’Blunders steeds zichtbaarder’ (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  117 Reacties

  • 16
  • 1113x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Nope.

Als ik maandag naar ratio 2 ton miscalculeer kan ik heel hard gaan bloeden of in het ergste geval lig ik er uit.
Dan kan ik dat op een andere partij af gaan schuiven maar als ik zelf verzuimd heb een clausule in te bouwen heeft dat geen zin.

Het feit dat je over liever zelf ophoesten en schuldigen praat geeft aan dat je het niet zakelijk benadert.
Het is gewoon zoals het is en vingerwijzen is naar een gebrek aan professionaliteit geen constructieve oplossing.

Als ze eruit willen prima maar een slim handelaar denkt aan de toekomst en maakt er gebruik van, dat een dergelijke organisatie nu alleen maar, ja maar hun ja maar hun roept is gewoon het meest domme wat je kunt doen.

5
101 Eastwood

@99 de gevaren buiten de EU.
De EU is een handelsorganisatie, voor fysieke verdediging is er gewoon een NAVO waarbij je jezelf gelukkig mag prijzen ondanks je 'Trump' dat deze 65 procent instaan voor het budget.
Dus niet nodig.

Dat je daarnaast pleit voor meer macht om landen op de vingers te tikken geeft aan dat je dus geen problemen hebt met de macht overdragen aan dit orgaan.
Reken er dan alleen wel op dat 'wij' ook meer macht overdragen en vraag je dan af of onze kamer zo hoog bezet moet zijn als we minder taken hebben.
Daarnaast kun je je afvragen of individuele landen zo ver moeten gaan voor wat?

3
102 Eastwood

@101
Jij kent blijkbaar alle gemaakte afspraken bij toetreding tot de EU?

@102
De NAVO staat los van de EU en de EU heeft een eigen verantwoordelijkheid..

8
103 GreyB

@102
Er worden hier problemen geschetst die juist komen door het gebrek aan macht. Niet zaken gaan omdraaien..

11
104 GreyB

Dat de EU niet zaligmakend en perfect is, daar zal zelfs de grootste eurofiel het mee eens zijn. Maar om het nu helemaal tot de grond toe af te breken met de vage hoop dat uit de puinhopen spontaan iets beter zal ontstaan is natuurlijk de grootste kolder.

8
105 Tralalala

De EU weigert, zich aan te passen aan wat de bevolking wil, eigen landen, volkeren, culturen behouden. Ze eist en dwingt dat wij ons moeten laten ausradieren, de steeds sneller voortschrijdende Endlösung van de Europese blanke gelaten moeten ondergaan. Als die zich verzet, wordt hij er met vereende krachten onder gewerkt, keer op keer.

De EU zou allang ter ziele zijn als zij niet met list en bedrog hadden gezorgd, alle democratische processen te corrumperen en/of uit te bannen, en alle tegenstanders van hun One World, One People doctrine te marginaliseren en demoniseren.

Als de EU inderdaad instort, is de leiding van de EU de schuldige wanneer grootmachten de restanten van Europa, door de EU tot sterven na dood verzwakt, bij levenden lijve verscheuren en inlijven. Ik denk met name aan Turkije en US.

De EU zou ook maatregelen kunnen treffen, om de EEG of soortgelijk opnieuw op te richten, om een eigen NAVO met vetorecht op te richten, om in ieder geval de bevolking en economie van Europa veilig te stellen. Dat weigeren zij, zij willen tot het laatste moment uitwringen en stelen, ze interesseren zich niet voor ons welzijn.

Ze hebben dan ook niets te klagen, bij dat gedrag, dat we ze haten en vrezen, en overal zullen ondermijnen waar we maar kans zien. WIJ zijn gedoemd, maar zouden hun heel graag meenemen in de neergang die ze ons hebben aangedaan.

7
106 Wendel

@62
"Waar de EU op mocht rekenen is een uitspraak op emotionele basis."

Als je denkt dat het lidmaatschap van de EU alleen emotioneel is vastgelegd, dan leef je in een sprookje.

Je spreekt wel over een afkoopsom ivm een huurcontract. Maar hoe zit het nou met een afkoopsom ivm het eenzijdig opzeggen van een deal door de Britten?
De partij die de afspraken opzegt is verantwoordelijk voor alle schade die daaruit voortvloeit. Dat geldt ook voor een nutteloos geworden huurcontract.

4
107 HenkG

@106 . Lieve beste Wendel. Ik weet niet wat voor narigheid en ellende u heeft meegemaakt en ik wens u al het goede toe, maar uw eeuwige geweeklaag over de discriminatie, achterstelling tot Endlösung en genocide aan toe van de Europese blanken neigt naar het psychotische. Hoe k#t het ook mag zijn maar meerdere mensen gaat het wel eens slecht en hebben met ongelukkige samenlopen van gebeurtenissen te kampen. In plaats van tijd en energie te steken om alles en iedereen de schuld te geven en er zelfs aluhoedjes theorieën bij te verzinnen , zou u ook hulp kunnen zoeken of uw eigen leven proberen te verbeteren.

7
108 Tralalala

@105 Ik zie hier op nieuwskoerier precies het tegenovergestelde.
Vooral het pro EU kamp maakt het m.i. bont door aan geschiedsvervalsing te doen (70 jaar vrede dankzij de EU). Ik mis reageerders die frank en vrij "gewoon" opsommen wat er geslaagd is met de oprichting van de huidige EU en wat er behoorlijk mis is gegaan aan de EU (1 munt, de Euro voor verschillende economieën, democratisch proces, besluitvorming) en wat de verwachtingen zijn qua toekomst. Vooral de Eurofielen gedragen zich hier weinig realistisch, overgevoelig voor kritiek, het hele EU gebeuren op een voetstuk zettend alsof het de nieuwe Messias is. Nou ja geld is voor sommigen ook een geloof.

4
109 Conradijntje

@2 Hé Mike, je hebt al 9 keer gereageerd!?

2
110 Verwonderd

@2 GreyB heeft al 24 keer gereageerd. Ja, het word echt saai zo!

2
111 Verwonderd

@111
En jij hebt al 3x op de persoon gespeeld.

6
112 GreyB

De socialisten(communisten) zoals sp en pvv volgelingen zijn anti EU. Zo ook deze personen en in de andere EU staten net hun versies van sp of pvv. Normale mensen zijn niet anti EU.

10
113 Ziggofan

@104 ja dus dan wil je meer macht gezien je geen andere oplossingen kunt bedenken. question

1
114 Eastwood

@103 de EU kan zich niet fysiek weren enkel financieel dus de vorming voor gevaren van buitenaf is dus complete onzin begrijpt ik nu weer.

Of willen ze ze doodgooien met zakken geld ?

2
115 Eastwood

@113 De EU is een economische unie om het neo liberale beleid (handel, financiële transacties) van globalisatie te vergemakkelijken. Vijftig jaar geleden zou links hiertegen geweest zijn. Begin jaren negentig werd duidelijk dat de oude tegenstellingen tussen links en rechts er niet meer zijn.
Links en rechts zijn ieder neo liberaal en verdelen de onderling de taken wanneer ze samen mogen regeren. Tegenwoordig bestaat de oppositie tegen het globalisme van de neo liberale EU uit anti-globalisten en die zijn noch abnormaal noch extreem links of rechts.

2
116 Conradijntje

@115 Aanvullend: In Nederland zijn bij de privatisering eind jaren negentig veel uitvoerende taken van de overheid geprivatiseerd. in feite was dit een ordinaire bezuinigingsactie waarmee een groot deel van het uitvoerende personeel is afgevloeid. Het stikt er daarom bij de overheid van de beleidsmedewerkers maar nagenoeg niemand voor de controle op handhaving. Nederland functioneert daarom alleen nog op papier (belastingdienst). We hebben geen goed functionerend leger, politie, douane, marechaussee, gevangeniswezen etc: die zijn allemaal grotendeel wegbezuinigd; die passen niet in het neo liberale plaatje.
Je kunt daarom wetten maken tot je een ons weegt om bijvoorbeeld immigranten te weren, drugs tegen te houden of criminelen op te sluiten: maar wie gaat dat uitvoeren?

2
117 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@21Het zit meestal tussen de oren en wordt aangepraat door de woke-club.Wat de mannen sporten betreft, daar zouden ze ook geen vrouwelijke g...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Oeps112
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

ONGEKENDE PEILING! PVV op 25% van de stemmen bij Europese Verkiezingen: HISTORISCHhttps://www.stichting-jas.nl/2024/03/ongekende-peiling-pvv...

2 minuten geleden geplaatst door Oeps112

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@16 Jij vindt...Nou, wat je vindt mag je houden. :-)Transgenders (in dit geval) waren van origine mannen (kerels) en zijn omgebouwd naar vro...

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@4.Dan betaald COA [wij dus] de renovatie....

6 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13Daar krijg je toch geen antwoord op want trollen stellen alleen vragen en antwoordden alleen maar terug met snerende, persoonlijke reacties...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Mac Benac
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Moet kunnen.........

6 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Oeps112
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/fvd-intellectueel-john-laughland-fileert-rusland-roeper-helga-salemon-ze-wordt-betaald-door-de-navo...

7 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Mac Benac
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Ik ken nul transgenders in mijn omgeving en nu lees je elke dag wel iets over transgenders in de (sociale) media. Kom op mensen, draaien we niet...

7 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

soapbox
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Blijf het toch raar vinden dat hedendaags velen woorden erger vinden dan fysiek letsel. Volgend jaar zijn woorden erger dan iemand vermoorden ....

7 minuten geleden geplaatst door soapbox

NK. App
Bhabhi Or DevarRyan Conner StepmomPorn Video SwapBlack Porn GettoDadcrusgJogo PornôsPorn Ball SuckSeceratary PornVeronic RayneVictoria BeatrizLolastubeChachi XvideoIndian Homemade Porn VideosDaddy Gay SexIndian Beautiful Girl NakedRoom Service Porn VideosNaruro PixxxPortland TnaboardLily Lane PornIndiancollagesexSex Karne MovieVideo Of Sexual MassageHot College Girl Leaked ForumNhentai .Tamil Sex CallPorn O TubeFoto PonoSuccking TitsEnglish Blue Film English Blue Film English Blue FilmXxx Hot SareeHidden Cam Asian MassageZariah JuneAsiaticas XxxXvideos Gay BrasileiroSonic The Hedgehog PornHotwifexxx ComDilldoOkita ArniGranny EffieSexselena GomezBbystar OnlyfansMiles Morales Gay PornIndian Xxx Aunty VideoPtstripchatPorn MexicanBlack BabesHot Anime Women NakedMaxine MoundsSunny Leone X ComAssamis Sexy VideoRep Hindi XxxOlivia CulponudeDzoowrksPornhub CNaughty Indian Sex VideosAinsley Seiger NudeXxx Sexy SisterHot Sextube VideosSexmexnewXxx AudioSize XxxHotwife CuckoldIncestflix.conmPor N YoungUpskirts PantiesIndian Sex Indian Sex Indian Sex Indian SexHegrehunterM And Son PornSheena Ryder And Bridgette BHotwife GifsMilfwives ComNl PornhubAngela White Xxx HdBang Bus AnalFutanari GloryholeIndian Picnic SexTsunade Hentai PornCeleb Jiha DNewest Dog PornBrazzers YoungAva BlackDesi Sex Xxx PornJapan Live SexSarah Hunter NudeLesbian Porn Older And YoungerWeb Like BestgoreAmanda Ceeny NakedGilf TitsXxx Hot OilDevar Bhabhi Hindi VideoStepsister Sleeping PornBrandi Love VrXx Videos FreeTamil Girls Hot SexOriginal Xxx VideoKannada Sex KannadaBharti XxxArab Sex TubeGuy Licking PussyJess BessImage PournonSexo PornouTs Kimber LeeTamil Aunty Video SexSomncoitusNaked Pregnant GirlfriendSex Life Sex SceneDoctor PornographyRoman Todd PornBelle Delphine Onlyfans LealNo Name55Kira ShinePorn InsertCfnm MilfReddit HentaibeastXxx TicRed Hed PornstarsXxxhdnewTamil Actor Roja Sex VideoTit ToutureJe Montre Mas SextapeIndian Xxx CollegeAnya Olsen Nude2 Boys SexX Videos MarthiVideos Xx CaserosPornôlésbicoJavtsunamiTerceirozKatie Cassidy Sex TapeLocal Bengali SexDoggy Face CameraOnly FinderFemale Muscle PornPenis PictureAnanya Pandey SexyXvideo Bhabhi SexBouncing Tits SexyLindsey Pelas NudaDraft Se XPorn ParodiaSex DramaSlime PornTeenbj.orgIrani BeegNinaxcarolina PornDaisy Keech NakedPussy FuckBest Hd Sex Video DownloadAndrea Dipre