door info in Politiek  ·  30 Reacties

  • 2
  • 800x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

solliciteren daar is makkelijker dan u denkt. niet veel meer dan de tekst die bij nieuwskoerier geschreven wordt.

krijgt u na email verkeer een uitnodiging dan is dit de manier om er onderuit te komen. zelfs voor de PVV te gek of ongeloofwaardig.

Geachte heer Van den Born,

Nu ben ik toch even in verwarring. Enkel een gesprek met u alleen? Kunt u mij uitleggen waarom de heer Wilders niet aanwezig is? Ik was zo van plan hem na afloop van onze eerste ontmoeting van dienst te zijn als pedicure. Zijn voeten heerlijk verwennen in een warm bad met Dode Zee zouten (ik werk enkel met kwaliteitsproducten), en daarna het eelt verwijderen.

Met Allerhartelijkste Groet,

Samantha Gerritse
P.S. Ook heb ik kortingsbonnen voor zijn lijfwachten.

lees de mail, solliciteren daar is makkelijker dan u denkt, en als u gewoon uw eigen stijl aanhoudt dan komt er vanzelf een uitnodigig. men snakt naar goede kandidaten.

wilt u er toch vanaf, dan de manier van Samantha gebruiken.

veel sollicitatie plezier en wie weet, straks bent u het nieuwe gemeenteraadslid! dat kan ook.

4
1 info

vergeet niet te stemmen.

een gouden kans voor de politiek bewuste werklozen.

5
2 info

Wel grappig dit soort internet cabaret. Maar verder is het zinloze informatie. Bij andere partijen gaat het proces niet anders. Hoe is Yasser Klaver anders ooit komen bovendrijven (door gebrek aan gewicht ) bij Groenlinks. En ook partijen als CDA zijn naarstig op zoek naar gemeenteraadsleden. En het pleit juist voor de PVV dat ze de laatste achterlijke email over zeezout e.d. voldoende reden vonden om deze kandidaat te diskwalificeren.

17
3 PFL

Gaat die Koelman ook zo doen bij andere partijen? Nee zeker? Want PVV is reuze niet politiek correct, en Koelman wil liefst beide voetjes wit.

14
4 Wendel

Ik heb wel een heel schoon facebookje en dergelijke wel grappig de PVV infiltreren om rotzooi te trappen.

2
5 Spandalf

@4 Sorry, maar welke andere partij heeft geadverteerd voor het werven van gemeenteraadsleden?

3
6 Aliaz

@3 Nou nee, Jesse Klaver is nooit gemeenteraadslid geweest. Voordat hij in 2010 als kamerlid werd gekozen was hij ondermeer voorzitter van de jongerenvereniging van het CNV. Yep, een christelijke vakbond, hij is dan ook katholiek opgevoed. Waarom U hem Yasser noemt, geen idee.

4
7 Aliaz

@4

Bij de meeste partijen, moet je eerst een periode lid zijn geweest voordat je een bestuursfunctie kunt krijgen, voor het vormen van een fractie gaat er zelfs een complete interne verkiezing vooraf aan het plaatsten op de kieslijsten.

Je kunt in de meeste, op democratische waarden gestoelde, partijen, niet solliciteren op een plaats op de kieslijst.

2
8 DaStef

De selectie wordt gedaan door de voorzitters van de provinciale afdelingen.

Sowieso een dubieuze constructie.

De meeste PVV kandidaat gemeenteraadsleden zullen helemaal niets weten van gemeenteraadspolitiek. En dát leer je niet even in een cursus. En kennis van hun partij in het verleden, standpunten in het verleden, enz.??

Bovendien heeft de PVV geen inkomsten van leden. Hoe gaan ze dan alles bekostigen wat eventueel naast een raadsvergadering betaald moet worden?

5
9 Dubbeltje

boeiende informatie hier.
maar voor de goede orde een stem op het TOPIC is geen stem op de PVV

en informatie delen is toch de bedoeing?

1
10 info

@9

De fractiebudgetten dekken een deel van de lading, maar niet iedere gemeente kent een dergelijke voorziening.

0
11 DaStef

@7 "Waarom U hem Yasser noemt, geen idee."

Hij heet zo. Yasser Feras. Hij heeft een Marokkaanse vader (achternaam "Feras") en een Nederlands-Indische moeder (achternaam "Klaver"). De moeder heeft haar zoon Jesse genoemd.

