Bedenker hoofddoekjesplan vangt 12K per maand (powned.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 7
  • 832x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die heeft als stadsdeel voorzitter in Amsterdam Oost een spoor van financiele ellende achter gelaten!

1
1 Hannie1

Chef van diversiteit

2
2 Thei

Steun voor dertigledendebat met minister V&J over het bericht ‘Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform’

2
3 netcat

@1 : Tja, bijzonder hoe die mensen zich toch weer in een goed betaalde baan weten te praten. Of zou het 'old boys network' zijn?

0
4 Reagentje

Hoe kun je nou een uniform voor verschillende overtuigingen verschillend maken? Een kenmerk van een uniform is dat het voor iedereen hetzelfde is. Anders is het geen uniform.

Krijgen we nu ook politiekeppeltjes en mogen christenen nu ook religieuze symbolen dragen? Heeft mevrouw Elatik in haar advies daar ook aan gedacht?

1
5 Hollander1967

Wat een naar op de vrouw gespeeld berichtje weer. Ze is ingehuurd, als zzp-er blijkbaar. Ze werkt 40 uur per week. Als ze 4 weken per maand werkt, komt dat neer op 75eur/uur. Geen megatarief voor iemand met haar ervaring, zeker niet als je er rekening mee moet houden dan je na deze klus weer even zonder werk zit. Maar nee, ze heeft gewaagd iets voor te stellen met hoofddoekjes dus ze moet tot op de grond toe afgefikt worden en neergezet worden als graaier. Op pownews en ook al op telegraaf.nl. En iedereen gaat weer lekker meeschreeuwen. Maar dat hier iemand persoonlijk beschadigd wordt, ach dat is collateral damage. Daar kiest ze zelf voor als zzp-er toch? Bah. Wat een naar gedrag van die veel te machtige media.

25
6 Willemvanoranje

Onwaarschijnlijk, niet te geloven "directeur diversiteit" weer een verzonnen beroep om weer een discriminerende en voorkeurs functie in te vullen. Ik breek mijn klomp!

2
7 Bleke Betty

@5 : Inderdaad, uniformen zijn er om zich als groep te onderscheiden van andere mensen en herkenbaar te zijn en gelijkheid binnen die groep die het uniform draagt te bevorderen.

0
8 Reagentje

Ik ben het overigens niet met haar ideeen eens omdat ik vind dat de politie altijd een neutrale uitstraling moet hebben maar voer dan die discussie. Op de inhoud, niet op de persoon

0
9 Willemvanoranje

* Verwijderd door de redactie *

10 hk-sr
11 Mrs. K

@5
"Vrijheid van religie en levensovertuiging" Dus ook iemand met een black-death-metal levensovertuiging en satanisme moeten ook hun symbolen mogen dragen.

Daarbij is de hoofddoek een teken van belediging en ontoelaatbare discriminatie jegens autochtone meisjes en vrouwen die zihc vrij en vrolijk kleden. Het dragen van een doek zegt "ik ben een net meisje/vrouw, deugdzaam en zedig zoals het allah betaamt" en alle andere vrouwen zijn daarmee meteen gereduceerd tot niet deugdzaam, zedig en welgevallig in .. hun ogen. Sterker autochtone vrouwen/mesje worden daar dagelijks over lastig gevallen en verrot gescholden en sissend achterna gezeten. Ik als vrouw heb geen enkel respect voor een agent die een hoofddoek draagt net zomin als zij dat innerlijk voor autochtone vrouwen heeft. Als agente met een doek om veracht ze openlijk d NL wet. Omdat zij ermee aangeeft dat de islam en de koran dus ook de isl. wet boven de NL wet gesteld is en zal blijven! Ik vind het van de pot gerukt en wil er niets mee te maken hebben.Ik wil een neutrale wetgeving met een neutrale handhaving van de NEDERLANDSE wet! De islam is niet alleen een 'religie'maar bovenal een systeem en ideologie waarbij geregeld is met welke hand je je kont afveegt, met welke hand je eet,met welke hand je je vrouw mag slaan enz. Het is bespottelijk! Als ik ermee te maken zou krijgen dan vraag ik om een neutrale agent/e net als een moslima vraagt om een vrouw omdat een dhimmie man niet goed genoeg is!

