door 7Butterfly7 in Binnenland  ·  44 Reacties

  • 19
  • 879x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En dat allemaal dankzij de onbekwaamheid van de politici, die niet in staat zijn om adequaat te reageren en desnoods harde maatregelen te gebruiken die leiden tot terugkeer.
Dus simpel niet goedschiks dan kwaadschiks.

Een beetje net als Australië!

3
1 Zie Hier

Als er ooit een burgeropstand uitbreekt, dan weten we wie hiervoor verantwoordelijk is.
Het zijn de poltitici onder aanvoering van de EU, die we verantwoordelijk kunnen stellen.

5
2 Marrie

Lekker dan , 13000 maffen binnengehaald

3
3 Thei

Dus: iedere 'asielzoeker' krijgt 1 x de kans op proberen verblijf hier op te eisen. Niet gelukt? Niet meer door voor 2e, 3e, 4e, 5e, 6e, 7e, 8ste kans, maar terug naar het land van afkomst. Ze waren stoer genoeg om anderen de dood in te jagen, nu kunnen ze terug om het land op te bouwen voor de échte vluchtelingen.
Ik snap niet waarom de asieleisers vaak, heel vaak weer naar de rechtbank kan gaan en de Nederlander 2 x en het zelf moet betalen. Wij betalen verd... ook voor diegenen die te lam zijn om terug te gaan, en die te gewiekst zijn zodat wij tot in zijn laatste dagen voor hem moeten betalen voor alles, voor elke hap die hij in zijn mond steekt, voor elke snuif die hij neemt.

4
4 gaulette

@4 het zijn geen taliban strijders, ze geven zich er voor uit.
Dusdat van de dood injagen valt dan ggelukkig mee.

28
5 kortanante

Wel een plan om aan te nemen, geen plan om uit te zetten. Dat is uw stem op liberalisme in werking.

2
6 Boelie

* Verwijderd door de redactie *

7 Captain Hero

Ja, we kunnen nu wel weer tekeer gaan op dit walgelijke migrantenbeleid, maar fei blijft, dat de meeste Nederlanders wéér voor ditzelfde beleid hebben gekozen.
Mede daardoor, zal er de komende jaren, helaas, weinig veranderen.
Met dank aan al die draaikontenpartijen, zoals Groenlinks, PvdA en D66 en de kiezers, die op deze partijen en de VVD, hebben gestemd..

4
8 Dieke

Asielzoekers zijn tegenwoordig beter voorbereid dan de Nederlandse regering door informatieboekjes met allerlei tekst en uitleg hoe ze de wetgeving het best kunnen misbruiken.
Allemaal geregeld via stichtingen van Soros.

Tegelijkertijd zijn er zogenaamde Nederlandse hulpverleners die maar al te graag asielzoekers hiermee op weg willen helpen om zo meer subsidies binnen te harken.
Advocatenkantoren speciaal gespecialiseerd op deze procedures kennen alle mazen van de wet, en verdienen hiermee een leuke boterham op lasten vd belastingbetaler en uiteindelijk ook de asielzoeker zelf omdat er na jaren procederen toch geen plek voor hun is.

Asielzoeker industrie is een miljarden big-business geworden en het houdt niet op.

3
9 Snuggles

Deze geplande volksverhuizing is alles behalve toevallig. Het heeft als doel het westen te ontwrichten. En ben als rechts nederlander a.u.b niet zo naief om te denken dat dit sec en alleen een links naieve agenda is. Rechts werkt hier ook keihard aan mee. Als voorbeeld de tweede wereldoorlog, hier hebben dezelfde banken zowel hitler alsook de geallieerden financieel gesteund. Gebeurt nu precies hetzelfde in Syrië waar Amerika enerzijds de rebellen en isis in het geheim ondersteunen en vervolgens na gedane zaken uitmoord. Telkens hetzelfde spel: het van twee walletjes eten. Daarbij de bevolking tegen elkaar opzettend, want dit is het doel van deze ontwrichting in het m.o. middels ontwrichting een volksverhuizibg op gang brengen waarbij de twee bevolkingsgroepen een totaal van elkaar verschillend waarden en normenstelsel hebben, zelfs conflicteren. De lachende derde zijn de psychopaten van de banken en oorlogsindustrien, zij hebben er baat bij. Kijk wat albert pike en kalergi hierover geschreven, dan weet je het werkelijke doel van deze geplande volksverhuizing.

