Isis/daesh terreurgroep heeft banden met Israel, bood Tel Aviv 'excuses aan voor per ongeluk aanvallen' Israelische soldaten (independent.co.uk)


Moshe Ya’alon reportedly referred to a clash with Isis-linked group last November  ...

door kovichni in Politiek  ·  72 Reacties

  • 14
  • 1015x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Vrouwen ontvoeren en journalisten onthoofden is makkelijk.

Als je Israël boos maakt dan heb je meer nodig dan een stel amateur-haatbaarden.

0
51 Walster

Het is bekend, Israël heeft herhaaldelijk terroristen op de Golan gesteund door Syrische stellingen te bombarderen (nadat de terroristen om hulp hadden gevraagd)
Het smoesje blijft hetzelfde, een projectiel afgevuurd richting Israël.

8
52 Proemevla

Dat heeft u verkeerd vertaald/geïnterpreteerd.
U stelt in de titel dat Isis/Daesh "banden heeft met Israël". Dat is pertinente nonsens.
Of wilt dingen lezen die er niet staan, of u bent de Engelse taal niet machtig, of u wilt Israël demoniseren.
Er staat in het artikel "Moshe Ya’alon was reportedly referring to an incident when a group linked to Isis in the Syrian Golan Heights exchanged fire with Israeli forces last November."

Een groep die met IS gelinkt was, was in aanvaring gekomen met strijdkrachten van Israël. Er staat niet dat Israël gelinkt is met IS. Dat wilt u er graag uit opmaken omdat Is excuses aanbood.
De conclusie, als dit hele verhaal al waar is, zal eerder zijn dat ze oorlog met Israël (nog) niet aandurven.

U bent hoogstwaarschijnlijk anti Israël. Dat is uw goed recht. U bent ook een leugenaar.

2
53 Mowgli

IS is als de dood voor Israël........vandaar excuus.

3
54 Febee

Vertaling:
"Isis/daesh terreurgroep heeft banden met Israel, bood Tel Aviv 'excuses aan voor per ongeluk aanvallen' Israelische soldaten "
Origineel:
"Isis-affiliated fighters “apologised” after launching an attack on Israeli soldiers, the country’s former defence minister has claimed.
Moshe Ya’alon was reportedly referring to an incident when a group linked to Isis in the Syrian Golan Heights exchanged fire with Israeli forces last November. "

Dan ben je OF een leugenaar, OF een fantast OF je snapt geen bal van Engels.
Ik gok in dit geval een combinatie van die 3.

2
55 tripomatic

Er is zelfs een rapport over ingediend bij de VN en een officiële stellingname, Israël steunt terroristen en wil Assad weg hebben:

7
56 Proemevla

@5 shuhada al yarmouk is deel van isis/daesh. naast dit (nogal schandalig incident) roept israel continu liever ''we geven de voorkeur aan isis naast onze grenzen, dan een syrische regering met goede banden iran''.

je biedt je excuses aan voor wat er per ongeluk gebeurt, niet gewenst of niet je intentie...als dat er haarfijn voor je uitgelegd moet staan....

@55 er bestaat dus een communicatielijn tussen de 2...dacht je dat isis/daesh naar tel aviv ging wandelen om excuses te geven? communicatie met terrurgroepen is zelfs volguns hun eigen wetten illegaal.
''Under Israeli law, any communication with terrorists is considered illegal''
hezbollah, ypg en de syrische leger zijn de 3 sterkste machten tegen isis/daesh.
2 van hen worden door israel vanuit het zuiden bestookt, de andere door turkije vanuit het noorden. elk aanval op hen is defacto een gunst aan de terruergroep(en) in syrie.

jullie wanhoop om 'damage control' omtrent israel, die inmiddels sinds gisteren opnieuw syrische legerposities heeft aangevallen, is vrij vermakend question
https://sputniknews.com/middleeast/201704271053054262-syria-confirms-israeli-missile-strike-near-damascus-airport/

5
57 kovichni

Het zegt op zich al genoeg dat Hezbollah aan de zijde van Assad vecht. Alleen al dat feit maakt ISIS een bondgenoot van Israel volgens de zelfde debiele doctrine die ook in de VS nog steeds wordt geventileerd: 'De vijand van mijn vijand is mijn vriend'

ISIS heeft meer moslims vermoord dan andere mensen. Het lijkt me duidelijk.

4
58 Hollander1967

Aluhoedjes,

Zou het misschien ook niet een heel klein ietsiepietsie hieraan kunnen liggen: " Israel is the only country in the world the Islamic group fears because it believes its army is too strong to face. "

6
59 DaStef

@59 gebruikt de term ''alu hoed'' en zet zichzelf vervolgens voorschud met lachwekkend citaat question

dus isis/daesh is niet ''bang'' voor militaire macht turkije, verenigde staten, rusland omdat deze zwakker zijn ivm israelische leger...?

