MH17 - JIT onderzoek ,een schaduw van twijfel (journal-neo.org)


Een Austalische kijk op het JIT onderzoek ,die weinig heel laat van de zelfingenomen valse trots van onze regering. ...

door Jongens van de Wit in Politiek  ·  95 Reacties

  • 0
  • 976x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
Ja, die schuif ik opzij. Oekraïne (incl. De Krim) is een soeverein land en daar heeft iedereen met de klauwen af te blijven. Oekraïne maakt ZELF uit wat het wil, daar heeft Rusland zich niet mee te bemoeien en al helemaal geen militairen naartoe te sturen.

De boycot schaadt Rusland meer dan NL en EU. Zo belangrijk is Rusland niet voor NL of de EU..
Omgekeerd wel!

7
51 GreyB

@49

In de feiten zit geen propaganda. Het is een feit dat Rusland de Krim heeft geannexeerd. Je zit een oorlogshandeling goed te praten . Dus waarom zou ik jou geloven inzake de MH17? Je leeft in een fantasiewereld. Ik hou mij bij de feiten, zoals JIT die heeft gepresenteerd.

5
52 WijzeDwaas

@50

Zie @36 We dienen zo veel mogelijk de EU los te koppelen van Rusland. Onze producten (Duitse auto’ s) zijn ook in China en andere landen geliefd. Dan bestellen die Russen maar auto’ s via een ander land. Ze kunnen de pot op met hun oorlogen!

5
53 WijzeDwaas

HAHAHA samen proberen lukt misschien wel denk je he ,,wijzedwaas roept de hulptroepen dommen retorica in , Je hebt blijkbaar geen kaas gegeten van hoe de belangen op de achtergrond zitten ..en daarom kom je met ongefundeerde onzinargumenten die retorisch sterk lijken, maar als je er dieper induikt totaal geen hout snijden.

9
54 neo

@37
"de enigste haven die Rusland bezit die in de winter niet dichtvriest ,dat die nog in Russisch bezit bleef"

Rusland heeft een haven die niet dichtvriest; Novorossiysk
Dus die leugen van u gaat niet op

6
55 LGK

@53 Ze kunnen de pot op met hun oorlogen!
Je bent echt helemaal niet goed ,, net of Rusland overal oorlogen begint.
Dat zijn toch echt de vs en consorten die dat doen.
wel bij de feiten blijven.

8
56 neo

@54
Denk je nu echt dat 'wij' niet weten welke belangen er kunnen spelen?
Veel mensen menen dat die belangen ondergeschikt zouden moeten zijn aan rechtvaardigheid en mensenlevens. Als je de belangen altijd maar zwaarder laat wegen (en Rusland hoopt daar op) dan meent Rusland zich alles te kunnen permitteren. Het houdt een keer op!!
Geef je Poetin 1 vinger dan pikt ie zo allebei de handen in. Ook rusland moet zich aan de regels houden, zo niet, dan nog meer sancties..

8
57 GreyB

@57 en Wat is jou belang hierin

7
58 neo

@58
Mijn belang? Ik heb geen belang, maar ik ben wel voor rechtvaardigheid..
Kan mij die Russische economie schelen, als ze zich niet aan afspraken houden, dan mogen ze wat mij betreft nog veel harden getroffen worden door sancties.

7
59 GreyB

@58
Mijn belang? Ik heb geen belang, maar ik ben wel voor rechtvaardigheid..
Kan mij die Russische economie schelen, als ze zich niet aan afspraken houden, dan mogen ze wat mij betreft nog veel harden getroffen worden door sancties.

7
60 GreyB

@60 ,,dus jij denkt dat wij Rusland harder treffen dan onszelf met die boycot
Rusland gaat gewoon de producten die ze eerst van ons afnamen zelf produceren of uit Azië halen. Zeker Wij Nederland hebben toch echt als handelsland andere belangen.

8
61 neo

@61
Ja, dat denk ik. Dat weet ik eigenlijk wel zeker..
Maar ik vind het veel belangrijker dat de nabestaanden van de slachtoffers van MH17 gerechtigheid krijgen. Als Rusland erachter zit en niet mee willen werken, dan is het wat mij betreft helemaal afgelopen met de handel. Ook alle Russische diplomaten een reisverbod opleggen binnen de EU en alle handel uit Rusland boycotten.
Het zal je zoon of dochter maar zijn die naar beneden is geknald daar..

7
62 GreyB

Over de slachtoffers denk ik hetzelfde heel erg, alleen de aanleiding zie ik totaal anders als jij
``Rusland erachter zit`` vind ik bijvoorbeeld al zo,n gekleurde propaganda uitspraak die echt niet kan.
Net of Rusland alleen daar iets fout heeft gedaan en alle andere partijen daar alles goed hebben gedaan.Dat doet ook geen recht aan de situatie en dat zal nooit lijden tot een compleet verhaal naar de nabestaande toe, dat is een eenzijdige aanname die alle deuren dicht doet slaan en helpt niemand verder ,het stookt alleen verder in een vuurtje wat als het een beetje slecht wil voor ons allemaal uit de hand loopt. daar is niemand gebaat bij
Ik ben niet pro Rusland of zo maar vind dat als je met dit soort situaties niet diplomatiek kunt zijn en zomaar domme retoriek en propagandazinnen overneemt uit gekleurde westerse media .
je een oplossing in de weg staat.

8
63 neo

@63
"``Rusland erachter zit`` vind ik bijvoorbeeld al zo,n gekleurde propaganda uitspraak die echt niet kan."

Laat je nu bewust het woordje 'ALS' weg?
Over propaganda gesproken...

6
64 GreyB

@63

"`Rusland erachter zit`` vind ik bijvoorbeeld al zo,n gekleurde propaganda uitspraak die echt niet kan"

Heb jij de laatste onderzoeksuitslag van het JIT team niet meegekregen dan?

5
65 MayDay

He..ik zie nu dat @2 is verwijderd . Die toonde juist aan dat het om Kremlin propaganda ging…

Is dat fout, redactie?

3
66 WijzeDwaas

@63
Heb je nog een antwoord op de vragen in @64 en @65 ?

5
67 GreyB

Jullie greyb ,mayday en wijze dwaas ,gaan Compleet voorbij aan de woordkeuze die de internationale betrekkingen op scherp zetten
het jit zou ook kunnen zeggen degene die de buk bestuurde zonder dat je meteen 144 miljoen mensen daar de verantwoordelijkheid voor op hun bord schuift net alsof dat Putin zelf op de knop heeft gedrukt. ik geloof dat we met diezelfde russen nog verschillende andere situaties hebben op te lossen en als je in de westerse media geen diplomatieke taal kunt hanteren isoleer je Rusland en loopt het zo nog uit op een OORLOG met Rusland ..is dat waar jullie op uit zijn ,denken jullie dat wij als Nederlandse burger daar bij gebaat zijn. Een oorlog met Rusland.
Wat mij betreft moet het onderzoek doorgaan maar het uitgesproken vingerwijzen naar Rusland
moet een toontje lager ,stel dat in Syrië de Vs en Rusland het echt aan de stok krijgen ,en wij hebben onze betrekkingen met Rusland ook tot het vriespunt doen dalen dan word er door niemand meer gepraat en dat zal zeker voor de Nederlandse burger zeer nadelig uitpakken
En dan blijft die onderste steen van Rutten gewoon onder.
Ik denk dat je in deze met honing meer vangt dan met azijn.

9
68 neo

Je kan vinden van de situatie wat je wil maar er is volgens mij maar een weg de goede en dat is die van diplomatie en daar hoort geen geschreeuw en gewijs op de voorgrond bij en dat is wat er wel gebeurd en dat is niet slim.

7
69 neo

68

Ik vind dat je met je betoog aan iedereen denkt behalve aan de slachtoffers van de MH17 en aan de nabestaanden. Laat het hele onderzoek nou daarom te doen zijn. Rusland lokt alles zelf uit met hun voortdurende gedraai, leugens, veto's en landjepik.

Het is toch wel duidelijk wat de onderzoeksrapporten melden. Jij maakt je blijkbaar over van alles zorgen, maar in mijn ogen niet waarom het gaat.

PS. Een goed bedoelde opmerking: het is niet Rutten maar Rutte.

4
70 MayDay

@50 “…. als wij blijven wijzen naar DE RUSSEN word het voor ons, gewone nederlandse burgers er niet beter op, de boycot naar Rusland schaad onze economie en kost ons land banen en bedrijven die wel vaarde op de export naar Rusland”.

Dat interesseert de Oekrainse trollen geen moer, die weigeren verder te kijken dan hun neus lang is, het gaat ze alleen maar om hun rabiate Rusland haat en de “zielige” Oekainers (eigenbelang) die gesteund moeten worden, zelfs over de ruggen van de slachtoffers van MH17. De Nederlandse burgers en hun belangen interesseert ze niet.

7
71 Lias

@71

Zeg....als je het JIT team volgt zoals elke normale burger dan ben je in jouw ogen een Oekrainse trol? Tjonge, wat sporen er toch veel mensen niet op dit forum.

5
72 MayDay

@71 Nederland heeft bijna geen last van die boycot misschien wat individuele bedrijven. De economie van Rusland is zo klein dat het geen merkbare effecten heeft op het BBP van Nederland.

En je kunt landen gewoon niet belonen voor slecht gedrag zolang Rusland Europese landen bezet daar gebieden annexeert en terroristische activiteiten uitvoert in buurland Oekraïne. Kunnen de sancties niet omlaag alleen maar omhoog tot dat Rusland zich terug trekt en normaal gaat gedragen.

9
73 mike45

@70 en jij denkt dat door te schreeuwen in onze media dat Rusland het heeft gedaan de belangen van de slachtoffers en nabestaande wel worden gediend, zo komt het hele verhaal er toch nooit.
en jij denkt dat als het op een oorlog uitdraait tussen vs en Rusland dat het nog steeds slim is om vanwege de slachtoffers van de mh17 al niet meer on speaking terms met Rusland te zijn, omdat we onszelf overschreeuwd hebben.de wereld is nou eenmaal groter dan jou denkvermogen en diplomatie zit vele malen ingewikkelder in elkaar .
Alles is met elkaar verweven tegenwoordig en onze belangen kun je niet even losmaken van de grote wereld om ons heen omdat jij dan emotioneel word over de slachtoffers.
Er vallen dagelijks overal ter wereld slachtoffers door geopolitiek geschuif en zeker niet van Rusland alleen Wij legitimeren een groot deel daarvan en nu doen we verontwaardigd als het ons treft .we kunnen beter zorgen dat we dadelijk niet zelf onder dat kopje vallen
en als klein Nederlander kun je je dan beter wat NEDERig opstellen en wat minder schreeuwen en wijzen en wat diplomatieker zijn ,daar lag vroeger onze kracht.

9
74 neo

@71
Het gaat mij om gerechtigheid voor de slachtoffers van MH17 waarvan 198 "Nederlandse burgers". En als onderzoek uitwijst dat Rusland er wat mee te maken heeft, zal er alles aan gedaan moeten worden om die gerechtigheid te krijgen. Of het nu Poetin is of Jan met de pet.
Jij noemt de mensen die dat willen Oekrainse trollen.Fatsoenlijk discussiëren is er al lang niet meer bij de Poetin-aanhang..

6
75 GreyB

@68 dus als alle aanwijzingen naar Rusland wijzen dan moeten we dat maar negeren want anders gaat Rusland ons militair lastig vallen. Slaat werkelijk waar helemaal nergens op. Dat is gewoon chantage.

9
76 mike45

@74
Wie schreeuwt er in de media "dat Rusland het gedaan heeft"?

7
77 GreyB

@74 er wordt door helemaal niemand geschreeuwd er ligt een gedegen internationaal onafhankelijke onderzoek die aantoont dat Rusland bij deze aanslag betrokken is. Ik hoor alleen maar Rusland schreeuwen verder helemaal niemand.

11
78 mike45

@74

Het schijnt jou niet erg uit te maken wie de MH17 heeft neergehaald en dát is ie is neergehaald. Gerechtigheid maakt jou dus weinig uit, nou, mij wel.
Het JIT team gaat met deze bewijzen naar het gerecht, en ik hoop dat ze de daders kunnen berechten. Als dat Rusland is (waar het naar uit ziet) dan is dat Rusland. Als het een ander is (waar het niet naar uit ziet) dan is dat een ander.

Bang voor oorlog ben ik niet. Jij blijkbaar wel, en angst is een slechte raadgever.

7
79 MayDay

@69

Zullen we ook diplomatiek met andere misdadigers om gaan? Dat is toch volstrekte onzin?

4
80 WijzeDwaas

@78 Het draadje over amerika en Rusland is gesloten. Daar hadden we kritiek op de nieuwskoerier. De eerste reflex van de nieuwskoerier was om onmiddellijk het draadje te sluiten. Hoezo, een open forum? Dit hoort niet zo te werken.

3
81 Yesterday

Gelukkig, iedereen is er nog. Het was gisteren zo stil, er waren zoveel standaard participanten niet aanwezig op de MH17 draadjes dat ik me oprecht heb afgevraagd of er iets ernstigs was gebeurd. Maar iedereen doet het gelukkig nog. De onzin en de blinde vlekken zijn nog altijd hetzelfde. Ben blij dat jullie allemaal oké zijn.

6
82 Dzzz

@81 heb het ook gezien het was natuurlijk ook off-topic. Hopelijk nemen ze het terharte.

7
83 mike45

@76 Ik stel voor dat jij naar Rusland rijd om ze dat te vertellen.

6
84 neo

@84
En Rusland heeft je precies waar ze je hebben willen. Je bent bang en zult alles doen om de Russen tevreden te houden. Dus Rusland kan bij jou de grens steeds meer oprekken...
Ook Poetin hoort zich aan regels te houden en zo niet dan hoort ook hij aangepakt te worden.
Met Lockerbie heeft het zo'n 20 jaar geduurd, maar uiteindelijk zijn de daders gestraft en is duidelijk dat Khaddafi erachter zat. Jammer dat hij al dood was en niet meer gestraft kon worden..

6
85 GreyB

@84 als het zou helpen zou ik dat graag doen. Maar het is aan het JIT om Rusland te houden aan de VN resolutie. Ik ga al 2 jaar niet meer naar Rusland als Nederlander is het daar na MH17 niet zo fijn meer. Toen Rusland een conflict had met Turkije pakte ze daar gewoon zakenmensen op die beursbezoekers waren op verdenking van terrorisme.

Ik ga dus als Nederlander met een Nederlands paspoort woonachtig in Oekraïne voorlopig niet naar Rusland.

Dit jaar was er bruiloft van vrienden in Moskou toen is mijn vrouw alleen geweest. Ik ben helemaal niet bang aangelegd maar durf het gewoon niet aan.

10
86 mike45

@83 Dat het off topic was doet niets af aan de, in mijn ogen, terechte kritiek. Ik vind dat ze deze geluiden serieus moeten nemen. Ze laten heel veel extreme geluiden toe zonder daarop te modereren. Als je daar iets van vindt en tegengas geeft dan wordt je reactie verwijderd. Zonder motivatie. Ik vond dat niet kunnen. Het getuigt van onvolwassenheid. In mijn beleving maakt het nogal uit of je een moderator hebt met of zonder levenservaring. In het eerste geval kunnen ze de reacties veel beter duiden.

5
87 Yesterday

@74 en wat dan emt die Australische minister, zij stelt volgend jaar de Russische daders voor het gerecht te hebben.
Waarom toch alleen die kritiek op Nederland terwijl dit onderzoek door meer landen is uitgevoerd, opnieuw de vraag denkt u nou werkelijk dat al die onderzoekers van al diev erschillende landen het allemaal fout hebben als zij concluderen dat er Russen zijn betrokken bij dit hele gebeuren?

2
88 streek

@88 de Russische opstelling heeft niks met waarheidsvinding te maken. De uitkomst bevalt ze niet want het is niet alleen mh17 maar dan staat ook onomstotelijk vast dat het Kremlin militaire betrokken is in Donbas. Dat komt ze misschien nog wel veel slechter uit.

8
89 mike45

@82 LOL question

4
90 Lias

@89

De Russische betrokkenheid bij de oorlog in de Donbass geeft Rusland pas toe als ze het geannexeerd hebben.

Maar de oplettende burger heeft 2 jaar terug die betrokkenheid al gezien toen de sepa’ s dreigden te verliezen. (Slavjansk) Die paar opstandige boeren was het probleem niet.

2
91 WijzeDwaas

@ALL

Ongelooflijk!

Er worden hier alleen maar vooringenomen standpunten herhaald.

Maar heeft er dan helemaal NIEMAND argumenten tegen de inhoud??
De kritiek van deze Australische schrijver klopt dus blijkbaar helemaal!

Ik kan er in ieder geval geen speld tussen krijgen........!!

5
92 Uit Den Haag

@62 Sorry, maar ik wil hier toch even aangeven bijkans misselijk te worden van jouw stupide, kortzichtige en haatzaaiende propaganda retoriek. Juist jij toont bar weinig empathie met de nabestaanden van de MH17 slachtoffers en doet weinig anders dan hier aanhoudend -over hun rug- politieke haatpropaganda te bedrijven.

4
93 Saysame

@93 Ah iemand mag dus niet een oproep doen om Rusland verantwoordelijk de houden en te straffen inzake de MH17? Apart hoor ik heb nabestaande datzelfde horen zeggen op tv. Mag dat ook niet van jou? Waarom eigenlijk niet?

1
94 VaY

@92 tuurlijk het past in uw straatje maar past het ook in de werkelijkheid van het rapport?
Het feit dat de russen zo graag met deze meneer aankomen zetten, of beter nog dat het altijd de russen zijn die iedere keer met opnieuw een waanzinnig verhaal aankomen zou juist te denken moeten geven. In de 2 jaar sinds het gebeuren zijn er telkens vanit Rusland nieuwe theorien gekomen, die elkaar ook nog eens tegenspraken, komt men 2 dagen voor de openbaring van het rapport opeens met nieuwe beelden etc.
Hoe graag u ook zou willen maar helaas alle aanwijzingen vanuit alle richtingen wijzen telkens naar russisch materieel, al dan niet met toestemming vanuit het Kremlin daar gebracht.
En dat het Kremlin op dat momet zich met een interne Oekrainse zaak bemoeide is ook bekend.

0
95 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bouncing Boobs PornTrans CuckoldReddit Nude BeachPorno FrenchDemie SutraBreast FondlingIndian Foreigner PornGayporn FrotTroy FransiscoBoysfoidWww Sex Hd Video ComWww Hard SexChib-001Gay Black Fat PornStefbabyg LeakedBulu MovisLiya Silver BbcBokepindo TerbaruPrivate NudesMia LelaliGay Movies Porn FreeSaya Song PornAunty XvideoForcerape PornNatalie Portman Sex SceneMaid With SexKenzie Madison FullLewdstarFstsl.modelBuceyeiroWww.xhamster ComHexmamiDauterswapRape Scene Movie PornReaganfoxx PornPrivatedelight ChPornog GratisPprndudeJust-peachyyy NudeXvixen PornJhonni Blaze OnlyfansHd Sex Video 2018Indian Viral SexFemboy CumsAnjali Actress SexWomen Who Suck Big Cocks4chan Org BSine Lon XxxJake Preston GayDaisy DucatiHindi Naked Blue FilmJessica Rabbit PornhubAdultsvdtalkTenuto 2Pornos De MujerRose Monroe NudeH_o_t_w_i_f_e VideosRsrvr-014New Xxx Sexy MovieIndian Bhabhi Hd SexReshma Pasupuleti VideosBbw FatpornXnxxx VideoSanilion Er Xxxصورة سكس متحركهClassic Sex VideoFock VideoShailene WoodleysexDesi Ladki PornNake OutsideLuckless Holly PornPornografico IndianoJonni DarkkoIndian Gay Sex VideosElizibeth Banks NudePorn Videos JdSali Sex VideoMa Mere Full MovieIndianteachersexXnxx TruckXnxzFilmes Pornos Gays BrasileiroLinda Cardellini NakedGinger LynLazarbeam GfSinful Deeds Onlyfans LeakedFuck Me EyesTeacher And Student Sex VediosWww Xnxxx SexGroup Sex PornFlappy PornLarkin LovepornGroaping PornBest Site For Vr PornBabes Hot NakedEnanos CogiendoLauren Phillips SpankbangBondage AsainSex Sex Sexy PictureMalayalam Porm VideoBiggest Titties In PornFlirt 4 FreeApp PornograficasTeens Twinks PornPakistani FukingXnxnn HdReal Lesbian PornographyGonewildaudio RedditOmegelXnxx Bhabhi VideoPick Up FuckTiktok Ass RedditSunny Leone Porm VideoX VidoesSee Video BfWww Indian Bhabhi Sex ComMia Khalifa Hd BpNadia Nyce NudeTomi Taylor PornstarYoutubers PornBig Booty Ebony PornhubBest Free PorntubesSyren De Mer Hot Fucking At OfficeKieshTamil Sex TeenYoung Black And Horny No. 3Blog PornTryonhaulMature Sexy WomenDildo HoverboardPorn ViralJaiden Animations PornLive CamgirlsAuto SexJapense PornHflashPorn MegaKigcomixXchange LifeShae Summer PornXnxx KerlaBathroom FuckJules Jordan PornKajal Agarwal Sex XxxTrans PornosVintage EroticalCzechvedioBrownpornAlyccia StarrAnna Raadsveld