Buitenland
  • 36
Volgens de Italiaanse procureur Carmelo Zuccaro werken sommige ngo's wel degelijk samen met mensensmokkelaars in de Middellandse Zee. "We hebben bewijzen dat er directe contacten bestaan tussen bepaalde ngo's en mensensmokkelaars in Libië", zo zegt de procureur van Catania (Sicilië) "We ...

10 maanden geleden door Tjeempie

REAGEER MET EEN EMOJI
7
2

Daar hoef je geen hoogopgeleide voor te zijn voor deze conclusie. Het gebeurd simpelweg onder de neuzen van,,,,, net als de Italiaanse valsemunterij en verdere oplichtingen. En,,,het gebeurd heus niet alleen in Italië,,, de wereld is groter.

1 jessemy    
10 maanden geleden door jessemy
1
Meld

Iedereen die na kan denken had dit kunnen weten ! Vele mensen zien ook nog steeds niet dat wij de gelukzoeker / vluchteling gewoon aan het ophalen zijn ,onder de noemer schipbreukelingen !

2 Moskowfiets    
10 maanden geleden door Moskowfiets
1
Meld

Snoeihard aanpakken verpesten het voor NGO's die het wel netjes doen.

3 Spandalf    
10 maanden geleden door Spandalf
16
Meld

Aansturen op totale chaos noemen ze dat.....ongebreidelde immigratie zal als de NWO plannen goed verlopen uitlopen in .n staat van beleg..

4 Chat Baker    
10 maanden geleden door Chat Baker
1
Meld

Er zijn mensen en partijen die dat al jaren roepen, alleen worden die weer weggezet als nazi's en islamofoben. De realiteit staat al veel langer vast wat betreft dit gebeuren. Elk schip ter wereld op zee heeft een AIS-kenmerk en dit is te volgen op internet. Niet zo moeilijk dus om dit te bewijzen maar het word categorisch ontkent!!

5 gerrit    
10 maanden geleden door gerrit
0
Meld

Nu er dus bewijzen zijn gaan hij er dan ook wat aan doen? Strafrechtelijk vervolgen is dan toch normaal.

6 niet-alles-geloven    
10 maanden geleden door niet-alles-geloven
0
Meld

Wat wordt er eigenlijk gedaan met die boten waarop vluchtelingen arriveren?

7 Commodus    
10 maanden geleden door Commodus
0
Meld

En wat doet Brussel.... ?

8 Tjeempie    
10 maanden geleden door Tjeempie
0
Meld

@3 Er wordt juist niet aangepakt, er wordt toegestaan; Italie en de EU laten toe dat de NGO's de mensen van mensen-smokkelaars overnemen aan de Libische kust.

Schengen en daarmee de EU hebben grenscontroles uit te voeren en het Schengenverdrag verplicht de buitengrenslanden (zoals Italië) deze grenzen te bewaken.

Afgesproken sancties; de buitengrenslanden die falen kunnen worden gesanctioneerd en tijdelijk buiten Schengen worden gezet.

Wat de EU niet mag is wat de EU nu toelaat en aanstuurt, de Italiaanse kustwacht die Afrikaanse migranten zonder visa-papieren ophaalt vanuit Libische nationale wateren en heb samen met NGO's af zetten in Europa :
https://youtu.be/TbIc1LZqIAw

9 Ruud100    
10 maanden geleden door Ruud100
1
Meld

@3 Is er een nette manier dan voor het ophalen van mensen aan de overkant?

10 case    
10 maanden geleden door case
0
Meld

@10 Ik bedoel, de meerderheid heeft dan contact met de criminelen, maar met bootjes aan de overkant wachten (en iets horen van Afrikaanse kustwacht of op radio) is evenzeer de boel bedonderen.

11 case    
10 maanden geleden door case
0
Meld

Toch fijn dat ze er "eindelijk" achter zijn dat deze "reddingsacties" georganiseerd worden door samenwerking van (verdienfabrieken)mensensmokkelaars en NGO's, om al deze duizenden illegalen te "dumpen" in de EU.
Nu nog ACTIE om dit uit te gaan bannen en stoppen met deze waanzin!
Deze gestrande illegale landverhuizers terug "brengen" van waar ze zijn gekomen en daar opvangen.
Als dit zo doorgaat is straks de chaos in de EU, die hierdoor wordt gecreëerd, niet meer te stoppen.

12 Widaan    
10 maanden geleden door Widaan
0
Meld

Er kloppen wel meer dingen niet..., maar dat wordt door gehersenspoelde onwetende en juist de wetende..., weggezet als complot..., maar ondertussen...

13 Tjeesus...,    
10 maanden geleden door Tjeesus...,
0
Meld

NIet alleen ngo's. Ook geheime diensten, internationale kapitalistische machten en overheden in het middenoosten steunen de migratie richting europa. Kortom, vele conservatieve en tradtionele machten die het mondige europa graag de mond willen snoeren. Een beetje kleinschalige cryptolinkse liefdadigheidsclubjes de schuld geven voor deze grootschalige vorm van bevolkingspolitiek schiet tekort.

14 zewa    
10 maanden geleden door zewa
0
Meld


We hadden de legale Libische regering van Khadaffi nóóit moeten wegbombarderen ....
Nu zitten we aan alle kanten met de shit!!

15 Uit Den Haag    
10 maanden geleden door Uit Den Haag
2
Meld

De EU geeft ze vrij spel, zowel de NGO's als de EU staan onder invloed van de zelfde persoon: Soros. Een trucker kan zo jaren cel krijgen als hij per ongeluk wat illegalen vervoert, de criminele NGO's halen ze met honderden tegelijk op!

16 Sniper_on_speeddail    
10 maanden geleden door Sniper_on_speeddail
1
Meld

Is bij iedereen bekend dat de NGO's de hele vluchtelingen politiek gebruiken om op alle manieren hun zakken te vullen!

Tenslotte zijn en altijd van die onbenullen te vinden die uit goedgelovigheid mee komen helpen of B.N.ers die tegen een kleine vergoeding wel een paar meelijwekkende teksten willen roepen!

17 Zie Hier    
10 maanden geleden door Zie Hier
0
Meld

Niet bij iedereen bekend..., die lopen het hier te verdedigen..., terwijl achter hun rug om geld wordt verdiend... en uiteindelijk betalen ze er zelf nog aan mee ook... Hilarisch...

18 Tjeesus...,    
10 maanden geleden door Tjeesus...,
0
Meld

Diegene van de NGO's die betrapt worden op het lokken van vluchtelingen bootjes en daarbij hun transponder uitzetten om niet getraceerd te kunnen worden zijn geen hulp verleners en mogen wat mij betreft met boot en al tot zinken worden gebracht.

19 jbruntink    
10 maanden geleden door jbruntink
0
Meld

@15 "...Khadaffi nóóit moeten wegbombarderen...)

Klopt, nu is de gematigde en betrekkelijk seculiere leider door het Westen geelimineerd, strijden jihadistenclubjes om de macht en is het hek van de dam met de immigratiestroom...

....maar dat was allemaal de bedoeling want in Syrië wordt het scenario nog eens overgedaan...!

20 CoolMemories    
10 maanden geleden door CoolMemories
0
Meld

Is dat dan niet strafbaar?

21 VaY    
10 maanden geleden door VaY
0
Meld

Politieke partijen, NGO's en de maffia: één sturende hand?

Het familiebedrijf van mijn man doet al jaren zaken op Italië.
Van Italiaanse zakencontacten horen we dus ook al jaren waarschuwingen over de maffia, - die in alle handelsstromen probeert in te breken en beslist ook in Nederland opereert -, en over mensensmokkel.
Arabische, Afghaanse en Italiaanse maffia-organisaties verdienen miljarden en bepaald niet alleen met het overzetten van migranten. De grote verdiensten zitten in het Europese traject. De aankomst, de gelden voor verblijven in eerste opvangcentra die moeten worden ingericht, de huurpenningen die eigenaren vangen van overheden, de gelden en toelagen voor verblijf, de tewerkstelling als on(der)betaalde slaven in bedrijven van de maffia of hun vrienden en de vervolgreis, In landen als Nederland en Duitsland begint de verdienmeter , na aankomst in het asielzoekerscentrum meteen weer te lopen. Inclusief toelagen, geld voor huur en huisvesting , of uitkeringen voor 'statushouders'. Overal int de georganiseerde misdaad en niemand mag overheidsbarmhartigheid in de weg staan. Dat weet vooral de katholieke maffia als geen ander.

