door Havermout in Buitenland  ·  80 Reacties

  • 13
  • 1132x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@21 : raar voorstel

5
51 A+++energiebewust

En maar huilen over grijze wolven e.d.
deze rechtsextremisten geen haar beter iig.
Ga samenwerken zou ik zeggen

4
52 A+++energiebewust

Veel te veel minnetjes bij de eerste reacties. Ze zitten hier ook.

5
53 zeikenderechter

@52 Breng ze asjeblieft niet op 't idee.

5
54 Aliaz

@39 Ik raad U niet aan om tegen een 16-jarige te zeggen dat ze nog niet groot is. Buiten dat heeft ze gewoon recht op haar eigen mening. Ze is niet arrogant omdat die mening toevallig niet met die van U overeen komt.

5
55 Aliaz

@54 : weet het; ik weet ook dat als een onmogelijke gedachte tot zulks er is, het onmogelijk gedachte al een bestaand feit kan zijn. Vooralsnog ga ik zelf uit dat het nog een onmogelijke gedachte is.

3
56 A+++energiebewust

Niet zo lang geleden vluchtten de Tsjechen nog voor het strenge armoedige communistische regime naar ''veilige landen'' binnen Europa.

Nu staan er net als in het voormalige communistische Oost Duitsland massa,s neo-nazi,s te protesteren. De meeste zijn luie flikkers die nog nooit in hun leven gewerkt hebben of iets hebben bijgedragen aan de maatschappij.

2
57 iedereen heeft recht op mijn mening

** gebruiker verwijderd **

Deze 16-jarige heeft meer lef in haar pink dan de zonnebril-om-maar-niet-herkend-te-worden.

58 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@14 neonazi waren er al voor de vluchtelingen , rara . Jij wordt door Joseph Kony vermoord. Zit daar ern "kern van waarheid in" ?

59 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

En dan gaan dreigen ,ook nog. Scum

60 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

Waarom bestaat extreem rechts toch slechts uit idioten die denken dmv bedreiging en geweld hun egoïstische zin te krijgen?

61 verdwijderd21

Vind dit meisje heel moedig. En begrijp oprecht haar gevoelens en haar wereldbeeld, toen ik haar leeftijd had dacht ik ook dat de wereld met zeer idealistische denkbeelden verbeterbaar was. Maar als je ouder wordt ga je beseffen dat de wereld helaas zo niet in elkaar steekt, dat je ook de realiteit voor ogen moet houden.

Natuurlijk wens ik iedereen van waar ook in de wereld nog steeds het beste toe, maar we kunnen simpelweg niet iedereen opvangen in ons land, het is beter voor iedereen om dat te begrenzen. En hulp bieden in de regio is de betere weg, daar we voor hetzelfde geld veel meer noodzakelijke hulp kunnen geven aan veel meer mensen.

Daarbij hebben we in navolging van de VS zeer vuile handen gemaakt in het Midden-Oosten, demonstraties tegen onze eigen regering die deze oorlogen gebaseerd op leugens hebben gesteund en blijven steunen (heden in hun dogma van het verdrijven van Assad en alle anti Rusland retoriek) is een begin van een oplossing.

Waarom deze man omdat hij kaal is meteen een neo-nazi moet zijn begrijp ik niet helemaal, verder lijkt hij het gesprek aan te gaan met het meisje.

En waarom wordt er slechts minder dan twee seconden film getoond, wat vervolgens 3x vooruit en achteruit wordt afgespeeld?

De progressieve media heeft blijkbaar heel diep moeten zoeken om een beeld en een verhaal van een succesvolle pro globalisten demonstratie te vinden. Om hun spin van nazi's versus vredelievende globalisten kracht bij te zetten.

Het internet staat echter letterlijk vol met beelden die van het tegenovergestelde getuigen, beelden van progressieve demonstranten die hun verhaal waarom ze protesteren totaal niet kunnen uitleggen.
https://www.youtube.com/results?q=protesters+vs+logic&sp=CAM%253D

En in gevallen ook oproepen tot geweld jegens de politieke oppositie en dingen vernielen, vaak in een zogenoemd zwart blok.
https://www.youtube.com/results?q=violent+protests
https://www.youtube.com/results?search_query=black+block

13
62 Reactie

De NOS laat niets tastbaars zien. Een hoop toeters en bellen maar geen inhoud.
Waar is die bedreiging dan? Dat hij waarschuwt dat ze verkracht gaat worden door migranten?
Hetgeen zo vaak gebeurd is? Of mag dat niet gezegd worden?
Dit alles stinkt weer naar haatzaaiende manipulatie...wéér de NOS.
Opnieuw wordt er gesuggereerd dat eurokritisch denken gelijk staat aan neonazisme...
Een opzettelijk zeer valse manier van doen.
En ook op deze webpagina floreert 'het zegevierende verstand' weer. Laat me niet lachen.
Een en al haatdragendheid naar eurokritische geluiden. Hoe fascistisch is dat eigenlijk? Is dat ook een vraag die in "het zegevierende verstand" opkomt?
Nou nee, niet direct.
Dat "zegevierende verstand" opereert alleen op ideologisch (eurofiel) decreet, en is voor de rest haatdragend naar alles wat daarvan afwijkt.
Geen terugkoppeling met de realiteit mogelijk, keurig geïndoctrineerd.
Nu alleen het rechter armpje nog.

18
63 Cadeautje

@1
Waar staat dat de man van de foto haar nu bedreigt?

In het artikel staat:
"Maar nu wordt ze volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken van Tsjechië bedreigd en krijgt ze beveiliging. Om wat voor dreigementen het gaat, is niet bekendgemaakt."
Het probleem is dat je niet meer weet wat je precies kan geloven in het nieuws en niet.

Het nieuws wordt continue verdraait, bijgekleurd en als propaganda middel ingezet.

Het kan zijn dat de bevolking in Tsjechië door de EU zeer verdeeld is geraakt. Daar ze net onder een communistisch juk zijn bevrijd zich niet zo makkelijk een nieuw juk van de EU laten opleggen. Dat daar de woede over de EU en de bijkomende polarisatie nog een stuk groter is dan in Nederland.

Het kan zijn dat dit meisje, die bekend is geworden met haar op internet gezette en vaak bekeken demonstratie foto, bedreigt is. Digitale intimidatie is helaas schering en inslag tegenwoordig. Elke idiot kan vanuit zijn woonkamer tegenwoordig iedereen digitaal van alles toewensen.

Maar om dan meteen te gaan denken dat er nu overal gevaarlijke nazi's rondlopen, zoals sommige hier roepen is totale onzin. Enkele overgebleven idioten met neo-nazi gedachten zijn er altijd geweest, maar die vormen al heel lang geen gevaar. Het is een walgelijk frame dat iedereen die tegen de koers van de globalisten is, of die misstanden van de heersende westerse macht belicht heden wordt beschuldigd van het zijn van een nazi.

Terwijl onze eigen zogenaamde vredelevende regeringen met leugens, niemand ontkent dat in geval van Irak, miljoenen mensen in het Midden-Oosten de dood hebben ingejaagd. Progressief links moet haar ogen eens opendoen en inzien wie er daadwerkelijk dood en verderf zaait in deze wereld, en dat is niet alt-recht of welke belachelijk naam ze ook geven aan de politieke oppositie van de corrupte heersende klasse.

13
64 Reactie

** gebruiker verwijderd **

@62
de waarheid komt altijd achter maar. En jij vindt jezelf dus belangrijker dan de jeugd.
Oh. totdat je ze straks nodig hebt. De wereld heeft 16-jarigen als Malala en deze dame keihard nodig, dat is wat deze foto laat zien.

@64

dat staat er niet.

die vormen geen gevaar? jemig, ga eens rapporten lezen over het gedrocht dat extreemrechts heet.

hier, vast een notendopje voor je
http://www.dewereldmorgen.be/long-read/2016/01/20/zo-gewelddadig-is-extreemrechts-in-europa

65 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@63

de NOS?

De NOS werkt niet in Tsjechië.

66 ---deleteduser---

spectaculair? wat is er zo bijzonder?

10
67 maarten1234

** gebruiker verwijderd **

@67
de blik, de zonnebril en de bedreigingen

68 ---deleteduser---

@67 "...spectaculair? wat is er zo bijzonder?..."

Tsja, in Parijs stonden mensen oog in oog met jihadisten....en dat liep veel minder goed af....maar wèl spektakulair.....

8
69 CoolMemories

@61 "...idioten die denken dmv bedreiging en geweld hun egoïstische zin te krijgen? ..."

Heb je het nu over ISIS....?!

