door Havermout in Binnenland  ·  84 Reacties

  • 49
  • 1324x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bang voor de publieke opinie worden we dus zwaar belazerd met het wanbeleid van de overheid. Ze brengen de burgers in gevaar met dat gedrag. Dat moet keihard afgestraft worden.Maak jacht op dit soort wantoestanden en eis ontslag van de verantwoordelijken.

1
51 sparta

Als het kontje van doortje is geweest worden hele pagina's van mijn plempsels achter elkaar gemind.
Ik krijg daarvan een vreemde smaak in de mond maar dat durf dat hier niet te zeggen anders wordt dat ook nog aan de redactie gemeld.
Kortom, zelfs hier bij het veilige NK bibber ik van angst, brrr...

1
52 Jan met de korte achterlul

@49
Die onzincijfers van autochtonen worden hier toch regelmatig geplempt door uw medewegkijkers?

1
53 Jan met de korte achterlul

@51 Onze 'zorgzame' overheid. Ik krijg een NL-alert voor een brand 40 kilometer verderop. Rokers worden van het terras verbannen en diesels uit de binnenstad. Maar over een veel groter probleem wordt in alle talen gezwegen. Apart dat GroenLinks ons wel bang mag maken voor het klimaat.

2
54 Dune

Dat zou een vvd, zitting hebbend in een regeringscoalitie, nooit toestaan.

0
55 mats6

Politiek correcte politici slopen de rechtsstaat.

1. Het artikel in de Telegraaf maakt duidelijk dat tijdens de verkiezingscampagne zwaarwegende feiten met opzet aan de kiezer zijn onthouden. Met name door de Minister-President, Rutte, de Minister en Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, Blok en Dijkhoff, en door de Minister van Sociale Zaken en Integratie , Asscher.
Immigratie en integratie vormden juist een belangrijk thema. Door in het weekeinde vóór de verkiezingen een Turkse minister uit te wijzen hoopten VVD en PvdA middels dit vertoon zelfs extra zetels te bemachtigen. Wat de VVD ook lukte.

Nu blijkt dat de kiezers op het onderwerp immigratie en integratie essentiële informatie is onthouden. Dat is kiezersbedrog en democratische zwendel. Het doet in ieder geval sterk afbreuk aan de mandaten van Rutte, Blok, Dijkhoff en Asscher. Alsmede van andere Kamerleden die hun zetel te danken hebben aan stemmen uitgebracht op deze malverseerders..
Door de band tussen kiezer en gekozene zo te beschadigen doen de betrokkenen afbreuk aan het democratische stelsel. En aan de rol van Regering en Parlement als Wetgever en hoeder van de rechtsstaat. De posities van Rutte, Asscher, Blok en Dijkhoff als Bewindslieden en als Parlementariërs zijn onhoudbaar.

2. Meer in algemene zin blijkt dat de beraadslagingen tussen Regering en Parlement over de onderwerpen immigratie en integratie jaar-in-jaar-uit gevoerd worden op basis van onjuiste stukken en moedwillige foute voorstellingen van zaken. Derhalve kunnen de door de Regering ingediende voorstellen en door het Parlement genomen besluiten nooit juist zijn.
Aldus worden de processen van Wetgeving en uitvoering van beleid uit politieke correcte overwegingen gesaboteerd. Het kan niet anders of moedwillig ondeugdelijk opgestelde Wetgeving en ondeugdelijk opgezet beleid schaden de kwaliteit van de rechtsstaat ten zeerste.
Bovendien geven politiek correcte Kamerleden willens en wetens miljardenbedragen aan gemeenschapsgelden uit tot tenuitvoerlegging van Wetgeving en beleid waarvan zij weten dat het tal van onjuiste bepalingen bevat en is gebaseerd op bedrog.

We hoeven slechts te denken aan de velen die dankzij de politiek misbruik kunnen maken van het asielrecht, van procedures, uitkeringen en toeslagen. Bedriegers, die met hulp van vreemdelingenadvocaten en (semi-)publieke instellingen leugenachtige verklaringen opstellen en valsheid in geschrifte plegen. Welke geschriften door de politiek worden witgewassen, zodat de bedriegers in alle veiligheid misdaden kunnen plegen.

3. Het onkundig houden van burgers van toegenomen risico’s op misdrijven, betekent dat er gemakkelijker slachtoffers vallen. Zijn er slachtoffers te betreuren van, soms ernstige, misdrijven, dan zijn het gezag en de politie niet gemotiveerd of onwillig tot opsporing en vervolging. Zij stoppen zaken liever in de doofpot.
Slachtoffers en hun familieleden wordt in zulke gevallen de mogelijkheid onthouden hun recht te halen via de rechtbank.
Deze zijde van het politiek correcte beleid betreft nog wel de meest directe aantasting van de rechtsstaat.