Als je beter kijkt, kun je ook zien dat hetzelfde soort onverklaarbare werkwijzen van de overheid die in Italië bij burgers wanhoop veroorzaken, ook in Nederland zomaar aan de orde kunnen zijn. En: alle kennis over de georganiseerde misdaad is bij AIVD en Interpol voorhanden. De Nederlandse politiek is beslist niet naïef.

13 Dagen geleden schreef ik het onderstaande:
"Iedereen die zijn plek in Nederland gekocht heeft bij een mensensmokkelorganisatie mag blijven.
Het kan dus haast niet anders, of delen van de politieke partijen en de mensensmokkelmaffia's zijn één hand.
De maffia is mede-eigenaar van politici en delen van de Nederlandse overheid, die ''plat zijn'' voor georganiseerde misdaad; of partijbaronnen zijn medeaandeelhouders in mensensmokkellijnen en andere vormen van maffiose criminaliteit.
Indien je de wereld met zulke ogen bekijkt, valt het ineens op dat de politie in Nederland al een jaar of vijf op apegapen ligt vanwege een zogenaamde grote hervorming. Indien er bekwame politie-officieren zouden zijn en bekwame ambtenaren en bewindspersonen op Justitie en Veiligheid was er allang bijgestuurd. ( .... . )
Valt nog iets op: in geen twee-en-een-half jaar krijgen IND en Justitie & Veiligheid de screening van asielzoekers op orde. Dan wil je het niet op orde krijgen. Apparatuur en personeel kun je binnen die tijd makkelijk op orde hebben.
De éne vorm van georganiseerde criminaliteit gaat vaak hand-in-hand met de andere.
En, kijk eens, het Ministerie van Financiën heeft de mankracht en spankracht van de douane gereduceerd. De havens worden overspoeld met drugs.
En in de zuidelijke provincies zijn de misdaadbendes die pillen produceren de baas en rukken op naar het Noorden. Geen douane, geen politiesterkte van betekenis. Gemeentebestuurders worden bedreigd.
Een normale landelijke overheid zou dat verlies van gezag ontoelaatbaar achten. Maar politiek Den Haag houdt zich muisstil.
Richten we het oog op Anis Amri , die onschuldige burgers doodreed in Berlijn; op de Oezbeek die zijn aanslag pleegde in Zweden; op enkele aanrichters van het bloedbad in Parijs in november 2015, die via Duitsland de EU waren binnengekomen op de stroom vanuit Griekenland: het is gevaarlijk mensen niet meteen grondig te screenen en afgewezen asielzoekers niet uit te wijzen. Rutte, Buma, Pechtold, Klaver, Asscher halen hun schouders op.
Waar andere landen asielfraudeurs uitwijzen, komen zij met opgerekte interpretaties van wetten en regels.
Wat andere landen wel kunnen, kan Nederland daarom niet.
Zijn het, om met Jord Kelder te spreken, maffiamaatjes?
( ... .) "

22 marielouisevankleinmareslag    
10 maanden geleden door marielouisevankleinmareslag
1
Meld

@22 En niemand die hier op reageert??
Ik vraag mij al zolang af hoe het kan dat die screening maar niet wil lukken, ja inderdaad dan wil je niet dat het lukt.
Van het politie apparaat en alles wat maar kan blijkbaar in dit land, val ik van de ene in de andere verbazing.
Uw verhaal komt op mij heel geloofwaardig over, het ging mij beknopt al vaker door mijn hoofd.
Ik ben niet zo'n helder licht, maar dat hoef je ook niet te zijn om eindelijk eens te begrijpen dat hier een vies spel wordt gespeeld!

