Israel voelde zich 'bokszak van de VN' omdat VN resolutie 2334 de door Israel illegale bezettingen veroordeelde (sputniknews.com)


Israeli Justice Minister Ayelet Shaked on Sunday praised the Trump administration for backing up Israel at the United Nations. ...

door kovichni in Politiek  ·  29 Reacties

  • 2
  • 442x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Stop dan gewoon met die bezetting, zou ik zeggen. Dan is de VN weer aardig.

10
1 Conclusius

De VN is in handen van de Arabieren, ergo niet meer relevant

16
2 charmeur

Als Israel VN niet iedere keer alle resoluties naast zich neer zou leggen, hoeven deze niet elke keer herhaald te worden

11
3 tsja

De Palestijnen op de westbank zijn de echte bokszak

@2
Er was geen arabisch land te bekennen toen de veiligheidsraad die bouwstop aan nam.

7
4 HenkG

Terecht dat de VN de al jarenlange bezetting veroordeelde. De indringer moet eens stoppen en zich aan resoluties houden.

Overigens: Google maar eens op Ayelet Shaked en u kunt constateren hoe ultra rechts deze dame is.

16
5 Barbapapa-7,5

Israël voelt zich SLACHTOFFER, maar ze zijn gewoon DADER.

Ondersteund met Israël's wereldwijde HASBARA en door het verhinderen van onafhankelijke journalistiek probeert men de burger op een dwaalspoor te brengen.

Gelukkig wordt de wereldburger wakker en komen daarmee de politiek leiders iets onder druk om te kiezen voor humaniteit en het recht i.p.v. zich aan te sluiten bij het machtige en militair sterke Israël.

15
6 Barbapapa-7,5

@2

Dan kun je kennelijk niet tellen .

6
7 No newstoday

israel is momenteel net zo crimineel als s-a en naar schreeuwen!

4
8 Whackhack

@6 Hasbara zal wel het Israëlische antwoord zijn op de lucratieve Pallywood business.
Maar om iedereen die positief is over Israël het staatje Israël uit te maken voor Hasbara medewerker is wel heel makkelijk.
Ik keur niet alles goed wat er in Israël gebeurt maar vind wel dat Israël stappen moet nemen om z'n bevolking te beschermen tegen een uiterst vijandige omgeving.
Dat ze een munitie depot vol wapens gesponsord door Iran opblazen kan ik alleen maar toejuichen inplaats moord en brand te schreeuwen zoals bij de vaste figuren bij elke scheet uit Israël.
Als de moslims de Palestijn alleen gebruikt als middel tegen Israël inplaats van in de armen te sluiten als medemens zit er voor Israël niets op dan zich te verdedigen tegen een totale uitroeiing.
Zolang de VN geen werk maakt van grote mensenrechten schendingen in bijvoorbeeld China en in de meeste moslimlanden stelt de VN echt helemaal niets voor.

4
9 Dus77

Nu gaan ze de Arabische taal ook verwijderen als standaard taal en het land omtoveren tot Joodse Staat. Wordt tijd dat de westerse wereld aan alle Joodse burgers buiten Israel een verklaring laat tekenen dat ze zich aan de normen en waarden van hun land zullen houden of anders te vertrekken naar het beloofde land maar wel met hun vieze tengels van de Palestijnse gebieden afblijven. Zou anders toch wel heel hypocriet zijn dat we hetzelfde verwachten van immigranten met islam geloof. En Misschien na 75 jaar ook overwegen om de wetjes die hun beschermen te versoepelen of zelfs te verwijderen uit de wetboeken.

7
10 niet-alles-geloven

@10 Ja, Israel is een JOODSE staat. Niet een arabische, niet een Israelische, maar een JOODSE staat.
Heb je daar problemen mee?

