Video – Wierd Duk, Annabel Nanninga en Roderick Veelo over Dumpertgate en NSB-methoden (media.tpo.nl)


De Kloof tussen goed en fout na de eurlog tekent zich af: aan welke kant stond u bij de Grote #Ophef van 2017? Duk, Nanninga en Veelo geven soundbites: ...

door Febee in Media  ·  29 Reacties

  • 6
  • 531x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Je kunt er van alles van vinden. En ja, kijk, vrouwonvriendelijk gedrag, blijft vrouwonvriendelijk gedrag. Maar bij Dumpert en GeenStijl zit dat in een andere categorie, die niet zo bedreigend is, als.... u weet wie en wat ik bedoel, dus...

Verder: opmerkelijk dat er vrouwen op de lijst staan zoals bv. Katja Schuurmans en Georgina Verbaan, die voor geld... wel bepaalde kijkje op vrouwen, door mannen in stand houden, door o.a,. naakt in Playboy te staan. Vreemd, dat juist ook zij... nu ineens op die lijst willen. En over Mees valt ook nog wel wat te zeggen en over... ? Ach, 't Is te veel om om te noemen hier.
Niet alle..., maar vele op die lijst, zijn zo hypocriet als het maar kan.
En de reden waarom, die vind ik nog het allerergste. Maar die mag je in Politiek Correct Nederland inmiddels niet meer aangeven.

7
1 Flipper

@1 alt-rechts is zoals altijd erg goed in anderen veroordelen op wat zij zelf ook doen. Je bent een extreemrechtse wegkijker, flipmeister.

5
2 Hoofd bijzaken

Gisteren bij pauw die hysterische NRC (heer/dame??) gezien Brrrrr zo'n Claudia de Breij achtige ,die graag kinderen wil maar een afschuw heeft van mannen brrrrrrrrrrrr

8
3 Moskowfiets

Lees gewoon even dit:
(spoiler alert> Volkskrant en Trouw hebben veel ergere dingen afgedrukt en NRC eigenaar is ook bezig Geenstijl eigenaar te worden)

2
4 xtremy

Lees dus even dit (vergeten de link erbij te zetten: @4 )

http://www.briefjevanjan.nl/aan-rosanne-hertzberger/

2
5 xtremy

Video van Georgine Verbaan (Playboy), Ruk ze, zegt ze:
Walgelijk figuur...

3
6 netcat

Veel nsb geroep over en weer op bevrijdingsdag, toen had je fout volk en nu is het niet veel anders.

0
7 Voorzittershamer

@4 Inderdaad, en ze willen zoooo graag bij de deugmensen horen he...

4
8 netcat

@2 Ik zou me liever als een realist zien, die wél echt wil weten wat er allemaal werkelijk aan de hand is. Maar ja....

4
9 Flipper

Ik snap die ophef niet zo. Een groep dames vragen adverteerders nog eens te kijken of zij hun producten willen aanprijzen naast de diaree op GS. Niks mis mee toch?
En dan wordt dat gezien als een aanval op de vrijheid van meningsuiting. GS 'uit' helemaal geen mening. Het heeft geen mening. Vroeger was het een rellerig koorballenforum (en was het mi nog lollig). Tegenwoordig is het de spreekbuis van bruinhemden. Kan je er lekker anoniem op los gaan. Dit in tegenstelling tot de dames op de lijst die er gewoon met hun naam op staan.

4
10 Coolpix

Oh jah. Ik las een stukje van Theodoor Holmann. Die vond GS erg amusant. Kennelijk eens met de 'nieuwe omgangsvormen'. Vroeger bewonderde ik hem om zijn column in de Groene Amsterdammer. Is nu een reden om mijn abo daarop af te zeggen.

3
11 Coolpix

@6 Ah, je kent het verschil niet tussen erotisch getinte reportages (waar zij zelf voor koos om aan mee te werken) en online hate berichten met uitermate beledigende teksten (alwaar zij NIET voor gekozen heeft).
Als domheid toch eens pijn zou doen......

2
12 Coolpix

Ik vind het overigens uitermate lollig hoe GS en zijn loopjongens zich nu op hysterische toon in allerlei bochten kronkelen. Nooit verwacht dat juist zij een voorstander waren van de VvMU.

1
13 Coolpix

@9 Realistisch? In wat is GS vrouwvriendelijker dan tuigvloggers? Het zal je vrouw of dochter maar zijn die op de GS vleeskeuring wordt gefileerd.

1
14 Hoofd bijzaken

Ik doe even een geenstijltje...

De leugenaar, de plofkip en een kaal misbaksel. 3 walgelijke Nederlanders die in een Calimero jank bui in een sneue kramp schieten omdat ze een koekje van hun eigen bedorven deeg terug krijgen.

Mooiste dat is 'broodroof'' van die plofkip met een hart en vaatziekte in de maak. Tenminste als iemand haar hart kan vinden tenminste.

Dit soort dingen vinden Geen stijl lezers dus leuk om te lezen als het over linkse mensen gaat.

2
15 Spandalf

@15
Nee, het komt nog niet in de buurt.

2
16 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

17 Captain Hero

@17 Wat is er mis met alt-rechts benoemen? Is alt-rechts nu opeens wel extreem rechts? Ok.... Fijn dat jullie het nu toegeven.

2
18 Spandalf

Ze zitten wel in een ultra slachtofferrol ==> Wierd Duk, Annabel Nanninga en Roderick Veelo
-ik zie echt het probleem niet van dat opniestuk om reclamakers op te roepen kritisch te kijken waar men adverteert.
-kijk die video eens in dit artikel, dit is echt de overtrappende wijze van de slachtofferrol.

2
19 Goldrush

* Verwijderd door de redactie *

20 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

21 Captain Hero

@21 Spreek je uit ervaring?

1
22 Spandalf

Dat opinie stuk, of je er mee eens bent of niet, zie ik als een prima stuk.
-immers internet is relatief nieuw, online media ook, ik zou graag een artikel zien hoe de business cases rond te krijgen zijn.
-wanneer komen er adverteerders als ik nu een pagina maak, komen ze voor bezoekende kliks/bezoekers, of kijkt men ook naar het platform waar men op adventeert etc.
**
-je ziet het ook met tuigvloggers, het gaat om de kliks en vieuws, dus dat is het doel van tuigvloggers, maw daar zal zin gedachte naar uit gaan, dus moet iets extremer of groffer om de aandacht te trekken van nog meer bezoekers etc.
-maw dat is misschien niet eens om mensen te informeren of nieuws te brengen, maar meer om te shockeren om de aandacht te krijgen en zo inkomsten.
**
Geenstijl is ook nieuw, als je kijkt hoe lang internet er is, misschien vallen ze ook wel onder het model hoe groffer hoe meer inkomsten.......soms lijkt het daar wel op.
**
In het algemeen vind ik wel dat adverteerders kritisch moeten zijn, waar hun advertenties komen, en op internet is dat ook relatief nieuw, dus prima zaak.
**
Daarom snap ik het ultra slachtofferrol van GS, Wierd Duk, Annabel Nanninga en Roderick Veelo, in dit geval ook niet. Het is een opinistuk, meer niet, en een prima stuk voor het jonge internet in relatie met media.
Ze doen net of de grote boze buitenwereld het allemaal op hen voorzien hebben....... boeh boeh, kom op kleuters iets meer volwassen gedrag is wel beter hoor.

1
23 Goldrush

@17 @1 vindt gs vrouwonvriendelijkheid prima in vergelijking met de vrouwonvriendeijkheid van 'u weet wie en wat @1 bedoelt'. bij jou is het 'eigen vrouwonvriendelijkheid eerst', hè k*tn*zi?

2
24 Hoofd bijzaken

* Verwijderd door de redactie *

25 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

26 Captain Hero

Wierd Duk, Annabel Nanninga en Roderick Veelo ==> wat vinden jullie van het topic wat de oorzaak was van dit opinie stuk? (link beneden).
-vinden jullie dat adverteerders gaan, over waar ze adverteren?
-vinden jullie dat adverteerders moeten weten waar hun advertenties geplaats worden?
-vinden jullie dat burgers adverteerders mogen aanspreken?
-allemaal relevante vragen in dit internernet tijdperk.
**
-of vinden jullie dat adverteerders verplicht moeten adverteren op elk medium met veel bezoekers?
-als GS en deze 3 personen, in video vinden dat alles gezegt mag worden in een vrij land (prima), waarom worden er dan reacties verwijderd onder jullie artikelen.
maw, ik blijf er bij dat deze 3 in de video echt de overtreffende trap van slachtofferrol weerspiegelen.......
-immers arikelen kunnen best grof ervaren worden door anderen.
-maw, dan hoef je ook geen redactie meer te hebben, en neem je iedereen aan die voor veel kliks zorgt!!!
-SLACHTOFFERROL Wierd Duk, Annabel Nanninga en Roderick Veelo

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/internet_bestaat_voor_95_procent_uit_seks_en_dat_is_de_schuld_van_geenstijl.html

1
27 Goldrush

@14 Dat is idd. niet 'gezellig'. Klopt. Ben ik met u eens. Er is dus ook terdege houtsnijdende kritiek mogelijk op GeenStijl en Dumpert. Je kunt je daarbij ook nog afvragen, waarom ze zoveel geld nodig hebben ? Giga veel fora e.d. doen het voor heel weinig. Vragen te over dus.

