HardPamela Rios HotPreverse Family PornPorno Amateur FranceHot Breastfeeding VideosXnxx Meme5sexFirst Night Pron VideoHot Aunty FingeringHindi Actress XvideoSky Fontaine PornRule 34 AppsKaho ShabuyaXxx In ScoolLatina JoiAmazonian PositionDoodhwali Sexy VideoAnime HeantiEllepornRachel DominoVeronicarosexoxMollary SierraKulhad Pizza Viral Video CoupleMara Sov R34Tamil Actress Hot SexyHot Pakistani Porn VideosTwinks In UnderwearGay Snapchat SextErika EleniakBlonded PornCailee Spaeny NudeHindisexcomQuiero Ver Mujeres DesnudasKowalsky Page PornGloryhole GangbangEnynyCartoon On PornVideo PonroKiss Porn LesbianOldman.pornoSaggy Titted TeensXxnx Hd SexFirst Time Xxx HdPregnant Lesbo PornSandra SweetStpeach OnlyfansBoudi XxxPrincess Porn VideosAdultfriendfinder ComCassidy KleinGay Porn StraigjtElse JeanTelugu Hindi Sex VideoHindi Bollywood BfPorno HubMini Anden NudeBabydollll PornShannon Elizabeth SexySex Videos In DownloadKannada Xnx VideoBlue Sexy Picture DikhaoMuslim Sexy Video DownloadKerala Actress Nude PicsKantutanHomemade Sister PornGot NudesFeetfinerR BiggerthanherheadEscorte Girl A LyonMenatplayPorn Caption GifMale MusterbatingJapanise Lesbian PornWwwxxvideo ComGehna Varishth VideoDesi Wife Nude PicsGlory Hole For WomenBokep Indo BocilHannah Cook NudePorn Side NameTeens Flashing On WebcamsEnviedunsoirLia Lin AnalShakira PornôPornographie DLilmermaidxxTila Tequila AnalKim Kadarshian XxxBulma HenataiBig Porn WomenDenise MilaniRyan Smiles PornAmzing World Of Gumball PornJessica Darlin XxxHentia Mom SonMissionary PornographyFemdom In ArtFake Couch CastingIndia New Porn VideoTriah Stratus NudeHomemade CreampiedTxxx HindiMarwadi Sex PictureKorea SoftcorePinay Three SomeSpankwire.ocmAncensordFnaf NakedBoobs Nude SmallArchived PornVideo Pornográfico DeSexin The PoolBooty Shorts TwerkBeeg Indian XxxXxx Video En EspañolSexvidos TeluguLatha SexXxx Japanese Big BoobsJodi West VideosAria Sky NudeUpxxxKorean Anime GirlChachi Ki ChudaiFat Girl PornWw Com Sexy MovieHentai SeriesVr FuckElizabeth Olsen NudeMilfyliciousRomantic Video Full HdTelugu Sex Com HdGreta Thunberg NudePounded DoggyPinkydoll Of LeakLatest Desi Sex VideosHindi Sexy Picture BlueSex Sister Indian