Jeroen Dijsselbloem: Waarschijnlijk groen licht voor nieuwe miljarden naar Griekenland (politiek.tpo.nl)


Griekenland krijgt 'als alles goed gaat' maandag groen licht voor geld uit het EU-noodfonds. Dat zei eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem in Brussel ...

door Inter in Politiek  ·  49 Reacties

  • 12
  • 691x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bah!

1
1 ObJener

Hoe zit dat nu? Er zou toch geen cent meer naar Griekenland gaan werd er een tijdje terug gezegd, dit is volgens mij de tweede keer nadat er écht maar dan ook écht geen cent meer naar toe zou gaan. Het ellendige is, dat de bevolking er totaal niets van ziet. De ouderen zijn voor het zoveelste jaar gekort op hun pensioen. Moeten er zoveel banken gered worden, of wordt dit allemaal onder het mom van "het moet naar Griekenland" op de rekening van de bobo's gestort?
Dan moet de rente gewoon weer omhoog.

Ik vrees dat er een paar hele vieze spelletjes worden gespeeld over de rug van de inwoners.

2
2 gaulette

Dat komt ervan als je VVD stemt!

2
3 Anonymousje

Ja mensen, weer 4 jaar te gaan.
Wie zei ook weer "geen cent meer naar griekenland" ?

1
4 Rimpelsteeltje

Als Griekenland zich aan de afspraken houd dan moet de rest van Europa dat ook.
Dit is gewoon een onderdeel van het pakket.
Maar jullie laten de grieken liever creperen begrijp ik.

27
5 Rinze

De EU-commisie heeft zich nog nooit verontschukldigd dat zij destijds willens en weten Griekenland als lid van de EU heeft toegelaten terwijl zij wist dat de Griekse boekhouding verre van kloppend was.Nu worden de EU -burgers er mee opgezadeld en kunnen zij doorwerken tot 67 jaar en verder om die Griekse schulden te financieren.opzouten.

1
6 Dalon

* Verwijderd door de redactie *

7 homebase

@5 Griekenland is niet gered maar de Duitse banken..

Die Duitsers hebben een smerig spelletje gespeeld. Ben je wel eens in Duitsland geweest?.. Toch vreemd, dat alles daar spotgoedkoop is en de salarissen laag of niet?.. Die Duitsers hebben vals gespeeld ten kosten van de export van landen als Griekenland want Duitsland moest kosten wat het kost exportland nr.1 worden. De Grieken leenden van de Duitse banken om Duitse producten te kunnen kopen. Hadden ze Griekenland om laten vallen dan waren de Duitse banken ook failliet gegaan net als onze banken failliet gingen in 2008. Maar dat kon de Nederlandse burger betalen want we hadden toch een relatief lage staatsschuld.

Zum kotzen

2
8 iedereen heeft recht op mijn mening

Miljarden naar Griekelandmiljarden naar Afrika,miljarden naar zuid Amerika.
Bezuinigin op bezuiniging in Europa,ondertussen komt half Afrika ook nog eens hier heen voor nog meer gratis geld.
Achja wij staan erbij en kijken ernaar,klagen wat online en gaan morgen gewoon weer aan het werk.
Ik ga een ijsje eten met een grote gele raker.

2
9 Truffelaar

Als Draghy elke maand 80 miljard kan bijdrukken, doe dat dan een keer voor Griekenland, dan zijn we daar van af.

2
10 Hein2

Dijsselbloem.....grrrrrrrrrr.

2
11 Lucien80

Dat krijg je ervan als je weer op asielknuffelaars partijen als de VVD stemt. Vooral op blijven stemmen sukkels.

2
12 Lucien80

https://www.nieuwskoerier.nl/news/131808-griekse-ondernemers-slaan-op-de-vlucht-voor-stijgende-lasten

... en de EU en QE van Draghi (ECB van 80 miljard per maand) maar driftig door blijven "pompen" voor een b.o.d.e.m.l.o.z.e. put !!

2
13 Tante Annie

Het raakt mensen niet eens meer al die leugens das het domste nog.

Nederlanders een van de meest makke volkjes op aarde.

3
14 Eastwood

@4 Rutte liegt nooit.
Zei onlangs nog iemand hier.

Rutte flest de boel das minder erg.

2
15 Eastwood

@6 de EU kan dat niet want dan moeten ze voorlichter GS de zwarte piet toe schuiven.

Die zijn zo gevaarlijk daar brand geen politicus zich aan.

1
16 Eastwood

Ik denk, dat als er eens heel goed gekeken wordt, er meerdere Europese landen failliet zijn of binnenkort failliet zullen gaan. De manier waarop de EU bezig is, klopt van geen kanten. Er zitten een paar dictators tussen die het geen barst kan schelen of bijvoorbeeld de Griekse ouderen echt op zwart zaad zitten, die op zoek zijn tussen het gras naar kruiden etc.

1
17 gaulette

Die enge vent van Dijsselbloem.
Er zou geen cent meer naar Griekenland gaan.
Wat is die vent toch een grote leugenaar die Rutte.
Ben blij dat ik nooit VVD heeft gestemd.
Wij zorgen hier voor alle landen.
Afrika gaat ook miljarden heen.
Maar word er ook nog eens aan eigen mensen gedacht.!!
Hier leven ook mensen in armoe.
Maar wij geven het liefst heel veel geld aan andere landen.!!!

1
18 annie

En iedere keer krijgt Griekenland het weer voor elkaar. Leven op kosten van de EU. Dat is wat Gr. Al jaren doet en telkens stinkt Brussel er weer in. Geen wonder dat het lidmaatschap van de EU een armlastig land geen windeieren legt.

5
19 Nicks R. Van

@19 nee de EU heeft een financieel gedrocht binnengehaald op kosten van ons.
Ze straffen immers de bevolking maar niet de miljardairs die daar de belasting ontduiken.

1
20 Eastwood

Tja we hebben ineens 32 miljard over....

1
21 Zeekomkommer

Allemaal show voor de bühne.
Iedereen die deze "soap" een beetje volgt, weet, dat Griekenland weer op steun kan rekenen, omdat dat zo is afgesproken.
Wat wel speelt is de lastenverlichting. Daar wil deze Dijsselbloem niet aan, maar een aantal landen hebben al aangegeven, dat vermindering van de hoge rentes die Griekenland betaalt, zeker in overweging moet worden genomen.
Maar ook daar, zal Dijsselbloem wel weer tegenwerken..
Het wordt tijd dat deze ego-tripper vertrekt.

1
22 Dieke

Alles te danken aan Goldman sachs.
http://curiales.nl/2015/02/02/goldman-sachs-politiek-griekenland/

Goldman Sachs was direct betrokken bij de financiële ondergang van Griekenland, toen zij in de jaren voor de Euro de Griekse overheid adviseerden. Toen Griekenland nog de drachme gebruikte, leende zij veel geld in buitenlandse valuta. Denk hierbij aan yens, dollars en Zwitserse franken. Griekenland had geen voordelige status op de kapitaalmarkt en was daarom altijd op zoek naar buitenlandse leningverstrekkers tegen een voordelige rente.

Het probleem van deze strategie was dat de Griekse schuld snel groeide wanneer de drachme in waarde daalde. Na verloop van tijd zat Griekenland opgezadeld met enorme schulden in het buitenland. Griekenland wilde lid worden van de Eurozone, maar voldeed niet aan de criteria van het verdrag van Maastricht. Dit kwam onder andere doordat de staatsschuld (veel) te hoog was.

Dat was het moment dat Goldman Sachs in beeld kwam. De bank stelde een zeer ingewikkelde constructie voor, waarbij de Griekse staatsschuld veel lager leek dan deze daadwerkelijk was. Op die manier kon het land voldoen aan de criteria van Maastricht en lid worden van de Eurozone. Met het verdoezelen van deze cijfers verdiende Goldman Sachs overigens 300 miljoen euro. Geld dat Griekenland op dat moment absoluut niet kon missen.

