Emmanuel Macron met zijn vrouw Brigitte Trogneux.
Volledig scherm
Emmanuel Macron met zijn vrouw Brigitte Trogneux. © Photo News

Het liefdesleven van presidentskandidaat Macron (39) en zijn lerares Frans (64)

Ze zijn al 22 jaar een stel. De 39-jarige Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron en zijn voormalig lerares Frans Brigitte Trogneux (64). Het stel scheelt 25 jaar.

  1. Macron treedt met China in overleg over ‘staakt-het-vuren in Gaza en Oekraïne’ tijdens Olympische Spelen

    Macron treedt met China in overleg over ‘staakt-het-vu­ren in Gaza en Oekraïne’ tijdens Olympische Spelen

    Bij een ernstige terreurdreiging bestaat de mogelijkheid dat de geplande botenparade in de rivier de Seine bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs niet doorgaat. Dat zei de Franse president Emmanuel Macron in een interview met televisiezenders. De ceremonie zou in dat geval kunnen worden verplaatst naar het Trocadéro bij de Eiffeltoren of zelfs naar het Stade de France. Macron gaat bovendien proberen een staakt-het-vuren in Oekraïne en Gaza te bewerkstelligen.
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.