6
12 thestranger

@11
Volgens mij word je door de gemeente betaald voor je 'inspanningen' zowel als raadslid en als wethouder.

5
13 Bleke Betty

wat ik niet begrijp is dat overal het plaatje dat bij het artikel hoort te zien is.

maar de meeuw niet.
hoe kan dat?

0
14 info

#13 Een fractiekantoor ergens buiten het gemeentehuis? Kosten personeel daar?? Kosten werkzaamheden daar : Telefoon, post verzorging, enz., enz. ???

2
15 Dubbeltje

@12
Wat ben je voor een domoor als je stomweg gelooft en nakwaakt wat je favoriete propagandakanalen je voorkouwen.

0
16 morandi

@4 Mijn ervaring toen ik lid was van de SP , ben geen lid meer van de SP , als eerste moet je betrokken zijn bij de partij voor je ervoor in de gemeenteraad kunt komen , daarnaast moet je vaak ook nog de nodige cursussen volgen , geen idee hoe dat bij de PVV is ik denk dat daar een strafblad genoeg is om voor in de politiek te komen , en dat is geeneens sarcastische bedoeld.

0
17 MarcusCole

op deze eerst eenvoudige mail een reactie. solliciteren is niet al te moeilijk bij de PVV.
belangrijk wel, het juiste taalgebruik.

quote
De e-mail aan [email protected]

Geachte heer Wilders,

Mijn naam is Samantha Gerritse, ik woon in Den Helder, in de Ceramstraat. Als u Den Helder een klein beetje kent, weet u wellicht dat dat een buurt is boordevol moslims.

Nederland is Nederland niet meer. Daar wil ik iets tegen doen, in de politiek! Ik wil niet langer meer aan de zijlijn staan. Bij mij achter heb je een beekje. Daar zie ik ’s zomers altijd een paar Syrische jongetjes in een rubberbootje ronddobberen. Dan denk ik: blijkbaar is dat een hobby van ze, water. Eens een bootvluchteling, altijd een bootvluchteling.

Geen wonder dat ze dan allemaal Nederland komen binnendrijven. Jammer dat dat water in het beekje niet hartstikke hard stroomt richting open zee, denk ik dan altijd, maar dat mag je niet hardop zeggen tegenwoordig. Dreven ze maar af richting Engeland of zo. Dan waren we daar ook mooi van verlost, zeker nu ze daar uit Europa stappen.

Graag hoor ik van u over de verdere procedures. Ik ben onderneemster en bestier mijn eigen nagelstudio.

Groetjes,

Samantha Gerritse


Het antwoord

Geachte mevrouw Gerritse,

De fractie van de Partij voor de Vrijheid Noord-Holland wil u hartelijk danken voor uw interesse om kandidaat-gemeenteraadslid te worden voor de PVV in uw gemeente Den Helder. Dat stellen wij zeer op prijs!
Graag willen wij u dan ook uitnodigen om uw volledige CV en een motivatiebrief te sturen. Dat is de eerste stap van de procedure.
Alvast onze dank voor uw moeite en nog een fijne avond toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Secretaris Selectiecommissie PVV N-H
unquote

0
18 info

@12 Als zijn moeder hem Jesse heeft genoemd dan heet hij Jesse. Dat is toevallig ook de naam die hij zelf gebruikt. Waarom gebruikt @3 dan een andere naam? Sinds wanneer is het de taak van volslagen vreemden om uit te maken hoe iemand heet?

1
19 Aliaz

@18 - vervolg - en nu wat meer informatie - zo herkenbaar.

De e-mail terug

Geachte Secretaris,

Als pvv wil ik het verschil maken. De huidige politiek moet zich schamen voor wat er nu allemaal gebeurt. Dat is extra belangrijk omdat Den Helder aan zee ligt en de vluchteling via internationale wateren tot ons komt. Misschien nu nog niet maar dat gaat zeker nog komen wanneer de middellandse zee afgesloten word. Dan varen ze gewoon links-om richting Den Helder.

Niets is toeval is mijn levensmotto. Dat bootvluchtelingen LINKS-om moeten varen om Den Helder te bereiken zegt al genoeg. Laat ze maar mooi rechtsom varen en ergens in een of ander moslimland terecht komen waar de getinte huidkleur de overheersende huidkleur is. Ik noem dat: Den Helder helder houden!