0
23 Jelle75

Is dit een artikel van Speld.nl of menen ze dit nu serieus ?
Wanneer stopt dit eens een keer?

6
24 Natayo the Bobcat

"Het land heeft in juli zo’n 7 miljard euro nodig voor de aflossing van een aantal leningen. “Het Griekse volk heeft een akkoord verdiend”, beaamde de nieuwe Franse minister Bruno Le Maire."

Een akkoord? Dat ze nòg meer mogen betalen en inleveren? Houd een sop, Jeroen.
Griekenland is tot het financiele afvalputje van de EMU gemaakt waarmee belastinggeld naar de banken wordt afgevloeid, en ondertussen wordt de bevolking op de knieën gedwongen als voorbeeld voor de andere lidstaten. Financiële repressie tegen democratische souvereiniteit.
Zie daar de toekomst van Nederland.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/brassen_met_sassen.html#more

2
25 knuter

En weer drie maanden langer doorwerken straks... Dag begrotingsoverschot.
Dag VVD....

2
26 Logic

@19 Nee, Grieken hebben het nu heel zwaar, de gewone burger wilde dit allemaal niet, die hoefde niet zo nodig bij de EU. Maar de EU vond het wel makkelijk: een buffereiland van de EU. De gewone Griek leeft in armoede.

2
27 gaulette

Ja Jeroen, we weten inmiddels dat dit groene licht ALTIJD zal branden. Hoe slecht het ook gaat in de hele wereld. Dit licht zal nooit op rood gaan. Wij belastingbetalers zullen altijd zwaar de pineut zijn om de banken overeind te houden. Jeroen, misschien is 't handig om meteen te vermelden dat er ook groen licht is gegeven voor de andere tientallen steunpakketten die nog gaan volgen. Wat geeft 't allemaal? 't Is maar belastinggeld wat naar de Griekse banken gaat. Keer op keer gaat dit spelletje door, 't zal nooit veranderen......

2
28 Edvan44

De Ruyters zeggen: "Het erge is nog dat er helemaal GÉÉN enkele controle op is. Er komen dan ineens berichten dat de Griekse economie weer goed gaat terwijl iedereen weet dat het niet zo is. De inflatie in Griekenland en de werkeloosheid schijnen ook ineens op te lossen als sneeuw voor de zon terwijl niemand er blijkbaar feitelijke bewijzen van ziet. Dus als we nu denken dat we grandioos belazerd worden door de EU en het IMF dan is dat niet zo hoor, gewoon wegkijken mensen. Want Jeroentje Poentje weet het veel beter......."

1
29 De Ruyters van Michiel

Ging het nu nog naar de arme Grieken maar het is weer een feestpakket voor de banken!
De EU is een wangedrocht, de financiële Holle Bolle Gijs en de dood aan de wortels van de autonomie en de democratie!

2
30 Bleke Betty

GVD PUNT.

1
31 moya155

@30 het land moet gewoon zijn rekening blijven betalen andere gaat het failliet. @27 hoezo het land is al.lid van de EU vanaf 1981. Ze hebben ook prima jaren gehad. Ze hebben er gewoon zelf en zooitje van gemaakt.

2
32 mike45

De EU is een criminele bende die het zich veroorlooft om de burgers te bestelen voor hun heilstaat. Bah! We kunnen in een andere wereld leven als dat smerige varkenshok neer gaat.

3
33 sparta

Griekenland heeft die bailouts nodig want anders gaat het binnenkort weer failliet.
Kijk, het probleem zit in het feit dat onze politici griekenland hebben gedwongen om staatsbedrijven, in feite haar hele economie, te verkopen. Zonder economie kan je geen geld verdienen maar onze politici denken natuurlijk alleen maar op de korte termijn om hun eigen hachje te redden.

