GroenLinks: overheidsinstellingen weg bij GeenStijl (nos.nl)


Kamerlid Ellemeet wil dat de Belastingdienst niet adverteert op de website GeenStijl. Volgens haar moet de overheid het goede voorbeeld geven. ...

door Havermout in Politiek  ·  135 Reacties

  • 10
  • 980x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De bagger die GeenStijl over zich heen krijgt dat hebben ze eerlijk verdiend, ik kan er geen traan om laten. Hooguit ben ik van mening dat dat seksisme wel grappig is, zeker vergeleken bij hun juichverhalen als er weer een paar duizend mensen zijn verdronken.

Maar dit GL wicht dat heeft ze ook niet helemaal op een rijtje.

"Seksisme in de media is niet een zaak van overheid en politiek alleen. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat de overheid het goede voorbeeld geeft en seksisme in de media op geen enkele manier ondersteunt."

Ik mag toch hopen dat de overheid enkel egoïstische motieven heeft om advertenties te plaatsten op websites. Je plaatst toch geen advertentie om daarmee de website te ondersteunen…..

9
101 provo

De vrijheid van meningsuiting verbieden.
Hmmmmmmmmmmm.
Klinkt bekend in de oren.
Zal wel met socialisme te maken hebben.
Of, waar Groen Links nogal van houdt, Marxisme.

14
102 XIII-13

@102
Weer zo’n papegaai.

Wat heeft dit te maken met de vrijheid van meningsuiting? Ze roept toch niet op tot censuur…

5
103 provo

@102 Niet meer op GS adverteren heeft niets met vvmu te maken.

3
104 Hoofd bijzaken

@102 Voordat het bekend in de oren klinkt zult u toch iets eerst aan uw ogen moeten doen of een cursus begrijpend Nederlands volgen. Waar staat dat de vrijheid van meningsuiting hier wordt verboden? De overheid wordt slechts gevraagd weg te gaan bij dat riool.

Overigens zijn slechts uw geloofsgenoten druk in de weer met van alles te verbieden. Denk aan uw grote blonde roerganger Greet die sommige boeken en publicaties ( en niet alleen de Koran) hier in Nederland wil verbieden.

4
105 Gut

Veel wegkijkers hier weer. Zouden ze het ook goed vinden wanneer een imam een oproep tot virtuele verkrachting doet?

4
106 Liwwie

Mi. bepaalt het het soort advertentie de te kiezen media. Reclame voor vacatures bij de aivd oid horen niet bij GS thuis, maar algemene informatie a la postbus 51 dan weer wel.

2
107 vantivanta

Blijkt maar weer eens heel duidelijk dat GL afstamt van de CPN, nooit geweten dat de Putin getrouwen zich zo zouden laten kennen!
Laten duidelijk zien dat ze niets van democratie moeten hebben!

12
108 Zie Hier

@108 Zegt hij die het liefst alles waar hij niets inziet de mond wil snoeren. Pfffffff. Waar zien we dat toch meer? Oh ja, bij greet cs.

3
109 Gut

@108 ...GroenLinks? Putingetrouwen? Euhm....

2
110 Neobullseye

Partijen als GroenLinks gaan nog eens proberen te controleren of je wel politiek correct droomt 's nachts. En dat er nog een seksistische mop in het café gemaakt mag worden binnen een groep mannen zal binnenkort ook wel strafbaar zijn. Wat wordt het in Nederland toch een verschrikkelijke benauwde en enge correcte teringbende. Jakkes.

7
111 De Vliegende Brabander

** gebruiker verwijderd **

@111

he dat Jakkes. schrijft iemand anders ook achter ieder postje, haha.

heel ouderwets woord eigenlijk, grappig.

112 ---deleteduser---

@111

'En dat er nog een seksistische mop in het café gemaakt mag worden binnen een groep mannen zal binnenkort ook wel strafbaar zijn.'

Het was geen mop maar een oproep. En als die oproep een oproep is om jouw dochter virtueel te verkrachten, dan is dat inderdaad strafbaar. Maar misschien vindt jij dat de normaalste zaak van de wereld en is je rug wat dat betreft kaarsrecht..... Maar dat zegt eigenlijk wel het meest over jou want als een imam die uitspraak had gedaan dan had je moord en brand geschreeuwd gezien je reactiehistorie

5
113 Liwwie

@96
Daar ben ik helemaal voor.
1 account per deelnemer.

0
114 Marrie

@113
Dan had ik zeker moord en brand geschreeuwd ja. Omdat een oproep vanuit een erkend en serieus genomen religie met meer dan 1 miljard aanhangers die ervan overtuigd zijn dat God zelf spreekt als de imam spreekt iets compleet anders is dan een stelletje malloten die zich GeenStijl noemt en die niemand echt serieus neemt omdat iedereen weet met een greintje gezond verstand dat GeenStijl het clubje is van de puisten net ontgroeide pubers die het prachtig vinden om te provoceren en te sarren. Ik ben christen. Moet je eens lezen wat GeenStijl over christenen schrijft. Totaal niet interessant en het raakt mij voor geen meter. Je mag ook wel eens de hoofdzaken van de bijzaken onderscheiden en eens iets minder gevoelig worden om landen als Nederland nog enigszins leefbaar te houden. Bij satire kan het ook.

