Lijsttrekker AfD wil verbod op hoofddoek (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  84 Reacties

  • 15
  • 753x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Ik ben ervoor alle kleding te verbieden, alle tattoos en elke vorm van haargroei kunnen daarna worden verwijderd uit de maatschappij, je moet 's winters vooral wel wat over hebben voor je principes maar het is de moeite waard, geen gezeik meer en iedereen die de regeltjes overtreed valt meteen op .

2
51 ben22

@50 wat een overspannen reactie.
Ik geloof nooit dat er iemand tegen een hoofddoek is. Maar de moslims maken er zelf een probleem van. Moslims beweren altijd dat het dragen van een hoofddoek niets met de islam te maken heeft en dat het dragen hiervan op vrijwillige basis gebeurd.
Waarom wordt er dan zo spastisch gedaan als een moslima als agent haar hoofddoek moet afdoen, ze draagt hem immers vrijwillig.

En als iemand van de hells angels bij de politie werkt dan draagt hij echt geen bandana.

6
52 Niet wit niet zwart

@52
"Ik geloof nooit dat er iemand tegen een hoofddoek is."

Lees de reacties hierboven even...
Waarom wordt er denk je gesproken over hoofddoekverbod en kopvodden tax...

Inderdaad; niet omdat men iets tegen hoofddoekjes heeft, maar omdat men iets tegen de draagsters en hun manlijke geloofsgenoten heeft!
Hoofddoekjes zijn voor velen (zowel hier op NK als in de echte wereld) niets anders dan de zoveelste stok om moslim(a')s mee om de oren te slaan!

11
53 Johnny

@53 er is maar een klein groepje tegen een hoofddoek. Niemand zal er bezwaar tegen hebben dat iemand op straat met hoofddoek loopt of bij de AH werkt.
Het begint pas als moslims gaan eisen om overal een hoofddoek te mogen dragen zoals bij de politie. En iedereen weet dat de politie uniform moet zijn zodat toeristen agenten makkelijk kunnen herkennen. En de problemen die moslims dan maken daar reageren niet moslims op. Ik geef toe dat gaat niet altijd milt, maar dat is wederzijds.

Als jij naar een begrafenis gaat of op sollicitatie dan zet je ook je pet af. Op zulke momenten kan ook een hoofddoek af omdat het volgens de moslims niets met religie te maken heeft. Het gebeurt vrijwillig. Dan kan die makkelijk af

8
54 Niet wit niet zwart

@54
"er is maar een klein groepje tegen een hoofddoek. Niemand zal er bezwaar tegen hebben dat iemand op straat met hoofddoek loopt of bij de AH werkt."

Nog steeds heb je last van extreem-rechts wegkijken, blijkt weer.
Waarom denk je dat de titel van dit topic luidt: "Lijsttrekker AfD wil verbod op hoofddoek" ?


"Als jij naar een begrafenis gaat of op sollicitatie dan zet je ook je pet af."

Bij een begravenis zou ik niet weten waarom, en daar zie ik bovendien nogal wat jongeren met een cap, ouderen met een hoed of pet, en die gaat op de begraafplaats absoluut bij de meesten niet af.

Bij sollicitaties ligt het er maar aan waar je voor solliciteert of de pet/hoed afgaat.
Maar niemand, echt niemand verplicht mij om die hoed of pet af te zetten!
Waarom zouden we moslima's dan wel moeten verplichten hun hoofddoek af te doen?

9
55 Johnny

@55 Hoeveel mensen zouden weten dat orthodoxe joodse vrouwen ook hun haar bedekken. Met een pruik, welteverstaan. Niemand die er om maalt. Wat is het verschil? Omdat het over de islam gaat. Dan mogen we blijkbaar volledig los gaan. Er is ook nog zoiets als goed fatsoen. En om vrouwen zo te kakken te zetten, omdat ze een hoofddoekje dragen, is ver voorbij dat goed fatsoen.

8
56 Andre6687

Vrije kleding keuze is een groot goed.
Ga daar niet aan torren,want dat brengt alleen maar gedonder in de glazen.
Want wat is het volgende?

4
57 Benzardi

* Verwijderd door de redactie *

58 PFL

Goed lezen, ze schrijft op sommige plaatsen.

Wat is daar anders dan?

4
59 Eastwood

@58

Een hoofddoek met een hakenkruis vergelijken,slaat nergens op.
En ik ga het niet uitleggen waarom?
Want als je een beetje nadenkt kom je tot dezelfde conclusie

7
60 Benzardi

** gebruiker verwijderd **

@60 : Nou, vanuit je eigen ideologie zie ik het verschil niet.

61 verwijderd9139144

@60 . Legt u het verschil eens uit. Ik zie 2 uitingen van 2 fascistoïde ideologieën. De uitingen zijn op zich wel verschillend maar beide staan ze voor een groot gevaar voor de mensheid. Verbieden is dan de beste optie. We kunnen dit soort fascisme niet meer toestaan. Onze vrijheid mag daarvoor nooit en te nimmer worden misbruikt. Vrijheid kan niet onbeperkt zijn. Want vrijheid geven aan ideologieën die juist die vrijheid willen afpakken is principieel verkeerd. Daar moet nu juist de grens van vrijheid liggen

3
62 PFL

@58 je hebt het over een h-o-o-f-d-d-o-e-k-j-e, man. En dat vergelijk jij met de symboliek van de nazi swastika? Hoe hysterisch overdreven kun je zijn. De moslima's die een hoofddoek willen dragen moeten dat lekker doen. En al helemaal zich niets aantrekken van dat foute neo nazi gespuis van dd Afd.

7
63 BlackNinja

Maar dan ook keppeltjes en tulbanden etc. Uiteraard ook geen Pinguins meer dan.

2
64 niet-alles-geloven

** gebruiker verwijderd **

Een troela met blond haar en blauwe ogen die anderen dingen verbieden wil. Beetje eng.

65 verwijderd23941

@65 Ach er zijn ook genoeg zwartharige bruinogigen die er zo over denken en die zijn net als mevrouw vergeten dat we hier in het vrije westen zijn.

4
66 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

@66 Mensen die willen dat vrouwen geen hoofddoek mogen dragen en dan stemmen op een partij die "Vrijheid" in zijn naam heeft snap ik nooit zo.

67 verwijderd23941

@52 Je gelooft nooit dat er iemand tegen een hoofddoek is? Toch is er een politicus die het wilt verbieden en dat gaat hem veel stemmen opleveren. Een andere had het over over een hoofdvoddentax en er waren er genoeg die met hem mee blérden. Moslima's die bij de politie gaan weten dat ze geen hoofddoek mogen dragen, dus ze passen zich aan door geen hoofddoek te dragen of ze gaan niet bij de politie, het was een nederlander die aan kwam om hoofddoeken toe te staan bij de politie. Dus door moslima's wordt helemaal niet spastisch gedaan, misschien pas nu na die uitspraak van die politiechef.

5
68 A Passenger

@67 de islamitische hoofddoek is een symbool van de islam, en de islam is het tegenovergestelde van vrijheid..sterker nog het is de meest gevaarlijke ideologie wat er op fit moment bestaat..misschien daarom verbieden? je mag toch ook niet met. hitler vlaggen over straat? ik zie liever dat alles wat islamitisch is verboden word..ik snap niet dat iets wat ons zo erg haat vrijspel krijgt hier

5
69 henry86

** gebruiker verwijderd **

@69 Een hoofddoek vergelijken met een "Hitlervlag". Je slaat, zoals zo velen, door.

70 verwijderd23941

@55 Nergens wordt een moslima verplicht om haar hoofddoek af te doen. Maar bij de politie mogen geen uitingen van religie. Dus ze heeft zelf de keus; of ze doet hem af of gaat niet bij de politie.

0
71 A Passenger

Die 24/7 provocatie naar de westerse normen en waarden moet inderdaad stoppen. Juist bij dit warme weer zie je het. De vrouwen in vol ornaat in hun zweetpakken en strak in de doeken. De mannen op sandaaltjes, sportsokjes, korte broek, t-shirtje. Ja, hoor het is duidelijk. Hier deugt iets niet. Weg ermee!

4
72 schrootflint

Een samenleving is überhaupt beter af zonder uiterlijkheden in relatie tot het geloven in sprookjesfiguren uit sprookjesboeken. Ik geloof in Mickey Mouse dan zou het toch vreemd zijn als ik iedere dag met MM oortjes op naar mijn werk zou gaan? Nou dan....

0
73 nostradamus666

Poten af van de hoofddoek, Duitse zeiker. Heb dan lef en verbied ook het keppeltje., de Joodse hoed, de pijpekrullen en de pruik voor de Joodse vrouw. Roep daartoe op op het terrein van voormalig concentratiekamp Auschwitz, succes met je haat partij.