3
60 kovichni

@59 nagenoeg elk leger is IS de baas dus niet echt een reden denk ik

3
61 Eastwood

@61

Maar niet elk leger gaat zo rigoureus te werk als het IDF

@60
Nee ik denk inderdaad dat IS hier niet zo bang voor is dat kennen ze dat is een jaartje of 8 onderduiken en als de VS/Turkije/VS weer is vertrokken, komen ze wel weer bovendrijven, het IDF heeft de onhebbelijke neiging om zonder veel overleg direct weer toe te slaan.

En wees eens heel eerlijk, de legers van die zgn machtige landen, hebben islamitische strijders ook daadwerkelijk verslagen, de Russen niet Tjetjenie is nog steeds een no-go area, de VS niet, Irak maar ook Afghanistan is verre van veilig, de Turken? Die kunnen niet eens de Koerden onder controle krijgen. Het land Israël, dus zonder de bezette gebieden en de Gazastrook is behoorlijk veilig ondanks dat daar nog steeds behoorlijk wat arabieren wonen, ze doen dus iets structureel anders dan de VS

3
62 DaStef

@62 Israël steunt terroristen (o.a. IS) en ondersteund terroristen door luchtaanvallen uit te voeren op Syrische stellingen op de Golan.
In Syrië doen ze dus structureel hetzelfde wat landen als de VS, SA / Qatar en Turkije doen.

5
63 Proemevla

@59 Ontkenner.

Dat verklaart nog niet alle bevindingen die over Turkije en de VS zijn gedaan. Het opsluiten van een Journalist die acties van de turkse geheime dienst met ISIS filmt en wordt veroordeelt voor het openbaren van een staatsgeheim. Alle gloednieuwe amerikaanse wapens die maar blijven worden geleverd via 'gematigde terroristen'.

2
64 Hollander1967

@8 Ik denk niet dat zij bang zijn voor Israel. Zij vechten tegen Rusland, Iran, Syrië, de VS (min of meer) en een paar Europese landen (zogenaamd). Dan kan Israel er ook nog wel bij. Bovendien, Israel is niet eens in staat Hamas te verslaan, of Hezbollah. Nee, het is heel opvallend dat IS nog nooit Israel heeft aangevallen, op zo'n ongelukje na. Er zijn ook berichten dat gewonde IS-terroristen in Israel worden verpleegd. Mag wel eens worden onderzocht. Maar door wie...

2
65 Commodus

Hoe vaak is er een projectiel van rebellen aan Israëlische zijde geland en dat de respons een aanval op het regeringsleger was? Heel vaak.

Hoe vaak heeft Israël ISIS of Al Nusra aangevallen? Niet vaak.

Hoe vaak heeft Israël de groepen aangevallen die vechten samen met de Christenen? Heel vaak.

Nu dit weer..... toch allemaal best opvallend.

2
66 Spandalf

Complete wapendepots van Hezbollah, bedoeld om ISIS te bestrijden in Syrië, worden door Israël opgeblazen....en daarmee de jihadisten en hun terreur indirect gesteund en de burgeroorlog verlengd.....

3
67 CoolMemories

Die zien een extra stukje 'bufferzone' in Syrië wel zitten.

3
68 Spandalf

Velen denken dat westerse politici in strijd zijn met islamitische terroristen...het tegendeel is het geval; in bijna alle conflicten kiest het Westen de kant van de jihadisten; in Afghanistan en Tsjetsjenië jaren '80 werden de Mujahidini gesteund tegen de seculiere Russen, op de Balkan het islamitische UCK en AlQaida gelieerde groepen waaronder Osama B Laden zelf, in Libië werden jihadisten gesteund en bewapend om de gematigde seculiere en socialistische Khadaffi te elimineren en nu weer in Syrië waar een bonte verzameling van jihadisten gesteund en bewapend worden tegen de Syrische burgers en hun regering....!

2
69 CoolMemories

@69 Het valt wel meer mensen op volgens mij, maar shhhht is taboe. http://thefreethoughtproject.com/pentagon-fake-terrorist-videos/

1
70 Spandalf

Vanuit die aan IS gelieerde groep lijkt me dit logisch. Stel ze doden een aantal Israëlische soldaten, dan is de kans zeer aanwezig dat Israël helemaal los op ze gaat met bombardementen en artillerie. Dan blijft er weinig meer over van hen. Logisch dat ze dus excuses aanbieden om militaire represailles te voorkomen.

0
71 uberqwerty

@65 Walyat Sinaï, een IS gelieerde groep in de Sinaï, heeft meerdere keren raketten gelanceerd naar Eilat. IS viel Israël dus toen ook aan. Daarnaast is het voor Israël bijna onmogelijk de gewonden te identificeren, ze komen namelijk binnen en worden behandeld en dan weer uitgezet. Allemaal zonder identificatie oid.

0
72 uberqwerty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

Ik vraag me af hoe dat juridisch werkt.Stel er komen 4 miljard asielzoekers naar Nederland. (Ja Wedergeboren ik ben niet met mijn hoofd uit de...

zojuist geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@52 Aanvulling: ik lees zojuist dat een samenwerking met de EU helemaal niet kan. Want asielzoekers mogen niet buiten Europa opgevangen worden...

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De extreem grote bedrijven krijgen heel misschien iets minder hun zin. En dat noemen we dan meteen ramp?...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Schildpad
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Zou er sprake kunnen zijn van een proxy oorlog?...

7 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DikkeTor
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

Kijk, een witte racist XD...

14 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Schildpad
Statushouders ook in de wachtrij

Deze persoon is niet alleen kaal, wit en man, maar op zijn gedachtengoed past er bij.Als het er uitziet als een eend, en kwaakt als een eend ....

15 minuten geleden geplaatst door Schildpad

ongelovenloos
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

Waarom hebben ze het nooit over het feit dat die asieleisers zelf de verdragen aan hun laars lappen door zich niet te registreren in het land wa...

23 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@17 Bedoel je al die single mannen?...

24 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

sockknitter
‘Klimaatkloof’ in Nederland: mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

https://www.nieuwskoerier.nl/news/983152-mensen-met-een-krappere-beurs-zijn-groener-bezig-dan-rijken...

26 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@27 We hadden in 1951 beter niet klakkeloos een handtekening onder het vluchtelingenverdrag moeten zetten. . . . ...

31 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Thick Lesbian PornPorn SudanTsunade Boobs PornPorn GratisPorono TorrentBottom SexStory Porn ComFanfic EróticosPorn K VideoXxx Video Man To ManSexy And Porn VideosNhenaiPorn Made For WomenXhamser LiveJxh33Akiho YoPorn Indian AudioHdporn/92Coge RicoEvolvef FightsUllu Web Series Kavita BhabhiKamwali SexCute VaginaRich Aunty Sex VideosPornasianLesbo Anal FistReddit CuckoldingBest Japanese Porn StarsEmi KisakiVr FacesitHard Core FistingDancing Bear PornhubPhoenix Marie XvideosAnal PiledriverPoran Sex VideoBouncing Boobs Sex VideosWww.literotica.ocmVr PorrnoBeardancing ComNew Desi Mms PornKitty DanxFull Taylormadeclips VideosFamous Pron ActressYaga XxxPorn Video'shdIndian Romantic XxxWww Sax MovieGangbangers PornDaddylittleslutPorn ExtremosBelle Delphine FuckBakudeku PornMassage NuruBboobs CarolMrnastyy52Indian Gf Sex VideoLocal Xx Video Full HdHd Sexy HdHindi Porn Video With AudioPornô Com.legendaTabs24x7 PornHand Job Xxx VideoXnxx Hd PronPamela Alexandra PornX Desi Sexy VideoXxx Ha.sterChat SexualSexoao VivoFemboy Hentai GamesGay Porn VidelsSaree Hot PornCrazy Sex ToysInnocent TittiesIceporncastingBukakeLesley Ann Down NudeSherlyn Chopra Nude PhotosSex Indian StoriesSexy Teacher Big BoobsBengali Suhagrat SexHot Bangla Web SeriesPorn Brasil HdJapanese PornstartsBeach TittysBrazzers Sex ComJameliz LeakTawnee AtoneSpy UpskirtsSine Lon XxxXn.xxVideos De Las PutasEscort Girl EvryPorn BlackedX_lily_xBlonde Cougar BlowjobBrasileira PornosGag The FagNaked Women PeeingGay Muscular Black PornAsian HotwifingSiamese Twin PornReal Mother And Daughter PornWife Flashing TruckersDesi Chudai VideosEscort GrilSeeetliciousChatiurbateWww Xxx Viedo ComPornhub Brandi LoveHindi Sexy Adult VideoŕUncensored Hentai DownloadSex Video Indian SisterXxnxx StoriesBrizal PornFamily Guy SexualAiri MomoiLucy Li PronNosummerjackXxx PpornRiley Reid AnalizedMujeres FpllandoOgmudbonePornhub CatogriesTamil Sex XxxBeautiful PeniDr Tuber Sex VideosSunitha XxxViolet Myers Blacked RawFree Ones ForumPanty Fuck24video SexPancake TittysCoje Con La HijaNude Photos Of Mature WomenAfghanistan Porn VideoIndian Mausi Ki ChudaiSuperpussyMyfriendshitmomVoir Film Pornographique GratuitDaughter Swap PornosArsle KhadSalma Hayek Nude PicsGay Pinoy PornNew Xxx BpBahut Sex VideoWwe Xxx HdKnee Blow JobRoughanal SexChina Sexy Full Hd