© rreaw/Instagram

Verwijderen van tatoeage loopt grondig mis bij jonge vrouw

Een tatoeage laten zetten. Op het moment zelf lijkt het altijd een goed idee, maar heel wat mensen hebben achteraf spijt van hun beslissing. Gelukkig bestaan er intussen al verscheidene manieren om een tattoo te laten verwijderen. Alleen loopt dat niet altijd af zoals gepland...

nadb

Daar kan Pasuda Reaw, een studente uit de Thaise stad Udon Thani, van meespreken. Zij wou haar tatoeage op haar borstkas laten verwijderen, maar dat liep gruwelijk fout. Ze had namelijk niet voor de traditionele lasertechniek gekozen, maar voor het zogenaamde Rejuvi.

Rejuvi is een chemisch middeltje dat op de tatoeage aangebracht moet worden. De crème haalt alle pigment uit de tekening, waardoor die uiteindelijk verdwijnt. Het vervagingsproces van de tatoeage wordt met andere woorden versneld.

Reaw deelde dat proces op sociale media. In het begin leek het goedje ook echt te werken. Maar na een tijdje leek zich een ernstige infectie op haar huid te hebben gezet. Haar huid begon af te schilferen en uiteindelijk viel de tatoeage volledig af.

26day

Een bericht gedeeld door Pasuda Reaw (@rreaw) op

En dat was niet het einde van haar lijdensweg. Drie maanden nadat ze de crème begon te smeren, loopt Reaw nog steeds rond met een groot litteken. Intussen heeft ze beslist om foto’s te blijven delen om andere mensen te waarschuwen voor de gevaren.

???????????

Een bericht gedeeld door Pasuda Reaw (@rreaw) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER