Types zoals Verhofstadt bewijzen dat onafhankelijkheid (Brexit) de juiste keus was (blogs.spectator.co.uk)


Weekly magazine featuring the best British journalists, authors, critics and cartoonists, since 1828 ...

door kovichni in Politiek  ·  48 Reacties

  • 18
  • 664x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mispoes! Barnier is hoofdonderhandelaar, Verhofstadt is coördinator.
Ach ja...

14
1 Wild Rover

@1 : En? Verhofstadt blijft een vreselijk enge man.

15
2 WteZ

@2 Gewoon even een feitje waarmee een leugen in de intro ontkracht wordt om te laten zien dat dit de gebruikelijke Pro-Rusland nonsens is.

23
3 Wild Rover

@2 Tja, iedereen mag van zijn persoon vinden wat hij of zij wil maar dat is voor zijn optreden niet relevant.

19
4 Wild Rover

@4 : Natuurlijk is het wel relevant als zo'n malloot erbij betrokken wordt. Het is een enge hysterische man, luistert nooit en schreeuwt alleen veel onzin.

9
5 WteZ

Politiek is net een omgekeerd gevalletje Harry Potter en de steen der wijzen.
Juist de mensen die niet de macht moeten hebben hebben het. En juist de mensen die het meest geschikt zijn om beleid te maken maken het niet.

De VVD bijvoorbeeld, een partij van mensen die nooit armoede hebben gekend beslist over maatregelen hoe mensen zich uit de armoede moeten werken.

Wat een gestoorde wereld.

4
6 wegwerp

@3 : Is helemaal geen leugen. Ook V. is onderhandelaar: - https://www.trouw.nl/home/guy-verhofstadt-gaat-onderhandelen-over-brexit~a6b6374c/

7
7 WteZ

@7 Dat was de kwestie niet.
Hij is geen hoofdonderhandelaar (dus zijn er ook geen twee) maar coördinator.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/guy-verhofstadt-gaat-met-londen-onderhandelen-over-brexit~a4372999/

9
8 Wild Rover

@7 types zoals @3 willen al te graag off topic gaan bij berichten die hen niet aanstaan, geen aandacht waard.
zeker niet nu gezien volgens hun eigen logica, 'the independent' en 'the spectator' 'russische propaganda' sites zijn question
http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-latest-london-attack-guy-verhofstadt-says-uk-must-stay-united-eu-a7649081.html

13
9 kovichni

@9 Off Topic als ik een bewering in de intro ontkracht?
Het wordt met de dag gekker. question

10
10 Wild Rover

Verhofstad en 'democratie' is de verpersoonlijking dat democratie zelfs als woord niet eens bestaat, en dat is letterlijk zo.
Mao zou eerder de Keizer weer over zn afgehakte hoofd in de Verboden Stad weer op de troon zetten dan dat figuren als Verhofstad ook er maar aan denkt het woord Referendum te leren spellen.
En het spelletje 'democratie' wat voor hem tenslotte hetzelfde is als alle Britten de Zee indrijven, spelen de Neoliberalen samen met de Anti Fascisten, die zich opeens als wormen in de feaces van de Neoliberalen het koor van de Anti Democraten de hoogste tonen zingen.
En het volk maar denken dat het over hun gaat.....we mogen ons niet door de misleiden laten tegenhouden en moeten figuren als verhofstad, Rutte en Merkel bestrijden!

10
11 Feyenoord kampioen!

Als U denkt dat Brexit de democratie in GB gaat verbeteren moet ik U teleurstellen. may wil het parlement niet eens in
Ichten over hoe de onderhandelingen verlopen. Het parlement krijgt pas aan het einde de keus tussen het onderhandelingsresultaat accepteren of zonder akkoerd de EU te verlaten. En als U de moeite had genomen het voorstel voor de 'Great Repeal Bill' te lezen zou U weten dat May zichzelf grote macht toe eigent door de regering te laten bepalen welke onderdelen van europeese wetgeving behouden blijven en welke niet. Daarin gaat het parlement geen enkele stem hebben. Tot nu toe zorgt Brexit juist voor een uitholling van de britse democratie.

10
12 Aliaz

Vreselijke man. En die bril staat hem ook niet.

5
13 Liz

Bij die man zitten meerdere draadjes los...

6
14 Tjeesus...,

Vriend van Soros die galbak

7
15 Bollieboos

* Verwijderd door de redactie *

16 Captain Hero

Je hoef niet uit de eu,
De regels mieten veranderd worden en daar hoort bij dat ze zoon gasten als die verhofstad en baalen maar ook jongerius deruit schoppen

5
17 Thei

Een vreselijke betweter en intrigant, meer woorden niet aan vuil maken.

4
18 Al

@12 Je moet dat een beetje zien als survival hoor...niets meer, niets minder. Ze hebben daar in GB al sharia 'rechtbanken' bijv. en dat is toch een fundamentele aantasting van hun eigen instellingen. En die ziekelijke 'drang' naar Engeland vanuit Calais bijv. willen ze niet ook meer.
En EU is zelf volop islam en dito 'people displacements' promotor tegen de wil van de bevolkingen in he. Het grote geld van SA en QA zou daar ook mee gemoeid zijn.
EU is nu eenmaal 'supercorrupt' en nogal super-ondemocratisch ook wordt toch beweerd alom...
Niemand wil toch zijn identiteit verliezen en leven in een of ander Califaat in de toekomst?

6
19 wy71

Weglopers als Farage en die ex-burgemeester van Londen met dat Trump kapsel bewijzen dat Brexit een slechte keuze is.

7
20 Hoofd bijzaken

@20
Vertel me nog eens: wanneer is Farage dan weggelopen?
En Johnson?

En graag met onderbouwing, niet uit de onderbuik graag.

5
21 BenErWeer

Alles wat ik over deze intrigante Eurofoob lees roept weerstand op. Dit is de nieuwe Hitler in wording.

3
22 Dalon

Draai het andersom alle EU haters hebben het liefst dat de VK als winnaar uit de bus komt tijdens de onderhandelingen. Als dit gebeurt heeft men toch wel door dat het ons als lid van de EU zijnde geld gaat kosten. Maar voor alle EU haters vooral blijven roepen hup vk hup.
Ik als Eurofiel heb liever dat de VK tijdens de onderhandelingen het onderspit delft. Het is hun eigen keus geweest (ook al zijn ze bij veel punten voorgelogen)
@21 waarmee verdient Farage vandaag de dag zijn geld mee dan? hij is geen lid meer van de partij UKIP waarmee hij tot een brexit aanzette maar hij is nog wel steeds lid Europees parament! lekker hypocriet niet?
En wat is er geworden van de beloftes die Johnson gedaan heeft zoals dat ze na het verlaten van de EU gewoon toegang tot de interne markt blijven houden, of dat het geld wat ze besparen met het verlaten van de EU naar de gezondheidszorg zou gaan iets van 350 miljoen pond per week?
Om te onder handelen stuur je een hongerige wolf en geen lief lammetje

3
23 psje

@23
Farage heeft precies gedaan wat hij van te voren heeft gezegd: uit de EU en dan geef ik mijn 'leidende' rol op.
Dus wat bedoelt u nu met weglopen?
U heeft meer met de mensen die niet doen wat ze zeggen? Dan is het wel goed?

6
24 BenErWeer

@23
Jullie hebben het alleen maar over geld..., zelfs jullie vrijheid en land verkopen jullie voor geld...
Mensen met een eigen keus..., moeten maar het onderspit delven..., walgelijk gezegd... Maar ja..., persoonlijk gun ik ze het allerbeste..., ook zonder de EU...

Geld..., geld..., geld...

3
25 Tjeesus...,

@24 Weglopen van zijn verantwoordelijkheid bijvoorbeeld! Hij is een van degene die het brits volk toch misleid heeft om te keizen voor een brexit met vele loze beloftes. (Terwijl hij nu nog steeds betaald wordt door de EU.) Maar echter geen voortouw wil nemen in de afronding er van.
En het besluit om af te treden was niet van te voren bekend maar kwam als een verrassing!
http://metro.co.uk/2016/07/04/nigel-farage-quits-as-leader-of-ukip-5983839/

2
26 psje

En Farage...? Het beste kun je het van binnenuit kapot maken...