13
74 Hendrianus

@55 gebrek aan opvoeding aan jou zijde want bij een begrafenis hoor je een pet af te doen uit respect

2
75 Niet wit niet zwart

@75
Kleingeestige bekrompenheid van jouw kant, want een ieder bepaald zelf hoe hij of zij respect wenst te betonen; daar heeft niemand anders iets over te zeggen!
Dat jij vindt dat jouw hersenkronkels verplicht door anderen gevolgd moeten worden, geeft jouw narcitische inslag aan!

5
76 Johnny

@76 toch een gebrek aan opvoeding. Jammer dat je zo bekrompen denkt en denkt dat de waarheid altijd aan jou kant staat.
Schijnbaar heb je toch een verkeerde opvoeding gehad, jammer voor je. Hierdoor heb je een flinke achterstand merk ik. Nou succes verder met je eigenmening wat onzin is te gaan verspreiden op NK

1
77 Niet wit niet zwart

@77
Het is duidelijk dat het gebrek aan opvoeding bij jou zit!
Ook het denken "dat de waarheid altijd aan jouw kant staat" is een karaktertrek die op jouzelf van toepassing is;
duidelijk dus dat je aan het spiegelen bent.

Daarbij is, wat jij een "verkeerde opvoeding" noemt, nog altijd beter dan wat jij uit je opvoeding gehaald hebt.
Maar dat zal zo'n egocentrische narcist als jij bent nooit inzien, ben ik bang.

5
78 Johnny

@74 Misschien maar gelijk Joden verbieden...?

2
79 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@78 Nee het is het gebrek aan respect van jouw kant, en dat is ook het hele probleem met de moslims.
Die kennen ook maar een kant aan het respect hebben,voor hun cultuur voor hun gewoontes voor hun ideologie.
Respect naar de cultuur en gewoontes van het land dat ze opneemt is hun vreemd.
Het is ONZE cultuur en ONZE gewoonte in Nederland dat wij op een begrafenis onze pet (dus ook hoed of kopvod)afnemen,uit respect voor het land waar je verblijft kun je dan ook je pet afnemen.
Anders kan ik ook in mijn blote kont de moskee ingaan als ik zin heb, respectloos? ja! maar dat moet dan ook kunnen!

80 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@80 Ach, jij hebt toch ook geen respect voor de cultuur en gewoontes van moslims? Dan zijn we er toch?

81 verwijderd23941

"Weidel is van mening dat een hoofddoekje de apartheid van mannen en vrouwen uitdraagt en daarom een volstrekt seksistisch symbool is."
Ze heeft hier wel een punt, vind ik. Als we willen dat mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn in deze maatschappij, dan moet je geen hoofddoek toestaan die deze gelijkwaardigheid onderuit haalt. Bij de Islam is de vrouw minderwaardig en de hoofddoek is daar een uiting van.

2
82 B55

@80
"Het is ONZE cultuur en ONZE gewoonte in Nederland dat wij op een begrafenis onze pet (dus ook hoed of kopvod)afnemen,"

Ik ben al 55 jaar geboren en getogen Nederlander, heb al vele begravenissen van allerhande etniciteiten meegemaakt tot "oude adel" aan toe, maar nog nooit 1 begravenis meegemaakt waar alle hoeden en petten af gingen!
Dergelijke vormen van "vermeend respect" komen alleen ter sprake als er moslims gebashed kunnen worden.

En als er hier al 1 op het forum is, die alle vormen van respect ontbeert, dan ben jij dat toch wel!
Altijd respect van anderen eisen, maar nooit eens respect opbrengen voor andermans mening of gewoontes!
En nee..., niemand hoeft zich te verlagen tot jouw niveau van "normen en waarden", gelukkig.

0
83 Johnny

@79

@74 moet je zien als reactie van mij waarin ik vind dat een Duitser, gezien het nazi verleden, zijn mond moet houden over een hoofddoek. En als ze dan toch over een hoofddoek beginnen waarom dan niet hetzelfde over de Joodse uiterlijkheden. Dat durft deze muts natuurlijk niet. Het blijft laf en populistisch, geheel analoog aan de nazi propaganda, om weer een zwakke groep eruit te pikken.

6
84 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

"Wij mogen het vuile werk opknappenIk hoop dat ze deze overtuiging vasthouden als de oorlog naar Nederland komt, en dat ze nationalisten naar ...

5 minuten geleden geplaatst door RobP

wildersfan
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Zij snapt het niet. Het is een oorlog die door blanke witte mensen moet worden gevochten tegen een soeverein Nederland en voor de totalitaire, m...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

"Nederland voor witte mensenEn nu 28 jaar later krijgt mijn dochter een dienstplichtbrief van het land waar ik mijn toevlucht heb gezocht. De ...