3
10 mats6

En ondertussen vloeien nog eens in een rap tempo de EU miljarden naar verschillende niet Europese landen vanwege de vluchtelingenproblematiek! Ruim 13 miljard euro is de Afghaanse president Ashraf Ghani in oktober vorig jaar toegezegd door de EU en andere internationale partners, voor de veiligheid en wederopbouw van zijn land en in de hoop dat dit land zijn vluchtelingen weer wil terugnemen.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/afghanistan-belooft-migranten-terug-te-nemen-als-onderdeel-van-hulpprogramma~a4389702/

2
11 Nieuwsgierig

@10
Dat het nu allemaal uit de hand gaat lopen kan inderdaad een samenwerking zijn tussen links en rechts, waarin het midden ( de gemiddelde burger ) word verdrukt.
Als je ziet wat voor " kwaliteit" bestuurders er nu boven komen drijven in de gemeenteraden en landelijke politiek, dan gaan we in rap tempo terug naar begin 1900 of nog verder.

2
12 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

13 Captain Hero

Als die maffen nu eens onze politici gaan opblazen ipv.onschuldige burgers, die nooit voor VS imperialisme hebben gestemd. Maar neuh daar is Talibannetje te dom voor.

2
14 ObadiahZ

Ondertussen steunt o.a. Rusland in Afghanistan de Taliban.Het land is een groot wespennest waar wij als het westen in aanvoering door Amerika nooit binnen hadden moeten vallen, want het is een gebed zonder end.
Artikel met luisterfragment met een Afghanistan-kenner: https://www.nporadio1.nl/bureau-buitenland/onderwerpen/402722-geobureau-rusland-steunt-taliban
http://sceptr.net/2017/04/werkt-rusland-aan-nieuwe-great-game-afghanistan/

4
15 Nieuwsgierig

Sorry allemaal, maar ik b l i j f... het 'zeggen': jullie zijn in Nederland daar als burgers zelf ook verantwoordelijk voor. De uitslag op 15 maart 2017 sprak boekdelen. Dus waar hebben jullie het nu over ? Eigen schuld, dikke bult !!!!!!!!!!!!!!!!

6
16 Flipper

@12 Het was en blijft allemaal.opzet. Ik geloof wat betreft onze NL politiek niet meer in toeval.

2
17 ObadiahZ
18 Nieuwsgierig

@15 Hoe lang heeft USA de Taliban gesteund ?
@16 Juist !

2
19 Bollieboos

@10 Marrie. Politici zijn inderdaad useful idiots in dit grote global spel om de macht. Ze worden gebruikt en krijgen de juiste info niet. Journalistiek nederland zit te slapen. Behalve Eric Smit !

4
20 mats6

@16
En ik blijf het zeggen, nadat de politici hun stemmen hebben binnen gehaald, sluiten ze de rijen, en blijft er bitter weinig over van hun verkiezingsbeloften.
In feite heeft het geen nut meer om te stemmen, de politieke partijen gaan gewoon hun eigen gang, de veiligheid en het belang van de maatschappij heeft voor hen geen prioriteit.

1
21 Marrie

@15 Klopt het is nu stuivertje wisselen de kaarten liggen nu geheel anders.
Amerika heeft de Taliban aan de macht geholpen omdat het goed uitkwam. Nu bombarderen ze de Taliban om ze weer weg te krijgen. Amerikaanse president Bush senior heeft dit bewerkstelligd en zijn zoon Bush ging er mee door met zijn "war on terror".

1
22 Nieuwsgierig

Uit het artikel:
De truc om te mogen blijven en dus een goed verzorgd leven tegemoet te gaan zonder enige tegenprestatie is zeer eenvoudig.

Ook uit het artikel:
Dit betekent dat in de EU .... de asielaanvrager gewoon tijdelijk wordt binnen gelaten, alle kansen heeft om als illegale vluchteling onder te duiken en kan gaan genieten van de geneugten van het leven.

???????????????

Kan iemand mij uitleggen hoe een 'illegale vluchteling' (dus zonder legitimatiebewijs of rijbewijs, zonder woonruimte en verwarming of douche, zonder ziektekostenverzekering en zonder uitkering of ander inkomen) kan gaan genieten van de geneugten van het leven???

'.... en dus een goed verzorgd leven' ???
Goed verzorgd door wie ???

'.....zonder enige tegenprestatie' ???
En HOE komt die illegale vluchteling dan aan eten ??? Drinken ???

De Sociale Dienst doet NIETS voor deze mensen.
Bij ziekte worden ze in een ziekenhuis alleen geholpen als de ziekte levensbedreigend is.
(Een gebroken arm wordt misschien nog in het gips gezet, maar verdere hulp kan je als onverzekerde, onbekende wel vergeten) en ga zo maar door .....

Kortom: dit artikel is: ONZIN.

10
23 Uit Den Haag

@5 Wat voor jihad-strijders het zijn is niet van belang, er is vastgesteld dat de asielaanvraag afgewezen wordt op basis van status 1F; oorlogsmisdaden.