5
115 De Vliegende Brabander

Groen Links weg, die gaan ons de komende 4 jaar naaien als ze de kans krijgen. Oprotten

6
116 Thomas

De Linksche Kristallnacht gaat naar zn hoogtepunt

8
117 macreel

Deze domme troelala heeft niet door wat het inhoudt om politicus te zijn.
Een politicus dient zijn macht niet te misbruiken om de eigen mening door te dreigen, tenzij het op politieke wijze gebeurt.
En als ze dan zo graag wat doet, dan zou ze naar de rechter moeten stappen om GeenStijl aan te klagen.
DIT KAN NIET!

8
118 beastyboy

Ja..., als je dingen boven water haalt zoals de Timmermans ferries en dergelijke..., dat vinden die linkse rakkers natuurlijk niet zo leuk..., dan vallen hun plannetjes in duigen en worden ze betrapt...
Pis link(s) worden ze dan...

6
119 Tjeesus...,

Die linkse dozen...Het blijven pussy's..
En dan roepen dat ze geëmancipeerd zijn..

Een oproep doen niet te adverteren op GS is broodroof.

De vrijheid van meningsuiting is schijnbaar niet meer van enige inportantie..
Als het maar politiek correct(lees theekransje, diepzinnig slap links lullen) wordt uitgedrukt..is het credo voor dit walgelijke soort.
Riep deze doos ook je suis charlie vraag ik me af

7
120 lucifall

Dus ook weg bij Joop..

4
121 greenpollo

** gebruiker verwijderd **

Indien de overheid het goede voorbeeld moet geven dan moet zij ook groennix uit de 2ekamer zetten als voorbeeld van hoe het niet hoort .

122 verwijderd682241

@122 , ja, want die zijn democratisch gekozen, dus dat is logisch.

0
123 mijnvorigemeningwastochbeter

@120 , Tja, Karma.

(GS heeft *ook wel hier en daar* wat broodroof gepleegd...)

0
124 mijnvorigemeningwastochbeter

Goed dat mijn belastinggeld niet meer naar de idioten van geenstijl gaat! Daarbij zijn ze bij geenstijl fel tegenstander van bedrijven die aan een overheidsinfuus liggen. Dus ik neem aan dat ze dit nieuws toejuichen.

1
125 Spandalf

@125
Ik wil niet dat mijn belastinggeld naar de publieke omroepen gaat..., dat is gekleurd eenzijdig nieuws..., maar ja..., daar hebben we dan weer niks over te zeggen...

4
126 Tjeesus...,

@126
Ik wil zo veel niet, maar ik ga er niet over..

2
127 GreyB

@126

Oww das mooi, geen Powned en WNL meer.......

1
128 Liwwie

@115

'Dan had ik zeker moord en brand geschreeuwd ja. '

Slappe hap en volkomen selectief. Gewoon ERE(Eigen Rechts Eerst) dus.

'Je mag ook wel eens de hoofdzaken van de bijzaken onderscheiden en eens iets minder gevoelig worden om landen als Nederland nog enigszins leefbaar te houden. '

Nederland is heel goed leefbaar. Maar je hebt er altijd ontevreden losers(13%) tussen zitten die het onleefbaar proberen te maken.

0
129 Liwwie

Niks groen. Gewoon totalitair. Wat een enge partij.

1
130 Phiteceen

@130

Daarentegen keurt PVV dit soort vrouwonvriendelijkheden goed. Dunne lijn tussen islam en PVV.

1
131 Liwwie

@131 Daarbij zonder salafisme was de PVV veel kleiner gebleven. En zonder PVV een minder snel groeiende aanhang voor die stroming. Dus ja ze hebben elkaar ook nog eens nodig en raakvlakken zijn er ook genoeg. Beiden zijn intolerant, racistisch, tegen vrijheden, vrouw en LGBT onvriendelijk en de volgers gedragen zich als zeloten. En beide stromingen vergeven van mensen met een strafblad.

0
132 Spandalf

@131 Heel dun heb ik wel gezien tijdens de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten en met betrekking tot PVV held Donald Trump , een man die alles mag en kan , omdat hij blank is.

1
133 MarcusCole

@112
Denk dat er te weinig CPNers (en PSPers) meegegaan/overgegaan zijn (behalve dan de leiding van de CPN (en een klein deel van die van de PSP), die meteen maar de grote (ontfutselde) bruidsschat aan in decennia door gestaalde CPN kaders, met stuivers en dubbeltjes, opgebouwd arbeidersbezit inbracht), in de fusie tot GroenLinks, om daar ook nog maar één spoortje van een Marxistische gedachte terug te vinden.
Het is bij GroenLinks gewoon de als links vermomde neoliberale gedachtegoed van de vroegere PPR leiding, overgoten met een sausje (van naar mijn idee fanatisch, samenleving ondermijnend) milieuactivisme.

0
134 tegenzinnig

@133
"een man die alles mag en kan, omdat hij blank is"

Pfff,
Wat een flauwekul.
Een pietsie gedachteloos op tafel gegooid?

1
135 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

1939 opnieuw.Tandeloze tijger EU is nog aan het slapen. Ze horen en lezen in Brussel de waarschuwingen wel maar ze moeten er eerst nog even 2 ...

zojuist geplaatst door Bob Sleebaan

Marrie1
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@1Rustig afwachten Wedergeboren tot er reacties komen. 🤣Ik snap wel dat je op hete kolen zit om reacties uit te lokken, maar laat dat een...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

    Op het draadje "Kantoor ChristenUnie beklad met anti-joodse leuzen - NieuwRechts.nl" "Extreem links en hun nostalgische gevoelens ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@18Wat bedoel je Bennie Bop ? ...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Bart Nijman: 'De aangifte van Wilders tegen Timmermans is onverstandig en zinloos'

Juist niet, het meten met 2 of verschillende maten moet maar eens afgelopen zijn.Op de fouten daarvan uit het verleden kan je nu! maar beter n...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@17 Wat heeft kritiek op een regering nou weer met jodenhaat te maken?...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@16Raar voorbeeld Snorrie, en het riekt een beetje naar jodenhaat.Kon je niets anders verzinnen ? ...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

Dance Reaction - Disco Trainhttps://www.youtube.com/watch?v=TKznwPpLRyY...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

LoydMorris
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=lMwSlp7I7IQ&list=RDlMwSlp7I7IQ&start_radio=1...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Porn 34Sexy Pornography VideoBig Dicked Old MenCartoon Sex StoriesActrizporno MexicanaPorn Japan UncencorJohnny Sins CreampieLatinanalTxxx XomOverwatch Widowmaker PornDirty Talking Hand JobsNaked Men PicsWho Is The Skinniest Person In The WorldSiri Dahl XxxAlex Gray Art杏吧Assamese Sex VideoBrazzers ZzGood Sex VideoHot Sexy Porn IndianBoobs MalishNao JingojiLuck CrushAishwarya Rai Ki Nangi VideoGranny JoiRyan Conner 2022BangbrosgirlPervyfamilyCute00kiaraPorn PlusSouth Indian Sex PornTelugu Heroine Meena Sex VideosHollywood Heroines Real Sex VideosPussy In JapaneseEhentai GalleriesNicole Scherzinger NudeBackshots MeaningJav ActressNice Tits PicsGayvescortWwwxhamsterUnder The Table FootjobThreesoneBig Tits CousinFire And Ice PornWhitney WriteTomomi MorisakiDormiendo XxxGay Crusing.pornVanessa James OnlyfansDesirandisexSunny Leone Fuck XnxxListcrewlerPessoas PeladasGaysex AnimeCartoon PorngamesDownloadfreepornTop PornsitesFilmes PrnoTelepurte PornBengali Bf Chuda ChudiPorn ThugsBrandi Of Storage Wars NudeDehati Aurat Ka SexBrazzershd3xJessica Ranbit PornHannah Hays NudeMms KandMypornvideosOnly Fans HotLieroticaQuadrinhos PormosPam Dawber NudeSara Hean Underwood NudeXxx Indian Porn VideoSexy Video Hindi BfSex Video Com MomKritisanonxxxIndian Cheating PornYoni Massage VideoTamil Girls NippleHot Round TitsJia Lissa PronShare WifepornVivaathenaGang Deep ThroatBrezzers.vom脱裤吧Curvy NudesStepdaughter BjXnxx Tamil SisterAnne Hathaway BoobsKorean Bj DancingReal Voyer PornFree Brazzers PremiumXnxxx IndonesiaDese PornDead Sexy Full MovieXxx Fast PornBhai Behen Porn VideoAss Fucking MoviesAnime GangbangedScarlet ChasepornHotasianteensSocialmesiagirlsHard AnalpornLeona MiaXnxx Mom RepXnxx TutionDesi Hot SexSuneloneMissav.PlumpassPornhub AdvertiseBrooke Burke In The NudeDoggy Style PosingBelle KnoxBlown Away 1993Pornolar FilmWww New Desi Sex ComSexs Xxx MomMalayalam Sex Malayalam Sex Malayalam SexSexuality BrokenSquat Riding CompilationMangas PornosJohnny Sins Xxx VideoSex Doctor SexCollege Girls X VideosMonika DeeBdsm VidsByoru NudesCourtney Tillia OnlyfansEporner ComSdc SwingPorn XhDesi Forced XxxRaping Mom PornChinese Porn StarBig Mom One Piece PornTranny Creampie PornGroup Sex Story In HindiBoy And Girl Having SexDevar Bhabhi Ki ChudaeCarpet MuncherFour_elements_trainerX HmastrChessie MooreRing DivasXxx Indian Girl SexPoran Hd Sex