7 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

@1      "nieuwe verkiezingen" Mwah ... beetje voorbarig eerlijk gezegd. Er gaat dan eerst gekeken of er een ander kabinet, ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Die gelekte e-mail van Timmermans was best oké. Daar stond niks vreemds in. Misschien dat ik haar niet goed genoeg gelezen had. Maar ik verwach...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ABRACADABRA
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

ik zeg; DOEN !!! nieuwe verkiezingen en de PVV stijgt dan naar de 50 zetels...

16 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

wildersfan
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Ja, de dood kruipt nader. Je krijgt waar je voor je gestemd hebt. Dood en verderf. Welkom in de EU....

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@77 "tegelijkertijd zijn er ook tienduizenden mensen met een islamitische achtergrond in Nederland die hetzij een andere religie hebben aangenom...

25 minuten geleden geplaatst door RobP

sockknitter
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

https://mediabiasfactcheck.com/truth-in-media/...

26 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@63 "Als ze verliezen komen er atoomwapens in de Oekraïne te staan van Amerika richting Rusland." Zoek eens op waar nu in Europa k...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Xxx Yoga SisterBrandi Love Full MovieFonixxx18Hamster Se XLust CimemaXcideos.OnlydesipornWanda Nara NudaLovejadeteen Nude妖狐吧Jessa Rhodes OnlyfansXxx Hd Best QualitySkinny Teen CreampieCutlerx PornKalasipalyaGay Porn StrippingJony SinceCowgirltitsAmwf JavHitomi LsGilf BlackedMasterbation LesbiansGay Anal CreamingHottest BlowjobsNetflix Sex MoviesBbc Xxx HdKiri_amariFuck ChatNatural Beauty PornYouoirnCzechstreet PornOrgieSandra Bullack NakedBig Tits Porn VideosMassage Parlor PormSasur Ne Bahu Ko PelaHot Masala SexPussy Fingering VideosPriyanka Chopra In NudeBig Titties HomemadeDixie Dauphin PornCuckold Glory HoleAnabella Galeano CojiendoBest Porn DiscordAfrican Porn SitesDauhhter SwapSunney Leone Video XxxBig Titted Blonde LesbiansLenna Lux PornCassic Porn TubeNude AsmrElsa Jean Blow JobSexy Porn Video HotBkynb-024Bengaluru Aunty Sex VideoHot Poonam Pandey SexHorse Cums In GirlReagan Foxx VrVioletmyers PornNude Beach NakedActresses PornBestjav PornHttps ://histoires-fr.asslr.org/Local Mms Sex VideoDesi Boob PressTight AsspussyLesbian Breast SuckingSchooli BfUpskirts Hidden CamDoublistNaughty MachinaMalayalam Hot SexPorn With Student And TeacherDeep BjTeenfedilitySex Of SuhagratOlder Women Fun ComXxx First Time IndianKitchen Sex VideoPorn Kennedy LeighVirgins First TimeBathroom Xnxx VideoXxx SexiIndian Teen Forced Sex VideosFree Blacksex VideosCadey Mercury CreampieLisa Ann As A TeacherGotanynuesXnxx Husband WifeTuk Tuk Patrol ComThottiesFakeface PornSelena PornWww.sexy Video .comFree Maturw PornNuds VazadosDeepthroat DildoSetpmother FriendsBlow Jobs CummingBig WetassesImaizumin-chiBhabhi Ki Moti GandAngel White Porn StarTamil Chennai Girls Sex VideosVeronika ZemanováHotfuckerPorn SalvadoreñasLesbian Mommy SexSmanta LilyChynachaseAmouranglesIndian Cam PornCleavage ShowAmaturegloryholePorn ChingonIndian Phone SexCouple SecMatue Porn VideosPornos Los SimpsonLexiluna VrSexxmexxXcxxxxGay Cartoon Sex VideosVr Animated PornMadgalkris PornSexg VideoMelanie Hicks SexTop.pornstartsVideo Amateur X FrançaisPorn Tube Free TubeGpguiaAlena Croft XxxPornstarmandingoGay Porn AnimeBokep ComlekSittingupskirtPervprincipalVideo Porn IndiFrancevidcapsDevilsfiomFemme En CamNew Bbw XxxSlipperyt PornLatina MaidpornStrap On DildoBestsex EverFaye ReaganWater Sports PornGood DicksuckingHfo Binaural