Wat kan ik allemaal over mijzelf vertellen?

Ik ben geboren in Ruurlo in 1972. Na de lagere school deed ik de Mavo op de Staring Scholengemeenschap in Lochem. Daar op school zaten veel marokkanen. Ik wil ze niet allemaal over 1 kam scheren maar er zaten ook tamils tussen. Die woonden vlakbij in een opvangcentrum of beter gezegd ze stonden op parkeerplaatsen te roken en meisjes aan te spreken. Mij ook dan vroegen ze of ik achterop wilde. Ik vroeg me toen al af hoe ze aan die fietsen kwamen want ze hadden er allemaal eentje en die zijn echt niet meegekomen op die gammele bootjes. Wat ik me nog het meest herinner zijn hun viezige nagels met rouwrandjes.

Zelf heb ik al 30 jaar gestileerde nagels. Ik let daar altijd op bij mensen. Zo heb ik op televisie gezien dat meneer Wilders prachtige handen heeft en net onderhouden nagels. Nagels zeggen alles over mensen. Mooi verzorgde nagels zijn een visitekaartje. Sinds 2001 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben ik onderneemster met mijn nagelstudio aan huis: Nails met Samantha. Ik kom dus bij de mensen thuis en heb zo heel vaak met dames en soms ook een enkele heer mogen spreken. Ik weet dus wat er leeft onder de mensen in Den Helder. Ze staan in grote meerderheid achter meneer Wilders.

Van 2002 – 2004 heb ik fel actie gevoerd tegen de komst van een woning voor asielzoekers bij ons in de straat. Daar zouden dan somalische mensen in komen te wonen. Nu heb ik niets tegen somaliers maar het zijn wel mensen met een andere cultuur. Wie weet doen ze hun behoeftes in de tuin je weet het niet. Wat daar dan van onder hun nagels terecht komt dat weet niemand. Daarom vind ik dat we ook acht moeten slaan op de gezondheidsrisico’s die de oorspronkelijke bevolking van Den Helder zo loopt.

Mijn verkiezingsleus zou dan ook zijn: OP NAAR EEN VERZORGD DEN HELDER VOOR EEN STAD ZONDER ROUWRANDJES

Verder vind ik het wel zo eerlijk u te melden dat ik momenteel in scheiding lig met mijn man Anton. Ik woon nu op de bovenetage van onze woning. U ziet ik ben een zelfstandige zakelijke vrouw die zich door niemand de kaas van het brood laat eten!

PS: Ik heb expres geen foto bijgevoegd omdat ik vind dat mensen niet op hun uiterlijk mogen worden beoordeeld.

Met de allerhartelijkste groet,

Samantha Gerritse
===========================
en ook daar komt een antwoord op!

0
20 info

ah geweldig, ik vroeg mij al af waarom er geen plaatje stond bij reacties.

en nu wel. fijn. want een heel informatief draadje tot nu.

0
21 info

wel bij @20 - en bij @21 weer NIET.

begrijp er nix van.

0
22 info

en nu weer wel of toch weer niet? zal het topic goed doen. maar niet heus.
verwachtte nog meer informatie hier.

0
23 info

60 gemeentes staan vermeld bij het artikel

ook het adres waar u uw open sollicitatie aan kan richten. moet u wel in die gemeente wonen natuurlijk.

verder allerei info.

0
24 info

gemeenten

0
25 info

https://www.nieuwskoerier.nl/news/52520-tien-jaar-pvv-met-dank-aan-de-media

bah, ik geef het op. wil je de PVVers aan een goedbetaalde baan helpen, ze wat voorlichting geven. helpt nix. nu ja, misschien het mail adres gelezen om te solliciteren.

en dan natuurlijk NIET laten weten hoe het afgelopen is.

zal mij nog eens uitsloven voor die Stichtinglijers.

i rest my case

0
26 info

is WEER die vogel gevlogen bij laatste reacties. volgens mij hebben ze iets tegen meeuwen.

0
27 info

toch nog heel erg nieuwsgierig of er nog iemand gesolliciteerd heeft hier.
het adres
de gemeentes
zijn te vinden bij het topic.

1
28 info

met een n he

1
29 info

lol, die meeuw doet het hier niet als plaatje bij een artikel.
de meeuw valt onder de censuur?

