More

    RECENTE POSTS

    Thierry Baudet overtreedt Wet Bescherming Persoonsgegevens

    Zometeen, cq NU, bij <s>meesteroplichter</s> toevallige vaste passant bij zo ongeveer iedere beleggingsfraude in de laatste tien jaar Harry Mens, vanochtend vroeg in de email bij alle mensen die vanwege GeenPeil bij het FvD aangemeld waren voor updates over het referendum, onze banale bandenplakker Thierry Baudet.

    De interlerctue, intellit, met onnodig moeilijke woorden pratende voorman van de beweging politieke partij Forum voor Democratie komt namelijk zo op de prullevisie om bij Business Class uit te leggen hoe zijn nieuwe politieke partij gaat zorgen voor democratische vernieuwing. Om dat kracht bij te zetten is hij twee weken terug een crowdfund begonnen om de boel te financieren.

    En aangezien hij na twee weken pas rond de 10.000 euro zit gebruikt hij de mailinglijst die hij voor het referendum heeft opgebouwd nu als politieke partij voor een sneue bedelmail. En dat mag dus helegaar niet. Retecool Juridisch zit al een handhavingsverzoek op te stellen zodat iedereen die online lastig gevallen wordt daarvan melding kan maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Want de Nederlandse wet geldt ook voor bandenplakkers.

    Bedelmail

    bandenplakker
    Bandenplakken levert te weinig op, Thierry Baudet diversificeert.

    Nou is die crowdfund wel kneiterhard nodig, want om bij Harry Mens “uitgenodigd” te worden aan tafel ben je zo 4000 euro lichter, dus nog 95.000 harde Europese Pietermannen of we gaan Thierry Baudet niet meer terugzien op het politieke toneel. Wacht. Dat brengt ons op een idee.

    Update

    Voor dit artikel gebruikten wij een anonieme bron, maar dat was niet de enige ontvanger van deze mail die zich daar nooit voor ingeschreven had:

    https://twitter.com/PetervanDijken/status/785042455066468352

    Update 2

    Hoewel we nergens beweren dat Baudet de GeenPeil-lijst gebruikt heeft, is het toch laster. Wel hebben we de intro iets verduidelijkt om verwarring te voorkomen.

     

    Bewaren

    Bewaren

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    1 REACTIE

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    1 Reactie
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Hangmat
    Hangmat
    Gast
    09/10/2016 - 20:30 20:30

    Thierry en Harry zijn eigenlijk geestverwanten. Doet Harry mens niet zelf ook crowdfunden voor zijn crematorium? Kijk dan! Voor slechts 100.000 euro kun je al participeren! Duurzaam investeren is het ook nog, want de warmte van de ovens wordt gebruikt voor de verwarming van het gebouw! http://docplayer.nl/9183375-7-jarige-obligatielening-van-10-5-miljoen-euro-rente-4-4-per-jaar-effectief-4-5.html

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN