door Inter in Binnenland  ·  234 Reacties

  • 41
  • 1542x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149 Niet iedereen die een fiets steelt, is een christen.

En, ik heb je nu al vaker duidelijk gemaakt dat de Bijbel een dikker boek is dan de Koran. Als je de hoeveelheid geweld in de boeken wilt vergelijken moet je het relatief uitdrukken. En ja, dan staat er in de Koran toch echt stukken meer geweld.

Daar komt bij dat er nergens in de Bijbel staat dat je fietsen moet/mag stelen. En ik hoef jou als islam-expert toch niet uit te leggen wat een moslim allemaal mag volgens de Koran, staat gewoon in dat boekje.

4
201 Bluth

@10 vanuit welk geloof/religie/ideologie komt jouw haat? Je bent wat haten betreft iig geen haar beter dan een IS-er.

3
202 Hoofd bijzaken

Omgekeerd worden mensen die voor onze Grondwet staan ten onrechte moslimknuffelaars genoemd en/of ten onrechte verantwoordelijk gehouden voor de daden van relifanaten, waar ook ter wereld.

4
203 Hoofd bijzaken

Afkeer van het christendom wordt ook niet als racisme weggezet. Wat dat betreft klopt de kop. Toch gaan racisme en afkeer van de Islam wel heel vaak hand in hand (rifapen, lichtgetintiërs, geitenn... etc.) met racisme.

4
204 Biesbush

@142 "''afkeer van de islam '' is een kreetje van de pvv,"

Nou nee, afkeer van de Islam was er al ten tijde van Mohammed 'de grote profeet'. Maar de toenmalige dichters die toen kritiek uitten op de Islam zijn allemaal in opdracht van Mohammed 'de grote profeet' vermoord.

0
205 De Haring-ingenieur

Islam en de linkse kerk hebben veel met elkaar gemeen. Racisme en discriminatie zoals bedoeld om de linkse rassentheorien te ondersteunen zijn woorden die worden gebruikt om op een diep religieuze manier naar dingen te kijken.

Wat zo verbazingwekkend is dat de linkse kerk en de islam elkaar zo goed aanvoelen terwijl ze beide pretenderen dat het aanhangen van een ander geloof dan het ware geloof of het niet onderkennen van de axioma's van het geloof een zonde is die door de andere gelovigen moet worden afgestraft.

(Ik heb nooit begrepen waarom "allah" of "utopia" zoveel hulp nodig hebben. Op mij komt dat onmachtig over) Blijkbaar zijn het twee religies die goed met elkaar samengaan.

4
206 Phiteceen

Als religie nou gewoon compleet afgeschaft en verboden wordt. Is het hele probleem opgelost.

0
207 Ziggofan

@124 foutje van jouw dat zijn mensen die denken dat ze moslims zijn. Maar zijn dat degelijk niet. Er bestaan geen gematige moslims dat zijn afvallige. Lees de koran maar eens op na. Je gaat voor alles of je bent een afvallige.

3
208 trixie

De islam staat voor kinderhuwelijken en voor geweld naar ongelovige en vrouwen toe en voor besnijdenissen en zien de vrouwen niet als vol aan. Wie hier zijn afschuw voor uit is zeker geen racist, maar een realist.

3
209 trixie

@209 en zeker ook een fantast want ongelijkheid tegen vrouwen, besnijdenissen, etc komen ook buiten de islam voor.

2
210 PeeVeeVeeNee

@209 maar als je roept dat er geen gematigede pvv-ers zijn schiet wel iedereen in een stuip hier - het toont van bijzonder weinig inzicht als men zegt er is geen 'gematigde islam' -- waarom vermoord isis dan bij bosjes moslims die volgens hun 'gematigd' zijn?

1
211 PeeVeeVeeNee

@201 heb je ook bewijs -- of is dit een aanname? Het is al meedere keren en op verschillende manieren aangetoond dat de bijbel meer geweld bevat.

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/violence-more-common-in-bible-than-quran-text-analysis-reveals-a6863381.html

Met bron

3
212 PeeVeeVeeNee

@204 hangt waar je het vraagt, het Christendom is met geweld door blanken Afrika, Noord/Zuid-Amerika en Azie ingestampt

2
213 PeeVeeVeeNee

** gebruiker verwijderd **

@205
je moet niet zoveel Martin Bosma lezen, slecht voor je.

214 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@213

en nog steeds, dag in dag uit. Er wonen meer christenen ten zuiden van de Sahara dan in het westen intussen

https://www.trouw.nl/home/christendom-wereldwijd-met-afstand-de-grootste-godsdienst~a34b7d2e/

ongehoorde zendingsdrift in Afrika, vooral vanuit streng-christelijke groepen uit de VS

215 ---deleteduser---

Moslims zijn mensen, maar daar houdt de overeenkomst met de rest van de mensheid ook op. Hun religieuze ideologie is zo in strijd met de Verlichting, de Trias Politica en het gezonde verstand dat respect ervoor uitgesloten is. Beteugelen ligt meer voor de hand.

0
216 Black65

@215 Doortje je kan miss gelijk hebben dat de grootste religie in Afrika het christendom is, maar de "kleinere" groep islamieten daar zorgen voor de meeste onrust en geweld.

Op dit moment is daar veel christelijke hulpverlening en dat zie je niet van de islamitische kant komen, van die kant komt alleen maar heibel

1
217 Pluten1

@212 In dit soort draadjes is het steeds dezelfde bron die daarvoor wordt aangevoerd, namelijk een experimentje van een softwareontwikkelaar.

0
218 Civilis

@217 de christelijke propaganda smaakt u goed? De meeste hulp komt van China -- deze zijn daar bezig grondstoffen veilig te stellen voor komende generaties;

3
219 PeeVeeVeeNee

Evengoed gaat het natuurlijk niet zozeer om de hoeveelheid geweld, maar om de manier waarop dat geweld wordt gepresenteerd. Het OT en het NT verschillen daarin sterk van elkaar.

1
220 Civilis

@219 ik ben niet zo voor het christelijke. China is daar alleen maar om te roven. De zogenaamde hulp waar het erover heeft gaat naar de corrupte regeringen. De bevolking ziet er niets van. Er wordt niets veilig gesteld. Open uw ogen.

2
221 Pluten1

Ik heb helemaal niks met het gedachtenslecht van IS, maar ik denk niet dat ze moslims vermoorden die in hun ogen (wat) gematigd zijn. Maar moslims vermoorden die in hun ogen afvallig zijn, die wij uit het westen bezien (wel) als gematigde mensen bezien.

IS geeft deze mensen slechts de keus zich aan te sluiten bij de gruwelijkheden van IS of het hoofd gaat eraf.

Geef @208 dan ook gelijk in zijn commentaar, er bestaan geen gematigde moslims alleen afvalligen als je de letter van de Koran en het verkeerde voorbeeld van Mohammed zou volgen.

Als moslims hun voorbeeld Mohammed zouden navolgen, dan zouden moslim mannen oorlogsmisdadigers en pedofielen moeten worden.

Dat is meteen ook het zeer sterke verschil met het christendom, het trachten na te volgen van Jezus, iemand die zondeloos was. Die de boodschap van de liefde van God predikte en mensen van hun kwalen genas. Die vertelde om geen kwaad met kwaad te vergelden, maar goeddoen zelfs aan je vijanden.

Ook bestaat er binnen het christendom scheiding van geloof en de staat. Jezus zij geef aan Caesar wat van Caesar is en aan God wat van God is. Ook staat in het Nieuwe Testament dat we gehoorzaam moeten zijn aan de autoriteiten, de rechtsspraak van de rechtbanken. Jezus vertelde zijn volgelingen in het leven goed te doen aan iedereen, nooit tot geweld over te gaan, en te wachten op zijn terugkomst en het oordeel van God.

Wat moslims blijkbaar volgens de oorlogsmisdadiger en pedofiel Mohammed moeten doen is daarmee een schril contrast. Je zou kunnen zeggen precies het tegenovergestelde.

1
222 Reactie

@222 is voor @211

0
223 Reactie

@222 Correctie: Jezus zij is natuurlijk Jezus zei (, wanneer krijgen we een edit knopje voor vluggemaakte spelfoutjes?)

0
224 Reactie

@212
De islamitiche bronnen zijn veel geweldadiger dan de bronnen van andere godsdiensten. Dat is ook duidelijk statistisch aangetoond:
http://cspipublishing.com/statistical/charts.html
http://www.amberpawlik.com/IslamonTrial.pdf

De link waar u naar verwijst is een eenvoudig tellen van woordjes door een domme computer, dus zonder enig verband. Het zegt dus helemaal niets. Wat wel veelzeggend is, is de werkelijke intentie van geweldteksten. En in de islamitische bronnen zetten deze aan tot geweld en onderdrukking van andersdenkenden.

2
225 De Haring-ingenieur

@215 "en nog steeds, dag in dag uit. Er wonen meer christenen ten zuiden van de Sahara dan in het westen intussen"

En wat is daarvan het problem? Lijkt mij veel beter dan dat de Islam het daar voor het zeggen heeft.

1
226 De Haring-ingenieur

@213
Het is inderdaad correct dat het Christendom missionair is, evenzo de Islam.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Christelijke_zending

Maar waar staat dat de methode van verspreiden met geweld moet plaatsvinden?

1
227 De Haring-ingenieur

Afkeer van de PVV is niet gelijk aan discriminatie dat is mooi, dan spreek ik mijn afkeer van die mensen voortaan wat minder netjes uit dan tot op heden het geval was.

3
228 Spandalf

@210
... met dat verschil dat deze praktijken binnen de islam verheerlijkt worden.

0
229 De Haring-ingenieur

@219
China is geen 'christelijk' land. De christenen vormen daar nog steeds een minderheid.

0
230 De Haring-ingenieur

@229 Binnen delen van het christendom ook, anders zou er geen vrouwenbesnijdenis en eerwraak etc bestaan onder christenen. In de VS is een enorme stijging gaande van christelijke mannen die hun vrouw vermoorden hoe noemen we dat dan?

3
231 Spandalf

1/3 van alle vermoorde vrouwen in de VS werd vermoord door hun man. Dit noemen we dan een drama maar het is eigenlijk precies hetzelfde natuurlijk. http://www.huffingtonpost.com/2014/10/09/men-killing-women-domesti_n_5927140.html

1
232 Spandalf

@231
Dat noemen wij moord. Of dat christelijke mannen zijn kan ik niet beoordelen. Wel is het zo dat het christelijke mannen geboden te worden om hun vrouw lief te hebben. En wel zoals Jezus zichzelf opgeofferd heeft voor zijn gemeente, zo moet de man ook zijn naar zijn vrouw.

@210 heeft het niet over moord maar over vrouwen ongelijkheid, besnijdenissen, etc. Zaken die opgelegd worden vanuit de islamitische bronnen.

@232
De uitwerking is helaas hetzelfde. De oorzaak is vaak verschillend.

1
233 De Haring-ingenieur

@212 Ah, jij hebt dus ook al moeite met het begrip 'relatief'?

Ik zal het ook jou nog wel even uitleggen.
Ja, in de Bijbel staat meer geweld dan in de Koran. Echter, is de Bijbel een veel dikker boek dan de Koran, dus als je het eerlijk uit wilt drukken dan moet je het relatief bekijken. Dus, hoeveel geweld staat er per letter in die boeken? De reden dat jij (en anderen) dit niet doen is omdat je dan toch echt moet bekennen dat er meer geweld in de Koran staat.

Voor de rest is dat 'onderzoek' best wel geinig, maar nietszeggend omdat de criteria nogal vaag zijn. "Killing and destruction", en dan rekenen ze de rest van de barbarij niet mee, omdat het dan in het nadeel van de Koran uitpakt. question

1
234 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Spiegeltje spiegeltje weer....

1 minuut geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@21 "geen" Jij bent een misselijknakend uitgekotst stuk vreten. Gedraag je hufter. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

@4Er zou eigenlijk één zone in Europa aangemerkt moeten worden als asielcentra. Daar worden dan de controles gedaan, veilige landers eruitge...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@19 Schelden? op de man spelen, beledigen -> wangedrag. . . .Ik ga het niet melden hoor! Ik ben geen volksverrader, geen nazi, geen lafbek....

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

"De dwangwet!" Demagogie "het afschuiven van grote groepen statushouders naar gemeenten" Demagogie. Gemeenten zorgen al ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

Goed plan. Achteraan aansluiten, zoals het hoort.. Wie het nog heeft meegemaakt, weet, dat vroeger de Molukkers ook in kampen en barakken werd...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@8 Het probleem is dat ze dan niet bij de dodenherdenking moeten staan gezien hun eigen slogan....

18 minuten geleden geplaatst door soapbox

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@16 Neem even een bakje koffie. ...

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@10 Het is de avond dat Bosma een krans gaat leggen en daar is dat protest tegen. Dat protest kan alleen maar op die avond. Dat dat protest op d...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Real Couple PornInsex PornHipwrdexLauren Phillips PornPorne AdoGym Xnxx VideosCuban PornVennesa Del Rio PornHumaniplex.comKensie Reeves PornEbony CameltoesPakistan Xxxx VideoJoi AsmeBodybuilder PussyXvideo GaySpanking TitsKellyinvegasAlice Eve NjdeDesi BhosdaIndian Desi Suhagrat VideoEbonymilf PornPlayjwVictoria Cakes New VideosTs Eacortمواقع السكس مترجمهJennifer LopezsexDani Daniels Hd VideosEva Elfie BjBella Poarch Tyga TapeAmature NudiesDeeptrhoat PornGay Only FansMia Khalifa Porn VideoOvertime Megan BlowjobBlow Job On BedJerking A Man OffHandjob CnfmBokep IndoneaiaVideos Pornos Amateur8musuesNezuko Rule 34Xxx LsbianSelena Gomez SexyAkka Thambi SexIzzygreenChut Ki VideoSed VideosChudai ChudaiAlison Tyler ComRose ManroeLady Tarzan NudeTiktok PornredditVideo De Pornor BrasileiroHentai Hq Sem CensuraBig Ass Japanese PornOne Night In ParisDick Flash PornSexmex Xxx ComBoy Sucking BoobsPriyanka Chopra Ki XxxCall Me Sherni XxxPooja Sharma Sex VideoPersian Kitty VideoEmmasky69'sBest Asian PornostarFet LifGayporn CelebrityGaysexstory9 GagXvideo TufusGillian Jacobs NufeAlex Black Sex VideosHijab Sex VideoPornstar VideosRedtubuLaurenthegamilfFrancaise PornographieVideosporno De TravestisXxx Teen Porn HdEnjoy Sex VideoFemal GloryholeVideos Pornogays GratisKayla Butternut LeakedAllpornconicsRuenueFilm Pornographique BlackPornos PosesMaking A PornBaddies OnlyNaked Celebrities RedditEnviedunsoirTs RoxiexxxKelly Reilly BoobsAudrey AddamsMia Khalifa Only Fans LeakNude StripperAnda Cerny PlayboyStepdoghter PornShwrlyn Chopra NudeFetlife.comnLoop Das FamosasFetiche PornKriti Sanon CleavageXxx Sex ForceXxxhi DiCrawling Crab ToyHentay BdSexy Pictures Naked WomenXvidos OnlyfansNind Me XxxXxx Hindi BidioIndian Old Couple Sex VideoXxxc HotSex OrgyNespornNeelam Muneer PornCamsodqStockings XxxWomen's Nude ButtsAngel Wicky BbcRapelustSexchat 321Foto De PutariaBrazers.ckmHot Sexxy VideoPorn Image IndianIxxx DesiCei JoiSapphiceroticaGifspornGirlsmasturbateSex Movie Full HdXxx Hindi Bf FilmAmature DeepthroatingSpying On Sister PornDasee XxxNude MermaidsSonya Blaze PornPornes AnalJojo Kiss PornCamilla Araujo PornPublic ExhibionistXxl VideoHot Mom TittiesSexy Kirstie AlleySunny Leone Ki Hd VideoSweetsexyAdult Film Blue FilmChubbycreampiesTraci Lords Xxx