door beastyboy in Binnenland  ·  149 Reacties

  • 27
  • 1493x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98 ; Punt is dat ik dat dus heb uitgezocht en echt geschrokken ben van de bedragen.

Ik heb er even eentje teruggezocht die ik eerder eens gepost had. Gewoon glashard de bedragen in een discussie over de PvdA die miljarden extra naar de kinderopvangtoeslag wilde.

>Het maximumtarief voor kinderdagopvang (de duurste) is €7,18 per uur. De goedkoopste is de gastouder met een maximum uurtarief van €5,75. Het maximale aantal uur per kind is 230 uur per maand.

Met een inkomen lager dan €18.485 bruto per jaar krijg je voor het eerste kind 94% en de volgende kinderen 95% vergoed met de kinderopvangtoeslag.
We nemen dan even een moeder met twee kinderen vol in de kinderdagopvang met dat inkomen. Deze kinderen kosten aan kinderdagopvang dan €3302,80 per maand. Een hoop geld inderdaad. Zij krijgt voor het eerste kind echter €1552,32 en voor het tweede kind €1568,83, gezamenlijk €3121,10 aan kinderopvangtoeslag per maand en hoeft zelf dan nog €181,70 bij te betalen. Is dat veel? Te veel?

In de bijstand kost deze vrouw de gemeenschap €933,65 per maand.............

Dan gaan we even kijken naar een gezin met twee kinderen vol in de kinderdagopvang met een gezinsinkomen van €37753,- bruto per jaar.
Ook hun kinderen kosten €3302,80 per maand aan opvang. Zij krijgen echter voor het eerste kind 84,3% kinderopvangtoeslag = €1392,13. Voor het tweede kind 94% = €1552,32. Gezamenlijk maakt dat aan kinderopvangtoeslag €2944,45 per maand en zij moeten €358,35 per maand zelf betalen. Is dat veel?

Nu gaan we even een grote stap maken naar de grootgraaiers. €180419 en meer per jaar. De top dus. Ook twee kinderen vol in de kinderdagopvang. Ook hun kinderen kosten dus €3302,80 aan opvang.
Voor hun eerste kind ontvangen zij 33,3% aan kinderopvangtoeslag = €549,92 en voor hun tweede kind 64% = €1056,90 per maand, samen maakt dat €1606,82 per maand. Dat gaat nog steeds vet over een bijstandsuitkering heen. Zelf moeten zij dan van hun hoge inkomen €1695,98 betalen. Dat is toch wel op te hoesten van een maandinkomen van €15034,92 of meer bruto per maand?

Ik snap dus werkelijk niet waarom er nóg meer geld naar de kinderopvangtoeslag moet terwijl men jankt en brult over bijstandsuitkeringen.

2
101 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

102 Dubbeltje

* Verwijderd door de redactie *

103 Dubbeltje

@101 als je werkloos bent, krijg je geen kinderopvangtoeslag (ook niet als 1 ouder werkloos is, en de andere werkt).

Je kan dus niet zowel bijstand als kinderopvangtoeslag krijgen. Daarom zie je ook weinig allochtone kinderen op de kinderopvang.

4
104 YeahWhatever

@100 ; Dan lees je niet vaak: zoveel onnozelheid in 4 zinnen. Hilarisch.

2
105 WteZ

Gewoon een max aan het aantal kinderen stellen, 2 is mooi en meer dan genoeg. Zolang de wereld maar onbeperkt doorfokt en de wereldbevolking als maar groeit is deze aardkloot sowieso verdoemt om onder te gaan, al deze mensen dienen eten en drinken te hebben, huisvesting etc etc..het milieu kraakt nu al en voedsel is in bepaalde delen al bijna niet te krijgen, het klimaat veranderd en vluchtelingenstromen wakkeren alleen maar aan. Zo zijn er nog wel honderd meer redenen om eindelijk eens een keer de abnormale groei van de wereldbevolking een halt toe te roepen.