2
12 Bleke Betty

€12.000 per maand is al een belachelijk bedrag, wie het ook is!!!!

2
13 Interessant

Ik zie het al voor me een agente met hoofddoek en daar boven op de politiepet, te gek voor woorden.

0
14 Interessant

@13 je bent wel eens zzp-er geweest? Jij ziet het 1:1 als een salaris maar juist dát is belachelijk en laat zien dat je niet begrijpt waar je het over hebt...

18
15 Willemvanoranje

Er kan bij de overheid echt makkelijk bezuinigt worden.
Iemand met zoon slechte CV hadden ze nooit meer moeten inhuren en zeker niet voor 12.000 euro per maand (dat is per jaar 144.000 euro over de balk gegooid.

" Ze raakte in opspraak door financiële problemen met een muziekcentrum. Ook huurde ze een luxe zeiljacht tijdens Sail en declareerde een taxirit van 450 euro."

Haar ideeën zijn ook nog zo slecht dat het een hoop haat zaait in Nederland en ook mijn bloed gaat koken door haar idee die alleen goed is voor moslims (agenten mogen straks niet op hun uniform een groot kruis dragen omdat ze katholiek zijn of een duivels teken omdat de tegen ieder geloof zijn.

Ambtenaren in functie moeten neutraliteit uitstralen daardoor moet geloof en overheid gescheiden zijn.
Je mag geloven wat je wilt maar niet aan de buitenkant van een uniform of achter een balie waar je iemand helpt als amtenaar

3
16 TheoTheo

@9 het gaat ook niet over de afkomst, haar geloof of gender van deze persoon maar om haar slechte advies wat alleen gunstig is voor 1 geloof en er is geen rekening mee gehouden dat de politie een neutrale uitstraling moet hebben en dat er dan meer geloven ook uitzonderingen op het uniform wil dragen (iets met discriminatie om geloof)

Ze word gewoon beoordeeld om haar uitgebrachte advies haar verleden in de Amsterdamse gemeenteraad en het veel te hoge salaris wat ze krijgt voor haar domme en haatzaaiende ideeën.

1
17 TheoTheo

** gebruiker verwijderd **

Met die naam en 12.000 euro per maand en dan nog durven suggereren dat integratie niet goed gaat ?
Wat wil die tante dan verdienen ?
De meeste "Nederlanders" komen niet verder dan 3000 Euro per maand , die pvda nakomelingen kosten de samenleving nog veel meer dan gedacht .

18 verwijderd682241

Typisch voorbeeld van een allochtone vrouw die het beter doet dan de meeste PVV stemmende tokkiewijven.

15
19 Spandalf

@18 Nou 3000 per maand dat lijkt me wel hééél erg weinig. Je moet niet overdrijven, hoe zou je daar van rond kunnen komen?

11
20 Ektoplasma

** gebruiker verwijderd **

@9
Neem even de moeite om mevrouw te googlen en te lezen/zien welk spoor van (financiële) ellende deze mevrouw in haar voorgaande aanstellingen heeft achtergelaten (al dan niet met twijfelachtige declaraties).
En ook € 12.000 p.m. voor een zzp-er is héél véél geld. Grofweg toch € 1.000 netto per week + evt.declaraties van diverse (aantoonbare) kosten gemaakt t.b.v. de inhuurder.

21 verwijderd2420

Die 12.000 was nog zonder btw en voor dat geld kunnen ze 3 rechercheurs schaal (9) betalen die doorgegroeid zijn (functie operationeel specialist) ) of ze kunnen hiervan meerdere gaan opleiden, want daar is een dringend tekort aan. Onbegrijpelijk dat iemand in die functie zo veel kan verdienen, terwijl politieagenten die gevaarlijk werk moeten doen een heel stuk minder krijgen. Ik denk dat de politietop die dit heeft bedacht wel wat uit te leggen heeft waarom zo'n dik salaris gerechtvaardigd is.
https://www.kombijdepolitie.nl/WerkenBijDeRecherche/recherchekundige/Paginas/salaris.aspx

1
22 Nieuwsgierig

Word nu de keutel ingetrokken?