8
70 CoolMemories

Verdediging van extreemrechts gedachtengoed en victim blaming. Ik had het in een kleiner draadje over dit onderwerp al voorspelt. Blijkt helaas de trieste waarheid te zijn.

3
71 Gewoon een student

@65
Ik vind mezelf helemaal niet belangrijker dan de jeugd, denk alleen dat dit meisje, net als ik op die leeftijd, idealistisch naïef is.

Ik ben niet op de hoogte van de situatie in alle Europese landen, maar er is geen grootschalig gevaar van nazi's in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Dat er altijd welk enkele rebelse idioten in een land te vinden zijn die gaan rellen, dingen vernielen, of dit soort dingen plannen, gestuurd uit politieke overtuiging is gewoon een realiteit waar we altijd al mee te maken hadden. Maar dit soort idioten heb je aan alle kanten van het politiek spectrum, maar net afhankelijk in welke politieke overtuiging ze dogmatisch zijn gaan geloven. Meen als voorbeeld de linkse milieu activist Volkert van der Graaf die een politieke gedreven moordenaar werd. (Aangestuurd door progressieve partijen en de media die Pim onterecht wegzette als de nieuwe Hitler).

Natuurlijk is er wel onvrede onder het volk, dat het land bijvoorbeeld volgebouwd wordt met asielzoekers centra. Niet omdat ze die mensen geen mooi leven gunnen, maar omdat straks de verzorgingsstaat waar we uiteindelijk bijna allemaal van afhankelijk zijn kan instorten. Waarmee er sociale chaos uit kan breken en vrijwel niemand in Nederland nog geholpen kan worden. Dat een enkeling wat ik al beschreef uit de groep rebelse idioten die er altijd zijn geweest, een asielzoekerscentrum zou willen afbranden, lijkt mij ook een feit. Maar dat dat de (grootschalige) opkomst zou betekenen van extreem rechts vind ik onzin.

Ik ben wel op de hoogte dat de EU, ook namens Nederland tegen de wil van het volk in, de banden zeer heeft aangehaald met het regime in de Oekraïne, die deels uit nazi's bestaat (Svoboda partij).

“De nationalistische achterban van Svoboda vormde een belangrijk onderdeel van de demonstranten tijdens Euromaidan (2013–2014) dat de pro-Russische president Viktor Janoekovytsj verdreef.

Sinds 27 februari 2014 maakt Svoboda deel uit van de overgangsregering van Arseni Jatsenjoek, waarvoor het 4 van de 20 ministers leverde.”
https://nl.wikipedia.org/wiki/Svoboda_(partij)

Ben het dan wel met u eens dat er in Oekraïne een probleem bestaat van een nazi partij, dat tot grootschalig geweld, een burgeroorlog heeft geleid. Echter worden die lieden door de EU gesteund, terwijl Rusland aan de andere kant van het conflict staat.

(Een ander feit is dat de meeste synagogen in Nederland continue door de politie bewaakt worden. Er is helaas een grote haat jegens joden onder de moslim gemeenschap. Terwijl bij moskeeën dit directe gevaar niet bestaat. Omdat Nederlanders moslims niet haten, het in gevallen alleen niet eens zijn met bepaalde aspecten van hun overtuiging.)

7
72 Reactie

@72 Reactie
Klopt gewoon, in West-Europa is extreem-rechts maar een heel kleine stroming. In Nederland gaat het om enkele tientallen fanatieke personen. (er zijn wat dat betreft veel meer moslim-extremisten en ook veel meer extreem-linksen)

Maar als je kritiek levert op immigratie vluchtelingen islam of de EU wordt je tegenwoordig al extreem-rechts genoemd.
Sommige mensen hier ook, die zien Nazi's achter iedere boom. s'Avonds kijken ze onder hun bed of er geen kaalgeschoren extreem-rechtse onder zit met een bomberjack aan, je weet maar nooit.

7
73 Natayo the Bobcat

Persoonlijk vind ik het vrij dom, dat constante gefocus op extreem-rechts , neo-nazi's.
Alsof dat het enige gevaar is wat er bestaat. Alles wat extreem/extremistisch is vormt een potentieel gevaar.

Als je de straat oversteekt kijk je ook niet alleen uit voor trams, maar ook voor auto's, bussen, vrachtwagens, taxi's enzovoorts.
Als je ooit door een tram bent aangereden betekent niet dat je niet door een bus kunt worden aangereden.

