Le Pen: historisch resultaat (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  140 Reacties

  • 27
  • 1541x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98
Hier gaat u weer, probeert u het nou eens van 2 kanten te zien.

Ik gaf al aan "En dit vereist dus concessies van BEIDE kanten."

U geeft maar af op PVV/Rechts maar het is links/liberaal net zo goed die niet eens wil praten over een middenweg.

Zou u zich kunnen vinden bijvoorbeeld in mijn oplossing

"we houden de grenzen open, MAAR, we gaan strengere eisen stellen, beter controleren op wie we binnen halen, beter optreden tegen alleen die mensen die hier komen en het verzieken voor zichzelf en anderen en we laten niet enige andere cultuur bepalen wat er hier gebeurt" ?

En zo niet, wat zou u anders willen zien?

6
101 RvanR

@100

Natuurlijk kun je ook tegen zijn als er meer dan één keuze is. Met 2 keuzes is het verhaal niet anders.

"Iemand die zich in extremen begeeft roept meer weerstand op en heeft dus meer mensen 'tegen'."

"MEER" niet "ALLEN", dus geen 80%.

En waar ziet u extreem links in dit plaatje?

2
102 RvanR

@94

Net zo slecht natuurlijk.

Maar waar werden deze 2 " blanke mannen" door gedreven volgens u?

1
103 RvanR

@101

Uw oplossing voor welk probleem precies?

7
104 zeikenderechter

@103 Maakt dat voor de slachtoffers iets uit dan?

1
105 Aliaz

@104

Onze cultuur die regelmatig moet wijken/aanpassen voor de Islamitische en hiermee de Islam boven onze cultuur en/of wet zetten en de problemen met mensen die naar Nederland komen en zich niet willen aanpassen aan onze cultuur, normen en waarden.

Dit zijn DE 2 punten voor de meeste PVV/FvD stemmers.

Daar de meeste van deze stemmers absoluut niet alle moslims weg willen hebben, en, ook erkennen dat er een groot deel is dat geen enkel probleem vormt, zou dit dus een oplossing kunnen zijn voor beide (liberaal/links en rechts) daar het enkel die mensen treft die zichzelf schuldig maken.

Het enige wat hier voor nodig is, is dat links/liberaal erkent dat er probleem gevallen zijn, dat zij dus tegen die probleemgevallen wil optreden.

Gevolg: de "slechten" worden aangepakt, vastgezet of waar mogelijk uitgezet, de goede ondervinden hier geen hinder van (juist tegenovergesteld, zij zullen worden gezien als "goeden"), de PVV/FvD stemmers lopen over naar de andere partijen (er is toch geen reden verder OM PVV/FvD) te stemmen, de PVV/FvD hebben geen bestaansreden en de tweedeling (zoals tussen bijvoorbeeld tussen u en mij) verdwijnt.

Zou u daar in mee kunnen gaan?

7
106 RvanR

@105
Absoluut niet, ik zei al "net zo slecht".

Waar het mij om ging is dat al deze mensen gedreven worden door een bepaald ideaal dat zij volgen.

Ik zie echter wel een verschil tussen een ideaal van een persoon zonder sociale en/of religieuze druk, en een persoon met.

In het geval van Breivik was er geen tot weinig gevaar dat hij of zijn invloeden zouden leiden tot het aansteken van anderen hiermee zodat deze hetzelfde zouden doen.

Bij de Islam is dat helaas anders, daar is een grote sociale/religieuze druk, en, is de kans op het overgeven van deze gedachten, en dus herhaling, ook zeer groot.

En daar zie ik ook het probleem, de meeste mensen zien echt wel dat er een "goede Islam" is (de mensen die dus de islam moderner volgen) en een "slechte Islam" (de mensen die deze dus nu volgen zoals de bijbel 400 jaar geleden gevolgd werd).

1
107 RvanR

@106

Nee, want ik deel uw analyse niet. Mensen die PVV stemmen kiezen voor grenzen dicht, uit de EU, nul vluchtelingen opvangen, koran verbieden en moskeeën dicht. Die blijven op de PVV stemmen met uw softe oplossing (even aangenomen dat ik de problematiek onderschrijf), want Geert Wilders zal altijd iets nieuws verzinnen of liegen. Daar is het een populist voor.

6
108 zeikenderechter

Emmanuel Macron voormalige Rothschild bankier wint de voorverkiezingen.
In de tweede ronde van de Franse verkiezingen worden de mensen straks voor de keuze gesteld: helemaal uit de EU (Marine Le Pen) of juist veel méér EU (Macron). Daardoor lijken de Franse presidentsverkiezingen wel een referendum over de EU te worden.
Even een klein bijzaak die Macron trouwde met zijn voormalige lerares die 23 jaar ouder is dus het is een moeders kindje .

7
109 zilvergoud

@109 En.........?

6
110 Gut

@108
En daar zit u dus verkeerd.
De meeste mensen die PVV stemmen, stemmen PVV omdat al de andere partijen NIETS willen doen tegen de problemen.

(en voor de duidelijkheid, ik ben er hier dus 1 van).

Dit blijkt alleen al uit het feit dat een hoop mensen op het laatste moment VVD hebben gestemd na de wat hardere uitspraken van Rutte.

Beseft u, dat u precies doet waar u PVV van beschuldigt: generaliseren ("ALLE PVV stemmers" - "ALLE andere partijen" (de 80%)).


Tevens grappig dat u mijn oplossing "soft" noemt (ik denk niet dat ik hem eerlijker kan maken en ik daag eenieder hier uit om dit te doen).

Dit is nu precies wat concessies in de weg staat en dus tweedeling creëert : links/liberaal wil ALLEEN maar een harde aanpak van de PVV - PVV wil ALLEEN maar een harde aanpak van de moslims.

En daar gaat het dus fout.

5
111 RvanR

@111 Nah de mensen die ik ken incl veel allochtonen willen een harde aanpak van salafisme, extreem rechts zoals de PVV en de gewelddadige linkse lutsers. De meeste mensen die ik ken maken geen onderscheid tussen extremisten maar willen het bestreden zien worden.

8
112 Spandalf

@111

Da's onzin. De VVD is PVV-light geworden in de laatste 10 jaar. Er wordt genoeg gedaan, maar voor de PVVer is het nooit genoeg.

U hebt uw eigen onderzoeksbureau over de motivatie van de PVV-stemmer? Natuurlijk generaliseer ik: het enige wat we hebben zijn de uitspraken van Geert Wilders. Individuele motivatie valt niet te bewijzen. Als je Wilders de macht geeft gaat het erom wat Wilders wil. Dus ik ga uit dat z'n kiezers willen wat Wilders wil. Zo niet, dan stemmen ze op de verkeerde partij.

7
113 zeikenderechter

@85 zonder risico's te willen bagatelliseren, maar hoeveel dagen gaan er voorbij zonder dat er iets gebeurt?

1
114 datkanjijmakkelijkzeggen

@11 Aha u hoort dus tot die groep van losers die PVV stemt omdat de anderen niets doen. U kunt wellicht lezen? Dan had u de verkiezings programma's van die anderen moeten lezen, dan had u oplossingen gezien die die anderen aandroegen. Is weer heel wat anders dan een A4-tje.

10
115 Gut

@115

(Ik ga ervan uit dat u mijn reactie 111 bedoeld).

Ja, en in die partijen heb ik dus geen vertrouwen want ondanks dat het al jaren gezegd wordt, is er dus niet aangedaan en is het probleem verergerd.

Hebben zij intentie? misschien, ik hoop het, dan kan en zal ik ook anders stemmen dan PVV.

Denk ik dat ik bij een(!) PVV meer kans heb op verandering of in ieder geval dat mijn stem bijdraagt aan het groter worden van een PVV zodat de andere partijen het niet meer kunnen ontkennen en er iets aan moeten doen? absoluut.

2
116 RvanR

@113

Precies question

En dus is een midden-oplossing die dus voor iedereen acceptabel is de juiste, en, haalt dit of het extreme bij de PVV weg (concessies), of, het maakt de PVV overbodig.

Precies mijn punt en precies wat ik het liefste zou zien.

4
117 RvanR

Theedrinkende geiten wollen sokken weten niet beter, totdat het hun zelf gaat raken in de familie, dan gaan ze piepen als het te laat is.

8
118 Thomas

Historisch resultaat, maar kansloos in de 2e ronde...

4
119 Pollens

@111
Nee het gaat mis omdat de PVV-stemmer denkt dat zij alleen de problemen zien en denken dat dit alleen met botte maatregelen opgelost kan worden.

Meer genuanceerde stemmers begrijpen dat de PVV oplossingen meestal grondwettelijk niet kunnen en dat je op die manier de problemen alleen maar groter maakt.

5
120 Realisme graag!

@117

Wellicht neem ik de kiezer wat serieuzer. Als je je stem aan een partij geeft kun je wat mij betreft niet zeggen: maar 90% van wat de partij wil of gaat doen daar neem ik geen verantwoordelijkheid voor.

Je geeft je stem aan iemand die potentieel macht krijgt om te doen wat ie aankondigt. Je dan onttrekken als kiezer is niet mijn idee van democratie.

Ongetwijfeld is er een 'gematigde' PVV-stemmer. Maar die speelt met vuur. En als je die gematigde stemmer weghaalt bij de PVV heb je nog altijd de groep extremisten die wil wat Wilders wil. Wilders krijg je niet weg met midden-oplossingen. Dan was ie er nu al niet meer.

3
121 zeikenderechter

@118
Voorlopig hebben we in Nederland nog geen aanslagen gehad, misschien juist vanwege dat thee drinken?

5
122 Realisme graag!

@122 Dit is ook de mening van de anti terreur bestrijders. Geen wonder dat het juist in Frankrijk fout gaat. De (theedrinkende) wijkagent is volledig wegbezuinigd en voor jongerenwerk is er geen plek. 1 van de bekendste terrorisme experts (Beatrice de Graaf) zei al eens: Gebruik nu al dat geld voor nog zwaarder gewapende politie eens een keer voor boeken.

6
123 Gut

Er zal bij de tweede ronde wel weer flink gefraudeerd worden zodat Le Pen toch weer verliest.

7
124 B55

Dag marine, je vader heeft dit al eens gedaan en werd daarna weggevaagd! Nu jij nog , au revoir cochon!

5
125 God is dood

@124

Zou het misschien kunnen zijn dat zo'n 80% van de Franse kiezers helemaal niets van Le Pen moeten hebben? Dat ze haar een eng extreemrechts wijf vinden, die - als de cijfers uit opiniepeilingen een beetje tegenvallen - het tóch niet kan laten om Pa's retoriek af te stoffen en erbij te slepen, en haar een crimineel vinden omdat ze met belastinggeld heeft zitten sjoemelen?

3
126 Brolin

@124

Jaaaaaa, fraude!

Muhahahahahahahaha *boosaardig lach*

1
127 zeikenderechter

@122

Jij realiseert je wel dat je een hersengebied probeert te bereiken bij @118 waar hijzelf het bestaan ervan nog niet doorheeft?

2
128 Brolin

Hahahaha, het populisme . . .

Verliezen, klop krijgen, op je flikker, geen enkele deuk in het regeringspakjeboter, in de EU, de Euro behouden, je kiezers bedrogen . . .

En dan toch beweren dat je een historische overwinning hebt gehaald?

Ik zit nog te wachten op de suggestie van fraude, en het pruillipje over uitsluiten.

Populisme = een lege huls = teleurstelling voor de aanhang.

Maar ja, populisme fans, jullie kunnen nou ook niet beweren dat wij dat jullie niet al jaar na jaar na jaar duidelijk proberen te maken.

Populisme is geen oplossing.

Tenminste, niet voor ons. Voor de grootste bedreiging ná islamitische terreur wél.
Putin is niet voor niet fan van het populisme in de EU.

En zo bezien is het verstandig, wijs en moedig dat Rutte het populistische gerommel rondom het Oekraine verdrag naast zich heeft neergelegd.
.

6
129 hippodepippo

@125

Ik kan het me nog herinneren, en zo zal dat nu weer gaan inderdaad, en het mooist van alles zijn de vele stupide tokkie-wijsheden straks van al die Le Pen fans op dit forum, als ook zij wordt weggevaagd in de 2e ronde.

Kan bijna niet wachten.

2
130 Brolin

@116

Tuurlijk is er wel wat gedaan.
We hebben hier in Nederland de nodige issues, maar geen absurd grote. Er is geen aanslag geweest bijvoorbeeld.

Wanneer vind jij het voldoende? Als de grenzen gewoon fysiek dicht zijn? Omdat je het dan kan meten en zeggen dat er wat gedaan is?
Of wil je een aanslag zodat je kan aantonen dat er "te weinig" is gedaan?

Er vindt op allerlei niveaus zaken plaats. Van de lokale agent, naar de gemeente en de regering.

1
131 Aufklärung

@122 Geen aanslagen wel deze afgelopen week nog een in Nederland

1
132 Ikke44

Mooi, dan zal er vast geen aanslag meer komen tot de volgende ronde.

1
133 Aragon

@132
Ik heb alleen last van belastingaanslagen!

1
134 Realisme graag!

@103 Net zoals alle aanslagplegers een geestelijk mankement, al of niet gekatalyseerd door een behoefte de schuld van eventuele problemen, frustraties en mislukkingen aan anderen te wijten (zie ook Trump, Le Pen, Farage, Wilders, Orban, Erdogan etc). Als ze in het Midden-Oosten geboren waren zouden ze wellicht moslim-extremist zijn, in Rusland lid van Verenigd Rusland, in het Midden-Amerika van de jaren 80 rechtse doodseskaders of in Europa in de jaren 70 linkse of nationalistische terreurbewegingen.
Het persoonlijke motief komt eerst, de ideologische basis hangt af van wanneer iemand zich waar bevindt.

0
135 Ketter

Ze gaat hopelijk winnen

7
136 keestramper

inderdaad dat ze mag winnen

7
137 Jan met de korte achternaam

Macron is de perfecte kandidaat voor Frankrijk. Hij heeft goede plannen om de falende Franse economie te herstellen, hij wil dat de afspraken tussen Frankrijk en de EU worden aangepast, hij is jong en een "political outsider", en laat nog een enkele vorm van corruptie zien. En het is altijd fijn om een President te hebben die belangrijke zaken voorop zet tijdens zijn campagne i.p.v. De andere partijen constant te beledigen.

0
138 Mr. Smit

Macron is een loopjongen van het grootkapitaal. Meer van hetzelde. Versterking van de corruptie en meer van alles dat iedereen in de problemen brengt.

Ook al wint hij. Dan zal de volgende verkiezing nog anders zijn. uiteindelijk stemmen mensen voor hun eigen toekomst omdat ze niet anders kunnen.

2
139 Phiteceen

@51

Slaat gewoon helemaal nergens op. Er is al een aanslag geweest op Koninginnedag in Apeldoorn. Was jij toen naar het kijken naar moslims toen er een 'verwarde' kaaskop in een Suzuki erin beukte?

Weet je? Tot dusver is zo'n beetje elk terrorisme in Nederland door autochtonen gebeurd(RaRa, Molukkers en ga maar door) maar je grootste angst is de moslim. Ik vraag me af of je niet al geïslamiseerd bent. En persoonlijk zou ik dat zonde vinden. Je lijkt me een fijne en zorgzame meid.....

0
140 Liwwie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Hindi Web Series XxxMe And Mommy PornSexy Lesbains NakedWifey PornCuckyThick.latinaSex Video CHd BigtitBig Lips BliwjobGasprartBig Tits ActressNude Couple IndiaOralqueensIs Nicki Minaj A LesbianViolet Aummers NudeHot Movie Web SeriesNude Dominique SwainBest Of Mature PornComs XxxBnha PornInterracial Sex ComicsLesbian Tube StraponJapanese XxFree Porn At XhamsterFollo Con Mi PrimaMary Burke Only FansXnxx 2017XxdadGandii Baat Season 5 ImdbAlt Balaji Sex ScenesBarely Leagal TeensDeezgomezSex With VegitableHandjob Porn GifSister Brother Taboo PornFreeporn ParodyTna FlicksSkipthegames SarasotaFacesitting IndianLegrand WolfDee Wiliams AnalJunker Queen Rule 34Vrcjat PornXvideo Hd VideoMissionary Xxx VideosBusty RedditMelissa PozziSex Bhabi ComIndian PronhubMundohentaioficialJanet Hackson NudeLowri Rose NudeMatue HandjobNorth Indian SexPorn Sites Of Sunny LeoneTitty HangersIsabella ChrystinMommys Stretched HolesKanojo X Kanojo X KanojoBrazzers Nude VideosKristen Scott XxxSexvedeos MalayalamNude Video ClipsIndian Desi Women SexPervynanaPussyorgasamPorn Tube KittyDrug Addiction PornXhamstedBokep IndXsxx HdSexy Teen NudeCogiendo Con ColegialasAss HentaiPorn Hd ComicsLadies XvideoDesi Xnx ComWww89comHd Sexy Big BoobsWife WhoringDefloweringPorn FillPornmobile GamesBasoocamAsian Gay SexTrans Girl Fucks A PumpkinWendie Malick NudeSal StowersPussian PornMandy Muse AnalGf Bf Hot Romance VideoFamily Therapy PornhubTheangelawhiteLuna Star SoloGrupo De Pornografia TelegramCoomeet Video CallKoumi-jima: Shuu 7 De Umeru Mesu-tachi NhentaiBlack Old Man SexStepdaughter Seducing DadAi Hentai MakerPorn CideosSonic The Hedgehog PornographySami Parker PornHot Xxx WebFree BlackpornvideosBig Tits CummingKana MiyashitaHailey Rose Isiah MaxwellVideos De Sexe Amateurs GratuitesS Ex VWettmelons TitfuckXxx Video MuslimKylie KingstonTransex PovMobile P OrnSexy Hd Sexy Hd Sexy HdHijaby PornPornhat.cokRegarder Films Pornographiques GratuitsPlug Talk LeakSunny Leonoe XxxAdelaide Kane NudeSex PussyBeyonce UpskirtsDianalovecbMrdeepRough XnxxMadison RileyShilpa Shetty Porn VideoIndian 18 VideosJoey King PornPornhub CallHentaii AnalPornografia CaseiraGang BangedGay Sex Stories TeluguSwathi Naidu XxxxMexican PornBest Sloppy HeadKristenhill PornNude DoctorSex Video Story HindiBlack SexmovieReddit PeePremiim BukkakeAture PornAdult SerachDesi School XxxLondown AndrewsHarsh Sex