Regeerakkoord: vvd gaat kilometerheffing invoeren (geenstijl.nl)


Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. ...

door 7Butterfly7 in Politiek  ·  85 Reacties

  • 19
  • 1495x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Wordt dat dan weer ontslag nemen en dichter bij huis gaan werken?
En dat terwijl het UWV je kan verplichten om 35 kilometer verderop werk te aanvaarden, en hoe je er komt zal ze een zorg zijn?
Mij valt niets te verwijten, ik heb op geen enkele van de 4 partijen gestemd.

51 verwijderd9139144

Kunnen straks beter met zijn allen in de bijstand gaan!!!

1
52 Topperz

Autorijden en roken wordt zo langzamerhand weer alleen iets voor de elitaire VVD'er. Lekker zoeven op de linker rijbaan in de Range Rover met een sigaar in het hoofd zonder te worden opgehouden door het gepeupel in hun pauperautootjes. En zachtjes grinnikend bedankt hij GroenLinks.

1
53 Dune

** gebruiker verwijderd **

de Nederlandse bevolking is eerst door de linksen verraden nadat die zich aan de vvd hadden uitgeleverd en nu wordt het volk wederom verraden maar nu door de vvd zelf die ons uitgeleverd heeft aan de terreurorganisatie van de milieu leugen .
Nederlanders gaan nog meer bloeden om te mogen wonen in eigen land en het importeren van ellende wordt versneld .

54 verwijderd682241

Dat is mooi. Eindelijk gerechtigheid. Mensen die veel rijden betalen dan veel en mensen die net als ik maximaal 7 KM van hun werk wonen het minste. Ik rijd maximaal 75 KM per week dus in verwacht een paar tientjes kwijt te zijn en iemand die dagelijks 2 uur rijd 1000 euro per jaar.

het probleem is echter dat dit kabinet demissionair is en niets kan beslissen. Echter als ze met groen links samen willen regeren zit dit er aan te komen. Dan MOET de VVD water bij de wijn doen en groen links ook

4
55 Jan met de korte achternaam

Fijn hé, die gevestigde en eurofiele partijen. Eenmaal gekozen gaat men door met het uitknijpen van de bevolking. Vergis u niet, er komt nog veel meer. De kansloze immigranten kosten veel geld, dus Den Haag heeft een chronisch tekort.

4
56 Bakgraag

@55 voor die 7 km pak ik de fiets.

0
57 Rick1955
58 verwijderd9139144

@5 Hoe zit het met de biertjes, wijntjes en borreltjes bij jullie in Zweden?

0
59 case

Mijn vrouw is er heel blij mee. Heeft een Avensis D-Cat en rijdt 8.000 heerlijke kilometers per jaar en betaalt liever per kilometer. Mij maakt het niet zoveel uit. Heb zelf een grote hybride.

3
60 Liwwie

@2

Het Kwartje van Kok was een tijdelijk kwartje maar Zalm wilde het niet stoppen. Het werd uiteindelijk dus het kwartje van Zalm en dus VVD. Er kwamen nog vele eurokwartjes van VVD bij.

1
61 Liwwie

Fijn als je genoodzaakt bent om voor het werk te reizen. Een reorganisatie van het bedrijf, je wordt een paar dorpen verderop ingedeeld en hup ... de kosten zijn voor jou.
Ander werk zoeken?????... Alleen een ff-ing idioot die dat verzint. Werk ligt niet voor het opscheppen. Welkom bij de nieuwe slavernij. Spaarvarkentje van de regering en werkslaaf van de werkgever.

1
62 sparta

Volgende keer beter nadenken als je weer op de VVD of het CDA stemt die zeggen de PVV uit te sluiten, want dan krijg je een kabinet over links.
Succes met jullie PVV boycot. question

1
63 Spraypaint

@63

Niks over links. Gl kan één of 2 puntjes scoren en dat is terecht als ze Rutte daarmee in het zadel helpen. Voor de rest is het rechts, christelijk en midden.

Ergo: Rot op het rechtse Ruttestraatje met links schoon te vegen.

2
64 Liwwie

Oh wat zullen alle VVD stemmers in de Randstad balen als ze weer eens in de file staan en daardoor goed op de foto kunnen worden gezet. Hier in Groningen kennen wij geen files en heel veel binnendoor weggetjes. Mooi dat ze daar niet overal camera's gaan plaatsen. Nee in de Randstad daar rijden de meeste auto's dus gaan die mensen ook lekker veel betalen. Er gaat niets boven Groningen.

0
65 Een hardwerkende ZZPer

@62 Als u geen werkslaaf wilt zijn, begin dan zelf een bedrijf!

3
66 Een hardwerkende ZZPer

De eerste lastenverzwaring alweer... zat eraan te komen. Groenlinks geeft Rutte simpelweg een excuus om de kilometerheffing in te voeren.
En Rutte discrimineert niet op politieke kleur als het aankomt op halen.
Die gaat gewoon door met waar hij al vijf jaar bezig was: geld cashen.
En maar blijven stemmen op eurofiele neoliberale partijen (VVD, GL, CDA, D66).
Nou dan krijg je dus simpelweg meer van hetzelfde, meer lastenverzwaringen.
En o ja, kom dan niet aan met het claimgedrag dat de onderkant van de samenleving niet deugen zou en op jouw belastingcenten leeft, want je gooit je eigen belastingcenten weg aan een usurperend eurofiel kartel van partijen.
Het volk heeft gekozen en dit gaat het dus worden! veel succes!

0
67 Cadeautje

@66 Dus het zijn van een werkslaaf is nu eenmaal vanzelfsprekend.
Ga je toch lekker vrachtwagen rijden als je als voetganger niet aangereden wilt worden... je zou ook kunnen pleiten voor een verandering van gedrag en daar regels voor maken.
Voetgangers behoor je namelijk niet aan te rijden.

0
68 Cadeautje

Waarom een duur systeem? Als je perse de autorijder wilt belasten gooi dan de accijns omhoog. Heb je dubbel effect want dan loont het meer om een zuinige auto te rijden. Maar beter nog, gewoon niet doen.

1
69 jp1980

Oh misschien kan ik beter eerst even het artikel lezen ...

0
70 jp1980

Als je een wat oudere auto hebt ben je dus de lul. Dan kun je gaan dokken .
Bedankt Groenlinks stemmers. Die gekken van GL willen alles duurder maken dus dat is op zich geen verrassing.

1
71 Natayo the Bobcat

En wat is nu eigenlijk de winst voor het milieu. Een oudere auto wegdoen die iets meer uitstoot heeft, maar die nog wel 10 jaar kan doorrijden, en dan een nieuwe kopen die helemaal nieuw geproduceerd moet worden ?
Ik zie de winst voor het milieu niet .

1
72 Natayo the Bobcat

Voor kortere afstanden en in de steden kun je net zo goed een scooter nemen.
Maar ja dat vindt (nazi) groenlinks ook niet goed natuurlijk . Wat een stelletje mongolen zijn dat zeg .

2
73 Natayo the Bobcat

@71 Precies hetzelfde als een paar jaar geleden met de PvdA: de PvdA werd als schuldige van alles neergezet, zelfs in die mate dat de VVD onder het juk van de PvdA zou zitten.
Echter, de premier was toen een VVD'er, en was eindverantwoordelijke voor het beleid.
Nu weer.
En opnieuw krijgen we nu hetzelfde en gaan er stemmen op dat Groenlinks het allemaal doet... Nee dus. Rutte (je weet wel, die VVD'er) is opnieuw eindverantwoordelijk voor het beleid en de daaraan verbonden beslissingen.
Wanneer begint het eens door te dringen?

