Allochtoon wil dat WNL ‘opkankert’ uit Utrecht (video) (mediacourant.nl)


Een cameraploeg van de rechtse omroep WNL is eerder deze maand in de problemen gekomen tijdens opnames in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Een allochtone man eiste dat de tv-makers zouden ‘opkankeren’ uit zijn wijk. Dat is vanavond te zien in WNL Opiniemakers op NPO 2. De WNL-ploeg liep samen met de rechtse opiniemaker Wierd Duk door de achterstandswijk heen. Uit […] ...

door Inter in Media  ·  96 Reacties

  • 23
  • 1377x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@49

''gewoon'' doen ze hun werk zeker niet, of weet je niet hoe journalisten te werk horen gaan?

jemig, journalistiek is een heus vak, hoor.

51 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

En dan mag Wilders nog niet eens netjes minder, minder, minder laten roepen.

52 verwijderd5929219

@21 Nee, tis juist andersom!

5
53 netcat

** gebruiker verwijderd **

@52

netjes? haha!

.. en nee dat mag niet

54 ---deleteduser---

Wat ik erg vind:

“Een uitleg van de cameraman werd met meer schelden begroet. Uiteindelijk besloot de ploeg elders verder te draaien.”

Het laatste, Uiteindelijk besloot de ploeg elders verder te draaien. Dit is slecht gedrag belonen, zij hebben nu weer bevestigd gekregen als ik maar een grote bek heb, dreigend ben en mij niet netjes gedraag wordt er wel gedaan wat ik wil. VRESELIJK dat dit in Nederland gebeurt.

4
55 trotseoma

@51 Precies, een heus vak waar men altijd het randje op hoort te zoeken om zo het echte verhaal te krijgen. Dus eigenlijk hebben ze gekregen dat wat dagelijkse kost is en hebben de waarheid dus gevonden. Niks meer, niks minder. Het was openbaar terein niks en ook echt niks kan de actie van de man goedpraten. Uitschot dat zijn wil op wil leggen door te schelden en te intimideren. Niks nieuws onder de zon dus alleen is het nu gefilmd.

3
56 Saviro

@49 de nazi's deden destijds ook gewoon hun werk. Ook op openbaar terrein. Bestonden toen ook al straatterroristen?

17
57 Bart Boudewijn

@57 Hou toch op met dat zielige Nazi gedoe.Niemand die wordt opgepakt,niemand verdwijnt in concentratie kampen , niemand krijgt de gaskamer . Overdrijven is ook een vak. Laat ze zich maar lekker zielig vinden ze verliezen er meer mee dan ze winnen.

3
58 Saviro

Waar ik wel om moet lachen is dat alles wat niet door de VARA uitgezonden word als ultrarechts bestempeld word hoe bekrompen tussen de oren moet je daarvoor wel niet zijn. (-:

2
59 eigenmening

@59 Precies, het liefst zouden ze geheel WNL in de Goelag archipel laten verdwijnen of over de Killing Fields verstrooien.

3
60 JackKropotkin

@30 zelf ook zo een asociaal onderdeel van een bepaald volk??

2
61 Schoongenoeg

Omroep WNL begrijpt niets van de agressieve reactie van de man. “Vreemd genoeg was de camera niet eens op de boze man gericht. Toch had deze het gevoel dat hij onheus behandeld werd vanwege zijn afkomst.”

1
62 YeahWhatever

@62 .
En hoe zou dat nou komen he!

1
63 eigenmening

Zal vast wel weer zo'n zelfverklaard ubermensch zijn, opgevoed in een leer uit 600 na Chr. en het resultaat is er dan ook naar.

2
64 Soare

Niet janken als hij zelf binnenkort naar het Anthoni van Leeuwenhoek ziekenhuis moet, zelf of met een geliefde! Fuck off met zijn 'kanker dit en kanker dat' misschien snappen die iq-lozen dan dat je niet met een vreselijke en veelal terminale ziekte die ook jou en jouw gezin kan treffen, je z.g.n. pathetische macho gedrag kracht bij moet zetten. Dat een beetje met die handjes in het kruis grijpen en vasthouden maakt zeker niet genoeg indruk! Wat een sukkel!

4
65 Bleke Betty

@5
Dan zou ik als ik u was maar beginnen met een stapeltje bezwaren te printen want u kunt bijna geen stap zetten zonder dat u ergens op film staat.