7
11 Elia

@11

Als Arabier of lid van een andere niet Joodse minderheid in Israel zou ik inderdaad problemen hebben als het stempel nadrukkelijk op de Joodse identiteit komt te liggen. Nog erger wordt het als Israel eist, de laatste jaren, om niet als staat maar als Joodse staat erkend te worden. De reden daarvoor is duidelijk, Israel kan dan gemakkelijk wetgeving aannemen om de Joodse identiteit te beschermen. Ultiem kunnen Arabische vrouwen gedwongen worden zich te steriliseren en Joodse vrouwen gedwongen worden een x aantal kinderen op de wereld te zetten. Zo'n vaart zal het niet lopen, de meerderheid is Joods en met name de religieuze joden hebben veel kinderen. Daar bovenop komen er, via het Elyah programma, elk jaar veel Joodse immigranten Israel binnen.

12
12 Hendrianus

@12

Aliyah moet het zijn.

10
13 Hendrianus

@12 Als arabieren in Israel er problemen mee hebben dat Israel een Joodse staat is, dan staat het ze vrij om te vertrekken.

6
14 Elia

'Illegaal' en 'roven' is moeilijk te begrijpen als het om land gaat. Bij kunst snapt men dat wel. Vreemd.

3
15 Hoofd bijzaken

@14 ,

de inwoners van Israël die ik in de loop der jaren heb gesproken hebben meer problemen met figuren zoals jij dan met Arabieren.

2
16 jodelatedieho

@14 Dat heb ik met mensen die het vertikken zich aan te passen in Nederland, daar wordt toch anders tegenaan gekeken.

2
17 Zeekomkommer

@17 de meerderheid wil hier niets van extreemrechts weten. Wanneer passen pvv-fvd-vnl stemmers zich eens aan?

3
18 Hoofd bijzaken

@14

Naar bezet gebied? Als zij weg willen dan naar een eigen staat.

8
19 Hendrianus

@11 Israel is nooit opgericht als Joodse staat maar als een staat voor Joden. Is toch wel een verschil. Veel inwoners van Israel balen dan ook verschrikkelijk van de toenemende invloed van de religieuze hardliners.

2
20 streek

Uit het artikel,
"During her speech at the AIPAC policy conference, Haley said that "the days of Israel-bashing are over," vowing that the US would be the unequivocal ally of Israel and would not allow the Security Council to pass another resolution condemning Israel."

Kortom Israel kan (weer) alles doen wat God verboden heeft want de VS houdt elke VN Veiligheidsraadresolutie met haar veto tegen. Welke andere staat krijgt dat voor elkaar?
Het is een schande dat VN ambassadeurs dit uitspreken, zij zouden onmiddelijk uit hun ambt moeten worden gezet. Het zijn o.a. deze nep ambassadeurs die van de VN een circus maken.

Het resultaat is er ook. Sinds jaren bouwt Israel een nieuwe nederzetting. De uitbreiding van bestaande nederzettingen gaat gewoon door. Een wet heeft alle nederzettingen legaal verklaard.

Vierde conventie van Genevé? Israel en de VS onder Trump stellen zich boven deze overeenkomst alsof zij door de Goden gezonden zijn.

Maar als ik drie kilometer te hard rij dan kan ik een sanctie krijgen. Jaja, als je iets fout doet dan moet je het in het groot doen. Alleen dan kom je er mee weg.

10
21 Hendrianus

@21 Israel en de VS hebben beide de 4de Geneefse conventie niet ondertekend. Daarnaast is de nieuwe nederzetting gebouwd als vervanging voor een andere nederzetting die met de grond gelijk is gemaakt

1
22 uberqwerty

ff gestemd

kan zomaar een onwelgevallig topic zijn.

4
23 info

@15 = so en in 2 zinnen duidelijk.

4
24 info

@22

Die nederzetting sond op privé grondgebied en is daarom na jarenlang juridisch getouwtrek afgebroken. Er wordt nu elders voor deze mensen een NIEUWE nederzetting gebouwd terwijl deze eigenlijk gewoon binnen de groene lijn moeten gaan wonen.

9
25 Hendrianus

@25 Ze moeten "eigenlijk gewoon binnen de groene lijn gaan wonen"?

Dus jij wil Judea en Samaria Judenrein maken?

Hendrianus roept op tot het etnisch zuiveren van Joden.
https://tinyurl.com/Jews-from-Judah

4
26 Elia

@26

"Dus jij wil Judea en Samaria Judenrein maken?"

Dat maak jij ervan. Ik roep op dat de illegaal verblijvende kolonisten in de door Israel bezette gebieden vertrekken, zoals de vierde conventie van Genevé dat vereist. Laten het nu overwegend Joodse Israeliërs zijn die illegaal in de bezette gebieden wonen. Hetzelfde had ik gesteld als dat Nederlanders, Chinezen of Japanners waren geweest.

8
27 Hendrianus

@26

O ja, Elia roept op tot schending van het internationaal recht en het negeren van VN Veiligheidsraadresoluties.

10
28 Hendrianus

@27 Maar er wonen in Judea en Samaria geen Chinezen of Japanners, er wonen Joden, en die wil jij etnisch gaan zuiveren.
En het is natuurlijk gewoon toeval dat het net Joden zijn die jij etnisch wil gaan zuiveren.

3
29 Elia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Tarzan Xx MovieMeet N FuckBokep OnlenNude Breast HotKelly MedsionAlexa Bliss LeakPokemon NudesXxxnaxChisato HasegawaMindi Mink LesbianNtb PornDasi CodaiCarpet MunchDreamcamHottest Jennifer Love HewittAubrey StarBlowjobs CumshotMachine XxxXxx All HeroineErotic Sex XxxElizabeth Olsen Sex SceneGeorgie Lyall PornstarFreeuse Funny Bunny Syren De Mer And Chloe RoseTeen ImpregnationNana NatsumeIxi PornPorn Busty AsianVeronica Zemanova NudeTranyTamil Romance Xxx VideosLetedoeitSkylarmaexo VideosFemdom MatureTity SlapRule 34 PowerPlayboy Bunny PornhubShelley Hennig NakedActer SexChat PornograficheHjav PornJaponeza SexoBiggest Ebony TitsMausi PornClub OrgyWww.bedpage.comHidoriroseHat SexUsa Sex MovieMomlickteensWorld Sex MoviesHottest Granny PornJonny Sins Hot VideoRashmikaxnxTiny Dick PornBallbusting GirlsKaren Fisher AnalDirtyshackIliza Shlesinger NudeXxx ModeBhojpuri Sexy BfDesi Girl Sex ClipMay Hentai 2023Vidéo Sexe GratuiteMassage SexyeWedding Sex VideoFollando Ami MadrastraFamousryleighhPorn Sexy BhabiJeri Lee Nude VideosMusic PornGlamorous Nude ModelsPullout Cumshot CompilationHot Nude GuysBig Boobs FuckBeautiful Sex XnxxAustin Escorts.PornvedioesGranny ThreesomeXnxx GuyBigtitty Goth GfHd Bhabi SexPornography AfricansNude Hair MenAnal FutanariXxx SkoolSexy Aunty NakedGabriella Kerez Seduces Galleries.private.comVideo 2 Guys 1 HorseHemtai MangaOnlyfans LeacksHeels On PornJessica Collins NudeDakotagrim NudesXx English HdDesi Bhabi Porn VideoHindi Porn MoviWw Bf VideoIndian Hot PirnAll Adult Web SeriesBehind The Scenes NudeTelegu PornIndiab Porn VideosAllgirlmassagepornForcd Anal PornNaked Sexy Women With Big BoobsCoqnucomPorn Hub Premium For FreeXnxn XFapzone 3dJennifer White StepmomDadcruschJenny BlighrSex BabitaIndian Old Woman XxxDesi Secret SexVixen Step SisterNude Hairy MomsAsia NudeBdsm StoeiesPics Of Big ClitorisXx Video PictureLesbian HitchhikersFree Xxx FilmsAsianvr PornAdult Video ChatPorn Mature AmateurXxxvideos ComPornos De ColombiaBlacksonboysStaceydashnudeNude Lesbian VideosSchool Sexy BfKortney Kane XxxMovies To Watch PornFamily Nude Beach PicsHollywood Cash PornGay Porn TresomePlus Size PornstarsMarathi Xxx PhotoIndian Actress PronNaughty America BlackSunny Leone Sexy ChutTiny4k.cimMom PornoWww.video.com PornRussian Porn TeenPotnhub GayVictora LobovIndian Swx StoriesJois Ramire