Nederland slipt dicht. (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door jdj in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 2
  • 768x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

dichtslippen bestaat niet, dichtslibben wel.

1 ---deleteduser---

Het is slibt van dichtslibben.

0
2 in holland

@1
Nederland slibt dicht door "vluchtelingen"

6
3 in holland

slipt...lol

0
4 netcat

Slipt dicht .... dikke handel voor de bandenfabrikanten question

0
5 Bert1607

@3 Natuurlijk joh! Die hebben n.l. allemaal een auto! question

6
6 Dubbeltje

Zou Jesse Klaver en z'n Groenlinks er ook weet van (willen ?), hebben dat Nederland dichtslibt ?

5
7 Flipper

Bij gladheid kan het dichtslippen door de slippende auto's die opelkaar botsen.

0
8 Reagurius

@6 Ja, zo niet dan komen die snel. En rijden rond met buitenlands kenteken wat al niet mag. Wonen in Nederland moet je een Nederlands rijbewijs hebben en een auto met Nederlands kenteken..niemand doet er wat aan!! Het loopt er dun van in m'n slip...

3
9 TouchScreen

Is er dan tegenwoordig geen enkele politicus of wetenschapper die inziet dat Nederland domweg zwaar overbevolkt is? In de jaren "60 gaf de "Club van Rome" reeds aan dat nederland met 10 miljoen inwoners aan zijn tax zat..... Inmiddels leven er hier dik ZEVENTIEN MILJOEN!!! En iedereen wil leven, wonen, werken, recreëren, autorijden, schijten etc. etc.... Dit gaat vroeg of laat fout!! We zitten nog steeds met een woningnood, werkloosheid, vastlopende infrastructuur, overvolle wegen en treinen, stress, amper nog natuur (behoudens wat afgezette parkjes)..... Je kunt er wegen bij plempen, een extra spoorlijntje aanleggen.... allemaal goedbedoelde oplossingen... maar het is enkel dweilen met de kraan open.
Dan waren onze politici 50, 60 jaar geleden een stuk verstandiger en voorzagen toen wel de problemen... Zij adviseerden Nederlanders te emigreren. Zo vertrokken er honderdduizenden Nederlanders naar Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Canada, Zuid Afrika etc....
Het fileprobleem in Nederland los je niet meer op..... Leer er maar mee leven...

1
10 LoydMorris

@3 Door uitwerpselen van dom rechtse schijtmeeuwen slibt er ook veel dicht.

4
11 Oceancloud

@6 die krijgen ze toch ook gratis, net als huis met koelkast, tv en uitkering?

3
12 Remkraan

@9 dit komt weer door ondoordachte regeltjes van de overheid

Als je inwoner bent van Nederland moet je motorrijtuigenbelasting (mrb) en belasting van personenauto’s en motorrijtuigen (bpm) betalen. Je bent voor de Belastingdienst inwoner als je staat ingeschreven bij een Nederlandse gemeente en als je een binding hebt met Nederland.

In een aantal situaties hoef je geen bpm of mrb te betalen voor je auto met buitenlands kenteken en moet je vrijstelling aanvragen.

Onderstaand 1 van de situaties:

Je werkt voor een buitenlands bedrijf

Je betaalt geen bpm en geen mrb in de volgende situaties:

– Je werkt voor een buitenlandse werkgever en je kreeg een auto met buitenlands kenteken voor je werk.

– Je hebt een auto met buitenlands kenteken en je bent eigenaar of bestuurder van een buitenlands bedrijf (deze wordt heel veel gebruikt, ook door buitenlandse zzp-ers).

2
13 metoo

Alleen nog maar minnen op @7 ..... en wat voor een reactie van @11
Ondanks dat dus nu vaststaat.................... Dat Nederland dichtslibt, mag dat geen beletsel zijn om dit land verder voller te laten stromen ? Hmmm, vreemde visie hoor.

2
14 Flipper

@3 Natuurlijk het is weer de schuld van de vluchtelingen @9 vluchtelingen in Nederland die rondrijden met een buitenlands kenteken, geen idee hoe jij daarbij komt, er is geen Syrier, Irakees, Somalier etc. Komen aanrijden in een auto uit het land van herkomst.

7
15 mike45

@3 Uit het artikel : ". De opleving na de crisis is onderschat."!!

Volgens uw redenatie zorgen vluchtelingen dus de laatste jaren voor "opleving na de crisis".

4
16 Dubbeltje

Oogkleppen op zeker..menig en dan vooral Somaliërs rijden hier rond in een auto van herkomst!
Weet niet waar jouw huis woont, maar hier kachelen er zat rond met brikken die een autosloop niet wilt hebben al krijgen ze geld bij..

5
17 TouchScreen

@17 Dat geloof je toch zelf niet! Er is toch helemaal niemand die in Somalië een wrak gaat kopen en daar vervolgens mee naar Nederland gaat rijden. Er zit zeker ook nog een Somalische kenteken op?

4
18 mike45

Je merkt werkelijk aan alles dat Nederland te vol is en daar is verkeer nog wel het minste van.
Zet te veel ratten bij elkaar in een kooi en ze vreten elkaar op. Zet te veel kippen bij elkaar in een kooi en ze pikken elkaar dood. In te grote populaties konijnen breekt de konijnenziekte op en sterft een groot deel uit.

Je kan geen stap meer zetten in Nederland zonder een ander tot last te kunnen zijn of last te kunnen ervaren. Geluidsoverlast, stank overlast, wachtrijen, files, banen tekort, geldtekort, huizentekort, ruimte tekort. Het is nergens echt donker in Nederland, het is nergens stil in Nederland. Bedrijvigheid, industrie, natuurgebieden en recreatie komt steeds dichter bij woonwijken te liggen. Huizenbouw onder de aanvliegroutes van Schiphol, houseparty's ingesloten tussen natuurgebied en woonwijk, snelweg als stoep of achtertuin, dure koophuizen met enkel een meterbrede groenstrook om het huis heen. De mens is hier gewoon niet op gebouwd.

1
19 Mariska3

@19 het is toch maar echt waar je gaat kijken in Nederland als je ten zuiden van de Moerdijk bent, of ten noorden van Amersfoort of Almere of ten oosten van Amersfoort kun je echt eindeloos van de ruimte en de natuur genieten.

Je hebt tientallen steden in de wereld waar meer mensen wonen als in heel Nederland! Juist in Nederland valt het erg mee met het op elkaar pakken van mensen in kleine gebieden.

5
20 mike45

@20 In mijn Brabantse dorpje sta ik ook nooit in de file..... Hier is nog best ruimte.... Maar dit neemt niet weg dat Nederland veel te vol is. Net zoals Mariska @19 zegt.... de irritatie, stress, geweld, onverschilligheid, vervuiling.... daar hebben we zelfs hier in m'n dorpje regelmatig mee te maken. question
En inderdaad... er zijn steden waar meer mensen op een hoopje wonen, dan in heel Nederland. Maar zou u daar willen leven? Ik in ieder geval niet. Het vliegt mij al naar de strot als ik in de buurt van het "Groene Hart van Nederland" kom..... Een klein gebiedje ingeklemd tussen Rotterdam, den Haag, Amsterdam..... Afschuwelijk.... een omgeving met enkel huizen, gebouwen, wegen, industrieterreinen, mensen, mensen, mensen..... met een groenstrookje waar je niks mag....

1
21 LoydMorris

@21 in de randstad is het inderdaad heel erg druk maar zodra je die verlaten hebt is er ruimte genoeg in Nederland. Maar mensen wonen nu eenmaal graag bij elkaar in de buurt ook de economische activiteit zorgt ervoor dat veel mensen bij elkaar gaan wonen.

6
22 mike45

@22 Dan ook niet meer zeuren over de drukte, fileprobleem, vervuiling, verharding, rotzooi etc.....

2
23 LoydMorris

Slipt dicht? Door de vele files onstaan kettingbotsingen door slippende auto's? question

1
24 tripomatic

@21 ; Wat mensen als mike45 vergeten is dat die zogenaamde 'vrije ruimte' en 'natuur' in Nederland allang geen vrije ruimte meer zijn. Waarlijk elke vierkante centimeter in Nederland heeft een functie, een taak en regeltjes daar omtrent.

