door Havermout in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 5
  • 656x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Benieuwd of het WH mee gaat werken.. Trump vooralsnog niet.

10
1 GreyB
2 A+++energiebewust

Als hij hart had voor de partij zou hij aftreden om de Republikeinen de kans te geven om de rommel op de ruimen en om echt iets voor elkaar te krijgen. Met een meerderheid moet dat kunnen; maar niet onder Trump en niet terwijl hijzelf steeds de nadruk blijft leggen op schandalen. Het onderzoek zal niet verdwijnen maar als hij er voor kiest om op te stappen kan Pence verder met het beleid. Maar dat zal hij niet doen; hij geeft alleen om zichzelf.

En het probleem is dus dat hij ongecontroleerd om zich heen kan gaan slaan en dat schaadt het land alleen maar meer.

Persoonlijke noot; het is niet zo dat ik graag wil dat de Republikeinse agenda wordt uitgevoerd maar het is tenslotte wel waar de kiezers voor gekozen hebben en het zou wel zo democratisch zijn.

8
3 jokiedokie

@3 : eens dat er zou moeten worden geregeerd zoals democratisch gekozen is door vele Amerikanen. Echter, het alternatief (Pence) is waarschijnlijk ook niet het antwoord wat deze zelfde kiezers dan ogenschijnlijk zouden willen zien. Het hele gebeuren daar is doodlopend en als een slang wat zichzelf in zijn staart bijt. Da's alarmerend zat; VS hebben genoeg vijanden die hier garen bij spinnen en dit niet zullen nalaten. De wereld heeft er baat bij als het in de VS stabiel wordt.

7
4 A+++energiebewust

Wat is het toch ook een megalomane sukkel. Hoop dat er snel een einde komt aan deze slechte soap voordat er echt onherstelbare schade word veroorzaakt.

9
5 proxy

Nou nog even een leugentje onder Donald ede en dan is het een kwestie van oranje aap afvoeren in oranje jumpsuit.

9
6 Spandalf

daar hebben ze toch een spreekwoord voor: Als je geschoren wordt moet je stilzitten, maar dat is wel heel lastig voor Trump.

9
7 mike45

Ik denk niet dat Mueller onder de indruk is van dit kleutergedrag. En misschien wel even belangrijk: de Amerikanen, behalve de fanbase, zullen achter het aanstellen van een speciale aanklager staan - afgaand op de poll (78%) waar dit artikel melding van maakte vorige week https://www.theguardian.com/us-news/2017/may/14/james-clapper-donald-trump-russia-james-comey-firing

9
8 mountainlion

Het is gewoon zielig zoals ie overal op reageert. Als de republikeinen niet snel iets aan the orange doen wordt het de gehele partij aangerekend en als zodanig ook globaal meer serieus genomen.

9
9 flauwekulallemaal

Trump gaat vandaag en persco geven, dus zorg dat de popcorn klaar staat..

10
10 GreyB

@1 iets met gedagvaard en onder ede.....

9
11 TedjeR

@10 : tissues ook

9
12 A+++energiebewust

@4 , de echte fervente Trump stemmers zullen hoe dan ook teleurgesteld worden. Trump is niet de redder die ze wensten en gaat het ook niet worden. Hij ligt nu onder vuur en Trump is er gewoon de man niet naar om dat over zijn kant te laten gaan; je ziet dat hij gewoon om zich heen gaat slaan. Daardoor kan hij niks meer voor elkaar krijgen omdat hij daar ook helemaal niet bezig is.

Eens dat stabiliteit belangrijk is. En ik ben geen fan van Pence, verre van, maar die man is tenminste niet gek. Hij kan rust brengen. Ik zal het met zijn ideeën waarschijnlijk op veel vlakken niet eens zijn maar ik zal wel weten WAT hij wil doen. En dat weten we bij Trump niet eens; die veranderd per dag van mening. Trump heeft een land gebombardeerd omdat hij plaatjes zag van zielige kindertjes. En omdat bommen cool zijn gok ik. Maar of je nu voor of tegen bombarderen bent; er moet wel een strategie achter zitten, een plan. En dat was er hier helemaal niet. Pence zou misschien ook bombarderen maar die zou wel met een uitgewerkt vervolgplan komen denk ik. Waar ik het misschien niet mee eens bent maar dat ik wel begrijp. En dat maakt wel verschil.

Samengevat; ook slecht beleid kan stabiliteit geven; omdat het altijd nog beter is als geen beleid. Omdat dan niemand weet wat hij kan verwachten.

9
13 jokiedokie

@10 zet uit voorzorg ook een emmertje klaar.... zal wel weer behoorlijk smaakbedervend zijn....

9
14 TedjeR

@12
Check!

9
15 GreyB

@14
Dat doe ik wel in de lege zak van de popcorn..question

Zal hij gaan vertellen dat hij zijn hele staf ontslagen heeft? Of is het gewoon weer een tirade op alles en iedereen..?

9
16 GreyB

Tsja..... weer een fraai voorbeeld van het feit dat z'n onderbuik het enige is waar Trump naar luistert.

8
17 tripomatic

@13 : geheel mee eens; ben wel van mening dat wat nu al aan visie vanuit Pence bekend is het wel een heel lange weg gaat worden voor de VS om verdere progressiviteit aan te gaan ipv stappen in tijd terug te zetten. Slecht beleid kan stabiliteit geven idd, echter daar ben je als samenleving niet alleen bij gebaat; perspectief op een toekomst mét stabiliteit in alle veiligheid is ws een utopie voor nu helaas.

8
18 A+++energiebewust

De ...xit-koorts heeft ook toegeslagen in de VS. Men heeft het daar nu over een Truxit..

10
19 GreyB

@16 , ook goed mogelijk dat het dagen duurt voordat iedereen nou precies heeft uitgevogeld wat hij nu precies bedoelde en vlak nadat ze denken komen zijn verdedigers met een andere versie en de dag erna spreekt Trump ze allebei tegen.

8
20 jokiedokie

@18 , lullig maar waar; gezien de verkiezingsuitslag zullen ze het nog even uit moeten zitten. Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.

7
21 jokiedokie

@18 , en helemaal met je eens dat ze met Pence de verkeerde kant opgaan maar stabiliteit zal dan komen van het simpele feit dat we in ieder geval WETEN welke kant we opgaan.

7
22 jokiedokie

@20
In de volgorde: Trump, Spicy, Trumptweet, Spicy, boze Trumptweet...en tenslotte The Daily Show

10
23 GreyB

@23 En daar nog ergens tussenin Tillerson of McMaster die alles tegenspreken wat Trump gezegd heeft, gevolgd door een Trumptweet die dat weer tegenspreekt.

9
24 tripomatic

@14 : standby!

8
25 A+++energiebewust

@23 , ja, zoiets. En tussendoor nog een interview waarvan niemand begrijpt wat hij nou eigenlijk wilde zeggen. En dan Fox news eroverheen klagen dat het toch wel raar is dat niemand begrijpt dat het grootste gevaar niet zit in de daden maar in het feit dat er gelekt is.

8
26 jokiedokie

@24
Yep, opnieuw dus:

Trump, Spicy, Trumptweet, Spicy/Tillerson/McMaster (in willekeurige volgorde), boze Trumptweet...en tenslotte The Daily Show.

9
27 GreyB

@3 Geef Trump gewoon extra zendtijd. Dan wordt er tenminste nog gelachen in de US en erbuiten.

8
28 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@22 : yes en had ik begrepen; alleen dat weten doen we nu ook al; des te zuurder m.i. en vandaar zoalls in @18 gesteld.

7
29 A+++energiebewust

@27 : nah! en Poetin dan? hij wil zo graag meedoen!
http://www.gifbin.com/bin/1236241801_vladimir_putin_making_balloon_animals.gif

7
30 A+++energiebewust

@30
LOL..
Die frot je er maar ergens tussen...question

9
31 GreyB

@31 : Lol! question tof!
dan mag hij het pauzenummer zijn

8
32 A+++energiebewust
33 A+++energiebewust

@32 Ja!!!! Ik wil Vlad in de pauze "You've lost that lovin' feeling" voor Donnie horen zingen....

