Buitenland
  • 0
Opnieuw commotie rond een steward van American Airlines na een incident in een vliegtuig. De vereniging die de luchtvaartstewards vertegenwoordigt, waarschuwt voor het trekken van haastige conclusies. ...

8 maanden geleden door RTL Nieuws

REAGEER MET EEN EMOJI

Als mensen bloedend vliegtuigen worden uitgesleept is 't goed dat andere passagiers het voor hen willen opnemen. De potentaatjes moeten maar eens met hun eigen gedrag worden geconfronteerd.

1 Eb    
8 maanden geleden door Eb
2
Meld

Als iemand vraagt sla me dan wie ben ik om daar geen gehoor aan te geven? Ik ben erg hulpvaardig aangelegd. Complete waanzin dit natuurlijk als ik het zo lees. En elke keer achter het personeel blijven staan, die lui sporen niet. Nou vlieg met Aziatische maatschappijen en niet met Amerikaanse probleem opgelost + beter eten.

2 Spandalf    
8 maanden geleden door Spandalf
6
Meld

De captain/piloot staat er ook als een sul bij te kijken en doet niets..Eens met @2 amerikaanse maatschappijen zijn prul. Personeel a-relaxed, eten matig en klimaatbeheersing in het vliegtuig staat altijd op diepvriesstand.

3 BlackNinja    
8 maanden geleden door BlackNinja
0
Meld

Mijn hemel wat een jankwijf zeg. Jammer dat het filmpje niet de aanleiding liet zien. De nasleep met dat gejank, gedrein en de boel blijven blokkeren alsof ze een ontsnapte psychiatrische patiënt is zegt echter al veel over hoe dat gegaan moet zijn.

4 Mariska3    
8 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

Er is dus een verbod om ,n buggy mee het vliegtuig in te nemen, en het dan ook nog in het bagagevak te willen proppen.
Die huilende vrouw had dit kunnen weten.

5 Marrie    
8 maanden geleden door Marrie
1
Meld

@5 Blijkbaar vonden ze bij de gate dat de buggy wel mee mocht....

6 kritischelezer    
8 maanden geleden door kritischelezer
1
Meld

Ik trek wel eens in alle rust overhaaste conclusies en heel gehaast de juiste.

Bij gebrek aan personeel werken bij die luchtvaartmaatschappij ook mensen, dus om iemand, die uit vermoeidheid misschien iets doms doet, te ontslaan, die gezien het feit, dat er overal referenties gevraagd worden, nergens meer aan de bak kan, is inderdaad een overhaaste (en niet gehaaste) conclusie.

Mensen in kleine ruimtes proppen leidt tot problemen. De steward heeft geen fatsoenlijke ruimte om kordaat op te treden en de buggy te verwijderen en passagiers snappen niet, dat dingen die thuis normaal zijn, zaken even ergens stallen waar ze niet echt thuis horen, in zo'n op elke kubieke centimeter bespaarde ruimte, tot problemen leidt. De juiste conclusie moet dan ook zijn: stop met deze vorm van intensieve menshouderij en neem een voorbeeld aan het scheepswezen.

7 Vilseledd    
8 maanden geleden door Vilseledd
1
Meld

@5
Daar zit nog een vliegtuigtrap c.q. slurf tussen ...

8 Eb    
8 maanden geleden door Eb
0
Meld

@6 ; Toen ik met twee kleine kinderen, waarvan eentje in een buggy, met het vliegtuig ging, mocht de buggy mee in de slurf maar moest blijven staan (opgeklapt en wel) vlak voor de ingang van het vliegtuig. Daarom mochten wij ook als eerste boorden zodat we in alle rust het kind uit de buggy konden halen en dat ding konden opklappen.

Vervolgens zorgde het personeel ervoor dat de buggy naar het bagageruim ging. Bij het verlaten van het vliegtuig stond de buggy weer netjes net buiten het vliegtuig. In ons geval toen onderaan de trap omdat er daar geen slurf was.

Deze dame wilde dus niet luisteren en nam hem tóch mee het vliegtuig in en probeerde hem vervolgens in de bagageruimte te proppen voor de handbagage. Dat kan niet omdat je die ruimte met meerdere mensen moet delen en zij zo de hele ruimte inneemt.

Volgens het verhaal was het vervolg dat de steward haar er op aansprak maar ze nog steeds niet wilde luisteren en stug doorging. Daarop pakte de steward de buggy vast en trok hem uit haar handen waarbij de buggy (onhandig formaat om mee te manoeuvreren in zo'n krappe ruimte) tegen haar gezicht aankwam.

De vrouw bleef vervolgens in de doorgang staan te janken en dreinen omdat ze haar in niet kreeg. Een man vond het onzinnig dat de buggy niet mee mocht en ging zich op fysiek dominerende wijze er mee bemoeien. Vrouw bleef janken en dreinen. Chaos.

Wijf moet gewoon de aanwijzingen opvolgen en gaan zitten ipv haar zin te proberen te krijgen als een meisje van 3 jaar oud.

9 Mariska3    
8 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Huiseigenaar wil alleen verhuren aan 'me...
Huiseigenaar wil alleen verhuren aan 'mensen...

16 uur geleden door website001internet

Populistische revolutie in VS komt tot stilst...
De speciale senaatsverkiezing in de Amerikaan...

17 uur geleden door Ignatia

Thierry Baudet wéér niet bij de...
D66 heeft in de Tweede Kamer flink uitgehaald...

2 uur geleden door Roy-050

Emile Roemer begon veelbelovend, maar kon het...
Een veelbelovend politicus met veel humor. Em...

8 uur geleden door RTL Nieuws

Nabestaanden wachten eindeloos op erfenis doo...
Door problemen met een nieuw computersysteem...

4 uur geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Salitos
Thierry Baudet wéér niet bij debat: 'Laf, l...
@151 Ik heb niet gelezen in het D66 programma...

2 minuten geleden door Salitos

Violier
Thierry Baudet wéér niet bij debat: 'Laf, l...
@152 Ik vind jouw reactie lastig te ontrafele...

2 minuten geleden door Violier

Partijdig
Thierry Baudet wéér niet bij debat: 'Laf, l...
@153; U heeft de titel niet gezien geloof i...

3 minuten geleden door Partijdig

Partijdig
Thierry Baudet wéér niet bij debat: 'Laf, l...
@151 ; Heb nergens gelezen dat hij het niet m...

3 minuten geleden door Partijdig

LGK
Thierry Baudet wéér niet bij debat: 'Laf, l...
@152"en dat vinden ze erg, want dan kunne...

4 minuten geleden door LGK

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig