The World
Volledig scherm
© The World

150 miljonairs (en twee Belgische koppels) leven op 'geheim' cruiseship

Het is waarschijnlijk de meest exclusieve 'woonboot' op aarde en een goed bewaard geheim: het meer dan 200 meter lange cruiseschip The World. Of eigenlijk het grootste jacht ter wereld, want de appartementen zijn niet te huur. Ze worden bewoond door zo'n 150 miljonairs.

  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. Getrouwde miljonair vertelt over zijn decadent playboy-leven: "Elke nacht liggen er vier meiden in mijn bed"

    Getrouwde miljonair vertelt over zijn decadent play­boy-le­ven: "Elke nacht liggen er vier meiden in mijn bed"

    De Australische Hugh Hefner wordt hij genoemd omdat hij steevast omringd wordt door bloedmooie dames. En de wilde zwembadfeestjes bij hem thuis, die ontbreken uiteraard ook niet. Travers Beynon leeft elke dag opnieuw het ultieme playboy-bestaan. Opmerkelijk: zijn vrouw Taesha maakt absoluut geen punt van zijn opmerkelijke levensstijl en ook zijn oudste zoon en dochter vinden het prima zo. Voor het eerst liet 'Candyman' nu de poorten van zijn luxevilla openzwaaien voor een fotograaf en journalist. "Elke nacht liggen er gemiddeld vier vrouwen in mijn bed", klinkt het in het tijdschrift 'Ocean Road'. "Creativiteit is belangrijk, elke week bedenk ik wel een nieuw standje."