Italiaanse procureur: "Bewijs dat bepaalde ngo's samenwerken met mensensmokkelaars" (demorgen.be)


Volgens de Italiaanse procureur Carmelo Zuccaro werken sommige ngo's wel degelijk samen met mensensmokkelaars in de Middellandse Zee. "We hebben be... ...

door Tjeempie in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 36
  • 837x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Daar hoef je geen hoogopgeleide voor te zijn voor deze conclusie. Het gebeurd simpelweg onder de neuzen van,,,,, net als de Italiaanse valsemunterij en verdere oplichtingen. En,,,het gebeurd heus niet alleen in Italië,,, de wereld is groter.

1
1 jessemy

Iedereen die na kan denken had dit kunnen weten ! Vele mensen zien ook nog steeds niet dat wij de gelukzoeker / vluchteling gewoon aan het ophalen zijn ,onder de noemer schipbreukelingen !

1
2 Moskowfiets

Snoeihard aanpakken verpesten het voor NGO's die het wel netjes doen.

16
3 Spandalf

* Verwijderd door de redactie *

4 Chat Baker

Er zijn mensen en partijen die dat al jaren roepen, alleen worden die weer weggezet als nazi's en islamofoben. De realiteit staat al veel langer vast wat betreft dit gebeuren. Elk schip ter wereld op zee heeft een AIS-kenmerk en dit is te volgen op internet. Niet zo moeilijk dus om dit te bewijzen maar het word categorisch ontkent!!

0
5 gerrit

Nu er dus bewijzen zijn gaan hij er dan ook wat aan doen? Strafrechtelijk vervolgen is dan toch normaal.

0
6 niet-alles-geloven

Wat wordt er eigenlijk gedaan met die boten waarop vluchtelingen arriveren?

0
7 Commodus

En wat doet Brussel.... ?

0
8 Tjeempie

@3 Er wordt juist niet aangepakt, er wordt toegestaan; Italie en de EU laten toe dat de NGO's de mensen van mensen-smokkelaars overnemen aan de Libische kust.

Schengen en daarmee de EU hebben grenscontroles uit te voeren en het Schengenverdrag verplicht de buitengrenslanden (zoals Italië) deze grenzen te bewaken.

Afgesproken sancties; de buitengrenslanden die falen kunnen worden gesanctioneerd en tijdelijk buiten Schengen worden gezet.

Wat de EU niet mag is wat de EU nu toelaat en aanstuurt, de Italiaanse kustwacht die Afrikaanse migranten zonder visa-papieren ophaalt vanuit Libische nationale wateren en heb samen met NGO's af zetten in Europa :

1
9 Ruud100

@3 Is er een nette manier dan voor het ophalen van mensen aan de overkant?

0
10 case

@10 Ik bedoel, de meerderheid heeft dan contact met de criminelen, maar met bootjes aan de overkant wachten (en iets horen van Afrikaanse kustwacht of op radio) is evenzeer de boel bedonderen.

0
11 case

Toch fijn dat ze er "eindelijk" achter zijn dat deze "reddingsacties" georganiseerd worden door samenwerking van (verdienfabrieken)mensensmokkelaars en NGO's, om al deze duizenden illegalen te "dumpen" in de EU.
Nu nog ACTIE om dit uit te gaan bannen en stoppen met deze waanzin!
Deze gestrande illegale landverhuizers terug "brengen" van waar ze zijn gekomen en daar opvangen.
Als dit zo doorgaat is straks de chaos in de EU, die hierdoor wordt gecreëerd, niet meer te stoppen.

0
12 Widaan

Er kloppen wel meer dingen niet..., maar dat wordt door gehersenspoelde onwetende en juist de wetende..., weggezet als complot..., maar ondertussen...

0
13 Tjeesus...,

NIet alleen ngo's. Ook geheime diensten, internationale kapitalistische machten en overheden in het middenoosten steunen de migratie richting europa. Kortom, vele conservatieve en tradtionele machten die het mondige europa graag de mond willen snoeren. Een beetje kleinschalige cryptolinkse liefdadigheidsclubjes de schuld geven voor deze grootschalige vorm van bevolkingspolitiek schiet tekort.

