Roemer al na 10 minuten buiten: niet met VVD (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door in holland in Politiek  ·  237 Reacties

  • 44
  • 1623x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@20 nog even gezellig DENK erbij voegen en de middeleeuwen kan zijn duistere intrede doen

1
201 Katte_kop

@188 u denkt dat de PVV socialistische is? Hoe komt u daar bij?
Emile Roemer heeft helemaal gelijk dat hij niet met de VVD samen wil regeren. Hij laat zich niet net als de PvdA voor het karretje van Rutte spannen. De PvdA had in Rutte 1 en 2 als taak om ja te zeggen tegen het VVD-beleid, daar heeft Roemer duidelijk geen zin in.

0
202 Eric

SP is toch het lachertje van de 2eK. Ze verzinnen altijd wel een smoes om juist niet te regeren. Ga maar lekker in de oppositie zitten en kom met allerlei voorstellen, die financieel niet onderbouwd zijn... next

12
203 Pollens

@199 De SP wil over links regeren en niet met haar tegenpool. Er komt geen fusie tussen Ajax en Feyenoord in ons parlement. De roep van rechtse partijen is alleen uit wanhoop voor de bühne omdat er geen werkbare meerderheid is over Rechts of over Links.

Laten we maar snel tot die conclusie komen en nieuwe verkiezingen uitschrijven met dit keer wat minder partijen dan 28. Stel een strenger pakket aan criteria op dat voldoet aan de huidige complexe situatie. En laat partijen hun voorkeurscoalitie aangeven. Inmiddels weten ook de meeste PVV-stemmers wel dat de PVV met de VVD wil regeren.

0
204 Hollander1967

@204 "De SP wil over links regeren"

Dat zal dan de 22ste eeuw worden misschien.

6
205 JackKropotkin

@205 Niet in elke coalitie hoeft de VVD te zitten

0
206 Hollander1967

@206 Nee, maar een coalitie van GL/SP/PvdA/PvdD/Denk/50+ eventueel aangevuld met D66 en/of CU (hebben ze dan genoeg?) lijkt ook niet voor de hand liggen nu question.

5
207 JackKropotkin

@206 Als de PVV en VVD niet meedoen omdat bijna alle andere partijen de PVV hebben uitgesloten en de VVD niet. Dan hou je dus 98 zetels over dan valt af de PVDA want die willen helemaal niet regeren dan hou je over 89 zetels. Dan moet dus de rest van de oppositie samen een kabinet gaan vormen.

Die verschillen tussen die partijen zijn zo groot daar gaan ze nooit uitkomen, dan zijn ze de komende 4 jaar nog aan het formeren.

1
208 mike45

@207 en @208 Ik ben het met jullie beiden eens en plus jullie dus maar ik denk ook dat jullie het wel met mij eens zijn dat de oproep van de Rutte aan SP en PvdA net zo onrealistisch is. Je kunt niet aan formeren met uitgangsposities die lijnrecht tegenover elkaar staan anders zou iedere coalitie eenvoudig te formeren zijn zelfs een coalitie tussen Le Pen en Macron in frankrijk.

Het is lastig om te formeren met zoveel verdeeldheid. Maar stel je voor dat SP en VVD beiden 60 zetels zouden behalen. Ook dan wordt een formatie erg lastig wanneer je een enorme verdeelde 2e kamer hebt die over links en rechts vrijwel gelijk is verdeeld met de overige 30 zetels

Jullie zien, denk ik, wel waar mijn retoriek eindigt e dat er uiteindelijk een roep om minder democratische vertegenwoordiging zal ontstaan wanneer het land zo verdeeld blijft.

