Denk wil koloniale straatnamen veranderen (trouw.nl)


Als het aan de politieke beweging Denk ligt gaan de Nederlandse straatnamen op de schop. Partijlid Farid Azarkan presenteerde donderdagavond bij het televisieprogramma Pauw een 'ketenaanpak discriminatie'. Dat plan zal onderdeel uitmaken van het programma waarmee de beweging volgend jaar aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer deelneemt. ...

door Carol Fenijn in Politiek  ·  178 Reacties

  • 0
  • 1904x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@102
Nou, Nederlanders vinden van zichzelf vooral dat ze erg tolerant zijn. Daar valt echter nog het nodige op af te dingen. Zo tolerant is Nederland helemaal niet en ook nooit geweest. We laten ons er graag op voorstaan, maar als we naar de historie kijken, dan is de tolerantie hier nauwelijks anders dan in andere Europese landen.
Vanaf de jaren '60/'70 tot zo'n 15 jaar geleden liep Nederland wel voorop waar het aankwam op vrijheid van de seksuele moraal, homorechten en drugsgebruik. De laatste jaren worden we op die gebieden links en rechts ingehaald door allerlei andere landen en worden we in dit land steeds conservatiever. En onze vermeende tolerantie is de laatste jaren echt heeeel erg ver te zoeken.

Voor het overige is het vooral borstklopperij, dat geklets over tolerantie.

4
151 PavementChaser

@150 Het negeren in de media van een relevante beweging (momenteel 2 kamerzetels) is een vorm van zelfcensuur door diezelfde media. Zelfcensuur is censuur...

2
152 oeioeioei

@152 Is niets relevant aan want die 2 zetels hebben ze niet van de kiezer gekregen maar van de PVDA.

0
153 AJAX***

@151
Zijn het de autochtone- of de allochtonen Nederlanders die moeite hebben met de seksuele moraal, de homo's en drugsgebruik?
En dan heb ik het niet eens over het gestelde in deze topic.

0
154 Rig de Goeiste

@150
Wanneer men gezamenlijk afspreekt over bepaalde onderwerpen niet meer te publiceren, dan is dat inderdaad een vorm van (zelf)censuur. Een milde vorm, dat wel. En waarom zouden we? Laat ook dit soort clubjes hun geluid maar laten horen. Prima om te zien wat voor volkomen zotheid die de wereld in willen slingeren.
Dit is zo'n clubje dat ergens in de marge activistische politiek wil bedrijven. Tsja, laat ze lekker.

Als het gaat om dommige en onhaalbare ideeën, dan zouden we meer partijen moeten doodzwijgen. Het hele A4-tje van de PVV is één aaneenschakeling van volkomen onhaalbare kretologie en moet je kijken hoe breed dat overal wordt uitgemeten. Dan moet je wel eerlijk blijven spelen en ook dit (in mijn ogen pathetische) clubje gewoon laten roepen wat ze willen.

En ja, wie weet halen ze inderdaad nog wel één of twee zetels. Tsja, dan zijn er dus mensen genoeg die hen steunen. Ook dat is democratie, nietwaar?

Van mij mogen ze weg, hoor. Ik vind het een raar clubje dat zelf racistische methodieken gebruikt (het voeden van het wij-zij-gevoel) om anti-racistisch te willen zijn. En als men dan ook nog eens niet de lange arm van Erdogan wenst te veroordelen, tsja, dan vraag je je toch echt af wat dit voor idioten zijn. Maar ook idioten hebben het recht hun flauwekul de wereld in te slingeren.

1
155 PavementChaser

@154
De conservatiefste gedeelten uit onze samenleving vind je juist in plaatsen waar relatief verhipt weinig allochtonen wonen.
Doe nou a.u.b. niet net alsof dat een probleem van de allochtonen is.

Het tekent trouwens wel de tijdsgeest: zo ongeveer alles wat je als negatief beschouwt, wordt tegenwoordig ogenblikkelijk in de schoenen van allochtonen geschoven. Het resultaat van ruim 10 jaar framing en zwartmakerij wordt inmiddels zichtbaar en doet mij denken aan een periode van zo'n 80 jaar geleden.

