door Carol Fenijn in Politiek  ·  73 Reacties

  • 22
  • 1606x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 Precies, de moeilijke noten op dag een kraken, als dat lukt, kunnen de andere noten zeker worden gekraakt en de rest volgt vanzelfsprekend.

0
51 Carol Fenijn

Zo, nu kan Yasser richting Italie of Griekenland gaan om migranten uit ze te vissen. Daaaaag Yasser.

4
52 Tiidmasine

@52 "ze" moet natuurlijk "zee" zijn.

1
53 Tiidmasine

Ik verwacht dat de Pvda gewoon schaamteloos gaat aanschuiven. Dan hebben we weer een neo-liberaal dream team met uitsluitend ja-knikkers.

3
54 Epic_Cynic

Er moeten noten gekraakt worden op immigratie gebied. Het kan niet zijn de Europese boten drenkelingen, uit alle mogelijke Afrikaanse en Aziatische landen, oppakken die willens en wetens op overvolle of niet (meer) zeewaardige bootjes vanuit Libië naar Italië varen. Stuur die mensen zonder pardon, zonder asielprocedure, direct terug! Zij verzieken het voor èchte vluchtelingen.

Het moet duidelijk worden voor èn de gelukszoeker èn de mensensmokkelaar dat het niet loont. Hoe moeilijk kan het zijn om de smokkel locaties waar soms honderden mensen verblijven te vinden? Er zijn satelieten die mijn nummerplaat kunnen lezen............

5
55 Hendrianus

Dom GL heeft zich bij deze zich gediskwalificeerd door de belangen van vluchtelingen hoger te stellen dan die van de Nederlanders! Nu krijgen ze helemaal niks meer te zeggen. Wensen die ze op het verlanglijstje hadden staan tbv de Nederlanders kunnen nu ook de prullenmand in. Zal hun achterban ze waarschijnlijk zeer in dank afnemen. Vooral als straks de keuze gemaakt wordt voor de PVV! maar ja gedane zaken....

3
56 psje

@56 Keuze voor PVV. Dat moeten ze dan vooral maar doen, dat kiezersbedrog. Dat komt ze met de gemeenteraadsverkiezingen nog duur te staan. Maar D'66 gaat echt nooit in een coalitie zitten met de PVV, wees gerust.

GroenLinks stelt de belangen voor vluchtelingen niet hoger dan die van nederlanders. PVV-ers richten hun onvrede op de verkeerde groep. Die onvrede komt door de inkomstenverdeling, niet door de oorlogsvluchtelingen die dat corporate neoliberale elitebeleid veroorzaakt.

6
57 Hollander1967

** gebruiker verwijderd **

@48

nu is het 2018?

PVV 24 zetels, 15 zetels, 20 zetels.

wacht maar 15 maart !
wacht maar 2018

haha

58 ---deleteduser---

@12
Ik heb GL jarenlang gevolgd. Ze hebben bijna alles gesteund in het rechtse kabinet. Wat ik ze zeer kwalijk neem is de afbraak van de huurmarkt in de crisistijd notabene. Nu met al die flexbanen is een begaanbare huurmarkt ook niet overbodig. Ik heb ze nergens hard voor horen maken. Toen er opeens verkiezingen waren hoorde ik een links geluid (helemaal verbaasd). Het enige waar ze zich aan vasthouden is nog meer belasting voor auto en energie etc.

Zit ook niet op dit rechtse kabinet te wachten, maar GL had het nog erger weten te maken. Ze zijn te soepel in alles hier binnen te laten.

2
59 hopefully

Wordt toch cda vvd d66 en pvda

0
60 Ivo

@17 .
Maakt niet uit.
Ik zie Woutertje Bos nog staan op zijn zeep kistje te roeptoeteren dat hij niet met het CDA in zee zou gaan en dat hij nooit onder Bakellende zou gaan werken en dat hij die salaris verhoging van 30% voor ministers niet zou accepteren.
En na die verkiezing wist hij niet hoe snel hij bij Bakellende in zijn reet moest kruipen en die loonsverhoging van 30% heeft hij toen ook niet aan het leger des heils geschonken.
Zoals je ziet, alles is mogelijk.

0
61 eigenmening

Jesse heeft gewoon zijn hand overspeelt door zijn arrogantie. Ze zijn pas de 5de partij van Nederland maar gedragen zich als de grootste. Over links lukt het niet dus dan maar over rechts wat naar mijn mening ook gelijk had moeten gebeuren want met een partij als GL valt niet te onderhandelen dat was gelijk vanaf het begin duidelijk.

1
62 ikzelf66

@57 Ben zelf ook voorstander van PVV maar als het niet links om gaat dan gaat het automatisch rechtsom! Iest wat dan de GL te verwijten valt. Ze hebben het nu uit handen gegeven
Hoop zelf dat het nog steeds links om is en er voor de PVDA gekozen wordt (en dat zeg ik als VVD-er)

0
63 psje

@63 .
Zou leuk worden, dan kan de PVDA straks helemaal van het politieke toneel verwijderd worden.

0
64 eigenmening

@54
De PvdA de grootste verliezer van de verkiezingen, zou geen kandidaat moeten zijn voor een nieuwe regering, mijn inziens.

Misschien is het nu een goed moment om de democratie te herstellen, met een zaken kabinet, bestaande uit gekwalificeerde mensen, i.p.v. partij poppetjes. En een echte Tweede Kamer van volksvertegenwoordigers als hoogste orgaan, wat het volgens onze grondwet ook is, die een bekwame regering van vakmensen aanstuurt en controleert.

(Is alleen even de vraag hoe de sollicitatie procedure het beste zou moeten verlopen. Het lijkt een mooi ideaal, wat alleen heden wel moeilijk te verwezenlijken is, gezien de sterke polarisatie tussen progressieve meelopers (die gewend zijn de dominante partij te zijn in het politieke kartel) en degenen die wel kritisch durven te denken.)

1
65 Reactie

@63 Rechts geeft nu weer eens (Groen)Links 'de schuld' van het mislukken van de formatie. Calimero-gedrag omdat al vanaf het begin duidelijk was dat de verschillen tussen rechts en (Groen)Links bijna onoverbrugbaar waren. CDA en VVD hebben dus net zo goed 'schuld' aan het mislukken van de formatie want zij wilden geen concessies doen aan het GroenLinks migratiestandpunt dat al jaren kristalhelder is. GreonLinks valt niet te verwijten dat zij hun principes niet te grabbel gooien zoals de PVV dat in 2010 bijv. wel deed met hun 65=65 kiezersbedrog.

U zegt dat als het niet linksom gaat, het dan maar rechtsom moet en vervolgens gaat u pleiten voor een coalitie met .... de PvdA. De PvdA gaat echt niet meer in een coalitie zitten met de VVD en het CDA. In 2012 hadden ze met 38 strategische zetels en een economische crisis, een heel andere uitgangspositie.

Laat Rechts het maar lekker uitzoeken met de CU en 1 zetel meerderheid en gezichtsverlies voor D'66 want een andere meerderheid over rechts zit er gewoon niet in. Linkse partijen gaan niet als vierde wiel aan een krakkemikkige rechtse wagen functioneren en een coalitie met de VVD en PVV is zojuist door Rutte nogmaals uitgesloten.

1
66 Hollander1967

@58 Niet slecht toch voor een één mans partij? Ze hebben helaas niet het marketing budget van een aantal grote partijen en daardoor zie je dat ze tijdens een verkiezingscampagne wegzakken maar dan toch weet Wilders met zijn partij een tweede plek in te nemen. Dat is echt niet slecht.