3
23 Hein2

@23 Uiteraard die ziet haar riante inkomen straks eindigen, haar contract loopt tot 30 juni 2017 .
Wellicht is het massaal mailen naar justitie over de onzin die daar verzonnen wordt voldoende om haar contract op te zeggen question

3
24 charmeur

Het plan is onder haar auspiciën opgesteld en ingediend. Boeit verder niet, zij is dan gewoon verantwoordelijk als leidinggevende.

2
25 TedjeR

Als dit idee niet van haar is wat heeft ze dan gedaan voor die 12000 pmnd

1
26 psje

"Fatima Elatik: „Ik ben niet de bedenker van het hoofddoekjesplan"

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28199379/__Fatima_Elatik___Ik_ben_niet_de_bedenker_van_het_hoofddoekjesplan___.html

8
27 Dubbeltje

,,Denk¨ zit al dagen te denken wat ze hier weer van moeten denken , ik denk dat ik het weet

1
28 tukkertje

Ik dacht altijd dat het een typefout was en dat er een ,,s ¨tussen moest staan , Elastik

1
29 tukkertje

@24 Wie had dat gedacht: Van 12k elke maand binnen harken naar 1.200 euro bijstand en weer leven als een varken..

3
30 TouchScreen

Vangt ze dat (op) in haar hijab? Oh nee wacht, die mag ze niet af doen...

Niet grappig? Sorry. question

2
31 Bluth

Typisch fatima, blunderen en dan anderen de schuld geven ..
Heel gewoon gezien haar "staat van dienst" of CV blunderput

3
32 charmeur

** gebruiker verwijderd **

Ze kwam toch ook eens met het bericht dat NL een anslag nodig had?

33 gebruiker-verwijderd

Uitschot van de lange arm.

4
34 Hufter

@34 nee, Fatima Elatik is van Marokkaanse afkomst : google maar : WIKI Fatima Elatik

0
35 TedjeR

12.000 euro per maand en dan met zo'n idioot plan komen !

2
36 B55

Dit is dezelfde Fatima Elatik die destijds door Theo van Gogh treffend werd omschreven als 'beroepshoofddoekje'. Verder blinkt deze dame vooruit uit door louter pro-islamitische voorstellen te poneren. Typisch een islamistische PvdA infiltrante dus.

2
37 greenmango

links lullen maar rechts vullen

1
38 psje

** gebruiker verwijderd **

@38
En verdraaid diepe zakken hebben om te vullen question !

39 verwijderd2420

@20 : Is zeker een grapje?

0
40 Reagentje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Bejaard echtpaar Nieuw-Zeeland gedood door ram

@3 Zo wie zo een autopsie onderzoek doen op die ram. Als er twijfel is.Dan weet je zeker wat de oorzaak is geweest van de agressie. En kom...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@11 Hoop doet leven of zoiets ? En dat moet dan in een vorm van een god ? Ik hoop dat ik de grote vis win in een loterij, dat houdt mij op de be...

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Reconquista
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@13Dat geloof ik ook wel. Waarom zouden die op de PVV stemmen? PVV is juist tegen discriminatie van homo's, christenen, vrouwen en Joden. ...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@25 wat een gore verdachtmaking van een hoogbejaarde vrouw, dáár moet je ook lef voor hebben ... 😣...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@21 @22 Ik denk ook niet dat jullie aangenomen zouden worden met jullie mentaliteit. ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@46 natuurlijk zijn al die grote asielgezinnen indirect de oorzaak van deze hetze tegen deze hoogbejaarde mevrouw. Daar wonen veel allochtonen, ...

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@79 Al ik jouw weergave van het mogelijke werk van de AIVD lees, dan zeg ik op mijn beurt: Dan is de AIVD goed bezig. Ben je het daarmee eens? O...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Reconquista
Bejaard echtpaar Nieuw-Zeeland gedood door ram

@2Het is ook nog niet zeker en er staat 'waarschijnlijk gedood door een ram'. Hun buurman twijfelt trouwens ook aan het verhaal. Maar goed he...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@22Ja klopt en vergeet ook al die Welkomst-Committees niet.. die nodigen zelfs uit om te komen....

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Rob waarschuwt ons alleen maar, dat we moeten zorgen dat we onze zaakjes op orde moeten hebben en dat hebben we niet. Wierd Duk waarschuwt voora...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Pussy Sex VideoMarathi Wife Sex VideoEva_fashionistaTeen Porn ForumGasian PornPornô BrazzerContos Eroticos AnimaçãoRakul Preet Singh BoobsCala Maria PornBig Boobs PussyIndian Xx VideosLeak Titsممثلات سكسPourno FrancePorn Com CoroasBlackamail PornHugh Cock CummingEmma Watson Nude PhotosBj SloppyXvdeiso9xbuddy.Herotique PornLisa Ann As A TeacherIndoan XnxxNude AthleteBang Bang XxxGangbanged WivesSunny Leone Ki Bf PictureLesbian Porn.Cubby Teens NudeR/aipornhubエロ 同人 誌Streaming PornographieSexe VintageVer Filme PornográficosJulie Warner NudeThicc Femboy PornMargot Robbie Wolf Of Wallstreet NudeGigantic Tit BbwSakshi Chopra NudeIndian Porn WebsitesJia Lissa PornOnlyfans Chatter Job LegitMale Porn SyarsFamily Members SexSaxa VideoDigital Playground Digital PlaygroundAva AddmosKatrina Ki XxxHorny Sister XxxSybil HdHelenas Cock QuestHdsex HotPhoebe Cates Nude SceneXtqpesBbw Anus PornXxxhamsterliveNubiliesSexy Tenn PornMadura XxxYouhdpronKuwari Ladki SexMast Ram StoryOldgay PornAddison Rae Nude LeakChennai Girls XxxProstste Milking PornHannah Straight NudesKarla KushNude Alanah RaeSuperchubTaniabombon NudeHot Wife And BbcLatest Sex Videos TeluguBunny Blair NudeDesi Housewife Sex VideoWww Moms Teach ComAsia Rivera PornNew Aunty XvideosI Feel Myself VideosLisa Ann ComNaked Carmen ElectraObey MelaineGem Jewels AnalBubblebratz Johnny SinsIndian Nude XxxPinky XxxxVr PorngamesJulie Mccullough NudeXxxxxxxxxxxc3d Monster PornNew Blue FilmKatrina Porn VideoCharlie Damelio PornKerala Super SexSchool Ki Bf VideoGirlsdoporn BlackStripcjatSite XvídeosMolly SrewartShow Me Your TitiesDamion Dayski PornHindi A Grade MovieAudio Porno.Hentai ArchiveD.i.y FleshlightPorn Vedios WatchCherie Deville PornhubPawgbbwMalu Trevejo NakwdAnim PormSakurs PornPornze.comTiktok FlashingAlbuquerque Skip The GamesTamil Girl SuckingRosiemyloveTéa Leoni NudeAsian HookerJapanese Maid PornRie Tachikawa PornMassage Porn Video HdBlue Film PregnantBoobs Press In BraKelly Divine OnlyfansBrother And Sister Porn VideoMoriah Mills Soloسكس نياكهYoruichi PornWww Live Sex ComGrupo De.sexoAmelia SocurvyKarnataka Aunty Sex VideoDominican PornOdia Sex Video ComXxxx Video IndianXvideos Com3Telugu Aunty SexxMother In Law Blow JobSexgames CartoonChaturbayteSupoerhqXnxx Sex ClipPregnant Porn GifDoctor Fuck NurseBeautiful Xxx HdMother And Son BfEnglish SuhagratHindi Bollywood Actress SexKacey Cane Porn