Zet verdorie je hersens eens in de versnelling....

1
156 PavementChaser

@152
Ja hoor,
Negeren is voor mij een ander woord voor "geen interesse".

@153
Kleine correctie, ze hebben die 2 zetel niet van de PvdA gekregen, maar gejat.
Als je het niet eens bent met het gevoerde beleid van je club, lever je je zetel in.

0
157 Rig de Goeiste

Zoals Erdogan bruggen, vliegvelden etc vernoemd naar massamoordenaars uit het Türkse verleden. Vooral de slachters die minderheden hebben vermoord.

0
158 tjanoujehetzegt

En maar roepen dat Wilders de samenleving polariseert. Het zijn juist lieden als de DENKers en Jeroen Pauw die de samenleving polariseren met dit soort idiote voorstellen. Alles wat anti-Nederland is mag bij Jeroentje zijn onzin uitkramen met in het ergste geval een cynische vraag zoals "zijn jullie blind?" tegen het zonnebril-dragende tuig uit het Zaanse Turkenburg.

0
159 Dune

Woon in één van de vele Indische buurten in Nederland.
Hoe ziet Denk dat voor zich?

Woon ik straks dan in de Turkse buurt.
Waar de straten vernoemd zijn naar de gedachten- en ideeënbepalende voorgangers van de Turkse president Erdogan.

Of misschien wel op het Sylvana Simons plein?

Ik ga verhuizen!

0
160 tegenzinnig

@151 Ik denk dat de tolerantie in Nederland zijn prijs heeft gehad de afgelopen jaren. Er wordt namelijk ook heel veel misbruik van gemaakt. Gevolg verhuftering van de maatschappij en verhoogde criminaliteit en overlast. Ik zie het liever ook anders, maar het gevolg is dat de mate van tolerantie minder wordt. Mensen zijn het simpel gezegd zat, en kiezen politiek gezien een andere koers dan 10 jaar gelden. Desalniettemin denk ik dat we hier in nog steeds ongekende vrijheden hebben tav vele andere landen om ons heen. Hoe tolerant men is wordt bepaald door de maatschappij, en met name hoe men met vrijheden omgaat. Jammer om te zien dat er heel veel misbruik gemaakt wordt van onze vrijheden en tolerantie.

0
161 Mvid-

@157
Lees je nog eens in over het hoe en waarom Kamerzetels aan de persoon worden toegewezen en niet aan de partij. Daar zijn namelijk een aantal hele goede redenen voor. Als we het "op partij" zouden doen, dan kunnen we net zo goed het hele parlement vervangen door één fractievertegenwoordiger per partij die een gewogen stem meebrengt. De rest van de fractieleden is dan immers toch alleen maar stropop.

Bovendien, als je kijkt naar de verkiezingsuitslag, dan had Kuzu ruim voldoende stemmen om met voorkeursstemmen in het parlement gekozen te worden.

2
162 PavementChaser

@161
Dit land kent inderdaad een behoorlijke vrijheid, die bepaald wordt door onze wetgeving. Dat zegt vrij weinig over de tolerantie in de samenleving zelf.

Wat we momenteel zien, de "verhuftering" die jij noemt, is niet iets van de laatste jaren, maar is al zeker sinds de jaren '70 aan de gang. Er is steeds minder respect voor autoriteit en daar gaat het meteen al mis. Kinderen krijgen al tientallen jaren niet meer bijgebracht dat je respect moet hebben voor anderen, dat de politie gezag heeft, dat de leraar de baas in de klas is, dat de dokter meer weet van ziektes dan jij met je zoektocht op internet, etc. etc.

Dát is waar het fout gaat! Ikke-ikke-ikke! IK heb gelijk! Dat doet mijn kind niet! Wie denk jij wel niet dat je bent?! Geen "meneer" en "mevrouw" meer, maar iedereen is Jan, Piet of Anja. En daarmee verdwijnt het gevoel voor gezag, verhoudingen, etc.

