Gezondheid
  • 7
Het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) geeft in haar maandelijkse update aan dat er inmiddels minstens 4882 gevallen van de mazelen zijn geconstateerd in Roemenië. ...

ongeveer 1 jaar geleden door A+++energiebewust

REAGEER MET EEN EMOJI
1
1
2
LEES MEER OVER

http://www.nu.nl/algemeen/46960/mazelenepidemie-eist-levens-in-italie.html
Italie worstelt met hetzelfde probleem.....

Zoooo dom om niet te vaccineren.....Arme kinderen...

1 Sempre    
ongeveer 1 jaar geleden door Sempre
2
Meld

Kan je zien wat desinformatie e.d. doet: onschuldige slachtoffers maken.
Begrijp ook niet dat er mensen zijn die om wat voor reden dan ook het nut van vaccineren ontkennen of in verhaaltjes van anderen trappen.

2 A+++energiebewust    
ongeveer 1 jaar geleden door A+++energiebewust
3
Meld

https://anderetijden.nl/aflevering/340/Polio-in-Staphorst ook een voorbeeld van spelen met levens....

3 Sempre    
ongeveer 1 jaar geleden door Sempre
1
Meld

Vreselijk; Ouders spelen Russisch roulette met hun kinderen!

4 upanddown    
ongeveer 1 jaar geleden door upanddown
2
Meld

@2 Over het algemeen hebben vaccins maar een beperkte levensduur voor hun werking.

5 Robin    
ongeveer 1 jaar geleden door Robin
24
Meld

@5 Nee. De vaccinatie doet hetzelfde als de ziekte meemaken.

6 Violier    
ongeveer 1 jaar geleden door Violier
1
Meld

@5 : antigenen zorgen voor de bescherming; afgezwakte vorm van de virus zelf die de bescherming oftewel immuniteit bewerkstelligt.

8 A+++energiebewust    
ongeveer 1 jaar geleden door A+++energiebewust
0
Meld


@5 , bron?

Sommige vaccinaties beschermen een jaar, sommige enkele jaren, sommige levenslang.

9 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
1
Meld

Meestal sprake van een onderliggend lijden. Een gezond kind overlijd over het algemeen niet aan mazelen.
Net zoals de griep voor een ernstig verzwakt persoon fataal kan zijn.
Helaas zijn er ook nog steeds mensen die de serieuze complicaties van het mazelen-vaccin ontkennen.

10 Anna van de Niemen    
ongeveer 1 jaar geleden door Anna van de Niemen
27
Meld

@10 " Helaas zijn er ook nog steeds mensen die de serieuze complicaties van het mazelen-vaccin ontkennen." U bedoelde natuurlijk dat een serieuze complicatie gezond doorleven is ? ipv doodgaan of permanente longschade oplopen of doofheid

11 charmeur    
ongeveer 1 jaar geleden door charmeur
1
Meld


@10 , waarom probeer je zo enorm veel doden te veroorzaken door mensen af te houden van levensreddende vaccinaties? Wat drijft jou tot zulk gedrag?

12 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
0
Meld

@10 Ik heb u een min gegeven , en dat kom niet vaak voor , u misleid mensen voor u eigen gewin , met uw homeopathie praktijk , en houd mensen van regulaire geneeskunde af , heel erg slecht , en heel erg kwaadaardig in mijn ogen , maar goed als je geen geweten hebt , maakt dat toch niks uit.

13 MarcusCole    
ongeveer 1 jaar geleden door MarcusCole
1
Meld

@12 Omdat ik meer weet dan jij.

14 Anna van de Niemen    
ongeveer 1 jaar geleden door Anna van de Niemen
23
Meld

@14 . U probeert veel doden te veroorzaken omdat u meer weet dan @12 ? Dat is wat u schrijft. Ik ervaar dat als wel een heel bizar antwoord

15 Smiling    
ongeveer 1 jaar geleden door Smiling
1
Meld

Zou zomaar vaccinatieschade kunnen zijn en dat is geen uitzondering. Het wordt alleen altijd ontkend.
http://www.telegraaf.nl/vrouw/28161155/__Moeder_zet_actie_op_voor_zorgbehoevende_kinderen__.html
En dan ben je aan de beurt.

16 Anna van de Niemen    
ongeveer 1 jaar geleden door Anna van de Niemen
22
Meld

@10
Helaas zijn er ook nog steeds mensen die de serieuze complicaties van mazelen ontkennen.

17 kenny013    
ongeveer 1 jaar geleden door kenny013
0
Meld

@16 Ik citeer uit het artikel: "Helaas zijn er ook al 23 doden te betreuren. Het blijkt dat vooral baby’s en jongere kinderen slachtoffer zijn geworden van de dodelijke complicaties van het virus.
Volgens medisch vakblad Medisch Contact trad maar liefst 96 procent van de ziektegevallen op bij mensen die niet gevaccineerd waren. Bij 3 procent was sprake van één dosis vaccin, 1 procent was volledig ingeënt."

Dus nee, geen vaccinatieschade.

18 Smiling    
ongeveer 1 jaar geleden door Smiling
0
Meld


Vaccinatieschade bestaat sowieso niet.

Waarom denk je anders dat mensen als "Anna" alleen maar beweren dat zij meer weten dan de rest van ons, dat ze zelfs meer weten dan de beste experts ter wereld - maar dat ze dat nooit eens onderbouwen?

Waarom denk je dat ze al die tienduizenden slachtoffers van "vaccinatieschade" nooit eens laten zien?
(Simpel antwoord: die tienduizenden slachtoffers bestaan natuurlijk niet.)

Ze ontkennen zelfs de praktijk. Die laat duidelijk zien dat in álle gebieden waar men minder is gaan vaccineren (zoals nu in Roemenië) de kindersterfte toeneemt. De praktijk laat ook zien dat in álle gebieden waar men weer meer is gaan vaccineren (zoals in Pakistan en bij de Amish) de kindersterfte afneemt.

De praktijk laat zien dat "Anna" streeft naar een hogere kindersterfte. Klinkt hard? Ja, dat klopt. Maar zo is het helaas.

19 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
1
Meld

Het geven van vaccinaties waarvan medisch, wetenschappelijk, is bewezen, dat het werkt (ook op de lange termijn), zou geen issue moeten zijn.
Wel zet ik vraagtekens bij vaccinaties waarvan nog niet op de lange termijn bekend is, wat de gevolgen (bijwerkingen) op de lange termijn zijn, zoals bijvoorbeeld vaccinaties bij jonge meisjes tegen baarmoederhalskanker. Daar is nog onvoldoende wetenschappelijk bewijs voor, wat dit op de lange termijn doet.

20 Dieke    
ongeveer 1 jaar geleden door Dieke
3
Meld

@16
Goh, leuke link bij dat artikel:
"'Mijn kind ging bijna dood
OMDAT ANDEREN NIET INENTEN'
https://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/37816/mijn-kind-ging-bijna-dood-omdat-anderen-niet-inenten

21 kenny013    
ongeveer 1 jaar geleden door kenny013
0
Meld

@14
"Omdat ik meer weet dan jij."
Dit is dus precies waaraan je vooral homeopaten herkent: het zijn achterlijke knoeiers zonder relevante opleiding, zonder verstand van ziekte, gezondheid of genezing, maar ze weten het in al hun grenzeloze arrogantie desondanks beter dan al die miljoenen artsen, wetenschappers en andere deskundigen.

Het wordt hoog tijd dat dit soort bedriegers van overheidswege wordt verboden zich nog met gezondheid te bemoeien. Hun volstrekt achterhaalde kwakzalverij kost levens, elk jaar opnieuw -- zie bijvoorbeeld http://whatstheharm.net/homeopathy.html .

Ja, 'Anna', ook jij hebt bloed aan je handen, doordat je mensen wijsmaakt dat jouw al tweehonderd jaar achterhaalde kwakzalverij beter is dan hun beste kans om gezond te worden of te blijven -- te weten moderne reguliere behandelingen, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
Wanneer jouw handel in gebakken lucht en geschud water inderdaad zoveel klanten trekt als je beweert, kan het bijna niet anders of je hebt inmiddels de nodige doden op je geweten.

22 RichardR    
ongeveer 1 jaar geleden door RichardR
1
Meld

@5
Je bedoelt werkingsduur. Echter als een vaccin slechts een beperkte werkingsduur heeft, is dat dan een reden om niet of minder te vaccineren? Nou, nee, integendeel: dat is een goede reden om die vaccinaties juist af en toe te herhalen. Dit is de reden waarom we hier bijvoorbeeld mijn stiefdochter onlangs nog weer een tetanusbooster hebben laten halen: ze heeft een paard (naja, we moeten eigenlijk 'pony' zeggen), en komt elke paar dagen in contact met paardenmest in een verder ook bepaald niet blinkend schone omgeving -- een typisch risicogeval voor tetanus dus.
En oh, je kunt dus ook geen natuurlijke immuniteit krijgen voor tetanus. Vaccinatie is een simpele, goedkope en uiterst veilige manier om deze gruwelijke ziekte te voorkomen.

Uiteraard zijn er weer de nodige randdebielen uit de antivaccinatiehoek die hierover leugens verspreiden, zoals deze: http://www.vaccinatieraad.nl/2013/11/tetanus-vaccinatie-onnodig/ . Op die pagina wordt ook zeer toepasselijk reclame gemaakt door zo'n homeopathische bedrieger, die haar geld verdient door onzekere ouders bang te maken voor reguliere vaccinatie en ze in plaats daarvan compleet onwerkzame homeopathische nepvaccinaties aan te smeren (huh, vaccinatie zou toch niet nodig zijn?) -- deze mevrouw is enkele maanden geleden door de Reclame Code Commissie gesommeerd om hiermee te stoppen wegens onder meer misleiding en aangetoond gevaar voor de volksgezondheid(*), echter trekt zich hier niets van aan. Mevrouw is weer een typisch voorbeeld van een arrogante homeopaat die vindt dat haar mening zwaarder weegt dan de wet. Helaas kan de RCC geen sancties opleggen, dus blijft het bij een 'dringend advies' om de website aan te passen. Waarop de homeopaat in kwestie uiteraard gewoon de middelvinger opsteekt.

*: Zie https://www.reclamecode.nl/webuitspraak.asp?ID=171340&acCode

23 RichardR    
ongeveer 1 jaar geleden door RichardR
1
Meld

@16 " Zou zomaar vaccinatieschade kunnen zijn en dat is geen uitzondering."

En kijk hier het verdienmodel van de homeopatische geldwolf; zonder enige kennis, zonder de patient ooit gezien te hebben wordt er even een 'diagnose' gesteld, paar geschudde watertjes en vele consulten en euro's lichter en de enige die er beter van is geworden is de homeopaat zelf.

Ziekelijk

23 doden; mede mogelijk gemaakt door mensen als 'Anna van Niemen'

24 Mevrouw Stemband    
ongeveer 1 jaar geleden door Mevrouw Stemband
4
Meld

@24 en dan is het ook nog maandag .... "Anna van de Niemen" natuurlijk.

25 Mevrouw Stemband    
ongeveer 1 jaar geleden door Mevrouw Stemband
5
Meld

@20
"Daar is nog onvoldoende wetenschappelijk bewijs voor, wat dit op de lange termijn doet."
Heel belangrijk: vaccins zijn geen gewone medicijnen. Vaccins bestaan uit (stukjes van) ziekteverwekkers die immuniteit geven, plus diverse hulpstoffen die het vaccin tegen bederf beschermen en de werkzaamheid vergroten.
Contact met de ziekteverwekkers in een vaccin kan geen extra risicofactor zijn, want zeker bij HPV komt de meerderheid van de mensen sowieso al snel in contact met de virussen.
De hulpstoffen in de vaccins kunnen ook geen risicofactor zijn, want diezelfde stoffen worden al jarenlang in andere vaccins gebruikt, zonder enig probleem. De meeste van die stoffen komen ook al van nature in het lichaam voor, doorgaans in aanzienlijk grotere hoeveelheden.

Een nieuw vaccin is met andere woorden grotendeels identiek aan al bestaande vaccins; het zijn vooral de ziekteverwekkers die (uiteraard) anders zijn. Dit maakt nieuwe vaccins al inherent veel veiliger dan nieuwe medicijnen. Desondanks worden alle vaccins (ook de oudere) permanent bewaakt en onderzocht, want de veiligheid moet boven iedere twijfel verheven zijn.

Een nieuw medicijn daarentegen is echt een nieuwe stof, met in het begin een nog onbekende werking. En ja, dan moet er heel voorzichtig gekeken worden wat zo'n stof wel en niet doet, en is zorg over uitwerkingen op langere termijn wel degelijk gegrond.

26 RichardR    
ongeveer 1 jaar geleden door RichardR
2
Meld

Toevoeging op @23
À propos tetanusvaccinatie van stiefdochter: nee, ze had afgezien van een ietwat dikke, warme plek op de plaats van de injectie geen bijwerkingen van betekenis. De prik zelf viel ook reuze mee, deed amper pijn.

27 RichardR    
ongeveer 1 jaar geleden door RichardR
2
Meld

@27 En stel dat ze over maand ineens rare klachten krijgt en een eindeloze gang maakt langs allerlei specialisten, denk je dan nog aan de vaccinatie?

28 Anna van de Niemen    
ongeveer 1 jaar geleden door Anna van de Niemen
13
Meld

@4 Niet alleen met hun kinderen ook met onze kinderen.

29 Spandalf    
ongeveer 1 jaar geleden door Spandalf
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

30 Spandalf    
ongeveer 1 jaar geleden door Spandalf


@28 , ja.

Dat is juist het probleem: tot meer dan een jaar na de vaccinatie blijken sommige ouders allerlei klachten van hun kroost nog steeds in verband te brengen met de vaccinatie.

Onderzoek laat zien dat dat onjuist is. Maar ja, dat geloof... dat is best hardnekkig. En als allerlei paniekzaaiers zoals homeopaten die onterechte angst dan ook nog eens gaan aanwakkeren, dan heb je zomaar 23 dode kinderen te pakken.

31 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
1
Meld

@28
Tja, het zal en moet aan de vaccinatie liggen.
Over oogkleppen gesproken.

32 kenny013    
ongeveer 1 jaar geleden door kenny013
1
Meld

@16
"Zou zomaar vaccinatieschade kunnen zijn en dat is geen uitzondering."
Zou zomaar kunnen zijn dat jij er domweg geen reet van begrijpt.

33 silversurfer    
ongeveer 1 jaar geleden door silversurfer
1
Meld

Kinderen die in Roemenië niet zijn gevaccineerd zijn dat uit pure armoede niet uit principe.Talloze kinderen groeien daar nog op onder erbarmelijke omstandigheden met een hele slechte gezondheid. Yja, dan kan mazelen fataal zijn. Je kunt die kinderen beter van goede voeding voorzien en betere leefomstandigheden.
Toen in de hongerwinter van 1944 veel difterie heerste was dat ook verklaarbaar.
Nu staat dit verhaal op kloptdatwel en dat is natuurlijk geen voorlichting maar stemmingmakerij.

34 Anna van de Niemen    
ongeveer 1 jaar geleden door Anna van de Niemen
15
Meld

** gebruiker verwijderd **

@34
de hongerwinter van 1944 is 73 geleden.

35 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

73 jaar dus in @35

maar ga je nu werkelijk ontkennen dat vaccineren zinvol is?

misdadig t..v. die kinderen wat mij betreft, alle kinderen

36 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@10
"Meestal sprake van een onderliggend lijden. Een gezond kind overlijd over het algemeen niet aan mazelen."

Toch zijn ze DOOR de mazelen over het randje geduwd en dat was te voorkomen geweest.

37 HenkG    
ongeveer 1 jaar geleden door HenkG
0
Meld

@36 Anna is , Onno onze forum homeopaat , natuurlijk gaat hij zeggen dat vaccineren onzinnig is , dat levert hem geld op.