0
74 Cadeautje

Allemaal schijnmaatregelen die uiteindelijk tot grotere inkomensverschillen leiden en uitstel van fundamentele veranderingen.
De boel moet op de schop...de enige echte milieumaatregel die hout snijdt is regulatie van de bevolkingsgroei en herstel van groene gebieden...simpel...de rest is proberen om het probleem heen te fietsen, symboolpolitiek en eigenlijk niet het beestje bij zn naam.willen noemen.
Aan de linkerflank willen ze lief zijn voor sneue mensen en kinderen en aan de rechterkant willen ze lief zijn voor bedrijven en knaken.
Hebben we niks aan....net zo lang wegsturen die lui tot we echt slimme mensen kunnen kiezen.

1
75 MarkUg

Tja dat kwartje van kok is nu al lang de euro van rutte en nu dit weer klaar ben je er mee met deze anti burger partij.

@74

Een VVD'r heeft nu een maal een dikke plaat voor de kop en schijten vaak zelf de broek vol en dan zggen dat een ander stinkt.

0
76 magikeven

@76

Dat kwartje is al lang terugekomn door destijds geplande accijnsverhogingen te schrappen.
Kennelijk krijgt men verhogingen wel mee maar slaat men ze als ze geschrapt worden niet.
Laat dat gezeur nou eindelijk eens ophouden .

4
77 No newstoday

@73

Vervuilers.
Er zijn veel mensen die niet op en scooter kunnen .
Mensen voor mongolen uitschelden zegt vel over jou.

2
78 No newstoday

"Kwartje van Kok" Dat mensen daar nog steeds over doorgaan... Wat vinden ze dan wel niet van de tiende penning? Schande!

2
79 d6072b01

Neem een bericht van Geenstijl nooit serieus.
Ze imiteren zeer slecht De Speld.
Ze weten niks zoals niemand iets weet.
En ze hebben jullie weer lekker op de kast gekregen .
Blijf daar maar mooi zitten vandaag.

5
80 No newstoday

Maak Klaver dan ook meteen maar premier want hij onderhandelt kennelijk uitstekend aangezien hij rekeningrijden hoog op zijn verkiezingsprogramma had staan. Schandalig. Mensen met een benedenmodaal inkomen rijden dagelijks met hun auto van 16 jaar oud 120 km viceverca om op hun werk te komen.Openbaar vervoer is geen optie. Deze welwillende flexwerkers worden afgestraft met torenhoge kilometerbelsating omdat ze bereid zijn voor een flexbaantje met alle onzekerheden van dien te willen werken. Ze kunnen net zo goed meteen de bijstand in. Gastarbeiders die de Nederlandse taal weigeren te leren en spreken en daardoor niet werken hebben het nog beter.Opzouten.

1
81 Dalon

Het is maar te hopen dat dit nep nieuws is. Werken wordt hiermee getraft en op de bank hangen met nu ondertussen drie jaar ww of een eindeloze bijstand gestimuleerd. Komt nog eens een aanzuigende werking op zogenaamde asielzoekers bij. Ik heb op geen van deze partijen gestemt, dus mijn geweten is schoon.

2
82 NICOLINO

Het moest en zal. Puur omdat dadelijk er heel veel eletrische auto rondrijden kunnen ze geen accijnzen meer binnenharken. Dan maar onder het mom van "files verminderen"

0
83 rubbie

@83 Helaas realiteit.Maak je borst maar nat als je veel kilometers moet rijden voor je werk.

0
84 Dalon

** gebruiker verwijderd **

Krijg ik de kilometerheffing ook terug als ik alsnog in de file sta?

85 verwijderd9139144

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@52 Ik bedoel maar ......

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@37 Het "minder, minder, minder" incident alweer vergeten?...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Ja dat is heel erg vergelijkbaar want onder sociale druk van hun familie en hun vrouwen dragen mannen verplicht een baard. Die mannen beweren ui...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@32 Vandaar de ijskast van Wilders. Maar "gelukkig" laat hij zijn ware aard nog steeds zien op X....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@38 @36 "Jij daarentegen, verdedigt constant dat beleid" Dat vuige truukje werd op mij ook weer eens toegepast: omdat ik mij nie...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Nederlander had 613 dagen op rij corona en ontwikkelde in die tijd zijn eigen, sterk gemuteerde coronavariant

De man was tijdens de coronacrisis wel gevaccineerd, maar dat mocht niet baten.Eerste klas vaccin. 🤗...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@36 Ik verdedig geen enkel beleid. Ik erger me alleen groen en geel aan jullie stompzinnige opmerkingen. Alles uit de onderbuik maar geen idee h...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

groetmoeders >> grootmoeders...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Franse luchtmachtkolonel: 'Macron is een psychopaat' - Dissident.one

@1 Dus die kolonel is een nationalist en macron een psychopaat, of is het volgens jou andersom?...