Onze politici pleiten ervoor deze 1F statushouders in Nederland "te gedogen".
Bron : https://www.trouw.nl/home/gedoog-de-1f-ers-die-niet-terug-kunnen~a98a4f17/

Advocatenbureau's verdienen intussen hun brood met het proceduren tegen de IND omdat deze mensen recht hebben op een advocaat die door de Nederlandse regering betaald wordt. Deze oorlogsmisdadigers hebben rechten in Nederland.

Bron : http://www.rebergenadvocatenkantoor.nl/asielrecht-advocaat/1f-vluchtelingenverdrag/

De criminelen en oorlogsmisdadigers zijn met de vluchtelingen meegereisd en we importeren de ellende van de 3e wereld. Europa verliest veiligheid, verdraagzaamheid, tolerantie en vrijheid.

Zelfs vluchtelingen kunnen nu in Nederland niet meer beschermt worden tegen het geweld waar ze voor gevlucht zijn.

Recent bijvoorbeeld de Eritreeër die een vrouw die in een Nederland opgevangen werd in een AZC met een mes in het voorhoofd stak. De Eritreeër gaat nu in Nederland 3 jaar de cel en komt dan de Nederlandse samenleving verrijken..

Bron : http://www.omroepbrabant.nl/?news/253553842/Man+steekt+mes+in+voorhoofd+van+vrouw+en+moet+drie+jaar+de+cel+in.aspx

2
24 Ruud100

Geennieuws is nepnieuws!

7
25 Conclusius

Alleen de 15% van de stemmers op de PVV mogen nu terecht bezwaar hebben. De overige 85% moet gewoon accepteren waar ze voor hebben gekozen.

4
26 Tiidmasine

En raad eens wie dat allemaal weer mogen betalen??
Ohw... u heeft VVD gestemd!? Eigen schuld!

3
27 Anonymousje

En raad eens wie dat allemaal weer mogen betalen??
Ohw... u heeft geen PVV gestemd!? Eigen schuld dan!

5
28 Anonymousje

Zij beschouwen zichzelf als strijders of soldaten van allah. Ze zijn nu dus krijgsgevangenen. Die hoor je op te sluiten en af te zonderen tot het einde van de oorlog. Want in hun optiek zijn ze in oorlog met alle "ongelovigen" en ze zullen niet rusten voordat ze een islamitische heilstaat hebben gevestigd, wereldwijd dus. Ze zijn vele malen gevaarlijker dan de Nazis van Hitler ooit zijn geweest. Ze woekeren als een kankergezwel door de Westerse samenlevingen.

3
29 watnu

@26 Tiidmasine

Onzin.
Lees bijvoorbeeld het programma van de SP eens door!

6
30 Uit Den Haag

@20 > Vergeet Arnold Karskens niet.

4
31 WteZ

@16 Mag ik klagen? Ik heb echt niet op die droeftoeters gestemd die nu denken dat ze alles maar kunnen en dat alleen omdat de Nederlander niet snel de barricade op gaat.

3
32 gaulette

@31 Klopt. Arnold mogen we niet vergeten. Man met veel moed !!!

3
33 mats6
34 WteZ

@25 : Jij bent een nep-reageerder, is mijn conclusie.

3
35 WteZ

@25 : Jij bent een nep-reageerder, is mijn conclusie. Kijk eens naar de artikelen bij GN. Zijn grotendeels dezelfde die in jouw "waarheidslievende" msm hebben gestaan.

3
36 WteZ

@1
Ik kan niet genoeg benadrukken dat die nep politici toch iedere keer weer grote aantallen stemmers bereid vinden dit goed te keuren. De echte verantwoordelijkheid ligt bij de burger zelf.

2
37 Al

We willen jullie niet vanwege de enorme problemen die jullie (gaan) veroorzaken, maar we laten je hier wel blijven.
"Wir schaffen das!" leidt tot heel erge schizofrene (softy politiek gestuurde) oplossingen met bijna absoluut te voorspellen gevolgen.

2
38 Wil je niet weten

We leven niet in een democratie.

4
39 case

eiland opspuiten..die lui daarop zetten..wat zaden en grond geven en een.paar vakens om te eten..mijn respect voor dat soort mensen word met de dag minder..omdat er nooit wederzijdse respect is..sterker nog je kop moet eraf

1
40 henry86

NIet te hopen, dat de acceptatie van de bevolking in de EU tot onder het nulpunt daalt, want dan...................

4
41 Tutor

Dit hele artikel heeft niet meer status dan iemands mening, een soort ingezonden brief.

Geen enkele reden voor discussie dus.
Nepnieuws!

4
42 Realisme graag!

De cultuur van het thuisland Afghanistan is over het algemeen ook zo vrouwvriendelijk!

http://www.aljazeera.com/programmes/101east/2015/06/afghanistan-country-women-150630115111987.html

0
43 Nieuwsgierig

hoe je het ook went of keert wij mogen er niets over zeggen of van vinden ,terwijl we iedere keer weer constateren dat we het bij het goede eind hebben.
zeg of vind je er toch iets over dan zijn wij racisten.
dan heb je nog een groep mensen die niet verder kunnen kijken dan het puntje van hun neus en richten stichtingen op en actiegroepen om ons "ongelijk" te bezweren ,en niet in de gaten hebbende dat ze bijdrage aan het eind van onze vrijheid en veilig bestaan.

0
44 ongelovenloos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Alles ging mis en alles is mis. 😋...

zojuist geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Als ik nou iemand niet serieus neem is het Rob de Wijk, zijn basisschool verhaaltjes zijn zo ongelofelijk dom en doorzichtig dat zelfs basisscho...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De centrale vraag moet eigenlijk zijn: Wie wil er een arm of been verliezen zodat de EU bobo s overal ter wereld met een militaire vuist op tafe...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

Zie https://www.ninefornews.nl/president-zelensky-is-niet-wie-je-denkt-dat-hij-is/...

22 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Dit nieuws zal ongetwijfeld naar de onderste regionen van nieuwskoerier verdwijnen, het is namelijk ongewenst nieuws, en ongewenste waarheden sc...

37 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

@4Zie 1, ...

41 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

@1 Ach, aangezien men toen in de stellige overtuiging verkeerde dat men vol voor kernenergie zou gaan, is dat niet zo opmerkelijk. ...

42 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@202 En wederom mispoes. Best wel grappig, dat je kennelijk niet kunt lezen/en/of begrijpen wat je zelf schrijft. Nou, voor de 2...

44 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

2 uur geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

2 uur geleden geplaatst door Schildpad

NK. App
Bhojpuri Bf Bhojpuri BfSpicy JTube8 BlackedXvudoewNeha Singh NudeSlapdickSon And Mom Naked日本 Av 无码Discod NudesDesi.porntubeSex Viet NamBest DildoYoutube .shortsHandgagShort SkirtpornDesirea SpencerBlack Porn SatrsTamil Antys SexWitney WrightAbigail Morris PornThai Hot SexFoot Worship Hand JobAdultdvdempJogos Pornograficos 3dIndian Porn ImagesWww Old Man SexMua MalkovaMelisadeblingLayla Jenner BbcVirgiin PornKarla James NudeStep MomsTichar Xxx VideoKink PornBj DodoLil HumersFotos De PornosDick PrintFitbryceflix NudeHindi Sex BookAnushka Sharma Hot SceneMia Khalifa PonGim XnxxKadakkal SexLori Greiner SexyBlue Is The Warmest Color PornXxx Hd TitsIndian XnxxNoodlemagazi ESamantha Richelle NudeAustralia Sexy Video HdXxxn KeralaNudeafrica.comKittykristen420My Mom Go BlackBig Tits At EorkDiy FleshlightsStepdaughter PornP Hub.MollycavallyKeerthi Suresh Hot SexReiko YanagiFollandome Ami MadrastraAugmeroUrfavbellabby PornGirlsnackedBlack AlbushHimawari Wa Yoru Ni Saku 1Sexy Aunty Fucking VideosLeakedzone.Gay Black Male PornNude Black GirlsJasmine Jae PornGroup Porn MoviesFriends Wife SeducedMandy RosenudeKarishma Xx VideoSxey Bf VideoEbony Bwc PornCow XxxxxXcart PornBeurettes BlogBronhasBbc DickTamzin Merchant NudeThreesome StoriesMila Kunis XxxMy Friends Mom PornGay Sex MovieEscortadvisorPorn Sit TopSxyprn JacquieMegan Fox SextapeMaarya NudeGay Forc PornXxx Video Hindi MaiSeksi XxKushti Sex VideoGirl Masturbation XxxMaid Indian SexAsian PoenMegan Fox PornosInfluencers Gome Wildمانهوا هنتاسPornoonlineLucypinderOlivia Wilde SexMom Catches Son PornMotherlessmcomBeurettesvideosPornôs Com NegrasMia Khalifa BtsSchool Bus PornTelugu Family Sex VideosFull Hd Porn Sexy VideoNathalie Kitten BukkakeFree PornbvideosHard HentayBuceteirKiffafeetSexy Blonde GirlAsain SquirtXx Videos Mia KhalifaHot Sunny Leone XvideosMature Bbc AnalExcogi AndriaHentai ManhaRedditt NsfwX Chat FrFilmr PornôContos Eróticos Em DesenhoSkip The Games ClevelandAnal GangbangedMini SexdollXbideksSlingshot Ride Nip SlipsAllison Brie BoobsNeiva Mara Only.fansUnderwater PornHot Sizzling SexSph CaptionMuslim Porn VideoIndiansex ViedoHot Stepmom Hd PornAbella Danger Bella ThorneNhntaiEmily BlackpornLuisa TavaresMon Son XvideosPorn Star Dana Vespoli