Voorbijganger vindt gewonde vrouw in Den Bosch, politie gaat uit van misdrijf

15 mei 2017 om 11:30 • Aangepast 21 november 2020 om 01:16
nl
Op de Donkerhooiweg in Den Bosch is zondagochtend rond kwart voor acht een gewonde 51-jarige vrouw gevonden. Het is nog niet duidelijk hoe zij gewond is geraakt. De weg is afgesloten geweest voor onderzoek en het terrein werd uitgekamd. De politie gaat uit van een misdrijf.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie is ze niet in levensgevaar. Wat voor soort verwondingen ze heeft, is niet duidelijk. De politie wil hier geen uitspraken over doen.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Gevonden door voorbijganger
Een voorbijganger vond de vrouw rond 07.45 uur in natuurgebied Het Bossche Broek en belde de hulpdiensten. Wat er is gebeurd, is nog niet duidelijk. De Donkerhooiweg werd afgesloten voor onderzoek. Er werd met een speurhond gezocht. Ook heeft er even een politiehelikopter boven het gebied gehangen om 'een goed overzicht te krijgen'.

Volgens de politie is de vrouw slachtoffer geworden van een misdrijf. Hoewel de melding in de ochtend binnenkwam, kan het zijn dat de vrouw al langer in het weiland lag. De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van zaterdag op zondag iets hebben gezien.

Nog veel onduidelijk
Hoe de vrouw naar Het Bossche Broek is gekomen, is nog onduidelijk. Dat kan te voet zijn of met ander vervoer. “Wij houden alle scenario’s open. Op dit moment is er veel meer onduidelijk dan duidelijk”, aldus de woordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.