Griekenland was een kwestie waar je geen middenweg kon nemen. Of je geeft ze dikke steun en vermindering van de schuld. Of je geeft ze totaal niks en laat ze failliet gaan. Natuurlijk namen onze politici de middenweg, maar goed, dat is hoe EU-politiek en politiek in het algemeen werkt. Het gaat altijd om het redden van de hachjes van politici.

Nu niet doen alsof alleen Griekenland schuldig is. Denkt u echt dat Brussel die klaarblijkelijk een brexit bill van 120 miljard kan berekenen niet wist dat Griekenland de cijfers vervalste? Denkt u serieus dat ze dat niet gewoon genegeerd hebben om Griekenland in de eurozone te krijgen voor de symboolpolitiek?

1
34 wegwerp

En ik ben niet per se pro bailouts in @34 . Ik denk wel dat de politici dom hadden gedaan want Nederland had beter helemaal niet bij kunnen dragen aan die bailout want iedereen wist dat Griekenland failliet zou gaan onder de maatregelen van de troika (verkoop staatsbedrijven, verkoop de fabrieken - dat levert op de korte termijn geld op maar zonder fabriek kan je niks produceren en ok niks verkopen). Dat is hoe de EU interne zaken oplost. Waardeloos.

1
35 wegwerp

maakt allemaal geen fluit uit...

in Griekenland stonden (in verleden) grenspostbewakingetjes
men verwachtte een invasie vanuit Turkije

0
36 Grootmoeder

@34 @35 Bedrijven zijn geen core bussiness van de overheid die moeten geld ophalen via belastingen. De Nederlandse staat heeft toch ook geen eigen bedrijven in zijn bezit. En met Nederland gaat het prima.

Je kunt Griekenland niet laten vallen want dat zou betekenen dat andere landen als Spanje en Italie gelijk in de problemen komen en geen toegang meer hebben tot de financiële markten en dat die dan weer gered moeten worden. Als je Griekenland failliet laat gaan dan krijg je een domino effect en die schade is veel groter.

Het ligt gewoon aan Griekenland alle andere landen in de Euro zone die in de problemen kwamen zijn er met hetzelfde programma gewoon bovenop gekomen alleen Griekenland wil het maar niet lukken, ze weigeren gewoon de noodzakelijke maatregelen te nemen om hun economie te hervormen en simpele zaken als hun belastingen te innen.

3
37 mike45

@37 Nederland is een klein land, de rekeningen hadden ook door andere landen betaald kunnen worden.

U blijft maar vanuit de ivoren toren redeneren. Onze staat is ook eigenaar van enkele bedrijven, neem maar de NS als bekend voorbeeld. Ik vraag me af of u uw riedeltje ook zou roepen als Brussel ons vertelt dat we de NS moeten verkopen aan een Amerikaanse zakenmagnaat terwijl we op de lange termijn veel omzet verliezen door een dergelijke beslissing.

U blijft idealistisch denken. De praktijk is dat bedrijven de bron zijn van inkomen. As bedrijven gedwongen in de verkoop moeten aan buitenlanders stroomt al het geld uit het land.
De overheid weigert op zichzelf te bezuinigen, klopt, maar de economie groeit niet. Waarom groeit de economie niet? Omdat de bedrijven zijn uitverkocht. En met de overheid zelf bedoel ik de ambtenaarsposten. Op onderwijs, de zorg, de politie, wegonderhoud, de pensioenen enz is al bezuinigd. U kunt bezuinigen zoveel u wilt maar zonder geld kan je geen schulden betalen, ook al heb je nauwelijks overheidsuitgaven.

Waarom moest Griekenland de bedrijven in de verkoop doen? Dat is achterlijk als je echt wilt dat Griekenland haar schulden terug kan betalen. En zoals ik al zeg kan je geen belasting innen van mensen zonder geld. Ongetwijfeld zijn ze zeer corrupt maar zelfs als ze niet corrupt waren zouden ze zinken door deze maatregelen.