8
74 Natayo the Bobcat

@4 Dubbeltje
Joop.nl?
GekkeJopie.nl kun je niet serieus nemen. Zijn zelf extreem-linkse idioten. Vriendjes van Volkert.

11
75 Natayo the Bobcat

@7 mike45
Je bent niet goed bij je hoofd, wat heeft die man op dat filmpje met Wilders te maken?

9
76 Natayo the Bobcat

het meisje is schijnbaar niet op de hoogte welke gevaren er met die "vluchtelingen" meekomen.
dit is een goed voorbeeld wat er gebeurt als de mensen niet het nieuws krijgen te horen/zien wat er daadwerkelijk allemaal speelt
het opvangen van echte vluchtelingen moet ook maar wat er nu de eu instroomt heeft weinig met vluchtelingen te maken.

6
77 ongelovenloos

@7 ,
Nu ze bedreigt wordt, komt er een heel ander gevaar op haar af.

1
78 Aragon

Moet zijn; @77 .
Mijn pc doet een beetje raar.

0
79 Aragon

@75 : Deze van The Guardian niet gezien die onderzoek naar heeft gedaan??

2
80 Dubbeltje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Orissa PornNaked Pictures Of WomenNude Elizabeth HurleyIndian Original SexBaseball PornhubChodanStacy Cruz New VideoPreverted PornGoodsex PornJapanporn ComSara Jay InterracialAdrianachechikXvideiaDildo OrgasmLesbian XnxNika NikolaNude FuckBollywood ChudachudiLana Rhodes Sexy VideosIyutanCelberitys NakedXxx Adult SexInsonesia PornNude AbsBdsm LubraryVideo Porn VintageWacortsAdam4 AdamSexy Full Hd BfNew Sexy Xxx VideosMarathi Wife Sex VideoBoobfuckDee Williams StepmomLuna Bella Only FansPorn Of Anne HathawaySausage Party PornCody CumminsNithya Ram Sex VideosAnjali Kara Porn VideosHollywood Hot PornBrother Sucks Sister BoobsGay Soccer PornAnime Game PornHentai BizTheonlybbystarHentaied Navel InjectionCarliejohowell NudeJapanese Hd PornBrazil FacesittingFamily Nudest PicturesDesi Indian Xnxx ComBig Titts Black PornHdpornbayJmmsCasadoscontoIndian Viral VideoGiantess R34Hairy Old VaginasLeanne Jennings PornViolet Myers FootjobSex Hot Full MovieMia KhalifaboobsPorna GifLesbianas TeniendosexoThe Amazing World Of Gumball PornList Crawler PhxAmime Porn VideosBrittany Allen NudePorn Actress Name ListLoses Bet PornSexo En VivoTelugu Aunty XnxXnxx 2 GirlsHd 4k Sex VideoXxx PournGirls Sucking DickFree Step Sister PornIndonesiabokepBlowjobs RussianTamil Sex VidioEvangelion Hospital SceneNaked PlaymatesLatina Blacked PornJapanese Anal MilfFree Porn Videos Of ThreesomesSkyprnAsianbabecamsElsaxxxClaire P ThomasLas Vegas NudeJav With Eng SubFemdomcumAnus PornosMisha CrossSridevi Sexy VideoHot Sexy Naked GirlsTube8gayMassage RepblicSexe GifJessica BurciagaJapanese Sex MmsXxx Bengali HotSuck Dad's CockJerk Me Off MomLndian Porn MoviesIndian Girls Blowjob VideosBengali Couple Sex VideoXxx Series HindiArabe SexChineseporn WebsiteWannôceYour Priya Porn VideoWww Xxx Com MarathiSexvdioeSheila Ortega VideosRaasi Hot Sex VideosFamily Cartoon Sex VideoBathroom Chudai VideoEat Scat PornPorjoChun Li SexyOk X VideosPellikuthuru PartyHorse FucksgirlPornos TiktokLanapornstarKatekurayCute X VideoSahara Knite Porn VideosHeather Vahn CreampieDulce Moon PornBeuretttevideoDream Porn.Karina Kapur Sex ImageJason Momoa SexTiny Texie FuckedChoke On BbcMature Asian BlowjobBengli PornHot SoftcoreXxx Indian GroupNudebeach CouplesCam Soda PornKonosubapornVery Hot Indian Sex4k Vr PornBeach VpyeurHouse Xxx VideoWww 18 HotTrippie_bri