1
106 Jojotje

Ik heb 17x zoveel kinderen als autochtonen bij 9 autochtone vrouwen. Het leven is goed in dit land voor een erkent haremhouder.
Sarcasme.....

7
107 Spandalf

@104 ; Dat is het punt niet. het punt is dat we echt heel erg veel kostwinners hebben die dolgraag willen werken maar waar geen baan voor is omdat we een tekort hebben aan banen. Die mensen zitten of raken in de bijstand en daar wordt enorm over geklaagd. Ze zouden te lui zijn om te werken, niet willen werken en ze zouden de parasieten zijn van de maatschappij omdat ze een bijstandsuitkering ontvangen.

Aan de andere kant staan dan tweeverdieners die ieder één kostbare baan bezet houden maar wanneer zij kinderen onder de 4 jaar hebben meer aan kinderopvangtoeslag ontvangen dan een gezin aan bijstand. Die combinatie kost de maatschappij dus klauwen met geld. Het is namelijk én, én. Wanneer we de kinderopvangtoeslag voor tweeverdieners afschaffen dan komen er meer banen vrij en krijgen we dus minder werklozen dus ook minder kwijt aan bijstandsuitkeringen. Die toeslag zou er alleen moeten zijn voor alleenstaande ouders.

Een betere optie dan het afschaffen van de kinderbijstand waarmee je juist weer de armen raakt.

1
108 Mariska3

Oud nieuws. Ze springen al zwanger aan land. Moeten van Erdogan verder ketsen en nemen de boel straks gewoon over. Wij laten dat gebeuren omdat het van de elite moet, en niet omdat wij het willen.

1
109 Robbedoes

In veel landen van Afrika is het geboortecijfer 7. Bij ons is dat 1,7. Afrikanen komen hierheen of worden via ontwikkelingshulp betaald om hun kinderen op te voeden. De middenklasse hier moet zo hard werken dat ze hun 1 of 2 kinderen nauwelijks nog zien en al helemaal nooit meer vrij zijn van werk tot na hun 70e. Wat klopt hier niet?

1
110 Soare

NEP ARTIKEL!!!!

5
111 Dubbeltje

De kinderbijslag aan banden leggen. Tot 2 kinderen normale kinderbijslag, voor een 3e kind geen kinderbijslag en voor 4 en meer kinderen een forse belastingheffing.

Ik ben dit nog nergens tegengekomen in een politiek partijprogramma. Iemand?

1
112 manpower

Dit doen te, da te door VVD D66 CDA Groen-Lings SP CU SGP en DENK flinke hoge toeslagen krijgen , waar ook NL- burgers met kinderen onder vallen en niet alle aan het werk zint.

3
113 Gunther

Gezinnen van niet-westerse allochtonen in Amsterdam zijn sinds 1992 gemiddeld een stuk kleiner geworden. Autoch­tone gezinnen werden er tussen 1995 en 2010 gemiddeld juist groter.

http://www.parool.nl/amsterdam/autochtone-gezinnen-krijgen-meer-kinderen-allochtone-gezinnen-juist-minder~a3810749/

4
114 Dubbeltje

Dit doen te, da te door VVD D66 CDA Groen-Lings SP CU SGP en DENK flinke hoge toeslagen krijgen , waar ook NL- burgers met kinderen onder vallen en niet alle aan het werk zint.
Een mensen zo ook eenverdieners zonder kinderen en Zorgtoeslagen krijgen met en
jaar inkomen van tot 16.000 worden door de Belastingdienst in Heerlen gekort op jaarbasis van 1.066 naar 942 per maand naar.

2
115 Gunther

Kinderbijslag subsidie tot 2 kinderen verstrekken en meer niet.
Ook asielzoekers en of gelukzoekers moeten zelf ook nadenken over de gevolgen van het kinderen verwekken.

1
116 corretje

Dit doen het, da te door VVD D66 CDA Groen-Lings SP CU SGP en DENK flinke hoge toeslagen krijgen , waar ook NL- burgers met kinderen onder vallen en niet alle aan het werk zint.
Een mensen ook eenverdieners zonder kinderen de Zorgtoeslagen krijgen met en bruto
jaar inkomen van tot 16.000 worden door de Belastingdienst in Heerlen gekort op jaarbasis van 1.066 naar 942.Maar naar de prove beregening hebben te wel recht op 88 euro per maand bij en jaar inkomen bruto tot 19.000.

2
117 Gunther

Daarom alle kindtoeslagen afschaffen graag.

0
118 Kaffer

@118
Dan stort jij het geld dat jouw ouders hebben ontvangen weer terug in de staatskas?

3
119 Defcte burger

@114 Mede doordat autochtonen niet meer zo snel Amsterdam verlaten als ze een tweede kind krijgen. Desondanks zijn de autochtone gezinnen gemiddeld nog altijd kleiner, zoals in het artikel staat. Dit zegt dus vrij weinig over de demografische ontwikkelingen voor Nederland als geheel.

0
120 Civilis

@108 Wel erg naief. Als ik na jarenlange studie mijn baan op moet geven als ik ga samenwonen of trouwen blijf ik toch gewoon latten. Nadeel is dat Nederland dan 2x meer huizen nodig heeft, kinderen van Pa naar Ma zwerven en er nog steeds werkeloosheid is. Lijkt me beter de werkeloosheid direct aan te pakken. De jaren vijftig zijn gelukkig voorbij en komen ook niet meer terug.

1
121 Aliaz

@104

Ik ken dan weer wel een (autochtoon) gezin met 3 kinderen waarbij beide ouders bijna fulltime studeren en zowel bijstand als kinderopvangtoeslag en alle andere toeslagen krijgen.

1
122 Liwwie

@116 Ook asielzoekers en of gelukzoekers moeten zelf ook nadenken over de gevolgen van het kinderen verwekken.

Er zijn natuurlijk helemaal geen autochtonen die meer dan 2 kinderen hebben...

0
123 21st Century Guy

@123 die zijn er wel, maar veel minder.

0
124 Xxx

* Verwijderd door de redactie *

125 Pxf7+

@125

Je zou ook kunnen zeggen dat autochtonen het laten afweten en het overlaten aan christensalafisten op de biblebelt. Als je het voor je ogen niet kunt zien, doe er zelf dan wat aan.

2
126 Liwwie

Die hebben de hele dag niets anders te doen
En anders nemen ze die van de familie op als hunne

1
127 Thei

@125 Begrijpt U niet dat een bevolking ook kan groeien door bv immigratie? Of kan dalen door emigratie en sterfte? De getallen in de bron die hier gegeven is zijn geen geboortecijfers en dus klopt noch de titel, noch de conclusie.

2
128 Aliaz

Was het niet de islamstrategie die zegt; De baarmoeder is ons wapen. Grote gezinnen, veel kinderen om de minderheid van niet moslims te gaan domineren of wel kolonialiseren. Anders gezegd; het einddoel is de hele maatschappij hier over te nemen en te transformeren in een islamitische maatschappij althans waar de islam bepaalt wat er gebeurt. Sharia invoeren, democratie afschaffen (zie Turkije). " Ongevigen" zoals zij niet moslims noemen, moeten extra belasting betalen hoewel ze minder of geen rechten hebben. Dat is de Dhimmibelasting of wel (jizyah). Het is voor moeilijk te verteren dat de eurofielen en islamknuffelaars dit maar blijven ontkennen hoewel moslimleiders dit ronduit en schaamteloos verkondigen in het openbaar, bij intervieuws etc.
De islam is gevaarlijker voor mensen met een vrije geest dan welke dictatuur ooit.

1
129 watnu

Tja, het is al lang geweten i.v.m. met de overbevolking van de wereld, wel te verstaan, niet van 'blank' of 'wit' (oei, gevaarlijk taboe woord-en) in Europa theoretisch.
De moslims en ook Pakistanen/Hindoes/Chinezen/ e.a. zijn onverantwoordelijk bezig met i.v.m. dat toch evident maar ook hardnekkig geloochend, ontkend overbevolkingsprobleem omdat ze continu gepusht worden door hun machtsgeile 'geestelijken' en 'Erdogans' om te procreëren zonder enig ingebouwd remsysteem en daar mag zeker ook niet en nooit over gesproken worden.
Op de COP21 milieuconferentie (2015) was het onderwerp zelfs absoluut taboe..
Zoveel macht hebben die 'gasten' dus al bekomen en nu ook in de EU/VN corrupte cenakels van de macht en in het echte Europa dat de door ±iedereen (lees: autochtone Europeanen) wel de ongeschreven regels respecteert (max 2, tot 3 kinderen/gezin) en zo kweken de import moslims enz. er maar op los als dolle konijnen, natuurlijk ook al vanwege de wel goedbedoelde toelagen en kinderbijslagen - goedbedoeld = voor nu normale, de regels respecterende gezinnen natuurlijk - niet voor genre massa-bio-kipfabrieken voor mensenkweek 'à volonté, en daar profiteren die 'import groepen' in kwestie dus maximaal van en geen 'polichinelle' kat die er wat aan zal of durft aan doen, behalve de gekende uitzonderingen natuurlijk, maar die gaan ze wel nooit of nooit gelijk geven!, zo gaat dat. question.
Raar, de EU en co heeft nooit of nooit enige campagne gelanceerd om de Europese vrouwen te stimuleren tot meer kinderen verwekken (feminismevrees en of de 'dolle mina's' kan mogelijk ook een reden zijn of geweest zijn...).
Veel gemakkelijk waanzinnig en ongeleid importeren natuurlijk, het maakt 'hen' allemaal niets uit hoor, reken maar...
De problemen zijn voor na de zondvloed, zoals men soms zegt.

1
130 wy71

@128 Het enige dat het CBS laat zien is het percentage kinderen tussen de 0 en 10 jaar als percentage van de groep. Dus inderdaad geen geboortecijfer.
Wel is vast te stellen dat het aantal kinderen in die leeftijdsgroep bij Marokkanen in Nederland beduidend lager ligt dan in Marokko zelf ( 26,08% )

2
131 Piet Pijlenboog

@20 "...en iedereen bepaalt wel voor zichzelf hoeveel kinderen hij/zij neemt...."

Nee, Nederlandse gezinnen werd altijd ingeprent maximaal 2 kinderen te nemen want veel kinderen was 'a-sociaal' en slecht voor de wereldoverbevolking! Tegelijkertijd was de kinderbijslag voor een en twee kinderen bijna nul en steeg bij 3 en meer kinderen waar de kinderrijke immigrantenfamilies volop van profiteerden terwijl de kleine nederlandse gezinnetjes bijna niets kregen.......

....zo bevorder je immigratie en bedreig je de autochtone bevolking met extinctie!

1
132 CoolMemories

@129 Nou, die islam strategie via de baarmoeder werkt dan niet zo goed bij nederturken en marokkanen aangezien het aantal kinderen per vrouw flink afneemt. Met 2.3 kinderen per turks-nederlandse vrouw blijft de turks-nederlandse bevolking vrijwel gelijk; met de 2.7 kinderen per marokkaans-nederlandse vrouw duurt het nog wel een kleine 1000 jaar voor 'ze' de boel hier kunnen overnemen: https://www.cbs.nl/-/media/imported/documents/2013/19/2013-04-04-b15-art.pdf

@131 Het CBS publiceert wel degelijk geboortecijfers zoals in de link hierboven. Maar ja, daaruit blijkt dat niet-westerse allochtonen steeds minder kinderen krijgen, gemiddeld zo'n 0.5 - 1 kind meer dan autochtone vrouwen voor de generatie geboren in de jaren 70. En met die conclusie is blijkbaar niet iedereen blij.

0
133 Aliaz

@10 Kan je dat niet ff in het Latijn zeggen svp (grapje!) question

0
134 wy71

@132

Daar houdt men zich op de biblebelt anders nog steeds niet aan....

Verder, net zoals bij velen kwam ook bij mijn katholieke moeder elk anderhalve jaar de pastoor op huisvisite. Resultaat, 14 kinderen.....

1
135 Liwwie

Toevoeging @135

Mijn vader heeft zich bijna letterlijk dood moeten werken om de hongerige monden te voeden en een goede opleiding te gunnen.

0
136 Liwwie

@136 Dat waren andere tijden, zoals men zegt. Toen was er nog werk en plaats genoeg bijv.
Nu hebben we zelfs bijna geen 'pastoors' meer om, goedbedoeld toch, voor de toekomst te zorgen...

0
137 wy71

Moeten we wat meer neuken en minder aborteren. zo, ook weer opgelost.

0
138 pizzafried

DE WAARHEID MAG DUIDELIJK NIET GESCHREVEN WORDEN!

In de link van het artikel staat als kop "Bevolking; generatie, geslacht, leeftijd en herkomstgroepering, 1 januari"!!
Dus absoluut niet wat er hier staat "Marokkanen krijgen meer dan 2x zo veel kinderen als autochtonen"

Bovendien staat bij het artikel uit de link absoluut NIET : "In de afgelopen 10 jaar zijn de volgende geboortecijfers te vinden voor Nederland: 308.711 Marokkanen hebben 72.044 kinderen gekregen, dus 23,3% aanwas 1.726.498 niet-westerse allochtonen hebben 312.011 kinderen gekregen, dus 18,1% aanwas 11.875.983 autochtonen hebben 1.359.422 kinderen ge ..."

Nogmaals : allemaal NEP dus!!

En wat gebeurt er : De reactie van degene die dat meldt - ik dus - wordt verwijderd!!

Wat een NEP toestand!!

2
139 Dubbeltje

En nou krijg ik vast een ban omdat ik 100% de waarheid vertel zoals iedereen hier kan zien!!

2
140 Dubbeltje

@138 'neuken' lijkt zo plat en vulgair, daarmee schrik je de vrouwen met kinderwens bijv. misschien juist af !, gebruik andere meer ernstige of deftige woorden misschien, er zijn er toch genoeg, dacht ik.

0
141 wy71

** gebruiker verwijderd **

@140 ' En nou krijg ik vast een ban ' was het maar zo'n feest dat U een ban krijgt question

142 deletedaccount1

@141

Vermenigvuldigen? Of je een breuk vermenigvuldigen? Of je in het kwadraat een breuk vermenigvuldigen? Of je tot aan de wortel in het kwadraat een breuk vermenigvuldigen? Of je zonder aftrekken tot aan de wortel in het kwadraat een breuk vermenigvuldigen?

2
143 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@143 U lijkt me niet erg romantisch question

144 deletedaccount1

@144

Als ik met @143 bij mijn vrouw aan zou komen als indecent proposal, dan had ik hier echt een groot probleem. Ze had waarschijnlijk wel even gelachen op direct over te gaan op 'een lel om de oren'......question

0
145 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@145 , bij mij gebeurde er niets , ander bed in question

146 deletedaccount1

@146

En dan heb je nog gelijk ook....

0
147 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@147 heb ik altijd question

148 deletedaccount1

DE WAARHEID MAG DUIDELIJK NIET GESCHREVEN WORDEN!

In de link van het artikel staat als kop "Bevolking; generatie, geslacht, leeftijd en herkomstgroepering, 1 januari"!!
Dus absoluut niet wat er hier staat "Marokkanen krijgen meer dan 2x zo veel kinderen als autochtonen"

Bovendien staat bij het artikel uit de link absoluut NIET : "In de afgelopen 10 jaar zijn de volgende geboortecijfers te vinden voor Nederland: 308.711 Marokkanen hebben 72.044 kinderen gekregen, dus 23,3% aanwas 1.726.498 niet-westerse allochtonen hebben 312.011 kinderen gekregen, dus 18,1% aanwas 11.875.983 autochtonen hebben 1.359.422 kinderen ge ..."

Nogmaals : allemaal NEP dus!!

En wat gebeurt er : De reactie van degene die dat meldt - ik dus - wordt verwijderd!!

Wat een NEP toestand!!

1
149 Dubbeltje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Backroomcastingcouch AnalFree Pron VidesShoplyifter PornBrandi Love XnxxSambhog VideoXxx Hd Video Best QualityWwe Xxx Sex VideoOverwatch 3d PornPornos LesbianasBarbara Alyn WoodsBlonde Teens With Big TitsScalie PornNude Bath AuntyWww PornvediosEva Nyx PornAsain GilfsSexymassage PornPoen TeensPorn BabysitteeMms Porn VideoXxx Gay MoviesPerú PornCute AsspornPorntube ComTwitternsfwVideos Pornos De TransexualesPunhetas GayJade ValentineBeyonce Top LessMiaa 3pJulia Ann HusbandPorn Mom Catches SonForced Mom By Son PornFreeblack PronDoujinbmoeReddit Lewd GamingNames PornPorn Threesome BiShari StoweHindi Sexi BfSex With Indian BhabiHorney CoupleLesboporn VideosJuno Temple TitsDaughter Mom ThreesomeアダルトDasi Xxxx VideoLesbea Com277dcv-229Feet Tickle TortureKpopdeepfakeaBest Samurai AnimeFree Live Sex CamsStripchat.cimEsx XxxxGay 3 D PornSunny Leone MasturbationNadia Ali SexyPorn Actress NudeGinebra BellucciAmber Moore AnalXnxxpictureMallu Singh Sex VideoMidgets With Big PenisesCqrtoon XxxHongkongdoll OnlyfansIndian PornhunStella Stevens PlayboyCumming Inside HerBanglaxhotiBig BulgeDp TwinksTivia PornKorean LesbianMarvel HentiaSite Pour AdultesWww Xnxx Sexy ComIndian Girl XxxxAj Michalka NudeHindi Suhagrat VideoDesi Sex Video Free DownloadYumi Kazama Porn VideosMom Jerk OffFootjob MomsXxx Video Chatسکس ايرانيLayla London NudeFsibkogBig Booty Latin XxxCoje A Su SobrinaReddit SpankingMytsgirlfriendVixing PornMnxxEbony Homemade PornSex VieAunty Xxx Hd VideoBig Clit MilfIndian Wife Porn VideosDesi Saree NudeSuggar Dady PornBlow Hob PornWwwxxxvdGreta Thunberg NakedXnxx ComsunnyBaba Xxx ComBahusasursexBecky Bandini StepmomJohnedepthMature Lesbian TribadismJap PhimSex Of KajalIndian Chachi Ki ChudaiNude Exercise VideosMultprnLezbiyen PornolarGrupo Telegram De PutariaColton FordVideos Pornos ColombianosEmo Lesbian PornIndian DildoXxx CartuneR/goneqildLive Camera PornIcarly PornPorn Massage IndianLatina CreampiedStep Sibings CaughtPornographie JaponaisTeen HandjobPaige Turco NudeSt Peach NudePunjabi Xxx HdTelugu Mallu Aunty SexNikki Benz SexAnabel PyncCrying AnalKamalika Chanda Porn VideosSister And Brother Sexy Video ComThrobbing Oral Creampie CompilationFree Black And White PornXnxxbokep IndonesiaHardtiedXxx Full SaxGay Orc PornXx Porn VideosVídeos PoroM Chaturbate ComKortneykaneTess Fowler Nude