Daar komt bij dat ze nu al de grootste moeite hebben om de PVV buitenspel te zetten. De PVV hoeft niet veel meer te groeien en dan wordt het gewoon onmogelijk om een regering te vormen zonder de PVV. Het had niet veel gescheeld en dan hadden ze 5 partijen nodig voor een regering zonder de PVV. De opties zijn niet zo heel groot en het belangrijkste is dat de politieke wil ontbreekt om in de coalitie te gaan zitten omdat bijna iedere partij weet dat ze dan zo veel water bij de wijn moeten doen dat hun achterban daar niet gelukkig van wordt.

2
67 RazorBlade

En weer zo'n eufemisme: is stukgelopen op Migratie? Zeg maar gewoon is stukgelopen op "immigratie van gelukszoekers" want over emigratie van mensen die weg willen waren ze het vast wel eens geworden.

3
68 PFL

@67 als je een slecht programma hebt zoals pvv, dan doet het marketingbudget er niet toe. Daarnaast is er extreem veel aandacht voor pvv, zeker als je het afzet tegen hun effectiviteit. Er wordt veel geroepen door pvv-ers, maar weinig wetsvoorstellen ingediend. Geen daden, maar woorden. 87% van de kiezers trapt er terecht niet (meer) in.

4
69 Hoofd bijzaken

@69 slecht programma in jou ogen mss
87% van de kiezers trapt nog steeds in zal je bedoelen maar komt vanzelf wel goed
Gewoon zo door blijven gaan

3
70 Ikke44

@70 Als een heel programma om te regeren op een A4tje past kan het nooit veel voorstellen
Men kan net zoals @69 het al zegt veel roepen maar het belangrijkste de uitvoering ontbreekt. Het centraalplan bureau kon in ieder geval aan de hand van het A4tje niets eens bepalen of het haalbaar was.Hoe zouden wij als gewone burgers het dan wel kunnen, of is er veel beloofd wat straks niet eens waar te maken valt (denk aan de Nexit met in het achterhoofd wat er nu speelt bij een Brexit) De PVV speelt in op het onderbuikgevoel en staaft niet niet met feiten en cijfers die men kan verifieren dan wel checken! Bij de andere partijen was dit wel het geval waardoor men weet wat men aan elkaar heeft!

2
71 psje

@71 dat partijprogramma gooien ze toch het raam uit zodra de verkiezingen voorbij zijn dus dat zegt ook niks

2
72 Ikke44

@47 misschien heeft u gelijk dat GL geen regeringspartij is...wie weet.
Maar dat "onhaalbaar" gaat er bij niet in, dat is een kwestie van willen en noodzaak.
Je zou denken dat kiezen.voor bevolkingsgroei een onhaalbare zaak is....is niet eens een agendapunt...we doen het gewoon!
Alle landen in europa hun autonomie ontnemem? Geen punt!
Nederland tot in het jaar 3047 volbouwen?
We zijn er mee bezig!!
Iedereens wandelgangen vastleggen?
Wordt aan gewerkt!!
Mensen dagen in hun eigen pis laten liggen omdat ze afhankelijk zijn van hulp?...feit!!
Dusse...twee kolencentrales sluiten moet een fluitje van een cent zijn....als ze de noodzaak inzien en willen....

0
73 MarkUg

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

@4 Hoe zit het dan volgens jouw bruinlinkse gedachtegang? Of heb je alleen dat woordje geleerd bij je inburgering?...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@26 Wel grappig dat jij mij dom noemt terwijl jij mij maar als aanhanger van de islam weg blijft zetten ondanks het feit dat ik je inmiddels on...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@26"Wij hebben, doordat onze Overheid, regering, politici niet het lef hebben om op te komen voor Nederland, de Nederlanders, hun cultuur, hun...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

De chemische samenstelling van de partijen is te divers om samen iets bruikbaars op te zetten, ben ik bang. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@103Waarom moet ik met ze praten? Ik wil niet met ze praten maar ik wil dat ze weggaan. Er heb niks met ze te bespreken en ze zijn niet welkom...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