23 jomakece    
10 maanden geleden door jomakece
3
Meld

Moest een plusje zijn, sorry!! @23

24 PianoPiano    
10 maanden geleden door PianoPiano
1
Meld

De mafia IS een onderdeel v/h Vatikaan. En verder onder de vlag en wimpels van o.a. Mason/Jezuïeten waarin (bijna) alle politici en koningshuizen in zitten heb je een bolwerk, dat OOK diep in de drugsmaffia zit/zijn.

25 PianoPiano    
10 maanden geleden door PianoPiano
4
Meld

@24 Geeft niet hoor question
Ben minnetjes gewend,fijn dat er nu een "niet gemeend" bij zit!

26 jomakece    
10 maanden geleden door jomakece
2
Meld

Opsporen en tot zinken brengen. Oh wacht, er wordt door verschillende organisaties natuurlijk veel aan verdiend.

27 Robbedoes    
10 maanden geleden door Robbedoes
1
Meld

Oké en ik beloof het niet meer te doen question

28 PianoPiano    
10 maanden geleden door PianoPiano
0
Meld

@22 ''Catania - Justitie in Italië heeft twee onder Nederlandse vlag varende hulpschepen op de korrel in een groot onderzoek naar samenwerking tussen hulporganisaties en mensensmokkelaars in Libië. De organisaties zouden clandestiene migratie bevorderen en mogelijk afspraken hebben met criminele bendes die vluchtelingen uit Afrika in gammele bootjes de Middellandse Zee opsturen. Telegraaf. We roepen het hier al een tijdje. Timmerfrans Ferries redt geen zielige drenkelingende dobbernegers uit de Middellandse Zee, maar haalt ze gewoon op voor de kust van Libië. Gasten stappen in rubberbootje met BB-motor met peut voor 10 mijl, mensensmokkelaars bellen kapitein van Frontex-reddingbootje dat ze eraan komen, en hoppa, Europa here we come. Ziehier topic uit september 2016: Europeanen Ophaal Dienst. Grappig genoeg zijn de bewuste "Search and Rescue" scheepjes nu ver verwijderd van de Libische kust. Kijk, daar liggen ze, De Veerboten van de EU: Sea Watch 1 (NL), Sea Watch (DE) en IUVENTA (DE).''

Wij als Nederland brengen ze aan de Italiaanse kusten

29 iedereen heeft recht op mijn mening    
10 maanden geleden door iedereen heeft recht op mijn mening
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Daar zit ze. De minister. Met een hoofddoek
A handout picture provided by the Iranian pre...

1 dag geleden door Moskowfiets

Forum roept op D66'ers te bestoken
Forum voor Democratie roept zijn aanhang op o...

1 dag geleden door Moskowfiets

Forum zet D66'ers te kijk vanwege afscha...
Forum voor Democratie zet de komende uren de...

1 dag geleden door chouffleur

Vader van doodgeschoten kind (18) spreekt Tru...
Andrew Pollack, de vader van een meisje dat v...

1 dag geleden door Moskowfiets

Tienduizenden geregistreerden zeggen na donor...
Meer dan 20.000 donorgeregistreerden hebben s...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Vernichtung
Rutte spreekt nog geen veto uit na eerste ges...
@5 Hij moet niet onderhandelen. Er valt niets...

minder dan een minuut geleden door Vernichtung

_Kapnah_
Tienduizenden geregistreerden zeggen na donor...
@133Je vergist je, je eigen suggestie dat e...

1 minuut geleden door _Kapnah_

DikkeTor
Rutte spreekt nog geen veto uit na eerste ges...
Het levert Nederland meer op dan er uitgegeve...

1 minuut geleden door DikkeTor

magikeven
Politici over cowboys- & indianenfeest Ti...
Dus zodra een anders gekleurde uit een niet w...

1 minuut geleden door magikeven

info
Cowboy-boycot: 'Wat mag er straks nog wel?'...
@79 bedankt.moet dat ook gekend hebben d...

1 minuut geleden door info

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig