Journalist Wierd Duk bedreigd vanuit ‘extreem-linkse hoek’ (wnl.tv)


Journalist en opiniemaker Wierd Duk is bedreigd vanwege artikelen die hij schreef over de vluchtelingencrisis. Dat zei de AD-journalist vanmiddag in WNL Op Zaterdag op NPO... ...

door Moskowfiets in Media  ·  41 Reacties

  • 24
  • 1081x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Linkse lieden zijn behoorlijk gevaarlijk, blijkt alweer.

20
1 Positivo

Er zal wel weer een reactie komen van bepaalde mensen hier.
Ja maar er worden meer linkse journalisten bedreigd door extreem rechts.

25
2 eigenmening

Men zegt wel dat links nooit politiek de baas is geweest maar het is een feit dat links oververtegenwoordigd is in stichtingen, z.g.n. cultuur en de buurthuizen, hulpgroepen en organisaties, en een enorm netwerk hebben met vele lobbyisten om hun subsidie en baantjes veilig te stellen. Ze zitten overal en hebben veel meer invloed dan je op het oog zou denken.
Vergis je nooit in links!

14
3 Bleke Betty

Doet me ineens weer denken aan de maffe Twitter uitspraak van Judith Sargentini, Europarlementatier Groen Links:

7
4 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

@4 Die had ik nog niet gezien.
Ongelooflijk en dat zit in het parlement???
Maar dat zal hier net zo hard ontkend worden, er komen alleen maar lieve knuffel moslims binnen.

5 verwijderd110

Duk zou beter zijn artikelen voor een andere krant kunnen gaan schrijven, aangezien deze krant een podium geeft aan treitervloggers en ze zelfs in dienst neemt.

7
6 Dieke

@6 Blijkbaar biedt het AD ruimte voor meningen uit alle hoeken. Daar is op zich niets mis mee.

6
7 Dune

Gaat wel voorbij hoor.
Er zijn al zoveel politici, artiesten , cabaretiers en journalisten bedreigd door zowel rechts als links.
En het is allemaal overgegaan .
Of zou je soms willen dat je ook een safe house, een beveiligde auto en escortes kreeg?
Nee hoor, een is al duurvgenoeg.

18
8 No newstoday

@7

Niet uit alle hoeken .
Het AD is héél rechts.

19
9 No newstoday

@7
Ook voor iemand, zoals die treitervlogger, die alles wat Erdogan doet en verkondigt, toejuigt?
Voor Erdogan-propaganda, hoef je niet de Nederlandse Media te gebruiken, maar kun je terecht in Turkije. Idioot, dat het AD daar een podium voor geeft.
Duk heeft altijd een uitgesproken mening, benieuwd wat hij van z'n nieuwe "collega" gaat zeggen, maar beter kan hij ergens anders aan de slag gaan.

6
10 Dieke

@3 Hou je hoedje maar op betty, ze lezen hier ook alles en maken screenprintjes en lijstjes question

6
11 ben22

Nou , die heeft zijn momentje aandacht ook weer gehad. Volgende.

14
12 ben22

Antifa, PVV en salafisme die drie hebben elkaar nodig om de samenleving kapot te maken.

23
13 Spandalf

Extreem links gaat een bedreiging ook niet uit de weg. Geweld ook niet. Enkel de discussie met in hun ogen nietswaardige andersdenkenden. Triest volk. Meer is het niet.

11
14 De Vliegende Brabander

@1 Pechtold werd ook bedreigd dan hoor ik je niet over hoe link de PVV wel niet is.
Ik keur alle deze bullshit af zouden meer mensen moeten doen met name PVVerts. Want die dreigen nogal wat.

20
15 Spandalf

@9 "Het AD is héél rechts"

Als je héél links bent dan zijn alle kranten rechts.

8
16 Dune

** gebruiker verwijderd **

@14
Ja , het lijkt net op extreem rechts.

17 verwijderd111

** gebruiker verwijderd **

@1
Definieert u svp wie 'linkse lieden' zijn; als u iemand beschuldigt is het wel fijn als we weten wie die schuldigen dan zijn.

@3
Wilt u nu beweren dat 'rechts'zich niet ophoudt in "stichtingen, z.g.n. cultuur en de buurthuizen, hulpgroepen en organisaties"en dat rechtsen niet "een enorm netwerk hebben met vele lobbyisten om hun subsidie en baantjes veilig te stellen."?

De "ol' boys network" is een term die slaat op het industriële netwerk dat vermengd is met de politiek.Echt, daar zit geen linksmensch bij, net zo min als bij de enorme kudde lobbyisten voor de olie en gas industrie, tabaksindustrie, etc.

Dat u dan die paar vrijwilligers met een potje subsidie van 1000 euro van bijvoorbeeld een buurthuis verdenkt deel te nemen in een 'evil'-linksch netwerk moet u zelf weten natuurlijk.

On topic:
Duk heeft willens en wetens aangeschurkt tegen racisme en discriminatie. Dan valt het nog mee dat hij alleen uit (naar eigen zeggen) extreem linkse hoek wordt bedreigd.
Die dreigers zijn dan wel uitermate onnozel want de invloed van Wierd Duk landt alleen bij de kijkers naar WNL en die zijn er allang van overtuigd dat vluchtelingen levensgevaarlijk zijn.
De sop is de kool niet waard. Het zou fijn zijn als mensen als Duk en Zwagerman inhoudelijk wat sterker zouden zijn en niet trachten via negatief populisme de pers te halen zodat 'rechts' een beetje meer aanzien krijgen en zo de polarisatie verkleinen.

18 verdwijderd21

@2 Is het een wedstrijdje?

1
19 Hannie1

@18 "Definieert u svp wie 'linkse lieden' zijn"

Je zegt: "zodat 'rechts' een beetje meer aanzien krijgen". Kan je definiëren wie dat zijn? Wie de bal kaatst, haha.

8
20 Dune

Ja hij is soms kritisch over immigratie en het asielzoekerscircus,
dus hij is een racist, fascist, xenofoob, slecht mens, nazi, en zo voorts .

Zo werkt het bij extreem-links.

14
21 Natayo the Bobcat

@21 Yep, zo gaat dat. Wierd Duk neemt bepaalde ontwikkelingen waar, geeft op basis daarvan zijn mening, blijkt achteraf gelijk te hebben en wordt vervolgens neergesabeld door links. Zo werkt dat tegenwoordig.

11
22 Winnetou

"Men zegt wel dat links nooit politiek de baas is geweest maar het is een feit dat links oververtegenwoordigd is in stichtingen, z.g.n. cultuur en de buurthuizen, hulpgroepen en organisaties, en een enorm netwerk hebben met vele lobbyisten om hun subsidie en baantjes veilig te stellen. Ze zitten overal en hebben veel meer invloed dan je op het oog zou denken. Vergis je nooit in links!"
............
@3 , je vergeet leraren en de media. Links heeft enórm veel macht in Nederland, zitten in de diepste haarvaten van de samenleving.

10
23 Spraypaint

@3

Het is aardig triest om die kruimels van subsidies voor buurthuizen, hulpgroepen, stichtingen? en organisaties? te gaan vergelijken met de geldvlucht waarmee rechts zich bedient aka belastingontwijking.

Er zat in 2013 zo'n 32.000 miljard dollar wereldwijd in landen die men belastingparadijzen noemt, allemaal geld waar geen stuiver belasting voor wordt betaald, zal waarschijnlijk ook een actie van gevaarlijk links zijn.

Dan kom jij aan met de grootste waarschuwing voor 2017, het buurthuis krijgt een schamele subsidie voor activiteiten waar iedereen in de buurt deel aan kan nemen.

Men moet echt oppassen voor links, want stel je eens voor dat de buurt deze algemene activiteiten niet mag uitvoeren, of moet deze subsidiegeleden ook naar leuke rechtse projecten gaan aka belastingontwijking?

6
24 garriet

Alles wordt weer ontkent door de linkse rakkers

8
25 Bollieboos

** gebruiker verwijderd **

@25
Waar?

26 verwijderd111

Bedreiging doet wonderen voor de carrière, vandaar dat het zo populair is tegenwoordig. Duk is geen uitzondering.

6
27 Commodus

@15 .
Zie mijn schrijven @2 .
(-: (-: (-:

3
28 eigenmening

Er is momenteel een kruistocht gaande van de politiek correcte partijen tegen wat zij "fake news", nepnieuws, noemen.
Maar , zodra je als journalist feitelijke of zakelijke stukken schrijft over onderwerpen die onder het politiek correcte taboe vallen, dan word je door lieden die los/vast verbonden zijn aan dezelfde partijen bedreigd.
Zij e í s e n dus nepnieuws. Of anders ... .

Maar , bedenk nu, in de loop van de jaren zijn allerlei besluiten genomen door de politiek correcte partijen, waarbij ze talrijke feiten en en zaken uit de stukken en de debatten hebben weggelaten.
Dat betekent niets minder dan dat de debatten en besluiten nepdemocratie en nepbeleid zijn.
En daar zijn en worden miljarden aan belastinggelden aan uitgegeven.
Doelbewuste, grootschalige fraude .

4
29 marielouisevankleinmareslag

ah, gelukkig Duk wordt ook bedreigd.
zonder bedreiging telt men niet mee.
ook belangrijk voor zijn image, nu gaan ze hem
nog lezen ook.

18
30 info

“Mensen die politiek correct zijn plaatsen zichzelf in een soort superieure positie waarin ze een oordeel kunnen vellen over mensen die iets zeggen over bijvoorbeeld de islam of over racisme. Daarmee smoren ze eigenlijk het debat.”

Resistance is futile. Muhahahaha!

2
31 Wendel

ik ben links, maar niet extreem......ik distantieer mij van deze achterlijke bedreigingen en keur dit af.

@31 precies hetzelfde is te zeggen over de mensen die niet politiek correct zijn....

2
32 pizzafried

@29 PvdA, VVD en CDA zijn eigenlijk nooit politiek correct te noemen geweest. altijd maar die konten draaien en ipv de arbeider de rijke voeden...

1
33 pizzafried

@21

Ik noem mijzelf links maar ben beetje fan van wierd duk. Youtube op wierd duk en hij zegt alleen zinnige dingen waar ik het linksmens erg mee eens ben. De oorzaak is dat linkse wanbeleid helemaal niet links is. Maar salonsocialisme. Gewoon rechts.

2
34 ObadiahZ

@29

Ja. De complottheoretici zeiden dit al zo'n 15 jaar. Niemand geloofde ons. Democratie is een fatce om de burger het idee te geven van keuze. In werkelijkheid zitten beide kanten in de achterzakken van de elite. Daarom is Pvda GL CDA altijd eventedig aan wanbeleid. Ze zijn gewoon rechts. Links lullen rechts vullen. Klappen verdienen zij.

1
35 ObadiahZ

@31

Ik zag laatst een yt video met een ex KGB werknemer. Hij legde uiteen hoe de denkwijze is van inlichtingen clibs. Het is allemaal gericht op trendvolgen en manipulatie van het volk. Romantische avontuurlijke 007 praktijken is maar 5%. Politiek correcte bruikbare idioten (feministen, millieuactivisten, Sylvana Simons ed), zijn hier instrumentaal in. Na het behaalde doel gaan deze usefull idiots gewoon langs de muur. Anders worden zij de grootste vijanden vd staat. Is al elders in de wereld (waar het communisme regeringen beinvloedden, maar kan net zo goed binnen een democratie) gebeurd.

0
36 ObadiahZ

@22

Nogmaals, dat links waar iedereen tegen ageert. Is geen links. Het is salonsocialisme. Links lullen rechts vullen. Corporatistische facisme. Zakken vd rijkeren spekken. Zie de Zorg. Niks links aan. De eerst volgende gap die in mijn gezicht komt lullen over groen beleid is goed (nu is het groen, voorheen hebben ze de zorg kapotgemaakt) krijgt gewoon een klap.

3
37 ObadiahZ

Links knuffelt met buitenlanders en asielzoekers om voldoende stemvee te regelen zodat ze aan de macht komen. De PVDA heeft daardoor ook jaren lang veel zetels gehad. Nu men dat door heeft zakken ze als een kaartenhuis in elkaar. Kort door de bocht er is misschien maar 20 % echt voor de linkse partijen. Eerlijk gezegd ben ik er altijd voor dat er meerdere partijen zijn ook partijen waar ik het niet mee eens ben. Zo houd je elkaar scherp.

0
38 jdj

'extreem linkse hoek'.. Joop.nl??

0
39 IAmLegend

Links staat vaak te demonstreren en Links wil subsidie slurpende windmolens ( en op kosten van de belastingbetaler).
Links is dus vaak de profiteur van allerlei subsidies en toeslagen. Rechts is vaak de hardwerkende burger.
Greenpeace komt ook uit de Linkse hoek, en in het verleden gingen die ook niet echt zachtzinnig te werk.
Alles moet wijken voor hun arrogante mening .... dus het is eerder Links en niet Rechts waar je bang voor moet zijn.

0
40 FeHa

“Mensen die politiek correct zijn plaatsen zichzelf in een soort superieure positie waarin ze een oordeel kunnen vellen over mensen die iets zeggen over bijvoorbeeld de islam of over racisme. Daarmee smoren ze eigenlijk het debat.”

Ik kan Wierd Duk een Nieuwkoerier-account aanraden.

Zijn vluchtelingen kritiek zal hem luid applaus opleveren.

En politiek-correcte lieden met hun superieure posities die smoren hier niet het debat.

0
41 provo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

"Volgens Halsema zijn er ook agenten en boa’s die een baard laten staan vanwege hun religie. Een ’consequente houding’ zou wat haar betref...

2 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@31 Ik wou bijna zeggen, je naam komt niet echt overeen. :P. Maar helemaal mee eens met die 2 berichten. Men claimt wel heel inclusief te zijn.....

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Marrie1
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@51Zo te lezen ben je al bijna de weg kwijt, tijd dat je weer met beide benen op aarde land, Ben jij soms (heel stiekem) ook met de islamit...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

progressiefliberaal
Paradox geeft geld terug voor Cities: Skylines II-dlc en stelt consoleversie uit

Ik heb wat screenshots enzo van dat spel gezien, en het is me eigenlijk ook niet echt duidelijk hoe het spel een verbetering is ten opzichte van...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

En overigens is het ook onzin dat wokies zichzelf progressief noemen.Er is niks vooruitstrevends aan de idiote focus op huidskleur en geslac...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Marrie1
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

Zou het kunnen zijn dat Halsema soms bekeert is tot de islam ?Het is alsof een imam door haar stem spreekt....

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Schildpad
Aantal rechtsextremisten dat baan zoekt bij Defensie vorig jaar toegenomen - Joop - BNNVARA

Uit onderzoek blijkt dat mannen die nog een beetje testosteron in hun flikker hebben vaker bij defensie solliciteren dan soja vretende huilkast ...

8 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

De Amerikanen hebben genoeg wapens leveren ze met liefde en plezier. Gratis leveren aan Oekraine mag niet van mr. Trump. Dus dan gaan de Europes...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Onzin.Wokisten zijn vaak door en door racistisch, reactionair en niet zelden halve of hele communisten - met heel nare, antiliberale neiging...

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Ah, dankzij deze behulpzame site een paar weken geleden van Rebo gekregen is het artikel te lezen. Zelden heb ik zoiets schandaligs gelezen....

10 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Chicas Que DesnudanFqu PornWww.fling.comTelugusex ViodesXxxsexoContos Eróticos CnnNaked Older LadiesKareena BoobsLil LupeSexy Lesbian PornosPorn LesboCartoon Lesbin PornYoutubed XxxJulia ReavesWww Squirt OrgMy Seeet AppleBengali NakedLisa PornMia Kahlifa BoobsNude SingerSeducedstraightguysUkpunting.Scooby Doo Velma PornLesbian Porn StrapinJenna Ortega ToplesJapansexmovieParty Girl Sex VideoNaked Big Booty TwerkMia Khalifa's First VideoNurumassage ThreesomeListcralwrSexo Pornô BrasilPak XxxAdelitas TijuanaXxxxxxcxxLadkon Ki Sexy MovieBewafa Full MovieFree Porn All BlackVideo Xxx NewKajal Ki ChudaiXnxx Malayalam MovieLeakedbb BbcKelli MccartyPorn IndonrsiaKpopdeepfakrFamily EtrokeNaked Asain TeensPunjabi Leaked VideosB Grade Nude VideosDaily Serial MalayalamTelugu HardcoreTwitter TwerkPornografia TelegramOmegle CamsAdultfriendfinder..comSuny LoienSunny Leon Sexy VideoXx Video Full Hd HindiDesi Bhabi MmsBengali Sex DancePoonam Pandey Leaked MmsEbony FacesittingLesbianporn VidsLynn Gilmartin NudeFree Use FantasySnapchat For PornPinky In PornPwrverse FamilyXnxx VideocomAnn-margret NudTrilokinathShemale Sex PornIndian Doctors Sex VideosAnime PussylickingTrannybbwRule34.usCreampie CompillationFat Girl Porn VideoSwathi Naidu NudeWrestling Sex VideoSunny Leone FeetEmily Willis Step SisBackroomcastingcouch PornAshemale TuveXx2 VideoPorn Lesbian FistNaked Playboy BunniesJapanese Slepping PornParodi PornBillie Eilish Sexiest PicsMultpotnAfrican Sex TripNaked GrilsMassive Asian TittiesNew Xnxx TvRoja Sex MovieBoobs Suck EroticHuge Dick Tiny ChickXrated TiktokVideos Pornos Sem VírusClubforeplayKristina MusatovaAll Sex VideoHindi Sex SPink PusiLivepornPorn Taboo FamilyAmirah Adaratiffany Tatumveronica LealDry Hump PormCampornoSaucy Slut Gets Tied Up And FuckedPussies MoviesJav ModelsM HdpornerAmerican Sex Com HdIreland PornXxnx Xx VideoIndian Xxx MobiNaked Mexican MomsPorn Videos DesiCelib NudesHdporns VideosUkpuntinhXxxx StorysMp4 Desi PornStep Son PronMature JoiPorno4k.Www Gay Sex Video ComDoremon Porn VideosAndhra Sex Video HdBlue Film ActorIncestflicWww XvedioUmemaro 3dAlison Rey LesbianPorn Actresses Of The 90'sHidden Porn MassageBig VagineLexi Luna PublicPornareChatroulette GratuitJenbretty PornJulia Fox NakedMollyeskam NudeBhut Sex VideoBdsm PeggingTaylorbreesey Nude4k PornhubNikks Indian