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@50     "Gek eigenlijk, want zijn eigen vrouw is hier niet geboren maar blijkbaar toch welkom" Overigens net als de moeder van Ge...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Indian Fliz MoviesPorn AuntiBollywood Deepfake VideoWwww Xxxxc6ar6ie6 NakedHandjobcumshot GifWestindies Sex MovieRitu Sex VideoWomen No Panties OnJennifer Aniston Fake PornSolazolaAloha Tube PornTube HentiaPorn CompNxnx Sex ComArmani Black My BoysX Hindi Blue FilmIndian New Mms VideoTelugu Sex PicsPorn Video VerginTitanic Movie XxxVintage Italian Porn MoviesAshley Tiadale Nude1080p PronNaruto Porn GifsMalayali PussyBangla Bf Video Bf VideoDomonican PornBiggest Butt PornstarsSexy Naked Girls PhotosBrandy Renee Bang BrosPakistani Bf FilmSmoking Mom PornNude Beach CandidNewgrounds AdultLesbian Squirtimg Porn朝桐光Saraharabic PornJapan Magic MirrorInian PronSexual Chronicles Of A French FamilyBeeg Hd VideoLesbians Ebony TribbingThick Latina NudesKeerthi Sex VideosXvidioDesi Blue MovieXnxx SexxFamily Porn Full VideoOffice Boss XxxFingered By BoyfriendSafepornYoungcumshotsList CwarlersHentei MotherBabeshows CamPorn Black StepmomNude Mom MatureVamoire PornPriya Sex PhotosBrazzers - Sexy Lifeguards Nicolette SheaSingapore Sex MovieRandi Xxx HindiIndian Live Hot SexNicole Nabors PornTarzan Porn VideoNhentakTrans Woman PornChinese Porn XxxSexartMom Anal PornNude DrivingBangla Deshi X VideoErick Adame PornBig Bouncing TittyJapaneae Big TitsSkylarmaexoxoSexy Vdio PornFree Blackmail PornXhemterStrawberryshanSexy AssfuckingWorld Top Sex VideoHolly WellinGoldenageofpornGay Sex PornMaa Bete Ka BfDabswingersنيكك عربيSexmilkWww Old Sex Movies ComImagfapSkipthegames NcEporner.cocmSesx VideoSummer Hart NudeVaniitysLana Rhoades Porn StarSacred Games XxxIndian Web Series Big BoobsNfbustyBodybuilder Nude FemaleTushty PornVideo Pornográfico De NoeliaFriends Share WifeRough PeggingCarmelas Spectacular AnalBoobs Anime PornListe Sites PornographiquesOkusama Wa Moto Yariman 1Analvids LatinaAngie Griffin ToplessNadia Ali HdNaughty America VrKannada Saree Sex VideosSexi Film Hindi MeTelugu Sex Hd QualityGirlsdoporn Porn VideosXxxxxxxxxxxxx SisterFrotting GayPov BlowingBbw HentaiXnxx ChenisEmma Stone BikiniBeautiful NudewomenEnglish Sex HdLingerie SexSispornFarst PornFreefire PornHomemade Sex TapesLesbicas Com TesaoPuri SexBabita XxIsabela Merced NudeHd Sex Web SeriesForced To Suck CockVer Videos Pono GratisCollege Teacher SexFast Time Sex PornRomantic SexvedioTenali Sex VideosBlow Job PukeBombshell Milf Cheats On Her HusbandMiss FantasyPuffy Asian NippleCelebrity Movie Archiv3Pictures Of Girls BoobsReal InceststoriesNaked Infian Girl