0
209 Hollander1967

@198

Zo lang men het nog over een toptarief van 72% heeft (jaloezie-belasting) heb ik niet het idee dat rijkdom of inkomen wordt gegund. Dat neoliberale beleid van de afgelopen 40 jaar is gepaard gegaan met enorme maar dan ook enorme welvaartsstijging over de hele linie, gezien je nick heb je ongeveer hetzelfde bouwjaar als ik, en in mijn jeugd was het hebben van een auto geen eerder een uitzondering dan regel, eigen woning bezit begon net een beetje op gang te komen, de bijstand was geen vetpot, werkloosheidsuitkeringen ook niet, er was een enorme tweedeling in de zorg (kwaliteit was voor fondspatiënten, een stuk minder dan voor particulier verzekerden), en een goede timmerman, had zeker geen modaal salaris, het aantal allerarmsten was destijds een stuk groter dan tegenwoordig, een fabrieksarbeider zeker in de textiel, had geen modaal salaris.

Ik zou toch eens de fiscale regels nakijken, vermogenden betalen inmiddels veel en veel meer dan die 22% over hun rendement, als je 1,2 % belasting moet betalen over een bij een spaarrente van 0,8 % betaal je volgens mij toch echt 150% belasting over hun rendement,

Multinationals hebben de mogelijkheid om fiscaal winsten elders te laten vallen, dat is nu eenmaal het probleem als je geen fiscale Unie wilt gaan vormen, alleen zijn er veel en veel meer bedrijven, en DGA 's die gewoon regulier het progressieve tarief betalen van 52% (of 45 in de Dividend/VPB constructie)

Het probleem van belasten is dat van de echt rijken er simpelweg niet genoeg zijn, er zijn bijvoorbeeld maar 180.000 mensen in Nederland die meer dan 100.000 per jaar verdienen de rest zit daar ver onder, maar die moeten het allemaal wel betalen, op het moment dat jij met je 40 uur per week maar 3 euro per uur netto meer overhoud dan iemand die lekker thuis zit, dan gaat dat schuren, en verlies je het draagvlak onder onze sociale welvaartsstaat, die alleen maar kán bestaan bij de gratie van de gewilligheid van de betalers.

En juist dat draagvlak dreigt te verdwijnen, en dat is een behoorlijk zorgwekkende tendens, de burger heeft dit ook laten zien bij de verkiezingen, links heeft enorm veel zetels verloren.

2
210 DaStef

@208 Niet altijd met je eens - in dit soort zaken echter meestal wel - maar bewonder wel dat je serieus blijft proberen het uit te leggen.

2
211 JackKropotkin

@210 Beste Stef, een generatie voor ons was het hebben van een televisie nog een uitzondering. Gerrit zalm heeft ooit de gitzwarte uitspraak gedaan dat iedereen een televisie had staan en er dus geen armoede zou bestaan in ons land......

Het gaat er om dat je je primaire levensbehoeften kunt betalen van een minimumloon of van de daarvan afgeleide bijstand en op dit moment is dat gewoon onmogelijk in nederland. Die schaarste wordt kunstmatig in stand gehouden en is door privatisering de afgelopen 40 jaar gierend uit de klauwen gelopen.

Het 72% tarief goldt met name voor ondernemers en ging gepaard met gulle aftrekposten voor ondernemers die hun geld in de economie investeerden. Dat is iets anders dan het oppotten dat nu het geval is en de belastingontwijking die met de multinationale corporisatie gepaard is gegaan. Die heeft geleid tot de verdeling die ik @198 duidelijk laat benoemen en exponeer naar de lastenverzwaringen op lage inkomens in de crisismaatregelen van 2012.

Je gaat verder uit van spaarrente terwijl ik het heb over rendement. Als je je van de domme wilt houden en graag de kleine vermogende als slachtoffer neerzet van de fictieve rendementsheffing dan laat ik dat voor jouw rekening. Ik spreek niet voor niets over de meest vermogende personen en bedrijven in onze economie en die hebben heel wat meer rendement en winst dan die kleine spaarder met die 0,8% spaarrente die jij zo obscuur benoemt. Laat de rendementheffing gebaseerd zijn op werkelijk rendement en progressief geheven worden. Het is immers gewoon inkomen.