0
14 zewa

We hadden de legale Libische regering van Khadaffi nóóit moeten wegbombarderen ....
Nu zitten we aan alle kanten met de shit!!

2
15 Uit Den Haag

De EU geeft ze vrij spel, zowel de NGO's als de EU staan onder invloed van de zelfde persoon: Soros. Een trucker kan zo jaren cel krijgen als hij per ongeluk wat illegalen vervoert, de criminele NGO's halen ze met honderden tegelijk op!

1
16 Sniper_on_speeddail

Is bij iedereen bekend dat de NGO's de hele vluchtelingen politiek gebruiken om op alle manieren hun zakken te vullen!

Tenslotte zijn en altijd van die onbenullen te vinden die uit goedgelovigheid mee komen helpen of B.N.ers die tegen een kleine vergoeding wel een paar meelijwekkende teksten willen roepen!

0
17 Zie Hier

Niet bij iedereen bekend..., die lopen het hier te verdedigen..., terwijl achter hun rug om geld wordt verdiend... en uiteindelijk betalen ze er zelf nog aan mee ook... Hilarisch...

0
18 Tjeesus...,

Diegene van de NGO's die betrapt worden op het lokken van vluchtelingen bootjes en daarbij hun transponder uitzetten om niet getraceerd te kunnen worden zijn geen hulp verleners en mogen wat mij betreft met boot en al tot zinken worden gebracht.

0
19 jbruntink

@15 "...Khadaffi nóóit moeten wegbombarderen...)

Klopt, nu is de gematigde en betrekkelijk seculiere leider door het Westen geelimineerd, strijden jihadistenclubjes om de macht en is het hek van de dam met de immigratiestroom...

....maar dat was allemaal de bedoeling want in Syrië wordt het scenario nog eens overgedaan...!

0
20 CoolMemories

Is dat dan niet strafbaar?

0
21 VaY

Politieke partijen, NGO's en de maffia: één sturende hand?

Het familiebedrijf van mijn man doet al jaren zaken op Italië.
Van Italiaanse zakencontacten horen we dus ook al jaren waarschuwingen over de maffia, - die in alle handelsstromen probeert in te breken en beslist ook in Nederland opereert -, en over mensensmokkel.
Arabische, Afghaanse en Italiaanse maffia-organisaties verdienen miljarden en bepaald niet alleen met het overzetten van migranten. De grote verdiensten zitten in het Europese traject. De aankomst, de gelden voor verblijven in eerste opvangcentra die moeten worden ingericht, de huurpenningen die eigenaren vangen van overheden, de gelden en toelagen voor verblijf, de tewerkstelling als on(der)betaalde slaven in bedrijven van de maffia of hun vrienden en de vervolgreis, In landen als Nederland en Duitsland begint de verdienmeter , na aankomst in het asielzoekerscentrum meteen weer te lopen. Inclusief toelagen, geld voor huur en huisvesting , of uitkeringen voor 'statushouders'. Overal int de georganiseerde misdaad en niemand mag overheidsbarmhartigheid in de weg staan. Dat weet vooral de katholieke maffia als geen ander.

Als je beter kijkt, kun je ook zien dat hetzelfde soort onverklaarbare werkwijzen van de overheid die in Italië bij burgers wanhoop veroorzaken, ook in Nederland zomaar aan de orde kunnen zijn. En: alle kennis over de georganiseerde misdaad is bij AIVD en Interpol voorhanden. De Nederlandse politiek is beslist niet naïef.

13 Dagen geleden schreef ik het onderstaande:
"Iedereen die zijn plek in Nederland gekocht heeft bij een mensensmokkelorganisatie mag blijven.
Het kan dus haast niet anders, of delen van de politieke partijen en de mensensmokkelmaffia's zijn één hand.
De maffia is mede-eigenaar van politici en delen van de Nederlandse overheid, die ''plat zijn'' voor georganiseerde misdaad; of partijbaronnen zijn medeaandeelhouders in mensensmokkellijnen en andere vormen van maffiose criminaliteit.
Indien je de wereld met zulke ogen bekijkt, valt het ineens op dat de politie in Nederland al een jaar of vijf op apegapen ligt vanwege een zogenaamde grote hervorming. Indien er bekwame politie-officieren zouden zijn en bekwame ambtenaren en bewindspersonen op Justitie en Veiligheid was er allang bijgestuurd. ( .... . )
Valt nog iets op: in geen twee-en-een-half jaar krijgen IND en Justitie & Veiligheid de screening van asielzoekers op orde. Dan wil je het niet op orde krijgen. Apparatuur en personeel kun je binnen die tijd makkelijk op orde hebben.
De éne vorm van georganiseerde criminaliteit gaat vaak hand-in-hand met de andere.
En, kijk eens, het Ministerie van Financiën heeft de mankracht en spankracht van de douane gereduceerd. De havens worden overspoeld met drugs.
En in de zuidelijke provincies zijn de misdaadbendes die pillen produceren de baas en rukken op naar het Noorden. Geen douane, geen politiesterkte van betekenis. Gemeentebestuurders worden bedreigd.
Een normale landelijke overheid zou dat verlies van gezag ontoelaatbaar achten. Maar politiek Den Haag houdt zich muisstil.
Richten we het oog op Anis Amri , die onschuldige burgers doodreed in Berlijn; op de Oezbeek die zijn aanslag pleegde in Zweden; op enkele aanrichters van het bloedbad in Parijs in november 2015, die via Duitsland de EU waren binnengekomen op de stroom vanuit Griekenland: het is gevaarlijk mensen niet meteen grondig te screenen en afgewezen asielzoekers niet uit te wijzen. Rutte, Buma, Pechtold, Klaver, Asscher halen hun schouders op.
Waar andere landen asielfraudeurs uitwijzen, komen zij met opgerekte interpretaties van wetten en regels.
Wat andere landen wel kunnen, kan Nederland daarom niet.
Zijn het, om met Jord Kelder te spreken, maffiamaatjes?
( ... .) "

1
22 marielouisevankleinmareslag

** gebruiker verwijderd **

@22 En niemand die hier op reageert??
Ik vraag mij al zolang af hoe het kan dat die screening maar niet wil lukken, ja inderdaad dan wil je niet dat het lukt.
Van het politie apparaat en alles wat maar kan blijkbaar in dit land, val ik van de ene in de andere verbazing.
Uw verhaal komt op mij heel geloofwaardig over, het ging mij beknopt al vaker door mijn hoofd.
Ik ben niet zo'n helder licht, maar dat hoef je ook niet te zijn om eindelijk eens te begrijpen dat hier een vies spel wordt gespeeld!

23 verwijderd110

* Verwijderd door de redactie *

24 PianoPiano

* Verwijderd door de redactie *

25 PianoPiano

** gebruiker verwijderd **

@24 Geeft niet hoor question
Ben minnetjes gewend,fijn dat er nu een "niet gemeend" bij zit!

26 verwijderd110

Opsporen en tot zinken brengen. Oh wacht, er wordt door verschillende organisaties natuurlijk veel aan verdiend.

1
27 Robbedoes

* Verwijderd door de redactie *

28 PianoPiano

@22 ''Catania - Justitie in Italië heeft twee onder Nederlandse vlag varende hulpschepen op de korrel in een groot onderzoek naar samenwerking tussen hulporganisaties en mensensmokkelaars in Libië. De organisaties zouden clandestiene migratie bevorderen en mogelijk afspraken hebben met criminele bendes die vluchtelingen uit Afrika in gammele bootjes de Middellandse Zee opsturen. Telegraaf. We roepen het hier al een tijdje. Timmerfrans Ferries redt geen zielige drenkelingende dobbernegers uit de Middellandse Zee, maar haalt ze gewoon op voor de kust van Libië. Gasten stappen in rubberbootje met BB-motor met peut voor 10 mijl, mensensmokkelaars bellen kapitein van Frontex-reddingbootje dat ze eraan komen, en hoppa, Europa here we come. Ziehier topic uit september 2016: Europeanen Ophaal Dienst. Grappig genoeg zijn de bewuste "Search and Rescue" scheepjes nu ver verwijderd van de Libische kust. Kijk, daar liggen ze, De Veerboten van de EU: Sea Watch 1 (NL), Sea Watch (DE) en IUVENTA (DE).''

