Ambassadeur: Syrische jochies uit dankbaarheid 'Poetin' genoemd (ad.nl)


In Syrië heten meerdere pasgeboren jongetjes 'Poetin'. Dat zegt althans de Syrische ambassadeur in Moskou, Riyad Haddad. Aanhangers van de Syrische president Bashar al-Assad doen dit om hun dankbaarheid te tonen tegenover de Russische president, die Assad al zes jaar steunt terwijl diens regeringsleger tracht de burgeroorlog in het land te winnen. ...

door Carol Fenijn in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 2
  • 360x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En dat is zijn achternaam. Maar ik denk ook dat Poetin gemakkelijker te onthouden en uitspreken is voor hun dan Wladimir.

1
1 Wendel

Wel bijzonder dat Russisch in Syrie de tweede taal is geworden, in een buurland is het toevallig al een van de belangrijkste talen door immigratie.

1
2 Carol Fenijn

Zielig voor die kinderen die op zo,n manier aan hun naam zijn gekomen.
Laat Assad maar zijn zonen Poetin noemen.

11
3 Marrie

Korte termijn denkers..
Tekenend.

3
4 Aunti

@3
Je kind Mohammed noemen is eigenlijk nog erger wanneer je kind de naam krijgt van een profeet die bekend staat als pedofiel.

1
5 welofniet

Als je in de rijkere niet getroffen wijken van Damascus woont en riant uit de ruif van het Assad regine vreet, doe je dit soort rare dingen zeker...

5
6 BlackNinja

In het Duitsland van de jaren '30 werden er honderden ook "Adolf" genoemd.... Triest.

8
7 weerman

Ik zou mijn kind nooit Poetin noemen, maar ik ben de Russische president wel heel dankbaar voor zijn hulp.

3
8 Unmasking

@8

Ah, u woont in Syrië, begrijp ik?

3
9 weerman

@9 Voordat ik in Nederland kwam woonde ik in Damascus. Na Nederland heb ik het grootste deel van mijn leven in Syrië gewoond. Ik ben geboren in Irak en ik heb ook nog kort in Iran gewoond.

0
10 Unmasking

@10

En waarom kwam u naar Nederland, na zo'n rondreis langs al die fantastische moslimlanden, vol democratie, mensenrechten en naastenliefde? Zomaar een vraag hoor...

0
11 weerman

@11 Gevlucht voor oorlog en armoede aangezien facisten daar hun "democratie", "vrijheid" en financiële systeem door de strot van deze prachtige landen proberen te duwen om vervolgens weg te kijken van de destructie die ze hebben achter gelaten daar.

4
12 Unmasking

@12

Ah, maar de andere partijen aldaar waren wel 'goed', begrijp ik?

2
13 weerman

@13 Kunt u mischien iets specifieker zijn? Welke partijen heeft u het over? Als u de regering van Saddam bedoelt in Irak of de regering van Assad in Syrië dan is het antwoord nee. Zij zijn niet "goed", maar vergeleken met wat de fascisten met deze landen hebben gedaan zijn deze personen net engelen.

4
14 Unmasking

@14

Dank u, dan weet ik genoeg. "Net engelen" die dan wel met gifgas strooien. Jaaaa ja...

Fijne avond verder hoor!

5
15 weerman

@15 U weet lang niet genoeg, maar gezien uw reacties is dat ook niet uw bedoeling geweest. Slaap lekker verder.

1
16 Unmasking

* Verwijderd door de redactie *

17 Unmasking

Bij mijn weten zijn er Koerden in de bergen zogenaamd door Saddam vergast, compleet met foto's van moeders met kindjes in de armen, terwijl later bleek, dat hij het niet was geweest, false flag.

2
18 Wendel

@15 : Beste weerman, zoals bekend was Saddam helemaal niet in het bezit van gifgas en was dat puur een k-smoes om hem te wippen, dat land te vernietigen en dan de wederopbouw te laten doen door US-bedrijven, o.a. Monsanto die inleveren van alle traditionele granen eiste op straffe van, tegen betaling van natuurlijk uiterst laag geprijsde olie en andere grondstoffen, waarbij uiteraard exorbitante rekeningen werden gecomponeerd voor deze gedwongen nering, iets dat normaliter in alle "beschaafde" landen verboden was. WAS, want wij zijn nu ook aan gedwongen nering onderhevig met de ziektekostenverzekeraars, onder andere maar niet uitsluitend. .

2
19 Wendel

@19

Ah, Assad-propaganda. Zelfs nu is bekend dat dictator assad nog een flinke lading gifgas achter heeft gedrukt, ten tijde van die inlevercampagne. Maar dat zijn natuurlijk allemaal leugens; de enige die de waarheid vertelt is Assad. En zo is de cirkel rond. Een fijne dag verder.

4
20 weerman

@20
Amerika heeft landen zoals Irak, Libie en Afghanistan volledig in puin geschoten. Daar hoor ik je natuurlijk nooit over. Niemand op dit forum steunt massamoordenaar Assad en Saddam, hoewel je dat wel over wil doen laten komen. Mensen hier zetten gewoon alles in perspectief en dat is logisch, omdat het niet zo zwart-wit is zoals jij over wil doen komen.

2
21 johnny87

@21

En dat is ook maar weer een visie van jou; niet "De Enige & Grote Waarheid". Besef dat nou toch. De actie in Libië was er eentje onder VN-leiding; wordt voortdurend vergeten door de Amerikahaters. Dat de russen nu Syrië in puin schieten hoor ik JOPU dan weer niet over. question Dus: niet doen alsof de wereld alleen "lijdt" onder VS-geweld; er zijn ruim voldoende partijen die NET zo meedraaien in de oorlogsmolen.

Maar daar hoor ik je niet over. question


Er zijn er hier trouwens zat die genocidepleger Assad steunen, hoor. Noemen hem zelfs een "verlichte, intelligente en gematigde Leider". Echt, de waanzin ten top...

2
22 weerman

@22
"Dat de russen nu Syrië in puin schieten hoor ik JOPU dan weer niet over"

O ja hoor, daar heb ik meerdere malen over gepost.

"Dus: niet doen alsof de wereld alleen "lijdt" onder VS-geweld; er zijn ruim voldoende partijen die NET zo meedraaien in de oorlogsmolen."

Dat stel ik ook nergens. Amerika wordt hier ten onrechte continue verdedigt, maar een kritische noot hoor je gewoon niet.

"Er zijn er hier trouwens zat die genocidepleger Assad steunen, hoor. Noemen hem zelfs een "verlichte, intelligente en gematigde Leider". Echt, de waanzin ten top..."

Het merendeel echter niet. En wat je nu doet is voor het gemak even iedereen over dezelfde kam scheren. De meeste hier willen enkel de nuance aanbrengen, maar dan wordt je direct in dat hokje geplaatst. Ten onrechte.

1
23 johnny87

@23

Assad een 'verlichte geest' noemen en "de redder van de natie", "de eerlijke en respectabele Leider van het volk" is GEEN "nuance aanbrengen". Dat is regelrecht liegen en vieze propaganda verspreiden, waar dit forum al zo vaak voor wordt misbruikt.

3
24 weerman

@24
"Assad een 'verlichte geest' noemen en "de redder van de natie", "de eerlijke en respectabele Leider van het volk" is GEEN "nuance aanbrengen"

Discussie is klaar wat mij betreft. Je blijft maar in cirkels beredeneren en nu beticht je me van iets wat ik helemaal nergens heb beweerd. Valt me tegen van je. Tot het volgende topic dan maar.

1
25 johnny87

@25

Valt me tegen dat je me geen gelijk geeft, als ik zeg dat het het toppunt van van propaganda en liegen is als een moordende dictator een "verlichte, intelligente geest" genoemd wordt. Maar; een uitermaaaate prettige dag verder, hoor.

1
26 weerman

@26
Ik zei toch dat de discussie klaar was ?

1
27 johnny87

@27

Daarom wenste ik je dan ook een heeeele fijne dag, verder. question

1
28 weerman

@28
Jij ook. Ik vind je nog steeds een toffe peer hoor, no worries/

0
29 johnny87

@29

Pfiieeuuuwwww... Dat stelt gerust. Innige dank. question

0
30 weerman

@30
Ja dat is zeker boffen. Ik ben de kwaadste niet zoals je ziet question

0
31 johnny87

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Het is volgens mij allang bekend dat het WEF een flinke vinger in de 'besluitvormers' pap heeft......

zojuist geplaatst door DWZ

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@38 O, daar is mijn geliefde Immanuela ook weer uit haar hokje gekropen, ze werpt mij liefelijke bezweringsformules toe, zoalsoorlogszuchtige ...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Snorrie
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@36 Maar dan wel toevallig in een land met de minste uitleveringsverdragen.Zal wel toeval zijn....

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

JackKropotkin
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Dan gaat Groningen wel een paar meter zakken waarschijnlijk want beton is een stukkie zwaarder dan gas :-). Overigens een compleet idiote ex...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Snorrie
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@29 Dat zeggen je 24/7 activiteiten op ieder forum waar je maar toegelaten ben....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@109 Het zijn ook niet de snuggersten die hun stem hebben gegeven aan Wilders in de hoop dat die alle moslims laat verdwijnen. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

RobP
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Humoristisch is het vraagstuk wel.De christelijke waarden zouden stemmen op de PVV uitsluiten omdat de PVV uitsluit. Die christelijke waarden ...

9 minuten geleden geplaatst door RobP

Snorrie
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@108 Ik heb geen flauw idee waar een vlak een de kust zou moeten zijn dus kan ik je vraagje nog niet beantwoorden....

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
Passagiers Groningen Airport Eelde niet onder indruk van Extinction Rebellion. 'Gaat Greta Thunberg op de fiets de wereld over?'

Is er überhaupt nog iemand die onder de indruk raakt van dit zooitje onnozele dwarsliggers?...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@4 "droomboom" Gelet op wat er allemaal al niet in die ijskast is gestopt, vraag ik me af wat er dan überhaupt nog aan de droomboo...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Best Xx VideoHannah Uwu PornsEminence In Shadow HentaiX Video Sex HdEbony Biggest ButtNaked Hot BabesShakeela X VideoSexy Boobs LickingFoot Worship PornSunny Leon Ki ChudaiOverwatchrule34Ebony GaggingLatest Fucking VideosPunjabi NakedCamerondiaz PornPorn UtJavabcFuta ComicMelissa Rausch BoobsVideos Pornos WwwVelamma FreeLeaked Snapchat VideosX Vedio Old ManFather Sexing With DaughterShare Wife First TimeDesi Xn XxLesbian SextingPornographique NoirDesenho Porn 3dPenyhouse PetsGmy PornBf Sex Hindi VideoSexy Teen Big TitsXxx Sunny LeLndina Xnxx色情网站大全Tik Tok 18 Versão AntigaPorn BeautyIshowspeed PenisQuinn Wilde BlackedNovinhas Gostosas PornôsHetai GayEspaña Gay PornBel Delphine NakedAmerican Porn HdBrazzers ShowerPornvdsPaginas De PoroHelephant TubeAmateur Lesbian PornCxvideos RedFree Gay Male PornTheory Of A Deadman Bad GirlfriendSwingers XxxTeenage First Time AnalAriella Ferrara PornLana Rhoades StepmomChi Chi HenatiBig BreastspornSexyblonde PornPlaymate Playboy NakedNaked BfIndiansexpornMia Khalifa Video ComShizuka NakamuraLeakedsexBrutal HentaiSuck Breast LesbianCj Miles ManuelLea Lexis PornSexual LickingArab With Big TitsIncestflix.cmoXxx C'sIndian Male PornMarietemaraGay Porn MoveisPornghettoLinda Lovelace Death CauseHafada PiercingXnxx Hot JapanNude Pics Of BlondesAroomikim PornIndian Sexy Video 3gpThe Mistreated BrideHot Wife SexTom Hollad NakedSex Boobs BigRashi Khanna Hot VideosTwinks With DadDesi 69 VideoXxx Sexy MovisAva Addam SexTamil Hot First NightWww Japanese Porn VideosBiggest Tit MovieStep Daughter SexxxNude Models TopEbony Bbw NudeNude CatfightingHijra Xx VideoSamantha Sex Videos HdUrfavbellabby Leaked.Force To Strip PornWww.hd Porn.vomImage Search PornSexe TvPornos AmericaFimls PornographiquesPornos JaponeseMoiarteYoga PornNaked Indian MomSex Karne Movie6anoncesBrazzers Hd PornsValetina VictoriaPorn BellyPantyhosetubeAmateur Porn GifLiterorticaSocaseiradTinto BrassBad Wap SexTheync.commAgentredgirkReal Dick FlashXxx LadkiSexo Mujeres CaballosHindi Romantic SexTamil Old Actress NudeTamil Village Sex ComHot And Mean BrazzersHermarphrodite PornBest Latina PornstarSex XnxcFree Threesome PornStripchaNice Cock MemeJaden Newman TitsAngeli Khang NudeBengali Xxx HdOnline Live Sex VideoOnly Tamil PornLesbian Bikini SexBig Naked AssKarissa Kane PornSexfather And DaughterSexold MomGokkun