4
66 Bleke Betty

En ik wil dat deze allochtoon " opkankert" uit mijn Nederland!.
Ik vraag me af wat deze schreeuwerd in Nederland te zoeken heeft, is hier waarschijnlijk voor alles gratis en vervolgens wél afgeven op mijn land. Waardeloze lui die de boel verzieken in mijn land!.

2
67 Sneeuwbal

"zijn" wijk? Waarschijnlijk woont deze knuppel in een "hoerhaus". Niets van hem bij dus...

2
68 uahoera

Ja, zijn getto

4
69 netcat

Of ze nu wit/ bruin/ zwart of rood zijn
Iedereeen die deze verschrikkelijke woorden bezigt
mogen ze van mij zijn tanden uit zijn smoel slaan

4
70 Bollieboos

Als niet-Marokkaan of niet-moslim of niet-licht getint persoon moet je je dan ook niet gaan vertonen in Klein Marokko dat het Utrechtse Kanaleneiland sinds jaar en dag is = No-go-area.
Tenzij je levensmoe bent.

4
71 Black65

* Verwijderd door de redactie *

72 Undertaker

@71 het is er prima vertoeven, genoeg blanke Hollanders die er boodschappen komen doen

16
73 PeeVeeVeeNee

@65 ben het met je eens, maar deze ziekte wordt door heel wat jeugd gebruikt - Haagse Harry jeugd stond erom bekend dit te gebruiken - het enige wat je kunt zeggen is dat deze jongeren goed aangepast zijn.

12
74 PeeVeeVeeNee

@73 Ik ben het totaal oneens met U dat het daar prima vertoeven is. Ik heb vanaf 1961 tot 1973 op Kanaleneiland gewoond. Het was een heerlijke wijk. Het werd ook wel rozeneiland genoemd.
Sinds bijna alle flats (en huizen) bewoond zijn met allochtonen is het een rotzooi. Mijn dochter heeft in haar studententijd een tijdje op Kanaleneiland gewoond, via haar bovenburen (lekkage terwijl zij 6 weken in Marokko waren), kwamen er met het water ontzettend veel kakkerlakken mee haar flat in. Flat boven haar opengebroken door politie en de wanorde en de viezigheid en de stank die daar vandaan kwam is niet te beschrijven.
Mijn dochter vond ook vaak dingen op haar balkon (vuile luiers, overgebleven etenswaren, plastic) die mensen boven haar naar beneden gooiden.
Onder aan de flat kon men ratten zien lopen.
Maar dan de jongelui, het is daar echt een ghetto aan het worden en probeer niet een 19 jarige knul die op zijn fiets bijna de bejaarden aanreed te vertellen dat hij niet op de stoep mag fietsen. Je krijgt als antwoord: jullie niet, wij mogen alles. Om dan ook nog door een Marokkaanse oudere heer tot stoppen gebracht te worden die mij even haarfijn uitlegt dat het geen pas heeft voor een blanke vrouw om een Marokkaans kind te vertellen wat hij wel of niet mag. Geen wonder dat de tieners daar ellendelingen zijn.

2
75 gaulette

@75 Je hebt daar dus echt nog in de goede tijd gewoond het is toen heel snel bergafwaarts gegaan toen men het is vol gaan stoppen met allochtonen.
Oorsprokelijk kom ik uit Zeist en moest door mijn werk op kanaleneiland zijn het was een verschrikking en dan spreek ik over 1990 tot 2000 en in die 10 jaar ging het alleen maar verder achteruit.

2
76 Saviro

** gebruiker verwijderd **

Gewoon een keer dat grafzooitje het kanaal inrossen.

77 gebruiker-verwijderd

@75 dat is echt niet heel kanaleneiland - en rottige burden heb je overal, net zoals opgeschoten knaapjes.

13
78 PeeVeeVeeNee

@64 übermensch werd gebruikt door de voorgangers van de pvv

16
79 PeeVeeVeeNee

@80 Untermensch zijn jij en ik volgens de halallers.

1
80 Dune

En zo worden onze wijken overgenomen door de imperialistische islam.
Niks integreren en assimileren, wel kolonialiseren om als een olievlek door de vele geboortes, ons land verder in te nemen.
Wanneer vegen ze die boel door eens schoon?
Of moeten wij als makke schapen toe zien hoe ons land naar de ratsemodee gaat door de islam?

