door Inter in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 2
  • 469x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Er gebeurt nog niets.
Platgooien, dan is meteen iets aan de stijging van de zeespiegel gedaan.

1 verwijderd9139144

@1 Die wordt dan alleen maar groter.

0
2 Wild Rover

De VS staan wereldwijd tot aan hun knieën in het bloed.....
En toch willen ze vrolijk nòg een oorlog beginnen??
En met welk bewijs??
Net zulk bewijs als met hun oorlog tegen Irak??

10
3 Uit Den Haag

@3 nou die Kim nr 3 is toch best wel een klootzak

2
4 Rinze

Noord Korea dreigt al tig jaren... Waarom is Trump nu aan het triggeren dan? Ik heb nog wel een rolletje ducttape om zijn mond te snoeren...Amerika moet zich helemaal niet met NK bemoeien... Veel beter!

8
5 Sempre

@4 ja dat is ie zeker.... maar Trump zet m wel in the picture de laatste tijd... en dat zet ook meteen kwaad bloed.... Als er watoet gebeuren daar dan moet Noord-Korea het maar met Zuid-Korea uitzoeken en uitvechten....

9
6 Sempre

Kan zijn dat ik het helemaal verkeerd zie.... dus hou mij ten goede!

6
7 Sempre

Obama ging ook alleen maar dreigen maar als China gromt dan krabbelt hij weer terug en laat NK verder zijn buren bedreigen

4
8 wijs

is er een internationale norm of wet tegen testen van ballistische raketten?
zonee heeft niemand hen iets te vertellen, zeker niet het land wat praktisch alle internationale wetten heeft gebroken in irak, libie en syrie.

7
9 kovichni

Volgens mij is die Kim zo kwaad nog niet. Hij wordt gewoon altijd verkeerd begrepen .
Hij bedoelt het niet slecht.
En die werkkampen, dat hoort bij de cultuur in Noord Korea.

4
10 Natayo the Bobcat

@10 sarcasme?

1
11 wijs

Laten we terugblikken op Afghanistan:

Afghanistan, tussen 1967 en 1969.

1960-1978: wisselende regeringen, deels gekozen en deels door staatsgrepen aan de macht gekomen, willen van Afghanistan een moderne staat maken. Er ontstaat een vriendschapsband met de Sovjet-Unie. Eind jaren zeventig vindt een aantal staatsgrepen plaats, waarbij uiteindelijk in 1978 communisten aan de macht komen.
1978-1979: plan van Carters veiligheidsadviseur Zbigniev Brzezinski om de Mujaheddien (De Strijders) te bewapenen als middel om "De Sovjets hun eigen Vietnam te bezorgen". Brzezinski publiceerde in die tijd "The Grand Chessboard" met plannen hoe de VS het Midden-Oosten moest veroveren om controle te krijgen over de olievelden en de USSR invloed en macht te ontnemen.
1979: De Afghaanse regering voelt zich bedreigt door het toenemende geweld dat door de VS wordt gesteund en vraagt Moskou om hulp. Na lang twijfelen reageert voorzitter Leonid Breznjev in december 1979 met een inval in Afghanistan, er volgt een bloedige oorlog die tien jaar zou duren.
1979-1989: Het land lijdt zwaar onder gevechten tussen Afghaanse en Russische troepen enerzijds en de door de VS gesteunde Mujaheddien. Uit het hele Midden-Oosten komen fanatieke moslims naar Afghanistan om te vechten onder warlords, waaronder de Osama Bin Laden. Deze Saudische miljardair wordt door de CIA ingelijfd onder de naam Tim Osman voor het recruteren en trainen van guerillastrijders in Pakistan en Afghanistan.
Mede door Bin Laden wordt in 1988 Al-Qaeda (De Basis) opgericht, een Islamistische terreurgroep.
1989: de USSR verlaat Afghanistan. Amerika juicht. De Mujaheddien juicht nog harder: ze zijn tot de tanden bewapend en kunnen hun "kruistocht" beginnen tegen "de ongelovigen" en "het westen". Afghanistan wordt een theocratie. En met behulp van de CIA de grootste exporteur van opiaten ter wereld, overal in het westen vindt een vloedgolf plaats van heroïnehandel en - verslaafden.
1996: Het "Islamitische Emiraat Afghanistan" wordt gesticht door de inmiddels aan de macht gekomen Taliban. Er worden de meest rigoureuze Islamitische wetten ingevoerd. De antieke Boeddhabeelden op een van de foto's worden opgeblazen. Maar de productie van papaver wordt vernietigd. Dat laatste zint de CIA niet.
2001: Aanslagen van 11 september. Hoewel er geen enkele Afghaan werd verdacht van de aanslagen, krijgt Osama Bin Laden voor het publiek de schuld. Drie weken na de aanslagen valt een coalitie onder leiding van de VS Afghanistan binnen. Generaal Wesley Clark van de VS verklaart later op tv: deze oorlog was gepland. De VS wil zeven landen veroveren, Afghanistan, Irak, Somalië, Syrië, Jemen, Syrië en uiteindelijk Iran.
2001-nu: Na zestien jaar is de VS nog steeds in oorlog in Afghanistan. En er zijn zes van de zeven landen in zinloze oorlogen terecht gekomen die direct of indirect begonnen zijn door de VS. De invasie heeft niets geholpen: er is nu meer terreur en meer heroïnehandel dan ooit.

"het westen" heeft in geen van die zes landen orde, recht, democratie of zelfs maar behoorlijk bestuur gebracht. Alleen vernietiging, dood, ziekte en verderf. En miljoenen doden.

Daarom kijken we nog een keer naar Afghanistan, voordat de VS het ging "bevrijden van de Sovjets".

12
12 Rick Schurman

@12

http://www.businessinsider.com/reagan-freedom-fighters-taliban-foreign-policy-2013-2?international=true&r=US&IR=T

maar daar gaat het niet over toch question noch over irak, libie, vietnam, syrie et etc
“The greatest purveyor of violence in the world : My own Government, I can not be Silent.”

5
13 kovichni

@11 wijs
Nou ja, een beetje wel.

1
14 Natayo the Bobcat

Internationaal vredeslied maar ff instarten dan:

3
15 A+++energiebewust

@12 Leuk verhaaltje maar absoluut niet objectief of accuraat. Bronnetje? question

7
16 Wild Rover

@12 Rick Schurman

Je slaat de spijker op z'n kop!

Hillary heeft later moeten bekennen dat de VS de Taliban hebben georganiseerd, gefinancierd en bewapend......




https://wordthettochnoggezellig.wordpress.com/2015/11/02/vs-moet-stoppen-met-wapenleveranties-aan-al-qaida/

7
17 Uit Den Haag

Waarom een oorlog beginnen? Wat is het nut ervan die bolle Kim te jennen? Laat dat landje met rust en begin de ellende van armoede uit deze wereld te helpen. Als ze al dat geld die men in oorlogen haddne gestoken in vrede hadden gestopt, dan zag nu deze wereld er stukken beter eruit.

4
18 trixie

@16 Als je het nieuws in de jaren zeventig had gevolgd dan is de analyse van @12 accuraat. Ben je daarna geboren dan wens je inderdaad een bron. Zoek het even zelf op.

5
19 Yesterday

@19 question niet druk ok maken @16 heeft een tic om niet eerstehands bijgewoonde gebeurtenissen, die hem/haar niet aanstaan in vraag te trekken en uit wanhoop proberen twijfel te zaaien.

4
20 kovichni

@12
Aldus de officiële reactie van het Kremlin!

Vergeet je je rekening niet te declareren Rick Schurman?

7
21 Realisme graag!

@21 Dat is ook correct. Uiteindelijk voert Rusland eenzelfde machtspolitiek. Net zo verwerpelijk.

8
22 Yesterday

Ik vind het allemaal prima hoor maar wat is dan wel de oplossing om de Koreanen van die vreselijke dictator af te helpen
Er gebeuren verschrikkelijke dingen daar maar er mag blijkbaar niks aan gedaan worden want de usa is heel gemeen
Tja. ..

6
23 Rinze

@12 laten we nog wat verder terug gaan in de geschiedenis.... de grote volksverhuizing van rond 450 n.c. bijvoorbeeld...

7
24 TedjeR

Als het Noord-Koreaanse volk Kim Jong-Un wil behouden, dan moet je hem maar laten zitten. Amerika heeft Saddam Hoessein en Gadaffi uit de weg geruimd, en daar is het ook een totale chaos geworden. Als ze een land aanvallen, laat het dan Saoedi-Arabië zijn, alhoewel ...laat eigenlijk ook maar, want daarna wordt dat ook weer zo'n jihadistisch wespennest.

0
25 wiseguy

@20 Met al het nepnieuws en andere misleiding dat jij en je vriendjes hier verspreid hebben, kan ik mijn sceptische houding best verdedigen. question

6
26 Wild Rover

@23 Rinze

Je schrijft:
Er gebeuren verschrikkelijke dingen daar maar er mag blijkbaar niks aan gedaan worden want de usa is heel gemeen.

Inderdaad.
Waarom gaan de VS niet eerst wat 'democratie, vrede en veiligheid' brengen bij hun bondgenoten zoals Saoedi Arabië?

In Azië hebben ze nù al genoeg van Trump....

'Zuid-Korea voelt zich gebruikt door bondgenoot Trump'

http://nos.nl/artikel/2170548-zuid-korea-voelt-zich-gebruikt-door-bondgenoot-trump.html

3
27 Uit Den Haag

@26 ach je moet de Putin fanclub gewoon negeren
Ik denk dat de oplossing voor dit drama bij de Chinezen ligt
Zij zijn de enigen die dit vreedzaam kunnen oplossen en dat die rare Trump wat druk uitoefend is tot nu toe de enige fatsoenlijke actie van hem

6
28 Rinze

@28 Het zal inderdaad wel met een sisser aflopen.
Alleen Zuid-Koreanen zullen nog niet lekker slapen want dat is akelig dichtbij.

4
29 Wild Rover

@29 inderdaad , die mensen zitten er maar mee
Wij hebben makkelijk lullen vanaf de luie bank in Nederland

5
30 Rinze

** gebruiker verwijderd **

@2 : Nee, want in dat gat kan water stromen.

31 verwijderd9139144

** gebruiker verwijderd **

@5 : Wat moet er dan gebeuren met NK?

32 verwijderd9139144

Ik heb het wel eens vaker 'gezegd', hier: als ik Trump was, was het al: over en sluiten geweest met Noord Korea. Maarja, met die angstige, bange MIETJES !!! Die er nu zitten in Amerika. Tsja... Kim en Noord Korea lachen zich dood. OMG.

12
33 Flipper

** gebruiker verwijderd **

@21 : Grappig dat er hier zoveel onnozele zielen zijn, die niet begrijpen, dat die Rick Schurman (mooie oer-nederlandse nick) betaald wordt vanuit het buitenland.
Over false flag gesproken. Rick is een echte!

34 verwijderd23596913

@33 Haha. Ok, bikkel. question

3
35 Wild Rover

Trump en Poetin zijn behoudend, denken alleen aan hun eigen belangen, zijn gericht op machtspolitiek en consensus kennen ze niet. Uiteindelijk zijn beiden geen visionairs. Aan dat laatste hebben we behoefte. Een duidelijke missie en visie naar 2050. Geen oude wijn in nieuwe zakken zoals Trump, Poetin, Wilders, Le Pen, etc.
Bestaande ideeën werken niet meer. Het gaat om nieuwe inzichten, om omdenken. De volgende generaties willen ook nog fatsoenlijk leven.

7
36 Yesterday

@36 Zwaar overdreven. Trump en Poetin moeten gewoon kalmte bewaren en het niet te gek maken.
De nieuwe inzichten komen wel vanuit de wetenschap en het bedrijfsleven.

4
37 Wild Rover

@33

Hoe zou u dat dan aanpakken? Even concreet.

1
38 zeikenderechter

Laat de noord Koreanen gewoon met rust.
Die inmenging van de amerikanen pakt altijd verkeerd uit, volgens mij doen ze dat bewust.

0
39 Positivo

@35 Ben toch blij dat je dit, tenminste zo interpreteer ik je reactie, mijn aanpak wel ziet zitten.
@38 Om te beginnen een soort van Rambo figuur er op los laten. Natuurlijk, verfijnder, scherper en met het modernste van het modernste uitgerust natuurlijk. Ook zullen er ongetwijfeld "agenten", binnen in Noord Korea zijn. Laat die nu ff net ff wat meer doen dan alleen maar contactjes onderhouden...

Wel, helpt dat niet (ik beschreef het ff beknopt, hé), dan concreet met China afspreken: dàn en dan gaan we daadwerkelijk keihard en totaal genadeloos aanvallen. Je kunt meedoen- of niet. Indien ze meedoen ? Dan mag China daarna Noord Korea inlijven. Jajà, want dat blijft toch altijd, ondanks alle bezwaren die je daar tegen kunt hebben- en ook best hout snijden, toch altijd nog beter dan zo'n Kim Jung Un & Cö. Dat is zeker.

En ja, ik moet het hier wat globaal oppervlakkig houden. Als je namelijk op Social Media concreet tot in detail aangeeft hoe de oplossingen, de echt werkende oplossingen voor van alles en nog wat er concreet uitzien ? Dan staan The Blunderboys (politie), in No Time bij je op de stoep. Tsja.... en dàt is dus nog het vreselijkste. Zeker te weten.

3
40 Flipper

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Datawetenschapper Hannah Ritchie: ‘De magnetron is de meest efficiënte manier om te koken'

De koptekst geeft mijns inziens niet de essentie van het artikel weer. Helaas kan ik de koptekst alsook de korte daarbij behorende inleiding nie...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Benzardi
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

De enige juiste beslissing...

4 minuten geleden geplaatst door Benzardi

icnivad
Ongezonde aroma's in rookworst en barbecuesaus worden verboden, zo zit het

@1 Heb je een vuurtje? 😂...

4 minuten geleden geplaatst door icnivad

Hendrianus
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Walgelijk regime, de doodstraf vanwege een onwelgevallige mening. Hij moet als afschrikwekkend voorbeeld dienen zodat anderen de mond houden. ...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@36 Ja joh, links dat al een eeuwigheid niet geregeerd heeft is schuldig aan wat centrum rechts heeft neergezet. Dat eeuwige gewijs naar fictief...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Reconquista
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

"""Kennelijk leef ik in een land waarin de politieke meerderheid mij beschouwt als tweederangsburger" Haar minderwaardigheidscomplex is zo g...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Misschien wordt er nog een aanval gepleegd op Tsatchikistan als wraak voor de IS-aanval op het theater. @1De atoombommen staan al klaar. Als...

9 minuten geleden geplaatst door sockknitter

ABRACADABRA
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

vreselijk, hoe dat mens uit haar nek lult. denk zij nou werkelijk dat hij Polen, Estland, Lithouwen of een ander EU land gaat binnen vallen, moc...

9 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Verrassend weer dit steekincident. Iets met cultuur.Vroeger had je nog wel eens een flinke knokpartij, maar dat is behoorlijk ouderwets te noe...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@34 Mijn religie is niet de islam. Ik ben meer verbonden met het christendom maar ook dat beleid ik niet. Niet omdat ik niets moet hebben van de...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Hindi Aunty SexHot Shower PornFirst Night Wedding PornMan And Woman Making LoveDeepblowjobsRussia PornsiteOnly Fan Leaked VideosBlacked TubesAtrizes Famosas PeladasForced NudeShity Anal PornEricamiracle15Mom CreampiedGone Wild CouplesTelugu Sex StoriesHalona VogKitchen Hot PornCinemax Pornosهنتاي منرجمSex Hd XnxxAkanksha Puri SexAkshara Singh Ke Sexy BfJapanese FemdomHindi Sexy Video Full Hd MovieXxx FilmiMulheres Pelada DesenhoGaladriel Stineman NudeMaika AsaiSexy Hindi Blue Film VideoXxx Korian VideoFist Time FistingVoyeur-house.fvNonnudeAnkha Dancing팬더티비Man Sexing WomanEnglish Bf DikhaoV 4chan CatalogueGay Porn Men ComMandy BabyxxxMiya Khalifa Bf VideoPron Vedio HdBeauti Porn StarIndian Girls Hairy ArmpitsReal Father Daughter IncestKim Kardashian NsfwNxnxx ChinaMady Gio89 ComHusband And Wife FuckingWww Sexgirl ComAunty DenguduGirlsoutwestMy Milf StepmomCameroonpornStepmom Seduced SonTassty BlackSites Like Omegle 2023Onlyfans TransHeavy- R.comNewbies NudesBig Black Booty PronSexing VediosXxxhbdfMiakhalifa ComArab Anal SexAhegaohentaiAbigail Mac AnalTiana Kaylyn NudeHadcore Black PornBodybuilding PornAnime Girls With Big BoobsPorn BethroomMovies Like PornLeg Shaking OrgasamsXvideo Sexy VideoBaby Alien SextapeMolly Stewart LesbianIsabelle Miller NudeRebeckybabLovecreampieVoyeurs WebPorn ImangeHamstar ComKitchen Cheating PornEmmy Rossum PornBlowjob SoundsJapanese Massege XxxHardgif.comCharurbate.Sexo GorePron HibChina Big TittsPriyanka Chopra NideJuicy Sex TapesDrunk TeenpornEmma Watson LeakShaiden Rogue PornhubJulia Robberts NudeFemale Deku PornNaked Women ModellingChut Marne Ka TarikaXxnx Bf HdBest Blacked PornstarsTranssexuels NuAnybunny XxxOlevia OlovelyExploitedteensStreaming PornTruefmkQuadrinhos Pornos 3dTiny AnalAnna Nicole Smith In The NudeX VideyoAunty Videos XnxxSssniperwolf SexyFat Blak PornJamelizzzzPorn Hindi VillageLegalporn.comAlexis Fawk PornHot Sixy VideoSex Hd Mom And SonNsfw GamesBestass In PornJust-peachyyy NudeSivr-289Sasha Grey SexChinese Beauty SexRough Anal LesbiansZbiornuk ComRarbagPauley Perrette In The NudeAderes QuinTamilsexmoveDesi Old Woman Sex VideoFaoelliVídeos Pornôs BrasileirosLauren Hutton Nude69 Position Sex GifAmerican Brother And Sister XxxWwe Female Wrestlers NakedPolygamous PornGang CreampiesPhitoacompanhantesGloryhole Swallow JoanieSex Movie Full MovieIndian Hidden Camera NudeComedy XvideoNew Delhi X Video