1
30 info

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

Goed plan. Achteraan aansluiten, zoals het hoort.. Wie het nog heeft meegemaakt, weet, dat vroeger de Molukkers ook in kampen en barakken werd...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@8 Het probleem is dat ze dan niet bij de dodenherdenking moeten staan gezien hun eigen slogan....

10 minuten geleden geplaatst door soapbox

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@16 Neem even een bakje koffie. ...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@10 Het is de avond dat Bosma een krans gaat leggen en daar is dat protest tegen. Dat protest kan alleen maar op die avond. Dat dat protest op d...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@14 Mooi zo. . . Deden wel meer gluiperige Nederlanders tijdens de bezetting. ...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@13 "koningsdag" Da's waar ja, dank je. ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@12 "Lul" Schelden? Op de man spelen? Beledigen? → wangedrag.Gemeld! ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

Wie zulke types nu nog aanziet, voor een te "vertrouwen bankmedewerker", is niet meer van deze tijd en wel erg goedgelovig....

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@11 Die keppeltjes kermis is voor koningsdag bedacht. Dat niet Joodse mensen daar dan mee voor lul gaan lopen. ...

19 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Dad Xxx VideosSexi ParnMom TaboopornBig Boob AnineBlow Jobs CartoonsPerfect GielVideos Pornos De Los FamososVeronica Perasso SextapeR6 R34FehgalvaoOiled PornAsain Porn VideosStage Dance XxxLesbians Tribbing Big TitsMy Little Pony Futa PornLesbian Strapon SquirtHot Naked LesibansNude Natural Big TitsVer Video PornoSarah Palin NudeHandfree CummingNaked TwinsPunjabi Pendu Sex VideoMaria Gjieli CreampieWww.pornhd.cimShotacon PornFotos Vazadas De FamosasPeachyprime NudeXxx Indian SleepingHalle Hayes OnlyfansNude In PuclicHannahowo PornNew Xxxn VideoNude SexiestHot ProstituteAll Tamil Actress Sex VideosLasirena 69 OnlyfansLiterotucaکامیرات الجنس2b FutanariSagetheflameBritney Young PornDaria Shy NudeBridget RegannudeCrying Anal TeensPornos ExcitantesNaked Asian TeenagerAlyssa Griffith LeakedMom HornyPritanka Chopra NudeGranny DidloOnline.porn DownloaderVideos Gratis Pornos EspañolFalta ModelJulianne Moore NudaSabrina Nichole Isiah MaxwellHindi Sexy DanceIshowspeed DickLatest Indian Porn MoviesSister Sex VedioPuta Lucura XxxXxxtokPorn Gifs RedditPorn Chainsaw ManNude Thigh GapSexy Hot Pron VideoBlack Man Fuck White GirlReema Worah AgeSex Movies With English SubtitlesChinese Porn StarPppd-451Futur PornLas Mejores Paginas PornMegan Vaughn PornPornpics.coomPorn Of InstagramAi PormNude InfluenceusesBazoocanSarah Michelle Gellar NakedNude Raquel WelshBallet PornXnxx MiovesMia Khalifa Ki XxxAlaxis BreezeYari AgariGame Show PornBest Sex DollsWww. Pornhub.comStrip Chat MenXxx Hot SexualColleen Kepler NudeLynx PornPlanetplaybunnyIndian ChootBus MesexEbony Indian PornSmall Boobs VideosTelugusrxDeadpool PornNude BathroomLamia HentaiErome RedditListcwalerTexte PornoCharlotte AyannaAddison ReaXxxcuteMia Khalifa Johnny Sins XxxXxx Desi Sex Video DownloadMutli PornOnlyfans +18Tori BlackMitsuri NakedHentais FutaPornstar PicturesStraught Gay Porn3gp SexHdxxxvideosHuge Cumshot HandjobsSunny Leone Bf Blue FilmAbduction PornChad WhitepornT I K T O K P O R NAmanda Seyfried NudesNude The SimpsonsRouge HentaiJewish Porn StarsLonni Anderson NudeFingerinf PornJena Perslyסרטו סקסPorn TelehramZvidoesBra Zz Ers VideoSaggy Titted TeensGina Valentina SexSexy Erotic MoviesXxxxxxxxxbAsspointHotauntiesAlice NiceDesi XxxIndian Bride XxxEmiri SuzuhazaYoung Black And Horny No. 3.xvideoGranny Porn MassageTiktok Couple OnlyfansMmature Porn Tube