38 MarcusCole    
ongeveer 1 jaar geleden door MarcusCole
0
Meld

Jezus gristus 2017 en een mazelen uitbraak...het volkje is lekker aan het ont-ontdekken.. alle vooruitgang hup overboord omdat men vergeten is waarom. Gristenen als grootste bevolkingsgroep, toeval? Nope! Wat een domme varkens

39 God is dood    
ongeveer 1 jaar geleden door God is dood
0
Meld

@28
"En stel dat ze over maand ineens rare klachten krijgt en een eindeloze gang maakt langs allerlei specialisten, denk je dan nog aan de vaccinatie?"
Nee. Want ik weet *exact* wat er in zo'n vaccin zit, en ik weet ook *exact* hoeveel. En ik weet hoe die stoffen zich toxicologisch gedragen in diverse concentraties/doseringen (dit is het resultaat van 'zelf onderzoek doen', zoals jij altijd roept).
Het is volstrekt onmogelijk dat die stoffen ook maar enige schade kunnen aanrichten, laat staan schade die zich pas maanden of jaren later aandient -- iets wat homeopathische nitwits zoals jij voortdurend claimen.

Maar goed, we weten allemaal *waarom* homeopaten deze leugens verkondigen: om onzekere ouders maandenlang ('ontstoren') tot soms jarenlang (CEASE) geld uit de zak te kloppen met hun gebakken lucht. En succes is gegarandeerd, want wat een kind ook mankeert, in vrijwel alle gevallen gaat dat na verloop van tijd gewoon weer over of (bij autisme) wordt het meestal toch nog wel wat beter. Helemaal vanzelf, door natuurlijk beloop -- maar parasieten zoals jij claimen dan succes.

Jullie zijn nog veel erger dan de meest inhalige farmaceuten: niet alleen verkoop je troep die voor de volle 100% onwerkzaam is, je doet dit door mensen bang te maken met 100% verzonnen kwalen en oorzaken -- en daarbij houd je mensen af van dingen die absoluut WEL werken om kinderen gezond te houden.
Nogmaals: jij hebt bloed aan je handen.

40 RichardR    
ongeveer 1 jaar geleden door RichardR
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@38
Anna is Onno, o, die kende ik nog niet.
Enge man dus.

41 gebruiker verwijderd    
ongeveer 1 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@34
"Kinderen die in Roemenië niet zijn gevaccineerd zijn dat uit pure armoede niet uit principe."

Heb je daar een bron voor? Want als je het artikel beschuldigt van stemmingmakerij, dien je zelf degelijke bronnen aan te kunnen dragen.
De vaccinatiegraad in roemenie daalt sinds 2010 en was voor die tijd goed op orde, is Roemenië plotseling armer geworden?

"Nu staat dit verhaal op kloptdatwel en dat is natuurlijk geen voorlichting maar stemmingmakerij. "

http://www.volkskrant.nl/binnenland/mazelenuitbraak-in-roemenie-en-italie-zorgen-bij-who-over-lage-vaccinatiegraad~a4480483/
www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/3117417/2017/03/29/WHO-waarschuwt-voor-uitbraak-mazelen-in-Europa.dhtml
https://www.scientias.nl/mazelen-winnen-terrein-europa/
http://www.bbc.com/news/health-39419976
http://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2017/measles-outbreaks-across-europe-threaten-progress-towards-elimination

Allemaal stemmingmakerij?

42 HenkG    
ongeveer 1 jaar geleden door HenkG
1
Meld

@40 Hoe kan je bloed aan de handen hebben als iets niet werkt?
En Anna heeft echt niet zoveel invloed op dit geheel want de dekking in Nederland is 94%
of heeft deze ook al invloed in Roemenië?

43 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
8
Meld

Het is zorgelijk om te lezen dat er een trend is om steeds minder te vaccineren "omdat de ziekte toch haast niet voorkomt".

Dat kan men roepen DANKZIJ vaccinaties.
En het is als het omzagen van de boom waar achter men schuilt.

44 HenkG    
ongeveer 1 jaar geleden door HenkG
1
Meld

@44 idd! Top!

45 God is dood    
ongeveer 1 jaar geleden door God is dood
0
Meld


@41 , nee, ik dacht ooit dat Anna in werkelijkheid een homeopaat was die Onno heette.