7
34 TedjeR

@34 : zal het hem voorleggen! Intussen: http://i.imgur.com/YtQ2DpP.gif

6
35 A+++energiebewust

@33
Een ventilator helpt daar niet meer..
Wat een beerput in die partij. Ik denk dat er nog een paar meer mogen gaar getuigen..

8
36 GreyB

@35 whahaha!

7
37 TedjeR

@35
Hij is leuk! heb hem bij favorieten gezet, dus jat hem af en toe van je als de gelegenheid zich voordoet.

8
38 GreyB

@38 : all yours question heb het ook maar vh net geplukt
@34 : het wordt unchained melody ws: https://i.ytimg.com/vi/lpJir8AEYAc/maxresdefault.jpg

8
39 A+++energiebewust
40 A+++energiebewust
41 GreyB

@41 : top; dank je wel.
Had verplichtingen net, fijn van de link!

5
42 A+++energiebewust

Live kijken kan :

5
43 A+++energiebewust

Hoe moet ik dat 'shortly'beginnen opvatten? *)
staat geen 18+ of kijkwijzer bij, dus ik vraag maar ff.

5
44 A+++energiebewust

Even serieus. Ik hoor bij veel commentaar de vraag of het Trump team echt begrijpt waar het om gaat. Is er nou niemand die daarheen gaat waar ze heen moeten gaan? Dat ze het expres doen? Niet het deel van Trump op twitter of de interviews die hij geeft waar hij zijn mensen tegenspreekt. Maar het deel waar ze dingen proberen te verhullen? Dat dat niet per ongeluk is? Dat ze niet per ongeluk Flynn pas hebben laten gaan toen het in de krant stond maar gewoon dat ze het toen pas deden omdat ze er niet meer onderuit konden omdat ze allang al wisten dat Flynn contact had gehad met de Russen en dat ze dat helemaal niet erg vonden? Dat ze het alleen maar erg vonden dat de media erachter kwam?

5
45 jokiedokie

@45 , goh, veel minnetjes. Blijkbaar heel veel mensen die echt geloven in de onschuld van het Trump team. Ik geloof dat dus niet. Ik ben van mening dat ze niet alleen geholpen zijn door Rusland maar dat ze actief mee hebben gewerkt om te zorgen dat de informatie die de Russen vrij wilden geven op het juist moment werd vrijgegeven en dat ze daar op de juist manier op konden reageren.

2
46 jokiedokie

En ze gaan 'm vinden, die mannelijke heks....

2
47 Liwwie

@45 Maak je niet druk. Er is blijkbaar weer een minnetjes-trol langsgefietst met een stuk of vijf nep-accounts om een emmer minnetjes leeg te gooien. Als op een hele pagina berichten met gelijke strekking plotseling binnen tien minuten van veel minnetjes wordt voorzien weet je wel hoe laat het is. Afkeuring door een idioot is iets om blij mee te zijn.

2
48 LanCaster

Al meer dan een jaar doen geheime diensten, journalisten, politici, instellingen als de FBI, hun best om het fanta verhaaltje rond Rusland te bewijzen, de frustratie slaat toe evenals de krankzinnigheid bij sommigen die zijn gaan geloven in hun eigen fantasie verhaaltjes.
Het is duidelijkheid een heksenjacht geworden, erger dan tijdens de eerste koude oorlog en er wordt teruggevallen op eerdere plannen om Syrië en Iran uit te schakelen en de directe confrontatie met Rusland aan te gaan.
Heilloze weg die leidt naar zelfvernietiging.

2
49 Proemevla

@49 Kijk, daar hebben we proest weer eens.
Fanta is een frisdrank. Heb je al opgezocht wat 'alter ego' betekent, voordat je nog meer onzin klept?

0
50 LanCaster

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Grote systeemstoring en slecht weer zorgen voor problemen op Schiphol

En dat met al die back up systemen. 🤔 ...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

RobP
russians Plan New Provocation at Zaporizhzhia Nuclear Power Plant - General Staff | Defense Express

@4 " De Russen zitten daar en beschermen die centrale."De Russen horen daar niet thuis....