0
38 wegwerp

@37 En als we het toch over corruptie hebben, graag even kijken bij de bovenkamers van de EU want die moesten het geweten hebben dat Griekenland de cijfers vervalste. Het is echt niet moeilijk om een bedrijf een onderzoek te laten verrichten op de inkomsten en uitgaven van de Griekse staat.

Waarom liet de EU ze dan toetreden tot de eurozone? Antwoord: Omdat ze Griekenland in de eurozone wilden hebben voor de symboolpolitiek (eerste democratie in Europa, de geest van Europa, geboorteplek van Europa, dat gedoe allemaal)
Dus als u het over corruptie heeft kunt u beter ook de EU erbij halen. Er moet aan beiden iets gedaan worden.

0
39 wegwerp

O ja geen cent meer naar de Grieken was dat niet Rutte.
O ja alles komt met rente terug was dat niet Jeroen.

En zo liegen en bedriegen deze mensen het volk.

En door onderlinge afspraken houden ze de PVV buiten een regering.

0
40 corretje

@35 De NS is toch geen bedrijf dat zijn de nationale spoorwegen pff.

En ieder Euro land heeft naar grote bijgedragen Nederland 5%, Duitsland iets van 25% zo werkt die verdeelsleutel.

1
41 mike45

Er zal altijd groen licht zijn voor geldverspilling. De bevolking die de centen moet ophoesten keer op keer wordt immers nooit gevraagd of het akkoord is. De elite die Europa regeert bepaalt, niet de bevolking. Die volgt.

0
42 De Vliegende Brabander

@42 het is gewoon kiezen uit twee kwaden, het laten failliet gaan gaan van Griekenland is heel veel duurder voor de andere EURO landen als Griekenland financieel bijstaan. Niemand doet het graag maar als Griekenland Italië en Spanje meeneemt in zijn val dan zijn de financiële gevolgen niet te overzien.

1
43 mike45

@43
Maar structureel wordt er niets opgelost. De Griekse productiviteit zal nooit zoals die van Duitsland worden. Ze hebben echter wel dezelfde, voor Griekenland veel te harde, munt.

Daarom komt Griekenland er binnen de euro nooit meer bovenop.

0
44 Sterke

@44 ze zullen moeten ze hoeven ook geen Duitsland of Nederland te worden Italië of spanje is ook goed.

Ze kunnen er gewoon niet uit anders vallen ze terug naar het niveau van Zimbabwe moeten ze met een kruiwagen geld naar de winkel.

2
45 mike45

@45 Dit is de mentaliteit die verantwoordelijk is voor zoveel corruptie en leed in de wereld.
Ze hadden Griekenland nooit tot de euro moeten laten toetreden en u moet begrijpen dat mensen niet leven om u te dienen. In de EU denken ze precies zoals u. Daarom zal het nooit wat worden ongeacht hoeveel macht de EU vergaart. Het is een gebrek aan karakter.

0
46 wegwerp

Jeroen Dijsselbloem: Waarschijnlijk groen licht voor nieuwe miljarden naar Griekenland
Natuurlijk krijgen ze die miljarden; 90% daarvan gaat naar vnl Duitse en Franse banken. Griekenland zelf ziet er bijna niets van.

0
47 Willem123

@7 Dat was gisteren: Nu hebben we opeens 4,5 mijard te kort...

0
48 Anonymousje

@45
Italië en Spanje redden het eveneens niet. Het is dat Draghi de rente voor staatsleningen kunstmatig laag houdt, anders zouden ze failliet gaan.

Daarnaast is het maar de vraag of Griekenland beter af is binnen de euro. Dankzij de euro bestaat er geen Griekse economie meer. De middenklasse eet uit vuilnisbakken. Griekenland staat er dankzij de draconische hervormingen niet beter, maar slechter voor dan ooit.

Italië en Griekenland konden in het verre verleden blijven functioneren door hun munt te devalueren. Nu dat niet meer kan, komt hun economie knel te zitten.