Maar Anna blijkt in werkelijkheid Harry te heten. Harry is homeopaat.

In het begin deed hij hier of hij Anna was, de assistente van een extreem succesvolle homeopaat die heel idealistisch mensen hielp hun gezondheid in eigen hand te nemen, maar die helaas werd getreiterd door de boze farmaceuten.

Intussen weten we dat "Anna" niet de assistente is, maar de homeopaat zelf, dat hij Harry heet, en dat hij behoorlijk bekrompen is. Hij weigert elke vorm van gesprek. Het enige dat hij doet is continu heel hard schreeuwen dat hij het zoveel beter weet dan wie dan ook.

46 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
0
Meld

@43
"Hoe kan je bloed aan de handen hebben als iets niet werkt?"
Dor mensen wijs te maken dat vaccinatie gevaarlijk is, en dat bijvoorbeeld kanker niet genezen kan worden door chemo of andere reguliere ingrepen -- maar wel door schudwatertjes en suikerkorrels.
En ik weet waar ik over praat. Ik heb iemand van dichtbij zien doodgaan doordat hij geloof hechtte aan wat zo'n homeopatische bedrieger het met grote stelligheid wijsmaakte.

47 RichardR    
ongeveer 1 jaar geleden door RichardR
0
Meld

@47 Wij hebben ook een slachtoffer van kwakzalvers in de omgeving gehad. Dat soort kwakzalvers moeten ze levenslang opsluiten voor massa dood door schuld.

48 Spandalf    
ongeveer 1 jaar geleden door Spandalf
0
Meld

@47 Dan trappen daar weinig mensen in met een kudde dekking van 94% in Nederland, misschien is gaan nadenken waarom mensen zo wantrouwig zijn richting farmaceuten, of is dat een brug te ver.

Ken mensen die ze vol gepompt hebben met chemo en nog zijn overleden of het een genezende werking heeft ligt er maar aan moeten ze wel de tumor weghalen anders doet het niet zoveel in de meeste gevallen.

Is dan de persoon die u kent die gelooft in de watertjes en sommige die uitbehandeld zijn willen graag nog ergens in geloven misschien is accepteren dat het leven niet oneindig is en dat je op den duur ergens aan dood gaat, de markt is er omdat mensen ergens in willen geloven als het geloof daar niet meer in was zou deze markt allang niet meer bestaan zijn dus de mensen die er naar toegaan die het in stand houden.

49 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
10
Meld

@48 Is nog altijd een eigen keus om naar een kwakzalver te gaan niemand wordt daar toe gedwongen.

50 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
8
Meld


@47 , @48 , inderdaad.

En als het nou om eerlijke en volledige informatie ging, dan zou je nog kunnen zeggen dat het iemands eigen keuze was. Net zoals je in de geneeskunde altijd zelf kunt kiezen of je een behandeling wel of niet wilt ondergaan.

Maar wanneer de informatie eenzijdig is, vaak zelfs ronduit fout, en - je houdt het nauwelijks voor mogelijk - wordt gegeven vanuit de eigen commerciële belangen, dan is het geen eigen keuze meer, maar pure misleiding.

51 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
0
Meld

@50 Voor die roemeense kinderen was het geen eigen keus om niet ingeënt te worden maar ze hebben wel te lijden onder de domme keuze van hun door kwakzalvers misleide ouders.

52 dani    
ongeveer 1 jaar geleden door dani
0
Meld

@49
"Dan trappen daar weinig mensen in met een kudde dekking van 94% in Nederland, misschien is gaan nadenken waarom mensen zo wantrouwig zijn richting farmaceuten, of is dat een brug te ver."


Haha, als mensen wantrouwig zijn jegens farmaceuten, dan zou de vaccinatiegraad niet zo hoog zijn, zie je de tegenstrijdigheid in je schrijfsel?

kennelijk zijn de meeste mensen dus niet wantrouwig, het komt jou alleen goed uit door te doen alsof.

Helaas hoeft de vaccinatiegraad nog maar een beetje te zakken om het mazelenvirus gaande te houden.

En door de vele valse voorlichting is dat risico reëel..

53 HenkG    
ongeveer 1 jaar geleden door HenkG
1
Meld

@52 Dan moet je de kinderen uit de ouderlijk macht zetten omdat ze die keus gemaakt hebben
of je moet verplichten tot vaccinatie, er worden veel meer keuzes voor kinderen gemaakt waar je vraagtekens bij kan zetten.

54 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
6
Meld

@54
" er worden veel meer keuzes voor kinderen gemaakt waar je vraagtekens bij kan zetten."

Zoals het niet vaccineren.....

Als er 150 kinderen zouden sterven door reguliere pillen zou je verontwaardiging niet te stuiten zijn.
Gaan ze onnodig dood aan mazelen, dan hoort men jou er niet over.

55 HenkG    
ongeveer 1 jaar geleden door HenkG
1
Meld

@55 Door regulieren gaat u nooit horen daarvoor zit de deksel te strak op de put, ons kent ons.
Er gaan een heleboel kinderen onnodig dood niet alleen door niet vaccineren.

56 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

57 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector

* Verwijderd door de redactie *

58 Spandalf    
ongeveer 1 jaar geleden door Spandalf


De doden in Roemenië zijn gevallen als direct gevolg van de dalende vaccinatiegraad. Of dat komt door slechtere omstandigheden of doordat de angstzaaiers daar voet aan de grond krijgen, doet er niet eens zoveel toe. Feit is dat het stoppen met vaccineren tot doden leidt.

Dat zien we overal ter wereld gebeuren. Daar waar men minder gaat vaccineren, stijgt de kindersterfte. Daar waar men weer begint te vaccineren, daalt de kindersterfte.

59 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
0
Meld

Even gedeeltelijk off topic, weet iemand van jullie iets over patrick gentempo ? Ik kan alleen maar promo-materiaal vinden en kan me niet voorstellen dat er niets meer bekend is van deze fanatieke anti vaxx.

60 proxy    
ongeveer 1 jaar geleden door proxy
0
Meld

Quote Unicef:
Ziektes als mazelen verspreiden zich vooral snel in onhygiënische en overvolle plekken, zoals de vele kampen in Somalië. Ook het gebrek aan schoon drinkwater zorgt voor een snelle verspreiding van ziektes. ‘De enige manier om ziektes als mazelen te voorkomen is door alle kinderen in te enten. Een ondervoed kind loopt negen keer meer kans om aan mazelen te overlijden dan een gezond kind. We hebben geen tijd te verliezen’, zegt Lauwerier.

61 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
3
Meld

@56
"Door regulieren gaat u nooit horen daarvoor zit de deksel te strak op de put, ons kent ons."

Maar u is het door een instralend medium verkondigd? Wederom een rare tegenstrijdigheid, als het deksel op de put zit kunt u er ook geen weet van hebben.

@61
Dus kennelijk is in dergelijke kampen, waar hygiene en goede voeding een chronisch probleem zijn, vaccineren een prima zaak.

62 HenkG    
ongeveer 1 jaar geleden door HenkG
1
Meld


@62 , ook bij ons is vaccineren een goede zaak.

De tekst van Unicef zegt namelijk dat bij ons de sterftekans weliswaar negen keer zo klein is als bij ondervoede kinderen... maar dus niet nul! Kortom, volgens Unicef sterven ook welvarende kinderen aan mazelen.

We kunnen dit voorkomen met een eenvoudige vaccinatie. Doen we dit niet, dan krijgen we ook hier Roemeense toestanden.

Als we dit willen - prima. Maar willen we dit?

63 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
0
Meld

@2 Dat klopt, in deze situatie zou je zeker moeten vaccineren om erger te voorkomen.

Ingestraald is niks, zit niks in dus welke deksel zou je er dan op moeten houden zit in mensen hun hoofden dat ze hier in geloven, kan je op een geloof een deksel doen?

64 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
6
Meld

Voorkomen is beter dan genezen!

65 kwatta    
ongeveer 1 jaar geleden door kwatta
0
Meld


@65 , maar niet voor de farmaceuten. Die willen mensen liever genezen dan dat ze ziekten voorkomen.