14 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@108 "LEUGENAAR Schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. "...

23 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@109 "Narciste" Schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. ...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@110     "narcist" Schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. ...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Israël slaat grote Iraanse aanval af: dit gebeurde er vannacht

"Scott Ritter" Ah, de veroordeelde pedoseksule putinpijpende potloodventer. ...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@105 k weet het wel, maar gezien jouw gebrek aan kennis/opleiding/algemene kennis,Ja duidelijk een narcist. ...

28 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
'Verhuftering' op het spoor wordt steeds erger: hoe is het geweld te stoppen?

@3 Mensen willen een hoog loon, waardoor dat soort maatregelen onbetaalbaar zijn....

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@106 Je meld maar een eind heen Narciste....

29 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

@107 LEUGENAAR....

30 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Sexi Hd VideosHindesexvideoIndian Virtual SexAmatuer CuckoldWatchpornxXxxx HdAsianflower2008Surat Sex VideoAnalgaloreMilf OrgasumsHot SexsMuy ZoorasCelebrities In The NudeRobot Sex VideoAmerican Sex BfPorn Video Link DownloaderAnal Plug VideoOily Massage PornDog Licks AssholeGroped PornhubMemes PornsAnnastayziaa NudeColmek TerbaruSexy Big BobsJani SinsNuru Massge VideosVideo PorenBall Torture PornXnxx TubwAnna Gunn NakedFirst Time Sex XvideoKylie QuinShower CamMelissa Moore Riley Reidエロ 画像Sex Video RomansPhudiNigerian Sex MoviesSexy Body PornBf Video Indian HdHana HuranaQueefing CompilationMature JapanesepornBegging PornhubJessicakes NudePor IzleGay Sexting SnapDiet Of SexXxx Sexy SongSunny Leon Sexy VedeoYoshine YuriaPorn Video 1990Lesbians Sit On FaceSuper NuaPorn HbuAna Cheri NudeHidden Cam MastuHindi Nude Sex VideoBlack Porn 4kLana Rhoades FacialToilet Slavery PovCheat Wife PornGay Porn BrasilCaught Gay PornVirgin NudistsToni SweetsMexican Men NakedPorn VomicsSisi Rose XxxThe Butt XxxBig Boob SxxxSexy SecretaryIndian Celebrity XnxxCarmen Valentina Vs Paris LoveMalayalam Sex DownloadSexiest Nude WivesPatsy Kensit NudeValerica SteeleBig Perfect TitsTamil Actress Trisha Sex VideosXnxx CategoriesAnal Porn With ToysCorinna Kopf OnlyfansOpen Sexi FilmWww Com Sexy Hindi VideoIncestvids TubeXxxmovies BlackPornô FilmeKrısSex..comXnxx YLesbian Seduction VideosMumbai House Wife SexFirst Time Sex Porn MovieAnimal Crossing PornNicole ChiBomdage VideosStanding SexPersephanii NakedPorn Star MexicoAfrican Bf VideoInsiansexRax PornXhamdterliveJuliette AndersonSxsi VidioHotel JayshreeRealgfpornMorgan Madison PornYpujizzVarjin Porn.comXnxx Hindi Web SeriesIndian Hindi Sex ComCuming On MomTescorteBrasil XvideoRechal CavalliGiuliana Cabrazia NudeHot Dress XxxTeen Anal InsertionDaddy Licks Meسكسمرهقاتпонн хабCam4.com.Emmanuelle Béart NudePornstar UkraineBdsm ChairIndianhotnudeTahlia Paris PornHot Naked YogaYazmina MooreXxx Hot Sexy TeacherPronblackNiche PornographyBlackpatrol PornFriday AddGay Anime Se XFlizmovies Web SeriesDesi Girl Hard FuckSenor PornAsain Streat MeatPornografia BangbrosBlowjobs HotDesi Couple Xxx VideoBoy Six VideoAftynrose AsmrHoney FoxxDise PronBarazzs HdLesiban Pussy