1
81 Voordevuistweg

volgens mij heeft WNL er niet zoveel mee te maken... was ook zo'n wethouder die met de treitervlogger wilde spreken en werd ook weggebonjourd.

1
82 maarten1234

Deze ongenuanceerde uitlatingen, van deze "medelander", toont toch echt aan dat ze niet integreren en dit ook nooit zullen doen!
Zijn de baas in de buurten van kanaaleiland (niet alleen daar maar op veel plaatsen in de grote steden) en er wordt niets tegen gedaan.
Tolerant volkje zijn we toch! ahum!

1
83 Widaan

@83 "Deze ongenuanceerde uitlatingen, van deze "medelander", toont toch echt aan dat ze niet integreren en dit ook nooit zullen doen!"

Heb je daar dan ooit aan getwijfeld??

2
84 upanddown

@3 inderdaad, opkankeren uit mijn 41.543 km² grote wijk.....o..wacht...meten met 2 maten. nog erger is meten met 3 maten. opkankeren uit mijn wijk door allochtoon mag niet....opkankeren uit mijn wijk door autochtoon mag wel en opkankeren uit mijn land door autochtoon mag.....

als je dan zoiets beweert dat dat niet mag, wees dan in ieder geval consequent he? pas de zelfde regel toe. De meeste racisten kunnen dat vast wel, want ja, eentje is fout, dan zijn ze het allemaal...nu nog correct toepassen.......

wat een stemmingmakerij dit....vooral de manier waar op dit artikel begint....mensen lezen de rest niet....waar in dus duidelijk wordt waar het probleem ligt...we roepen de hele tijd dat iemand een klootzak is, dan voelt die ander zich gekrenkt en dan gedraagt die zich eens boos en gefrustreerd, en dan is het ineens "bevestigd"....schande...

begin de zin eens zo: "Een allochtone man voelde zich gediscrimineerd of onheus behandeld door de cameraploeg omdat hij niet gevraagt werd of ze daar mochten filmen. Hij eiste daarom dat de tv-makers zouden ‘opkankeren’ uit zijn wijk". bam. dat leest men nog net...alles daar onder is verduidelijking.

8
85 pizzafried

Van mij mag deze kakkerlak zelf opleuren. Vies smerig stink volk. Overal ter wereld worden ze uitgekotst.....gek he

1
86 kaassnitsel

Ik werk mij het lazerus en veel van deze opvreters willen niet eens werken.Geef ze gvd een baan en je zal zien dat velen niet eens willen. Deruit met dat afval

1
87 kaassnitsel

@22

Waarschijnlijk wel. Oude mensen werden namelijk al beroofd voordat er Marokkanen in Nederland waren.....

8
88 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@66 Het is me nog nooit overkomen.

89 verwijderd23941

Die man mag natuurlijk vinden wat hij wil: we leven in een vrij land. Hij moet alleen niet tot daden overgaan, Maw hij hoort de pers met rust te laten. We kennen hier nl het recht op vrije nieuwsgaring en men heeft het recht om te filmen op de openbare weg. En dat staat onder druk door dit soort heethoofden. Als hem dat tegenstaat kan hij naar bv Turkije of een ander land verhuizen waar de pers wel aan banden wordt gelegd.

2
90 Mrs. K

Ik kan niet begrijpen dat iemand zo ramagressief kan worden (verbaal) wanneer er een camera aanwezig is bij het random filmen.
Wetten gaan hier niets tegen doen, dit is de instelling van die beste meneer eenmaal.

1
91 DikkeTor

@15 Voor zover ik lees praat Spandalf helemaal niets goed. Jij schijnt het erg te vinden dat hij hetzelfde terug wil zeggen. Vind ik nog altijd beschaafder dan hele bevolkingsgroepen weg wensen waaronder zich nogaltijd een merendeel bevindt dat niet zo is als deze idioot die cameraploegen intimideert.

4
92 Mrs. K

@91 Dat begrijp ik ook niet. Ik zou ook niet gefilmd willen worden maar dan loop ik zelf wel weg.

1
93 Mrs. K

@92 Dan denken wij totaal verschillend over beschaafdheid.

5
94 Saviro

We verstrekten ze uitkeringen maar zijn vergeten ze ook een beetje opvoeding mee te geven.
Dus voortaan toch maar de deur dicht houden voor deze pareltjes.

3
95 corretje

"Een allochtone man eiste dat de tv-makers zouden ‘opkankeren’ uit zijn wijk."

Hahaha, ik ben daar in 1959 komen wonen. Was toen 4 jaar oud. Geweldige jeugd gehad. Kanaleneiland (Rozenbottels, bloembakken, speelpleinen) was een modelwijk voor heel Nederland, totdat... ja totdat eind jaren '70, beginjaren '80 de gezinshereniging van de gastarbeiders daar plaatsvond. Ben er nog weleens naar toe gegaan, sterker nog, 2 jaar geleden wilde ik foto's maken van mijn ouderlijk huis. Ik werd bijna weggeslagen door eenstel kut-Marokkanen. Het is 1 grote ghetto geworden van die mooie leuke wijk van weleer...

3
96 Pollens

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

2 minuten geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Whitney Westgate NudeBudhi SexHq BabeLiza ShultzPornvideos ConWifefistingGoldest_soulMeilleurs Films PornoTowel Drop PornSexwith MuslimsBangerbrosGina Carla PornAlex Morgan NudesCat Sex MovieMexicana XxxSexy Girl Xnxx ComHd Porn PicturesAnal ArabianMaa Aur Bete Ki ChudaiHindi Mein XxHd Pron Video HdSofia Rose NudeModel Indonesia BugilSex Mms Hindi AudioBangla Porn Video DownloadWhoresesTs Karla CarrilloMotheelessVídeos Pornô Caseiro BrasileiroXxx Video ManipuriHarmonyreginsPlaybiy PicsThreesome Porn MoviesIndian Old Young SexTwistys HardNewhentai ReleaseCeleb Teens NudeBall Gag PornDeepthroat With Linda LovelaceLexi Blow PornMom Gets CreampiedCouples OrgyJable TvPornos NuevaLas CariñosasHot Lady In SareeTop Porn IndianArmani Black AgePorn FqmilyPornor EscondidoGay Cartoon PornosRaven NudesCojiendo Ami TiaFamily Wank ComElla Knox HdTinyhakka OnlyfansSissy PorncaptionsMxnxxQuadrinhos Eroticos HqBbbxxxLadka Ladki SexSinfulxxxWebsexo DiscordChristy Mack NakedHindi Aunty PornSex ModelMom And Son Xnxx IndianTop 10 Indian Porn ActressSex CartoonsWyylSmall Nude TittiesIsabelle Miller XxxMiss Alice PornXxx Video Download Full HdBeautiful Japanese Sex VideoSex Video MaharashtraKylie Rocket PornhubXxxxporn VideoLilianaheartsssonlyfansMy Wife Nide成人视频Shilpa Shetti Ki Sexy Video4k Hd PornDesi Sexy Video Hd DownloadAnimepornhubThe New FappeningTiktok PornographiqueMature Porn ViedosTeenanger XxxOnlyteenblowjobsFarang Ding DongAtq Official PornMoney Shot PornPorn WarsBig Asss AnalX N NxxFree Xnnn PornKamasutra Sex ComGeena Davis NudeSunny Leone Hard PornBoobs Sucking Porn HubName That Po RnHd Sex Video SiteLebian Strap On PornDesi Village BfPorn Advertisement NameSports Nip SlipsAsain Rape.pornAnushka Sharma PronMen FuckngReverse Gang PornSacramento ListcrawlerErotic BeauticCerita Seksual DewasaPornography Videos DownloadPutaria TelegranBigboobs X VideosBangla Hot Xx VideoGay ToonpornPov Blow Job SwallowXxx Neha KakarXnxx GurupPlayful_goldieSex MastrubationStrawberryshanKamasutra PaintingSports Bra PornCfwivesAdult Games CollectorVideo Herotique GratuitVideo Erotique GratuitSasha Banks NudaHot Step Mom PronBangla Coda CodeNicolette Shea PovPorn OeggingWife Vs BbcTube Pure TsCyberpunk Rebecca HentaiVariety PornKelsi Monroe BootyMyfamilyoiesPrno FrançaisEbonydoggystyleVidio Xnxx ComXx Tik TokKhip-007Blow Jobs At The BeachTushy HdDesi Murga Sex