Ik denk wel eens dat de farmaceuten wel eens achter de anti-vax-beweging zouden kunnen zitten. Ze hebben immers baat bij het verspreiden van dergelijke paniek.

66 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
0
Meld

@65 Oeps, dat zullen antivaxxers ook zeggen question

67 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
3
Meld

@67
Nou, nee die gaan juist naar mazelenpartijtjes om hun kindjes ziek te krijgen.

68 kwatta    
ongeveer 1 jaar geleden door kwatta
0
Meld

@68 Was ik vergeten antistoffen ophalen door het te krijgen, ja dat kan natuurlijk ook, deden veel ouders vroeger ook op bezoek bij de zieke met de kinderen was je er maar van af voor een bepaalde leeftijd.

69 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
8
Meld

* Verwijderd door de redactie *

70 Spandalf    
ongeveer 1 jaar geleden door Spandalf


@70 , het klopt helemaal wat je schrijft - maar intussen zijn wij de ratten, en is Rat weer de rattenvanger. We lopen weer braaf achter hem aan.

Laten we daarmee stoppen.

Deze draad gaat over de 23 doden in Roemenië. 23 onnodige sterfgevallen. Veroorzaakt door onvoldoende vaccinatie.

Rat wil het onderwerp ombuigen naar de slechtheid van de farmaceuten. Laten we niet als ratten achter de rattenvanger aanlopen. Blijf bij het onderwerp. Negeer elk schrijfsel van Rat dat niet over het onderwerp gaat. Je ziet dat hij dan snel is uitgekletst.

71 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
0
Meld

@71
Mee eens, ratje is met maatje robin ook weer een ander draadje aan het verzieken.

72 kwatta    
ongeveer 1 jaar geleden door kwatta
0
Meld

@72 Je bent dus aan het verzieken als je een andere mening hebt dan de meute hier?
Een ieder moet mee hobbelen met de mening van de groep hier?

73 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

74 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector

* Verwijderd door de redactie *

75 Rattocasi    
ongeveer 1 jaar geleden door Rattocasi

Het Roemeense experiment bewijst in ieder geval dat vaccineren tegen mazelen werkt.

76 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
0
Meld


@76 , het Italiaanse experiment dat op geheel onethische wijze werd uitgevoerd door een verpleegster die helaas was geïndoctrineerd door de anti's laat ook duidelijk zien dat vaccinatie werkt.

77 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Chatgroep Gele Hesjes Nederland antisemitisch
Dat de Gele Hesjes in Nederland fouter dan fo...

14 uur geleden door Inter

Jawed S. dreigt: 'Bij nieuwe cartoonweds...
'Waarom hebben jullie toestemming gegeven aan...

18 uur geleden door ontken

Meerderheid Europese bevolking wil minder of...
Uit een onderzoek van het Amerikaanse onderzo...

12 uur geleden door Hadito

Advocaat Jawed: 'Steekpartij schuld van...
Als Geert 'Varken' Wilders zijn cartoonwedstr...

12 uur geleden door Inter

Stormy Daniels moet kwart miljoen aan Trump b...
Stormy Daniels moet president Trump 293.000 d...

7 uur geleden door Waarheid, gewoon zoals het is


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Hangingmen
PvdA: bijzondere scholen mogen leerlingen nie...
Hij kan er ook gewoon voor pleiten om artikel...

minder dan een minuut geleden door Hangingmen

TheoTheo
Beelden: Man gooit op scherp staande granaat ...
Rutte is druk bezig meer buitenlanders binnen...

4 minuten geleden door TheoTheo

Spraypaint
'May verder in het nauw door opstandige Conse...
May had er vanaf begin af aan niet moeten zit...

6 minuten geleden door Spraypaint

Hangingmen
Nederlanders hebben meer euro's te besteden....
Kortom de kloof tussen arm en rijk wordt grot...

6 minuten geleden door Hangingmen

RoosjeB
Halalsema, waar blijft de kerstboom op de Dam...
Waarschijnlijk moet er eerst nog een reusacht...

9 minuten geleden door RoosjeB

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig