Herdenking vluchtelingen gaat niet door (rd.nl)


De herdenking van omgekomen vluchtelingen die woensdag op last van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan werd verplaatst naar de Nieuwmarkt, is afgelast. De organisatoren zien af van de herdenking vanwege boze reacties. ...

door Febee in Binnenland  ·  148 Reacties

  • 13
  • 1330x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Ik denk dat het tijd wordt ze eens op dezelfde manier terug te pakken.
Zijn er geen belangrijke dagen voor moslims waar ze waarde aan hechten?? en belangrijke dagen voor de strijders in het weg met de Nederlandse identiteit gedachtegoed?
Kunnen we niet een dag van de blanke slavernij in het leven roepen, en dat we die dan met zijn allen herdenken op de geboortedag van Mohamed!
En dan iedereen verplicht daaraan meedoen, ook de moslims.
We doen dat dan met zachte doch ferme dwang(want dwingen moet kunnen heb ik laatst vernomen.)
Zo kunnen we nog meer zaken bedenken die ons tegenstaan, en die we afgeschaft willen zien.
Als er uit die hoek geen respect is voor de mensen die belang hechten aan bepaalde tradities, zie ik niet in waarom wij dan wel/ überhaupt rekening moeten houden met die figuren?
Wij doen nog lang niet vervelend genoeg terug!
Mijn mening

101 verwijderd110

@96

Volgens Save the Childeren zijn er in 2016 600 kinderen gestorven op zee.
https://www.savethechildren.nl/nieuws/2016/600-kinderen-stierven-op-de-middellandse-zee

Of het waar is weet ik niet maar als je gaat googlen op foto´s van bootjes met vluchtelingen dan zitten toch meer kinderen tussen dan een enkeling. Triest.

8
102 Ikke

Ook maar even in dit draadje..

4 en 5 Mei gewoon houden waar het ooit voor is bedoelt, de slachtoffers uit WOII, hun die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid, waardoor we nu met elkaar kunnen bakkeleien op NK..
En een moment om je te realiseren dat we het zo slecht nog niet hebben in NL, ondanks ons geklaag op van alles en nog wat (iets wat ik zelf ook regelmatig doe hoor question )

De andere slachtoffers, ook respect daarvoor hoor, maar die kunnen we beter op andere dagen herdenken.

2
103 greenpollo

@101 : Precies. Het suikerfeest staat nu officieel op de kalender, Pasen, Pinksteren, Kerstmis niet. Protest! Dan het suikerfeest ook niet.

Alle mogelijke bijeenkomsten verstoren door er massaal als duidelijk niet-moslim aanwezig te zijn. Gaan ze liggen bidden gaan wij luidkeels erdoorheen praten. Honden meebrengen overal waar zij ze niet willen. Enzovoorts.

Wij worden constant uitgedaagd en in de verdediging gedrukt, voetje voor voetje en steeds sneller in de hoek gedreven, en de overheid houdt hun de hand boven het hoofd vanwege de olie. De aanval is nog altijd de beste verdediging. Genoeg is genoeg.

3
104 Wendel

@102 Die organisatie is belanghebbende

1
105 charmeur

@105
Ik was er al bang voor.

1
106 Ikke

** gebruiker verwijderd **

Het is nu nog een half uur en dan begint de Nationale Dodenherdenking 2017.
Ik hoop op een waardige Nationale Dodenherdenking (maar vrees met grote vrezen).

107 verwijderd2420

** gebruiker verwijderd **

@102 Save the Children, hebben die ook connectie met de mensensmokkelaars?
Hulporganisaties bleh vertrouw er geen 1 meer!
Ik geef al jaren(meer dan 20) eerst aan Foster Parents/plan later dus.
Maar ik vraag me steeds meer af of ik daar wel goed aan doe?? kan ik dat geld niet beter anders besteden?

108 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@108
Even off-topic;
Ik raad u aan even te kijken wat er aan het management van het door u gekozen goede doel wordt betaald en vervolgens uw conclusie te trekken.

109 verwijderd2420

** gebruiker verwijderd **

@108
Kijk even bij bron van topic Topsalarissen bij subsidieklanten.
Niet schrikken.

110 verwijderd2420

** gebruiker verwijderd **

@110 Ik denk dat ik maar een ander goed doel zoek!

111 verwijderd110

ga die maar ergens anders herdenken.

0
112 ongelovenloos

** gebruiker verwijderd **

Ja stel je voor, eigen slachtoffers eerst. (Trieste hokjesgeesten, niets begrepen van 4 en 5 mei)

113 ---deleteduser---

Ik geef best veel geld weg, teveel vindt mijn man en hij heeft ook wel gelijk. Maar per maand bepaal ik aan welk doel ik geld geef en dat zijn bijna altijd kleinschalige lokale projecten. Elke euro die ik geef is en wordt gebruikt voor het doel. Al die jaren dat ik grote organisaties steunde in de veronderstelling dat zij net zo betrekken zouden zijn bij het onderwerp als ik en dat zij omdat zij groot waren meer konden doen is in een uiteenspatting van feiten verdwenen. Niet één eurocent geef ik daar nog aan. Maar crowdfunding, en particuliere projecten. Ik ben vaak erg onder de indruk hoe toch nog (gelukkig) zoveel mensen de kracht weten te vinden onder meestal barre omstandigheden tot dood en bedreiging aantoe die toch tegen elke verwachting in het goede doen. En zelfs voor dieren in de ergste oorlogssituaties zijn er mensen die echt met zwaar gevaar voor eigen leven dieren proberen te helpen. Voor mensen zijn er zelfs in dat soort situaties nog veelorganisaties die over flink geld beschikken die helpen,maar voor dieren wordt eigenlijk weinig tot niets gedaan en ik steun die dappere mensen van harte! Echt knap., diep respect!

2
114 Bleke Betty

Prima dat het afgelast is. Het hoort niet tegelijk met dodenherdenking. Bovendien geef ik zelf nieta aan vluchtelingen. Reden: ze zitten in een veilig land Turkije. Daar hebben ze asiel aangevraagd en volgens de Europese wetten moeten ze blijven in het land waar ze asiel aanvragen. En dan stappen ze in gammele bootjes en varen naar Griekenland en verdrinken ze. Dat doen ze toch zelf? Ze waren al veilig en gered. Bovendien moet je moslims opvangen in hun regio. Daar voelen ze zich sneller thuis en ze passen niet tussen christenen en zeker niet tussen atheisten

3
115 Jan met de korte achternaam

@113 slachtoffers herdenk je op de plek waar ze 'gevallen' zijn.

Dus prettige reis.

5
116 Eastwood

@115
Vraag het weer eens vriendelijk: neem s.v.p. een andere nicknaam!

4
117 Jan met de korte achterlul

@116 ,

Onzin. Deze herdenking gaat allang niet meer over alleen de Tweede Wereldoorlog, maar over slachtoffers van conflicten waar ook ter wereld.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nationale_Dodenherdenking

Lees maar onder het kopje 'Definitie'.

4
118 progressiefliberaal

Typisch hoe sommige mensen gewoon een eigen draai geven aan deze herdenking, en vervolgens wel klagen omdat van iets wat, in de beleving van deze mensen, gericht zou zijn op Nederland zogenaamd van ons afgepakt wordt.

Die mensen mogen weleens beseffen dat wat zij verstaan onder 'onze' herdenking, allang niet meer alleen op 'ons' gericht is - van mensen die Nederlands erfgoed zo hoog in het vaandel hebben staan, zou je toch wel verwachten dat ze op zijn minst op de hoogte zijn van dat feit.

Het is sowieso volslagen belachelijk bekrompen gedoe, want de Canadezen, Fransen, Amerikanen en Engelsen en alle anderen die bij Normandië landden, vele verzetsplegers wereldwijd, de Russen en Polen in het oosten, de inwoners van de Afrikaanse landen tegenover Rommel, de Australiërs en Chinezen tegen de Japanners, waren ook geen Nederlanders. Zullen we die mensen dan ook maar niet herdenken?

Jammer dat er bovendien, juist op deze dag, toegegeven wordt aan hatende acties en woorden van mensen die het blijkbaar niet kunnen hebben dat er ook andere mensen herdacht worden. Hier had niet aan toegegeven moeten worden, zo geef je een verkeerd signaal af dat boos worden en uitsluiten blijkbaar werkt als je je zin wilt krijgen.

5
119 progressiefliberaal

Gelukkig maar. 4 mei is onze dodenherdenking en daar moet iedereen met de poten van afblijven. Moet ook nooit veranderen.

0
120 Robbedoes

@104 Het suikerfeest staat nu officieel op de kalender, Pasen, Pinksteren, Kerstmis niet. Protest!

Ik heb bij u af en toe het geval dat u geheel buiten de realiteit staat of de calimero wil uithangen want deze dagen staan allemaal officieel op de kalender dus waar hebt u het in vrijheidsnaam over ?!

2
121 21st Century Guy

De herdenking was niet te beveiligen, Wilders had alle beveiligers opgeëist en gekregen.

3
122 Bart Boudewijn

wat is dit dan ook voor een dronken gedachte? 4 mei is exclusief voor WO 2..wat snappen deze handjevol mensen niet dat ze dit zouden dien. er gaan dagelijks mensen dood. door hartinfarcten en ziektes . en ja ook door vrijwillig op een bootje te stappen. ook door de syrische oorlog en IS...een mens gaat nu eenmaal niet eeuwig mee. iemand mag zelf denken aan wie die denkt op 4 mei...laten die vluchtelingsympathisanten dat lekker thuis doen op de bank maar geen kokketerie op straat aub

2
123 Lets keep it cool

@99 , @100 ,

Sorry, maar in geval van reacties @23 en @26 was het echt geen zaak van niet met mij eens. Ze waren gewoon asociaal en ver beneden peil.

Het feit dat je dat al niet schijn te begrijpen en dat die 2 reacties ook nog op zoveel bijval konden rekenen, zegt heel erg veel over het niveau op nieuwskoerier. Schandalig laag. En voor mij een bevestiging dat elke min die ik op draadjes als dit krijg niet meer dan een compliment is.

Maar als jij niets verkeerds ziet in hopen dat iemand daadwerkelijk in een rolstoel zit en indien niet, hopen dat iemand de rolstoel in geslagen wordt, dan denk ik dat je toch serieus eens bij jezelf te rade moet gaan.

Nee, jij had die reactie niet geschreven, maar vond het wel nodig iedereen die tegen die reactie ageerde een NSB-er te noemen.

Nogmaals: Ga eens bij jezelf te rade. Daar zit namelijk heel veel mis.

2
124 Weet geen naam

@123 , “4 mei is exclusief voor WO 2.”

Is het niet. Ook voor alle gevallene tijdens vredesmissies na WOII.

2
125 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@104

5,9% moslim en 954,1% niet

vluchtelingen zijn niet uitsluitend moslims

ik vind je post gewoon uitermate zielig.

126 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@104

5,9% moslim en 954,1% niet

vluchtelingen zijn niet uitsluitend moslims

ik vind je post gewoon uitermate zielig.

127 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

Bij mij zit niet (veel) mis; uw mening en uw reacties (gezien de waarderingen) daarentegen is wel veel mis.

Maar u meent dat er uitsluitend in grove bewoordingen gereageerd mag worden op reacties waar u het niet mee eens bent; ik heb er voor gekozen om dit niet te doen (maar een reactie te schrijven die op 2 manieren is uit te leggen, en ook op 2 manieren werd gewaardeerd-tegen uw zin) en niet op uw niveau te reageren.

(Mede)rolstoelgebruikers behandel ik zoals ik ook behandeld wil worden: ik veroordeel (maar keur deze ook niet goed) niet met grove bewoordingen de reacties van mensen die hier anders over denken.
Ik gebruik hiervoor de + of - waardering.

U schrijft wederom de N** (ú schrijft het volledig uit) kwalificatie op Nieuwskoerier hetgeen ík nooit en te nimmer heb gedaan (noch het woord N*z*).

Ik heb het woord (=wederom gecensureerd door mij) pl**risl***r (naar Amsterdams gebruik) gebruikt.

Dus neem uw eigen raad te harte: kijk eerst eens naar uw zélf én uw wijze van reageren alvorens u mij de les tracht te lezen.

Prettig weekend.

128 verwijderd2420

En terecht. De dodenherdenking gaat er ook om de hand in eigen boezem steken, naar je verleden kijken en zeggen: dit nooit meer. Als er dus islamitische bootvluchtelingen moeten worden herdacht, moeten moslims ook eens naar hun eigen geschiedenis en hun eigen daderschap kijken, en zeggen: dit moet stoppen. Niet alleen maar constant het westen de schuld geven omdat wij wel de misdaden in ons eigen verleden durven te benoemen om vooruit te gaan. Van de islam wordt nooit een misdaad benoemt, die mag alleen maar worden geprezen. Dan heeft het herdenken van de doden ook weinig zin.