3
27 Tjeesus...,

@25 Welke vrijheid hebben de Britten dan terug na een Brexit?
De vrijheid van regels? Willen ze zaken blijven doen met de EU dan zullen ze zich moeten houden aan onze regels waar ze overigens geen zeggenschap meer in hebben.
De vrijheid van handel? Om zaken te kunnen blijven doen gaat het toch geld kosten (zie finland)
De vrijheid van reizen? Deze komt te vervallen de Britten moet nu met elk land in de wereld zelf hun afspraken gaan maken.
De vrijheid van imigratie? De VK is een eiland en wat gaan de VK dan doen als ze te maken krijgen met bootvluchtelingen, hoeven geen beroep te doen op de EU voor herverdeling.
Gezien de grote mogendheden zoals China en India steeds meer in de pap te brokkelen hebben kan men alleen tegenwicht bieden door zich ter verenigen Een land zoals Engeland heeft dan weinig meer in te brengen op wereldniveau.

2
28 psje

@27 nee hij komt niet eens meer opdagen tijdens vergaderingen

1
29 psje

@27 Juist voor farage geldt :Geld...geld ...geld... Dat dadelijk de britten allemaal hun broek riem kunnen aanhalen zal hem namelijk niet deren , probeert al een baantje bij Trump te verkrijgen.

1
30 psje

@28
Ondanks al jouw "voordelen" hebben de Britten toch voor exit gekozen...
Gun ze het beste..., punt
Het is niet voor niets dat halve bevolkingen inmiddels de EU beu zijn...

4
31 Tjeesus...,

Vrijheid van reizen...?
Nou..., straks ook in Duitsland tol betalen..., vignet voor hier en daar..., wat een vrijheid zeg... Vrijheid..., als je maar betaald...

4
32 Tjeesus...,

Hadden we maar zo'n redenaarstalent en 'no-nonsense' public speaker als Farage in onze beetje lamme en inspiratieloze en vooral creativiteitsloze meelopers-marionetten praatbarak van EU, zou je soms geneigd zijn te denken! EU is echt een monsterverbond en daar moet zeker aan gewerkt worden, dat is toch de les die ze maar moeten trekken.
Wat niemand goed begrijpt is al dat 'dramaqueen' gedoe en verlatingsangst alsof de EU niet verder meer kan en op eigen voeten meer kan lopen, hadden de Britten echt zoveel in hun mars om de EU op het rechte pad te houden?
https://www.europa-nu.nl/id/vj15ao92rzmw/agenda/europarlementarier_nigel_farage_over_de?ctx=vieye9z6my84&v=1&tab=1
http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/nigel-farage-zegt-de-eu-nog-eens-waar-het-op-staat-u-bent-de-vergadering-van-een-religieuze-sekte/
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3123333/2017/04/05/Farage-over-de-EU-Jullie-gedragen-zich-als-de-maffia.dhtml

4
33 wy71

@31en @32 zoals eerder al gezegd zijn de Britten een worst voorgehouden welke naar nu blijkt niet waar te maken is. En onder bouw nu eens een keertje met feiten waar uit blijkt dat meer dan de helft van de Europeanen de eu beu is. Recente cijfers wijzen totaal de andere weg. Zie verkiezingen Nederland en Frankrijk
Volgens het laatste onderzoek ligt de verhouding op 60 voor 22 tegen en 18 weet het niet

2
34 psje

Het probleem is dat ze bij de art 50 procedure nooit hebben neer geschreven dat de voorwaarden zijn om de eu te verlaten. Het zelfde geldt als je uit de euro wilt stappen.

0
35 rabartels

@26
"Hij is een van degene die het brits volk toch misleid heeft om te keizen voor een brexit met vele loze beloftes"
Tja, dat is uw visie, mijn visie is dat de enige die mensen hebben misleid de EU is.
Farage is DE man die de Britten weer naar een zonnige toekomst heeft kunnen leiden weg van de dictatuur van een ongekozen, niet gewenste EU. Zijn rol is nu voorbij (zoals hij zelf heeft aangegeven) en nu is het verder aan de regering.

Dus nogmaals: wanneer is hij 'weggelopen'

5
36 BenErWeer

@24 dus dan heeft hij van tevoren al aangegeven geen verantwoordelijkheid te nemen. Een wonder dat zo'n lafaard hier zoveel fans heeft.

0
37 Utrecht_83

@36 je zegt het zelf al in @24 uit de EU en dan is hij klaar. Voorlopig duurt dat nog minstens twee jaar.

0
38 Utrecht_83

Absurd hoe hierboven Farage de "schuld" krijgt van de Brexit. Het is toch echt de Britse kiezer die in het stemhokje heeft gestemd om uit de EU te willen. Farage heeft alleen zijn mening gegeven en we kennen zelf in de UK net las in de rest van Europa vrijheid van meningsuiting.

2
39 PFL

@38
Ja?
En wat precies heeft dat betrekking op de uitspraak van @20 dat Farage is weggelopen?

3
40 BenErWeer

@37
Edoch heeft hij de klus geklaard die veel mensen (> 52%) graag wilde.
En hij houdt zich aan zijn afspraak, dus wat wilt u nu p[recies zeggen?

3
41 BenErWeer

@39
Ach..
Zijn allemaal mensen die voorstander zijn van de EU en dan kunnen ze het niet ebgrijpen of verkroppen dat er ook mensen zijn die tegen die dictatuur zijn..
En dan doen ze wat gebruikelijk is in die kringen, afgeven op de boodschapper..

3
42 BenErWeer

@36 zoals de zaken nu liggen ziet de toekomst er niet rozekleurig uit.
Geen vrij toegang voor goederen en mensen zoals verwacht of beloofd
EU instanties (en bijhorende arbeidsplaatsen verdwijnen tevena hiermee)
Pond staat onder druk( minder waard)
Veel ontroerende goederen zijn onder water komen te staan
Veel bedrijven zijn aan buitenlandse bedrijven onder hun werkelijk waarde verkocht van wege de lage pond.
Investereeders lopen weg, investeren het nu in de EU
Verschillende bedrijven verlaten nu al de vk
Schotland dreigt de vk te verlaten en zich aan te sluiten bij de EU
De beloofde 350 miljoen per week voor gezondheidszorg komt er absoluut niet
Boeren verliezen hun subsidies en worden niet gecompenseers Door london voor dit verlies. Ergo het leven in Engeland wordt duurder.
Ze lopen veel subsidies voor ontwikkelingen mis waardoor ze achter gaan lopen op technologisch, medisch en wetenschappelijk gebied.
Ect ect
Wat voor een zonnige toekomst ziet u dan?
Geef eens aan wat de lichtpuntjes zijn die ze nu al hebben of verkrijgen.
Kom niet met de besparing aan contributie aan de eu.(Op welke ze al een korting bedongen hadden) daar de netto last maar 10 miljard tbv de eu. Dit bedrag valt namelijk in het niet met de voordelen die ze verliezen (Vrij toegang tot de eu markt)
En wat als de vluchtelingen stroom naar Engeland op gang komt. Ze kunnen ze niet terugsturen en ook niet herverdelen naar ratio over de rest van de EU landen

0
43 psje

@41 dit Is maar een zeer kleine meerderheid 2% en hoeveel van die 52% zou nu voor een brexIt gasn kiezen nu heel veel gevolgen van een brexit zichtbaar zijn geworden?

0
44 psje

@42 vervroegde verkiezingen om nu absolute macht te verkrijgen en tegelijk de oppositie zijn mond te snoeren Hoe noemt u dat dan?

0
45 psje

@41 is het werk al geklaard dan of komt nu het moeilijkste gedeelte?

0
46 psje

@44
"hoeveel van die 52% zou nu voor een brexIt gasn kiezen nu heel veel gevolgen van een brexit zichtbaar zijn geworden?"

60%? Misschien 70% na die chantagepraktijken die nu duidelijk zijn geworden?
Ik weet het niet.
Wat ik wel weet is dat 52% gekozen heeft voor een Brexit, kleine meerderheid of niet is niet relevant.

3
47 BenErWeer

@46
Geen idee, u wel?
U bent erbij?
U weet wat er allemaal de afgelopen jaren is gedaan om zover te komen?

Los van dat: maakt dat wat uit?
Farage heeft gedaan wat hij gezegd heeft dat hij zou doen. Dus waar is het weglopen nu?

Ik begrijp het probleem wel, jullie zijn nog niet gewend aan mensen die doen wat ze zeggen..
Maakt niet uit, dat besef komt nog wel een keer als je wat ouder bent, of wordt..
Er is dus nog hoop voor jullie, houdt moed.

1
48 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

10 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

1 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

1 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Uncle And Aunty Sex VideoSankaku ComplaxBeauty Aunty SexYmdd-325Kyla KeysAunty Sex ScenesChinese Hot MassageHot Desi Girl Sex VideoIndianxxxstoriesFreeusemylfLesbian GirlpornSnapchat Cheat PornBrutal FuckingNiche PornographyFap-nationRegular Show Rule 34MomsexvdeoKaley Cuoco Nude PhotosSexy Bhabhi ComBonnie And Clyde PornGay PornoduMaking Luna Squirt EverywhereOne Pinch Man PornCuntboy PornIndia NsexTelugu Lovers PornDhufuniVery Romantic Sex VideoBlackstar PornNude Black CelebritiesBoxtrucksex PornBig Cocks ReactionPhoto Pornographique GratuitSuper Hot Sex VideoMio KimishimaD&artDesi Romance XxKamyla SamoneRocco SifidiAvanacitaHaryana Porn VideoAmine Comic PornPornhub FrançaisesRealcamV R Porn GamesPiumi HansamaliWww X VideWww Indian SexvideosNude Blonde ChicksMother SonpornSexguide Us三四娱乐Undress.app RedditAugusta ListcrawlerXnxx TutionAyaka Miyoshi HotP O R N BrutoVídeo Pornô Com TravestiXxx Sex Story VideoMum Xxx ComPorn SeducedViolet Myers GifSpank VideoChodte Hue DikhaoDesi Bhabhi FingeringXxx Video Hd TvNude Pics Jessica SimpsonXxx Sex PCum Blast CityLeah JayrCailtin Fink PornJerk Off In Public PornLive PutariaMini Skirt PornGroup Of Naked WomenPyasi DulhanX Video DesiCooc VandiPanties Pulling DownBangbros.conmManwha 18 +Nhentai MindbreakUltra Sex VideoXxx Hd Desi IndianTop Boobs SexExciteaseBrunette BjLexi Luna Cumshot CompilationAbs OlupornPornhuhAssplayPorn Video FingeringSex Video DowBrazzers Com Hd DownloadBig Tit PornstarsAbby Elliott NudeHelena Price AnalWilf MilfBurrzPron Hd DesiTaylortitfucksPantypicsMillia Jovovich NudeXxx Gand VideoOpen SambhogBig Boobs Lesbian PornWww Nepali SexCute Hard PornBabbysister PornBlack Chyna Only Fans LeaksDry Pillow HumpDslaf Full VideoVer Todos Los Videos PornosSexy Videos XhamsterSaree Boob PressLady BoyeursZell23Ashleyxrose NudeHorny Lesbo PornPagina DepornoCanfice DareIsland Boys DickSavaschultz LeakedXxxvudoPinup Pixie Only FansLesbian GropersXxx AnimalsBlonde Milf TitsWww Desi Bhabhi Sex VideoXorgasmoForest Of The BlueTonigth GirlfriendBrazzers2021Www Brazzers PornMom Seduces PornJanhvi Kapoor PornKajal Agarwal Hot Sexyخود ارضای دختر ایرانیHollywood Actress Sex PornMal AmlloyPutas MaxicanasSuperman Sexual PositionCali Caliente PornCartoon Xxx VPorno RobloxNaughty MichimaBellesa.comProfessor Garlick NudeFtmxxxSeerat Kapoor Sex