In het stuk wordt verder benoemd dat 1,3% van de bevolking 40% van het vermogen bezit en dat die miljonairs bijna onmogelijk, geen fors rendement kunnen behalen op dat geld. Ook wordt gezegd dat de hoogste procenten hun inkomens onevenredig hebben zien groeien t.o.v. de laagste inkomens. Die kleine groep waar je het over hebt, bezit dus wel het meeste vermogen en de grootste taartpunt van het inkomen. Laat het volledige nederlandse inkomen, dus ook dat grote rendement en het enorme inkomen van die kleine groep, maar eens belast worden.

Het probleem in nederland is tweeledig: de enorme vaste lasten door privatisering en de te lage belasting van vermogensrendement en hoge inkomens. Dat laatste veroorzaakt bovendien het eerste. We moeten terug naar het belastingsysteem van voorafgaand aan Vermeend om nederland weer wat socialer te maken.

0
212 Hollander1967

@212
Hoe kom je er bij dat een van de grootste veroorzakers de privatisering is?
Dat is wel een hele grote aanname!

4
213 Realisme graag!

Allemaal mooi weer spelen en hopen dat de kiezers erin trappen, ze weten heel goed dat de SP niet met de VVD is een liberaal kabinet gaat zitten, maar deze enge mannetjes willen nog even de zwarte piet naar de SP toespelen!
Enkel en alleen maar om later te kunnen zeggen dat ze geen verantwoording willen nemen.
Zelf sluiten ze de PVV uit, dus over hun kan precies hetzelfde gezegd worden!
Ze worden steeds populistischer, de gevestigde partijen!

0
214 dummydum

@214
En wanneer denkt de SP dan wel verantwoording te gaan nemen?
Als ze zelf minimaal 76 zetels hebben?

7
215 Realisme graag!

Ach, als dit over Wilders was gegaan en het was een GS stukje, had de kop iets in de geest van "Schippers weigert te praten en gooit Geert er binnen 10 minuten uit." geweest...
jank, jank, jank.....

1
216 TedjeR

@216 dit gaat niet over PVV dus wie er nu aan het janken

0
217 Ikke44

@126
"Op gebied van zorg en onderwijs zijn dit partijen waar je prima zaken mee kunt doen."
Blijkbaar ben je vergeten dat dit juist de partijen die verantwoordelijk zijn voor het nieuwe zorgstelsel (2006) en het nieuwe leenstelsel (2015) Die zullen hun paradepaardjes echt niet zonder slag of stoot willen opgeven. Ook zijn dit de partijen die voor liberalisatie van de woningstichtingen, bankwezen en privatisatie van nutsvoorzieningen en zorg verantwoordelijk waren. Vergeet ook niet hun verregaande politieke steun voor de vorming van de huidige EU en de muntunie.... meer dan genoeg redenen om ze niet in een regering te willen hebben en nu dus niet te helpen om er 1 te kunnen vormen.

0
218 Beowulf

@218
Het zorgstelsel en leenstelsel zijn er gekomen in een poging om de kosten in de hand te houden. Als iemand met een overtuigend en reëel plan komt om dit anders te organiseren, dan staan de andere partijen daar echt wel open voor.

Probleem is dat de SP dit meestal gepaard laat gaan eten een belasting verhoging voor de eerste personen!

5
219 Realisme graag!

Zoals altijd is Roemer te laf om verantwoordelijkheid te nemen. Met de SP erbij zou je juist een kabinet van nationale eenheid hebben, maar nee de SP is zoals altijd TEGEN.

De combi van Rutte 1 is ook mogelijk maar dan met de PVV als partner. Met gedogen kunnen de handjes schoon blijven.

CDA (verantwoordelijk voor klappen Rutte 1) en VVD moeten óók een keer over hun eigen schaduw heen stappen.

7
220 Brrrt

@220 Roemer heeft groot gelijk.

0
221 Falco Peregrinus

@213

https://joop.vara.nl/nieuws/draai-privatisering-nutsbedrijven-terug

http://www.volkskrant.nl/economie/vier-voorbeelden-privatisering-pakte-niet-zo-uit-als-gehoopt~a3265607/

https://www.trouw.nl/home/privatiseringsverdriet~ad521b4f/

"In zijn laatste kabinet voerde Lubbers een no-nonsense beleid dat volgens Kuiper 'opvallend eendimensionaal was'. "Het ging om de cijfers van een gezonde rijksbegroting. Het kabinet beoogde geen andere inrichting van de samenleving, het wenste alleen de rol van de overheid te verkleinen uit financiële noodzaak. Het beriep zich ook niet op de markt als nieuw ordeningsprincipe en was in zekere zin naïef over de gevolgen van zijn eigen handelen.""

Dit was na de belastingherziening Oort in 1989 waarbij het toptarief ging van 72% naar 62% en daarmee de belastinginkomsten fors daalden. Ja dan wordt de maatschappij onbetaalbaar!

Woekerwinsten, Bonusgraaiers, SS Rotterdam

Zorg, energie woningbouw en vervoer, primaire voorzieningen die allemaal peperduur geprivatiseerd zijn.

0
222 Hollander1967

@220 CDA (19), VVD (33) (Rutte 1) en PVV(20) hebben geen meerderheid (72 zetels). Andere partijen hebben de PVV uitgesloten.

De oproep van Rutte is zoals ik al schreef onrealistisch:"Je kunt niet gaan formeren met uitgangsposities die lijnrecht tegenover elkaar staan anders zou iedere coalitie eenvoudig te formeren zijn zelfs een coalitie tussen Le Pen en Macron in frankrijk."

Er is geen werkbare meerderheid over links of rechts, ook omdat het CDA Links uitsluit terwijl ze dat vóór de verkiezingen niet duidelijk wilden maken. Dus geen coalitiemogelijkheden: live with it!
Nieuwe verkiezingen, liefst nog vóór de zomer.

0
223 Hollander1967

@219 Het nationaal zorgfonds. Doorgerekend en gefiatteerd door het CPB.
Het is een kwestie van willen. De betaalbaarheid wordt altijd door de politiek 'als excuus' gebruikt om te privatiseren.

Toen een comité van thuiszorgmedewerkers naar Rutte toe stapten met een doorgerekend alternatief zei hij "Het gaat niet om het geld, het gaat om de ideologie"

Dus niet blijven liegen over betaalbaarheid. De zfw-premie is begrensd voor de hoogste inkomens zodat ze alleen over de eerste € 53.701,- een solidaire bijdrage leveren. Iemand die een ton verdient, betaalt dus over € 46.299,- geen zfw-premie terwijl ik over iedere euro die ik verdien, zfw-premie betaal. Als je als overheid niet genoeg middelen heft, maak je alles onbetaalbaar.

0
224 Hollander1967

@43
Deze 4 linkse partijen (D66/GL/SP/PvdA) hopen er met het CDA en de ChristenUnie wel uit te kunnen komen, maar het CDA ligt dwars.

1
225 wiseguy

@223 & @224
Dat is duidelijke taal, waar je geen speld tussen kan krijgen.

0
226 Benzardi

M.i. is alleen het volgende nog mogelijk, maar dan breken VVD en CDA hun verkiezingsbelofte (om niet met de PVV te gaan regeren). Toch is dit nog de enige mogelijkheid, anders krijgen we nieuwe verkiezingen.
VVD: 33 zetels
CDA 19 zetels
PVV: 20 zetels
ChristenUnie : 5 Zetels
50+ partij : 4 zetels
Totaal 81 zetels
(Forum voor Democratie erbij met 2 zetels zou ook nog kunnen i.p.v. CU of 50+)
Met deze samenstelling ben ik ervan uitgegaan dat D66 met 100% zekerheid gaat afhaken.

2
227 wiseguy

@215 Lezen s.v.p.!
Als er geen liberale coalitie komt, dat wil de SP best verantwoording nemen!
Maar dan moet er meer van links in de coalitie komen, nu is het voornamelijk rechts en dan zou de SP teveel van haar standpunten moeten inleveren!

0
228 dummydum

* Verwijderd door de redactie *

229 Undertaker

@228 Dat is niet helemaal correct. Een coalitie zonder de VVD is bespreekbaar voor de SP. Maar ik zie nog eerder 50Plus en Forum voor Democratie aansluiten.