Maar het is- en blijft toch allemaal nét wat minder erg, dan als het je live, echt overkomt. En de sfeer daartoe, wordt zo zoetjes aan sluipenderwijs, zo langzaamaan geschapen. En het Nederlandse volk kijkt daarbij in overgrote meerderheid weg ! Dat bleek wel op: 15-03-2017
En tegen dus datgene waartegen eigenlijk echt protest gehouden moet worden, daarvan kijken die vrouwen op de lijst Politiek Correct weg.

3
28 Flipper

@25 fijn dat je aan je gerief bent gekomen.

3
29 Hoofd bijzaken

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

35 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Samantha Sexy Videos TeluguEbonygangbangSis FootjobLavaxgrll NudeT N A Flix.comOmglTricked Porn VideosWwe Davis NakedLegion CalenteJ&m EliteOnlyfans LecksMolly Burnett NudeSarajay NewXxx Bap BetiBrandi Love SoloCam4CvaturbateTap Out PornChristina Aguikera NudeMarathi SambhogCatherine MissalKatrina Kaif Porn VideoXxxx Hot PornAir Hostess FuckSexvudeoDani Daniels Xxx Video HdXxx Blue FlimsAll Desi Porn VideoSoap2day PhotosPorn Japanese UncensoredAdam4adamTeen Blonde PornVideos Pornos Les BianasHot Marathi PornNaked Redhead TeensPeter North ThreesomeGirlsfinishingEn5Videos Dr Sexo AmadorLesbian Porn RoommatesXxx Porn LatinoKorean Beast OnlyfansNudists In PublicKristin Chenoweth NudeBack Room CastingAnkita Dave Sex VideoEbony SquiringSex Movie Open Sex MovieMadison Ivy NakedSmall PornstarsNudestepmomBlack Stepsis PornNo 1 PornstarVrkm-1116South Indian Bf VideoReena Sky NudeRedtubeeHdsex MomManwha PornAssistir Videos PornosVideo Bokep Indonesia TerbaruAdult Cartoon MoviesIndian Girls Sex ClipsFirst Time Sex Seal PackSister PorntubesEuroescirtTaylor Tomlinson HotKoby FalksNurse Ki ChudaiEnglish Movie ChudachudiAssworship PovPornos OkMature Wife NudeNude LedbiansIndian Bhabi Xxx VideoHickey PornDaniela Andrea PornAya SazanamiHd Full BrazzersHenticomicsSexsoundsMovie SoftpornMilf Fox SexJaxslayher.tvCarmella Decesare NudeBbc Sissy CaptionsJennie PonceEnglishlads PornhubDragon PornographyXxxmomvideoSchool Sex HindiIndian Telugu Sex MoviesMissionary Romantic PornRcuckoldCharlotte Lewis NudeRion KingNobita And Shizuka PornBengali Prone VideoHindi Hot Sexy BfJapanese Hot Mom PornNew Hot BrazzerBarezerBengali Audio XxxSexy Saree DrapingPoop PornPelículas Mas EróticasGroup Bisexual PornVer PornorNude CosplayerVietbunny Onlyfans LeaksTyler WuMs.sethi NudeFree Porn Video DesiCarol PenolepeTiny Man Big Woman - Tiny TinaQuadradinhos PornAdult Porn ComicaPorn CartooneFreeporn XmasterBridget Moynahan NakedPorn First NightChaturbate FreePov Porn Ebonyıvona MarıeRanni PornXxx Com Indian GirlKorra The Avatar PornXxx Video Suny LeoniDesicouplesexXxxx Hd PronZarina Masood XxxWifesharingVirgenesfollandoJennifer Garner PornSexy Girl Ki ChutHot Lesbian Threesome'sGagging TeensNude Model PornJackinchatLobstertuveMobile. PornSites Pornos FrançaisChartubatWww.porn GratisSydney Sweeney NudePorn Hub Double PenSara Hean Underwood NudeNisha Ki JawaniAerytieflingNude Video Indian