Wij als Nederland brengen ze aan de Italiaanse kusten

0
29 iedereen heeft recht op mijn mening

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

10 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Black On White Porn GayDs PornFree Sex Games OnlineCelebritity PornNude Models On InstagramVaginas Of CelebritiesBellesapornRestaurant Sex VideoKeira Knightley SexsceneDesi Bangla PanuSherlyn Chopra Hot VideosBsex VideosBbw Vs BbcPron Brother SisterEbony AssxxxTube8.clomTa Meuf ComHentais LegendadosMorning Se XRayeroze NudeOtaku Ni Yasashii Gal Toka Kyonyuu No Osananajimi TokaBangla Adult SexPhoenix Marie ThreesomeRashi Khanna SexPainful Anal GifTitties SwingCardi B In BikiniBoor VideoSweetmargs OnlyfansAndreida DeluxeLucy ColletFatalmodVideos HentayJasmine Mendez PornTopless Indian ModelsChinese Porn ModelsSeu JecaPeludasxxxBadmasti ComXxx Indian Old ManXvideo ChainaNude Brunette GirlsIvy HarperBella Thorne LekedXxx Fhotos ComGay Porn CoachCamhoes TvKolkata Bhabi SexMakenzie MossCherokee D Ass AnalSxyprn ConAsia Hot PornXnxx U S APornadsSexiest Redhead PornKushboo SexAlexxa FireVideos Casting PornosAnal Porn SexySurprise MotherfuckerVideo MesumLatest Indian Sex StoriesHot Naked MomsIndian House Wife Sex ComFart PornFollandoconperrosStripchat ArchiveJenna Jameson Then And NowAmma Paiyan Sex VideoMan Fucks DeerPorn Maxine XBhooton Ka SexMaa Beta Ki XxxNaruto X Hinata HenShuri PornFpov Bbc80s Classic PornVideo Pornor NacionalSouth Sex ComNepali Porn Video HdSexy VideósMutual Masturbate CompilationBbwchamPornoo BrutalNigeria Xxx VideoCrystal TaylorAlexa Bliss SexualVrporn ComMulheres Peladas JaponesasNicky Whelan NudeAmature SllurePhotos Of Kim Kardashian NudeFree Black On Black Porn SitesTiktok Porn RedditEntrecoqinBoykisser R34Bhabhi Porn TubeMandingo In AnalAquid Game PornFucking My Niece At The Girls Pajama PartyNude Teenage LesbianCumming All Over Her FaceMy Sister's Hot FriendCreate A Porn Hub AccountFree Interracial Porn VideosWww Xxx Video Hd HindiPorn Desi TeacherEmily B PornBilatinosOculus PornBigdickShae Summers PornGirlfirned PornHollywood Movie Scene SexSoft Porn HentaiChaturbate BigboobsVladislava Shelygina OnlyfansBrittney Honey PornSleepassult PornPorn_plusCn AmadorElden Ring Rule 34Crossdressing TumblrNew Sexsi VideoCocks LoversXx Porn Hd VideoSee Through Clothing PornPorns DesiCoedtoplessAltyaılı PornDesi Big Boobs Sex VideoRussian Xxx Hd VideoTamil Sex Stories In TamilAmerican Psycho Sex Scene야돈 사이트Free Jab ComicsEscoart ServicePornstars With Big TittsTamil Student Sex VideoBangbros Xxx HdLena Paul Movies And Tv ShowsXxx KidnepSon Mom Porn MoviesLeaked FanslyLesbeian PornVictoria VetriPeludas PornIndia Actress Sex VideoSexyblowjobsRemy Laroix Anal