Daar ligt de oorzaak van de verhuftering. En die zien we overal, in alle lagen van de bevolking.

Ik vraag me serieus af welk misbruik er dan gemaakt wordt van onze vrijheden?

2
163 PavementChaser

@161
Ook een interessant fenomeen: hordes mensen roepen inderdaad dat ze "het zat" zijn. Waar wat zijn ze dan zat? Die verhuftering? Het gekke is dat ze dan inderdaad een andere politieke keuze gaan maken, waarbij men vervolgens uitkomt bij een eenmanspartij die juist deze verhuftering tot haar handelsmerk heeft gemaakt: schelden, beledigen en bijzonder nare en vooral respectloze uitlatingen over alles en iedereen die het niet met hen eens is.

Is "men" dan schizofreen? Neen. Het zijn juist de hufters die de laatste jaren een roeptoeter hebben gekregen en zich harder laten horen dan ooit tevoren. Dus hoezo is men de verhuftering zat? Men verhuftert vrolijk verder, harder dan ooit tevoren. De ikke-ikke-mentaliteit is nooit sterker geweest dan nu. Het solidariteitsgevoel, het gevoel dat we samen dit land vormen en iets voor elkaar moeten overhebben, is hard aan het verdwijnen. We willen alleen nog betalen voor zaken waar we ook echt zelf gebruik van maken, niet voor zaken waar anderen mee geholpen worden, maar waar we zelf niets aan voordeel uit denken te kunnen halen.

Het is niet voor niets dat juist de VVD inmiddels de grootste partij is: dat is nu juist DE partij van het individualistische egodenken. De minder politiek correcten wijken vervolgens uit naar de PVV, een bonte verzameling nitwits die hun hand niet omdraaien voor een stevige verhuftering in onze bestuursorganen.

Iedereen roept wel tegen de verhuftering te willen zijn, maar handelt vervolgens precies omgekeerd. Men keert steeds meer in zichzelf, gunt anderen steeds minder - en dat proces heb ik nog niet zien stoppen of zelfs omkeren.

2
164 PavementChaser

@147 "@135 Wat heeft DENK met de overheid te maken, laat staan met het verval daarvan?"
De overheid vertikt het om stelling te nemen tegen haar gedoe, en laar haar d'r gang gaan!

0
165 Ben Anders

DENK is een typisch fenomeen van de Nieuwe Wereld Orde die de neo-Marxistische Westerse wereldelite voor ons bedacht heeft; het versneld opheffen van natiestaten, nationale geschiedenissen, geschiedenis opheffen in het algemeen (Marx/Fukuyama; synthese=einde geschiedenis) grote migratiestromen die autochtone, allochtonen moeten vermengen en dus wederzijds opheffen, oorlogen tegen soevereine staten (Irak, Libie, Syrie), propaganda tegen het niet in de pas lopende Kremlin enz. enz....één groot controlesysteem, global network, banking enz, één wereld, één wereldmassa, één niet-representatieve elite met ongebreidelde macht....DENK

1
166 CoolMemories

@165 "...De overheid vertikt het om stelling te nemen tegen haar gedoe, en laar haar d'r gang gaan!...."

Zie @165

1
167 CoolMemories

@165  "...De overheid vertikt het om stelling te nemen tegen haar gedoe, en laar haar d'r gang gaan!...."

Zie @166

1
168 CoolMemories

@165   "...De overheid vertikt het om stelling te nemen tegen haar gedoe, en laar haar d'r gang gaan!...."

DENK wordt gestuurd door Brussel en Washington....door de Westerse elites.....en dus beschermd

4
169 CoolMemories

Neemt Sylvana dan ook afstand van haar koloniale verleden? Vind Sylvana dan ook dat de oorspronkelijke inwoners van Suriname het voor het zeggen moeten hebben en dat alle mensen die door het koloniale verleden daar zijn beland weg moeten?

Laat Sylvana nu eerst maar eens een opleiding volgen en die voor de verandering eens afmaken. Laat haar eerst eens kennis opdoen zodat ze ten minste weet waarover ze spreekt.

0
170 Denkvoorjeroept

@91 : Waaruit maar weer eens blijkt dat je helden(dagen) in de context van de tijd moet plaatsen.

0
171 Reagentje

@163 Ik denk dat het gezag in Nederland door de politiek al behoorlijk ondermijnt is. Het respect voor politie is dermate laag dat men alles denkt te kunnen doen en er oogenschijnlijk makkelijk mee weg komt. Voeger hoefde je de agent op straat niet proberen uit te schelden of te intimideren. Dan had je een serieus probleem. Tevens kreeg je thuis ook nog eens een draai om je oren. Ik denk dat dat een beetje de strekking is in welke context ik mijn opmerking misbruik maken van de vrijheid hier in ons land. Men is zich bewust tussen welke kaders men moet blijven gezien de wetgeving, maar schroomd niet om de grenzen op te zoeken of zich erbuiten te begeven. Ik ga regelmatig naar Noord Italië en heb het gevoel dat een badmeester daar nog meer respect en ontzag heeft dan een politie agent op straat hier in Nederland. De bevoegdheden van het gezag hier in Nederland moet wat mij betreft veel verder uitgebreid worden. Het hoeft dan echt geen politiestaat te worden, maar ik denk dat het veel gezelliger wordt in dit land. Nu zijn de groot smoelen en de aso's die het op straat voor het zeggen hebben.

0
172 Mvid-

De Denk stemmer zijn ex pvda stemmers
De zwarte pieten dus eigenlijk..o wacht

1
173 1---liner

@169 "DENK wordt gestuurd door Brussel en Washington....door de Westerse elites.....en dus beschermd"

Da's me te vaag. DENK is meer een gevolg van een land dat niet durft op te komen voor zichzelf. Als stront kan drijven, dan zal het drijven, in het riool van Den Haag daar drijven de drollen van DENK!

0
174 Ben Anders

@172
Inderdaad, het gezag van autoriteiten en instituties is in Nederland allang weg. Maar dat heeft geen ene fluit met buitenlanders te maken. Dat hebben we met zijn allen gewoon zelf gedaan, ongeacht waar we oorspronkelijk vandaan komen. Die beweging heeft zich in de 70-er jaren vol in gang gezet: er werd stevig tegen alle heilige huisjes en alle autoriteiten aangetrapt, niet eens door buitenlanders, maar juist door onze eigen autochtonen.

En daarin zijn we met zijn allen stevig doorgeslagen, in mijn beleving. Kinderen krijgen thuis geen standje meer als ze op school iets hebben uitgevreten; integendeel, papa en mama begeven zich tegenwoordig spoorslags naar school om de betreffende leraar eens even stevig ter verantwoording te roepen.

Een gezonde kritische houding ten opzichte van gezagsdragers is op zich helemaal niet verkeerd, maar in onze samenleving zijn we daarin veel te ver doorgeschoten. En dat levert volkomen respectloos gedrag op.

Wanneer we dat doortrekken naar de k**-jeugd van buitenlandse komaf, dan is het ook niet meer zo moeilijk te begrijpen waarom juist die groep misschien nog wel harder doorslaat dan de rest. Vaak gaat het om jongeren die van huis uit streng worden opgevoed. Zodra ze buitenshuis zijn, zien ze echter een andere werkelijkheid: daar hoef je geen respect te tonen voor gezag, lijkt het. Tel daarbij op dat veel van juist dat soort jongeren uit sociale achterstandswijken komen, waar het met de normen en waarden toch al niet al te vrolijk gesteld is, en je hebt een basisrecept voor het creëren van volledig ontspoorde jongeren. Overigens, datzelfde effect zien we ook bij autochtone jongeren uit achterstandsbuurten, maar daar hoor je nooit iemand over.

En inderdaad, ik kom ook regelmatig in Italië en daar zijn die verhoudingen qua gezag veel traditioneler dan hier, dat is mij ook opgevallen. Maar ja, daar hebben ze dan weer heel andere problemen.... Hoewel... ook daar, zeker in de steden, hebben ze ook soortgelijke taferelen als hier, hoor. Zo verschillend is het nu ook weer niet.

0
175 PavementChaser

@172
Inderdaad, het gezag van autoriteiten en instituties is in Nederland allang weg. Maar dat heeft geen ene fluit met buitenlanders te maken. Dat hebben we met zijn allen gewoon zelf gedaan, ongeacht waar we oorspronkelijk vandaan komen. Die beweging heeft zich in de 70-er jaren vol in gang gezet: er werd stevig tegen alle heilige huisjes en alle autoriteiten aangetrapt, niet eens door buitenlanders, maar juist door onze eigen autochtonen.

En daarin zijn we met zijn allen stevig doorgeslagen, in mijn beleving. Kinderen krijgen thuis geen standje meer als ze op school iets hebben uitgevreten; integendeel, papa en mama begeven zich tegenwoordig spoorslags naar school om de betreffende leraar eens even stevig ter verantwoording te roepen.

Een gezonde kritische houding ten opzichte van gezagsdragers is op zich helemaal niet verkeerd, maar in onze samenleving zijn we daarin veel te ver doorgeschoten. En dat levert volkomen respectloos gedrag op.

Wanneer we dat doortrekken naar de k**-jeugd van buitenlandse komaf, dan is het ook niet meer zo moeilijk te begrijpen waarom juist die groep misschien nog wel harder doorslaat dan de rest. Vaak gaat het om jongeren die van huis uit streng worden opgevoed. Zodra ze buitenshuis zijn, zien ze echter een andere werkelijkheid: daar hoef je geen respect te tonen voor gezag, lijkt het. Tel daarbij op dat veel van juist dat soort jongeren uit sociale achterstandswijken komen, waar het met de normen en waarden toch al niet al te vrolijk gesteld is, en je hebt een basisrecept voor het creëren van volledig ontspoorde jongeren. Overigens, datzelfde effect zien we ook bij autochtone jongeren uit achterstandsbuurten, maar daar hoor je nooit iemand over.

En inderdaad, ik kom ook regelmatig in Italië en daar zijn die verhoudingen qua gezag veel traditioneler dan hier, dat is mij ook opgevallen. Maar ja, daar hebben ze dan weer heel andere problemen.... Hoewel... ook daar, zeker in de steden, hebben ze ook soortgelijke taferelen als hier, hoor. Zo verschillend is het nu ook weer niet.

0
176 PavementChaser

@166
Ja hoor, Sylvana SImons is hoogstpersoonlijk door de wereldelite uitgezocht, evenals Kuzu en Ozturk. Man, man, man....
Heb je verlof uit de instelling vandaag, of zo?

0
177 PavementChaser

@165
En WAT zou "de overheid" daar dan tegen moeten doen? Het zijn mensen die hun mening uiten. En volgens mij hebben we nog altijd vrijheid van meningsuiting. Die geldt even hard voor mensen die een mening uiten die mij niet bevalt. Het enige wat daartegen te doen is, is de discussie aangaan en laten horen dat anderen er heel anders over denken. En dat gebeurt dus ook.

Ik vind het ook een stel malloten met tamelijk wereldvreemde ideeën, maar ook zij mogen hun mallotigheid verkondigen.

0
178 PavementChaser

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Dat is nieuws (ironie): Timmermans accepteert de VVD in een formatie waarin hij het initiatief heeft. Wat een grootmoedige genadigheid. Nou j...

1 minuut geleden geplaatst door duurendaal

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Het cynisme van Bop in @6 is me ontgaan. Met haar geschiedenis van op de persoon spelen en nooit een inhoudelijke reactie is dat logisch. Het pr...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@31 Als het in het Leidsche Dagblad staat dan twijfel ik er geen seconde aan dat het echt is. Een krant zoals de Telegraaf wil er nog wel eens v...

6 minuten geleden geplaatst door rebo

Bop
Offtopic

@2349 Hé Baba, lang weekend? 😁...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Zie je het al voor je, Nederland stemt massaal rechts en dan zouden NSC en VVD een links kabinet mogelijk moeten maken?! Dat gaat natuurlijk ni...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

De juryleden worden net zolang door gelicht tot het zeker is dat er alleen nog fans van hem zitten!Echt objectief!...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Eigenlijk raar gelul als je reclames op de duitse TV zien word er altijd bij vermeld geproduceert in Duitsland!...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@23 alles om het artikel te bagatelliseren en zelfs te suggeren dat het een leugenverhaal is. Maar het staat wel degelijk in het Leidsch Dagblad...

22 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Opvallend, in het artikel staat grote woning maar hoeveel kamers heeft die woning dan?...

23 minuten geleden geplaatst door Slavink

wildersfan
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@22 Timmermans gaat juist de boel opruimen. Stuurt gewoon iedereen naar het front. ...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Syren De Mer PornBangli SaxCreampied By DadBooty Shaking NakedKristy LovettSlefie PornSex Video Old And YoungEbony Teen PornRipherup PornKiki KliutXxx CooSex Hindi DubbedEbony BlowjobTessa West PornChaparra MeaningHindi Sleeping SexBrazzer Full Hd DownloadDesi Couple Hot SexCammatchXxd VideoBaldurs Gate Shadowheart SexFim SẽNeegro Sex VideosSquirt MenTante SangeTs Fucks GirlSavannah Bond NewestPov Porn TeensGuatitaEnana FollandoTwisty PornRiley Reid BlowjobsLily TyvianaRead Manhwa HentaiGangbangebonySexy Porn StaraNatt ChanapaHentai Game VideoBruce Venture DeepthroatAnime CumflationCelebrities Video NudeBiggest Tits PornhubSexy HeroineSevx4k XnxxBoys Boys XnxxSex Movie Sex VideoBoy Without ClothShoot Sex VideoHindi Porn Videos In HindiAmerica Olivio NudePornhd VdoJenna PornZendaya Sex ScenesLesbian PoenSuper Hard Core PornDesenhos PornLana NudeXvideosgay PornNina MilanoPorn2Bengali KamasutraAbp-562Faamily PornSly Diggler PornBeautiful Hot SexCrooksxoSiri Dahl VideosJogos De PornosMary Burke VideosNude BlackwidowTanu Priya NudeWebsites For Free PornPornclitCasting Call PornAncencoredMelanie LynskeynudeSex Sex VidoesCam4.Pornographie HistoireFuq.cpmLena.paulGirls Remove The DressGreek Sex VideoDesi Nude BeachSaya Song SuicidePornvideobbWww.nifty.oegPornstar LostMmmxxxStepsister BigtitsThe Buck Sex PositionGay Nifty EroticAmy Dumas NudeBlack EroticismSexmole ComSexy Blue HdShopee DeePilladas En TorbeScarlit Scandal OnlyfansScatsyVer Pornos En VideoHappy YuliaKajol Xx300 Sex ComOriya Sex PhotoAlex BlairYoo Seol Ah PornPicture Picture SexyDeep PeggingHelbooruXnxx KoernSara Jean Underwod NudeXxx SonIndian SexgayMarathi Xxx MmsJanine Lindemulder PornElsa Jean Piper PerriPornstar OicsCorinna Kopf SextapeTeen Forced Sex VideosFan Van PornVenezola PornPics Of A ThongFuck My Indian GfWatch Xxx PornJapanese Hardcore XxxXx Saxe VideoSexshdWww Group Sex Video ComBbc BlondeSex Video Johnny SinsMallika Singh Hot PicBeastialty MoviesXxx2016Kissing PirnFull Porn MovieForce Porn VideosUp Close Cream PieBog Booty NakedCooling Glass For GirlsSister Brother BfLesbian Strapon BondagePornos En LivePorno TukiffKanchana AuntyBus Mai ChudaiTrannyclipsSunny Lleon PornForce Sex Story