Een opmerking tot slot.
Het is bekend dat criminele moslims vaak betrokken zijn bij terreur. Deze groep van mensen die de extremen opzoekt in wat zij hun medemens aandoen, laat zich ook recruteren voor het plegen van aanslagen. De politiek correcte partijen scheppen bewust gunstige omstandigheden hiervoor.

0
56 duurendaal

"In Duitsland zijn wel cijfers vrijgegeven. Vorig jaar werden 174.000 asielzoekers verdacht van het plegen van strafbare feiten."

Ik ben heel benieuwd naar de nationaliteit van de verdachten. Als we uitgaan van een miljoen asielzoekers in Duitsland waarvan de helft man en dat de verdachten voornamelijk mannen zijn dan praten we al over 35%. Bij de aanrandingen in Keulen ging het voornamelijk om Noord-Afrikaanse mannen. Dat combinerend zouden de cijfers voor 'naffers' wel eens schrikbarend kunnen zijn.

1
57 Dune

We boffen maar met die asielzoekers.

0
58 Wild Rover

@22 dat wordt moeilijker daar dit soort cijfers niet meer openbaar zijn
daarnaast is politiek besloten om de term allochtoon en autochtoon te schrappen in de cijfers van het CBS!
Toch is het algemeen bekend dat de cijfers bij allochtonen vele malen hoger lagen en nu zelf verder gestegen zijn door de komst van zogenaamde gelukzoekers/ economische vluchtingen zoals al gebleken is uit vele recente berichten

http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=81947NED&D1=0-1,12,18,22,25-28,39,45,49,52-53&D2=0&D3=0&D4=0-4&D5=(l-2)-l&HDR=G2,G1,G3,G4&STB=T&VW=T
Maw aantal verdachten van criminaliteit allochtonen ca 88.000 aantal autochtonen 93.000
bijna gelijk zou je niet zeggen ware het niet dat de groep autochtonen met 13.2 miljoen een heel stuk groter dan de 3.7 allochtonen is ( ruim 3.5maal groter) en vergeet ook niet dat als men 4de generatie allochtoon is deze niet meer allochtoon heet maar autochtoon!
ander onderbouwing uit de tekst van 2010 1 op de 4 verdachte is Marokkaan en nog steeds stijgende terwijl het aandeel van de Marokkanen van de Nederlandse bevolking niet eens 2% uitmaken
https://www.trouw.nl/home/criminaliteit-daalt-maar-niet-onder-alle-bevolkingsgroepen~a1dd3b38/
Dit soort cijfers bedoelt U of zijn deze cijfer ook weer onjuist daar U het niet waar wilt hebben
Wordt een keer wakker zeg.

0
59 psje

Kortom: We worden weer zwaar gepiepeld.

1
60 Bakgraag

@30

'Maak Nederland haram'

Bekt lekker, maar dan maak je het ook automatisch niet kosher..... Al gevraagd wat Geert daarvan vind?

10
61 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

62 knorretje knorretje

@8
Klaver denkt inderdaad dé oplossing te weten: een grote sociale huurwoning + levenslange uitkering + alle toeslagen, dan komt het vanzelf wel goed. Natuurlijk niet uitzetten hè, eenmaal binnen is voor altijd binnen.

2
63 wiseguy

WBijzonder dom om ervan uit te gaan dat je er mee wegkomt door te zeggen dat de cijfers niet bekend zijn. Natuurlijk zijn die er. In Nederland wordt zo ongeveer alles geregistreerd en in statistieken bijgehouden en dan zou een dergerlijk belangrijk gegeven niet bijgehouden woorden? Tsonge, jonge, niet elke Nederlander stemt op de PVV.

9
64 Hendrianus

politiek schrijft dat de politie voor en van die politiek af te komen doen we hoe ?
@59 zal wel door Brussel betaald zijn. Sedert ze van Brussel zeiden dat ze mensen in dienst gingen nemen om op forums te gaan heb ik zoiets van ??? want ik ging ervan uit dat ze dat altijd al doen en de verkiezingen in in Frankrijk ook, de tegenstander van Le Pen is pro Brussel Pro TTIP etc.. watch this https://www.rt.com/shows/sophieco/386409-macrons-victory-good-marketing/.

so about 80% do not want Macron ? en lang leve DE-Mocratie (of de verkrachting ervan met agenda's en belangen waar wij helemaal onderaan hangen.. misschien..of zelfs dat niet eens )

0
65 nosuchname

** gebruiker verwijderd **

Kan iemand even antwoord geven op deze vraag

als iets onder de pet wordt gehouden, hoe weet de Telegraaf, een journalist of een extreemrechtseling het dan?

66 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@65

Russian Television?!

haha, maar volgens mij zit je op een verkeerd draadje ook nog...Brussel? Le Pen, de sjoemelaarster?..

67 ---deleteduser---

Er wordt wel veel meer onder de pet gehouden een bewust doel zodat de burger niet nog bozer wordt.
In het begin waren er al burgers boos maar door meer incidenten wat het ook mag zijn onder de pet te houden zal je de burger in het gareel houden door het niet te openbaren en te melden.
Maar in werkelijkheid is het groter dan wat er over wordt gezegd en de politiek die werkt er allemaal aan mee op tal van treinen, veiligheid immigratie incidenten en noem maar op de burger wordt doelbewust met leugens op een dwaalspoor gezet en zo min mogelijk over de werkelijke feiten te weten te komen, de burger kon wel eens te boos worden.

1
68 Billiger

Geen probleem gewoon 5 jaar langer werken iedereen zodat de bootjes weer naar Afrika kunnen om nog wat gajes op te halen en die moeten hun hele leven in de uitkering kunnen blijven zitten
en konijnen nadoen zodat er nog meer komen

2
69 Ikke44

@23

"@11
toon dat maar een aan

ps de meest azc's staan juist niet in de grote steden.

en als je al geen onderscheid weet te maken tussen migranten en asielzoekers,.. jemig."

Het gaat niet om waar de AZC's staan maar de stad waar de misdrijven gebeuren
Groningen is niet echt een kleine stad volgens mij(in ieder geval van het Noorden)

3
70 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

@70
het gaat in dit draadje over asielzoekers en niet over iets anders, ook niet over steden met misdrijven want in elke stad wereldwijd komen misdrijven voor.

71 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@68

zie je kans even te antwoorden op @66

want wat onder de pet wordt gehouden, weet DUS helemaal niemand en daarom is dit stemmingmakerij van de Telegraaf, zoals altijd in die foute krant

72 ---deleteduser---

@23 Maar in de stad Groningen staat geen azc

4
73 Violier

** gebruiker verwijderd **

@24

er staat dat de politie niet registreert op verblijfstatus
en bevolkingsgroepen, duidelijk toch?

of snap je dat niet. en dat de Telegraaf meldt dat ''de politie eerder ontkende'' is dus complete bull;shit als ze vervolgens wel met incidenten aankomen die de landelijke pers allang hadden gehaald.

Typische Telegraaf-stijl en jij trapt erin.

74 ---deleteduser---

Nah...álle vluchtelingen zijn zakkenrollers, verkrachters etc?

3
75 A+++energiebewust

@27 zijn er geen mannen in het dorp die toezicht kunnen houden?

4
76 Mijn waarheid

@76 Die zitten waarschijnlijk even achter de tralies nadat ze asielzoekers op gepaste wijze hebben duidelijk gemaakt dat ze zich dienen te gedragen.

3
77 Winnetou

@72 Er worden altijd veel feiten onder de pet gehouden en soms komt de waarheid wel boven tafel of het via een programma krant journalist of klokkenluider is maakt niet uit, ik vind dat waarheid en werkelijkheid aan de aandacht wel een goed instrument is wie het ook in het nieuws brengt en de verantwoordelijke die draaien of proberen er altijd er onderuit te komen of te verdraaien.
Als er niks meer mag en worden geopenbaard wat het ook mag zijn hoe kom je als burger achter de waarheid? Ja er zijn berichtgevers die alleen maar aandacht willen maar op een gegeven moment weet je niet meer wat nep nieuws of werkelijk nieuws is die kant gaan we hard op weg.

0
78 Billiger

** gebruiker verwijderd **

@77

wie gedraagt zich dus niet ..

nog iets over ''normen en waarden te melden''?

79 ---deleteduser---

@79 volgens mij begrijp je het even niet

1
80 Mijn waarheid

Nieuwe AZC's bouwen. Niet in Nederland maar in Siberië, of ergens in de Sahara. Plaats genoeg en in de Sahara is het lekker warm.
Mochten ze dat te warm vinden is Siberië een goed alternatief. In die streken is het lekker rustig dus kunnen de asielzoekers bijkomen van hun hectische vlucht.
Win-win scenario. Wij hebben dan geen overlast, kost minder geld, en het is goed voor die arme regio's.

2
81 Natayo the Bobcat

Ach ja. Onder de autochtonen zitten ook crminelen. Het gelegenheidsargument wat links georienteerde poltici dan roepen. Kortom het argument om het importeren van criminelen goed te praten is het feit dat ze er al zijn. In bepaalde kringen valt dit onder logica. Maar ja onze politici hebben of niet gestudeerd of zijn alpha's Dus eigenlijk is het niet verbazingwekkend.

0
82 Goedemiddag

@82 ja klopt brevik was ook een terrorist is er ook zo een

0
83 Ikke44

@66 Staat duidelijk in artikel: "De Nationale Politie houdt informatie achter over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers. Dat geeft de korpsleiding toe na een juridische procedure van De Telegraaf."

Nu is men bij de politie zich in alle bochten aan het wringen om het blazoen op te poetsen. http://www.telegraaf.nl/binnenland/28073145/__Politie_zwalkt_over_zwijgdeal__.html

Hoog tijd om te leren lezen? Zal je op weg helpen: "Aap"; "Noot"; "Mies".

De laatste jaren is bij herhaling gebleken dat zowel het politie apparaat als justitie van onbetrouwbaarheid, incompetentie en corruptie aan elkaar hangt, gelijk een Afrikaanse bananenrepubliek.
Dat zal nog erger worden als het wordt toegelaten een parttime babysitter zitting te laten nemen in een kabinet.

1
84 Bokkerijder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

zojuist geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

19 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

26 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

27 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@36 Maak daar "mensen die andere mensen" van....

28 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@5 Mooi zo. Dan is het vanaf nu jouw verantwoordelijkheid.Als je dit geregeld heb kan je naar de volgende die ook wat bereikt heeft in zijn/...

30 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

1 uur geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Mensen die Joden het leven zuur maken horen niet in de maatschappij thuis, islamitisch, christelijk, extreem rechts, extreem links of wat ze ook...

1 uur geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Over40handjobIndian Xxxnx VideoBig Ebony TittysSweetlaurasaenzMelissa Beniot NudeLichellemarieKrissy Lynn PornMarriage First Night XnxxGill Ellis YoungAnine Porn UncensoredPhatass TwerkRachel Rose PornLexi Belle 2023AloharubeTanlines RedditPornoxx.Asisn Lesbian PornPornhub StoryKyler Quinn VrPorn Hd FeerPornhub.comoAnal XviGay Men PornVideo Porno GayVintage NudedPakistan Ki XxxRice BunnyDoggstyle AnalTelugu Boobs PressSex Full Movie JapanIdian PornstarNet Video Girls TorrentXvudiesKiwvr-567Bangla Bf BoyDesi Brother And Sister SexHindi Mein XvideoSexxx BloodPornografia GueyPeter NoryhLocal Girl XnxxAgatja VegaThe Best Tits PicsExorcist PornSuicide GirlLilbussygirl LeaksNew Black PornRoja SaxEmily J PornIndian Hot Porn Videos DownloadNude Fashion Modelموقع افلام سيكسيBoobs Sucking PicsChudai AudioAsian Hug TitsXnxx Hd BoobsKendra Lust HusbandJenny Poussin Nude4cham GifTube XEllieeilishFisttimesexBrezer PornSexy HentVenezuelanmilfFuta Blowjob HentaiPorn Mature GayStraight Fay PornAngel BimboAunt Cass Blow JobDad DickChaturbate FemdomTrav-chatShower PornCuckold CreampiesHot Teen XnxxEchosaber HentaiSunny XhamsterJenna Haze VideosSanniliyon PornGirl69xPorn GamsSxyrnPornfor WomenCaca PornMoible PornYesjulz LeakedHijra ChudachudiHorse FucksgirlXfilmPornoviolentIvana SugarTeens Legs SpreadPinkxxxB Grade FilmMyvisdterBrazzers HardcoreChut Video ComPornografia De AbuelasPontubePornbbsSofia Rose XxxConsent Non Consent PornIndian Sister Xxx4ksexvideosIndian Best BlowjobSleeping Sister Xxx VideosXnxx Mom AnalExhibition PornArab BlackedLizzy Capri NudeXhemesterLacey Chabert NakedKrasi PhotosSexy Video Bf HotLez Teacher PornRape Fantsy PornAutumn Falls BfPlay PornTamil Mother And Son SexPorn LatinasMyhentaigalleryVr Porn Hd FreeFilme Pornô NovinhasGay Porn MexicoLocal Randi SexAbella Danger Sexually BrokenTamanna Sex XnxxMature Women Sex VideosPorn Asian MessageJade Valentine PornPerfectgirlsEscort A ParisPetite Tren PornAarti Sex VideoBhumi Pednekar Sex VideoIndian XesAll Night Sex VideoBobbi EdenIvy PornTeensnownRoad To El Dorado PornXnxx CattoonSarah Silvetman NudeAvril HallKim Kardashian Playboy ShootXxxx Sex BfBrazil Girl XxxPorn VixemAdult Telegram