0
49 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

4 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@10Daar zou je dan, als langwachtende op een wachtlijst voor woonruimte, tegen kunnen protesteren. Want discriminatie, óók op de woningmarkt...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@6 "populisme-expert" Lachwekkend ja, want om te zien wat allochtone Geert is, hoef je natuurkijk helemaal geen expert te zijn. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

maarten1234
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Linkse activist Frank ‘Geen fascisten bij de dodenherdenking.’ misschien moet Frank https://www.wyniasweek.nl/het-fascisme-is-links/ e...

15 minuten geleden geplaatst door maarten1234

icnivad
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Met gratis geld en het niet hoeven integreren (eigen kerken en scholen) nodigen we ze natuurlijk wél doorlopend uit. Maar wanneer beseffen ...

16 minuten geleden geplaatst door icnivad

NK. App
Xxx BodiHollywood Sex Scene XxxMallu Tamil SexAlexandra Daddario ToplessBackroomcastingcouch VeniceSolo Asian PornMilana Vayntrub NsfwJwildxxxAnime BjIndian Wife Porn HdTeentoyFather Son Gay Sex VideosLesbian Sock WorshipAfrican Tribe PronPorn WallpapaerWoodman CaastingSeñoras PornosAmber Daniels OnlyfansLesbian Dr PornPetite Brunette AnalSexy Purn VideoYuuie NudeHardcore Sex MoviesSunny Leone Open BpRaylene Hd PornEnglish Sub JavBrazzers Cideos FreeMom Pron HdXxx Yoga HindiLisa Ann And Manuel FerraraHomade CreampieAiden AshleyRachel Star PornBraxxersViral Desi PornPorn BestBlack Squirt LesbianLesbian Panty HoseJasmine TeaaBlacked GayIndia Summer XxxMarathi HdBangla Xxx Video SongMommyaftonManhawa 18صور بنات للسكسMasyurbacion FemeninaTamil Actor Blue FilmLicking Porn VideosXxx.momsexEboni CreampiHand Job GifDiaperpornGravity Falls HentSquirters OnlyfansPorn DownloaderXxx GamesBlack Girl Onlyfansسكس BrazzersTonpornoEdgerunners Pornگاییدن کونReina Rae AnalNuds AmadorAubey Kateفیلم XxxxHamstervideoxBbc MissionarySexy Pussy PornTeen Gay Boys Sex VideosNaked Thai MassageBlacked LanaPolishing PornBig Tit VideoAlexi TrevisoXvudoewChirsty Mack OnlyfansNipple Sucking Japanese2000spornLana Rhoades InterracialCantoon Porn VideoCumming In EyesTop Porn Video SitesBlacktube FreeEva FenixJanvaro Ki Sex VideoJulie AmbersTrannybbwReal Hookup SitesThandie Newton NufeKymmy Harper PornLebian Shower PornThe Mayor 5 Porn ComicsLuna RouletteMichell Rodriguez NudeShiori KamisakiTamil Pron ComTürk PornaBigboobs MassageIfeelmyself PornKitty CaoriceGay Make TubeMadresxxxGender Bender Porn ComcisWet Pussy ImagesSmartpussyDesy Xxx ComPorn Hd 4kPornstas NamesDark Souls PornBlonde MilfsRafaella SantosSasur And Bahu Xxx VideoDesi Bengali Sex VideoDesi Teen AnalFree Websites For PornCrossfitpornSouth Korean PornHot VaviAccidental Public NudityConnie CarterIncest JavBlack Queen PornBlackedraw.comPornhub PicNude VoyeurPornô Com VelhasMulheres Pelada NovinhasAmerican Dad Comic PornDry Humping SexualHung Gay PornWife Bbc Share8muses.ocmHot Asian PornstarsSyren DemarHansika SexyWwe Divas Porn VideosForhertube.comAsslatinaSleeping Mom PornLulu Chu NurseHent QuadrinhosSinfuldeeds Vietnamese Part 2Xnxx Sex VidioJapanese Sister PornBeautiful Russian PornFilthytabooPronographie FrançaiseMejores Vídeos PornosFace Sitting Lesbians