Die weilanden dienen voor de koeien, voor het hooi om de dieren te voederen, om aan het mestquotum te kunnen voldoen en de mest uit te kunnen rijden. Ze spelen een rol bij de beheersing van het grondwaterpeil en in sommige delen/gebieden als 'overstroomgebied' om de waterstanden in de rivieren te kunnen beheersen.
Landbouwgebieden zijn er om ons van voedsel te voorzien. Alle importeren is duur en onze landbouwproducten zijn belangrijk voor de export en de economie.
De 'natuurgebieden' zijn geen natuur meer. De mens moet hard en stelselmatig ingrijpen m deze kleine vlekjes in Nederland nog een beetje een 'natuurwaarde' te geven. De populatie dieren is uitbalans; te veel voor te weinig grond. Inteelt, verhongering, ziektes zijn het gevolg. Maar deze 'natuurgebieden' hebben dan ook recreatie als hoofddoelstelling want de mens heeft behoefte aan recreëren in 'de natuur'. Ook daar is de balans volledig zoek. Tigduizend kilometers lange paden doorkruisen die 'natuur' en worden bewandeld door duizenden mensen die de rust die flora en fauna zo hard nodig hebben verstoren. Die natuurgebieden hebben ook de functie te zorgen voor een betere luchtkwaliteit, er word hout uit gekapt en water uit gewonnen.

0
25 Mariska3

@25 volgens mij is het prima in balans: Slechts 8% van het Nederlandse grondoppervlakte wordt gebruikte om te wonen en te werken.

55 procent van het Nederlandse landoppervlak gebruikt voor landbouw.
12 procent van het Nederlandse landoppervlak is natuur.
8 procent van het Nederlandse landoppervlakte is bebouwd
10 procent van het Nederlandse landoppervlakte is buitenwater
9 procent van het Nederlandse landoppervlakte is binnenwater
6 procent van het Nederlandse landoppervlakte is niet gedefinieerd.

3
26 mike45

"Door de groeiende economie is het verkeer een ramp geworden. Het is overvol op de wegen." Probleem lost zich vanzelf op met de volgende crisis.

0
27 Hoofd bijzaken

@26 : En hoeveel procent bedekt met asfalt, spoorlijn of onbruikbaar door deze twee?

1
28 Wendel

@28 Bijna niks van die 8% op de landkaart zijn die veel groter aangegeven als ze in werkelijkheid zijn omdat je ze anders er niet op kunt weergeven.

3
29 mike45

@24 Groot gelijk. Als we dan zo trots zijn op onze cultuur, mogen we best eens kritisch naar onze eigen spelling kijken, maar dat wordt hier meestal afgedaan als flauw.

2
30 Zoefzoef

@13 dus dan hebben we heeeeel veeeeel Poolse zzp-ers hier in NL

0
31 Framazi

Zelfs in dunbevolkte landen als Groenland, IJsland en Zweden propt men mensen in flats, dus het is een mentaliteitsprobleem van overheden en geen ruimteprobleem.

Oppervlakte 14.594,7 km²
- land 12.804,5 km²
- water 1790,3 km²
Inwoners (30 jun 2012) 3.093 (0 inw./km²)

Raad eens wat in het centrum staat? Flats!

2
32 Vilseledd

Ik zeg iedereen met een uitkering overdag de weg af.
Zij belemmeren de economie.
Rutte is het vast met me eens!

Ow nee dan ontstaat er een file op nieuwskoerier.

3
33 Eastwood

@32
Als er geen voorzieningen/werk is in een buitengebied zijn mensen wel verplicht om in een stad te wonen.
Een paar kilometer buiten de stad is het echter wel rust en natuur.
Veel mensen hebben daar nog een huisje buiten de stad.

0
34 kelly11

@33 : ":Ow nee dan ontstaat er een file op nieuwskoerier."

En dat vindt u prachtig, want u treitert zo graag, en dan is het natuurlijk leuker als er ook op wordt "gehapt". Dus pak je een groep die al voortdurend wordt verdrukt EN machteloos is, kun je keer op keer risicoloos je gang gaan.

1
35 Wendel

Oplossing: ga niet allemaal tussen half 8 en half 9 naar je werk. 12 rijbanen heen en terug moet toch echt genoeg zijn. Veel mensen kunnen thuiswerken. Het ministerie van i en m kan beter eerst de dijken verhogen anders zijn alle andere investeringen voor niets geweest.

0
36 Echwaarjoh?

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@12 Nieuw Binnenhof kost nu 3 miljard in plaats van 2 miljard. Misschien zelfs meer. In het VK gaat het toch super slecht volgens de berichten. ...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

greenpollo
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

Straks vast eerste onderwerp bij het NOS journaal.Lijkt me toch duidelijk dat men ook wel weet welke personen dit flikken.Maar er zal vast ...

3 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Querido not
Offtopic

@2318 GraaiWaar je kennelijk om vraagt is verdere uitleg. Waar ik het in @2236 al over had. Maar dat was de uitleg van mij op een voor ieder...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Zie Hier
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

Ze kunnen beter de huurvehoging van 6% voor de sociale huurwoningen terug draaien!...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

greenpollo
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Dit zal nog maar het begin zijn..En gelukkig zag ook niemand dit aankomen ...

9 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Hendrianus
Israël verzoekt Nederland officieel om sancties tegen Iran

Koekoek. Israëk negeert al decennia VN resoluties. De VS stopt bijna alles in de VN veiligheidsraad. Gebruikt voedsel als wapen en maakt Gaza ...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Christenen horen trans personen júíst te accepteren

Juist. . . Net zoals die gasten van dat andere geloof. ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

eh
KIJK. Ingestorte wegen en vliegveld onder water: noodweer zorgt voor zware overstromingen in Dubai

Zware overstromingen hebben Dubai en de luchthaven getroffen terwijl het aantal doden in Oman stijgt naar 18.Sommige gebieden in het binnenlan...

13 minuten geleden geplaatst door eh

Hendrianus
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@27 En terecht. Moet niks hebben van die dogmatische bewegingen....

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

21st Century Guy
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

Die figuren die hem bedreigen horen niet in Nederland eigenlijk nergens, respect voor de medemens is een universele waarde zou dat moeten zijn i...

25 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Hottes Porn VideosSunn Leon Xxx.comXvideomoviesBlack Widow Is NakedDounlelistLesbain SexStepmom SeducesBlack Ta PornRakul Preet Singh In SareeSwx MmsAccident Sex VideoAunty Sex Video PleaseFull Porn Movies ComTeenager Ebony PornComics Porno3dPawg CuckoldLaney Grey BlowjobCqnuSexe Dessin AniméBlonde GangbangDesi Gf XnxxHulk SexSexy Women FuckingNude Hindi MovieNaked Girls With BoysFederica TommasiNynyirene OnlyfansDakota James NakedAnnonce EscoryeEritic PornCouch Blow JobRajasthani Sex MmsBoth Room Sex VideosMasterbating TeensMoikaloopKatyonokIndian Xxx DanceMarathi MilfVeronica Avluv PornPornehubInterracial Icon Vol 5Brother And Sister Xxx IndiaMassage Oil PornAccelerando Keisha GreyXnxx SubtitlesCaity Lotz NakedActress Real SexXxx 365Excogi KaceyRyan Maddison PornFylttAsyalı PornolarBosswebSeducing Busty Step-mom . Kari CachondaViolet Myers HardcoreHalle Hayes OnlyfansSumbissive PornAnal HentieNikki ZerringXnxx ExRocco SefrideThighs XxxCarli BanksSusanna Gibson VideoHot Naked Black WomenOopsie ComArabic PornsNet Video GirlHow Do I Finger MyselfPorn RoleplaysRebecca J NudeXxxi GirlOld Fuck TeenBrandi Love New Sex VideosDesi SexxxxxxGame Of Thrones Sexual SceneXhamseterBbw With Huge TittiesXposedmafazineKenna JameLesbian Porn StrapoForcing Anal PornHeatherdeepReid My LipsAdultchat RoomsNaked Women ImagesFace GrindingZzz Xxx VideoIndian Night PornShaadi SuhagratArlyn VicelFilme Pornô Com LegendaPorn Hd StoryTrisha Paytas NudesOverflow Sin CensuraFlexiblevixenPornohentaiNude CelsbsFotos De HentaiFeedee PornWww Xnxx Pron ComAugust Ames XxxHindi Sxi VideoXxxtransBlack Nude Beautiful WomenVeronicaperasso LeakedCartoons Porn SimpsonsPron Free Videos DownloadPorn BrooklynSitus BokepindonesiaPrivate Delights.comGay Reddit PornTranny Videos PornHomemade Gay PornInterracial FucYoungoerpsWheelbarrow Sex PositionMsbarbie69Yoni Sex VideoChij Badi Hai Mast MastXxx Video Best QualityAnal.pornolarKolkata Sonagachi XxxIndian Sexy Hd MovieMadhuri Patel VideoSlutgirls.liveLucky Starr AnalInterracial CreampReddit Nafw 411TspicytrannyAsiatica NuaSinfuldeeds Norway 4thNatalia NixRyan Conner PornographyNude Male PhotosTamil New XvideosRamayan Sex VideoHindi SuhagraatOld Lady Sex MovieKendall Jenner Sex VideoBangladeshi Panu VideoBrezars VideoVideo Sexe Francais GratuitWww.xhampster.vomTaking BbcIncester TubesSussian PornBrother Impregnates SisterXxxn TubeHentai Gif Reddit