0
129 zewa

Wat die kruisjes betreft: dat is weer schaamteloos reclame maken voor het christendom, terwijl de nazi's notabene door de kerk werden gesteund, omdat ze in Hitler een bondgenoot zagen tegen de emancipatiebewegingen en het opkomende atheïsme. Mijn grootouders waren om die reden gevlucht voor de nazi's en voor de macht van de kerk, socialistische en atheïstische vrienden van mijn grootvader zijn naar concentratiekampen gebracht. En dan mag je dat nu herdenken met 3000 symbolen van dit religieuze nazisme? Niemand heeft het ooit over het uitroeien van het socialisme en atheïsme door de nazi's, het gaat altijd maar over joden en gehandicapten. Maar de werkelijkheid is de nazi's door bedrijfsleven en kerk in het zadel zijn geholpen om de macht van de emanciperende en zichzelf organiserende arbeiders kapot te maken. Weg met die kruisjes.

0
130 zewa

@128 , “uw mening en uw reacties (gezien de waarderingen) daarentegen is wel veel mis.”

Nogmaals, veel minnen scoren op draadjes als deze is het beste compliment dat je kunt krijgen. Dat is namelijk een bevestiging dat je menselijk bent.

Jammer dat je dat niet begrijpt.

3
131 Weet geen naam

@128 ,

Wat je overigens ook blijft ontgaan. Je hebt het nog steeds over standpunten waar ik het niet mee eens ben.

Al tig keer heb ik geschreven dat ik ook niet achter het herdenken van vluchtelingen sta op 4 mei.

Dus in de kern ben ik het niet eens oneens met de mensen hier.

Waar onze wegen zich echter scheiden, is de kortzichtigheid en overdreven reacties van de meesten hier.

Ik ben het niet eens met het herdenken van vluchtelingen op 4 mei, maar zeker ook niet met een verbod daarop. En ik hekel dus de wens van het verbod, niet de aversie tegen het herdenken van vluchtelingen.

Mensen moeten eens iets langer nadenken en eens het groter plaatje proberen te overzien. En eens een inschatting proberen te maken dat als we dit zouden verbieden, wat dat voor gevolgen gaat hebben voor onze vrijheden die verankerd zijn in de (grond)wet. Als we die wetten in dit geval aan de laars lappen, wanneer dan de volgende keer?

Dat is nu het verschil tussen ergens niet mee eens zijn en meteen in een Pavlovstuip vallen en je te beperken tot onderbuik EN het ergens niet mee eens zijn, maar wel een paar stappen vooruit blijven denken.

4
132 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@132
Mijn laatste reactie aan u (ja, ik spreek u aan met u- dat heet fatsoen).
Ik wens u veel succes met uw stigmatiserende reacties (m.n. aan mijn adres).
Ik voel me níet verheven boven een ander; dat laat ik aan ú over.

133 verwijderd2420

Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft als doel de nationale slachtoffers van oorlogen sinds WO2 ter herdenken. Daarbij gaat het om Nederlanders die in oorlogsituaties in of buiten Nederland gevallen zijn, bijvoorbeeld bij VN-inzet. Daarbij hoeven de, voornamelijk economische, vluchtelingen die zijn omgekomen in hun drang op een beter leven niet herdacht te worden. Deze mensen kozen hier vrijwillig voor, en werden niet ingezet voor vredesinitiatieven. Op basis daarvan hoort hun gedachtenis niet thuis op vier of vijf mei. Zoals al eerder gezegd, deze mensen mogen best herdacht worden, maar dan op één van de voornoemde internationaal daarvoor erkende dagen...

0
134 uahoera

@131

Tegen beter weten, nog één poging dan,

Op 4 mei herdenkt Nederland alle Nederlandse slachtoffers sinds de Tweede Wereldoorlog. Dit zijn militairen en burgers die stierven in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. De Nederlandse vlag hangt halfstok en om 20.00 uur is het 2 minuten stil(niet mijn uitleg, sta hier wel volkomen achter, maar van de rijksoverheid).

Dus......Wij herdenken Nederlandse slachtoffers..............Nederlandse militairen en burgers die stierven tijdens oorlogen en/of vredesoperaties.

Get the whole picture? O,sorry.........heb je het allergrootste plaatje nu door?
(Denk het niet, andere uitleg dan maar)

4 mei herdenkt Nederland voor Nederland, zoek maar een andere dag om de "vluchtelingen" te herdenken, dus geen verbod(dat maak jij er weer van) maar geen herdenking op 4 mei voor anderen!

Zit je trowens wel dwars hè, al die minnen?
Bij mij begon je er namelijk ook al over. En terecht dat je dat dwars zit.....

Blijf vooral in je eigen domme uitleg geloven want in de echte wereld betekent het precies het tegenovergestelde en ergens, in die hele kleine brein van je, zit een heel klein en zielig stemmetje die het volgende tegen je zegt:
"ben ik nu echt zo'n onmenselijke figuur die alleen maar minnen krijgt voor mijn opmerkingen op NK?"

Wij (de meest mensen hier op NK) weten het antwoord al, nu jij nog.

Advies (gratis) : Luister naar dat innerlijke stemmetje "Weet geen naam"!

Hopelijk begrijp je dat, persoonlijk betwijfel ik dat maar goed, we zullen wel WEER zien hoe slim cq dom je bent!

Fijne bevrijdingsdag !

O....weet je eigenlijk waarom wij dit vieren hier in Nederland?
Het antwoord is niet omdat er "vluchtelingen" zijn gered op zee............

Sorry, moest even(mijn excuses aan de mensen op NK).

question

1
135 ikzelf66

** gebruiker verwijderd **

@135
Geen excuses nodig hoor, uw reactie is volkomen begrijpelijk (voor mij tenminste).

136 verwijderd2420

@135 , Lees @132 eens.

4
137 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

138 moeder

@138 , Ook jij. Lees @132 eens.

In de kern verschillen onze standpunten niet eens. Ik ben ook geen voorstander van vluchtelingen herdenken op 4 mei.

Ik vind hooguit de ophef overdreven en ondanks dat ik tegen herdenken van vluchtelingen op 4 mei, ben ik alsnog een tegenstander van een verbod daarop.

Simpelweg omdat ik wel begrijp dat we ons met zo’n verbod op zeer glad ijs gaan begeven.

Probeer die consequenties eens te overzien.

Dat zijn plan niet verboden kon worden, komt omdat er bepaalde vrijheden in onze (grond)wet zijn vastgelegd.

Het is heel gevaarlijk om die wetten te negeren, simpelweg omdat dit plan je een keer niet bevalt.

Het is dus wel duidelijk dat ik juist zaken wel begrijp die jou volledig ontgaan.

2
139 Weet geen naam

@135 , “Zit je trowens wel dwars hè, al die minnen? “

Als die me echt zouden boeien, was ik maanden geleden al gestopt met reageren op dit PVV bolwerk.

3
140 Weet geen naam

@137

Lees @135 nog een keertje dan zie je dat ik heel goed begrijpend kan lezen.
Volgens mij begrijp je jezelf niet, lees jij anders @132 nog een keer!

0
141 ikzelf66

** gebruiker verwijderd **

@141
U wel (m.b.t. begrijpend lezen).

142 verwijderd2420

@140

Inderdaad, zit jouw helemaal niet dwars hè?

Hahaha, grapjas......
question

0
143 ikzelf66

@140 Mijn idee! Dat minnen is een grote farce hier! Gewoon op naam minnen : niet meer en niet minder!

Lachen toch????

2
144 Dubbeltje

@144 , Yep.

En zoals ik eerder al ergens schreef. Minnen op draadjes als deze zijn de beste complimenten die je kunt krijgen.

2
145 Weet geen naam

@143 , “Inderdaad, zit jouw helemaal niet dwars hè? “

jou

2
146 Weet geen naam

@146

Lees je eigen reactie's eens na. Ik begin niet over minnen.

Sukkel!

0
147 ikzelf66

* Verwijderd door de redactie *

148 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Weten we nu wat wehebben binnengehaald?...

2 minuten geleden geplaatst door Weetal

baba jaga
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Meer maar aan langs een windturbiene op de noordzee....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Oeps112
GeenStijl: "Nieuw" beeld daders seksuele uitbuiting: '90 procent heeft migratieachtergrond'

Bizar! 90 procent van seksuele uitbuiters heeft een migratieachtergrond: "Zullen geen Zweden en Canadezen zijn!"https://www.dagelijksestanda...

5 minuten geleden geplaatst door Oeps112

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Leg maar bij v.d. Burg voor de deur. . . ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ongelovenloos
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Zo gaat dat .Als het andersom was geweest dan werden er nog net geen kamer vragen gesteld, en sprak iedereen weer over racisme en extreemrecht...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Oeps112
Naast de nazi’s zitten er ook ISIS monsters in de Oekraïense strijdkrachten

https://ejbron.wordpress.com/2024/03/28/naast-de-nazis-zitten-er-ook-isis-monsters-in-de-oekraiense-strijdkrachten/https://zlj13051967.wordp...

7 minuten geleden geplaatst door Oeps112

sockknitter
Tsjechische geheime dienst: ‘Rusland betaalde cash aan bevriende Nederlandse en Europese politici’

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977046-tsjechie-ontmantelt-russisch-desinformatienetwerk-dat-ook-op-belgie-mikte?bekijk=c6474132&cid=6474132&p...

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@55 Dankjewel. Jij ook! 🙋‍♀️...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Daar heeft Rutte volkomen gelijk in. ...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ongelovenloos
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Dat te kort aan opvanglocaties is chronisch aangezien men niets aan de instroom doet. ...

15 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Nutty AmericaVideos Porn De FamosasEbony DoggystleSex Story DidiAna De Armad NakedLatest Indian Sex StoriesXxx Sex Marathi VideoHindi Adult Webseries OnlineBhanupriya Sexy VideoSyren Le MarLuna Lark PornNude Female CelbsSavannah PornFer Hera FeriShort Hair Blonde PornSwathi Naidu Pregnancy TestTeenage Blow Job VideosFree Mature PronHetnaiVrchatpornLiv Morgan AssIndian X VedeosXxxonxxxNude WomenpicturesHot Indian Kissing SexAmeena Green PornTeam CuriososFree Teen CamCocoland VersionBlackbbwpussyNude Jennifer LawrenceHd Jav UncensoredGandu Sex VideoRekha Sex SceneEuropean NudeElena BunnzCollege Girl XnxxHoneymoon Porn VideosNew Hot Bf VideoJohnny Sins Full HdNude Cartoon ComicsBhai Bahan HindiMolest PornNiamodelXxxxxxxzPornhat IndianFunny Sex CartoonsIndian Married Couple SexKaley Kuoco Nude成年人电影Hot Zoe SaldanaAh Ah MeLokal Xxx ComTamilsexdanceSexc MovieSelena Adams PornstarMuscular Nude GuysFroced XxxCorinna Kopf Nude LeakSister Hard PornVideo De Pornor BrasileiroIndian Desi Bhabhi PornMomedian Sexy VideoColombianas MasturbandoBella Poarch Tyga Sex TapeTurkash Xxx色情 游戏Manga HentaoHentia For FreeJessica RyanAnimefacesittingNew Punjabi Blue FilmBoys DickWake Up SexNaked Boob PicsBrunette XxxTelugu Xxx Sex ComChacha Bhatiji Sexy VideoSister Xxx Hd VideoFucking Indian CoupleSoftly PornSkylar Vox NewestSpankbangingVideo Pornographie FranceTaylor Swift Nude Fakesسکس کوردیSri Reddy Sex VideosChinese HookerBad Uncle VideoLeabianGianna Michaels HdLong Toe Sally PornMusclegirlflixPorn Hub PremuinMia Khalifa Sexy VideoBf Sexy Devar BhabhiIndian Doctor XvideoBouncing Anime BoobsReal Fam PornKaori KapsXhamster CMamanxSarah ShahinudeTessa FlowerLorena Andrea NudeSindhu Sex VideosKorean Hard Sex VideoFlaruAsian PawgWillow Harper PornHuge Tits PovNice PussypicsGirl Chudai VideoXxx Video Big BoobThailand Video PornGina SavageSonagachi Bf VideoXxx Bhabi HindiBritney Spears Nude VideoPorn.3dJacko Pose PornFuckemMollyred WolfTs Megan SnowLana RhoadeaLitty TittyCatalinasofAunty MoaningBlacked JapaneseBest Lesbian HentaiXnxx TeacherChina Sex Video HdHot Sensual SexMaki Hojo PornIpx 811Madres Fallando Con Sus HijosMature_titsSexiy Video HdTelugu Xx ComBdsm DrawnNude Pics Jenny MccarthyAmatuer OrgyBlanche BrasburryNepali ChikekoChubby Shemale PornMackenzie Mace PornCorean Porn MoviesGemidos RicosBimbo BarbiGotporni