Dus VVD, CDA, D66, 50Plus, FvD = 76 zetels. Naast de VVD zijn de laatste drie ook liberaal en de laatste twee machtshongerig.

0
230 Hollander1967

@228
Er is in Nederland nog nooit een linkse meerderheid geweest en dat ga je ook nooit meemaken.
De SP zal dus nooit verantwoording hoeven nemen.

Dat vind ik als VVD-er heel erg jammer, want het beste beleid is beleid dat rekening houdt met alle inzichten.

0
231 Realisme graag!

Wist niet dat hier zo veel SP aanhang zat bij nieuwskoerier. Bha...

0
232 rubbie

@224
I betaal over die ander halve ton ook nog gewoon 52% belasting hoor.
Dus kom me nu niet vertellen dat ik de profiteur ben hier alsjeblieft!

Ik draag veel meer bij aan al die voorzieningen dan jij en toch is het niet genoeg?
Makkelijk he, leuke dingen doen van iemand anders zijn geld....

0
233 Realisme graag!

@212

Ondanks hier en daar wat fiscale fouten, gaat u toch echt voor bij aan het feit dat onze middenklasse groeit, en die moeten onze welvaartsstaat betalen, inmiddels zit ruim 80% van de nederlanders in deze middenklasse

Het 72% betekend dat een ondernemer op een gegeven moment van elke verdiende euro 72 cent moet gaan afdragen, dan vraag ik u welk incentive spreekt hieruit?
1. Gewoon door blijven groeien, en je bedrijf uitbreiden personeel aannemen, meer risico lopen en dan maar 28 cent van elke verdiende euro overhouden
2. Een pas op de plaats maken en je bedrijf niet verder te laten groeien, of nog beter, eens over de grens kijken. (Hollande weet inmiddels hoe dat gaat)

Op een of andere manier denkt u dat we hier stikken in de miljonairs, hoe verhoud zich dat met het gegeven dat slechts 180.000 Nederlanders een inkomen boven de 100K hebben.

Inmiddels hebben ze de Box3 belasting inderdaad wat aangepast, en zit dat progressieve element er in, echter dit gaat pas over het fiscale jaar 2017 in.

0
234 DaStef

@220

En welke partijen moeten dan nog meer over hun eigen schaduw stappen? Dus iedereen moet zich maar conformeren aan een schreeuwpartij waar nog geen 13% van de Nederlanders voor heeft gekozen.

0
235 DaStef

@224

Slechts 1,3% (180.000) van de werkende nederlanders zit boven die 100.000 inkomen per jaar.
https://www.businessinsider.nl/grootverdieners-klein-clubje-in-nederland-176-duizend-mensen-zitten-boven-ton-per-jaar-586603/

En de SP denkt dat je daar alles van kunt betalen, mits deze mensen hun heil niet elders zoeken

Hallo Hollande
http://www.elsevier.nl/buitenland/article/2015/08/waarom-steeds-meer-franse-miljonairs-het-land-verlaten-2675597W/

0
236 DaStef

@228

Ergo, de SP zal dus nooit geen regeringsverantwoordelijkheid kunnen nemen. we wonen namelijk niet in links land, Links zal nooit of te nimmer autonoom meer dan 50% van de zetels kunnen gaan bezetten, dat is bij mijn weten in de parlementaire geschiedenis nog nooit voorgekomen.

0
237 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@9Dit is wat ik bedoel; Hoe weet jij dat het onnodig is?Stel dat dit hamasstrijders of hamasaanhangers (burgers) waren die mee hebben staa...

1 minuut geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Die vent blijft aan het noodkreten slaken....

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Hendrianus
VN-rechters eisen dat Israël voedsel toelaat tot Gaza om hongersnood te stoppen

Zet de Israëlische regering maar op de terreurlijst en breng ze voor het gerecht. Voedsel als wapen is een nazi methode. ...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@6Het is geen smoes.Ik schets alleen een andere situatie voor zoals het verhaal ook kan zijn.Al-Jazeera en The Rights Forum doen dat ook...

7 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@8 Dat weet iedereen die het vonnis kent en deze beelden ziet. Deze mannen worden onnodig dood geschoten. ...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@33 Onzin!!!! Maar hij mag zeker eens van leer trekken tegen de politici die hem opzadelen met deze problemen. Ik (dus IK!!!) zou flink w...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

spookrijder
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Tijd dat dit soort mohammedanen eens goed teruggepakt worden....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Als ze goed zijn opgeleid worden ze wel aangenomen denk ik.Wat is eigenlijk het probleem?...

13 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"De moord op de mannen is een duidelijke schending van dat vonnis."Hoe weet 'The Rights Forum' dat?Of zijn ze met iets anders bezig?...

19 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@5 En vervolgens hoor je er nooit meer wat van. ...

20 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Hot Sexy Mom PornMohini XxxEx Gf XxxFakeagent PornFbb FemdomKenomo PartyCrazy Porn SitesFirst Time Sex GirlAngeline Varona NudePorn FreexxxPorn Strip DanceTürl PornSkylar Mae NakedSsni-700Femdom PovAnimation X VideoIndo Porn VideosTikporRiley Reid Por NCandy Apple Near MeYouorn3d X VideosSuck Breasts VideoNude Thailand ModelFictiomaniaHentay 3dSkokka AnunciosHamstervideosSex RajsthaniLily.starfireTamil Aunty FuckSavita Bhabhi Sexy MovieBangbus Big TitsMother-daughter Exchange Club 25Real Voyer PornLisa Ann My Friends Hot MomXx Brits.comEstrelas.pornosSkyla SunDaisy Ridley NudesSouth Indian Village SexTamil Heroin XxxNew Xxx Full Hd VideosMotorboat TitiesAdrianne PalickinudeDfw KnightPornhub DownloaderIndian PotnSubpornoLeavian Porn VideosNemona Pokemon HentaiPanty CameltoeCuckold Meaning In Cambridge DictionarySon Friend Sex VideosLesbian Mom Seduces DaughterWeb NudeFeetfindwrNaruto R34Noelle Easton XxxVery Beautiful Girl PornKate Winslet Nude MoviesSexy Video OneBest Nude Sex ScenesOld Woman FucEmiri Momota VixenSexual Movies PornHq De Sexo Incestos고딩 섹스Pornchristy MackNude Games OnlineXnxx Hard RomanticPornbay DownPorn TorreBradmontanBrett RosiOldwomanfunLucy ColletNice_kisssMe In A HentaiLive Cams XxxGracie JaneNational Suck Dick DayKendra WilkersonFaoelloHenti OverwatchOrc Rule34Borderline Hentai AnimeMimi CurvsceousSxey MovieGay Sport PornChubby Guy PornAll Telugu Sex VideosLateat PornBokepindoChut Lund VideoElla KnoxSquirt.orhCondom BrazzersJapanese Movie X VideosSwathinaiduxxIndian Bf Video XxxJav IndoPorn SensyalKenziemadisonEbony Thots TwitterGarotocomlocalSocialmedigirlsHenta MangaEporn LesbianBiqlrDiaper HentiaBnha PornGinny And Georgia Toothbrush SceneFuta DomSex Video Full Hd Sex VideoKinner FuckErikasbulbasaurSelena Gomez Nude TitsBig Tit Teen LesbiansManhwa 18+Bbw Ebony XxxFree Live Porn CamsBlair Williams SexXxx SeaxyDesi Randi NudeXxx Video Desi ChudaiChristna Applegate NudeMilf MasssgeRarri RedBackroom AcstingAlktera BlueBaby JewelSex With Brother In LawKim Kardashan PornBillie Beaumont PornMen Humping WomenXnxx IndaianNaked AnomeNiftygaystoriesVideos Pornograficos De GracaNaomi Ross NudeCum SwallowHijra Sex ComMia Khalifa Sexy Video Mia Khalifa69 Hd VideoPornhub DownloaferPenelope Cruz BoobsAntarvasan ComAsianforced PornXxx Two Girls