@2 Je bedoelt GL/Pvda en Joop waarschijnlijk??...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@30 Nee, dat is niet hetzelfde."In de Awgb (Algemene Wet Gelijke Behandeling) zijn enkele uitzonderingen opgenomen voor instellingen op gods...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

sockknitter
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

https://www.nieuwskoerier.nl/news/983405-wilders-houdt-poot-stijf-geen-kabinet-als-er-geen-stevig-asielpakket-komt-nieuwrechtsnlStaat al in he...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

ThWil
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ga vooral zo door meid. Je geeft de rechter kant alleen maar nog meer steun in hun rug. ...

13 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Erotic CoupleDesi ThreesomMarathi Audio PornVideos IncrstosSquirting LesbiamsBlacked 4kXxxx Videos Brother And SisterMarisa Ramirez NudeManupfilmsXnxx HaAnal VirjinJessie Rogers NudesLana Rhoades StepmomPornze.netXhxx Com VideoCockselfieSkai Jackson NakedHands Free CumshotRain XxxFully Nude Sex VideosPorn Cam LiveFollada A EspañolaMalayalam X VidiosUsasexguide PhoenixBeutiful AgonyIndian Threesome Porn VideosWife Cheating Hidden CameraShadbadeBbw PussyTaxi PornCheatingslutwifeMaitland Ward TwitterBoafodqBeach BlowjobBest Sex Videos DesiFree Adult Chat RoomXnxx Mom HelpTgstorytimeAmerican Pie Sex SceneSex Video Hd 1080pXhumesterRangiku PornAbella Danger BrazzersVerporno CaseroMarathi Porn SexBig Black XxxSex During MassageMassage Sex ClipsSanni Levni XxxBobs SuckingHootersteen18 NudeJilboobIndian Recording DancePay To Be Gay PornSexy Porn MiviesLadybot TubeLesbian Massage RoomAmanda LaneCorinne AlphenDesi Sex KahaniUnderworld Endless WarCurvy NudePmatehinterPornoxxx GaysXnxx IndaiAlexa Grace XxxGhetho Porn3d Porn VidesNikado Avacado NudeFingered YourselfTits In TopsDuke Hardcore HoneysEbony Lesbean PornShoes CarnivalDevindickieJapanese Doctor PornSasha Grey PornNude TeensvideosLesbian Clit RubbingPorn AfaricaMandingo EbonyInfluencergone WildTeenager Porn RedditHenti Animated PornBangla New XxxBur Wala PhotoSexmallLesbianincestNick Sandell OnlyfansFuta 2bPorn For HetBtib RedditNubilies PornSilverdaddies.comnDudh Wali PornLatinos CojiendoXxx Video Sex SexAdriana Chechik Airport4k+pornoChun Li R34Teens On Nude BeachesFree Lesbuan Porn VideosAditi Mistry XnxxFc2-ppv-3191189LoossersLewdness GameGay Porn For WomenEbony BjMini Dress PornFacesitting Farts PornHolly WestRosario Dawsom NudeYouporChut DownloadIntense Lesbian PornDominant Lesbian PornVr Porn VideosFree SexdatingPornographie PlusPorno Gay CoroasBig Fat TittieChina China Sex VideoElle Fanning SexyWww Desi Porn Video ComSunny Leone Sex Video NewDarft PornBurglur PornPorn Sexy StepmomLink Gay PornHannahowo NudPornos ExcitantesDiamond BanksKing Lion PornPorn SpeedosNip Slips In PublicPriya RaiXxx Sex Video Mp3Thicc AssXxx Sex Xxx XxxsexxxxFireforce PornIndian Gangbang PornXxx Hindi CinemaShemale Anal CreampiePantyjobsOopscreampieBabes.com For FreeErotic Porn Video8museCamcaps IoActrice Pono